«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

What's up doc..?

                         περισσότερα εδώ και εδώ

9 σχόλια:

  1. Χα χα χα χα:)))
    Τα έχει παίξει ο Τζο :))) Σε λίγο θα βάλει και υποψήφιος στο κόμμα του Ντόναλντ:))
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτός φαίνεται διαφορετικός από τον άλλο τελευταία (που έδειξε η Τόνια)
    Αποχωρησασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος είναι !!! Έχουν 2-3 ανάλογα την περίσταση.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Έ ρε γλέντια !!! Είπα και εγώ, μα τόση άνεση η καμήλα ;;!!

    "Διασυρμός της Καμάλα, αν της έδιναν οδηγίες με ακουστικό"
    https://www.el.gr/diethni/kosmos/diasyrmos-tis-kamala-an-tis-miloysan-m/

    Εν τω μεταξύ, όλα τα συστημικά μέσα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, τηλεοράσεις, εφημερίδες και Internet, λένε για νίκη της καμήλας !! Ακόμα και σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ ειπώθηκε ότι το αποτέλεσμα της τηλεμαχίας ήταν νίκη της καμήλας.

    Κατά τα άλλα μόνο ο Κιμ διώκει Κορεάτες γιατί διάβασαν ξένα αναγνώσματα ή ακούσαν ξένη μουσική ή είδαν ξένες ταινίες και παρασύρθηκαν απο ξένη προπαγάνδα !!!

    "Βόρεια Κορέα: Δημόσια ταπείνωση σε νεαρά κορίτσια γιατί… διάβασαν ξένη προπαγάνδα"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%9a%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%94%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%b1/

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Κωστα προτείνω κάθε μέρα να βάζεις την "καλή ανάρτηση της ημέρας" (κατά το "καλή είδηση της ημέρας"). Θα είναι ιαματικό για την ψυχολογία των Διοδοταίων, διότι η καθημερινότητα ΔΕΝ είναι μόνο δυστοπία. Θα μπορούσαμε και εμείς να προτείνουμε τέτοιες αναρτήσεις, όπως για παράδειγμα την πράξη του Τζον Μπον Τζόβι που έσωσε την κοπέλα απο αυτοκτονία.
    https://www.el.gr/life/apisteyto-tragoydistis-thrylos-ape/

    Προσοχή μην το παρακάνουμε όμως. Μια είναι αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα το άρθρο του Ντε Σάντ. Είχες δώσει και εσύ Κώστα το link.

    Με μια λέξη : Κ Α Τ Α Ι Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ.

    Η "γεύση" που μου άφησε είναι ΓΛΥΚΙΑ και σε καμία περίπτωση δεν μου έριξε το ηθικό. Ίσα ίσα που μου το ανέβασε περισσότερο !!! Συστήνω την ανάγνωσή του.

    https://mavrifatria3.blogspot.com/2024/09/blog-post.html

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Κώστα προτείνω όταν ανεβάζεις άρθρα με "αυτόν", να βάζεις την φωτογραφία που έχει ο Μάρκος στο άρθρο του. Δεν χρειάζεται να τον βλέπουμε σε άλλες πόζες.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTQQS2ZPYxDs8QvbFtNaZoWLoCB9p-R4k-SX3fvGU68zmbEtrZpj051KnU_xNeSvXhiWCY1ID6HoKfYBVlR_puXv93S8FnX-v-birM3MjBggtFydiLeSkQJJoLyHrm7eaxPvxTmfDoozX01DWZi2djNRv-a2mS4_GdGh20rIdUkf64F_rO-QnWDUptNeo/s595/%CE%95%CE%B4%CF%8E_%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B5_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία τραγουδούσα τούς στίχους από ένα τραγούδι του
    : "it's my life, it's now or never, I am gonna liv for ever. I just gonna liv while I am alive "..
    Ζούμε την καθημερινότητα και ξεχνάμε να ζήσουμε όσο είμαστε ζωντανοί. Ξεχνάμε και όταν θυμόμαστε ότι κάποτε ζήσαμε έστω και αμυδρά η θλίψη είναι μεγάλη.
    Συγχαρητήρια στον κύριο μπον Τζόβι.
    Χαίρεται Διός κούρε και διοδοτε

    Καλημέρα σσ όλους
    Αναχωρησασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://thebigtheone.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d1%82%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%b3%d1%83%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b9%d1%82%d0%b8-%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d0%bf%d0%b5/ (kante deksi click na metafrasete tin selida )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε πολύ μπόϋ!
      Μάλλον θα το δημοσιεύσουμε σε λίγο.

      Διαγραφή
  6. Τον παππού τον έχουν αφήσει ανεξέλεγκτο και "βοηθάει" με τον καλύτερο τρόπο να δουν όλοι αυτοί ποιόν ή ποιούς υποστήριζαν τα τελευταία χρόνια.Η αντίπαλος φοράει τα ίδια σκουλαρίκια σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις της, γιατί μάλλον χωρίς εντολές και νουθετήσεις δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη.Αν πιστέψουμε και τις φήμες που κυκλοφορούν για προβλήματα αλκοολισμού και χρήση ηρεμιστικών έχουμε το τέλειο "έγκλημα" και το τέλειο πιόνι αλλά και την ευκαιρία να φύγει "το πέπλο" από τα μάτια μας και να δούμε την αλήθεια.Θέλουν να μας κυβερνούν άνθρωποι που έχουν "μαύρο" παρελθόν, άνθρωποι που έχουν εξαρτήσεις και σεξουαλικές διαστροφές, γιατί μπορούν να τους χειραγωγούν και να τους εκβιάζουν.Ευκαιρία να ξυπνήσουν και άλλοι και φυσικά δεν εννοώ όσους και όσες ακολουθούν το blog αλλά είναι ευκαιρία να γελάσουμε λίγο με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν.Η πτώση τους συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και πρέπει να είναι κάποιος χαζός αν δεν το βλέπει.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή