«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

To αργότερο 10 Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει ο πόλεμος φθοράς..

 

 


 

Διόδοτος 

 

4 σχόλια:

  1. Ο τίτλος της ανάρτησης δεν είναι δεσμευτικός. Μπορεί και μέσα στον Νοέμβριο να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον πλανήτη. Ο πόλεμος που γίνεται μέχρι τώρα (ουκρανικό) και συνεχίζεται, θα φέρει φθορά και αφοπλισμό στις νατοϊκές δυνάμεις (ΗΠΑ-Ευρώπη), γιατί πόσα όπλα ακόμα έχουν την δυνατότητα να παράγουν...πόσο ανθρώπινο δυναμικό θα συνεχίσουν να έχουν και να το στέλνουν στο σφαγείο... Όταν τελειώσει όλο αυτό.. πάμε για άλλα... Ή κανας Τραμπ θα φέρει την ειρήνη, ή θα γίνει ένα τελειωτικό ντου από τη Ρωσία και θα αρπάξει την Ουκρανία, και αν στο τιμόνι των ΗΠΑ βρεθεί καμιά Καμάλα... τότε θα πέσουν και πυρηνικά.
    Πάρτε λοιπόν ποπ-κορν για το έργο που θα παιχτεί, αλλά σε τσουβάλια, γιατί μετά τα πυρηνικά δεν θα τρώγεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μου επιτρέπετε μια εκτίμηση. Επειδή κατά καιρούς περιμένουμε να γίνουν "ενέργειες" απο τα Λευκά Καπέλα, είτε αυτά είναι στη Δύση είτε στην Ανατολή και αυτές οι "ενέργειες" συνεχώς αναβάλλονται, η εκτίμησή μου είναι ότι τα "πράγματα" θα ξεκαθαρίσουν ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2025 και σε κάθε περίπτωση ΜΕΣΑ στο 2025. Όταν αναφέρομαι σε "πράγματα" εννοώ απο οικονομικό κραχ μέχρι να τους δούμε να φεύγουν με ελικόπτερα.

    Η αναβολή των "ενεργειών" ΔΕΝ είναι σκόπιμη, αλλά επιβαλλόμενη εκ των συνθηκών. Μην ξεχνάτε με τι καθεστώς τα έχουν βάλει !! Τα πάντα αλλάζουν ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ και τα δεδομένα δεν είναι πάντα ίδια. Παρακολουθούμε όντως ένα "έργο" σε εξέλιξη και εμείς ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω απο το να συνδράμουμε νοητικά για την ΘΕΤΙΚΗ τελική του έκβαση.

    Έτσι και αλλιώς ΚΑΛΩΣ τηρείται ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ και ευτυχώς ΔΕΝ γινόμαστε κοινωνοί όλων όσων συμβαίνουν, διότι θα είχαμε παρανοήσει.

    Η εκτίμησή μου λοιπόν, με βάση τα όσα περιμέναμε (και κυρίως πότε τα περιμέναμε) και πόσα έχουν γίνει (και κυρίως πότε έχουν γίνει), με κάνουν λίγο επιφυλακτικό για την "εκτέλεση" του σχεδίου κοντά είτε στις εκλογές είτε στην ορκομωσία του νέου Προέδρου στο Αμέρικα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, διότι υπάρχουν πολλά σενάρια.

    Θα το πω ακόμα μια φορά και ας γίνω κουραστικός. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ σε τροφή και νερό για τουλάχιστον δυο μήνες και όποιος ντύνεται με καπαρντίνες ας τις στείλει καθαριστήριο να είναι έτοιμες για τον χειμώνα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Το ηθικό είναι ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ, ασχέτως ημερομηνιών. Όταν το διακύβεβμα είναι να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ, ο χρόνος ΔΕΝ έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την αίσθηση ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να τερματίσει, μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 αν γίνουν εκλογές και βγει ο Τραμπ.Υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλουν η "βόμβα" του κράχ να σκάσει στα χέρια του μέσα στο 2025, οπότε να τον αφήσουν να κυβερνήσει.Φυσικά υποθέσεις κάνουμε, γιατί μέχρι τον Νοέμβριο μπορεί να έχουν συμβεί πολλά και το σενάριο να είναι τελείως διαφορετικό.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.....αντε με τα λευκα καπελα,,που στο διαολο ειναι τα λευκα καπελα,τι ειναι αυτα τα καπελα,και ποιος τα φοραει;;;;;;;συγγνωμη αλλα νευριαζω με ολες αυτες τις μαλακιες..ρεεε εχετε αρχιδια;;;;μπειτε μπροστα να γαμησετε το συμπαν [μαζι κι εγω εννοειται] κι αφηστε καμπαρτινες,καπελα,κορσεδες,ζωνες,σωβρακα..οσο για την ουκρανια αν βγει ο τραμπ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα,αλλιως οτι πει ο πουτιν θα γινει...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή