«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Πούτιν: "Ποιοι νομίζετε ότι είστε?"

Ο Ρώσος Πρόεδρος μιλάει για τις τεκτονικές και μη αναστρέψιμες αλλαγές που συμβαίνουν στην παγκόσμια τάξη.

 

diodotos-k-t.blogspot.com 



10 σχόλια:

  1. ρε πουτινακο δε γινεται να σου ξεφυγει ενα πυραυλακι να πεσει στην ελληνικη κυναιδοβουλη οταν εχει ολομελεια;;;;;;μια φορα στα δυο χρονια εχει ολομελεια ,[γιατι ολοι ειναι σε διακοπες διαρκειας ,αφου πληρωνουμε εμεις] αλλωστε εσυ το ξερεις καλυτερα ,οποτε ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=tYjYL448-yY

    kalhmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα μπόυ!

      Κρισναμούρτι: Ήρθατε να ρωτήσετε αν υπάρχει θεός. Είπαμε: Η λέξη οδηγεί στην ψευδαίσθηση την οποία λατρεύουμε, και για αυτή την ψευδαίσθηση καταστρέφουμε ο ένας τον άλλον οικειοθελώς. Όταν δεν υπάρχει ψευδαίσθηση το "αυτό που είναι" είναι το πιο ιερό. Τώρα ας δούμε τι είναι στην πραγματικότητα. Σε μια δεδομένη στιγμή το "αυτό που είναι" μπορεί να είναι φόβος, ή απόλυτη απελπισία, ή μια φευγαλέα χαρά. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Και επίσης υπάρχει ο παρατηρητής που λέει: "Όλα αυτά τα πράγματα αλλάζουν γύρω μου, αλλά εγώ παραμένω μόνιμος". Είναι αυτό γεγονός, είναι αυτό που πραγματικά είναι; Δεν αλλάζει κι αυτός, δεν προσθέτει και δεν αφαιρεί από τον εαυτό του, δεν τροποποιεί, δεν προσαρμόζει τον εαυτό του, δεν γίνεται ή δεν γίνεται; Έτσι, τόσο ο παρατηρητής όσο και ο παρατηρούμενος αλλάζουν συνεχώς. Αυτό που είναι είναι η αλλαγή. Αυτό είναι γεγονός. Αυτό είναι αυτό που είναι.
      https://jkrishnamurti.org/content/there-god

      Διαγραφή
  3. Ο λόγος του είναι γεμάτος ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Όλη η ομιλία στο κομάτι που είδαμε είναι συγκλονιστική, όσο αφορά το τι "περνάει" στο ακροατήριο, το οποίο σημειώνω οτι ΔΕΝ είναι μόνο αυτό που είναι παρόν εκεί μπροστά του. Για άλλους τα λέει και να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το μήνυμά του έχει ληφθεί, για αυτό θα μας πάνε σε νέες καραντίνες κλπ !!

    Μεταξύ άλλων :

    Προσέξατε οτι μιλά για αλλαγή νοοτροπίας μετά απο εκλογές σε άλλες χώρες ; Οτι τώρα μπορεί να είναι εχθρικές, αλλά μετά θα αλλάξουν στάση ;

    Προσέξατε οτι μιλά για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ταυτότητα χωρών ;

    Προσέξατε την δικαιολόγηση του πολέμου στην Ουκρανία ; ΔΕΝ πρόκειται για αναζήτηση αύξησης εδαφών, αλλά το αποτέλεσμα θα κρίνει τις ΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η οποία επιδιώκει την ΔΙΑΡΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.

    Και τέλος, το πιο αξιοπρόσεκτο. Προσέξατε πως αναφέρει τη Γή ; ΣΦΑΙΡΑ την ονόμασε !!!!!!! Ποιός ονομάζει τη Γή ΣΦΑΙΡΑ ; Ε ρε γλέντια ....

    Κάτι ξέρει αυτός και το "σερβίρει" μαλακά στον απλό κόσμο που έχει τα ώτα να ακούσει !!!

    Έχω μια πραγματική απορία. Ποιανού μετενσάρκωση είναι άραγε ο Πούτιν ;

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Δεν θα σχολιάσω το προφανές, οτι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε και εμείς έναν τέτοιο ΗΓΕΤΗ, διότι η Πατρίδα μου (και όχι το Έθνος) έχει καταληφθεί εδώ και πάνω απο 200 χρόνια απο ελληνόφωνους απάτριδες. Το ίδιο ισχύει και την "πολιτισμένη" δύση βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία να μην συνεργαστεί με τη Δύση για την Ουκρανία....

    https://enaasteri.blogspot.com/2024/08/blog-post_42.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ... -ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
    ΥΓ. ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ...
    ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Γιάννη που μού φτιάχνεις το κέφι.
      Ειδικά το πρωί ήμουν σε μαύρα χάλια με αυτά που διάβασα ως πρώτη ενημέρωση. Γι αυτό και έβαλα αυτή την βαριά μουσική στην ανάρτηση "Kαλημέρα, σε μια προδομένη χώρα..."

      Καλό ξημέρωμα φίλε!

      Διαγραφή
    2. -ΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-...ΑΥΡΙΟ 20.30 ΜΜ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΡΟΚ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...
      ΘΑΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....
      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΚΩΣΤΑ...
      https://www.youtube.com/watch?v=J8SUGlZQkTI&list=RDJ8SUGlZQkTI&start_radio=1&rv=J8SUGlZQkTI

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή