«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ναι, υπάρχει Εβραϊκό Κοινοβούλιο πίσω από το Ευρωκοινοβούλιο

Η αποκρυφιστική προέλευση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου και η φάρσα του αγώνα κατά του αντισημιτισμού


Γνωστό στους περισσότερους, το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο κρατά επί του παρόντος τα κλειδιά της πολιτικής της ΕΕ, χειραγωγώντας τους πολιτικούς, τους βουλευτές και τους θεσμούς όλων των ευρωπαϊκών κρατών σαν πραγματικές μαριονέτες προκειμένου να «εβραιοποιήσουν» ολόκληρη την ήπειρο.

 

Πάνω από έναν αιώνα πριν, ο Εβραϊκής καταγωγής Άγγλος πολιτικός Benjamin Disraeli , γνωστός ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι «ο κόσμος κυβερνάται από χαρακτήρες διαφορετικούς από αυτούς που φαντάζονται εκείνοι που δεν κοιτάζουν πίσω από τις σκηνές ". Και στη συγκεκριμένη περίπτωση της Ευρώπης, αν ρίξει κανείς μια ματιά «παρασκηνιακά», μπορεί να δει ότι η δήλωση του Disraeli εξακολουθεί να ισχύει και ότι οι αποκρυφιστικοί «χαρακτήρες» για τους οποίους μιλάει δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους Εβραίους, των οποίων η επιρροή στην Η Ευρώπη έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών με την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου ( EJP ) πριν από δέκα χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την προέλευσή του. Οι λίγες πηγές που έχουμε στη διάθεσή μας μας λένε ότι ιδρύθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2012 στο ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία της ελάχιστα γνωστής Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης EJU ), μιας σκιερής μη κερδοσκοπικής ΜΚΟ που δημιουργήθηκε ένα χρόνο πριν από τον Ουκρανο-Ισραηλινό πολιτικό Βαντίμ Ραμπίνοβιτς και από τον Ουκρανό φιλάνθρωπο και επιχειρηματία εβραϊκής καταγωγής Ιγκόρ Κολομοΐσκι (γνωστός ως ο κύριος χρηματοδότης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ), αν και η ιδέα της δημιουργίας ενός Εβραϊκού Κοινοβουλίου στην Ευρώπη προτάθηκε για. το πρώτο που αναφέρθηκε κατά το Σιωνιστικό Συνέδριο στη Βασιλεία, το 1897, και στη συνέχεια επαναλήφθηκε αργότερα από τον Ισραηλινό πολιτικό Σιμόν Πέρες .

Ο ευρωπαϊκός εβραϊκός Τύπος , ωστόσο, μας πληροφορεί ότι τα εγκαίνια του EJP, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, συγκέντρωσαν έως και εκατόν είκοσι Εβραίους βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων των Ιταλών Roger Coianiz και Vittorio Pavoncello και «αρκετούς φιγούρες ηγέτες του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού, όπως ο Pierre Besnainou από τη Γαλλία, η Cefi J. Camhi από την Τουρκία, ο Nathan Gelbart από τη Γερμανία, ο Oliver Mischon από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Joel Rubinfeld από το Βέλγιο, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός νέων προσωπικοτήτων και ανερχόμενων ηγετών». , όλοι εξελέγησαν – σύμφωνα με το East Journal – «με ημι-σοβαρό τρόπο ». Οι υποψήφιοι, μάλιστα, επιλέχθηκαν από την EJU μέσω διαδικτύου « εν αγνοία τους ». Ανάμεσά τους, υπήρχαν και « αμφιλεγόμενες προσωπικότητες » που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την πολιτική, όπως  ο Sacha B. Cohen  (ηθοποιός),  ο David Beckham  (πρώην ποδοσφαιριστής) και  η Stella McCartney (κόρη του γνωστού μέλους του Beatles, Paul McCartney). Συνολικά, υπήρχαν περίπου 400.000 ψήφοι , ακόμα κι αν - αναφέρει η East Journal - "δεν πιστοποιείται ότι οι ψηφοφόροι ψήφισαν μόνο μία φορά ή μόνο για τους υποψηφίους της χώρας τους", καθώς οι εκλογές διεξήχθησαν διαδικτυακά και δεν υπήρχε έλεγχος από φορείς της ΕΕ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Tomer Orni (Διευθύνων Σύμβουλος της EJU), η ίδρυση της EJP αντιπροσώπευε ένα « ιστορικό » και πρωτοφανές γεγονός για την εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη, το οποίο –όπως τόνισε ο Εβραίος καθηγητής και ακαδημαϊκός Shlomo Avineri– σε «ένα αιώνα της χειραφέτησης» κατάφερε να μετακινηθεί « από την περιφέρεια στο κέντρο της ευρωπαϊκής κοινωνίας». Μέσω ενός εβραϊκού κοινοβουλίου , στην πραγματικότητα, ο Rabinovich και ο Kolomoyskyi – σε συνέργεια με το έργο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου – ήθελαν να παράσχουν «μια ενοποιητική δομή για όλες τις εβραϊκές κοινότητες και οργανώσεις σε όλη τη Δυτική, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη», λειτουργώντας «ενεργά για να ενισχύσουν Εβραϊκή ζωή » στην ΕΕ και καταπολέμηση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού . Με άλλα λόγια – αναφέρει ο ίδιος ο ιστότοπος της EJP – στόχος ήταν να διορθωθούν «οι ατέλειες του παρελθόντος» και «να συνεχιστεί η οικοδόμηση μιας πραγματικά ισχυρής ευρωπαϊκής εβραϊκής οργάνωσης », ικανή να συμβάλει «με θετικό τρόπο στην ευρωπαϊκή ανάπτυξη» και να εξαλείψει , μια για πάντα, κάθε εναπομείνασα κληρονομιά του αντισημιτισμού. Δεν ήταν ο Βλαντιμίρ Κάτσμαν , ειδικός απεσταλμένος του EJP, που δήλωσε ρητά ότι « οι Εβραίοι θέλουν να ασκήσουν επιρροή στην Ευρώπη »;!

Επιβεβαιώνοντας αυτό, τα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου συνέπεσαν με την επίσκεψη στις Βρυξέλλες αντιπροσωπείας σαράντα επιφανών μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Μεγάλης Αμερικανικής Εβραϊκής Οργάνωσης (γνωστή ως «Διάσκεψη των Προέδρων» ) με επικεφαλής τους Εβραίους Richard Stone και Malcolm Hoenlein. Μαζί με άλλα μέλη του EJP, η αντιπροσωπεία - που εκπροσωπεί το ισχυρό εβραϊκό λόμπι Stars and Stripes - "πραγματοποίησε συνομιλίες με αξιωματούχους από την ΕΕ " και το " ΝΑΤΟ " και συζήτησε επίσης "θέματα όπως ο αντισημιτισμός στην Ευρώπη", κάνοντας σταθερές συμφωνίες και θέτοντας έτσι τα θεμέλια για τη μελλοντική ηγεμονία της ηπείρου.

«Το όραμα ενός Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου είναι επιτέλους πραγματικότητα», δήλωσε ο Tomer Orni κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του EJP. «Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός καθώς το νέο Κοινοβούλιο αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εκπροσώπηση των Εβραίων στην Ευρώπη. Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι το Κοινοβούλιο θα είναι μια θετική δύναμη για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων συνθηκών και των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ευρωπαϊκός Εβραίος».


Καταπολέμηση του αντισημιτισμού

Για να επεκτείνει την επιρροή του, το EJP έχει οργανώσει όλα αυτά τα χρόνια « συναντήσεις Εβραίων βουλευτών με βουλευτές από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες», προκειμένου να «συζητήσουν τοπικά ζητήματα » και να επιβάλλουν - σε συνεργασία με την εβραϊκή στοά B'nai B' rith και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο – οι δικές τους οδηγίες προς μεμονωμένες χώρες της ΕΕ. Μάλιστα, μόλις ένα χρόνο μετά την ίδρυση του EJP, δημιουργήθηκε στις Βρυξέλλες, εντός του ίδιου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η « Ομάδα Εργασίας κατά του Αντισημιτισμού » , μια ειδική δομή αποτελούμενη από Εβραίους βουλευτές και πολιτικούς που -όπως εξηγεί η Β' Ιστότοπος nai B'rith lodge – «συνέβαλε στην ενσωμάτωση του αγώνα κατά του αντισημιτισμού σε επίπεδο ΕΕ και στα κράτη μέλη», απαιτώντας από τα τελευταία να «να αναπτύξουν εθνικά σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση του αντιεβραϊκού μίσους ».

Χάρη στο έργο των πρακτόρων του EJP και της " Ομάδας Εργασίας ", που διέδιδαν αστραπιαία την πεποίθηση σύμφωνα με την οποία ο αντισημιτισμός ήταν "μέρος του DNA της Ευρώπης" και επομένως ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός της ΕΕ, τον Δεκέμβριο του 2015 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και την προώθηση της εβραϊκής ζωής » ιδρύθηκε -με την άμεση υποστήριξη αγωνιστικών εβραϊκών οργανώσεων- υπό την προεδρία της συντονίστριας Katharina von Schnurbein . Αυτό το όργανο - όπως θυμίζει ο ίδιος ο ιστότοπος της ΕΕ - συνεδριάζει στις Βρυξέλλες "αρκετές φορές το χρόνο", συμμετέχοντας - σε συνεργασία με την " Ομάδα Εργασίας " - "τις κύριες εβραϊκές οργανώσεις-ομπρέλα" και οι " κύριοι παράγοντες " της ΕΕ «για την πρόληψη και την καταπολέμηση του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων» εντός των ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες η ίδια η Επιτροπή – σε συντονισμό με τα ηγεμονικά προγράμματα του EJP – συνεργάζεται «προκειμένου να ενισχύσει τις πολιτικές απαντήσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση του αντισημιτισμού».


Ευρώπη και Ισραήλ

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το 2017, ενώ το EJP παρακινεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να εγκρίνει ψήφισμα για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, οι σχέσεις ΕΕ-Ισραήλ εντείνονται έντονα και το παλιό Ετήσιο Σεμινάριο Υψηλού Επιπέδου ΕΕ-Ισραήλ , το οποίο από το 2005 «συγκεντρώνει δημόσιους αξιωματούχους, υπεύθυνους Ευρωπαίοι και Ισραηλινοί πολιτικοί, επιχειρήσεις, κοινωνία των πολιτών και διεθνείς οργανισμοί για να συζητήσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τρόπους αντιμετώπισης του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού», αποκτά σημαντική συνάφεια στην κρυφή δυναμική της ευρωπαϊκής πολιτικής. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Κρόνιν , στην πραγματικότητα, «η παρενόχληση της ΕΕ στους υποστηρικτές του Ισραήλ» έχει γίνει «ολοένα και πιο ακραία » με την πάροδο του χρόνου, σε σημείο που η Ευρωπαϊκή Ένωση, « παρασυρόμενη εύκολα » από τους Εβραίους, άρχισε να μοιράζεται « μυστικά » με το εβραϊκό λόμπι», αγκαλιάζοντας οριστικά την ισραηλινή κατοχή . Ο συγγραφέας Don Curzio Nitoglia – γνωστός για τα αντίθετα κείμενά του – έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο μαχητικός Ιουδαϊσμός, τον οποίο όρισε ως «νεοσιωνισμό», χρησιμοποιεί την ευρωπαϊκή ήπειρο «ως μια υλικοτεχνική βάση που επιτρέπει στις ΗΠΑ να βοηθήσουν Το Ισραήλ καταστρέφει το « απόλυτο κακό », δηλαδή τον αντισημιτισμό και κυρίως τις ιδεολογίες που συνδέονται με αυτόν. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν παρά να οδηγήσουν τον Πολωνό ευρωβουλευτή Michal Kaminski (της πίστης των Noahide και πάντα κοντά στους πράκτορες του EJP) να επισημάνει ότι «οι αξίες του Ισραήλ και των Εβραίων είναι και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης », ενώ Η Ursula von der Leyen (γνωστή πρόεδρος της ΕΕ) κατέστησε σαφές ότι «ο ισχυρότερος δεσμός που ενώνει την Ευρώπη με το Ισραήλ είναι η πίστη στη δημοκρατία και τις δημοκρατικές αξίες». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο – σύμφωνα με τη von der Leyen – «δημοκρατίες όπως η Ευρώπη και το Ισραήλ πρέπει να έρθουν πιο κοντά ».

Έτσι ξεκίνησε, κυρίως χάρη στο (όχι πάντα διαφανές) έργο του ολιγάρχη Ραμπίνοβιτς, ένα μακρύ ταξίδι που είδε το EJP να οργανώνει «μια σειρά συναντήσεων με τους ηγέτες της Κνεσέτ και τα κύρια ισραηλινά κόμματα ». Ο στόχος – απολύτως προβλέψιμος – είναι να συζητηθεί «λεπτομερώς η [ευρωπαϊκή] υποστήριξη στο κράτος του Ισραήλ και η καταπολέμηση του αντισημιτισμού», ανταλλάσσοντας «απόψεις για τα πιο επείγοντα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα για τις εβραϊκές κοινότητες στην Ευρώπη ». Συγκεκριμένα, ενισχύονται οι δεσμοί με το Σιωνιστικό κόμμα Yisrael Beiteinu και με τον χαρισματικό ηγέτη του, τον σοβιετικής καταγωγής Εβραίο Avigdor Liebermann , γνωστό ότι χαρακτηρίστηκε από το Κέντρο Mossawa στη Χάιφα ως « ρατσιστής », καθώς και ως «ντροπή». για το εβραϊκό έθνος». Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα διεξαγωγής μελλοντικών Γενικών Συνελεύσεων της EJP στο Ισραήλ.

Εβραϊκή αναγέννηση

Το πραγματικό σημείο καμπής, ωστόσο, έλαβε χώρα τα επόμενα χρόνια, ιδίως μεταξύ 2019 και 2021: μια περίοδος κατά την οποία ο ευρωπαϊκός μαχητικός Ιουδαϊσμός - που εκπροσωπείται από το EJP, το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο και το B'nai B' lodge - επιβεβαιώνεται. ως κινητήριος δύναμη της ΕΕ και κύριος πρωταγωνιστής στον αγώνα κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού στη Δύση.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, μάλιστα, ενώ το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο -λαμβάνοντας το παράδειγμα της « Ομάδας Εργασίας »- αποτελεί ειδική ομάδα εργασίας για την καταπολέμηση του αντιεβραϊκού μίσους, ο αγώνας κατά του αντισημιτισμού ενσωματώνεται επίσημα στο χαρτοφυλάκιο του αντιπροέδρου της « Επιτροπής που είναι αρμόδια για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής » , του Νοαχίδη Μαργαρίτη Σχινά , ο οποίος -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΕΕ- εκφράζει αμέσως την επιθυμία «να διατηρήσει τον αγώνα κατά του αντισημιτισμού στην κορυφή του ατζέντα ευρωπαϊκής πολιτικής». Αυτή τη στιγμή - που ορίζεται από το Tablet Magazine ως « Εβραϊκή αφύπνιση » - η Επιτροπή Σχινά εγκαινιάζει μια βαθιά συνεργασία με την « Επιτροπή για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και την προώθηση της εβραϊκής ζωής » της Katharina von Schnurbein, ενισχύοντας την Η Ε.Ε. η πεποίθηση ότι η εβραϊκή ζωή συμπίπτει με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής .

«Η αύξηση του αντισημιτισμού στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό», δήλωσε τότε ο Σχινάς . «Ο αντισημιτισμός έχει πολλές μορφές, που κυμαίνονται από τον αντισιωνισμό μέχρι την άρνηση και τη διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος . από ένα μεροληπτικό σχόλιο σε βάρος συναδέλφου στον εργασιακό χώρο μέχρι σοβαρές απειλές για τη ζωή ενός ατόμου. Η επικράτηση του καλύπτει ολόκληρο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα, από ακροδεξιούς και ακροαριστερούς δράστες μέχρι θρησκευτικούς εξτρεμιστές. Η εξομάλυνση των αντισημιτικών μύθων και προκαταλήψεων αμφισβητεί την έκφραση της εβραϊκής ταυτότητας στην Ευρώπη».


Στρατηγική 2021-30

Μετά από πολυάριθμες συναντήσεις, ιδιωτικές συναντήσεις και απόκρυφες μηχανορραφίες που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε όλο τον κόσμο από το EJP και τους στενότερους συμμάχους του (όπως το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο και η στοά B'nai B'rith ), τον Σεπτέμβριο του 2021 δημιουργήθηκε τελικά, με έγκριση της Ursula von der Leyen , «η πρώτη στρατηγική της ΕΕ με στόχο την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και την προώθηση της εβραϊκής ζωής ». Είναι το αποτέλεσμα μιας δεκαετίας ριζικών εβραϊκών προσπαθειών με στόχο την κυριαρχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο και συνδυάζει την επιθυμία εξάλειψης του ρατσισμού και του αντισημιτισμού με το αρχαίο μεσσιανικό όνειρο του ιουδαϊσμού της Ευρώπης και της σταδιακής ενσωμάτωσης του κράτους του Ισραήλ στις πολιτικές και τα προγράμματα των Ευρωπαίων. ανακοινώνοντας έναν « παγκόσμιο αγώνα », ο οποίος, μέσα στα χρόνια 2021-2030 , θα πρέπει να σβήσει εντελώς κάθε ρατσιστικό και αντισημιτικό αίσθημα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

«Ο αντισημιτισμός είναι δηλητήριο για την κοινότητά μας», δήλωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στα εγκαίνια της «παγκόσμιας στρατηγικής». «Ο αγώνας κατά του αντισημιτισμού ισχύει τόσο για τον εβραϊκό λαό όσο και για οποιοδήποτε άλλο μέρος της κοινότητάς μας. Είναι μια πρωτοβουλία που πρέπει να διεξαχθεί σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλοι πρέπει να κάνουμε το κομμάτι μας. Η εβραϊκή κοινότητα δεν είναι μόνη ».

Σε αυτή τη βάση, το 2021 και το 2022, ενώ η « ομάδα εργασίας » τίθεται στην υπηρεσία της νέας στρατηγικής με επικεφαλής τον φανατικό Μαργαρίτη Σχινά, οι χώρες της ΕΕ αναγκάζονται να παρουσιάσουν, υπό την πίεση της EJP, τη δική τους στρατηγική εθνική πρωτοβουλία. με στόχο την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και την προώθηση της εβραϊκής ζωής. Στην περίπτωση της Ιταλίας, η στρατηγική αναπτύχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 από μια άπιαστη « τεχνική ομάδα » που αποτελείται από νομικούς, Εβραίους ηγέτες, οικουμενικούς εκπροσώπους, επισκόπους, δημοσιογράφους και αξιωματικούς επιβολής του νόμου, οι οποίοι έθεσαν τη στρατηγική υπό την καθοδήγηση του Εθνικού Συντονιστή. για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού , η καθηγήτρια Milena Santerini , διορίστηκε στις 17 Ιανουαρίου 2020 και αντικαταστάθηκε σήμερα -με εντολή της Giorgia Meloni- από τον Νομάρχη Giuseppe Pecoraro , ο οποίος, μόλις έγινε Συντονιστής, υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει «τη γροθιά σκληρή και να διαλύσει «νεοφασιστικές ενώσεις και κινήματα, αλλά όχι μόνο. Αυτές οι πραγματικότητες που δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες της δημοκρατίας και του αμοιβαίου σεβασμού πρέπει να διαλυθούν».

Ωστόσο, κατά την περίοδο 2021-2030, εκτός από την υλοποίηση έργων με στόχο την προστασία των εβραϊκών « δημόσιων χώρων » και « τόπων λατρείας » και τη διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος, η ΕΕ έχει δηλώσει την πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο. , "ένα ευρωπαϊκό δίκτυο αξιόπιστων επισημάνσεων " για την "καταπολέμηση του αντισημιτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο". Θα έχουν ως καθήκον να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να αναφέρουν «παράνομη υποκίνηση μίσους », ενώ «η βιομηχανία και οι εταιρείες στον τομέα της πληροφορικής » θα φροντίσουν να αφαιρέσουν γρήγορα το προσβλητικό περιεχόμενο, δίνοντας ζωή σε ένα πραγματικό καθεστώς λογοκρισίας Οργουελίας (στο Η Γερμανία γίνεται ήδη λόγος για «κυνήγι μαγισσών» ). Επιπλέον, κάθε είδους «λογοτεχνία που συνδέεται με τον ναζισμό» θα αφαιρεθεί από το διαδίκτυο (αυτό θα περιλαμβάνει επίσης απλά αντιεβραϊκά πολεμικά γραπτά) και θα απαγορεύεται η «έκθεση και πώληση» «αναμνηστικών αντικειμένων» ναζιστικής-φασιστικής προέλευσης ( όπως - για παράδειγμα - μπλουζάκια, στολίδια, καρτ ποστάλ, αφίσες κ.ο.κ.), σε ένα καταδιωκτικό κλίμα που δεν θυμίζει και πολύ αυτό της Ανατολικής Γερμανίας.


Η φάρσα του μίσους

Υπό το πρίσμα όλων αυτών, τίθεται αυθόρμητα ένα ερώτημα: ο αντισημιτισμός έχει γίνει πραγματικά « mainstream » , όπως δηλώνουν οι Σιωνιστές αγωνιστές, ή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια φάρσα ; Το αντιεβραϊκό μίσος αποτελεί πράγματι απειλή στη Δύση;

Κατόπιν αιτήματος της EJP και των ηγετών της ΕΕ, η Υπηρεσία Θεμελιωδών Δικαιωμάτων πραγματοποίησε – ως μέρος της στρατηγικής 2021-2030 – «τη μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ στον κόσμο για τους Εβραίους» στην Ευρώπη, και τα αποτελέσματα ήταν δραματικά. Ίσως πολύ δραματικό , και κάπως αναξιόπιστο . Η έρευνα, στην πραγματικότητα, σχεδόν σαν να ήμασταν στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930 ή του 1940, ανέφερε «ότι εκατοντάδες Εβραίοι υπέστησαν προσωπικά μια αντισημιτική σωματική επίθεση . Περισσότεροι από ένας στους τέσσερις (28%) έχουν βιώσει παρενόχληση τουλάχιστον μία φορά. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς (47%) φοβούνται ότι θα υποστούν προσβολές ή λεκτική παρενόχληση και τέσσερις στους δέκα (40%) φοβούνται μια σωματική επίθεση». Σύμφωνα με την έρευνα, οι πιο κοινές δηλώσεις μίσους που συναντούν οι Εβραίοι –σε τακτική βάση– περιλαμβάνουν ότι « οι Ισραηλινοί συμπεριφέρονται σαν Ναζί στον παλαιστινιακό λαό », ότι « οι Εβραίοι έχουν υπερβολική δύναμη » και ότι « οι Εβραίοι εκμεταλλεύονται τα θύματα του Ολοκαυτώματος για τους δικούς τους σκοπούς »» (όλες οι δηλώσεις που, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, αντιπροσωπεύουν θεμιτή κριτική , που δεν έχουν καμία σχέση με μίσος, αντισημιτισμό ή διακρίσεις).

Η έρευνα συνεχίζεται με ολοένα και πιο δραματικούς τόνους και, σχεδόν σαν να προκαλεί μια στάση συμπόνιας στον απρόσεκτο αναγνώστη, καταλήγει δηλώνοντας ότι «ένας στους τρεις ερωτώμενους (34%) αποφεύγει να επισκέπτεται εβραϊκές εκδηλώσεις ή τοποθεσίες επειδή δεν αισθάνεται ασφαλής ως Εβραίος όταν βρίσκεται εκεί ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού », ενώ «πάνω από το ένα τρίτο (38%) έχουν σκεφτεί να μεταναστεύσουν από τη χώρα τους» ακριβώς λόγω προκαταλήψεων και έλλειψης ασφάλειας.

Αντιμέτωποι με τέτοια παράξενα και απίθανα δεδομένα , αποφασίσαμε να πάρουμε συνέντευξη από έναν νεαρό Εβραίο προσήλυτο στον Χριστιανισμό, ήδη συγγραφέα αρκετών άρθρων για τον Ardire και μέλος ενός ιταλικού κεντροδεξιού κόμματος, του οποίου η ταυτότητα - για προφανείς λόγους - μένει κρυμμένη πίσω από το ψευδώνυμο Σάμουελ Μαντέλ . Τον ρωτήσαμε τι πιστεύει για την έρευνα και εκείνος -με μεγάλη ειλικρίνεια- δεν δίστασε να μας απαντήσει. «Αφού διάβασα τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ για τον αντισημιτισμό, δεν ήξερα αν να γελάσω ή να κλάψω», είπε ο Mandel. «Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σοβαρά ψέματα πολιτικής φύσης, μέσω των οποίων ο Σιωνιστικός Ιουδαϊσμός τρέφεται με όρεξη για να επιτύχει τους εθνικούς και υπερεθνικούς του στόχους. Όντας παγκοσμιοποιημένος, έχω φίλους σε κάθε μέρος της Ευρώπης και κανένας Εβραίος δεν μου έχει εκμυστηρευτεί ότι έχει δεχτεί αντισημιτική παρενόχληση. Πράγματι... Η εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη -αν εξαιρέσουμε κάποιες απαγορευμένες περιοχές της Γαλλίας που κατοικούνται από μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων πιστών- δεν νιώθει καθόλου πτοείται από τον αντισημιτισμό, που -στην πραγματικότητα- θεωρείται από την πλειοψηφία των αφομοιωμένων Οι Εβραίοι να είναι ένα φαινόμενο εξαιρετικά περιορισμένο, περιθωριακό , χωρίς δύναμη και ανίκανο - σήμερα όπως είναι - να ασκήσουν πραγματική επιρροή στις μάζες. Γεγονός είναι ότι, για τον Ιουδαϊσμό (ειδικά για τους Σιωνιστές), το να έχεις έναν εχθρό είναι πολύ σημαντικό, αν όχι εντελώς θεμελιώδες. Επιτρέπει τον καθορισμό της εβραϊκής ταυτότητας , δημιουργώντας ένα εμπόδιο, δηλαδή ένα εμπόδιο ενάντια στο οποίο οι Εβραίοι, πλέον πλήρως χειραφετημένοι και με αυξανόμενη επιρροή σε κάθε μέρος του κόσμου, μπορούν να μετρήσουν το σύστημα αξιών τους και να δείξουν στην Ευρώπη, Αντιμετωπίστε αυτό το εμπόδιο, τη δύναμή τους και τη δύναμή τους . Επομένως, η διατήρηση του φάσματος του αντισημιτισμού ζωντανό δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αντανακλά τη λεγόμενη λογική της κατασκευής του εχθρού που εξήγησε ο φιλόσοφος Umberto Eco: « Όταν ο εχθρός δεν είναι εκεί, πρέπει να τον χτίσουμε ».

Ιουδαϊσμός

Όμως ο νεαρός Mandel προχώρησε παραπέρα. «Διαβάζοντας προσεκτικά τα επίσημα έγγραφα της στρατηγικής της ΕΕ», δήλωσε, «κατάλαβα επίσης ότι η καταπολέμηση του αντισημιτισμού κρύβει ένα άλλο, πολύ πιο φιλόδοξο προνόμιο, δηλαδή την « προαγωγή της εβραϊκής ζωής ». Αλλά τι διάολο σημαίνει « προώθηση της εβραϊκής ζωής »;! Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν πολύ σαφής σχετικά με το θέμα: επίσημα έγγραφα αναφέρουν την « πρόληψη του αντισημιτισμού », « την προώθηση της έρευνας και του εορτασμού του Ολοκαυτώματος » και « τη διατήρηση και υποστήριξη του Ιουδαϊσμού ». Αλλά είναι όλα πολύ αφηρημένα και γενικά. Ο φόβος μου είναι ότι πίσω από την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και τη λεγόμενη «στρατηγική 2021-30» μπορεί να κρύβεται ένα σπουδαίο εγχείρημα αναγκαστικής εβραϊκής εξισορρόπησης της Ευρώπης. Μπορεί να φαίνεται σαν πολιτική μυθοπλασία , αλλά όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση... Τελικά, δεν είναι η ίδια η εβραϊκή λογοτεχνία που προφητεύει ότι « οι λαοί του κόσμου θα είναι σκλάβοι των Ισραηλιτών »;

Για να το επιβεβαιώσει, η ίδια η Ursula von der Leyen – κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της στρατηγικής 2021-30 – δήλωσε: «Από σήμερα δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την εβραϊκή ζωή στην Ευρώπη σε όλη της την ποικιλομορφία. Θέλουμε η εβραϊκή ζωή να ευδοκιμήσει ξανά στην καρδιά των κοινοτήτων μας, όπως θα έπρεπε. Η στρατηγική που παρουσιάζουμε σήμερα αντιπροσωπεύει μια αποφασιστική καμπή στην απάντησή μας στον αντισημιτισμό. Η Ευρώπη μπορεί να ευημερήσει μόνο εάν οι εβραϊκές της κοινότητες αισθάνονται ασφαλείς και ευημερούν επίσης».

Ο ιστότοπος της ΕΕ , επαναλαμβάνοντας τα λόγια της Ursula von der Leyen, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι, «από πολλές απόψεις, οι νέοι Ευρωπαίοι Εβραίοι κρατούν τα κλειδιά για το μέλλον της εβραϊκής ζωής στην Ευρώπη, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας και διατήρησης μιας μοναδικής ευρωπαϊκής μορφής Ο Ιουδαϊσμός και να χρησιμοποιήσουμε το καλύτερο από την εβραϊκή παράδοση, τον πολιτισμό και τη διαίσθηση για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση της Ευρώπης του αύριο . Οι αποφάσεις [οι Εβραίοι] θα έχουν μεγάλη επίδραση στη φύση της Ευρώπης».

Την ίδια άποψη είναι και ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και μελλοντικός ηγέτης της ΕΕ, Μάριο Ντράγκι , ο οποίος, αφού βραβεύτηκε στο 57ο Ετήσιο Δείπνο Βραβείων από τον Ραβίνο Άρθουρ Σνάιερ ως «πολιτευτής της χρονιάς», κυκλοφόρησε μάλλον αποκαλυπτικός. «Σε έναν διχασμένο κόσμο, ο ρόλος των θρησκευτικών ηγετών και των θεσμών που καθοδηγείτε είναι ουσιαστικός », δήλωσε ο Ντράγκι, απευθυνόμενος στον Σνάιερ και στους Εβραίους που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του εορτασμού. «Παρ' όλες τις διαφορές σας, υποστηρίζετε την ειρήνη, την αλληλεγγύη, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η γνώση, η σοφία και η πίστη σας μπορούν να μας καθοδηγήσουν και να μας βοηθήσουν να θεραπεύσουμε . Μπορείτε να ξεπεράσετε τα σύνορα, να μιλήσετε στη συλλογική μας συνείδηση ​​και στην ψυχή των ατόμων. Μπορείτε να υποδείξετε το δρόμο προς τα εμπρός μέσω του διαλόγου, χτίζοντας νέες γέφυρες όπου οι παλιές έχουν καταρρεύσει. Και μπορείτε να μας καλέσετε να λογοδοτήσουμε για τις πράξεις μας».

Ακόμη, ο Μαργαρίτης Σχινάς επεσήμανε ότι στο άμεσο μέλλον θα ενταχθεί η «διδασκαλία της εβραϊκής ζωής και πολιτισμού» στα σχολεία όλων των χωρών της ΕΕ, τα οποία θα πρέπει να παίξουν « θεμελιώδη » ρόλο στην οικοδόμηση της νέας Ευρώπης. «Ήμουν πολύ σαφής για το ποια θα είναι η προσέγγισή μου: να βάζω τους ανθρώπους στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε», είπε ο Σχινάς. «Είναι σημαντικό να συμπεριλάβουμε συστηματικά τις απόψεις των εβραϊκών κοινοτήτων στις ενέργειές μας . Και σε αυτό, ο ρόλος της « Ομάδας Εργασίας » είναι πιο σημαντικός από ποτέ».


Εβραϊκό μέλλον

Ωστόσο, οι λίγες πηγές που έχουμε στη διάθεσή μας, μας λένε ότι αυτός ο «αναγκαστικός Ιουδαϊσμός» πραγματοποιείται εκτενώς από διάφορες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη Διατήρηση και Προώθηση του Εβραϊκού Πολιτισμού και Κληρονομιάς ( AEPJ ), η οποία – όπως Ο επίσημος ιστότοπος εξηγεί – στόχος του είναι να «φέρει την εβραϊκή κληρονομιά πιο κοντά σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες , εμπλέκοντάς τους στην παραγωγή, κυκλοφορία και διατήρηση του εβραϊκού πολιτισμού και κληρονομιάς». Ο ίδιος ιστότοπος της ΕΕ , σε άρθρο σχετικά με την επανεκκίνηση του Ιουδαϊσμού στην Ευρώπη, δήλωσε ότι, μέσω της AEPJ, είναι απαραίτητο να προωθηθούν οι « ευρωπαϊκές αξίες » (οι οποίες, σύμφωνα με αυτή τη νέα προοπτική, ισοδυναμούν με τις εβραϊκές αξίες) και Ταυτόχρονα, επιτύχει μια « αναγνώριση του ουσιαστικού ρόλου που διαδραμάτισε ο εβραϊκός λαός στην ευρωπαϊκή ιστορία», καθώς έχει «συνεισφέρει μοναδική και διαρκή στην ανάπτυξή του ανά χιλιετίες, μέχρι σήμερα».

Ένας άλλος σημαντικός φορέας που συνδέεται με τον Εβραϊσμό που επιβλήθηκε από την ΕΕ και το EJP εκπροσωπείται από την Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση ( EJA ), η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως « η εβραϊκή φωνή της Ευρώπης ». Μαζί του, λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Εβραϊκή Ανάπτυξη και δεκάδες άλλοι οργανισμοί που συνδέονται με την EJA ή συνεργάτες , όπως το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εβραϊκής Κοινότητας , το πρακτορείο ειδήσεων EJPress , το Rabbinical Center of Europe και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εβραϊκής Μελέτης . Για τη μετατροπή των goym (δηλαδή των μη Εβραίων) στον Ιουδαϊσμό, δραστηριοποιείται το πολιτιστικό-θρησκευτικό κίνημα Darshan Yeshiva , το οποίο οργανώνει μαθήματα επί πληρωμή χωρισμένα σε έναν « κύκλο σπουδών που αναμένεται να διαρκέσει περίπου δέκα μήνες», στο τέλος του οποίου είναι δυνατό να να γίνει τελικά Εβραίος, ακόμα κι αν - παραδέχεται ο Ραβίνος Barbara Aiello - το κίνημα Darshan Yeshiva «δεν εμπλέκεται στη διαδικασία μετατροπών που ισχύει για το Ισραήλ».

Όλα αυτά, σύμφωνα με τον Σιωνιστή Liel Leibovitz (γενικό εκδότη του περιοδικού Tablet και ειδικό των Ταλμουδιστών), «δείχνουν το δρόμο προς ένα εβραϊκό μέλλον , με επικεφαλής μια γενιά νέων φωνών », όπως – ακριβώς – οι πράκτορες του EJP και του τους οργανισμούς που συνέδεε. Την ίδια άποψη έχει και ο πολιτικός Yossi Shain (μέλος του Yisrael Beiteinu και φίλος του Rabinovich), ο οποίος -και πάλι στο Tablet Magazine- όρισε τον 21ο αιώνα ως « ισραηλινό αιώνα », αφού «η επιτυχία του Ισραήλ είναι τόσο ολοκληρωτική που έχει ξαναδημιουργήσει Ο εβραϊκός λαός, ανέτρεψε τις κακοτυχίες του παρελθόντος και εγγυήθηκε το μέλλον του» στην Ευρώπη και τον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι «την κατοχή του ως την πιο κυρίαρχη οντότητα ». Από αυτή την προοπτική – εξηγεί ο Yitzchak Laor – «όλοι οι Εβραίοι πρέπει να αισθάνονται σαν το προηγμένο άκρο της Δύσης», δηλαδή η ελίτ, η αριστοκρατία της Σιών που κυριαρχεί – υποτάσσοντας τους «κοινούς» goyim – ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, που έχει τώρα γίνει ένας βάλτος γεμάτος δημοκρατισμό, κοσμοπολίτικους εκφυλισμούς και ψεύτικη αδελφότητα μασονικής καταγωγής . Δεν ήταν ίσως η ίδια η εβραϊκή εφημερίδα Judische Volksblatt που παραδέχτηκε ότι « η δημοκρατία είναι απλώς μια κουρτίνα πίσω από την οποία κρύβεται το Ισραήλ »;


Σύνοψη

Εν κατακλείδι, είναι απαραίτητο να υποστηρίξουμε ότι, όπως δήλωσε πριν από σχεδόν έναν αιώνα ο Γερμανός διανοούμενος Otto Bangert , στη Δύση «δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για σοβαρό αγώνα, γιατί όλα τα κόμματα [από τα δεξιά προς τα αριστερά] είναι σταθερά στην χρυσές αλυσίδες του 'Εβραίου, που τους κάνει τώρα να χορεύουν σαν μαριονέτες ανάμεσα στα δάχτυλά του. Το εξαπατημένο πλήθος βλέπει μόνο τον φαινομενικό αγώνα στη κοινοβουλευτική σκηνή, αλλά όχι τα μυστικά νήματα και τα αόρατα χέρια που κυριαρχούν πάντα σε αυτό το πολύ περίπλοκο αλλά τόσο απλό παιχνίδι». Ως εκ τούτου, όπως δείξαμε σε αυτό το άρθρο, τα «αόρατα χέρια» που σήμερα κινούν τα «μυστικά νήματα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να αντιπροσωπευτούν μόνο από τους αιχμηρούς συμπλέκτες της EJP, η οποία, σαν διαβολικό χταπόδι, έχει λύσει και ελευθερώσει τα αιχμηρά πλοκάμια του σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, κατέχοντας τους μοχλούς που μετρούν και εμπλέκοντας, με την υποστήριξη συμμορφούμενων εθνικών και υπερεθνικών θεσμών, μια αληθινή ιδεολογική σταυροφορία ενάντια σε οτιδήποτε δεν εμπίπτει στο πεδίο του φιλοσημιτισμού και των περισσότερων ριζοσπαστικός αντιφασισμός


Του Javier André Ziosi    https://www-ardire-org.

 

enaasteri.blogspot.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ 8.000.000+ (ΤΟ + ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΛΔ)..(ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΠΡΕΟΣΚΑΤΑ . ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjM2OTc4ZTEtYzEwNC00ODdmLWFhN2ItZTQ2MTE2ODNkNzJkXkEyXkFqcGdeQXVyNTgyMTc2NTg@._V1_.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό καί κατατοπιστικό τό θέμα τῆς Φωτεινῆς. Εὖγε της !

    Καί κάτι ἀπό δικές μας σχετικές, παλαιές δημοσιεύεις :

    Εὐρωπαϊκό Ἑβραϊκό Κοινοβούλιο
    https://sxolianews.blogspot.com/2020/10/blog-post_48.html

    « τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε οραματιστικές αποφάσεις βασισμένες σε σαφείς προτεραιότητες και αυξημένη συνειδητοποίηση της δεδομένης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σήμερα όλοι μας. Η πίστη, η συνοχή, η δημιουργικότητα και η σύγχρονη τεχνολογία θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε τις δυσκολίες και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες. "
    Τά μέλη πού ἐκπροσωποῦν τήν Ἑλλάδα στό EjP,εἶναι οἱ : Ἠλίας Μπορμπόλης καί Ἀβραάμ Ρεϊτάν. ..
    https://sxolianews.blogspot.com/2020/10/blog-post_21.html

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητή Πελασγική!
      Ευχαριστούμε πολύ και για τους συνδέσμους.

      Διαγραφή