«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Τρία πουλάκια κάθονταν...


Σημείωση Διόδοτου: Ο τίτλος της ανάρτησης και η φωτο, είναι εντελώς παραπλανητικά. Γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για την πιο τρομακτική ανάρτηση που ίσως έχετε δει στο ιστολόγιό μας. Και δεν είμαστε ακόμα βέβαιοι για το κατά πόσο εξυφαίνονται τόσο πολύ σατανικά σχέδια εις βάρος της υγείας μας, της ίδιας μας της ζωής. Θα μού πείτε "ναι", το έχουν αποδείξει αυτό. Είναι όμως τόσο ικανοί, και στην τελική τούς έχει πραγματικά επιτραπεί από το Θεό να ετοιμάσουν και να εξαπολύσουν επάνω μας αυτό το υπέρτατο όπλο που δεν έχει καμία διαφορά από έναν αστεροειδή σε μέγεθος πόλης, ή 200 πυρηνικές βόμβες, που θα εξάλειφαν τη ζωή στη Γη;

Η ανάρτηση λοιπόν φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο, ώστε απλώς να τραβήξει την περιέργεια και να μην τρομοκρατήσει εξ αρχής, και να τεθεί το παρακάτω βίντεο προς εξέτασιν και προς ανάλυσιν με την πρέπουσα ψυχραιμία. 

Αληθεύουν οι πληροφορίες; Επιστημονικά τεκμηριώνονται; Μήπως είναι φάρσα ή ακραία συνωμοσιολογία για να τρομοκρατήσει, σάμπως δεν μάς έφταναν όσα έχουμε ζήσει ως τώρα; Έχουν σκυλιάσει τόσο πολύ να εμβολιάσουν έστω και διά αεροψεκασμών όσους αρνήθηκαν τα τσιμπήματα;

Το αφήνουμε σε εσάς. 


Το νέο "εμβόλιο" αερολύματος (με μείγμα ιού ευλογιάς πιθήκου, HIV και SARS-COV-2)  θα μεταδίδεται από δέρμα σε δέρμα. Θα καταστρέψει το ανοσοποιητικό.. 

 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

20 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=UCM1MaYC5lM (alla zei arketa ayto )

    episis η ArkeaBio ebgale embolio pou meiwnei ta baktiria sta anetra twn zwwn gia na meiwsei to methanio ...me oti synepeies mporei nexei sto zwo ayto ...

    to arthro kaito binteo xreizetai diastayrwsi kai tha epanelthw sxetika mias kai mas ta exoyn kanei tsoyrekia me ooooooles tis katastrofes poy prokeite na mas broyn ...kai ean einai mesw diadermatikis metadosis kai aerolyma tote den xreiazetai na kaneis kati ..na prostateytheis .ypirxe kai mia tainia tetoia https://www.youtube.com/watch?v=IgxXSfto6Vo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ Pananas,
      ανατριχιαστικό αν κάνουν κάτι τέτοιο στα ζώα.
      Στο πρώτο βίντεο, το είδα, αλλά.. τί εννοείς με τον σχολιασμό "ζει αρκετά αυτό";

      Διαγραφή
    2. den egrapsa ''ζει αρκετά αυτό''..opws kai na εχει το οτι βγαινουν απο τις πλειαδες δεν εχει σημασια αλλα η κα αυτη εχει ξανα βγει και ελεγε και αλλα παλιοτερα τα οποια αλλα εγιναν και αλλα οχι .δυστυχως δεν μπορω να βρω το παλιοτερο βιντεο και αυτο δεν ειναι παντα θετικο οσο αφορα την αξιοπιστια.
      τωρα για την οαραγωγη ιςν υπαρχουν βιολογικα εργοστασια και εργαστηρια τριγυρω (ουκρανια , αφρικη , γεωργια /καυκασος κλπ_)με φοβερες δυνατιτητες και τα περισοτερα ειναι sτο επιπεδο BSL 1,2,3,4 και εαν υπαρχει και κανα παραπανω και αυτο .τουε εχω ικανουν να μπασταρδευουν οτι ναναι εκει μιας και τους συμφερει να εχει ο πλυθησμος φοβο θανατου , γιατι τον κανει δια χειρησιμο και κατα το δοκουν καθοδηγουμενο .Οπως και να εχει και το κοβ19 ειναι μπασταρδεμα τεχνικων κρισπ και γονιδιο - εισαγωγης και αφαιρεσης .Απο την αλλη το επιπεδο κλιμακας βιο ρομποτ απο οτι τελικα βλεπουθμε ξεπερνα την κυταρικη κλιμακα και αυτο κανει πολυ πιθανη την υποθεση του βιντεο.Προσωπικα εχω λιγο βαρεθει την τρομολαγνεια και εχει γινει λιγο διαχυτη στην κοινωνια οτι οτι πιανει νουμερακια φοβου το επεναλαμβανουν .τεσπα .ειπα και εγω την παπαρια μου σχετικα .Ευχαριστω τον φιλο Κωστα που μας δινει βημα να λεμε τις αποψεις μας .καλο απογευμα

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ μου, αυτούς τους... "πλειάδιους", δεν τους εμπιστεύομαι. Ωστόσο, το θέμα χρήζει μελέτης. Γνωρίζω ότι αναπτύσσουν ένα νέας μορφής εμβολίου - αερολύματος, το οποίο γίνεται μέσω της ρινικής κοιλότητας. Φυσικά, με αυτούς, δεν μπορώ να αποκλείσω απολύτως τίποτα. Μισούν την ανθρωπότητα και δε χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν.
    Παρά ταύτα, έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφάκι μου, να είσαι καλά, ήσουν σαφέστατος. Λείπεις από την πατριωτική μπλογκόσφαιρα. Όταν θα έχεις όρεξη και χρόνο να γράψεις ένα αρθράκι για τον Διόδοτο, θα το χαρούμε πολύ!
      💙

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος μας, ο Μr Mixalis, όταν δει το βίντεο, θα μάς πει "και μόνο που ξεκινάει με πλειάδιους.. δεν έχουμε λόγους να χειροκροτούμε την αξιοπιστία του. Μήπως είναι μέσα από το ίδιο το σύστημα, για να μάς κρατάει τρομοκρατημένους; ".

      Διαγραφή
    3. Θα πω όμως και το άλλο: Αυτή η σειρά βίντεο (των πλειάδες), το 2020 και 2021 έδωσε συνεντεύξεις σοβαρών (και τώρα πια πολύ γνωστών) ξένων γιατρών, οι οποίοι πλέον δικαιώθηκαν.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Διοδοτε
    θα ξεκινήσω με την φράση "δεν φοβάμαι τίποτα".
    Και δεν φοβάμαι όχι γιατί δεν ελπίζω σε κάτι (όπως γράφει τάφο του Νίκου Καζαντζάκη), αλλά δεν φοβάμαι γιατί η ψυχή είναι αιώνια.
    Άυλη ή υπαρκτή δεν μπορώ να ξέρω. Αισθάνομαι τόσο δυνατή την δύναμη αυτή μέσα μου που είναι σαν μια πεταλούδα. Πλειάδες και μυνήματα που θέλουν να μας τρομάξουν, δεν με αγγίζουν. Μολών λαβέ! Σκεφτείτε αδέρφια μου.. Τι μπορούν να σκοτώσουν? Το σώμα μας??
    Ο πρόγονος μας Λεωνίδας δεν φοβήθηκε την απώλεια του σώματος του, ούτε και οι στρατιώτες του. Ο Αλέξανδρος επίσης.
    Αυτό κυλάει και θα κυλά σε κάθε μετενσάρκωση μας.
    Ήρθαμε εδώ στην αλλαγή από σιδηρά εποχή σε "εργοστασιακές ρυθμίσεις" (χρυσή εποχή) όπως έγραψε σε άρθρο του ο Διός Κούρος.
    Έχουμε την τιμή να εισέλθουμε σε πεδία ανώτερα. Η ταν ή επί τας.
    Θα πεθάνω? Οκ.. αλλά χωρίς φόβο. Με εκβιασμούς σε μπόλια, ψεκασμό ή οτιδήποτε άλλο εκτός, δεν θα υποκύψω πνευματικά.
    Ο αετός 🦅 αυτό -καταστρεφεται για να ζήσει περισσότερο. Ρίξτε τα κοράκια από τις πλάτες σας σαν τον αετό. Ανεβείτε ψηλά κλείνοντας τα αυτιά σας στις σειρήνες.
    Αν είναι να έρθουν να μας σώσουν από έξω, ας έρθουν. Ειδάλλως ελεύθεροι να πάμε. Δεν ακούω ειδήσεις και ανακοινώσεις του τύπου έρχεται η αποκάλυψη..
    Έρχεται κάτι αλλά δεν θέλει φόβο.
    Με εκτίμηση
    Έτοιμη προς αναχώρηση (δεν αυτοκτονω. Αναχώρηση σε ένα χρυσό γένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητή Αναχωρήσασα,
      το μήνυμα της αφοβίας είναι το σημαντικότερο.
      Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ δύνανται να πράξουν το οτιδήποτε ΧΩΡΙΣ τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ μας και την αποδοχή μέσω της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ μας. Αν μπορούσαν ΔΕΝ θα χρειάζονταν τον ψευτοκόβιντ σαν δικαιολογία για τα μπόλια. Θα έκαναν εξ αρχής αυτό πού υποστηρίζει το βίντεο !!!!! Κοινή λογική ρε παιδιά !!!

    Όσο για τούς Πλειάδειους, φυσικά και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά ΟΧΙ στο γήινο διαδίκτυο. Να μου λείπουν οι "εκπρόσωποι".

    Αναχωρήσασα σου δίνω 1000 likes. Άξια Διοδοταία !!!

    Καταχανά, μας λείπεις ρε μπαγάσα.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. γράφω από tablet και δεν μπορώ να γράψω πολλά, αλλά πιστεύω πως έγινα σαφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο "κάθαρσης" που θα διαχωριστεί η "ήρα από το στάρι" και σε αυτή τη φάση ίσως να έχουμε και δύο "πανδημίες" ταυτόχρονα για τους επόμενους μήνες, γιατί μία δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει την απαιτούμενη σύγχυση που χρειάζονται όλοι αυτοί.Αν τρέχει ταυτόχρονα μαζί με άλλα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια μας, φόβος πόλεμου, εδαφική κυριαρχία, ακραία καιρικά φαινόμενα ακόμα καλύτερα για αυτούς γιατί θα μπορούν να μας χειριστούν πιο εύκολα.Ο φόβος του θανάτου φτιάχνει εύκολα θύματα που πιστεύουν σε όλα χωρίς επεξεργασία και με μόνο στόχο να σώσουν τη ζωή τους, γεγονός που το ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με ανθρώπους που δεν ανέλαβαν την ευθύνη για τον εαυτό τους αλλά περίμεναν να έρθουν οι άλλοι για να τους σώσουν και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις τους.Εχω ξαναρωτήσει φίλους και γνωστούς η "πανδημία" είχε πολιτικό χαρακτήρα ή επιστημονικό?Με κοιτάνε οι περισσότεροι με απόγνωση αλλά αδιαφορώ, γιατί εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο,αν δεν βλέπεις δεν φταίω εγώ γιατί είχες τη δυνατότητα να ψάξεις και να ενημερωθείς, είχες την εναλλακτική να μην κάνεις αυτό που δεν έπρεπε στα παιδιά σου αλλά το έκανες.Μέχρι που να βγούμε από το Matrix έχουμε δρόμο και δρόμο δύσκολο που θα μοιάζει με εκείνο το παιχνίδι το Jumanji, με εκπλήξεις, καταστροφές και τρόμο αλλά επειδή έχουμε δύναμη και πίστη,δεν εννοώ μόνο θρησκευτική αλλά και πίστη στον εαυτό μας θα τα καταφέρουμε, γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ και γιατί λίγο πολύ υποψιαζόμαστε τη συνέχεια και περιμένουμε την πτώση τους.Είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τι θα συμβαίνει στον πλανήτη, ίσως να εμφανιστούν γεγονότα που δεν έχουν ξανασυμβεί ή που δεν έχουμε ξαναδεί εμείς......
    Χωρίς φόβο

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτοιμη προς αναχώρηση ή αλλιώς αναχωρησασα :)
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
    Είχα ένα όραμα πριν από μήνα που μου έλεγε: μην φοβάσαι, δεν μπορούν να σε πειράξουν.
    Αυτό ισχύει για όλους.
    Παλέψαμε κόντρα πρώτα στον πνευματικό θάνατο και μετά κόντρα στα μπόλια τους.
    Εχθές έχασα μια γνωστή μου (όχι φίλη). Ένα άτομο που γνωρίσαμε σε 6 μήνες στην εργασία και όμοιο δεν έχω γνωρίσει.. Δυστυχώς όμως είχε πάρει το μπόλι από φόβο. Να μην πολυλογω.. έφυγε σε ούτε δύο μήνες. 46 ετών.
    Έχουν αρχίσει και γίνονται εξπρές οι δολοφονίες τους. Την οργή του σύμπαντος να έχουν τα καθίκια. Γιατί την δική μου την έχουν ήδη !
    Καλό ξημέρωμα σε όλους μας και σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το βίντεο στοχεύει στην πρόκληση πανικού, ειδικά στους ανεμβολίαστους. Όχι ότι δεν μας ρίχνουν βλαβερές ουσίες και διάφορα μικρόβια με τους ψεκασμούς. Όμως, φαίνεται απίθανο να ρίχνουν τις ουσίες και τα υλικά των εμβολίων τύπου κόβιντ. Ακόμα κι αν είχαν αντίδοτα ή αν ήταν άτρωτοι ως ερπετά σε αυτές τις ουσίες, δεν θα διακινδύνευαν να χάσουν αυτό το χρονικό διάστημα τους πολύτιμους γι αυτούς βοηθούς τους, που είναι πάρα πολλοί, δυστυχώς….Βέβαια, θα πρέπει να είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση απέναντι στους ψεκασμούς, γιατί τα αποτελέσματά τους είναι πλέον όχι απλώς ορατά, αλλά δρουν μακροπρόθεσμα πολύ ύπουλα σε ό, τι λέγεται ζωή. ….Πονοκέφαλοι, ατονίες, κάμψη του ανοσοποιητικού και τόσα άλλα….Τα φυτά είναι ασθενικά, μου ξεράθηκαν γεράνια που τα είχα πολλά χρόνι, οι τριανταφυλλιές μου βγάζουν ασθενικά τριαντάφυλλα χωρίς μυρωδιά, ενώ πριν ήταν υπέροχα και τα λεμόνια που μου έδινε χρόνια συγγενής μου από το κτήμα του, είνσι πια τζούφια….Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και είναι γκρίζα προς το μαύρο….Όμως, η Ελπίδα είναι ζωντανή και δεν χάνουμε το ηθικό μας, γιατί εκεί ποντάρουν….Δεν θα τους περάσει, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, για να επιβιώσουμε μέχρι να έρθει το τέλος τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγα λόγια ακόμα για το βίντεο και την ανάρτηση.

    Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο κανάλι όντως δίνει τη "μάχη" του, για να αφυπνίσει όσους περισσότερους μπορεί, παραθέτοντας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ανά τον κόσμο. ΔΕΝ γνωρίζω αν ισχυρίζονται ότι έχουν επαφές με Πλειάδειους (αν κάποιος φίλος το ξέρει, ας μας το πει). Αυτό το λέω για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν έχουν όμως, αλλά σίγουρα "αυτοί" που ιχυρίζονται ότι έχουν και μάλιστα μεταφέρουν μηνύματα στο κοινό, για εμένα είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    Ο καθένας, παρακολουθώντας αυτά τα βίντεο καταλαβαίνει ό,τι θέλει και σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που - ορθά - λέγεται ότι "φίλε είμαι υπέυθυνος για αυτά που λέω και όχι για αυτά που εσύ καταλαβαίνεις ότι λέω" !!!

    Όσο αφορά αυτά που λέει η καλεσμένη (πρώην υπάλληλος της γνωστής φαρμακευτικής), αν καταλάβατε μιλάει για ΠΑΤΕΝΤΕΣ οι οποίες έχουν κατατεθεί και προκαλούν όλα αυτά που λέει. Αυτό είναι ήδη γνωστό και ΔΕΝ είναι οι μοναδικές πατέντες !!! Απο την πλευρά της, ορθά προσπαθεί να περάσει το μήνυμα να ΜΗΝ "τρώνε αμάσητα" οι Αμερικάνοι όσα τους λέει το (βαθύ) κράτος τους. Στην ουσία, σε αυτό το βίντεο τουλάχιστον, εφιστά την προσοχή σε αυτά που θέλουν να κάνουν. ΔΕΝ είπε ότι τα κάνουν, άσχετα αν έχουν ΓΙΝΕΙ δοκιμές !!!

    Εμμένω στην άποψή μου ότι ΧΩΡΙΣ τη θέλησή μας ΔΕΝ μπορούν να μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ το οτιδήποτε. Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός του ψευτοκόβιντ, βλέπετε ότι πολλοί "ειδικοί" (ακόμα και στην Ελλάδα) βγαίνουν και λένε "μα δεν σας υποχρεώσαμε να το κάνετε" !! Μόνο που όταν υπήρξε η φρενίτηδα των εμπολίων η μάζα ΝΟΜΙΖΕ ότι ήταν υποχρεωτικό, γιατί αυτά που του έλεγαν ήταν έτσι διατυπωμένα που εμίπτει στο "φταίτε ΕΣΕΙΣ, γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που λέμε και όχι για αυτά που εσείς καταλαβαίνετε ότι λέμε" !! Δηλαδή κλασσική περίπτωση Έλληνα π(ω)λητικού !!

    Έλληνες ΜΗΝ παρασύρεστε. Μέχρι το τέλος του 2025 έχουν να γίνουν πολλά. Το σημαντικότερο απο αυτά είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, η οποί όπως πάντα θα έρθει με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Γρηγορείτε, προετοιμαστείτε και κυρίως ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά που ακούτε και βλέπετε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρετε!

    Κατ' αρχάς, κάτι τέτοιο *είναι* δυνατόν θεωρητικώς. Από πού θα μπούν, όμως, αυτά τα κατασκευάσματα στον οργανισμό μας; μόνο από την εισπνοή μολυσμένου αέρα μπορούν.

    Θεωρητικώς, πάλι, θα μπορούσαν να εξαπολύσουν τέτοια δηλητήρια με τους γνωστούς αεροψεκασμούς από τα αεροπλάνα τους. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος αυτά να έρθουν και επάνω στους ίδιους. Βλέπετε, ο αέρας δεν περιορίζεται σ' έναν τόπο.

    Υγ: Ο Ευφραίμ Αριζόνας είχε πεί ότι οι ΗΠΑ θα υποφέρουν από μιά φριχτή αρρώστεια, που θα σαπίζει τις σάρκες. Ίσως σχετίζεται με αυτά που λέει το άρθρο. Ποιός να ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καλό να γινόμαστε δέκτες του κακού, όλων των πιθανοτήτων αλλά και των μη πιθανών, γιατί έτσι γινόμαστε ένα μαζί. Όταν κοιτάς την άβυσσο, αυτή θα σε καταπιεί.
    Η γνώση πρέπει να είναι αληθινή και αξιόπιστη, όμως και πάλι, για να μπορείς να πολεμήσεις το κακό, δεν αρκεί η γνώση, αλλά η πνευματική σου κατάσταση(όχι η διανοητική).
    Μόνο το Φως μπορεί να διώξει το σκοτάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ06 Σεπτεμβρίου, 2024 23:26

    Καλημέρα κι από μένα!

    Θαρρώ πως όλοι μας έχουμε χάσει τους εαυτούς μας ή έχουμε χαθεί γενικώς μέσα σε έναν τεράστιο κυκλώνα από πληροφορίες και δεν μπορούμε πλέον να δούμε καθαρά ή να διυλίσουμε ορθότερα την κάθε πληροφορία που έρχεται στη μνήμη μας. Είναι κι αυτό σημείο τον καιρών.
    Η "παλαβομάρα", που έλεγε κι ο Εθνικός μας Άγιος.
    Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα σχόλια σε τούτη την ανάρτηση, κατέληξα σε ένα μόνο συμπέρασμα: Ότι ο καθείς εξ ημών, είναι στον απόλυτο βαθμό μπερδεμένος και εκφράζει απόψεις που βασίζονται σε λαθεμένες ή εξ ίσου μπερδεμένες ατραπούς. Δεν υπάρχει ένας συγχρονισμός ορθολογικής σκέψης κι αυτό είναι φυσική απόρροια του γιγαντιαίου όγκου πληροφοριών που λαμβάνουμε όλοι μας χωρίς να μπορούμε να τις φιλτράρουμε σωστά και με τα κατάλληλα γνωστικά μέτρα.
    Δύο μόνο σχόλια κατόρθωσα να απομονώσω. Αυτό του Γιώργου του Μεταξά και αυτό του Διός Κούρου. Ο μεν πρώτος αμφισβητεί την εγκυρότητα της "παρέας" αυτής (ομολογώ ότι αγνοούσα και την ύπαρξη της πριν δω αυτό το βίντεο), παρακινώντας παράλληλα και την έρευνα γύρω από τα αναφερόμενα, ενώ ο δεύτερος εκφράζεται πιο εμπεριστατωμένα, υπενθυμίζοντας παράλληλα την διγλωσσία των ιθυνόντων σχετικά με τους "υποχρεωτικούς" ελεύθερους εμβολιασμούς για τον Covid.
    Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα της κυρίας Κίνγκστον, ούτε τις προθέσεις της. Προφανώς, είναι κατανοητό λόγω της θέσης της και της επιστημοσύνης της να γνωρίζει πολλά παραπάνω απ' ό,τι εμείς. Και καλά κάνει και μας πληροφορεί σχετικά. Το ζητούμενο όμως είναι ...εμείς σε τι ελπίζουμε. Ή καλύτερα, εμείς τι περιμένουμε. "Ο άνθρωπος έχει τα σχέδια του", έλεγαν οι Άγιοι Γέροντες "αλλά ο Θεός έχει τα δικά Του".
    Ξέρετε για πόσες άλλες ασθένειες πλην του Covid έχουν βγει πληροφορίες μέσα στην πανδημία; Τουλάχιστον άλλες τέσσερις, συμπεριλαμβανομένης και της ευλογιάς των πιθήκων. Γι αυτήν την τελευταία μάλιστα, ήδη ο ΠΟΥ του σατανιστή Γκεμπρεγιέσους έχει κηρύξει...καθεστώς νέας πανδημίας. Την είδατε εσείς πουθενά αυτή την ασθένεια; Εγώ προσωπικά όχι. Και κανείς εδώ στην Αυστραλία δεν έχει μιλήσει περαιτέρω, πλην της πληροφορίας για την νέα ανακοίνωση του ΠΟΥ. Βγήκαν λέει και κάτι εμβόλια και όποιος θέλει τα κάνει. Τρίχες δηλαδή και μπούρδες.
    Αυτό που πραγματικά επιζητείται από τους Διεθνιστές (οι οποίοι ομολογουμένως βρίσκονται σε δίνη θέση αυτή την περίοδο) είναι το πώς θα κρατήσουν τον δυτικό κόσμο σε καθεστώς φόβου. Αυτό είναι το ζητούμενο γι' αυτούς.
    Φόβος για τον Τράμπ (θα βγει πρόεδρος και θα μας...καταστρέψει)
    Φόβος για τον Πούτιν (θα μας ρίξει...πυρηνικά γιατί έτσι του αρέσει)
    Φόβος για την...έξαρση της Ακροδεξιάς, η οποία είναι η...ενσάρκωση του Χιτλερισμού
    Φόβος για τα...νέα μέτρα και τις νέες ταυτότητες
    Φόβος για τις...παρακολουθήσεις μέσα από τις χιλιάδες χιλιάδων κάμερες
    Φόβος για μια νέα πανδημία που θα είναι χειρότερη από τον Covid, λες και ο Covid ήταν...άκρως επικίνδυνος με την 0,4-0,6 θνησιμότητα του.
    Φόβος, φόβος, φόβος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ06 Σεπτεμβρίου, 2024 23:52

    (συνεχίζω)

    Δεν έχουμε καταλάβει ή συνειδητοποιήσει ότι το μόνο όπλο που έχουν αυτοί για να μας ποδηγετούν, είναι η παραγωγή...φόβου για τα πάντα. Γι' αυτούς, είμαστε οι ...βρεφοποιημένοι πολίτες του κόσμου (επειδή έτσι μας διέπλασαν μέσα από την πλασματική ευμάρεια που μας παρείχαν 60 χρόνια τώρα) που υπακούμε για να μη χάσουμε τις ζωούλες μας ή τον - αθέμιτο πλέον - τρόπο ζωής μας και τι θα κάνουμε!
    Έλεος πλέον!
    Κυττάξτε γύρω σας! Δεν βλέπετε τη φύση που εξακολουθεί - παρά την εγκληματική παρέμβαση του ανθρώπου προς το αντίθετο - να ...λειτουργεί αρμονικά και σαν ρολόι ακριβείας; Δεν βλέπετε γύρω σας ότι υπάρχει μια αρμονία απίστευτη, η οποία φυσικά οφείλεται στην θεϊκή παρουσία;
    Ο φόβος για όλα αυτά προέρχεται όχι μέσα από την εμετική προπαγάνδα των Διεθνιστών, αλλά από την έλλειψη Θεού που έχουμε όλοι μας. Φοβόμαστε, γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε Εκείνον που θεωρούμε - εθιμοτυπικά πλέον - ως...Πατέρα μας. Φοβόμαστε μη χάσουμε ξαφνικά όλες τις ...υποτιθέμενες "ανέσεις" μας ή ακόμη και τη ζωή μας και ξεχνούμε πως αν σήμερα είμαστε ακόμη ζωντανοί, αυτό οφείλεται στη Θεία Μέριμνα. Ούτε μία απειροελάχιστη αντίδραση δεν βγαίνει από μέσα μας για όσα απίθανα συμβαίνουν γύρω μας, επειδή...ο φόβος μήπως μας...δείρουν, μήπως μας χτυπήσουν ή μήπως μας διώξουν τριβελίζει το μπερδεμένο μας μυαλό.
    Η πίστη μας έχει πρόβλημα, όχι η ύπαρξη μας.
    Κοντολογίς, όπως θα έλεγε και ο Κάντ, η επίτευξη του στόχου της αντικειμενικότητας της γνώσης των πραγμάτων της εμπειρίας, στην ανάλυση της υποκειμενικότητας με την έννοια των αναγκαίων και καθολικών, δηλαδή μη εμπειρικών αρχών που καθιστούν δυνατή αυτήν την αντικειμενικότητα, είναι να αντιληφθούμε επί τους ουσίας, το ποιός κάνει πραγματικά κουμάντο σ' αυτόν τον κόσμο. Και σίγουρα, αυτός ο "κάποιος" δεν είναι ούτε οι Διεθνιστές και τα τσιράκια τους, ούτε ο ...Οξαποδώ. Αυτοί χρησιμοποιούν την Απάτη και το Ψεύδος, δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη; Δεν βλέπετε ότι όλα όσα έχουν πει και κάνει, καταρρέουν ή έχουν καταρρεύσει; Ένας ...ολόκληρος Covid ένα χρόνο μετά τη φρενίτιδα της παραπληροφόρησης, τους έβγαλε επιδεικτικά τη γλώσσα και τους ανάγκασε να πουν "Η μετάλλαξη Omikron μας την...έφερε" δια στόματος Μπίλ Γκέιτς, τη στιγμή που μας έλεγαν και μας φοβέριζαν ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη θα είναι τρομακτικά επιθετική και ότι θα...χαθούν ζωές αν δεν εμβολιαστούμε! Tι δεν καταλαβαίνετε;
    Ψυχραιμία λοιπόν! Θα περάσουμε δύσκολα, είναι γραμμένο και θα γίνει. Για πόσο; Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι...ότι ο χρόνος της δυσκολίας θα είναι μικρός. Τόσος, όσο μπορεί να σηκώσει η ...κατίνα μας. Τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά, ας μη τα επαναλαμβάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευλογία π ηθικού βίου σέ όλους!
    «Ο φόβος φυλάει τα έρμα» (Λαϊκή παροιμία)
    Η επίγεια εξουσία, κάθε υλική εξουσία, παντός καιρού, πάσης συγκυρίας, γνωρίζει την ισχύ του διπόλου φόβος και θάνατος και παίζει με αυτά, παρατείνοντας έτσι τον δικό της βίο.>>
    Πού βρίσκεται το νόμισμα που παίρνει ο βαρκάρης;;
    Πόσο ελαφριά πρέπει να είναι ή ψυχή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή