«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ..?!!!

 23/8/2024

ΣΧΟΛΙΟ Κ-Τ: Ποιος Γιάννης Κοζανίτης με τα καλαμπούρια του, ποιος Διός Κούρος με την αισιοδοξία του... Τελικά ΣΗΜΕΡΑ, κατάφερε να με βγάλει από την κατάθλιψη της μητσοτακικής μαγείας που έχει σκεπάσει την Ελλάδα.....

...ο πολύτιμός μου φίλος.. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ!!!

Αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, για να βοηθηθείτε κι εσείς δηλαδή, θα προσπαθήσω να τα έχω όσο μπορέσω, σε πρώτο πλάνο στην αρχική σελίδα (κι ας αλλάζουν οι ημερομηνίες της ανάρτησης), ώστε όλοι μας.. να μην ξεχνιόμαστε, και να μάς είναι ανά πάσα στιγμή υπενθυμισμένο ότι.. όχι μόνο τρώει ξύλο ανελέητο το κακό, και μάς το κρύβουν επιμελώς, αλλά ετοιμάζεται να μάς χαιρετήσει.


⚔️


Πάρ'το αλλιώς λέμε!


Έχω βαρεθεί την ζωή μου από άτομα που δεν αντιλαμβάνονται τις τεκτονικές αλλαγές που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και βλέπουν μόνο μαυρίλα. Δεν θα με ενδιέφερε αν δεν μετέδιδαν μέσω της συνεχούς γκρίνιας τους την κατήφεια και την απαισιοδοξία τους στους γύρω τους. 

    Ο εκφυλισμός των νευρωνικών τους συνάψεων, λόγω της παρατεταμένης έκθεσης τους στα ΜΜΕ, καθιστά αδύνατον να συνδέσουν δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους πληροφορίες ώστε να δουν πίσω από την κουρτίνα και να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως επιφανειακά φαίνονται. Θα παραθέσω λοιπόν μερικές ειδήσεις:

Επίσημος ακρωτηριασμός στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ - Η Κίνα τις διαλύει με το... άγνωστο αντιμόνιο (bankingnews.gr)

BRICS και αποδολαριοποίηση (naftemporiki.gr)

Αποδολαριοποίηση: Οι λόγοι που οι χώρες θέλουν να σπάσουν την παντοδυναμία του δολαρίου (Οικονομικός Ταχυδρόμος ot.gr)

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στην Σερβία να ενταχθεί στους BRICS! (pronews.gr)

Σερβία: Νέες διαδηλώσεις κατά του ορυχείου λιθίου της Rio Tinto (capital.gr)

Χάος στη Σερβία – Μεθοδεύουν «έγχρωμη επανάσταση» οι ΗΠΑ με αφορμή τα ορυχεία λιθίου, ο ρόλος των ΜΚΟ και του «ύποπτου» Kasanof (bankingnews.gr)

Γερμανία: Ξεθωριάζει το όνειρο για τα ηλεκτρικά οχήματα (in.gr)

Γιατί μειώνονται οι πωλήσεις EV μόνο στη Γερμανία (energygame.gr)

    Οι άσχετες φαινομενικά αυτές ειδήσεις βρίσκονται σε συστημικές ιστοσελίδες και όχι σε ιστολόγια που έχουν λοιδορηθεί από τα πληρωμένα τσιράκια του συστήματος ως συνομωσιολογικές. Οι ειδήσεις αυτές όμως επιβεβαιώνουν τις ειδήσεις σε ιστοσελίδες που δεν ανήκουν στο δυτικό χαζαρικό μπλόκ:

BREAKING: Over 159 Countries Abandon SWIFT for the BRICS Payment System, Challenging U.S. Dollar Dominance! What’s Next? ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάνω από 159 χώρες παρατάνε το SWIFT για το Σύστημα Πληρωμών BRICS, προκαλώντας την κυριαρχία του Δολλαρίου! Τι έπεται; (American Media Group amg.com)

    Οι πρώτες σκέψεις όταν διάβασα τις παραπάνω ειδήσεις ήταν ότι η παντοκρατορία της Δύσης μόλις μας τελείωσε, γιατί κανένα κράτος των BRICS δεν πρόκειται να πουλήσει πρώτες ύλες και προϊόντα στην Δύση εισπράτοντας χρωματιστά χαρτάκια χωρίς αντίκρυσμα. 

    Φυσικά η Δύση δεν είναι πρόθυμη να αποχωριστεί την αποικιοκρατική φιλοσοφία και θα προσπαθήσει να πάρει με το ζόρι από τις αδύναμες χώρες αυτό που δεν της ανήκει. Οι μεγάλοι παίκτες -λέγε με Ρωσία & Κίνα- δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό γιατί αντιτίθεται στα σχέδια τους για την οικονομική καταστροφή του Βαθέως Κράτους της Δύσης. Πιστεύω ότι η Δύση το Βαθύ Κράτος είναι φοβερά απελπισμένο ώστε να φτάσει σε σημείο να ρισκάρει απ'ευθείας σύγκρουση ταυτόχρονα και με τις δύο υπερδυνάμεις. Ο χρόνος έχει τελειώσει και παίζουν τα ρέστα τους στην παράταση.

    Μέσα στα παιχνίδια των μεγάλων παικτών συνήθως την πληρώνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ποντάρουν στο κουτσό άλογο.

 

 

Επίσης κανένας σώφρων δεν θα άνοιγε ταυτόχρονα πολλά μέτωπα εκτός κι αν η αλλαζονεία τείνει στο άπειρο. Μετά την εστία της Ουκρανίας, η απερίσκεπτη κίνηση του Ισραήλ να ξεκινήσει πόλεμο εναντίον των αράβων της περιοχής θα είναι η ταφόπλακα του Βαθέως Κράτους και των χαζάρων αφεντικών τους. Ιδίως αν υπολογίσει κανείς ότι το οπλοστάσιο της Δύσης έγινε σκόνη στην χωματερή της Ουκρανίας. Δεν θα μιλήσω καν για το επερχόμενο μέτωπο στην Ταϊβάν.

    Στη Δύση τα χρήματα στερεύουν, οι φυσικοί πόροι ελλατώνονται (τεχνηέντως ή μη) και οι καταπιεσμένοι λαοί της Δύσης αρχίζουν ν' αντιδρούν αφού ο κίνδυνος της πείνας και του πολέμου έφτασε στην αυλή τους. 

    Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα συνδέσει σε δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος με 5 δράμια μυαλό. Οι υπόλοιποι που ενημερώνονται από σκουπίδια που προωθούν το κυβερνητικό αφήγημα περί σωστής πλευράς της ιστορίας θα νοιώσουν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους μόλις έλθουν τα πάνω κάτω. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν για την χρόνια αδιαφορία τους. Δεν θα λείψουν σε κανέναν.


    Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει παρέμβαση από την Θεία Πρόνοια αλλά τους τελευταίους μήνες όλα τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών καταρρίπτονται και ξεμπροστιάζονται το ένα μετά το άλλο. Τρανταχτό παράδειγμα η απόπειρα δολοφονίας του DJT, οι "βλάβες" στα αεροσκάφη των 
DJT και Βανς, οι αποτυχημένες προσπάθειες των Ορκανών να ανατινάξουν ρώσσικο πυρηνικό αντιδραστήρα. Στις 14 Αυγούστου η χαριτωμένη ψυχή που ακούει στο όνομα Tedros Adhanom Ghebreyesus διακύρηξε την πανδημία της ευλογιάς της μαϊμούς monkeypox (ουχί των πιθήκων. Πίθηκος=ape). Χθες κυκλοφόρησε το ακόλουθο βίντεο στα social media:



Κοντολογίς "Ο επικεφαλής του ΠΟΥ υπαναχωρεί και δηλώνει (κατόπιν συμβουλής "ειδικών") ότι οι ευλογιά των πιθήκων δεν αποτελούν παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία." 

    Τι συνέβη μέσα σε μια εβδομάδα και άλλαξε γνώμη; Μήπως ένα ένα τα εργαλεία του Βαθέως Κράτους αφαιρούνται και κάποιοι άλλοι έχουν πλέον το πάνω χέρι; Αυτή η ανάρτηση (εάν αποδειχθεί γνήσια) βάζει ταφόπλακα στα σχέδια για νέο lockdown και την παραχώρηση των εξουσιών στον Π.Ο.Υ.

    Με την επικείμενη ανακοίνωση του R.F. Kennedy της υποστήριξης του D.J. Trump σήμερα 23/08/2024 είναι βέβαιο ότι μέχρι τις Αμερικάνικες Προεδρικές εκλογές θα συμβούν πολλά. Εάν ο Trump κερδίσει το διάστημα Νοέμβριος-Ιανουάριος προβλέπεται καυτό αφού οι καμπαλιστές θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους καμένη γη. Αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουν. Μετά την ορκωμοσία του Trump τον Ιανουάριο τα γεγονότα θα τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα και η ώρα της αληθινής "Σωστής πλευράς της ιστορίας" θα έρθει επιτέλους.

    Μέχρι τότε οι εγχώριοι σανοφάγοι θα καταναλώνουν ότι τους σερβίρουν τα εγχώρια πουλημένα ΜΜΕ.



"Φρόντιζε για την εικόνα που θα δείξουν τα κανάλια. Για τον ήχο θα φροντίσουν οι τεχνικοί των καναλιών."



Μεσσήνιος Αργοναύτης





messinian-argonaut.blogspot.com


Διαβάστε επίσης: Είναι όλα όπως φαίνονται;


 

 

diodotos-k-t.blogspot.com


76 σχόλια:

  1. Κωστή σ' ευχαριστώ για την αναδημοσίευση. Πρέπει όλοι οι σανοφάγοι να κατανοήσουν το "Φρόντιζε για την εικόνα που θα δείξουν τα κανάλια. Για τον ήχο θα φροντίσουν οι τεχνικοί των καναλιών" και τις απορίες των πολιτών στο τελευταίο βίντεο σχετικά με τον γελωτοποιό. 'Ισως τότε κλείσουν το ρημάδι το χαζοκούτι. Η πρέζ@ όμως δύσκολα κόβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά η ληγμένη.. 🤣

      Αγορίνο μας, εμείς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Πρώτη αναδημοσίευση..
      https://nikolaosanaximandros.gr/eiste-etoimoi-gia-tin-kaliteri-anartisi-tis-chronias/

      Διαγραφή
  2. Ξένος στον τόπο του23 Αυγούστου, 2024 17:29

    21 Αυγούστου 2024
    Ο Πούτιν ασπάζεται το κοράνι σε τζαμί της Τσετσενιας κατά τη διάρκεια αστραπιαίας επίσκεψης.
    Η βοήθεια των Τσετσενων στην κιμαδομηχανή της Ουκρανίας έχει το τίμημα της...
    Γνώμες;

    Πηγες:
    https://youtu.be/t44xau8VCrI?si=L6FBfZiRpK4jupZK
    https://youtu.be/gqnN3j91tfw?si=Wn_7AMRRdpovVsvx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα "τίμημα".

      Έχω κάνει πολλές αναρτήσεις περί Καντίροφ, στις οποίες θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν δύο ισλαμ. Ένα fake-κατασκευασμένο από τους σιωνιστές και αιμοβόρο, και το πολλών πολλών δεκαετιών πίσω, κανονικό ισλαμ, το οποίο κανονικότατα και ειρηνικά συνυπήρχε με χριστιανισμό και άλλες θρησκείες, στην Τσετσενία, στην Συρία, στην Ιορδανία, Ιράκ, Ιράν, Αραβία κ.ά.
      Αυτό το τελευταίο ισλάμ (που σού αποκρύβει η Δύση) έχει σήμερα μια ηγετική μεγάλη μορφή που λέγεται Καντίροφ. Ένας εκ των σημαντικότερων στρατηγών της Ρωσίας αυτή την στιγμή, που θα τον γράψει η Ιστορία δίπλα στα ονόματα του Επαμεινώνδα, του Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου και του Γκιόργκι Ζούκοφ. Θα χαρακτηριστεί έτσι, από το έργο του να συνενώσει το υγιές Ισλάμ με τους Χριστιανούς, κατά του Σιωνισμού/Σατανισμού της Δύσεως. Ο Πούτιν ξέρει λοιπόν πολύ καλά τί κάνει με αυτή την κίνησή του. Και το κιπά των εβραίων επίσης ξέρει πολύ καλά τί κάνει όταν το φοράει. Όλα αυτά λέγονται υψηλή στρατηγική. Και μιλάμε για τον Πούτιν, πιθανή μετενσάρκωση (ως σχήμα λόγου θεώρησε την τελευταία λέξη, αν απορρίπτεις την έννοια) του Ιουλίου καίσαρα ή του Μιλτιάδη.

      Διαγραφή
    2. Απορία πάνω σε αυτό διότι είχα μια αντιπαράθεση με έναν φίλο. Κατά την οθωμανική κατοχή Έλληνες συνυπήρχαν με Εβραίους και μουσουλμάνους, παράδειγμα στην Τρίπολη. Άρα με την λογική ότι υπάρχει και το καλό ισλάμ, αντι να επαναστατήσουν οι Έλληνες , θα μπορούσαν να συμφιλιωθούν και αυτοί με τους αλλόθρησκους. Θέλω να πω μήπως όλο αυτό με τους Τσετσένους καταλήξει σε δούρειο ίππο? Μήπως όλη αυτή η αγαπολογια και η σύνδεση χριστιανισμού και ισλάμ μας οδηγεί ύπουλα στην πανθρησκεια?

      Διαγραφή
    3. Καμία σχέση Γιάννη!
      Την εικόνα μπορεί κάποιος να την δει καθαρότερα όταν σταματήσει να βρίσκεται στη λογική (σκόπιμα προωθείται κι αυτό) ότι όλα είναι δύο πλευρές του ιδίου νομίσματος. Όχι, δεν είναι. Υπάρχουν αυτοί, υπάρχουν και οι άλλοι. Όλες οι αποδείξεις της πραγματικής σύγκρουσης είναι μπροστά μας. καλά κάνεις και σκέφτηκες αυτό, άλλωστε σε χαρακτηρίζει, αλλά μην προσπαθείς να καθρεφτίσεις αυτό που παίζει με τον Καντίροφ και το ισλαμ του, με το ισλαμ που έχει κουβαλήσει στην Ελλάδα η Κούλα/Τσιπρα/ΓΑΠ και τα σιωνιστικά τους αφεντικά. Έχω μιλήσει και με μουσουλμάνους που βρίσκονται πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα και μού έχουν πει ότι αυτήν την τυχοδιωκτική και εγκληματική πλέμπα που βλέπουν να μπουκάρει από το 2010 δεν την γουστάρουν καθόλου. Ίσως κι αυτών τα σπίτια και τα μαγαζιά κινδυνεύσουν όταν κάνουν ντου τα ισλαμο-οργκ τα κατασκευασμένα από μοσσάντ και cia. Kαι φυσικά δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Γι αυτό, δεν διαβλέπω την "συμφιλίωση" που υποψιάζεσαι, αλλά συμφιλίωση νοικοκυραίων κατά δολοφονικών ορδών.
      Και δεν θα έπρεπε καν να αναμείξεις την Ρωσία στο θέμα της πανθρησκείας της βατικανο-δύσεως. Η Ορθοδοξία ακόμα αντέχει χάρη στη Ρωσσία.
      Βάλ'τα κάτω, ψάξε τα περισσότερο. Έχεις ικανότητες περισσότερες από τους περισσότερους. "Διπλή όψη ιδίου νομίσματος" και "συνωμοσίες μέσα στις συνωμοσίες", είναι κατασκευασμένα για να θολώσουν την κρίση μας, να μείνουμε μετέωροι και καχύποπτοι με τα πάντα, να νομίσουμε ότι δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σωστή πλευρά της Ιστορίας.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2024 21:15

      Συμπάθα με Κώστα, αλλά συμφωνώ με τον Γιάννη25. Ότι είναι ο Πούτιν, αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν του δίνει συγχωροχάρτι.
      Ναι και εγώ με την Ρωσία είμαι, αλλά δεν υποστηρίζω κινήσεις, όπως φίλημα του Κορανίου, ούτε το ότι οι Russian made, κάρτες του πολίτη, υπάρχουν στην χώρα. Ούτε ναοί πανθρησκείας.
      Δηλαδή αν αύριο φορέσει το εβραϊκό κιπά, πάλι θα τον υποστηρίξουμε;;
      Όλα προς χάριν της διπλωματίας;;
      Των συμφερόντων;;;
      Τι έκανε το Ισλάμ, αιώνες τώρα στην χώρα μας;;;
      Να ρωτήσουμε τον Αθανάσιο Διάκο;;
      Εξάλλου έχω μεγάλα ερωτηματικά (στρατιωτικού τύπου) για τις επιχειρήσεις εναντίον του ναζί Ζελένσκι. Και έχει σχέση με την παροχή πληροφοριών από τους δορυφόρους γεωστατικής τροχιάς.
      Κώστα, τα λάθη είναι λάθη....για να μην αρχίσουμε πάλι, τους αποστολικούς κανόνες.
      Η πίστη μας, η Ορθοδοξία, έχει τόσα στεγανά, που κάτι τέτοια "κολλητιλίκια" τα απορρίπτει.
      Να θυμόμαστε, το βίντεο από το YouTube, από τον αποκεφαλισμό του νεομάρτυρα, Αγίου Ευγενίου Ροντιόνωφ.
      Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι Ισλάμ= επεκτατισμός με όλα τα μέσα.
      Ποτέ δεν δίνεις το χέρι στον διάβολο....θα το κρατήσει μαζί του στην κόλαση.

      Διαγραφή
    5. Εδω ο ιδιος ο Πατριαρχης Βαρθολομαιος εχει χαρακτηρισει "ιερο" και ισο με την Αγια Γραφη το κορανι που φοραει και ρασο, ο Πουτιν σε πειραξε;

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    6. Καλέ μου φίλε Ευ Στρατιώτη,

      ας τα ξαναπιάσουμε ένα ένα..

      -- Kάρτες πολίτη...
      Με το μαχαίρι σκοτώνεις, με το μαχαίρι κόβεις το ψωμί και το μοιράζεις στην οικογένεια. Ομοίως, με τις κάρτες σκλαβώνεις κι ελέγχεις δικτατορικά τον λαό μιας χώρας, με τις κάρτες διευκολύνεις την καθημερινότητα των πολιτών σου εισάγωντάς τους σε μία τεχνολογική εξέλιξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό.

      -- Υπάρχουν ναοί πανθρησκείας στη Ρωσία;

      -- Ναι, και κιπά, διπλωματία και στρατηγική, εξήγησα ήδη τί είναι ο Πούτιν.

      -- Ισλαμ: συνδέεις κι εσύ ανόμοια πράγματα, όπως έκανε ο Γιάννης.

      -- Ουκρανικό: Είμαστε εγώ κι εσύ ικανοί να κατανοήσουμε ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο;

      -- Ορθοδοξία: Αφού μπορεί η Ορθοδοξία να αγιάσει τα όπλα, γιατί να μην μπορεί να αγιάσει και τις διπλωματικές μεθόδους του Επιλεγμένου Ηγέτη;

      -- Ξανά Ισλάμ: Ήδη εξήγησα ότι υπάρχουν δύο ισλαμ. Το πραγματικό ΣΗΜΕΡΙΝΟ..ΔΕΝ είναι του δόγματος "επεκτατισμός με όλα τα μέσα". Και ό,τι σκληρό το καθορίζει, έχει δικαίωμα να το ασκεί εντός της χώρας του, χωρίς να πρέπει άλλη μεγάλη χώρα να παρέμβει δήθεν για ανθρώπινα δικαιώματα, globalisation και π... μπλε, στην πραγματικότητα επεμβάσεις για να μπει χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές του.

      Ποιητικό αυτό με τον διάβολο, ξεχνάτε όμως ότι οι πραγματικοί απέναντι διάβολοι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, μάς θέλουν νεκρούς όλους τους λευκούς, ενώ είναι πασιφανές ότι η Ρωσία δεν θέλει κάτι τέτοιο για τις υπόλοιπες χώρες της Δύσης, και ούτε οι BRICS συνολικά θέλουν κάτι τέτοιο.

      Απορώ.. Τόσα πράγματα έχουμε συζητήσει και από κοντά και στο τηλέφωνο, και με εσένα και με το Γιάννη. Ακόμα δεν σάς έχει ξεκαθαριστεί η πραγματική εικόνα..;

      Διαγραφή
    7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2024 23:10

      Όχι Κώστα, όπως και εσύ, έτσι και εγώ, δεν πιστεύω στο προσκήνιο.
      Υπάρχει πολύ παρασκήνιο....και για το Ισλάμ, όχι, δεν πιστεύω σε καλό και κακό, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ....ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΝΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, "ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ".
      ΕΙΠΑΜΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ....
      1 ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ.

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΩΣΤΗ....ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ, ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
    8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2024 23:12

      Και για να απαντήσω στον σχολιαστή ΛΟΚΙ....αν μιλάει σε μένα.....ΝΑΙ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.....ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ....ΜΕ ΔΙΑΟΛΙΖΕΙ...

      Διαγραφή
    9. Το είπες και μόνος σου φίλε μου ΕΥ,
      "ισλαμιστές, αποκεφαλιστές από τη Συρία". Αυτό είναι το Fake ισλάμ made by mosad στη Μ.Ανατολή. Ούτε Σύριοι δεν ήταν οι περισσότεροι από αυτούς, εντός της Συρίας.

      Διαγραφή
    10. https://2mnka.wordpress.com/wp-content/uploads/2007/12/2f9f1-1517637_1694559697446936_8608714674053458908_n.jpg

      μνκ

      Διαγραφή
    11. ΘΕΝΚΣ ΜΑΡΆΚΙ ΜΟΥ!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
    12. και οι τσετσενοι κουβαλαγαν το προσωπο του χριστου στο μετωπο .....επισης ο καντιροφ ελεγε οτι ειναι στρατιωτες του χριστου

      Διαγραφή
    13. Ξένος στον τόπο "σου"; ή απλά περιπλανώμενος;

      -Ο Βαλόντια είναι ηγέτης της Ρωσίας.
      Και η Ρωσία έχει μίγμα λαών με διαφορετικές θρησκείες.
      Και εκτός από Χριστιανούς έχει και μουσουλμάνους, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ρωσίας, δεν ούτε οι "κυρώσεις", ούτε ο αποκλεισμός από το SWIFT, ούτε η επίθεση στο Κουρσκ, ούτε οι χήρες Ναβάλνισες, αλλά οι "ριζοσπάστες".
      Τα "βαχάμπια" κοινώς, που τα ελέγχει απόλυτα η εβραΐλα της Δύσης.
      'Η επίθεση στο συναυλιακό Χώρο "Κρόκους" και οι επιθέσεις στο Ροστόβ και το Βόλγκογκραντ πρόσφατα.
      Η αντιμετώπιση αυτης της απειλής ήταν ο Στόχος και η Ουσία της επίσκεψης του Πούτιν στην Τσετσενία.
      Όλα τα άλλα, είναι χάσμπαρα του κώλου.-

      Διαγραφή
    14. Αγαπητέ ΕΑΦ,
      ο "Ξένος στον τόπο του" ΔΕΝ ανήκει στους "περιπλανώμενους" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Έχει εμπνευστεί το όνομά του από τους μασκοφόρους-φιμωτροφόρους που βλέπουμε πολλούς ακόμα γύρω μας στην Αθήνα (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) και μάς ανάβουν τα λαμπάκια. Αυτό είναι συνήθως και το αντικείμενο των σχολίων του. Αυτή τη φορά έπιασε ένα άλλο θέμα, που κι αυτός όπως και πολλοί άλλοι στο μπλογκ, δεν το έχει πιάσει στην ολότητα και στο βάθος του.

      Διαγραφή
    15. φιλε λοκι ο βοθρολυμαιος ειναι εχθρος .δεν ειναι σοβαρο παραδειγμα αυτο που δινεις ,ειδικα οταν ειναι φουλ νεοταξιτης δηλωμενα

      Διαγραφή
    16. Απλα, φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα ημισυ.
      Κυκλοφορει πολλη ελληνοφωνη "χασμπαρα" φιλε Κωστα, τωρα μαλιστα που ειμαστε και ..."συμμαχοι"

      Διαγραφή
  3. https://x.com/elonmusk/status/1826015426658415033

    😁😆😅😂🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Αυγούστου, 2024 20:26

    ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ
    ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΦΟ ΑΝΟΙΧΤΌ.
    THE GAME IS OVER.
    ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ! ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ !
    ΕΝΑ ΣΑΜΑΛΙ ΜΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΑΚΟΜΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ .....
    Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ !
    ΚΑΙ ΦΙΔΟΤΟΜΑΡΑ ΓΔΕΡΝΩ ΚΑΙ
    ΦΙΔΟ ΟΥΡΕΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΩ ,
    ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΧΑΖΑΡΑΚΙΑ ΡΙΧΝΩ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φίλτατος Μεσσήνιος Αργοναύτης μπήκε στο club των Διοδοταίων που - μεταξύ άλλων - έχουν σκοπό την ψυχολογική ... ανάταση του οικοδεσπότη χα χα χα χα. Καλώς ήλθες εις τας επάλξεις Μεσσήνιε. Θέλει λίγο επιμονή και υπομονή ο οικοδεσπότης, αλλά στο τέλος θα ... γιάννει χα χα χα.

    Πολύ ΕΥΣΤΟΧΟ και ορθολογικά δομημένο το άρθρο - γνώμη του. ΔΕΝ θέλει και πολύ μυαλό για να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ οτι οι ανάποδοι έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Άλλως τε αν δεν ήταν έτσι, θα μας είχαν ΗΔΗ μαντρώσει και όλα θα είχαν τελειώσει για εμάς. Αντ' αυτού βλέπουμε να σκυλιάζουν όλο και περισσότερο, πράγμα που δείχνει οτι ΧΑΝΟΥΝ τη γή κάτω απο τα πόδια τους.

    Οι λιγοι σύνδεσμοι που παραθέτει είναι ενδεικτικοί και ο ΣΚΟΠΟΣ τους (ο οποίος είναι να ΞΥΠΝΗΣΕΙ) επετεύχθη !! Όσο αγια τα βιντεάκια και τη φωτό του πόρτο σαλτάρε, τι να πώ !! Μεσσήνιε τα σπάς αγορίνα μου χα χα χα χα.

    Ρε ηρεμήστε λέμε και παρακολουθήστε το ... έργο. Έχει και δράκο. Όχι τον Γιάγκο, αλλά κανονικό που θα τον δούμε στο τέλος ψόφιο και θα πανηγυρίζουμε.

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο

    Διός Κούρος

    Υ.Γ Για τους πιο .... ψεκασμένους, παρατηρήσατε οτι στην αγγλίτσα έγινε μπουρλότο ένας πυραυλάκος που θέλανε (τρομάρα τους) να εκτοξεύσουν ; Που πάτε ρεεεε !!!! Το τελωνείο το πληρώσατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επάνω στα τρία γράμματα πού κρύφτηκαν δώστε προσοχή=6720
    6 7+2 0

    690=ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΣΤΑ
    .ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ=690
    ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ=690

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα δεν χρειάζεται να πέφτουμε ψυχολογικά, ούτε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, γιατί τα περισσότερα έχω την αίσθηση ότι θα αποκαλυφθούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025 ,σε πρώτη φάση.Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι κάνει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία ή αυτοί που θα κυβερνήσουν στην συνέχεια,αν γίνουν εκλογές και αν είναι κάποιοι ζωντανοί μέχρι τότε, γιατί και ο Κένεντι Τζούνιορ βάζει τον εαυτό του με την απόφαση του να αποχωρήσει και να στηρίξει τον Τραμπ στο στόχαστρο,για απόπειρα δολοφονίας.Συμβαίνουν επίσης περίεργα ατυχήματα, όπως το δυστύχημα με το αεροπλάνο που έπεσε στη Βραζιλία για το οποίο έκανες ανάρτηση στο blog και είχα γράψει,ότι η πτήση αυτή 2283 είναι αριθμός 33 22 και 11, αριθμός που σχετίζεται με τις μεγάλες στοές αλλά και αυτό που έχει συμβεί με τη βύθιση του γιοτ στη Σικελία, είναι επίσης παράξενο,για το τι συμβαίνει τελικά σε κάποιον που συνδέεται με τις μυστικές υπηρεσίες ή για κάποιον που μπορεί να γνωρίζει πολλά.Το έχω ξαναγράψει ότι μπορεί να μην μας αρέσει ότι τα γεγονότα καθυστερούν αλλά ίσως να πρέπει να "αφυπνιστούν" περισσότεροι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και το τι εμφανίζεται για να καταλάβουμε σε ποιό στάδιο βρισκόμαστε, φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν θα συμβαδίζουν με τα γεγονότα που θα έρχονται και θα συνεχίσουν να βλέπουν την καταστροφή από τις ειδήσεις, σε κάθε τι που θα συμβαίνει.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί Γιαννη25 και Ευ-Στρατιώτη,

      έχω εκατοντάδες αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζω στο μπλογκ. Είναι διάσπαρτες σε εκατοντάδες αναρτήσεις (ανάμεσα στις 9.360 συνολικά). Έλληνες αρθρογράφοι, συν πάνω από 300 άρθρα του εξωτερικού που έχουμε μεταφράσει. Είναι αδύνατον να ανατρέξω αυτή την στιγμή σε όλα αυτά, για χάρη των αμφιβολιών σας. Γι αυτό απάντησα με ό,τι πρόλαβε να μού έρθει στο νου και σε γενικά πλαίσια.
      Ο Διόδοτος δεν είναι για ενημέρωση. Θέλει μελέτη.
      Και ευχαριστώ που έρχεστε όποτε μπορείτε, κι ας μην είστε στο πλήρες πνεύμα του ιστοχώρου.

      Διαγραφή
  8. Κωστή δεν ψάχνω αποδείξεις από εδώ. Νταξει συζήτηση κάνουμε καθότι και το συγκεκριμένο ιστολόγιο είναι το μόνο που μπορώ να εκφράσω τις ιδέες μου πάνω στα παγκόσμια γεγονότα χωρίς λογοκρισία. Είμαι φύσει καχύποπτος με ξέρεις. Την έχει φάει άπειρες φορές κατά την διάρκεια της ιστορίας της η Ελλάδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το είπες. Και εγώ δεν βλέπω τον Πούτιν ως σωτήρα της Ελλάδος. Της λευκής φυλής ναι. Βλέπεις και μόνος σου πόσα σκαρφίζονται οι άλλοι για να αποδημήσουμε εις τόπον χλοερόν, τόπον φωτεινόν, τόπον αναψύξεως κτλ.. χαχαχα
      Πώς περιμένω όλα αυτά τα τσιράκια τους στην Ελλάδα να τα πιάσω στα χέρια μου πριν μπουν σε ελικόπτερα...

      Διαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ...

    Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ,
    ΜΕ 4 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ...
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΔΕΣ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...
    ΑΠ' ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ...
    ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ....

    Τσετσένοι μουσουλμάνοι στρατιώτες της Ρωσίας κρατούν λάβαρο με Χριστό. Ο διοικητής τους: «Σήμερα είμαστε οι πολεμιστές του Χριστού»! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Ο Χριστός θα φέρει τα πάνω κάτω!! ΒΙΝΤΕΟ – dimpenews.com

    https://dimpenews.com/2024/08/22/%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μουσουλμάνοι γνωρίζουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι οι σατανιστές της Δύσης. Ο Καντίρωφ δήλωσε ότι θα τους πολεμήσει ΜΑΖΙ με τους χριστιανούς αδερφούς του.

    Επισήμανση: η καλή ταινία ξεχωρίζει από την αξία και τον ρόλο του κακού και όχι του ήρωα. Εδώ έχουμε κακούς γαλαξιακών διαστάσεων!

    Το μεγάλο ποπκόρν, παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κεντρικός Ατλαντικός παγώνει. Οι επιστήμονες είναι φοβισμένοι και δεν ξέρουν τι να πουν στον Μπιλ τον Πόρτα τώρα.

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%84%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΠΣΣΣΣ....

    Νάνσι Πελόζι: «Είμαστε ερπετοειδή και κυλά ψυχρό αίμα μέσα μας» Κι όμως, το είπε.

    ΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..;;;;;

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/nansi-pelozi-eimaste-erpetoeidi-kai-kyla-psyxro-aima-mesa-mas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5.000 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ...
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ..ΜΠΑΙΝΤΕΝΟΥΛΗΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Π.ΜΠΛΕ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ...
    ΖΗΤΩ Ο ΟΖΖΥ
    ΦΑΚ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΑΚ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ......Μ.ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ24 Αυγούστου, 2024 08:02

    Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΑΜΠ //
    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠακουλα, ΛΕΓΟΝΤΑΣ . . .
    «ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΟΙΡΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» //
    ΤΡΑΜΠακουλας . . . «ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΜΕΝΗ ΓΚΑΜΗΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» //
    Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ... ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;;;

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ... ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ , ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ....

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ;;; ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΑΒΩΝ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ... ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ....

    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ... ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΟΧΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ...

    ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 🙂
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Όλα τα τοξικά σκατά επάνω στα κεφάλια μας, οι θρησκευτικές έριδες μας μάραναν....Ενώ οι βερζεβούληδες χορεύουν τον απελπισμένο χορό της πανούκλας, έτοιμοι να φέρουν τον όλεθρο πριν βουτήξουν στο λάκκο της αβύσσου και ο θρησκευτικός φανατισμός των θυμάτων τους καλά κρατεί...Αβυσσαλέα η βλακεία.....

      Διαγραφή
    3. ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΑΝΆΣΤΑ-ΣΊΑ-ΣΗ ΜΥΑΛΏΝ ΜΈ ΤΆ ΥΠΕΡΒΑΡΈΑ ΒΌΛΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!

      Διαγραφή
  16. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ24 Αυγούστου, 2024 12:52

    ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ //
    ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ //
    Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ (με τοσους εφιαλτες, τι περιμενεις) //
    «ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ, ΙΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΨΑ» (Καθηγητης του Μετσοβιου Πολυτεχνιου Κιμων Χατζηπαπαρας) //
    Απαντηση του Εφιαλτη . . . «ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΕ ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ. ΕΙΧΕ ΔΥΟΜΙΣΥ ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΕΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΚΕ ΒΑΤΡΑΧΙΑ. ΕΡΙΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΙΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΦΑΡΔΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ (μαλον φαρδυνε απο τις μιζες). ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΒΡΑΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ» //
    Απαντηση του Χατζηπαπαρα . . . «Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ, ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΞΕΝΗΤΙΑΣ. ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ HELL-ASΗ (χωρα του κωλου κε της κολασης) »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "THE BEST NAME"
    Θα ξεκινησω με μερικα ερωτηματα.
    Η Ρωσια με ποσα μουσουλμανικα (η αραβικα) κρατη εχει κανει πολεμο???
    ΚΑΝΕΝΑ!
    (ξαναλεω μουσουλμανικα η αραβικα, η τουρκαλαδες δεν ειναι τιποτα απο τα 2).
    Πριν ενα μηνα στο Ισλαμικο ΙΡΑΝ μια πινακιδα σε κεντρικο δρομο ειχε τον μυστικο δειπνο του Ιησου. Αν οι Ιρανοι θελανε να κανουνε μια δηλωση για τους Ολυμπιακους αγωνες , θα μπορουσε να πει 2 λογια καποιος αξιωματουχος και τελος, για να δειξουν στους Ρωσσους οτι ειδατε, ειμαστε συμμαχοι και το λεμε. Ομως οχι.... κοτσαρανε μια πινακιδα 15μ σε κεντρικο δρομο για να ΤΟΝ δουνε ολοι, αυτο στο ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΡΑΝ. Εκει που ολοι οι μουσουλμανοι θα βλεπανε φορα παρτιδα το Χριστο.
    Δειξανε τιποτα τα ΜΜΕ??? μουγκα, σαν να μην εγινε.
    Βαλε μεσα και τους τσετσενους με την εικονα του Χριστου που ειπες και εσυ.
    Αυτο που εκανε ο Πουτιν δεν ητανε προσκυνημα στο κορανι.
    Εδειξε σε ΟΛΟ τον μουσουλμανικο κοσμο και στους αραβες κυριως, οτι ΕΓΩ σας σεβομαι , οι Ρωσια Δεν ειναι εχθρος σας, οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ΔΕΝ ειναι εχθροι σας.
    Αλλος ειναι ο εχθρος σας, κοιταξτε δυτικα, κοιταξτε ανατ. ακτη μεσογειου, κοιταξτε δυτικη ευρωπη.
    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
    Οποιος δεν πηρε χαμπαρι τη δηλωση τοτε δεν εχει ιδεα απο συμβολισμους.
    Ενας ηγετης υπεδυναμης χωρας ΔΕΝ κανει τετοια κινηση χωρις να υπαρχει λογος. Εγω θα ελεγα οτι μολις τους ειπε η με τους ΝΤΠ η με εμας.
    Και θα ελεγα οτι η προστασια που "υποσχεθηκε" σε οσους ειναι με τη Ρωσια θα σημανει χοντρα γεγονοτα σε λιγο καιρο.
    υ.γ οσο για τα τζιχαντια που κανουν οργια σε διαφορα μερη του πλανητη ειναι ΟΛΟΙ τους καπταγκονομενα τσιρακια της ΣΙΑ,ΜΟΣΣΑΝΤ,ΜΙ6 και τελευταια και της ΜΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Best Name, καλώς ήρθατε,
      οι παρατηρήσεις σας ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσες και απολύτως στο πνεύμα του ιστολογίου!

      Διαγραφή
  18. Το οτι ένα άρθρο το οποίο ξεβρακώνει τους ανάποδους και την προπαγάνδα η οποία κοιμίζει τα πλήθη μέσω συστημικών ΜΜΕ και επιπλέον ΔΕΙΧΝΕΙ το τρόπο που θα ανοίξουμε τα μάτια μας, κατάφερε να γίνει αντιπαράθεση θρησκειών, με ξεπερνά !!!

    Απο την άλλη όμως, μου αποδεικνύει οτι ακόμα και στις τάξεις των ανθρώπων που ισχυρίζονται οτι έχουν τα μάτια ανοικτά και έχουν κατά κάποιο τρόπο ξυπνήσει, κυριαρχεί το "εγώ" και η θρησκευτική "εκπαίδευση" που υποστήκαμε ως παιδιά.

    ΔΕΝ μέμφωμαι ΚΑΝΕΝΑΝ Διοδοταίο και παρακαλώ ΜΗΝ παρεξηγήσετε το σχόλιό μου, αλλά δεν μπορεί ρε παιδιά σε μια φάση που ο πλανήτης μάχεται να απελευθερωθεί απο το κακό, εμείς να συζητάμε ποιά θρησκεία είναι η καλύτερη !!! Δεν γίνεται να καίγεται το σπίτι μας και εμείς να συζητάμε αν θα μας σώσει ο πυροσβέστης ή ο αστυνομικός !!! Σας το λέω με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στα πιστεύω του καθενός.

    Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε οτι ΔΕΝ σχολιάζω θρησκευτικά θέματα, αλλά σε αυτή την συζήτηση θα πω οτι για εμένα προσωπικά ΚΑΜΙΑ θρησκεία δεν είναι καλή, για τον απλούστατο λόγο οτι σκοπός ΟΛΩΝ των θρησκειών είναι το μάντρωμα. ΔΕΝ λέω οτι δεν υπάρχει Θεός ή Πηγή ή Υπέρτατος Νούς ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο καθένας να πιστεύει. Αλλά άλλο η θρησκεία, άλλο η εσωτερική πίστη του καθενός και τελικά άλλο τι ισχύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

    Ας ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον κοινό αγώνα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ απο το κακό. Ας πετάξουμε τα "χαράγματα" που κυβερνάνε το "Εγώ Ειμί" μας, διότι η ώρα είναι ΤΩΡΑ. Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά οτι ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Και για να συμπληρώσω πάνω σε αυτό, η άποψή μου είναι οτι το ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες και όχι οι Ρώσοι. Ελάτε στο "τέλος" να "κάνουμε ταμείο".

    Να ΖΗΤΑΤΕ (όχι παρακαλάτε) και να οραματίζεστε τη ΝΙΚΗ και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, διότι η σκέψη παράγει ενέργεια και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Δεν είναι ουτοπικό. Η αρμάδα του Αλέξανδρου "λαμβάνει" τις σκέψεις και ενεργεί ανάλογα.

    Έρρωσθε Αδέλφια μου Έλληνες

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Συμωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το σχόλιο του ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ (Νικολάου Γεωργιάδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διός Κούρε,
      προσωπικά δεν με ενοχλεί που αυτή η ανάρτηση απέκτησε και θρησκειολογικό περιεχόμενο. Γιατί το θέμα αποτελεί μία ακόμα ψηφίδα των γεωπολιτικών εξελίξεων και της πολυπολικότητας που ευτυχώς αναπτύσσεται. Οι Δυτικοί δήθεν πολεμούν το ισλαμ, αλλά το κομμάτι του που έρχεται (φέρνουν) στη Δύση.. το έχουν στα ώπα ώπα γιατί το βλέπουν σαν εργαλείο να ξεμπερδεύουν με εμάς και να νομιμοποιήσουν και την παιδεραστία. Ο Πούτιν με τον Καντίροφ τούς παίρνουν και αυτό το όνειρο μέσα απ' τα χέρια, με τον πιο έξυπνο τρόπο! Το Σχέδιο είναι ανωτέρας προελεύσεως, προορισμένο να μάς φέρει τη Νίκη, όπως και ήδη διαφαίνεται από τα δείγματα που εξέθεσε ο φίλος Μεσσήνιος.

      Διαγραφή
  19. Διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια, δυο τρια πραγματα βγαζουν ματι.
    1. Παντελης απουσια γνωσης ιστοριας της Τσαρικης Αυτοκρατοριας
    2. Αλλο μουσουλμανος Ουσμπεκος και αλλο μουσουλμανος Σαουδικης Αραβιας
    Στο πρωτο δεν υπαρχουν φερετζεδες στο δευτερο υπαρχει ειδικη νομοθεσια δια την υποχρεωτικην επιβολη τους
    3. Περι Πουτιν τρια πουλακια καθονται

    Πετυχημενο το σχολιο της Αναστασιας, ομως στο ΄΄αβυσσαλεα βλακεια ΄΄ καλυτερη λεξη θα ηταν η αγνοια.

    Οσοι πιστευουν οτι η Ελλας μπορει να σωθει δι΄ιδιων δυναμεων απλως κοβουν βολτες
    στο διαστημα. Το προβλημα ειναι πλανητικον και η μονη δυναμις με την ισχυν ν΄αποσπασει τον πλαμητη απο τα νυχια του Σατανα ειναι η Αγια Ρωσσια.

    Καλησπερα σας,



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      🎩
      👏
      💥
      💙
      👍
      Κύριε Αχόυ, ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. Να ευχαριστήσω τον αγαπητό Ahoy για το σχόλιο του. Υπάρχει δυστυχώς άγνοια όχι μόνο ιστορίας αλλά και σχέσεων μεταξύ των λαών, επί παραδείγματι οι Άραβες έχουν μεγάλη υπόληψη στους Ελληνες, κάτι που κάνει τα αδύνατα δυνατά να σπάσει το ζαβοκουλι.

      Η Ρωσία είναι μαθητής, πραγματικός όχι της πλάκας, του Βυζαντίου που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί αλλοθρησκους αλλόφυλους στην πρώτη γραμμή, βλέπε Βαραγγειο φρουρά (σημειώστε ότι ανακάλυψαν πως από την εν λόγω φρουρά πέρασαν και κινεζακια).

      Να υπενθυμίσω ότι η χεζμπολαχ, όταν την έπεσαν στην Συρία και οι τουρκοι, άνοιξαν τα στρατόπεδα τους στους χριστιανούς εκεί για να εκπαιδευτούν (χτύπησαν και από ένα τατου το είδα Άη Γιώργη οι δικοί μας και βγήκαν στην μάχη).

      Δυστυχώς η λαίλαπα πατσοκ έκανε τεράστια ζημιά σε πολλά επίπεδα και ειδικά τις τελευταίες γενιές.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια τώρα;;;

      Αυτός που δρα πλανητικά είναι Ό Λόγος Του Χριστού, και αυτός μέσα από
      τα Ευ αγγέλια, και την Αποκάλυψη,που γράφτηκαν στην Ελληνική γλώσσα, και όχι στα Ρωσικά,

      Δεν υπάρχει Αγία Ρωσία,
      Υπάρχει ένα προκαθορισμένο σχέδιο,
      Υπάρχουν ρόλοι, φυσικοί, που ή Αρχή τους και το τέλος τούς είναι μεταφυσικό/πνευματικό,,,

      Ή Ελλάδα δεν θά σωθεί μόνη της, αλλά θά παίξει σημαντικό ρόλο* παγκόσμια, το σήμα αυτού του ρόλου* φάνηκε παγκόσμια στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων,

      Ή τροπή των πραγμάτων τείνει στο νά γίνει ένα μεγάλο ξέσπασμα, μια εκτόνωση της ενέργειας που έχει συσσωρευτεί μέσω αυτής της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια,,,

      Ή αυλαία έχει ήδη ανοίξει και όι πραγματικοί πρωταγωνιστές θά φανερωθούν, και αυτό θα είναι και ευχάριστο αλλά και δυσάρεστο,,,

      Ή πρώτη εικόνα της παράδοσης* έχει επτά επίπεδα,,,=3815

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΩΝ=3815

      Ή εκτόνωση της ενέργειας αυτής=3257

      Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΟΙΞΕΙ=3257

      Διαγραφή
    4. Το ζητούμενο εξ Αρχής ήταν να μην επικρατήσει ΚΑΝΕΊΣ,
      Αυτό δόθηκε ως εντολή Νότια,,,
      Εξού και όι στρατηγικές κινήσεις*** του Πούτιν,,,

      Μέσω της ισορροπίας Δυνάμεων επέρχεται η παράταση Χρόνου,,,

      ^ Όταν ένας Αστέρας καταλύσει τά καύσιμα Του υπόκειται στον Νόμο, με ότι συνεπάγεται αυτό,,,^

      Διαγραφή
  20. Το καλύτερο ιστολόγιο,με την καλύτερη ενημέρωση και με διαφορετικές απόψεις πού ανοίγουν το μυαλό.Δεν έχει σημασία σε ποιόν πιστεύουμε ή τι υποστηρίζουμε, υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε όλοι ένα.Μπράβο Κώστα που έχεις καταφέρει να ενώσεις διαφορετικές απόψεις, χωρίς να δημιουργείται "έκρηξη".
    Δεν μπορώ να μην το μοιραστώ μαζί σας 14 Ιουλίου βρίσκομαι στον Άγιο Μηνά στη Χαλκίδα σε μια κλασική απομονωμένη ψαροταβέρνα και τότε σε ένα τραπέζι που είναι ρεζερβέ έρχεται ο Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη και πολλά άλλα άτομα που είναι μαζί τους,τα οποία δεν γνωρίζω.Γελάμε με το τι θα μας συμβεί και ξεχνάμε μια τσάντα στην ταβέρνα και γυρίζουμε πίσω για να την πάρουμε,μας έχουν κοπεί τα γέλια και όταν φεύγουμε ξανά το αυτοκίνητο έχει πάθει ζημιά και πηγαίνουμε με χαμηλή ταχύτητα και χωρίς αιρκοντίσιον.Η καντεμιά σε όλο της το μεγαλείο.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός και Παναγία!!!
      Αν τύχαινε σε μένα και την παρέα μου αυτό, θα ζητούσα από τον σερβιτόρο να μάς φέρει του καθενός από μία σκελίδα σκόρδο να τις έχουμε στα χέρια μας, και μια αλατιέρα να ρίχνουμε όπου πάτησαν αυτοί, μέχρι να βγούμε από την ταβέρνα.
      Θεός φυλάξοι με τα βαμπίρ!
      Ευρυδίκη μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το παλεύω με νύχια και με δόντια να κρατήσω πολιτισμένο κλίμα.

      Διαγραφή
  21. Αντί να ανεβάσετε δονήσεις σε ένα τέτοιο άρθρο ασχολείστε με τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ...
    Αντί να μιλήσουμε όλοι και να χαρούμε για το τι κάνει ο Πούτιν και η Ρωσία στους βρωμιάρηδες της ντπ ασχολείστε με το αν ο Πούτιν φίλησε το κοράνι... προσπαθώντας να αποδείξετε ότι ο Πούτιν είναι μία από τα ίδια με τους χαζαροκαμπαληστές. Το γνωστό παραμύθι των μμε των βρωμιάρηδων...
    Αντί να ενωθούμε κάτω από τη σημαία της Πατρίδας μας αναλύετε τις διαφορές που έχουμε σχετικά με τη θρησκεία κλπ κλπ... τελικά πέρα από χριστιανοί ορθόδοξοι ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; πολλάκις έχω αναρωτηθεί... τι μετράει πιότερο η ΕΛΛΑΣ ή οι θρησκευτικές διαφορές και αποχρώσεις φιλοσοφικές που είναι συζητήσεις ανέφελων εποχών που η Ελλάς ήταν ολάκερη και αμιγής;;;
    Λυπάμαι.. μπήκα να διαβάσω σχόλια εμπνευσμένα και ανεβασμένα και διάβασα μιζέρια, διαχωρισμό και πατερημά... ΕΛΕΟΣ!!!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΠ !!!
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ: ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  22. .
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ..

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ

    ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,

    ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ...

    .
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ :

    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

    ΤΟ ΚΑΛΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ !!!

    ΚΑΙ

    ΤΟ ΚΑΚΟ Η ΑΓΝΟΙΑ...

    ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ...

    .
    Κοράνι οι 150 (πιο) θανάσιμες σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει!
    (Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…)

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ...

    (215. «Οι πιστοί που θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και θα πολεμήσουν για την πίστη μπορεί να ελπίζουν στην θεία ευσπλαχνία..») ....

    παραδέχονται ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου,
    παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη.

    Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως) πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό.

    Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός - θρησκευτικός ρατσισμός

    Κοράνι οι 150 (πιο) θανάσιμες σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει!
    (Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…)

    του Γιώργου Ανεστόπουλου

    Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν…

    με κάθε μέσο – «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» –

    στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ.

    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    https://www.kozanilife.gr/2012/10/10/korani/

    .
    Υ.Γ. 1.

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΞΑΡΜΑΤΩΤΟ

    ΠΑΠΠΑΦΛΕΣΑΣ !!!

    .
    Υ.Γ. 2.

    Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΠΟΣΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΜΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΟΟΟΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ._

    .
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητη Ελευθερια Αγωνιζομενη, ευχαριστω δια την φιλοφρονησιν, ομως πιστευω οτι εγω πρεπει να σ΄ευχαριστησω δια το μεστον ιστορικης ακριβειας σχολιον σου.

    Αυτο με τα ΄΄κινεζακια ΄΄ με τρελανε. Να εισαι καλα και παντα τετοια

    Καλη Κυριακη να εχετε ολοι,


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά και εσείς Ahoy.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
  24. https://www.ksipnistere.com/2024/08/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89-binteo.html (αυτη ειναι λο'κο ?? )

    https://www.ksipnistere.com/2024/08/%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc.html (ε, οχι επεσα αποτα συννεφα ...χεχεχεχ [σαρκαστικα ])

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/symi-eisaggeleas-dietakse-ti-syllipsi-tou-limenikou-pou-pyrovolise-kata-lathrodiakiniti-pou-tous-emvolise/ (αυτοι οι δικαστικοι πανε φιρι φιρι να πετροβοληθουν πρωτοι )

    https://www.pronews.gr/koinonia/i-eydap-etoimazei-perioristika-metra-stin-katanalosi-nerou-stin-attiki-ektos-an-vreksei-kai-xionisei/ (χεχεχεχεχεχχεχε)

    καααλημερες ...αυτο το αρθρο εχει βγαλει πολλα περιεργα σχολια αλλα κανενα δεν ειναι εθνοτικο ....περα απο ενα δυο ποθ γυριζουν γυρω γυρω γυρω απο την ιδεα της εθνικης συσπειρωσης





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα στήν Εκλεκτήν Ομήγυριν, άν μ'επιτραπεί νά πώ καί γώ τήν Γνώμην, Άποψιν καί ασφαλώς, τήν ημετέραν Κοσμοθεωρίαν (αφού όλοι έχουν από μία), θά υπενθυμίσω πως τά -έστω έν υπνώσει ΠΙΣΤΆ- μαχμούτια, όσο μορφωμένα, καλλιεργημένα καί πολιτισμένα -ανεξαρτήτως dna- καί νά είναι, γαλουχούνται κι εκπαιδεύονται έξ απαλοτάτων ονύχων στό ΑΊΜΑ ...

    ΖΕΣΤΌ ΑΊΜΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΏΝ ΑΠ'ΤΆ ΚΟΥΡΜΠΆΝΙΑ (ΘΥΣΊΕΣ)...
    ..ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΌΜΩΣ, ΏΣ ΣΥΝΉΘΩΣ, ΑΦΤΤΆ ΤΏΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ... ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΎ ΠΙΌ ΠΟΛΎ "ΦΤΙΆΞΙΜΟ" ΒΈΒΑΙΑ... ΑΣΎΓΚΡΙΤΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ, ΝΤΌΠΑ ΣΚΈΤΗ -ΚΑΊ ΒΆΛΛΕ- ΣΈ ΛΈΩ...
    ΑΦΟΎ, ΘΆ ΨΟΦΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΆ ΨΟΦΉΣΕΙΣ ΩΡΈ ΜΟΥΛΑΧΑΣΆΝ, ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΆ ΠΆΣ ΣΤΆ ΟΥΡΊ ΤΟΎ ΠΑΡΑΔΕΊΣΟΥ... ΜΑΛΆΚΑΣ ΕΊΣΑΙ, ΤΏΡΑ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ, ΝΆ ΧΆΣΕΙΣ ΤΆ ΜΠΕΡΕΚΈΤΙΑ;;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καίγεται το Παγγαίο, στην Σαμοθράκη αποβιβάστηκαν τα πρώτα λαθροσκατά.. ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στο τελευταίο βίντεο της παρούσας ανάρτησης εντωμεταξύ -κανένας δεν το σχολίασε- βλέπουμε ότι ο τρισκατάρατος έχει μαζί του πάνω από 50 άνδρες να τον προστατεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημερα σε ολη την κομπανια..[οπως ελεγε η βασιλειαδου]..βρε δεν βαρεθηκατε ν ασχολειστε με πουτσοπαρακαλιαρηδες;;;βοθρολυμαιους κλπ;;;;;λετε γραφετε ,λυσεις μπορουμε να βρουμε;;;;το τι σκατα ειναι ολοι το ξερουμε.το θεμα ειναι ,τι κανουμε;μπορουμε;;;;;..φιλια ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. https://www.amna.gr/home/article/843652/Yf-Exoterikon-Elladas-Tourkias-Mazi-mporoume-na-kainotomisoume-gia-ena-kalutero-kai-lamprotero-mellon (kaaaalaaaaa)

    https://katohika.gr/diethni/i-nikotini-katastrefei-tin-enesimi-nanotechnologia-tis-pfizer-ktl/(ta eixame ξαναπει παλιοτερα αλλα ......)

    κααααλημερα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για την νικοτίνη είναι πολύ ενδιαφέρον, και θα κάνω προσωπική ενδελεχή έρευνα μήπως βρω περισσότερα.

      Διαγραφή
  30. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (της Pfizer κτλ.)

    https://katohika.gr/diethni/i-nikotini-katastrefei-tin-enesimi-nanotechnologia-tis-pfizer-ktl/

    Απόσπασμα:

    " Στις αρχές του περασμένου αιώνα, πειράματα διαπίστωσαν ότι η νικοτίνη διεγείρει κατά κάποιο τρόπο την ψυχή και ένα άτομο που μόλις καπνίζει γίνεται λιγότερο επιρρεπές στην ύπνωση, την προπαγάνδα, τη διαφήμιση και άλλες προσπάθειες να τον πείσουν για κάποιου είδους μαλακίες. Ο Αδόλφος Ελοϊσοβιτς Χίτλερ γνώριζε καλά αυτά τα απάνθρωπα πειράματα, έτσι άρχισε να πολεμά τους καπνιστές ακόμη και νωρίτερα από τους Εβραίους. "

    Συμπέρασμα:

    Γι αυτό και η Κούλα, το πρώτο που έκανε μόλις πρωτοέγινε πορδιπουργός.. ήταν η απαγόρευση του καπνίσματος σε μπαρ, αστιατόρια, δημόσια κτίρια κ.ά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

    Ένα από τα θετικά αποτελέσματα των εγκλεισμών ήταν η κατακόρυφη αύξηση τού καπνίσματος, που πριν το 2020 είχε περάσει σε φάση μείωσης. Η νικοτίνη, εισερχόμενη σε κύτταρα, επικαλύπτει κάποιες εισόδους, αποτρέποντας την εισδοχή άλλων βλαβερών ουσιών, όπως οι ιοί γρίππης και άλλοι ιοί. Η νικοτίνη είναι γενικά φάρμακο και εμπεριέχεται ως συστατικό σε πληθώρα φαρμακευτικών κατασκευασμάτων. Ο όρος φάρμακο όμως γειτνιάζει προς τον όρο φαρμάκι. Κάθε φάρμακο σε δοσολογία πέραν τού ωφελίμου τραυματίζει πολύ άσχημα τον οργανισμό.
    Η νικοτίνη επιταχύνει τις καρδιακές και εγκεφαλικές λειτουργίες ως νευροδιαβιβαστής, προξενώντας την έκκριση ευχάριστων ορμονών, όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη. Έχει αγχολυτικές επιδράσεις και δρά ανασταλτικά στην κατάθλιψη. Όλες όμως αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις της στην επιτάχυνση και ανόρθωση τής διάθεσης αντιστρατεύεται η ιδιότητά της, όπως δηλώνει και το όνομά της, να επιζητά πλήρη κυριαρχία με εθισμό και αύξηση στην κατανάλωσή της, που είναι πολύ δύσκολο να υπερνικηθούν.
    Πλην όμως, τόσο όσο αφορά αυτούς που καπνίζουν, αλλά και όσους δεν καπνίζουν, η νικοτίνη περιέχεται επίσης σε όλα τα φυτά, που διακρίνονται από κάποιο βαθμό συγγένειας προς το ταμπάκο. Αυτά, εάν ενσωματωθούν με σύστημα στην καθημερινή διατροφή, προσφέρουν λόγω των συστατικών τους πολυπίκοιλα ωφέλη επιπλέον από την ευεργετική παροχή νικοτίνης. Τα φυτά που περιέχουν σημαντικά ποσοστά νικοτίνης είναι οι μελιτζάνες και το τσάι, ιδιαίτερα το πράσινο, άκρως ωφέλιμο λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του. Ακολουθούν σε περιεκτικότητα οι ντομάτες, που περιέχουν την ευεργεσία τού λυκοπένιου για την καρδιά και το κουνουπίδι, που ως θειούχο αποτελεί πηγή μακροζωίας. Επίσης, οι πιπεριές ως ταυτοχρόνως πλούσιος δωρητής βιταμίνης C, καθώς και οι πατάτες περιέχουν νικοτίνη. Ο Καποδίστριας εισήγαγε αυτόν τον καρπό και τον έθεσε υπό φύλαξη, ωστε οι πολίτες να τον κλέβουν, για να διαδωθεί η κατανάλωσή του. Οι πατάτες είναι φρόνιμο να παρασκευάζονται αχνιστές, καθότι τα έλαια όταν θερμαίνται γίνονται τοξικά.
    Η κατανάλωση αυτών των καρπών και φύλων οδηγεί σε ενίσχυση τού ανοσοποιητικού, αλλά διευκολύνει και τούς καπιστές στην προσπάθειά τους να περιορίσουν το κάπνισμα σε πλαία απόλαυσης, αποφεύγοντας την μηχανιστική υπερβολή.
    Μια άκρως ωφέλιμη συνήθεια είναι η κατανάλωση πράσνου τσαγιού, που εάν εμπλουτιστεί με κανέλα, γαρύφαλλο και μέλι αυξάνονται κατακόρυφα οι ευεργεσίες του σε αντιβιοτική και αντιοξειδωτική βάση, καθώς και στην ρύθμιση τής αρτηριακής πίεσης. Για όσους καπνίζουν είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες οι μπανάνες, που ενισχύουν με μαγνήσιο και κάλιο την καρδιά και περιορίζουν την αρτηριακή πίεση.
    Η επιταγή τού Ιπποκράτη, να είναι η διατροφή μας τα φαρμακά μας, παραμένει πάντοτε επίκαιρη. Καθοριστική για την υγεία είναι και η επίδραση μιας ήσυχης και πράας συνείδησης, που επενεργεί χαλάρωση των μυών τού στήθους, ώστε να εισέρχεται επαρκές οξυγόνο στους πνεύμονες, ενεργοποιώντας την στατική ισορροπία στα κύτταρα και αυξάνοντας την ενεργεική στάθμη τού οργανισμού. Η ενόραση και η συχνή προσφώνηση τού Θείου με ταπεινότητα εμπλουτίζουν την σύνολη ύπαρξη με αρμονία και αγαλλίαση, ως οι κατ' εξοχήν αποτελεσματικοί σταθμιστές πνευματικής, ψυχικής και σωματικής ευεξίας.

    https://www.in.gr/2023/10/08/life/geysi/nikotini-eseis-poses-melitzanes-kai-ntomates-kapnisate-simera/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι μπορουμε να κανουμε γραφει η Αγαπητη Σουλα. Μαλον τιποτα αφου εχομεν αποκτησει την συνηθειαν ν΄αγνοουμε τα σοβαρα και ουσιωδη.παλαιοθεν. Μας λεει ο αλλος ειμαι κιναιδος (Κραμανλης-Ευταξιας) και αντι να τον παρουμε με τις σκουπες τον κανουμε Εθναρχη.

    Μηπως τελικα τους αρεσει το σπορ.Βαζει φωτια α αλλος σε στρατιωτικο νοσοκομειο και καθως οι στρατιωτες επεφταν απο τα παραθυρα τους πυροβολουσαν απο κατω. Σ΄αυτον τον μεγα κιναιδο Κλαρα στησανε αγαλμα στη Πλατεια της Λαμιας.



    Εισαι απο τις λιγες Ελληνιδες που ακομη πιστευουν οτι για την προασπιση των αξιων του αρχαιοελληνικου πολιτισμου Θαρσειν Χρη.

    Να εισαι παντα καλα με υγεια και δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ahoy μου σ ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου.Δυστυχως η χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας,παραγει κιναιδους,λυδιες,και,και εθναρχες, σκατα στα μουτρα τους,και στον ταφο τους....[κι εμεις μη δουμε, μαλακα,ηλιθιο,λωποδυτη,παρασιτο,προδοτηπουστη,λεσβια,κατ ευθειαν στην βουλη,μπας και ξεχασουμε την καταγωγη μας ... ] να μου εισαι παντα καλακι εσυ κι οτι καλο σου ευχομαι..με εκτιμηση μεγαλη....Σουλα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σημερα γαμος γινεται τσι Κρητης τα λειβαδια. Να ετοιμαστουμε δια νεον Εθναρχην; Εχει. ολα τα προσοντα οπως ο προηγουμενος. Σ΄ευχαριστω Σουλα και αντευχομαι οτι καλο για σενα και την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. .
    ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ,

    Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

    Προειδοποίηση - ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Τέσσερεις μουσουλμάνοι του ISIS μετατρέπουν ρωσσική φυλακή σε ζώνη τζιχάντ, σ κ ο τ ώ ν ο ν τ α ς και β α σ α ν ί ζ ο ν τ α ς φρουρούς και κρατούμενους, «για χάρη του Αλλάχ και για την καθιέρωση ισλαμικού νόμου»

    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/09/isis.html

    Υ.Γ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή