«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Σαν την "γάτα του Σρέντιγκερ" ο Χασάν Νασράλα. Μέχρι να ανοίξεις το κουτί.. η γάτα είναι ταυτόχρονα και ζωντανή και νεκρή.

🅰️ Αξιωματούχος Τύπου της Χεζμπολάχ σε ιρανικά ΜΜΕ: «Ο Χ.Νασράλα είναι ζωντανός και ασφαλής»

🅱️ Ο Χ.Νασράλα είναι νεκρός – Το ανακοίνωσε επίσημα ο ισραηλινός Στρατός 

4 σχόλια:

  1. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/761153/ksimerose-kolasi-ston-livano-olonyxtioi-israilinoi-vomvardismoi-me-rouketes-apanta-i-hezbollah-iran-istoriko-aisxos-grifos-i-tyxi-nasrallah

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Το Ισραήλ πραγματοποιεί πολλαπλές αεροπορικές επιδρομές στοχεύοντας πολυκατοικίες στη νότια Βηρυτό στην επίθεση που περιγράφεται ως «άνευ προηγουμένου» και αναφέρθηκαν παιδιά μεταξύ των νεκρών καθώς οι διασώστες σκάβουν τα ερείπια.
    Ο ισραηλινός στρατός εξαπολύει κύματα επιθέσεων στη Βηρυτό αφού απέρριψε παγκόσμιες εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός με τη Χεζμπολάχ, εντείνοντας μια εκστρατεία βομβαρδισμών που έχει σκοτώσει περισσότερους από 700 ανθρώπους στο Λίβανο από τη Δευτέρα.
    Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Μοχάμαντ Μουσταφά λέει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι το Ισραήλ είναι «ένα κράτος αδίστακτο» που πρέπει να λογοδοτήσει για «τα εγκλήματα» που διαπράχθηκαν στη Γάζα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και κατά του λιβανικού λαού.
    Τουλάχιστον 41.534 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 96.092 τραυματίστηκαν στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα . Στο Ισραήλ, ο αριθμός των νεκρών στις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου είναι τουλάχιστον 1.139, ενώ περισσότεροι από 200 άνθρωποι αιχμαλωτίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΝΤΑΝΑ 🔴 Al Jazeera

    https://www.youtube.com/watch?v=gCNeDWCI0vo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απτόητοι και αποφασισμένοι οι Υεμενίτες-Κτυπήματα σε Ισραήλ-ΗΠΑ

    Ο εκπρόσωπος της Υεμένης, ταξίαρχος Γιαχία Σάρι, ανακοίνωσε την επίθεση χθες σε 3 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα, με 23 πυραύλους επιφανείας. Παραδέχθηκε επίσης ότι ο υπερηχητικός πύραυλος που έπληξε την νύχτα το Τελ Αβίβ εκτοξεύτηκε από την Υεμένη!
    Όπως δήλωσε, η Υεμένη θα πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ και Δυτικών στόχων όσο κλιμακώνεται η σιωνιστική επιθετικότητα του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή