«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στο πετσί μου, θα φοβάμαι μην τεζάρω ξαφνικά... ΚΟΎΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!





















Kαι 10 φορές άλλοι τόσοι θάνατοι, οι οποίοι δεν έχουν γίνει σε δημόσια θέα, αλλά μέσα στα σπίτια οικογενειών, οι οποίες τους κουκουλώνουν με αρλούμπες τύπου "βασανιζόταν χρόνια.."

Από το 2021 το είχαμε πει, ότι σύντομα θα έχουμε εκατόμβες νεκρών κάθε βδομάδα. Πέρυσι φεύγαν' οι τετραδοσικοί, εφέτος οι τριδοσικοί, τα κηδειόσημα όσο πάνε θα αυξάνονται. 

"..ἐν τόπῳ φωτεινῷ, ἐν τόπῳ χλοερῷ, ἐν τόπῳ ἀναψύξεως, ἔνθα ἀπέδρα ὀδύνη, λύπη καὶ στεναγμός"


Διόδοτος



5 σχόλια:

  1. Πώς "τημπάτησαν" όμως -ο πάς είς γιά δικούς του λόγους- κι έβαλαν μέσα στόν ζώντα ιστό τους κάτι τό, τουλάχιστον ύποπτο, έ; ..χμμμ ...

    Πάντως, ειλικρινά, γιά ορισμένους ανθρώπους τούς οποίους γνωρίζω προσωπικά καί μάλιστα θεωρούσα ξύπνιους, ΔΈΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΩ ΠΏΣ ΤΉ ΜΠΆΤΗΣΑΝ... όχι μόνο μέ τό βελόνι στόν δελτοειδή, μά μέ όλο αφτότό αφήγημα τής κακιάς ώρας...

    Μάλλον ήταν ένα "κόσκινο" ή καλύτερα διϋλιστήριο, γιά νά δοκιμαστεί και καταδειχθεί η Πάστα ολονών, η όλη αφτή σατανιασμένη και βρομερή υπόθεσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεψαν τον μαλακοπαπαρα [κουλη μπλιαχ] που τα πηρε χοντρα απ τις φαρμακευτικες εταιρειες μαζι με την καραπουταναρα φον ντερ γαμιολεισιον φιλη του ,που ηταν ''φανατικοι'' με την ''σωτηρια''των λαων...τωρα πως συμβαδιζουν σωτηρια και κουλοσκωληκας,κυριος οιδε..[....παλι με συγχισες πρωι πρωι.[ να σου πω κατι;;;δεν τους λυπαμαι γιατι οταν φωναζαμε μας εβριζαν, ας προσεχαν...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε τα μπόλια ρε παιδιά. Τα κλιματιστικά φταίνε που έχουν τον ιό climavirous. Αν εν μέσω καύσωνα κλείνανε τα κλιματιστικά, τότε δεν θα συνέβαινε τίποτε και θα ζούσαν !! Δεν το λέω εγώ. Ευρωβουλευτής το είπε !!! Ναι ναι, ο γνωστός αγαπημένος μπαμπούλας των ηλικιωμένων.

    Τι άλλο μου μένει παρά η διακωμώδηση !! Εννοείται ότι είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΛΥΠΗΡΟ το φαινόμενο, αλλά τι μπορούμε εμείς να κάνουμε τώρα ; Εδώ μέσα τα έχουμε πεί ξανά και ξανά τόσες φορές, που έχει καταντήσει γραφική πλέον η κάθε αναφορά.

    Όλοι αυτοί είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς να ψαχτούν και να αποφασίσουν τι θα κάνουν, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων φυσικά που πραγματικά αναγκάστηκαν να το κάνουν και για αυτούς μόνο νοιώθω συμπόνοια και τους εύχομαι καλό κουράγιο, με την ελπίδα να έχουν κάνει τα placebo.

    Όλοι όσοι το έκαναν, απλά αποποιήθηκαν της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ τους !!!

    Έρχονται τα τελευταία τους "χαρτιά", που είναι σεισμοί, ηφαίστεια και "εξωγήινοι".

    Έρρωσθε και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, με προετοιμασία, υπομονή, σύνεση, ΑΦΟΒΙΑ και ΑΓΑΠΗ για τον συνάνθρωπό σας.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχααχαχαχαχχα

      Διαγραφή
  4. Αφού πίστεψαν τους "ειδικούς" και υπέκυψαν στον τρόμο τους για να μην πεθάνουν, τώρα τα "στόματα" κάποιων που πιέστηκαν αρχίζουν να ανοίγουν και ίσως ο Zuckerberg να μην είναι ο μόνος που θα μιλήσει για το τι έχει αποσιωπηθεί εις βάρος μας όλα αυτά τα χρόνια.Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση και το θεωρώ τελείως "μεταφυσικό" είναι ο αριθμός των νεκρών τουριστών φέτος στην Ελλάδα, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο,λες και κάποιος τους στέλνει να πεθάνουν στη χώρα μας.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή