«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ανάρτηση φρίκης

Σχόλιο Διόδοτου: Ο Τραμπ και άλλοι, θέλουν να τούς ονομάζουν "ζωώδεις λαθροεισβολείς στις ΗΠΑ, που τρώνε κατοικίδια ζώα". Εμείς όμως βλέπουμε στην πράξη.. ΆΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Βλέπουμε τα ρυπαρά γένη για τα οποία μίλησε ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός. Βλέπουμε στην πράξη.. στο παρακάτω βίντεο, ένα ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, αλλά Νεφελιμοειδές Μαλτσέχ, που λέει κι ο Λιακόπουλος, να πίνει το αίμα μιας μικρής ζωντανής γάτας απ' την καρωτίδα της, σαν να πίνει φραπέ! Τα έσχατα χρόνια βάζουν την υπογραφή τους! Χθες είχαμε βάλει μια ανάρτηση με τίτλο "Μπορεί να υπάρξουν παγκόσμιες διακοπές ρεύματος αύριο". Διακοπές ρεύματος δεν είδαμε, αλλά φαινόμενα σαν αυτό, στο παρακάτω βίντεο, σηματοδοτούν ένα πιο βαθύ σκοτάδι στο οποίο έχει εισέλθει η ανθρωπότητα. (13/9/2024: Το βίντεο αφαιρέθηκε από το Χ - το αντικαταστήσαμε με ένα φωτογραφικό του απόκομμα)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PRONEWS ΜΕ ΤΙΤΛΟ Κι όμως ο Ν.Τραμπ είχε δίκιο: Ολόκληρες πόλεις των ΗΠΑ ερημώνουν από σκύλους, γάτες, πάπιες κ.λ.π.

9 σχόλια:

  1. Κι ύστερα λένε ότι καλπάζει στο Άφρικα η ευλογία των πιθήκων

    kyrios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://arcaluinoe.info/en/blog/2024-01-14-466g3tft/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι, αυτά είναι τα ρυπαρά γένη. Αλλά αυτό το ανατριχιαστικό φαινόμενο έχει εμφανιστεί και σε εμάς και μάλιστα εδώ και αρκετά χρόνια. Πάνε πάνω από δέκα χρόνια που στη γειτονιά μου ήταν ένα παράνομο τζαμί, που μας είχε φέρει μεγάλες ταλαιπωρίες. Στη γειτονιά εκείνη την εποχή δεν είχε μείνει αδέσποτο ζωντανό. Σε μια αυλή είχαν ένα γλυκύτατο γκόλντεν ριτρίβερ. Ένα λαθροόρκ που δεν μπορούσε να το πάρει από εκεί και επειδή ήταν και μεγαλόσωμο, του έριξε με κάτι σαν καμάκι, μπήκε στην αυλή και το πήρε τραυματισμένο και έφυγε για να ετοιμάσει το γεύμα. Κάποιος γείτονας το είδε πίσω από τις γρίλιες αλλά δεν φώναξε γιατί φοβόταν μια και το τζαμί ήταν δίπλα. Τελικά, έκαψαν δύο δικούς τους, οι κουκουέδες και οι μικιούδες τα έριξαν στη γειτονιά, έγινε της τρελής στην περιοχή και ήρθαν τα ματ ενώ τα όρκς έκαναν πορεία έξω από τις πόρτες μας. Τελικά, όταν συνήλθαν τα καμμένα πάκια είπαν την αλήθεια στην αστυνομία, το τζαμί έκλεισε και βρήκαμε την ησυχία μας. Τους κουκουέδες και τις μικιούδες όμως δεν τους ενόχλησε η αστυνομία που ξεσήκωσαν αυτή τη θύελλα των ορκς στη γειτονιά και μας κατηγορούσαν εν χορώ φασισταριά και δολοφόνους αθώων κατατρεγμένων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα

    Δεν το κάνουν επειδή είναι κακοί, αλλά επειδή είναι τα έθιμά τους και όλες αυτές οι χώρες είναι χριστιανικές.

    Για παράδειγμα, στο Τόγκο το Ajui (λαγός) είναι η χειρότερη έκφραση προς κάποιον.

    Πράγματι, σε χώρες όπως το Τόγκο, η Γκάνα, η Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπενίν, η Νιγηρία, το Κονγκό και το Ζαΐρ τρώνε αυτά τα ζώα.

    Είχαμε μια σιαμαία γάτα στο Τόγκο και το Ζαΐρ και φοβόμασταν να την αφήσουμε έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καποτε εμενα κυψελη για λιγο καιρο (πριν απο καμμια 20 χρονια )και απεναντι μου αφηναν δερματα τεντωμενα απο γατες και σκυλους να τντωσουν .Δεν ειναι νεο φαινομενο .

    https://katohika.gr/ellada/aporritos-fakelos-bulgravia/

    https://www.youtube.com/watch?v=Jw-zBuQxPw8&t=92s (αλλη μια ηλιθια οπως η κα τασια )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/09/blog-post_333.html (..........ξερω ξερω φιλε κωστα αλλα δεν βρηκα διασταυρωση για αυτο καλο ειναι να υπαρχει σαν γνωση αν και πιο πολυ μου κανει για τρομολαογμεια με σκοπο την διαιρεση οπως και με το θεμα να απαγορευθουν σχεσεισ μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων )

    https://tainio-mania.online/load/seir/the-exorcist-2016/21-1-0-13003 (μια καλη σειρα οχι τοσο παλια )

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Την έχω δει τη σειρά. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα φιλε Κωστα
      Τελικα διαβαζοντας ΟΛΑ τα σχολια των επισκεπτων σου θυμηθηκα καποιον φουρναρη, νομιζω στην Κυψελη, που παραπονιωταν οτι τουχαν παει τα Πακια ενα ταψι με κρεας και πατατες στο φουρνο αλλα ο φουρναρης υποψιαστηκε οτι το κρεας δεν ηταν μοσχαρι, αρνι ή κατσικι γιατι δεν ψηνοταν ευκολα.
      Μολις πηγαν να παρουν το ταψι οι ...πελατες τους ρωτησε ΤΙ κρεας ειναι και του απαντησαν γαβ-γαβ.

      Τωρα αν σε ρωτησω ΠΟΙΟΙ κουβαλησαν ολους αυτους τους λαθροβρωμιαρηδες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σ' ολοκληρη την Ευρωπη με τους πολεμους τους στην Νοτιο-Δυτικη Ασια θα σου θυμησω ΠΟΣΟ δικιο ειχε Εκεινος ο Ανθρωπος που προσπαθησε απο τοτε να προειδοποιησει το κοσμο για το κακο που ερχοταν.

      Κι ακομα δεν ξερουμεΤΙ θα μας ξημερωσει γιατι ο "Βιολιστης του Κρεμλινου" εδωσε γραμμη στα σαψαλα της Δυσης.
      "Καθηστε φρονιμα ειδαλλως θα σας παρει και θα σας σηκωσει"

      Διαγραφή