«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Παράξενα φώτα, μυστηριώδεις οντότητες και επιθέσεις εξωγήινων! Τα πιο παράξενα λιγότερο γνωστά ράντζα της Αμερικής.

του Marcus Lowth


 

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς εδώ θα έχουν ακούσει για το Skinwalker Ranch, το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλά άλλα ράντζα σε όλη την Αμερική που είναι, τουλάχιστον, εξίσου παράξενα και ενοχλητικά. Αυτές οι τοποθεσίες φιλοξενούν κάθε είδους παραφυσικές οντότητες και δρώμενα, που κυμαίνονται από εμφανίσεις φαντασμάτων, κατοχή από πνεύματα που μοιάζουν με ζώα, ακόμα και παλαβά UFO που πετούν πάνω από την εν λόγω γη ή και προσγειώνονται σε αυτήν. Το γεγονός είναι ότι πολλά ράντζα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν μερικά από τα πιο παράξενα, προκλητικά, και συχνά, πιο ενοχλητικά γεγονότα που έχουν καταγραφεί.

Ίσως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε αυτό το δυνητικά ανησυχητικό ταξίδι θα ήταν με το μάλλον παράξενο όνομα Blind Frog Ranch, όχι μόνο επειδή βρίσκεται, ουσιαστικά, στην ίδια γη με τον πιο διάσημο γείτονά του, το προαναφερθέν Skinwalker Ranch. Βρίσκεται στο Vernal (περίπου 30 μίλια βορειοανατολικά του Ballard και του Skinwalker Ranch) στη Γιούτα, το Blind Frog Ranch φιλοξενεί μια πληθώρα παραφυσικής δραστηριότητας και παράξενων γεγονότων, και αυτά κυμαίνονται από δυσοίωνα φώτα μέχρι μυστηριώδεις οντότητες, ακόμη και παράξενες ενεργειακές δίνες.

Επίσης, όπως και το Skinwalker Ranch, το Blind Frog Ranch, ή πιο συγκεκριμένα η γη στην οποία βρίσκεται και εντός της, έχει μια μακρά ιστορία παράξενης και υπερφυσικής δραστηριότητας που φαίνεται να εκτείνεται χιλιάδες χρόνια πίσω. Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει πολλαπλές ανακαλύψεις στη γη - και μάλιστα κάτω από το έδαφος σε περίπλοκα δίκτυα σηράγγων - που υποδηλώνουν ότι αυτός ο πολιτισμός μπορεί να πηγαίνει πολύ πιο πίσω από ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι και ότι μπορεί να ήταν μια πολύ προηγμένη κοινωνία.

Πολλοί μύθοι των ιθαγενών της Αμερικής για την περιοχή κάνουν ειδική αναφορά σε πύλες ή πύλες προς τον κόσμο των πνευμάτων, ένα βασίλειο που ορισμένοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να είναι μια άλλη διάσταση. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον σχετικά με αυτούς τους θρύλους είναι ότι οι επιστημονικές δοκιμές έχουν επιστρέψει κάποιες εξαιρετικά ασυνήθιστες ενδείξεις ανώμαλης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο Blind Frog Ranch. Θα μπορούσε αυτή η παράξενη ενέργεια να συνδέεται με κάποιο τρόπο με τις εμφανείς πύλες που υπάρχουν εκεί, και είναι αυτές οι πύλες υπεύθυνες για τις πολλές παράξενες οντότητες και την ασυνήθιστη δραστηριότητα στο ράντσο; Θα επιστρέψουμε σε αυτή την πρόταση σύντομα.

Πολλαπλές θεάσεις ΑΤΙΑ έχουν συμβεί πάνω ή κοντά στο ράντσο. Ενώ πολλές από αυτές τις αναφορές περιγράφουν παράξενα και εκνευριστικά φώτα, άλλες περιγράφουν ένα συγκεκριμένο όχημα - ένα παξιμάδι και ένα εξαιρετικά προηγμένο εναέριο σκάφος. Η περιοχή είναι τόσο γεμάτη με δραστηριότητα ΑΤΙΑ που ορισμένοι ερευνητές και ερευνητές την έχουν αποκαλέσει "η νέα Περιοχή 51"!

Σίγουρα υπάρχει πληθώρα άλλων αναφορών για ανησυχητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Blind Frog Ranch. Ορισμένες από αυτές αφορούν ανθρώπους που βλέπουν παράξενες σφαίρες φωτός που φαίνεται να αιωρούνται ή ακόμα και να "χορεύουν" πάνω από τη γη. Συχνά παραμένουν ορατές για αρκετά λεπτά πριν εξαφανιστούν ξαφνικά, σαν να είναι στον αέρα. Ορισμένες από αυτές τις αναφορές μιλούν για αυτές τις λαμπερές σφαίρες που αιωρούνται ακριβώς πάνω από τα ίδια τα κτίρια του ράντσου. Συνήθως παραμένουν εντελώς σιωπηλές πριν εκτοξευθούν απευθείας στον ουρανό και εξαφανιστούν σε μια στιγμή.



Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναφορά αφορούσε μια ομάδα πεζοπόρων που περπατούσαν στο δάσος γύρω από το ράντσο. Έφτασαν σε ένα μικρό ξέφωτο στο δάσος στο οποίο είδαν μια παράξενη μεταλλική σφαίρα, περίπου στο μέγεθος μιας μπάλας του μπάσκετ. Πλησίασαν προσεκτικά αυτό το αντικείμενο που έμοιαζε με μεταλλική σφαίρα, παρατηρώντας πως έκανε έναν ήχο "χαμηλού βουητού" και πάλλονταν με λευκό φως. Η ομάδα παρέμεινε αρκετά μέτρα μακριά από το αντικείμενο, ενώ ο καθένας τους βρισκόταν στα όρια μιας παράξενης κατάστασης έκστασης καθώς το κοιτούσε. Καθώς το έκαναν αυτό, ο καθένας άρχισε να αισθάνεται παράξενα κύματα φόβου και άγχους να τον κυριεύουν. Αυτά τα συναισθήματα γρήγορα μεταμορφώθηκαν σε συναισθήματα σωματικού πόνου και δυσφορίας. Τελικά, η ομάδα απομακρύνθηκε από το αντικείμενο και απομακρύνθηκε από αυτό όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Αναμφίβολα, μία από τις πιο προκλητικές για σκέψη από αυτές τις συναντήσεις αφορούσε έναν ανώνυμο επιστάτη του ράντσου, ο οποίος είδε αρκετά παράξενα φώτα να αιωρούνται πάνω από ένα από τα χωράφια όπου έβοσκαν τα βοοειδή. Καθώς παρακολουθούσε, μπορούσε να ακούσει παράξενους "στοιχειωμένους ήχους" που προέρχονταν από το εν λόγω χωράφι.

Μετά από αρκετά λεπτά, τα φώτα εξαφανίστηκαν. Ο επιστάτης περίμενε μια στιγμή μήπως επιστρέψουν, προτού πάει στο χωράφι για να επιθεωρήσει τα βοοειδή. Παρατήρησε ότι η νύχτα ήταν παράξενα σιωπηλή καθώς πήγαινε προς το λιβάδι. Όταν έφτασε στο λιβάδι, κατάλαβε γιατί συνέβαινε αυτό. Όλο το κοπάδι είχε φαινομενικά εξαφανιστεί. Επιπλέον, παρά την εντατική έρευνα στο ράντσο και στη γη που το περιέβαλλε, κανένα από τα βοοειδή δεν εθεάθη ποτέ ξανά.

Επίσης, ίσως δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι, όπως και στο πιο γνωστό γειτονικό του, το Skinwalker Ranch, έτσι και στο Blind Frog Ranch υπάρχουν πολλές αναφορές για απειλητικά, θηριώδη πλάσματα. Πολλές από αυτές τις αναφορές φαίνεται να περιγράφουν φιγούρες που μοιάζουν με τον Bigfoot: ψηλά τριχωτά θηρία με ιδιαίτερα μακριά, μυώδη χέρια, συχνά με πυρακτωμένα κόκκινα μάτια, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι είδαν πλάσματα που ίσως μοιάζουν περισσότερο με το Chupacabra που αναφέρθηκε στη Νότια Αμερική, το Μεξικό και σε ορισμένα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακόμη πιο παράξενο, κάποιοι άνθρωποι έχουν αναφέρει ακόμη και ότι είδαν ιπτάμενα πλάσματα πάνω από το ράντσο που τα περιέγραψαν ως "πουλιά που μοιάζουν με δεινόσαυρους"! Ενώ τέτοιες αναφορές για ιπτάμενα προϊστορικά πουλιά μπορεί να ακούγονται λίγο υπερβολικά παράξενες για κάποιους, οι περιγραφές αυτών των εναέριων θηρίων πάνω από το ράντσο Blind Frog ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με άλλες αναφορές από άλλες τοποθεσίες.

Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε, αν υποθέσουμε για μια στιγμή ότι οι θεάσεις αυτών των πλασμάτων είναι αξιόπιστες και γνήσιες, αν αυτά τα προφανή δεινοσαυρικά πουλιά είναι κάποιο είδος ανεξερεύνητου πτηνού ζώου, ίσως κάποιο που έχει απομείνει από την προϊστορική εποχή, ή αν μπορεί να είναι υπερφυσικής φύσης, ενδεχομένως ένα ζώο από μια άλλη διάσταση ή σφαίρα ύπαρξης που εισέρχεται προσωρινά στον κόσμο μας. Με αυτό το τελευταίο σημείο κατά νου, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πολλές από τις αναφορές αυτών των παράξενων ιπτάμενων πλασμάτων αναφέρουν ότι φαίνεται να εμφανίζονται από το πουθενά και να εξαφανίζονται εξίσου παράξενα.

Υπάρχουν πολλές αναφορές από το Blind Frog Ranch που είναι σαφώς παραφυσικής φύσης. Υπήρξαν, για παράδειγμα, πολλαπλές αναφορές για ανησυχητικές εκδηλώσεις και φανταστικές φιγούρες που εμφανίστηκαν από το πουθενά.

Μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική αναφορά αφορούσε έναν επισκέπτη του ράντσου. Ένα βράδυ, ενώ έκανε μια βόλτα, είδε μια παράξενη γυναίκα ντυμένη με αυτό που περιέγραψε ως "παλιομοδίτικα ρούχα" να εμφανίζεται απλώς ακριβώς μπροστά του, παρόλο που ήταν το μόνο άτομο στην περιοχή. Αυτή η παράξενη γυναίκα όχι μόνο εμφανίστηκε από το πουθενά, αλλά περπάτησε κατευθείαν δίπλα του πριν εξαφανιστεί μπροστά στα μάτια του. Αυτή η παράξενη, φανταστική γυναίκα έγινε επίσης μάρτυρας από μια ομάδα έρευνας παραφυσικών φαινομένων σε μια διαφορετική περίπτωση. Δεν πιστοποίησαν μόνο ότι η γυναίκα φορούσε ρούχα που ήταν σαφώς από μια προηγούμενη εποχή, αλλά ότι παρέμεινε ακριβώς μπροστά τους για αρκετές στιγμές πριν "εξαφανιστεί" στο τίποτα.  

Αν και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για την ίδια γυναίκα-φάντασμα ή όχι, μια άλλη ομάδα έρευνας παραφυσικών φαινομένων όχι μόνο έγινε μάρτυρας μιας "σκιώδους φιγούρας" ντυμένης με παλιομοδίτικα ρούχα, αλλά κατάφερε να απαθανατίσει την εμφάνιση σε φιλμ. Δήλωσαν ότι ο τρόπος με τον οποίο η φιγούρα κινήθηκε γύρω από τα βοηθητικά κτίσματα, εξαφανιζόμενη τελικά μέσα από έναν από τους τοίχους, τους φάνηκε ότι πιθανότατα κάποτε είχαν αποκαλέσει το ράντσο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Εκτός από τις εμφανίσεις και τις μυστηριωδώς εμφανιζόμενες φιγούρες, έχουν επίσης αναφερθεί εκνευριστικές κραυγές που προέρχονται από το δάσος που περιβάλλει τη γη τη νύχτα. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βιώνουν ξαφνικά συναισθήματα μεγάλης θλίψης, άγχους, ακόμη και τρόμου, σχεδόν σαν κάτι απόκοσμο να έχει εισέλθει στο μυαλό τους και να έχει καταλάβει τα συναισθήματα και τα αισθήματά τους. Ίσως θυμηθούμε ότι η ομάδα των πεζοπόρων ανέφερε παρόμοια συναισθήματα καθώς στεκόταν γύρω από τη μυστηριώδη, ασημένια, μεταλλική σφαίρα στο δάσος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι πολλές αναφορές από ανθρώπους στο Blind Frog Ranch, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ακούν παράξενους ψιθύρους που έρχονται από κοντά, παρόλο που δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί εκτός από τους ίδιους. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι ανέφεραν ακόμη και ότι σπρώχνονται ή σπρώχνονται από έναν αόρατο επιτιθέμενο, ενώ άλλοι έχουν βεβαιώσει ότι αισθάνονται μια παράξενη "παγωμένη ανάσα" στο πίσω μέρος του λαιμού τους, σαν κάποιος να στέκεται ακριβώς πίσω τους. Φυσικά, όταν γύριζαν, δεν υπήρχε κανείς εκεί.

Δεν είναι μόνο τα παράξενα και αλλόκοτα πράγματα που συμβαίνουν πάνω και πάνω από τη γη στο Blind Frog Ranch. Υπάρχουν πολλές ίντριγκες και υπόγειες ανακαλύψεις κάτω από το έδαφος. Επιπλέον, πολλές από αυτές τις ανακαλύψεις προέρχονται από πολύ διαφορετικές περιόδους της ιστορίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι αρκετοί διαφορετικοί πολιτισμοί θα μπορούσαν να έχουν αποκαλέσει τη γη σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ πολλές από αυτές τις υπόγειες ανακαλύψεις έχουν ταυτοποιηθεί ότι ανήκουν σε ιθαγενείς αμερικανικές φυλές της περιοχής, άλλες φαίνεται να είναι πολύ παλαιότερες και, το κυριότερο, ανεξήγητες.

Μια τέτοια ανακάλυψη λέγεται ότι είναι αυτή μιας τεράστιας πέτρινης πλάκας που διαθέτει αρχαία ιερογλυφικά και σύμβολα αιγυπτιακού τύπου σκαλισμένα περίτεχνα σε αυτήν. Όσο παράξενα κι αν είναι αυτά τα σκαλίσματα, η προφανής ηλικία της πέτρινης πλάκας προκαλεί επίσης ίντριγκα, καθώς πιστεύεται ότι έχει ηλικία πολλών χιλιάδων ετών, τουλάχιστον. Ακόμη πιο παράξενο είναι ότι πολλά από αυτά τα σύμβολα έχουν βρεθεί και σε άλλες υπόγειες τοποθεσίες γύρω από το ράντσο, γεγονός που υποδηλώνει ότι ό,τι και αν σημαίνουν και όποιος τα έφτιαξε, φαίνεται ότι είχαν κάποια σημασία. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια τοποθεσία πιστεύεται από τις ερευνητικές ομάδες ότι είναι τα ερείπια ενός κάποτε μεγάλου ναού με πέτρινους βωμούς. Για άλλη μια φορά, ανακαλύψεις όπως αυτές ανοίγουν την πόρτα σε προτάσεις ότι ένας άγνωστος, προηγμένος, αρχαίος πολιτισμός θα μπορούσε κάποτε να έχει αποκαλέσει την περιοχή σπίτι του πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να ισχύει.

Εκτός από τα ερείπια των ναών και των συμβόλων, κάτω από το ράντσο υπάρχει ένα περίπλοκο και εκτεταμένο σύστημα σηράγγων. Αυτές οι σήραγγες είναι επίσης ηλικίας χιλιάδων ετών και είναι ξεκάθαρα τεχνητές, δείχνοντας λεπτομερή σχεδιασμό και εκτέλεση. Περαιτέρω επιβεβαίωση αυτού είναι περαιτέρω γνώσεις των ιθαγενών Αμερικανών που δηλώνουν ότι τα δίκτυα σηράγγων συνδέουν διάφορους αρχαίους, ιερούς τόπους που υπάρχουν στο ράντσο. Επιπλέον, ορισμένες από αυτές τις σήραγγες φαίνεται να είναι τεράστιες. Μια ερευνητική ομάδα που προσπαθούσε να χαρτογραφήσει αυτά τα υπόγεια δίκτυα αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, αφού είχε μπει βαθιά σε ένα από αυτά, όταν δεν έβλεπε κανένα προφανές τέλος στον ορίζοντα ούτε φως. Αν κάποτε υπήρχε εδώ ένας προηγμένος αρχαίος πολιτισμός, κάποιοι έχουν προτείνει ότι αυτές οι σήραγγες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα δωμάτιο τύπου Hall of Records με αρχαίες γνώσεις και πλούτη.    

Αν ένας αρχαίος πολιτισμός αποκαλούσε κάποτε σπίτι του τη γη στην οποία βρίσκεται το Blind Frog Ranch, τότε, λαμβάνοντας υπόψη όσα γνωρίζουμε για άλλους αρχαίους πολιτισμούς και τις προφανείς σκόπιμες αποφάσεις τους να κατασκευάσουν σημαντικά κτίρια κοντά ή πάνω σε φυσικά ενεργειακά σημεία, ίσως και αυτοί να γνώριζαν τις γεωλογικές ανωμαλίες στην περιοχή, τις ίδιες ανωμαλίες, όπως αναφέραμε προηγουμένως, που επιστημονικές ομάδες είχαν καταγράψει εκεί τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο έχουν καταγραφεί εκεί γεωλογικές ανωμαλίες, αλλά και αυτό που έχει ονομαστεί "ενεργειακές δίνες", γεγονός που ίσως υποδηλώνει ότι υπάρχει εκεί κάποιο είδος διαδιαστατικής πύλης ή πύλης.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι γεωλογικές ανωμαλίες, ιδιαίτερα οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, πιστεύεται ότι επηρεάζουν το μυαλό ενός ατόμου, αλλάζοντας μερικές φορές τη διάθεση και προκαλώντας συναισθήματα όπως θλίψη, απόγνωση, ακόμη και φόβο. Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε ότι πολλοί άνθρωποι στο ράντσο, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας πεζοπόρων που ξαφνικά κυριεύτηκαν από αισθήματα άγχους καθώς παρακολουθούσαν τη μεταλλική σφαίρα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται τα ίδια συναισθήματα στο δάσος Aokigahara, που μερικές φορές αναφέρεται ως το δάσος αυτοκτονίας, στην Ιαπωνία, καθώς και στις κορυφές του Ben Macdui στη Σκωτία, ένα από τα πιο παράξενα βουνά στον κόσμο. Αυτές οι ξαφνικές αλλαγές στα συναισθήματα οφείλονται σε παραφυσική χειραγώγηση ή θα μπορούσαν να είναι συνέπεια του φυσικού περιβάλλοντος;

Με αυτά τα τελευταία σημεία κατά νου, είναι ενδιαφέρον να σημειωθούν οι προτάσεις ορισμένων ανθρώπων ότι οι φυσικές γραμμές ρήγματος ή οι λεύκες θα μπορούσαν να διατρέχουν τη γη. Αυτές όχι μόνο θα μπορούσαν να εξηγήσουν τις γεωλογικές ανωμαλίες, αλλά πολλές από αυτές τις γραμμές συνδέονται με αρχαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα μπορούσε, για άλλη μια φορά, να υποδηλώσει ότι η γη θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν το σπίτι ενός τέτοιου αρχαίου πολιτισμού, αν και αυτός έχει ξεχαστεί από την ιστορία. Και αυτές οι λεύκες θα μπορούσαν, θεωρητικά, να οδηγήσουν στο άνοιγμα υπερδιαστατικών πυλών εκεί όπου διασταυρώνονται, επιτρέποντας έτσι σε οντότητες από ένα άλλο πεδίο ύπαρξης να έχουν πρόσβαση στον κόσμο μας.  

Στο άρθρο μας που διερευνούσε την άποψη ότι όλα τα παραφυσικά γεγονότα πιθανόν συνδέονται μεταξύ τους, αναφέραμε τη θεωρία του Ψυχικού Διαδικτύου, την πρόταση ότι το υποσυνείδητο που δημιουργείται από τον άνθρωπο μπορεί να παίζει έναν πολύ πραγματικό ρόλο στην παραφυσική δραστηριότητα. Θα μπορούσε αυτό να ισχύει και εδώ στο ράντσο Blind Frog; Θα μπορούσαν οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες να αλληλεπιδράσουν με κάποιο τρόπο με το μυαλό ενός ατόμου, με αποτέλεσμα όχι μόνο την αλλαγή των συναισθημάτων, αλλά και την εκδήλωση όλων των ειδών των παραφυσικών οντοτήτων που εξαρτώνται από τους φόβους, τις επιθυμίες και το σύστημα πεποιθήσεων του εκάστοτε ατόμου; Ίσως αυτές οι γεωλογικές ανωμαλίες να αυξάνουν προσωρινά το εύρος των όσων οι άνθρωποι μπορούν να δουν στο ορατό φάσμα.»

Όπως έχουμε αναφέρει, το Ράντσο Blind Frog βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το πιο γνωστό Ράντσο Skinwalker - ουσιαστικά, τόσο κοντά που βρίσκεται στην ίδια γη. Έτσι, ίσως δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στη γη μεταξύ των δύο ράντσων μπορούν να βρεθούν μαρτυρίες για παράξενη δραστηριότητα. Μια τέτοια μαρτυρία αφορούσε τον ιδιοκτήτη ενός άλλου τοπικού (ανώνυμου) ράντσου, ο οποίος θυμήθηκε ότι ενώ φρόντιζε τα βοοειδή του ένα βράδυ, παρατήρησε ξαφνικά ένα παράξενο «τριχωτό πλάσμα με λαμπερά κόκκινα μάτια» να στέκεται σε μικρή απόσταση και να τον κοιτάζει επίμονα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο παράξενα όταν το πλάσμα απλά εξαφανίστηκε στον αέρα, ενώ ο ιδιοκτήτης του ράντσου κοιτούσε με δυσπιστία.



Μια άλλη γυναίκα της περιοχής, η ιδιοκτησία της οποίας βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το Blind Frog Ranch, ανέφερε στους ερευνητές ότι άκουσε παράξενους θορύβους που φαινόταν να βγαίνουν από τους τοίχους του σπιτιού της. Ανέφερε επίσης ότι ξυπνούσε στη μέση της νύχτας από τεράστιους θόρυβους γύρω από την ιδιοκτησία της. Ήταν πεπεισμένη ότι αυτά τα παράξενα συμβάντα συνδέονταν με το ράντσο, διευκρινίζοντας ότι πνεύματα και άτακτες οντότητες είχαν επιχειρήσει να φτάσουν στο σπίτι της από τη γη στην οποία βρισκόταν το ράντσο.  

Τελικά, όπως και το Skinwalker Ranch, το Blind Frog Ranch είναι μια από τις πιο παράξενες και μυστηριώδεις τοποθεσίες στον πλανήτη. Και ενώ τα γεγονότα εκεί μοιάζουν πολύ με τα παράξενα γεγονότα που καταγράφηκαν στον πιο διάσημο γείτονά του, υπάρχουν και άλλα ράντζα στην Αμερική που είναι εξίσου παράξενα αλλά σαφώς διαφορετικά:

Ενώ τα γεγονότα στο Blind Frog Ranch είναι παράξενα και προκαλούν προβληματισμό, οι υποτιθέμενες δραστηριότητες που εκτυλίχθηκαν στο Stardust Ranch στην κοιλάδα Rainbow Valley, λίγο έξω από το Φοίνιξ της Αριζόνα, στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και στις αρχές του 2010, είναι απλά εντελώς παράξενες με μια δυνητικά σκοτεινή χροιά. Μερικές φορές αναφέρεται ως «Alien Ranch» από τους ντόπιους και τα μέλη των μέσων ενημέρωσης, το Stardust Ranch, ή πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του, φαίνεται ότι πολιορκήθηκε από υπερδιάστατες εξωγήινες οντότητες, γεγονός που τελικά οδήγησε στο θάνατο ενός τέτοιου εξωγήινου πλάσματος.

Το εν λόγω ράντσο των 10 στρεμμάτων αγοράστηκε από το ζεύγος John και Joyce Edmonds το 2009, οι οποίοι το θεωρούσαν το σπίτι των ονείρων τους. Αυτό το όνειρο, ωστόσο, θα κατέληγε γρήγορα σε κάτι που μοιάζει περισσότερο με εφιάλτη. Αρκετές εβδομάδες μετά τη μετακόμιση στο ακίνητο, το ζευγάρι άρχισε να παρατηρεί περίεργους ήχους που προέρχονταν από τη γη γύρω από το ράντσο, ιδιαίτερα αργά τη νύχτα. Αρχικά, το ζευγάρι θεώρησε ότι αυτοί οι παράξενοι θόρυβοι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τους συνηθισμένους νυχτερινούς ήχους της γύρω ερήμου της Αριζόνα. Ωστόσο, όταν άρχισαν να βλέπουν παράξενα κινούμενα φώτα στον ουρανό πάνω από την έρημο, άρχισαν να υποψιάζονται ότι έβλεπαν κάτι πολύ πιο ασυνήθιστο. 

Όχι πολύ καιρό μετά από αυτούς τους παράξενους ήχους και τα φώτα, το ζευγάρι άρχισε να βλέπει μυστηριώδεις φιγούρες να παραμονεύουν στις άκρες της γης τους, οι οποίες φαινόταν να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά τους κάθε βράδυ. Τελικά, το ζευγάρι άρχισε να ανακαλύπτει ότι έπιπλα κήπου είχαν μετακινηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, έβρισκαν τα έπιπλα αυτά πεταμένα στην πισίνα τους. Αυτά τα ήδη ανησυχητικά γεγονότα πήραν ακόμη πιο περίεργη τροπή λίγο καιρό αργότερα.

Ένα βράδυ, ενώ βρίσκονταν έξω από το κεντρικό σπίτι, ο Τζον και η Τζόις παρατήρησαν ξανά μια από τις παράξενες φιγούρες, αυτή τη φορά πολύ πιο κοντά από ό,τι τις προηγούμενες φορές. Τόσο κοντά που μπόρεσαν να διακρίνουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ό,τι στο παρελθόν - και μπόρεσαν να δουν ότι αυτή η φιγούρα δεν ήταν άνθρωπος. Αργότερα περιέγραψαν ότι η φιγούρα είχε ένα ιδιαίτερα λεπτό σκελετό και ένα υπερμεγέθες κεφάλι με δύο μεγάλα, μαύρα μάτια. Είναι σαφές ότι περιέγραφαν ένα πλάσμα που οι περισσότεροι από εμάς θα παρομοίαζαν με έναν γκρίζο εξωγήινο. Καθώς συνέχισαν να παρακολουθούν αυτή την παράξενη φιγούρα, ξαφνικά εξαφανίστηκε πίσω στις σκιές, αν και είχαν την έντονη αίσθηση ότι ό,τι κι αν ήταν, αυτό το πλάσμα τους «παρακολουθούσε»! Αυτή ήταν μόνο η πρώτη από πολλές παρόμοιες θεάσεις που θα εκτυλίσσονταν τις επόμενες εβδομάδες - θεάσεις που τελικά θα κλιμάκωναν σημαντικά τα παράξενα γεγονότα.
 

Δεν άργησαν να ανακαλύψουν οι Έντμοντ τα άλογά τους νεκρά, στα οποία φαίνεται ότι είχαν επιτεθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο, αντί τα τραύματα να υποδηλώνουν ότι τα εκάστοτε άλογα είχαν δεχθεί επίθεση από κάποιο ζώο ή ακόμη και από κάποιον άνθρωπο, είχαν όλα τραύματα που ήταν πανομοιότυπα με αυτά που βρέθηκαν σε περιπτώσεις ακρωτηριασμού βοοειδών. Ακόμη πιο οδυνηρή για το ζευγάρι ήταν η ανακάλυψη ενός από τα σκυλιά τους με παρόμοιες θανατηφόρες πληγές. Καθώς αυτά τα αποτρόπαια γεγονότα εκτυλίσσονταν γύρω από το σαστισμένο και ολοένα και πιο φοβισμένο ζευγάρι, τα πράγματα άρχισαν να αυξάνονται σε ένταση για άλλη μια φορά και το πιο ανησυχητικό ήταν ότι μετακινήθηκαν από τα όρια της γης στην ίδια την ιδιοκτησία τους.

Το ζευγάρι είχε αρχίσει να ακούει ενοχλητικούς θορύβους ακριβώς έξω από το σπίτι εδώ και αρκετές ημέρες. Ένα βράδυ, όμως, ενώ καθόταν ο καθένας τους σε μια αναπαυτική πολυθρόνα στο κτήμα, ένα από αυτά τα περίεργα πλάσματα, έστω και για πολύ λίγο, εμφανίστηκε στο παράθυρο, κοιτώντας τους κατευθείαν καθώς το έκανε. Όσο πραγματικά σουρεαλιστική και τρομακτική κι αν ήταν η εμπειρία, το ζευγάρι έκανε ό,τι μπορούσε για να βγάλει το περιστατικό από το μυαλό του. Τις ημέρες που ακολούθησαν, όμως, ο καθένας τους άρχισε να ανακαλύπτει περίεργα σημάδια και μώλωπες στο σώμα του, ακόμα και κάτι που έμοιαζε με σημάδια από τρυπήματα ή βελόνες. Όσο τρομακτική κι αν ήταν η σκέψη, έπρεπε να αντιμετωπίσουν την πιθανότητα ότι αυτά τα παράξενα πλάσματα, ό,τι κι αν ήταν, έμπαιναν στην ιδιοκτησία τους τη νύχτα και φαινομενικά εκτελούσαν κάποιου είδους διαδικασίες πάνω τους. Λίγο καιρό αργότερα, αυτό επιβεβαιώθηκε στον Τζον.

Το εν λόγω βράδυ, ο Τζον ξύπνησε στη μέση της νύχτας και βρήκε την Τζόις να αιωρείται πάνω από το κρεβάτι. Καθώς την παρακολουθούσε σοκαρισμένος, εκείνη άρχισε στη συνέχεια να αιωρείται στον αέρα και να βγαίνει από το υπνοδωμάτιο. Ο Τζον συνέχισε να παρακολουθεί καθώς η όποια δύναμη βρισκόταν πίσω από αυτά τα ανεξήγητα γεγονότα αιωρούσε την Τζόις έξω από την μπροστινή πόρτα και μέσα στην αυλή. Εκεί, μπόρεσε να δει ένα αιωρούμενο αντικείμενο πάνω από την ιδιοκτησία, προς το οποίο η Τζόις αιωρήθηκε στη συνέχεια. Σε αυτό το σημείο, ο Τζον δεν ήταν σίγουρος αν έχασε τις αισθήσεις του λόγω της σουρεαλιστικής φύσης των γεγονότων ή αν κάτι τον κατέστησε αναίσθητο, αλλά το επόμενο πράγμα που ήξερε ήταν ότι ξύπνησε στο κρεβάτι του το πρωί. Η Τζόις ήταν πλέον πίσω στο κρεβάτι, αλλά ο Τζον ανακάλυψε γρήγορα τα γνωστά πλέον σημάδια και τους μώλωπες στο σώμα της. Δεν υπήρχε πλέον καμία αμφιβολία στο μυαλό του - αυτός και η Τζόις είχαν απαχθεί επανειλημμένα από κάτι που φαινόταν να είναι εξωγήινες οντότητες.

Συνειδητοποιώντας ότι ήταν σχεδόν ανίσχυρος απέναντι σε αυτά τα δυνητικά επικίνδυνα πλάσματα, ο Τζον άρχισε να κρατάει εκτενή αρχεία γεμάτα λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Άρχισε να παρατηρεί ότι η εμφάνισή τους σχεδόν πάντα συνοδευόταν από κάποιο είδος «βουητού υψηλής συχνότητας». Αυτή η λεπτομέρεια οδήγησε τελικά τον Τζον στο συμπέρασμα ότι αντί να είναι εξωγήινες οντότητες, όπως οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να τις αντιλαμβανόμαστε, αυτά τα πλάσματα ήταν πιθανότατα «υπερδιαστατικά όντα».

Αργότερα δήλωσε ότι το παράξενο βουητό που άρχισε να παρατηρεί ήταν πιθανότατα μια «παρενέργεια του μερικού εντός ή εκτός φάσης υπερδιαστατικού ταξιδιού τους» - με άλλα λόγια, το βουητό ήταν πιθανότατα ενδεικτικό μιας ανοιχτής πύλης ή μιας υπερδιαστατικής πύλης. Διευκρίνισε ότι αυτά τα πλάσματα φαινόταν να εισέρχονται σε αυτή τη μερική εκδήλωση όταν αισθάνονταν κάποιου είδους κίνδυνο, εξηγώντας ότι πίστευε ότι «υλοποιούνται φυσικά μόνο μέχρι ενός σημείου που μόλις περνούσαν το διαστατικό κατώφλι» και ότι σε αυτό το σημείο βρίσκονταν «εν μέρει και στις δύο διαστάσεις ταυτόχρονα!» Συνέχισε ότι θα «μεταπηδούσαν καθαρά» στη διάστασή μας μόνο όταν δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος. Και ήταν σε αυτό το σημείο, εξήγησε, που σκέφτηκε ότι αυτή ήταν η «τέλεια ευκαιρία να αρπάξει φυσικά ένα» πριν αυτό επιχειρήσει να επιστρέψει στο δικό του βασίλειο. Αρκετούς μήνες αργότερα, θα έκανε τη θεωρία του πράξη.

Με τα παράξενα σημάδια να συνεχίζουν να εμφανίζονται τόσο στον Τζον όσο και στην Τζόις, ο Τζον πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει το σπαθί σαμουράι που βρισκόταν πάνω από το τζάκι. Την εν λόγω νύχτα, αφού ένα από τα πλάσματα εμφανίστηκε στο δωμάτιο, ο Τζον έπιασε το σπαθί και το έσπρωξε στην πλευρά του πλάσματος. Μια στιγμή αργότερα, το απέσυρε και το σήκωσε πάνω από το κεφάλι του, έτοιμος να κόψει το κεφάλι του πληγωμένου πλάσματος. Ωστόσο, πριν προλάβει να το κάνει, ακριβώς μπροστά του, το πλάσμα εξαφανίστηκε στον αέρα. Αυτό οδήγησε τον Τζον σε διάφορα περαιτέρω συμπεράσματα.

Έθεσε ότι πιθανότατα είχε τραυματίσει θανάσιμα το πλάσμα, αλλά αυτό είχε ακόμα αρκετό χρόνο για να ανοίξει ξανά την πύλη και να επιστρέψει στη δική του διάσταση. Πρότεινε ότι το «κεφάλι του πλάσματος ελέγχει την ικανότητα να ελέγχει τη διαστατική μεταφορά μεταξύ ενός τόπου και ενός άλλου». Αυτός, εξήγησε περαιτέρω, ήταν ο λόγος για τον οποίο προσπαθούσε να κόψει το κεφάλι του πλάσματος, καθώς αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να σκοτώσει οριστικά το πλάσμα και να εξασφαλίσει ότι το σώμα του θα παρέμενε στη διάστασή μας.

Όπως μπορούμε να φανταστούμε, πολλοί ήταν περισσότερο από καχύποπτοι σχετικά με αυτά τα γεγονότα και σημείωσαν πόσο βολικό ήταν το γεγονός ότι το πληγωμένο πλάσμα εξαφανίστηκε. Ωστόσο, σύντομα αποκαλύφθηκε ότι, αν και το ίδιο το πλάσμα είχε εξαφανιστεί, ο John είχε καταφέρει να πάρει δείγματα αίματος και ιστών που ανέκτησε από το σπαθί. Ο Τζον προσέφερε περαιτέρω ότι είχε αναλύσει τα δείγματα αίματος και ιστών, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι ήταν «άγνωστα στην επιστήμη» χωρίς καμία σχέση με ανθρώπους ή οποιοδήποτε γνωστό ζώο. Όταν όμως έγινε γνωστό ότι το άτομο που έκανε αυτές τις εξετάσεις και είχε τα δείγματα - κάποιος W. C. Levengood - είχε υποτίθεται εξαφανιστεί, οι υποψίες δημιουργήθηκαν για άλλη μια φορά.

Ο John άρχισε να μιλάει για αυτές τις παράξενες συναντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας τελικά ότι είχε σκοτώσει ή τραυματίσει περίπου 20 από αυτά τα υπερδιάστατα όντα, τραυματίζοντας μάλιστα και τον εαυτό του κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις συναντήσεις. Φαίνεται ότι όσο περισσότερο μιλούσε για τα γεγονότα, τόσο πιο έντονες γίνονταν οι επιθέσεις. Και, ίσως πιο ανησυχητικό, περίπου την ίδια εποχή με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα παράξενα συμβάντα, ο John ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε αρκετές επισκέψεις από τους Άνδρες με τα Μαύρα.



Καθώς ο Τζον συνέχισε να προβάλλει τους ισχυρισμούς του, άρχισε να τραβά την προσοχή διαφόρων εφημερίδων και μέσων ενημέρωσης, με το ζευγάρι να εμφανίζεται ακόμη και σε διάφορα ειδησεογραφικά προγράμματα και τηλεοπτικές εκπομπές. Και αυτή η νεοαποκτηθείσα προσοχή το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις υποψίες σχετικά με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού, με μια πλατφόρμα συγκεκριμένα να κάνει κάποιες σκοτεινές προτάσεις σχετικά με την πιθανή πραγματικότητα της κατάστασης.

Ο Brian Frange και η Phoebe Tyers θα συζητήσουν την υπόθεση στο podcast Unbelievable. Θα επισημάνουν - δικαίως ή αδίκως - ότι πολλοί από τους ισχυρισμούς της Τζόις για αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εξωγήινες οντότητες φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από τη σεξουαλική επίθεση. Ο Frange ρώτησε ακόμη και αν ήταν δυνατόν «ο John Edmonds να κακοποιούσε τη γυναίκα του», ενδεχομένως ενώ εκείνη κοιμόταν και στη συνέχεια «να το κατηγορούσε για εξωγήινους». Συνέχισε ότι ήταν ακόμη και πιθανό ο Τζον να είχε πείσει τον εαυτό του ότι οι εξωγήινοι πράγματι απήγαγαν τη σύζυγό του, ως ένα είδος υποσυνείδητου μηχανισμού άμυνας απέναντι στην εικαστική κακοποίησή του. Τελικά, ο Frange κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πίστευε πως ο John «έλεγε την αλήθεια όπως τη νομίζει, αλλά η πραγματική αλήθεια μπορεί να είναι κάτι άλλο!». Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο ίδιος ο John Edmonds απέρριψε τέτοιους ισχυρισμούς ότι αυτός ήταν πίσω από τους μώλωπες της συζύγου του και απέρριψε την άποψη ότι είχε υποσυνείδητα κατασκευάσει τους λογαριασμούς για να καλύψει την κακοποίησή του.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, καθώς η δεκαετία του 2010 έφτασε στο τέλος της, οι Edmonds έψαχναν να πουλήσουν τελικά το ράντσο. Ωστόσο, ακόμη και αυτή η φαινομενικά αθώα κίνηση αποτέλεσε αιτία διαμάχης, τουλάχιστον για κάποιους. Σημειώνεται ότι η ζητούμενη τιμή του ράντσου ήταν γύρω στα 5 εκατομμύρια δολάρια, μια σημαντική αύξηση από τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια στα οποία ήταν καταχωρημένο όταν οι Edmonds το αγόρασαν για πρώτη φορά. Τελικά, κάποιοι άρχισαν να υποστηρίζουν ότι η όλη ιστορία ήταν μια ιστορία που το ζευγάρι είχε ενορχηστρώσει για να κερδίσει οικονομικά, όχι μόνο από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και από την πώληση του ράντσου σε τιμή πολύ υψηλότερη από την πραγματική του αξία.

Παρά τις υποψίες πολλών, αξίζει να σημειωθεί ότι ο John Edmonds δεν άλλαξε ούτε μια φορά την ιστορία του ή άλλαξε κάποια από τις λεπτομέρειες των γεγονότων που ισχυριζόταν ότι έλαβαν χώρα στο Stardust Ranch μέχρι και τον θάνατό του τον Φεβρουάριο του 2022. Προσέφερε όμως περαιτέρω σκέψεις και θεωρίες για τα περίεργα συμβάντα. Προσέφερε, για παράδειγμα, λίγο πριν από τον θάνατό του, ότι πίστευε ότι υπήρχε κάποιο είδος πύλης ή πύλης στη γη του ράντσου και ότι τέτοιες πύλες επέτρεπαν σε αυτές τις οντότητες να έχουν πρόσβαση στον κόσμο μας.  Αυτή η αντίληψη, όπως θα δούμε, θα επανέλθει.

Ένα άλλο ράντσο με αναμφίβολα περίεργη δραστηριότητα είναι το Clearwater Ranch που βρίσκεται στην κοντινή πολιτεία του Κολοράντο. Όπως περιγράφει λεπτομερώς ο ερευνητής και συγγραφέας ΑΤΙΑ, Timothy Good, η οικογένεια Evans, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια του ράντσου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, είχε παρατηρήσει περίεργα φώτα και παράξενη δραστηριότητα που λάμβανε χώρα στη γη για χρόνια. Η δραστηριότητα αυτή φάνηκε να αυξάνεται σε ένταση κατά το μεγαλύτερο μέρος του 1976, με τον Τζιμ Έβανς (τον επίσημο ιδιοκτήτη του ράντσου) να βρίσκει μάλιστα αρκετά από τα βοοειδή του νεκρά και ακρωτηριασμένα χωρίς εξήγηση.

Ένα συγκεκριμένο βράδυ του Ιανουαρίου 1977, αφού παρατήρησε και πάλι μυστηριώδη φώτα και αμφίβολη δραστηριότητα στις περιμέτρους του ράντσου, καθώς και την παρατήρηση ενός μεγάλου, τριχωτού πλάσματος που έμοιαζε με τον Μεγαλοπόδαρο μόλις το προηγούμενο βράδυ, ο Τζιμ, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Τζο, κατευθύνθηκαν στο δάσος που συνόρευε με τη γη. Όσο πλησίαζαν, τόσο πιο καθαρά έβλεπαν ένα φωτεινό, κίτρινο φως να βγαίνει από τα δέντρα. Αφού σταμάτησαν το όχημά τους, ο Τζιμ και ο Τζο βγήκαν και κατευθύνθηκαν προσεκτικά προς την πηγή του φωτός.

Σύντομα βρέθηκαν σε ένα ξέφωτο και μπροστά τους ήταν ένα παράξενο μαύρο κουτί. Μπορούσαν επίσης να ακούσουν έναν ήπιο αλλά επίμονο ήχο βουητό που φαινόταν να προέρχεται από το κουτί. Έκαναν αρκετά βήματα προς το μέρος του. Καθώς το έκαναν, όμως, ο ήχος του χαμηλού βουητού άρχισε να αυξάνεται σε ένταση, ακούγοντας τελικά περισσότερο σαν σμήνος θυμωμένων μελισσών. Παρατηρώντας ότι αυτό το βουητό αυξανόταν φαινομενικά με κάθε βήμα που έκανε το ζευγάρι, ο Τζιμ και ο Τζο σταμάτησαν ξαφνικά πριν απομακρυνθούν εντελώς από το ξέφωτο.

Αφού επέστρεψαν στο αυτοκίνητο, ο Τζιμ είπε στον Τζο να παραμείνει στο όχημα, ενώ εκείνος έριξε μια τελευταία ματιά στο ξέφωτο. Λίγο ανήσυχος, ο Τζο συμφώνησε και ο Τζιμ απομακρύνθηκε προς το δάσος. Όταν έφτασε στο ξέφωτο, ωστόσο, το κουτί και η κίτρινη λάμψη δεν φαίνονταν πουθενά. Κοίταξε γύρω του για αρκετές στιγμές πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητο. Μπερδεμένος καθώς ήταν, ο Τζιμ οδήγησε το ζευγάρι πίσω στο κεντρικό σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο Τζιμ παρατήρησε ξανά την κίτρινη λάμψη και μόλις το έκανε, μπήκε αμέσως ξανά στο αυτοκίνητο και πήρε το δρόμο για το ξέφωτο. Αυτή τη φορά, δύο μυστηριώδεις άνδρες τον περίμεναν.

Οι δύο άντρες, ντυμένοι ο καθένας με ένα σκούρο κοστούμι που φαινόταν να αλλάζει χρώμα από ένα χρυσό καφέ σε ένα σουρεαλιστικό ασημί χρώμα, έμοιαζαν να στέκονται «μέσα στο φως», το οποίο ο Τζιμ θυμήθηκε ότι δεν προερχόταν από κάπου συγκεκριμένα, αλλά επίσης προερχόταν από παντού γύρω τους. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μπορεί να βρεθεί σε πολλές αναφορές για ΑΤΙΑ και κοντινές συναντήσεις - η έννοια του φωτισμού χωρίς πηγή- ο φωτισμός που φαίνεται να προέρχεται από το πουθενά αλλά ταυτόχρονα παντού- σχεδόν σαν να προερχόταν από το ίδιο το περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε αν αυτό είναι το ίδιο είδος τεχνολογίας που λειτουργεί εδώ. Καθώς ο Τζιμ μελετούσε αυτό το παράξενο φως, παρατήρησε το δισκοειδές αντικείμενο να αιωρείται ακριβώς πάνω από το έδαφος, περίπου 50 πόδια πίσω από τους δύο άνδρες.

Όσο παράξενο κι αν είχε αποδειχθεί μέχρι στιγμής το βράδυ, τα πράγματα θα γίνονταν ακόμα πιο παράξενα.

Ένας από τους άντρες άρχισε να μιλάει στον Τζιμ, ζητώντας συγγνώμη για τα περίεργα πράγματα που συνέβαιναν στο ράντσο, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για τα «προβλήματα» που είχε ο Τζιμ και δηλώνοντας ότι θα έψαχναν να βρουν μια πιο «δίκαιη συμφωνία». Αυτό, βέβαια, υποδήλωνε έντονα ότι με κάποιο τρόπο σχετίζονταν με τα παράξενα και ανησυχητικά γεγονότα που είχε παρακολουθήσει η οικογένεια Έβανς. Μετά από αυτό, ένας από τους άνδρες έκανε μια χειρονομία πίσω από τον Τζιμ, δίνοντάς του εντολή να γυρίσει. Όταν το έκανε, μπορούσε να δει έναν μεγάλο Μεγαλοπόδαρο να στέκεται εκεί - σχεδόν ακριβώς το ίδιο με τη μεγάλη, τριχωτή φιγούρα που είχε δει το προηγούμενο βράδυ. Οι άνδρες τον ενημέρωσαν ότι αυτό το πλάσμα υπάκουε στις εντολές τους. Σαν να ήθελαν να το αποδείξουν αυτό, στη συνέχεια έκαναν νόημα προς το πλάσμα.

Μόλις το έκαναν αυτό, ο Μεγαλοπόδαρος άρχισε να περπατάει κατευθείαν προς ένα μαύρο κουτί που ο Τζιμ δεν είχε παρατηρήσει προηγουμένως, αλλά ήταν ο ίδιος τύπος μαύρου κουτιού που είχαν δει ο ίδιος και ο Τζο λίγο νωρίτερα. Και όπως είχε κάνει και νωρίτερα, καθώς το πλάσμα προχωρούσε προς αυτό, ένα χαμηλό βουητό αυξανόταν γρήγορα σε ένταση με κάθε βήμα. Καθώς συνέβαινε αυτό, ένας από τους άνδρες πρότεινε στον Τζιμ ότι είχε κάνει σωστά που απομακρύνθηκε από το κουτί νωρίτερα. Τότε, καθώς το πλάσμα Bigfoot βρισκόταν ακριβώς μπροστά από το μαύρο κουτί, έπεσε ξαφνικά στο έδαφος σε ένα άψυχο σωρό. Ο άνδρας δήλωσε τότε στον Jim, όπως είχε μόλις δει, ότι το κουτί ήταν αρκετά θανατηφόρο.»

Καθώς ο Jim παρακολουθούσε αυτά τα σουρεαλιστικά και τρομακτικά γεγονότα να εκτυλίσσονται, είχε ένα ξαφνικό συναίσθημα ότι έπρεπε να φύγει αμέσως - και αυτό δεν ήταν απλώς ένα συναίσθημα φόβου ή επιβίωσης. Αργότερα δήλωσε ότι ήταν σαν αυτές οι οδηγίες να είχαν τοποθετηθεί μέσα στο κεφάλι του, πιθανότατα από τους δύο μυστηριώδεις άνδρες. Χωρίς να πει λέξη, απομακρύνθηκε λίγο, πριν γυρίσει και κατευθυνθεί γρήγορα προς το αυτοκίνητό του. Επέστρεψε στο σπίτι του, περισσότερο από ζαλισμένος με αυτό που είχε δει, και ακόμα σε αμηχανία για το τι συνέβαινε στη γη του.

Είτε πρόκειται για σύμπτωση είτε όχι, οι θεάσεις παράξενων φώτων και η ανακάλυψη ακρωτηριασμένων βοοειδών έγιναν ξαφνικά λίγες και σπάνιες μετά από αυτή τη συνάντηση, αν και δεν σταμάτησαν εντελώς. Ο Τζιμ δεν έλαβε ποτέ εξηγήσεις για το ποιοι ήταν οι δύο άνδρες ή τι ακριβώς έκαναν στη γη του. Ούτε ήξερε ποια ήταν η σχέση τους με το πλάσμα Bigfoot, καθώς και με τα εξαφανισμένα και ακρωτηριασμένα ζώα. Πράγματι, η συνάντηση μας αφήνει με πολλά ερωτήματα:

Ποιοι ακριβώς ήταν οι δύο άνδρες και για ποια οργάνωση, αν υπήρχε, εργάζονταν; Ποια σχέση είχαν με τα παράξενα φώτα που έβλεπε συχνά η οικογένεια Έβανς, και ποια ήταν η σχέση με το φουτουριστικό αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που είχε αιωρηθεί πίσω τους; Και πώς ακριβώς συνδέονταν με τον Μεγαλοπόδαρο που είδε ο Τζιμ, και για ποιο σκοπό; Θα μπορούσαν αυτά τα παράξενα άτομα να ήταν οι ίδιοι εξωγήινοι; Ή μήπως ήταν κάτι που έμοιαζε περισσότερο με τους Άνδρες με τα Μαύρα; Ίσως το πιο ενδιαφέρον, τι ήταν το μαύρο κουτί και πώς ταιριάζει με τα παράξενα γεγονότα στο ράντσο Κλίαργουότερ; Ίσως ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι αυτό το παράξενο κουτί ήταν κάποιου είδους συσκευή, ίσως μια συσκευή που χειριζόταν την ενέργεια και άνοιγε πύλες ή πύλες (όπως έχουμε δει την παρουσία της στα δύο προηγούμενα ράντσα που εξερευνήσαμε, και αυτό έχει επίσης παρατηρηθεί στο πιο διάσημο Skinwalker Ranch).  

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σταματήσουμε για λίγο και να εξετάσουμε τη θέση των ράντζων που έχουμε εξερευνήσει μέχρι τώρα. Αποτελούμενο από την Αριζόνα, τη Γιούτα, το Νέο Μεξικό και το Κολοράντο, αυτό το τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γνωστό ως Four Corners, και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μυστηριώδη και παραφυσικά ενεργά μέρη της Αμερικής, με κάθε πολιτεία να έχει πληθώρα θεάσεων UFO και αναφορών για άλλες παράξενες και ανώμαλες δραστηριότητες. Η NASA ενδιαφέρθηκε πρόσφατα για την περιοχή των Τεσσάρων Γωνιών, με επίσημη αιτία τις ανεξήγητα υψηλές εκπομπές μεθανίου που ανιχνεύονται εκεί. Ωστόσο, δεδομένης της πληθώρας των παράξενων γεγονότων που συμβαίνουν εκεί, κάποιοι αναρωτήθηκαν ποιος ακριβώς μπορεί να είναι ο πραγματικός λόγος για ένα τέτοιο ενδιαφέρον.

Ενώ τα παραπάνω ράντζα βρίσκονται όλα στην περιοχή Four Corners των Ηνωμένων Πολιτειών και σίγουρα φαίνεται να έχουν τη δική τους αποκλειστική αφθονία δραστηριοτήτων, ισχυρισμών και συνωμοσιών, υπάρχουν πολλά άλλα ράντζα που φιλοξενούν κάθε είδους παραφυσική δραστηριότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ίσως ένα από τα πιο ενεργά από αυτά μπορεί να βρεθεί στην πολιτεία του Lone Star του Τέξας - το ράντσο Blanco County στην κομητεία Blanco, περίπου 50 μίλια δυτικά του Όστιν. Όπως το Skinwalker Ranch και το Blind Frog Ranch, φαίνεται ότι η γη στην οποία βρίσκεται το Blanco County ήταν κάποτε το σπίτι πολλών φυλών ιθαγενών Αμερικανών πριν από πολλές εκατοντάδες χρόνια. Έτσι, ίσως δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι βρίσκουμε συνδέσεις με τους θρύλους των ιθαγενών Αμερικανών και τις παράξενες συναντήσεις που έχουν εκτυλιχθεί στο ράντσο.

Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν είναι γνωστή, μια μέρα στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ή στις αρχές του 2000, ο John Villarreal έκανε πεζοπορία στα δάση γύρω από το ράντσο με τον φίλο του, Corey Ramseur, και έναν φίλο που επιθυμούσε να αναφέρεται μόνο ως «BC». Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, αν και δεν ήταν σίγουρος για το πώς, ο John είχε αποχωριστεί από τους άλλους δύο άνδρες. Και καθώς είχε αποχωριστεί από αυτούς, συνέβη κάτι πραγματικά παράξενο.

Άρχισε να βλέπει έντονα οράματα στο μυαλό του ενός λύκου που έτρεχε μέσα στα βουνά. Το όραμα αυτό παρέμεινε ξεκάθαρο στο μυαλό του για αρκετά δευτερόλεπτα, προτού βγει από την έκσταση και σκανάρει το περιβάλλον του. Περιττό να πω ότι ήταν κάτι παραπάνω από σοκαρισμένος όταν είδε τον εαυτό του να κοιτάζει απευθείας έναν μεγάλο λύκο που στεκόταν σε ένα περβάζι εκεί κοντά. Κλείδωσε το βλέμμα του με το θηρίο για αρκετές στιγμές, προτού αυτό ξαφνικά πηδήξει από το περβάζι, κατευθυνόμενο κατευθείαν προς το μέρος του. Πριν καταλάβει τι συνέβη, ο λύκος βρέθηκε στο στήθος του. Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο παράξενα. Σε αντίθεση με μια άγρια, μοχθηρή επίθεση, ο Τζον ένιωσε μια παράξενη «ψυχρή αίσθηση» καθώς ο λύκος φαινομενικά πέρασε κατευθείαν μέσα του. Στη συνέχεια, πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του.

Το επόμενο πράγμα που θυμήθηκε ο Τζον ήταν ότι ο Κόρεϊ και η BC τον βρήκαν κάτω από το περβάζι όπου στεκόταν ο λύκος. Οι φίλοι του ισχυρίστηκαν ότι τον βρήκαν σε μια σχεδόν «κατάσταση έκστασης» και ότι έπρεπε να τον βοηθήσουν να σηκωθεί στα πόδια του. Τον έφεραν πίσω στο όχημά τους και ξεκίνησαν για το ράντσο. Είχαν τοποθετήσει τον Τζον ανάμεσά τους στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού προκειμένου να τον βοηθήσουν να παραμείνει όρθιος. Αργότερα ο καθένας τους θυμήθηκε ότι ένιωθε το κρύο που έβγαινε από τον φίλο τους, με τον Corey να το παρομοιάζει με το να κάθεται δίπλα σε ένα κομμάτι πάγου. Όταν τελικά έφτασαν στο ράντσο, μια ήδη αλλόκοτη και παράξενη βραδιά έγινε ακόμα πιο παράξενη:

Μέχρι να φτάσει ο ιδιοκτήτης του ράντσου, ο Bert Wall, ο John είχε επιστρέψει σε πλήρη έκσταση, μιλώντας σε μια γλώσσα που φαινόταν να είναι ένα μείγμα Απάτσι και Ισπανικών. Όταν ένας πρεσβύτερος έφτασε στο ράντσο σε μια προσπάθεια να μεταφράσει τι ακριβώς έλεγε, ωστόσο, φάνηκε να είναι πραγματικά και ιστορικά ακριβές. Επιπλέον, ο πρεσβύτερος προσέφερε ότι πολλά από αυτά που έλεγε απλώς δεν θα μπορούσε να τα γνωρίζει με συμβατικά μέσα. Για παράδειγμα, δήλωσε ότι ο Τζον έδινε λεπτομερείς αναφορές για μάχες και σφαγές που δεν ήταν ευρέως γνωστές εκτός της κοινότητας των ιθαγενών Αμερικανών. Ομοίως, προσέφερε λεπτομέρειες σχετικά με μεθόδους ενέδρας και παγίδες που χρησιμοποιούσαν πολλές φυλές ιθαγενών Αμερικανών εκατοντάδες χρόνια νωρίτερα.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές ώρες πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα πιο παράξενα. Παρόλο που το βράδυ ήταν αίθριο και δεν υπήρχαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, μια ξαφνική ριπή ανέμου έσκασε μέσα στην ιδιοκτησία - τόσο δυνατή, μάλιστα, που άνοιξε αρκετές πόρτες στο εσωτερικό του σπιτιού. Επιπλέον, φάνηκε σαν αυτός ο «άνεμος» να είχε κινηθεί μέσα από πολλά δωμάτια του σπιτιού πριν φύγει από την ιδιοκτησία μερικά δευτερόλεπτα μετά την εμφάνισή του. Σχεδόν αμέσως μόλις το έκανε αυτό, ο Τζον φάνηκε να βγαίνει από την έκστασή του και να επιστρέφει στον κανονικό του εαυτό.

Ο γέροντας δήλωσε ότι πίστευε πως ένα πνεύμα με τη μορφή λύκου τον είχε καταλάβει όταν είχε πηδήξει από το περβάζι και παρέμεινε υπό τον έλεγχό του για αρκετές ώρες. Είναι ίσως ενδιαφέρον να σημειωθούν οι θρύλοι για τον Skinwalker που λέγεται, επίσης σύμφωνα με το θρύλο των ιθαγενών Αμερικανών, ότι περιφέρεται στη γη που βρίσκεται το Skinwalker Ranch, εκδηλώνοντας τον εαυτό του με όποια μορφή επιλέξει. Μήπως πρόκειται για άλλη μια περίπτωση του Skinwalker εδώ στο Blanco County Ranch, που κατέλαβε προσωρινά τον John Villarreal;



Σίγουρα δεν είναι η μόνη παράξενη συνάντηση που έχει αναφερθεί από το ράντσο. Ο ιδιοκτήτης του, Bert Wall, βρέθηκε στη μέση πολλών ανεξήγητων γεγονότων κατά τη διάρκεια του χρόνου του εκεί. Αναμφίβολα, ένα από τα πιο ανησυχητικά συνέβη αργά ένα βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα. Ο Τζον καθόταν στο γραφείο του και έγραφε, όταν άκουσε τον σκύλο του να αρχίζει ξαφνικά να γαβγίζει ταραγμένα. Κοίταξε προς την κατεύθυνση στην οποία είχε επικεντρωθεί ο σκύλος - το παράθυρο. Προς σοκ και δυσπιστία του, στην άλλη πλευρά του τζαμιού υπήρχε η φιγούρα ενός μοναχού ντυμένου με ρούχα που περιέγραψε ως ρούχα του δέκατου όγδοου αιώνα. Η φιγούρα παρέμεινε εκεί για αρκετά δευτερόλεπτα προτού απλώς σβήσει στο τίποτα. Γοητευμένος από αυτό που είδε, ο Μπερτ έψαξε το ράντσο και την περιοχή γύρω από αυτό και ανακάλυψε ότι ένας Φραγκισκανός μοναχός ονόματι Εσπινόζα είχε κάποτε ζήσει στη γη κατά τη δεκαετία του 1700.

Μια άλλη εκνευριστική συνάντηση αφορούσε έναν πρώην επιστάτη του ράντσου, τον Λιν Τζέντρι. Ένα βράδυ, ξύπνησε από τους ήχους πολλών αλόγων που φαινομενικά περνούσαν καλπάζοντας από την μπροστινή του πόρτα. Προς σοκ του, όταν άνοιξε την πόρτα, είδε το ένα άλογο μετά το άλλο να περνάει, το καθένα με έναν στρατιώτη της Συνομοσπονδίας στην πλάτη του. Μια ολόκληρη μονάδα πέρασε πριν εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ.

Μια άλλη ανησυχητική αναφορά ήρθε από τον John Miers, ο οποίος κυνηγούσε ελάφια στη γη όταν βρέθηκε σε μια πολύ σουρεαλιστική κατάσταση. Σύμφωνα με τον Miers, είχε τοποθετηθεί σε μια από τις πολλές δεντροστοιχίες στο δάσος και παρέμεινε εκεί περιμένοντας να περάσει ένα ελάφι. Παρέμεινε εκεί που βρισκόταν για αρκετές ώρες, χωρίς να περνάει τίποτα απολύτως από το παρατηρητήριό του. Τότε, άκουσε τους ήχους βημάτων που προέρχονταν από κάτω του. Ωστόσο, αντί να είναι τα πόδια ενός ελαφιού, ακούγονταν καθαρά ανθρώπινα. Και το πιο ανησυχητικό ήταν ότι ακούγονταν σαν να κατευθύνονταν προς την κατεύθυνσή του. 

Συνέχισε να ακούει τα βήματα για αρκετές ακόμα στιγμές, πριν αυτά σταματήσουν ξαφνικά. Αν και δεν κοίταξε κάτω, ο Τζον μπορούσε σχεδόν να νιώσει ότι όποιος - ή ό,τι - βρισκόταν πίσω από τα βήματα, στεκόταν τώρα στη βάση του δέντρου στο οποίο καθόταν. Αποφάσισε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ήσυχος, με την ελπίδα ότι όποιος κι αν ήταν υπεύθυνος για τους ήχους των βημάτων θα έφευγε σύντομα. Δεν ήταν σίγουρος πόσο περίμενε, αλλά καθώς η θερμοκρασία συνέχιζε να πέφτει όσο περνούσε η ώρα, συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να κατέβει από τη βάση του δέντρου και να προσπαθήσει να το σκάσει. 

Έσκυψε από τη βάση και κοίταξε κάτω, χωρίς να μπορεί να δει κανέναν ή τίποτα εκεί. Όσο πιο αθόρυβα και προσεκτικά μπορούσε, άρχισε να κατεβαίνει προς το έδαφος. Σκανάρισε γρήγορα το περιβάλλον του και, αφού ικανοποιήθηκε ότι ήταν μόνος του, κατευθύνθηκε γρήγορα έξω από το δάσος. Ωστόσο, αρκετές στιγμές αργότερα, αφού είχε κάνει μόνο μερικά βήματα, είχε μια ξαφνική παρόρμηση να κοιτάξει γύρω του προς τα δεξιά του. Όταν το έκανε, σε μικρή απόσταση, σε ευθεία γραμμή μαζί του, ένας ιθαγενής Αμερικανός στεκόταν απλά εκεί και τον παρακολουθούσε. Ο Τζον παρατήρησε ότι, παρά το σχεδόν παγωμένο κρύο της νύχτας, ο ιθαγενής Αμερικανός φορούσε μόνο παντελόνι και ήταν εντελώς άβαφος από τη μέση και πάνω. Επιπλέον, έδειχνε εντελώς ατάραχος και ανεπηρέαστος από την ψυχρή θερμοκρασία.

Οι δύο άντρες απλώς κοιτάχτηκαν μεταξύ τους για αρκετές στιγμές, προτού ο Τζον αποφασίσει να αρχίσει να περπατάει προς τα εμπρός για άλλη μια φορά. Καθώς το έκανε, όμως, ο ιθαγενής Αμερικανός περπατούσε μαζί του, κρατώντας την ίδια απόσταση από αυτόν, αλλά ακολουθώντας τον βήμα προς βήμα. Αφού έκανε αρκετά ακόμα βήματα, ο Τζον σταμάτησε για άλλη μια φορά, όπως και ο ιθαγενής Αμερικανός, ενώ παράλληλα δεν έπαιρνε το βλέμμα του από τον Τζον. Σε αυτό το σημείο, ο Τζον αποφάσισε να πλησιάσει τη φανταστική φιγούρα. Ωστόσο, μόλις έκανε ένα βήμα, η φιγούρα απλά εξαφανίστηκε στον αέρα. 

Ήταν αυτό ένα άλλο είδος εκδήλωσης που είχε επιλέξει να πάρει τη μορφή ενός ιθαγενή Αμερικανού ή θα μπορούσε να ήταν, όπως πίστευε ο ίδιος ο Τζον, το φάντασμα ενός ιθαγενή Αμερικανού πολεμιστή που κάποτε αποκαλούσε τη γη πατρίδα του; Θα μπορούσαμε επίσης να αναρωτηθούμε ποιος ήταν εξ αρχής ο λόγος αυτής της αλληλεπίδρασης. Αν δεχτούμε ότι τα παράξενα βήματα που άκουσε ο Τζον νωρίτερα τη νύχτα ήταν τα βήματα του ιθαγενή Αμερικανού, και όχι ότι απλώς εμφανίστηκε τυχαία μέσω κάποιου είδους απόκοσμης σύμπτωσης, εμφανίστηκε εκεί για κάποιο λόγο και με κάποιο σκοπό. Θα μπορούσε να είχε αντιληφθεί ότι ο Τζον κυνηγούσε στη γη και έτσι ήθελε να διασφαλίσει ότι θα έφευγε; Ή μήπως ήταν εκεί για να προστατεύσει τον Τζον από κάποιου είδους κίνδυνο; Φυσικά, αν ίσχυε το τελευταίο, τότε το γεγονός ότι το πνεύμα των ιθαγενών Αμερικανών φαινομενικά πέτυχε αυτό το έργο σημαίνει ότι δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος μπορεί να ήταν αυτός ο κίνδυνος. 

Αν επιστρέψουμε σε μια από τις πολιτείες των Τεσσάρων Γωνιών, το Κολοράντο, μπορούμε να βρούμε δύο άλλα ράντζα που είναι εξίσου παράξενα όσον αφορά τα παράξενα δρώμενα και τη δραστηριότητα. Το Sandstone Ranch στο Longmont του Κολοράντο, για παράδειγμα, ήταν ένα μακρόχρονο ενεργό ράντσο μέχρι που τελικά πουλήθηκε στην πόλη το 1990 και, τελικά, μετατράπηκε σε κέντρο πόρων και επισκεπτών. Όπως μπορούμε να φανταστούμε, με μια τόσο μακρά ιστορία πίσω του, θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει ένα ή δύο φαντάσματα που αποκαλούν τη γη σπίτι τους. Και, τουλάχιστον σύμφωνα με πολλούς από τους υπαλλήλους και τους τουρίστες που έχουν επισκεφθεί το ράντσο μετά τη μετατροπή του, αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

Πολλοί εργαζόμενοι, για παράδειγμα, ανέφεραν ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας σε διάφορα δωμάτια της ιδιοκτησίας, καθώς και ανησυχητικούς θορύβους που προέρχονταν από το πουθενά. Εξίσου περίεργα είναι και τα φώτα που μερικές φορές τρεμοπαίζουν και σβήνουν τυχαία, καθώς και ένας μεγαλύτερος από το συνηθισμένο αριθμός ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευών που ξαφνικά δυσλειτουργούν. Ίσως ακόμη πιο εκνευριστικές είναι οι αναφορές από το προσωπικό που έχουν κλειδώσει τις πόρτες των υπνοδωματίων του ράντσου τη νύχτα πριν κλείσουν (σύμφωνα με τις οδηγίες), μόνο και μόνο για να τις βρουν ορθάνοιχτες την επόμενη μέρα, όταν άνοιξαν οι εγκαταστάσεις. 

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση και αναφορά προήλθε από μια τουρίστρια του ράντσου, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν μέντιουμ και μπορούσε συχνά να βλέπει τα πνεύματα εκείνων που είχαν πεθάνει. Ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν στο ράντσο, είδε αυτό που περιέγραψε ως το πνεύμα μιας "ταραγμένης νεαρής γυναίκας" που ήταν "απελπιστικά δυστυχισμένη". Αυτή η γυναίκα, ισχυρίστηκε, περιφερόταν στο ράντσο και ήταν τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνη για τα πολλά παράξενα γεγονότα που αναφέρθηκαν εκεί. Το πόσο ακριβές μπορεί να ήταν αυτό το μέντιουμ παραμένει προς συζήτηση, αλλά η παράξενη δραστηριότητα συνεχίζει να αναφέρεται από το ράντσο Sandstone ακόμα και σήμερα. 

Επίσης στο Κολοράντο, αυτή τη φορά στο Genesee, μπορούμε να βρούμε το ράντσο Buffalo, το οποίο έχει το δικό του ανησυχητικό βιογραφικό παραφυσικών συναντήσεων και δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με τον Jason Homola, του οποίου ο πατέρας ήταν κάποτε ο επιστάτης του ράντσου, βίωσε αρκετά παράξενα περιστατικά όταν ήταν παιδί στο κτήμα. 

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο παράξενα συνέβη ένα βράδυ όταν ήταν 12 ετών. Το εν λόγω βράδυ, καθόταν με τον πατέρα του, όταν ξαφνικά άκουσαν και οι δύο τη μητέρα του να ουρλιάζει δυνατά από απόλυτο τρόμο. Την ίδια ακριβώς στιγμή, ο σκύλος τους που ήταν κατοικίδιο άρχισε να γαβγίζει μανιωδώς. Εκείνος και ο πατέρας του έτρεξαν αμέσως επάνω. Φτάνοντας εκεί, ανακάλυψαν τον σκύλο να γαβγίζει στον τοίχο, ενώ η μητέρα του απλώς κοίταζε προς την ίδια κατεύθυνση σοκαρισμένη. Τελικά τους είπε ότι είδε μια "λαμπερή, πράσινη σφαίρα" να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά στο δωμάτιο, πριν αιωρηθεί στον αέρα και εξαφανιστεί στον τοίχο.


Αυτό δεν ήταν το μόνο περίεργο περιστατικό στο ράντσο. Περίπου έξι μήνες μετά τη συνάντηση με την πράσινη σφαίρα, ο Τζέισον κοιμόταν στο δωμάτιό του όταν ο πατέρας του τον ξύπνησε στη μέση της νύχτας, θέλοντας να μάθει αν άκουγε μουσική να παίζει. Αν και ήταν μισοκοιμισμένος, ο Τζέισον άκουσε για λίγο. Μπορούσε πράγματι να ακούσει τους ήχους ενός μοναχικού βιολιού που έπαιζε κάπου στο βάθος. 

Ο Τζέισον συνόδευσε τον πατέρα του στο σπίτι ελέγχοντας όλα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις για να βεβαιωθεί ότι η μουσική δεν μπορούσε να προέρχεται από κανένα από αυτά. Όλα ήταν απενεργοποιημένα. Ακόμη πιο παράξενο, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν βρίσκονταν, η μουσική παρέμενε στην ίδια ένταση, χωρίς να δυναμώνει ούτε να ησυχάζει. Τελικά, δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την πηγή της μουσικής και τελικά αυτή έσβησε. Θα την άκουγαν, ωστόσο, αρκετές ακόμη φορές σε τυχαίες νύχτες κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Μόνο αρκετά χρόνια αργότερα το ζευγάρι ανακάλυψε μια πιθανή εξήγηση για τη στοιχειωτική μελωδία: 

Αφού διάβασε ένα βιβλίο για την περιοχή από έναν τοπικό ιστορικό, ο Τζέισον έμαθε ότι το ράντσο ανήκε στην οικογένεια Πάτρικ τον δέκατο ένατο αιώνα. Ένα μέρος της οικογένειας Πάτρικ αποτελούνταν από δύο αδέρφια, τα οποία μια μέρα του 1870, μπήκαν σε έντονο καυγά για το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας. Τόσο έντονα, μάλιστα, που ο ένας αδελφός πυροβολήθηκε από τον άλλο. Επιπλέον, το αποθανόν αγόρι ήταν ταλαντούχος, αν και ερασιτέχνης, βιολιστής και συχνά τον έβρισκαν να παίζει το βιολί του στο ράντσο. Όπως μπορούμε να φανταστούμε, δεν χρειαζόταν πολύ μεγάλη φαντασία για να συνδέσουμε αυτές τις λεπτομέρειες με την παράξενη και στοιχειωμένη μουσική που ο Τζέισον και ο πατέρας του είχαν ακούσει αρκετές φορές σε όλο το ράντσο. 

Αξίζει επίσης να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξερευνήσουμε το ράντσο Bonnie Spring λίγο έξω από το Λας Βέγκας της Νεβάδα. Αν και χτίστηκε σχετικά πρόσφατα, τη δεκαετία του 1950, ορισμένοι ερευνητές και ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι μια από τις πιο στοιχειωμένες τοποθεσίες στην Silver State.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ράντσου, υπάρχουν τακτικές αναφορές για παράξενες εκδηλώσεις γύρω από τα κτίρια, συμπεριλαμβανομένης αυτής ενός νεαρού κοριτσιού που εμφανίζεται πιο συχνά στο παλιό σχολείο του ράντσου. Μια άλλη, ίσως πιο ανησυχητική φιγούρα, είναι αυτή μιας σκιώδους μάζας ή μορφής που παρατηρείται κοντά στην όπερα. Πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης αναφέρει ότι ακούν παράξενους θορύβους, ακόμη και φωνές, που έρχονται από το πουθενά, παρόλο που δεν υπάρχει κανείς εκεί. 

Ίσως είναι ενδιαφέρον ότι ορισμένοι ερευνητές που έχουν ερευνήσει αυτές τις παράξενες συναντήσεις στο ράντσο Bonnie Spring έχουν προσφέρει ότι η γη στην οποία βρίσκεται τώρα ήταν κάποτε μέρος της διαδρομής για τους ανθρώπους που ταξίδευαν από την ανατολή προς τη δύση τον δέκατο ένατο αιώνα, με την περιοχή αυτή, ειδικότερα, να αποτελεί ένα είδος κόμβου για να σταματούν οι άμαξες. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς που έφτασαν μέχρι εδώ έφτασαν στο σημείο της εξάντλησης, με πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν εκεί. Θα μπορούσε αυτός να είναι ο λόγος που υπάρχει τέτοια φανταστική δραστηριότητα στο ράντσο σήμερα;  

Ίσως θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε το ράντσο Μπράντσο στη Σεντόνα της Αριζόνα, μια προφανή κυψέλη παράξενης δραστηριότητας που περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο Merging Dimensions: The Opening Portals of Sedona των Linda Bradshaw και Tom Dongo. Τη δεκαετία του 1990, το ράντσο - που βρίσκεται λίγο έξω από τη Σεντόνα στην κοιλάδα Verde Valley - ανήκε στον John Bradshaw, γιο του κασκαντέρ του Χόλιγουντ, Bob Bradshaw, και της συζύγου του Linda. Ξεκινώντας κάποια στιγμή το 1992, άρχισαν να παρατηρούν και να καταγράφουν περίεργα συμβάντα εκεί: 

Η Linda άρχισε να αναφέρει ότι έβλεπε περίεργες σφαίρες φωτός πάνω από το ράντσο (παρόμοιες, ίσως, με τις περίεργες σφαίρες που αναφέρθηκαν στο ράντσο Stardust περίπου 20 χρόνια αργότερα), καθώς και περίεργες λάμψεις από ψηλά. Πιο δυσοίωνα, και πάλι παρόμοια με τα τεκταινόμενα στο Stardust Ranch, η Linda άρχισε να γίνεται μάρτυρας παράξενων σκιωδών μορφών γύρω από το κτήμα με την άκρη του ματιού της. Αυτές οι θεάσεις στη συνέχεια φαίνεται να κλιμακώνονται κάπως και να αναφέρει ότι είδε πραγματικές εξωγήινες οντότητες έξω από το παράθυρό της. Περιέγραψε αυτές τις οντότητες ως τυπικούς γκρίζους εξωγήινους, που ο καθένας φορούσε μια "στενή μονοκόμματη στολή", απλά "περνώντας" από το παράθυρο. Την επόμενη ημέρα, εκείνη και ο γιος της βγήκαν έξω για να ερευνήσουν και ανακάλυψαν παράξενες πατημασιές στο έδαφος ακριβώς εκεί που είχε δει τα πλάσματα να περπατούν.

Σαν να μην ήταν αρκετά παράξενα αυτά τα γεγονότα, η Linda περιέγραψε επίσης λεπτομερώς ότι είδε πλάσματα που έμοιαζαν με Bigfoot στη γη και ακόμη και ένα πλάσμα που έμοιαζε με σαύρα και περπατούσε όρθιο, με ύψος περίπου 1,5 μέτρο, αφήνοντας αποτυπώματα στη γη που έμοιαζαν με ερπετοειδή.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Linda κατέληξε σε ένα συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν πολλοί ερευνητές UFO χρόνια αργότερα: ότι όλα αυτά τα γεγονότα συνδέονταν και ήταν πιθανότατα το αποτέλεσμα κάποιου είδους πύλης ή υπερδιαστατικής πύλης που επιτρέπει σε διάφορες οντότητες να εισέλθουν στο πεδίο της ύπαρξής μας. Διευκρίνισε ότι αυτές οι πύλες υπήρχαν πιθανότατα εδώ για όσο καιρό υπήρχε ο ίδιος ο πλανήτης και πιθανότατα δεν ήταν οι μόνες στη Γη." 

Όπως μπορούμε να φανταστούμε, η Linda Bradshaw σύντομα θα άρχιζε να λαμβάνει αυξημένη προσοχή από ειδησεογραφικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς με αφορμή τους ισχυρισμούς της, και το ίδιο το ράντσο έγινε το επίκεντρο των παραφυσικών ερευνητών και των ενθουσιωδών. Ένα πράγμα που παρατηρήθηκε στο πλαίσιο αυτής της αυξημένης εξέτασης, ήταν ότι η γη στην οποία βρισκόταν το ράντσο παρουσίαζε αρκετές ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες. Και θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι αυτές οι ανωμαλίες, έστω και εν μέρει, ήταν υπεύθυνες για μερικές τουλάχιστον από τις παράξενες συναντήσεις που έζησε η Linda Bradshaw. 

Αυτό που έκανε το θέμα ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν ότι το καλοκαίρι του 2003, η γη και τελικά το ράντσο αγοράστηκε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, θέτοντας το ουσιαστικά εκτός ορίων για το κοινό. Δεν άργησαν να αναρτηθούν πινακίδες που έλεγαν στους ανθρώπους να μην πλησιάζουν, "KEEP OUT", γύρω από την περίμετρο της γης, ενώ κάποιοι ανέφεραν ακόμη και διακριτική στρατιωτική παρουσία εκεί, η οποία κρατούσε σκοπιά. Ο Tom Dongo συγκέντρωσε ακόμη και αρκετές αναφορές από ανθρώπους που περιπλανήθηκαν κατά λάθος στη γη, ενώ έκαναν πεζοπορία, ότι ήρθαν αντιμέτωποι με βαριά οπλισμένο ένστολο προσωπικό και τους συνόδευσαν έξω από τη γη υπό την απειλή πυροβολισμών.

Ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση επιθυμεί να αγοράσει τη γη παραμένει άγνωστος, αλλά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί κάποιοι άνθρωποι, δεδομένης της πληθώρας παράξενων δραστηριοτήτων που έχουν αναφερθεί εκεί, θα έβρισκαν την κίνηση αυτή λίγο ανησυχητική. Είναι ίσως εύκολο να υποθέσει κανείς ότι η μία ή η άλλη υπηρεσία του μαύρου προϋπολογισμού θα επιθυμούσε να μελετήσει το φαινόμενο, πιθανότατα για να το οπλίσει. Ή ίσως αφορά τη δραστηριότητα των UFO εκεί και αποτελεί μέρος αυτού που κάποιοι θεωρούν ότι είναι η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Σήμερα, το ράντσο βρίσκεται μέσα σε υπερτροφική βλάστηση και είναι σχεδόν απροσπέλαστο - ίσως, όπως ακριβώς το θέλει η κυβέρνηση.  

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, πολλά ράντζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από το Skinwalker Ranch, είναι πλημμυρισμένα από παραφυσική δραστηριότητα. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές τοποθεσίες που θα μπορούσαμε να είχαμε εξερευνήσει εδώ. Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε, λοιπόν, ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για τέτοια ανώμαλα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε διάφορα ράντσα σε όλη την Αμερική. Θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι πολλά από αυτά - η συντριπτική πλειοψηφία, στην πραγματικότητα - θα είναι χτισμένα σε γη που κάποτε φιλοξενούσε σπουδαίους πολιτισμούς, σε ορισμένες περιπτώσεις ιθαγενείς της Αμερικής, σε άλλες περιπτώσεις ίσως πολιτισμούς που μας είναι άγνωστοι και πάνε ακόμη πιο πίσω; Ίσως, αν δεχτούμε ότι τόσο οι ιθαγενείς της Αμερικής όσο και οι υποθετικοί άγνωστοι πολιτισμοί γνώριζαν τις ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες σε αυτές τις περιοχές και ήξεραν πώς να τις αξιοποιήσουν, οι τοποθεσίες αυτές μπορεί να υπήρξαν τόποι σημαντικοί τόσο στο μακρινό όσο και στο (σχετικά μιλώντας) πιο πρόσφατο παρελθόν. 

Μόνο η περαιτέρω μελέτη αυτών των περιοχών θα μας προσφέρει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Αυτό που πιθανότατα θα διαπιστώσουμε είναι ότι, εκτός από το να προσφέρει απαντήσεις σε πολλά παραφυσικά μυστήρια και στην αληθινή φύση της συλλογικής μας πραγματικότητας, η κατανόηση αυτών των αινιγμάτων θα μπορούσε να μας πει πολλά περισσότερα για την ανθρώπινη και την πλανητική ιστορία. Πράγματι, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τα πραγματικά παράξενα και περίεργα γεγονότα του σύγχρονου κόσμου θα μπορούσαν να ανοίξουν την αυλαία για κρυμμένα και άγνωστα προς το παρόν γεγονότα του παρελθόντος.



Ο Marcus Lowth είναι συγγραφέας και ερευνητής που έχει εξερευνήσει όλες τις πτυχές του παραφυσικού και ανώμαλου κόσμου εδώ και χρόνια. Έχει γράψει για διάφορους ιστότοπους και πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης για θέματα που κυμαίνονται από UFO και εξωγήινους, φαντάσματα και στοιχειώματα, κρυπτοζωολογία και αρχαία μυστήρια, καθώς και έχει γράψει πολλαπλά σενάρια για διαδικτυακές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και podcast. Εμφανίζεται επίσης τακτικά σε podcasts και videocasts συζητώντας αυτά τα συναρπαστικά θέματα. 

mysteriousuniverse.org 

Μετάφραση: Διόδοτος



18 σχόλια:

  1. Άλλο ένα του Marcus Lowth, εδώ:

    http://enaasteri.blogspot.com/2024/09/1_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι άλλα ενδιαφέροντα άρθρα της κατηγορίας μυστηρίου, στο Αστεράκι:

    http://enaasteri.blogspot.com/2024/09/cern.html

    http://enaasteri.blogspot.com/2024/09/2_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ CERN ...ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  3. ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΠΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ...
    ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ...
    ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΔΥΑΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟ ΠΑΘΟΣ ...ΤΙ ΦΟΡΑΣ...ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ...ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ...
    ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ... ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ...

    1142 ΕΚΕΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ... Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ....

    ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ... ΑΙΝΤΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...
    ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ....Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...
    WILLIS CARRIER Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ AIR CONTITIONER...MΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ...ΑΘΑΝΑΤΟΣ...
    Ο ΓΟΝΕΑΣ 2 ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ 1...

    NASA ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΟΚΚΑΚΙ..

    ΥΓ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΒΑΤΑΝΕ Η ΟΡΕΞΗ ...ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...

    ΡΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ [ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΩ ]...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΕΙΝΑΙ...
      ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΕ ΦΛΑΣΑΚΙ [ USB-STICK ]...ΟΤΑΝ Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΤΑ [ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ]...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ...ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ...ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΝΒΑ....ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ...ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΛΥΜΕΝΟ....ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ...
      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ARE YOU TALKING TO ME...ΚΩΣΤΑ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΔΕΙΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΠΟ 'ΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. Η ανάρτηση αυτή είναι σαν να βλέπεις ταινία τρόμου, με παραφυσικά και γκρι εξωγήινους. Διάβασε αν δεν βαριέσαι -γιατί ξέρω ότι δεν την έπιασες καν- και μετά μιλάμε για φαινόμενα..

      Διαγραφή
    6. ΕΝΤΑΞΕΙ ... ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!

      Διαγραφή
    7. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
      https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/09/blog-post_652.html

      Διαγραφή
    8. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ:
      https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/09/blog-post_182.html

      Διαγραφή
    9. https://gr.pinterest.com/pin/41383865324460486


      https://gr.pinterest.com/pin/413838653244662572/4/

      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    10. Μού ζητάει να συνδεθώ για να μπω να δω, αλλά δεν τούς γουστάρω.

      Διαγραφή
    11. Σού έχω και κάτι πιο εξτρίμ...
      https://citoyen-sade.livejournal.com/87388.html

      Διαγραφή
    12. ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ...

      ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

      Διαγραφή
    13. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΛΑ, ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ.

      Διαγραφή