«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Μαχαιρώματα.. για να δείξουν δίκες: 9 απλά βήματα για την ποινικοποίηση του ελεύθερου λόγου (off-guardian.org)

Αφαιρέστε το δικαίωμα του λαού σας στην ελεύθερη έκφραση και δείτε τους να σας ευχαριστούν γι' αυτό. 


 
Στον απόηχο της επίθεσης στο Σάουθπορτ και των ταραχών που ακολούθησαν, γράψαμε ότι η ατζέντα είχε γίνει ξεκάθαρη - επρόκειτο για επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

Δεν υποψιαζόμασταν πόσο γρήγορα θα προχωρούσαν και πόσο ξεδιάντροπα αυταρχικοί θα γίνονταν, με αποκορύφωμα τις κυριολεκτικές δίκες επίδειξης για αναρτήσεις στο facebook:


Και όλα αυτά ενώ οι λεγόμενοι "φιλελεύθεροι" χειροκροτούν και ξεστομίζουν φράσεις που δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν υπνωτιστεί να τις πιστεύουν μέσω της ατελείωτης επανάληψης.

"Η ανοχή στη μισαλλοδοξία οδηγεί στο τέλος σε περισσότερη μισαλλοδοξία".
"Η ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει ελευθερία από τις συνέπειες"
"Ποτέ δεν ήταν απόλυτο δικαίωμα"


Αν δεν ήταν προφανές από την αρχή, τώρα είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η κατάσταση ήταν μια επινόηση.

Όπως αποδεικνύεται, ήταν μια αριστοτεχνικά παιγμένη παρτίδα που έστησε τέλεια το πρότυπο για άλλες κυβερνήσεις που μπορεί να θελήσουν να καταπνίξουν την ελευθερία της έκφρασης στο μέλλον.

 1. Βίαιο περιστατικό - Μια τρομοκρατική επίθεση, μια απειλή για βόμβα, μια βίαιη δολοφονία ή κάτι παρόμοιο γίνεται πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό μπορεί να είναι πραγματικό ή σκηνοθετημένο, δεν έχει καμία διαφορά.
 2.
Προώθηση "παραπληροφόρησης" - Δημοσιεύετε μια σκόπιμα διαψεύσιμη αφήγηση των παραπάνω μέσω ανώνυμων λογαριασμών ή μη κύριων πηγών και χρησιμοποιείτε bots και shills για να διαδώσετε αυτές τις "ψευδείς ειδήσεις".
3.
Υποκινήστε τη βία - Χρησιμοποιώντας και πάλι κάλτσες-μαριονέτες και τις αγορασμένες και πληρωμένες "εναλλακτικές φωνές" σας, ενθαρρύνετε την αναταραχή. Χρησιμοποιήστε μυστικούς πράκτορες επί τόπου για να κατευθύνετε και να φουντώσετε σταδιακά αυτή την κατάσταση μέχρι να γίνει βίαιη.
 4.
Διαψεύστε την "παραπληροφόρηση" - Δώστε στη δημοσιότητα την "πραγματική ιστορία" του περιστατικού που προκάλεσε την αναστάτωση, διαψεύδοντας την αρχική "παραπληροφόρηση" που σκοπίμως σπείρατε (βλ. #2).
 5.
Κατηγορήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Μέσω των ελεγχόμενων από εσάς μέσων ενημέρωσης, μεταδώστε την ιδέα ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "ενίσχυσαν" την αρχική "παραπληροφόρηση" (την οποία εσείς φυτέψατε) και επομένως αυτά ευθύνονται για τη βία.
 6.
Συλλήψεις - Αρχίστε να συλλαμβάνετε ανθρώπους για διαδικτυακά σχόλια (και πάλι, αυτά μπορεί να είναι αληθινά ή ψεύτικα, δεν έχει καμία διαφορά), αλλά βεβαιωθείτε ότι τα σχόλια είναι αρκετά δυσάρεστα ή ηλίθια ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να μην τα υπερασπιστούν.
 7.
Δίκες επίδειξης και καταδίκη - Καταδικάστε ανθρώπους σε φυλάκιση για την ανάρτηση αστείων και απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε αυτό είναι παραστατικό είτε πραγματικό, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
 8.
Νομοθεσία - Πιέζοντας νέα νομοθεσία για τη ρητορική μίσους κ.λπ. (ή, στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, ετοιμαστείτε να "επανεξετάσετε" τη νομοθεσία που ψηφίστηκε πέρυσι).
 9.
Απολαύστε το δεδικασμένο σας - Λουστείτε στη λατρεία ανθρώπων που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, απολαύστε το δεδικασμένο σας και να είστε έτοιμοι να το ξαναχρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

  

Αυτό είναι το βασικό σχέδιο. Μπορείτε να το τροποποιήσετε για να προσθέσετε ιδιαιτερότητες που ταιριάζουν στην ατζέντα σας, για παράδειγμα, σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη φήμη της αστυνομίας, επιχειρώντας να την επαναπροσδιορίσουν ως "εκείνα τα γενναία παιδιά που αντιμετώπισαν την ακροδεξιά", αντί για "εκείνα τα εργαλεία του κράτους που μας κλείδωσαν χωρίς λόγο".

Αλλά το σπουδαίο με αυτό το πρότυπο είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί για οποιαδήποτε κατάσταση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σχεδιάσετε την επίθεση και τις ταραχές ανάλογα.

Αυτή τη στιγμή το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια νέα "Εργατική" κυβέρνηση, πρόθυμη να αποδείξει την "αριστερή" της καλή πίστη, οπότε η υποδαυλισμένη αναταραχή ήταν διαδηλώσεις κατά της μετανάστευσης, επιτρέποντας την καταστολή της "ακροδεξιάς".

Την επόμενη φορά, στις ΗΠΑ, ίσως ένας αστυνομικός πυροβολήσει δήθεν έναν μαύρο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να είναι άοπλος, πυροδοτώντας ταραχές της BLM - αλλά όχι, αποδεικνύεται ότι ο αστυνομικός ήταν επίσης μαύρος και ότι ο ύποπτος ΗΤΑΝ οπλισμένος, οι κάμερες κλειστού κυκλώματος που "διέρρευσαν" το αποδεικνύουν.

Ακολουθούν συλλήψεις "ακροαριστερών" υποστηρικτών του BLM που καλούν σε επιθέσεις κατά της αστυνομίας ή γράφουν στο twitter "Όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι" ή οποιονδήποτε διέδωσε την "παραπληροφόρηση" ότι ο ύποπτος ήταν άοπλος.

...καταλάβατε την ιδέα.

*

Όπως συνηθίζεται στο σύγχρονο τοπίο των μέσων ενημέρωσης, ακόμη και η αντιπολίτευση στην καταστολή ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό, με ένα ψεύτικο δυαδικό σκηνικό μεταξύ της κυβέρνησης του Starmer και της X του Elon Musk.

Ένα αυταρχικό παγκοσμιοποιημένο τσιράκι ή ένας ολιγάρχης στρατιωτικός εργολάβος. Πιστεύετε ότι κάποιος από αυτούς είναι με το μέρος μας;

Το Twitter/X δεν είναι προπύργιο της ελευθερίας του λόγου, και το να το χαρακτηρίζεις έτσι είναι απλώς ένας τρόπος ελέγχου της διαφωνίας....αλλά θα μιλήσουμε γι' αυτό περισσότερο την επόμενη φορά.

 

off-guardian.org 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

4 σχόλια:

  1. Έτσι όπως είδα το βιντεάκι με τον "δικαστή", θα μπορούσε κάλλιστα να μπει σαν σκηνή στην ταινία Braveheart. Είναι ο "δικαστής" που καταδικάζει τον William Wallace, ο οποίος "καθάρισε" αυτούς που του σκότωσαν την αγαπημένη, η οποία σήμερα είναι η ελευθερία του λόγου.

    Ταινία βλέπουμε παιδιά !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ London has fallen !!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε τώρα που γυρίζει. 5 κρίκοι ένα τάληρο !!!!

    "ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ"

    https://www.pronews.gr/koinonia/irlandia-opoios-den-apodexetai-tin-ideologia-ton-trans-tha-syllamvanetai/

    Ο δύσμοιρος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ Άνδρας και Πατέρας, λέει το αυτονόητο "είναι ντροπή να έρχεστε εδώ να συλλάβετε έναν δάσκαλο που απλά απορρίπτει την αποδοχή των trans".

    Αλλά όπως λέει και το άρθρο, αυτό είναι το βασικό σχέδιο. Μπορείτε να το τροποποιήσετε για να προσθέσετε ιδιαιτερότητες που ταιριάζουν στην ατζέντα σας, για παράδειγμα, σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη φήμη της αστυνομίας, επιχειρώντας να την επαναπροσδιορίσουν ως "εκείνα τα γενναία παιδιά που αντιμετώπισαν την ακροδεξιά", αντί για "εκείνα τα εργαλεία του κράτους που μας κλείδωσαν χωρίς λόγο".

    Όταν ήμουν έφηβος, η τελευταία στάση στην παραδοσιακή "τσάρκα" που κάναμε με την παρέα, ήταν η Συγγρού. Εκεί "καθόντουσαν" δυο "κορίτσια" που ήταν απο το ίδιο χωριό με έναν απο την παρέα μας. Κάναμε την πλάκα μας (ΔΕΝ τους κοροϊδεύαμε, τα "κορίτσια" συμμετείχαν στην πλάκα) και μετά πηγαίναμε σπίτι μας. ΔΕΝ είχε τεθεί ΠΟΤΕ το θέμα της αποδοχής που τίθεται σήμερα. Μια χαρά αποδοχή είχαν απο πάντα !!! Αλλά άλλο η αποδοχή και άλλο η ΕΠΙΒΟΛΗ.

    Όλο το σημερινό είναι ΠΛΑΣΤΟ για απόσπαση προσοχής απο τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΑ πράγματα που έρχονται.

    Ε ρε γλέντια .....

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από τον υποψήφιό της Τιμ Γουόλς, που είπε «δεν θα υπάρξει καμιά εγγύηση της ελευθέριας της έκφρασης»,

    τώρα και η ίδια η Καμάλα (Κάμαλος κατ' Αριστομάχῳ), λέει «Θα βάλω τέλος στο πώς λειτουργούν σήμερα τα social media»

    Έρχεται φίμωση στο διαδίκτυο

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/kamala-xaris-tha-valo-telos-sto-pos-leitourgoun-simera-ta-social-media-erxetai-fimosi-sto-diadiktyo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή