«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Το Κτήνος που βραβεύτηκε για τις κτηνωδίες του από άλλα Κτήνη

 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΙΟ

16 σχόλια:

  1. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ25 Σεπτεμβρίου, 2024 23:30

    Θερμά ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου έγινε μέσω ΔΙΟΔΟΤΟΥ στο να αναδημοσιευτεί το άρθρο στο ιστολόγιο του! Υπόχρεος και συγκινημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "στο να παρουσιαστεί" ήθελες να πεις φίλε μου Σέργιε.
      Σε ευχαριστούμε πολύ κι εμείς, για όσα προσφέρεις στην πατρίδα από την μακρινή Μελβούρνη. Το άρθρο αυτό μού άρεσε ΠΟΛΥ προσωπικά, διότι έχει με τον σαφέστερο τρόπο, που έχω δει ως τώρα, μαζεμένα τα εγκλήματα του κτήνους (αν και προτιμώ τον χαρακτηρισμό "γελοίο σίχαμα").

      Διαγραφή
    2. Ετσι ακριβως οπως τα γραφεις με την μονη διαφορα οι Ροκφελερς δεν ειναι εβραιοι.
      Ειναι στενοι συνεργατες με τους εβραιους φυσικα, αλλα οχι εβραιοι

      Διαγραφή
  2. Κι άλλος ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου, 2024 23:50

    ΣΩΣΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ...

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ....
    ΥΓ. ΤΙ ΠΕΤΑΞΑ ΠΑΛΙ....

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εφιάλτης έχει μια πρότυπη μορφή, αυτή η καμπούρα θα κάτσει στην πλάτη του σύγχρονου εφιάλτη.
    Αυτή η καμπούρα θα έχει μέσα της όλα τα βάρη που δημιούργησε ο εφιάλτης.
    Ο διάολος τρώει πρώτα τά παιδιά τού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μινωταυρος στην αρχ Κρητη ετρωγε παιδια...τουτος εδω δε χορταινει ουτε σκατα,δεν κανει διακρισεις,παιδια νεους μεσηλικες γερους τους τρωει ολους...εχει ξεπερασει ακομη και το '''''εκκενωσεις βοθρων''''''' Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟς.....μανια ομως που την εχεις με το σαπροφυτο σκουληκι αναθεμα το...καλημεραααα οσο μπορει να ειναι με το ψυχοπαθες παρασιτο φατσα μοστρα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσα απαριθμεί ο αγαπητός Πύρινος Λόγιος, ότι μας έκανε "αυτός" (ο ΠΘ μας ντε) είναι ορθά. Το ρόλο του τον είχαμε μυριστεί απο τότε που στις εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο της νουδούλας (που ήταν τρίτο φαβορί), για να τον αναδείξουν είχαν μπλοκάρει τους Η/Υ και έπρεπε να ξαναγίνει η ψηφοφορία. Και ως εκ του θαύματος, απο τρίτος έγινε πρώτος !!! Θαύμα θαύμα !!!! Λες για αυτό να τον λένε "Μωυσή" ; Ποιος ξέρει !!!

    Επίσης, αυτά που μας λέει ο Πύρινος Λόγιος για το ποιοί τον βράβευσαν και το ρόλο τους, είναι άκρως αποκαλυπτικά και διδακτικά. Στο "ποιοί" τον βράβευσαν κρύβεται και το ΓΙΑΤΙ τον βράβευσαν. Πάντα το "γιατί" είναι σημαντικό, διότι υποκρύπτει μελλοντικά γεγονότα (τουλάχιστον στα "χαρτιά").

    Κατά την ταπεινή μου άποψη (δεν είμαι δα και κανένας έμπειρος αναλυτής), η κίνηση αυτή με το βραβείο είναι μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ότι πρώτον είναι δικό τους παιδί (το ξέραμε, αλλά έπρεπε να το δηλώσουν ανερυθρίαστα και επίσημα) και δεύτερον ότι τον προορίζουν για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ. Ποιος άρα γε καταλληλότερος απο κάποιον που δεν λέει ποτέ όχι !!!

    Τον προορίζουν, αλλά στο γεύμα που του παρέθεσαν, το μενού είχε ... γλαρόσουπα και κανείς δεν κατάλαβε το γιατί !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Ρωτά ο Πύρινος Λόγιος "Για όλα αυτά τα αμαρτήματα, τα εγκλήματα να λέω καλύτερα, ποιό δικαστήριο θα μπορούσε να τον δικάσει άρα γε;" και απαντώ "αν και δεν γνωρίζω το ποιό, είμαι σίγουρος ότι ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ και μάλιστα σε απ' ευθείας μετάδοση, μαζί με τα φιλαράκια του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.
      Για να μην παιδεύεσαι με το

      "αυτός (ο ΠΘ μας ντε)",

      λέγε μια κι έξω "ΣΊΧΑΜΑ".
      Όλοι θα καταλάβουν..

      2.
      "Θαύμα θαύμα !!!!"
      Δηλαδή το μητσοτακαίϊκο φούσκωσε κάμποσες τσέπες για να πετύχει την εκλογή αυτή.

      Διαγραφή
    2. Έχω πει ότι η Ελληνική γλώσσα ΔΕΝ έχει κάποιον χαρακτηρισμό για "αυτόν". Δεν είναι ούτε "σίχαμα", ούτε τίποτε άλλο. Απλά ΔΕΝ υπάρχει χαρακτηρισμός !!! Για αυτό τον λέω "αυτός".

      Όταν ήμουν μικρός (και θυμάμαι έντονα πόσο άσχημα έννοιωσα), μια φορά που με μάλωσε η μάνα μου, όταν πήγα να βρω το δίκιο μου στον πατέρα μου, αναφέρθηκα στην μητέρα μου με τον χαρακτηρισμό "αυτή". Ποιος είδε τον πατέρα μου και δεν τον φοβήθηκε !!! Εκείνη την ημέρα πήρα ένα τεράστιο ΜΑΘΗΜΑ.

      Απο τότε, όταν αναφέρομαι σε κάποιον ή κάποια με προσωπική αντωνυμία (αυτός/αυτή) το θεωρώ ΥΒΡΗ για τον ίδιο ή την ίδια, διότι πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός. Η προσωπική αντωνυμία τους καλύπτει όλους !!!

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Σε συνέχεια του θέματος των χαρακτηρισμών "αυτού", ομολογώ ότι ο Μάρκος μας έχει ξεπεράσει όλους !!! χα χα χα χα

      https://citoyen-sade.livejournal.com/86397.html

      Οι χαρακτηρισμοί του Μάρκου για "αυτόν" αποτελούν ΕΠΟΣ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω χα χα χα χα

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Νίκος Ηράκλειο26 Σεπτεμβρίου, 2024 13:08

      Είναι μεγάλη απόλαυση τα κείμενα το Μάρκου με τα πολύ χοντρά μπινελίκια (τέτοια κι εγώ θέλω να ρίχνω)
      ευτυχώς κάνουν τώρα το ίδιο και άλλοι συνειδητοποιημένοι!
      δηλ όχι κούλης ή μητσοτάκης ή πρωθυπουργός κλπ.
      το μόνο που με χαλάει με τον Μάρκο είναι τα βρισίδια στον Χριστό και την Παναγία μας δηλ. ότι κάνουν οι σιονιστέςταλμουδιστές.
      χαιρετίσματα στον καλό Κώστα-Ταύρος και όλη την παρέα.

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα Νίκο!
      Απ' το δικό μας το μπλογκ διαδόθηκε ευρέως το παρατσούκλι "Κούλα", για τους ευνόητους λόγους.. χεχεχε

      Διαγραφή
  7. Όχι ότι δεν το έχουμε πει πολλάκις, αλλά ιδού ένα ακόμα παράδειγμα για το τι συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

    "Πόθεν Έσχες: Σε διαπραγμάτευση για την ποινή του ο Πάτσης"

    Λέει το άρθρο : "Αίτημα διαπραγμάτευσης υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος κατηγορείται για ανακριβή και ελλιπή υποβολή πόθεν έσχες."

    Αν καταλάβατε, ο εν λόγω "κύριος" πρώην βουλευτής δικάζεται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας (203ΚΠΔ) που ψήφισαν τα "καμάρια" του κράτους (επίτηδες με μικρό το αρχικό "κ"), του δίνει τη δυνατότητα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!!

    Η Κυρά Βαγγελιώ (τυχαίο το όνομα) όμως που κινδυνεύει να της πάρουν το σπίτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσει σε καμία διαπραγμάτευση. Και πριν μου πείτε ότι τα funds σου δίνουν τη δυνατότητα αυτή, θα σας πω πολύ απλά ότι η Κυρά Βαγγελιώ για να φτάσει σε αυτό το σημείο είναι ΦΤΩΧΗ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ευρώ, ενώ αυτός ο τυχάρπαστος τα έχει οικονομήσει χοντρά εις βάρος ΜΑΣ και ενώ ΕΧΕΙ να πληρώσει, κοιτάει να γλυτώσει κανένα ευρουδάκι.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%8c%ce%b8%ce%b5%ce%bd-%ce%88%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%82-%ce%a3%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

    Ρε Αϊ σιχτίρ που λέει και η Σούλα.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Αναδυκνείω την είδηση, όχι γιατί με ενοχλεί ή γιατί "πέφτω απο τα σύννεφα", ούτε γιατί είναι μεμονωμένη (δυστυχώς ΔΕΝ είναι), αλλά ως ένα ακόμα παράδειγμα του πως μας "βλέπουν" τα καμάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή