«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Μπορεί να υπάρξουν παγκόσμιες διακοπές ρεύματος αύριο.


 

Η Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου θα είναι η "Παρασκευή και 13" - μια ειδική ημέρα του έτους κατά την οποία οι χώρες και οι άνθρωποι αναμένουν κάθε είδους προβλήματα. Φέτος υπάρχουν μόνο δύο τέτοιες Παρασκευές, η επόμενη θα είναι τον Δεκέμβριο.

Υπάρχουν ήδη αρκετές βανγκ για τη Μαύρη Παρασκευή στις χρηματοπιστωτικές αγορές, αλλά μέχρι στιγμής στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι δοξασμένοι αστροναύτες.  Γράφουν ότι τις τελευταίες 36 ώρες ο Ήλιος έχει εκδώσει 4-5 CME:


 

Οι εκλάμψεις δεν είναι πολύ ισχυρές, αλλά, η πηγή τους είναι η ηλιακή κηλίδα AR3814, η οποία τώρα δείχνει κατευθείαν προς τη Γη:

 

Και πριν από δύο ημέρες, έσκασε πάνω από τον ηλιακό ορίζοντα. Η εκπομπή ήταν πολύ ισχυρή και πήγε επίσης προς τη Γη, αλλά μέσω του ηλιοσφαιρικού στρώματος ρεύματος και θα μας φτάσει τη νύχτα.

Όπως γράφει το spaceweather, κάθε ένα από τα γεγονότα ξεχωριστά δεν αποτελεί όχι μόνο απειλή, αλλά ούτε και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αλλά στο σύνολο θα δώσουν ένα σοβαρό σωρευτικό αποτέλεσμα. Το νέφος των σωματιδίων έχει ήδη σχηματιστεί και θα χτυπήσει τον πλανήτη μόλις στις 13 Σεπτεμβρίου:


Ίσως γι' αυτόν τον λόγο, ίσως για κάποιον άλλο, έχουν ήδη αρχίσει οι διακοπές ρεύματος στις ΗΠΑ - περίπου 200 χιλιάδες έχουν χάσει το ρεύμα στη Λουιζιάνα και το Σιάτλ (που δεν φαίνεται ακόμα στον χάρτη) είναι χωρίς ρεύμα:
 


 
 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 1307 που ο Γάλλος βασιλιάς Φίλιππος Δ' διέταξε τη σύλληψη των μελών του τάγματος των Ναϊτών, οι απόγονοι των οποίων σήμερα, όπως πολλοί πιστεύουν, κυβερνούν τον κόσμο από το παρασκήνιο, κατέχοντας το τραπεζικό σύστημα, η ημερομηνία αυτή μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σηματοδοτηθεί από παγκόσμιες διακοπές ρεύματος, οι οποίες πλαισιώνονται ως "ηλιακές εκλάμψεις".

Είναι πιθανό στις ΗΠΑ να έχουν ήδη αρχίσει να την γιορτάζουν, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. 



thebigtheone.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 


11 σχόλια:

  1. Το άρθρο είναι ενδιαφέρον, αλλά - για εμένα τουλάχιστον - όχι τόσο ενδιαφέρον για να μου προκαλέσει κάποιο (ας πούμε) αρνητικό συναίσθημα. Τα γεγονότα αυτά στον Ήλιο είναι συχνά και ας δείχνει το φαινόμενο κατευθείαν προς τη Γη. Αυτό που με κάνει να είμαι διστακτικός, είναι η σύνδεσή του με την Παρασκευή και 13 και τους Ναϊτες. Με αυτή τη σύνδεση αμέσως το γεγονός αποδομείται απο μόνο του, διότι φαίνεται οτι το άρθρο είναι κατευθυνόμενο και ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει φόβο.

    Βέβαια, παίζει και το σενάριο να βγάζουν αυτά τα δημοσιεύματα και να προκαλέσουν οι ίδιοι παγκόσμιες διακοπές ρεύματος, ρίχνοντας το φταίξιμο στον Ήλιο. Αλλά επειδή ζούμε σε πολύ περίεργους καιρούς, ΔΕΝ ξέρω αν αυτό προκαλείται απο το βαθύ κράτος ή απο τα Λευκά Καπέλα !!! Όλα είναι πιθανά. Για να τελειώνουμε απο δαύτους, θα πρέπει ο πληθυσμός να μείνει μέσα και ο Στρατός να κάνει τις τελικές του κινήσεις.

    Παρ' όλα αυτά, ο Ήλιος ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Αυτό είναι κάτι που για εμένα είναι αναπόφευκτο. Ο χρόνος όμως ΔΕΝ είναι προσδιορισμένος, αν και προσωπικά πιστεύω οτι δεν είμαστε μακρυά. Ο Ήλιος ΗΔΗ έχει αλλάξει ως προς την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ΦΩΤΙΣΜΟΥ του και πλεόν το φώς του είναι σαν λαμπτήρα LED ψυχρού λευκού φωτός, αντί για το κιτρινωπό. Δεν γνωρίζω αν φταίει η ατμόσφαιρά μας (ψεκάσματα κλπ) και φαίνεται έτσι, πάντως έχει αλλάξει.

    Η άποψή μου (και όχι γνώση) είναι οτι αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ θα πυροδοτηθεί απο τον κεντρικό Ήλιο της Αλκυώνας. ΔΕΝ θα είναι δηλαδή ένα γεγονός που ο Ήλιος θα προκαλέσει απο μόνος του. ΠΙΣΤΕΥΩ ακράδαντα οτι σε αυτή την περίπτωση, το ΓΕΓΟΝΟΣ θα είναι ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ, ΔΕΝ θα προλάβει κανένας να το δει απο πριν και το κυριότερο θα είναι ΙΑΜΑΤΙΚΟ για τον άνθρωπο, διότι θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ το ΚΩΝΑΡΙΟ !!

    Για εμένα, οι ανάποδοι ΑΥΤΟ το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ήδη (ίσως έχει ξανασυμβεί και υπάρχει καταγεγραμμένο σε κρυμμένα συγγράματα) και κάνουν τα πάντα να κλέψουν όσες περισσότερες ψυχές προλαβαίνουν.

    Ο Ήλιος παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο στα συναισθήματα και στην ψυχολογική ισορροπία του ανθρώπου (παράδειγμα ο ψυχισμός κατοίκων με λίγο ή καθόλου Ήλιο και κατοίκων σε ηλιόλουστες χώρες). Όσο βλέπετε ο πληθυσμός να τρελλαίνεται, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με τον Ήλιο !!!

    Έρρωσθε λοιπόν και ... προσοχή στον Ήλιο

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Ρε παιδιά, άσχετο αλλά θα το πω γιατί θα ... σκάσω !!! Τα τελευταίες ημέρες, όταν ψεκάζουν πρωί, σε περίπου μια με δυο ώρες, τα ίχνη των ψεκασμών ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Δεν απλώνωνται προς τα κάτω, αλλά ο ουρανός καθαρίζει !! Το έχω παρατηρήσει πάνω απο τον Υμηττό !!! Λέτε να είναι η ιδέα μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.xorisorianews.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9/

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε, μια φορά πήγα να σηκωθώ από το πουφ για να πάρω τηλέφωνο για παραγγελία 5 βιβλίων με 30 € και στραμπούληξα το φρύδι μου. Το θεώρησα σημάδι και τελικά δεν έκανα καμία παραγγελία.

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Αν μου πεις ποιος είσαι, θα σου πω και εγώ αν το σχόλιό μου είναι ειρωνικό προς εσένα ή τον συγγραφέα.

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που έκατσα και διάβασα όλο το άρθρο του λινκ,
      είδα απόψε στον ύπνο μου -αλήθεια λέω- ένα τρίμετρο νεφελίμ με ράμφος αντί για στόμα, να τρώει τεμαχισμένα μου μέλη. Το παρακολουθούσα από απόσταση, από το αποκεφαλισμένο μου κρανίο.

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΜ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΒΕΛΛΑΝΙΔΙΑ... ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...

      ΚΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΓΙΑΣΜΟ...

      ΥΓ. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ -ΚΑΝΩ- ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ...ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕΣ.... ΧΑ ΧΑ


      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ..

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ.

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ.. ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΝΕ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΛΠ
      ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟΣ. ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
      ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΊΓΚΑ ΣΤΟΥΣ SHAPESHIFTERS ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΤΟΤΕ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΜΊΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ "2012 Η ΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ. ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ: 1. Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, 2. ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ, 3. 2012 Η ΕΛΕΥΣΙΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.. ΑΛΛΆ ΕΚΤΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΑΠΛΑ, Ο ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ)..ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΗ, ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΦΟΥΡΑΚΗΔΕΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ ΚΛΠ

      Διαγραφή
    6. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΩ, ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ...


    ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΕΠΛΟ [ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ ΒΑΡΡΙΟ ΚΛΠ ]...



    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΛΑΣ [ FLASH ] ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ...ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ...



    ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ


    https://eliniki.gr/video/%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80/

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
      Κώστα πότε ανεβαίνουμε Κοζάνη;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή