«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ποιοι ήταν μέσα στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Βραζιλία ...?


 


γράφει ο Ben Bartee,

 ανεξάρτητος Αμερικανός δημοσιογράφος με έδρα την Μπανγκόκ.

 

 

 Νωρίτερα αυτό το μήνα, το οποίο ίσως είδατε στο Twitter/X, ένα επιβατικό αεροπλάνο κατέπεσε πάνω από τη Βραζιλία.

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν κατά καιρούς ως θεομηνίες, αλλά αυτή η περίπτωση είναι ιδιαίτερα περίεργη για δύο λόγους: για τους ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροπλάνο και για το πού πήγαιναν, και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία εύλογη θεωρία για το τι μπορεί να συνέβη που να προσφέρεται από τις κυβερνητικές αρχές.

Μέσω του People :

    "Δύο παιδιά, ένας δικηγόρος και οκτώ καρκινολόγοι φέρονται να είναι μεταξύ των 61 ανθρώπων που σκοτώθηκαν όταν αεροπλάνο συνετρίβη σε πόλη της Βραζιλίας την περασμένη εβδομάδα.

    Συνολικά 57 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο επιβατικό αεροπλάνο όταν αυτό έπεσε στο έδαφος στο Vinhedo την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Δεν υπήρχαν επιζώντες.

    Οι αρχές δήλωσαν ότι οι σοροί 34 ανδρών και 28 γυναικών ανασύρθηκαν από το σημείο της συντριβής, σύμφωνα με μεταφρασμένο δελτίο τύπου της κυβέρνησης του Σάο Πάολο.

    Τουλάχιστον 12 από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί επίσημα, σύμφωνα με ένα δεύτερο μεταφρασμένο δελτίο ειδήσεων από κυβερνητικούς αξιωματούχους που δημοσιεύθηκε στις 11 Αυγούστου.

    Μεταξύ των νεκρών είναι τουλάχιστον οκτώ καρκινολόγοι γιατροί που ταξίδευαν σε συνέδριο ογκολογίας όταν συνέβη το δυστύχημα".


Τι πήγαιναν αυτοί οι ογκολόγοι στο συνέδριο για να συζητήσουν; Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς, αλλά πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID οδηγούσαν σε τουρμπο-καρκίνο και ήταν έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες στον κόσμο.

https://x.com/tpvsean/status/1823356443824672771

    "Οκτώ καρκινολόγοι γιατροί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο να σώσουν άλλους και να αποκαλύψουν την καταστροφική επιδημία του καρκίνου τούρμπο που σαρώνει τον κόσμο βρέθηκαν νεκροί.

    Οι σοροί έξι κορυφαίων παγκοσμίως ογκολόγων και δύο ειδικευόμενων ιατρών βρέθηκαν την Παρασκευή στα συντρίμμια του αεροπλάνου που έπεσε από τον ουρανό στη Βραζιλία και εξερράγη με μια πύρινη σφαίρα, σκοτώνοντας και τους 62 επιβαίνοντες.

    Οι γιατροί πήγαιναν σε διεθνές συνέδριο στο Σάο Πάολο, όπου επρόκειτο να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους ότι το mRNA και τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για την έκρηξη των καρκίνων τούρμπο και των αυτοάνοσων νοσημάτων που προκαλούν σήμερα τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο".

Τι προκάλεσε λοιπόν τη συντριβή; Οι αρχικοί ισχυρισμοί έριχναν την ευθύνη στον πάγο, αλλά αυτοί αμφισβητήθηκαν από άτομα και ομάδες με ένα βάθος γνώσεων της αεροπορικής φυσικής που δεν προσποιούμαι ότι έχω.

Μέσω του CBC :

    "Εικόνες που κατέγραψαν μάρτυρες έδειξαν το αεροσκάφος σε μια επίπεδη περιστροφή και να βυθίζεται κατακόρυφα πριν συντριβεί στο έδαφος μέσα σε μια περιφραγμένη κοινότητα, και αφήνοντας πίσω του μια εξαφανισμένη άτρακτο που καταστράφηκε από φωτιά.

    Η Metsul, μία από τις πιο σεβαστές μετεωρολογικές εταιρείες της Βραζιλίας, δήλωσε την Παρασκευή ότι υπήρχαν αναφορές για σοβαρό πάγο στην πολιτεία Σάο Πάολο την ώρα της συντριβής. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλέστηκαν εμπειρογνώμονες που υποδεικνύουν τον παγετό ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος.

    Ο Βραζιλιάνος εμπειρογνώμονας αεροπορίας Lito Sousa προειδοποίησε ότι οι μετεωρολογικές συνθήκες από μόνες τους μπορεί να μην είναι αρκετές για να εξηγήσουν γιατί το αεροπλάνο της Voepass έπεσε με τον τρόπο που έπεσε την Παρασκευή".

    Ο Marcelo Moura, διευθυντής επιχειρήσεων της Voepass, δήλωσε στους δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής ότι ενώ υπήρχαν προβλέψεις για πάγο, ήταν εντός των αποδεκτών επιπέδων για το αεροσκάφος.

    Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, το κέντρο διερεύνησης και πρόληψης αεροπορικών ατυχημάτων της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας ανέφερε ότι οι πιλότοι του αεροσκάφους δεν κάλεσαν για βοήθεια ούτε είπαν ότι επιχειρούσαν υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες".


Και πάλι, δεν είμαι μηχανικός αεροναυπηγικής, αλλά φαίνεται ότι τα περισσότερα σύγχρονα αεροσκάφη έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν τον πάγο - δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στους φιλικούς ουρανούς. Επιπλέον, οι πιλότοι δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου ούτε ανέφεραν ποτέ παγετό.

Επομένως, τι συνέβη πραγματικά;

Αν δεν συνεχιστεί η πίεση, αυτό πιθανότατα θα πάρει τον δρόμο της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ, των πυρκαγιών στο Μάουι, της 11ης Σεπτεμβρίου ή οποιουδήποτε άλλου σκοτεινού φαινομένου, δηλαδή θα εξαφανιστεί τελικά στη λήθη χωρίς πραγματικές απαντήσεις.

armageddonprose.substack.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 



2 σχόλια:

  1. Πολύ σοβαρή υπόθεσις. Ἐλπίζω οἱ συγκεκριμένοι ἐπιστήμονες κάπου νά ἔχουν ἀσφαλίσει τά ἀποτελέσματα τῶν ἐρευνῶν τους.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή