«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΥΠΣΣΣ!!!


Το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, δεν είναι fake. Τραβήχτηκε το 2010 στον νυχτερινό ουρανό του Δυτικού Καναδά. Ο ερευνητής μετεωριτών Steven Murray είχε στίσει τέσσερις κάμερες ουρανού με ενσωματωμένο μικρόφωνο, και η μία κατέγραψε το εν λόγω φαινόμενο, μάλιστα δίνοντας και τον ήχο δύο εκρήξεων με την γνωστή (όπως με τους κεραυνούς) καθυστέρηση ήχου.

Δεν μπορείς να το πεις UFO. Προσωπικά, μού φάνηκε σαν δημιουργία στίγματος Διαστατικής Πύλης, το οποίο πάει και βρίσκει την θέση του στο στερέωμα, και τότε δημιουργείται το άνοιγμα και μετά το κλείσιμο της Πύλης.

Αν κάποιοι γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα αυτό ήταν νυχτερινή δοκιμή κάποιας επίγειας τεχνολογίας, σίγουρα θα γελούν με αυτό που σάς έγραψα πιο πάνω.

Κ-Τ



Διόδοτος


7 σχόλια:

  1. Προφανώς είναι μια βιολογική οντότητα, που μόλις εισήλθε στην ατμόσφαιρα είπε " Ά-κυρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετάνιωσε μόλις μπήκε και έφυγε απευθείας:))
    Αποχωρησασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      Μετάνοια και αυτή,
      Ίσως ή επιθυμία κάποιες φορές νά είναι αμφίδρομη και να έλξει μια οντότητα όπως αυτή που αργότερα μετανοεί,,,
      Είμαστε έτοιμοι για την Μεγάλη Αλλαγή;;;

      Διαγραφή
  3. άλλος φούφοτος13 Σεπτεμβρίου, 2024 23:09

    Πόσες και πόσες φορές στον έναστρο ουρανό της Λακωνίας (από Ταϋγετο σε λακωνικό κόλπο) έχουμε δεί φωτεινές μπάλες (ας τις πούμε έτσι) που εμφανίζονται και μετά από σύντομη διαδρομή χάνονται στο πουθενά!!!. και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσες φορές φούφουτε???
      Μπορεί και να είναι αστεράκια του έναστρου ουρανού που πέφτουν, αστρακια δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Ki όμως "Αυτέ",
      να σε πληροφορήσω ότι στην ίδια περίπου περιοχή, Καμάρες λίγα χιλιομ. από το Γύθειο, Αύγουστο βράδυ του 1994, είδα ο ίδιος στον ουρανό, μια ομάδα 15 περίπου τέτοιων σφαιρών σε διάφορα χρώματα, να τρέχουν και να κάνουν παιγνίδια μπρος πίσω. Ούτε ντρόουν υπήρχαν τότε. Τί λες να ήταν..;

      Διαγραφή
    3. Από τά γραφόμενα σου πρέπει να ήταν περίπου 3×5 σφαίρες σέ διάφορα χρώματα που έπαιζαν μεταξύ τους ,
      Είσαι τυχερός που τής είδες!
      Ή όραση μας καλύπτεται από τής 3 διαστάσεις , άρα μπορεί αυτές οι φωτεινές σφαίρες σέ άλλη διάσταση να είναι κάτι διαφορετικό σαν μορφή.

      Διαγραφή