«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Εκλογές, βροχές, φωτιές... Σε τσαπατσούλικες λύσεις με έλλειψη "timing" θα καταφεύγει από εδώ και πέρα το ανθελληνικό "σύστημα εσωτερικού κι εξωτερικού". Η "πολιτική ανωμαλία" και η ολομέτωπη σύγκρουση με τους αγαρηνούς... [δυστυχώς γι αυτό το βαμπιρικό σύστημα...] δεν πρόκειται να αποφευχθούν.



Ετοιμάζονται για Εκλογές στις 20 Μαΐου; (διαβάστε εδώ)
Εκτίμησή μας είναι ότι από αυτές τις εκλογές, όλα τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος και αυτοί που τους στηρίζουν απ'έξω...
μόνο λάθος χειρισμούς θα κάνουν από δω και πέρα. Ξεκινά το πανηγύρι...
Αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν σε αποτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις, ίσως σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, "πολιτική ανωμαλία" γενικώς..που έλεγε και ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Φυσικά και θα είναι "σαν να έχουμε και να μην έχουμε κυβέρνηση" όλα αυτά, κι εφόσον θα μας φορτώσουν στο σβέρκο τέλος πάντων, κάτι που δεν θα έχουμε εκλέξει. Φυσικά και μια τέτοια πολιτική αδυναμία θα αποτελέσει μια κατάλληλη ευκαιρία, στα μέσα του καλοκαιριού, για την Τουρκία να κάνει το μεγάλο ντου. Μάλιστα έως τότε, δεν αποκλείεται να γίνει αυτό από μια άλλη τουρκική κυβέρνηση, με τον Έρντι στα θυμαράκια ή στην φυλακή, εφόσον το κοσμικο-κεμαλικό καθεστώς πολλών δεκαετιών πριν από αυτόν, άρχισε να τα παίρνει στον εγκέφαλο αυτές τις μέρες μαζί του.

Εντωμεταξύ αυτήν την στιγμή διεξάγεται το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας και άλλα εθνικά θέματα, στον Πύργο Ηλείας. Η επιτυχία είναι σίγουρη, παρόλη την μικρή προσέλευση από Αθήνα και μερικά άλλα μέρη της Ελλάδος, λόγω τρύπιας μνημονιακής τσέπης και τηλεοπτικής προπαγάνδας κατά των συλλαλητηρίων αυτών.

Οι Πελοποννήσιοι όμως φτάνουν, θα είναι σίγουρα ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Η πιο πατριωτική και αμιγώς ελληνική γη είναι ικανή από μόνη της να προκαλέσει τριγμούς!

Τα "βροχοποιητικά" ψεκασματάκια βέβαια, δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή, ούτε μια μέρα ή νύχτα, από τα μέσα Φεβρουαρίου, σε όλη την Ελλάδα.

Το πάλεψαν με αεροπλανάκια και haarp, επί τριημέρου, πάνω από το Ιόνιο και την νοτιοδυτική Ελλάδα γενικώς, αλλά το timing δεν ήταν καλό. Η ποτιστική βροχούλα άρχισε στην Κεφαλονιά και στην Ζάκυνθο εχτές το βράδυ και από τις 12 το μεσημέρι σήμερα, το κύμα είχε απομακρυνθεί από την Ηλεία και πιτσίλισε τις ομπρέλες και τα αυτοκίνητα της Αθήνας. Αυτή την στιγμή, στον Πύργο Ηλείας έχουν και Ήλιο.

Μάλιστα είχαν αναγγείλει και "σκόνη από την Αφρική". Τώρα τί είδους σκόνη/χώμα ερήμου είναι αυτή η ωχρο-κίτρινη πούδρα 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (!)... δεν μπορώ να καταλάβω!
Θυμάμαι, από μικρό παιδάκι, μόνο 2 φορές κάθε καλοκαίρι, κι όχι πάντα, αυτήν την πτώση άμμου από Σαχάρα, και μάλιστα με μορφή ελαφράς αμμοθύελλας. Την σκούπιζες με το χέρι από μια επιφάνεια στην οποία είχε επικαθήσει, και αντιλαμβανόσουν την πραγματικά αμμώδη, χωμάτινή της υφή.
Αυτό εδώ τώρα, που έρχεται μόνο με βροχές από τον Νότο, και 20 φορές σχεδόν καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου... μοιάζει με θειούχα πούδρα, η οποία "εγκαινιάζει" κάθε φορά.. ένα 20ήμερο "γριπωειδών" ιώσεων που κολλάει ο ένας στον άλλο.

Βρε εωσφορικά σιωνο-πρακτόρια... έτσι νομίζετε πως θα μας βγάλετε από τη μέση επίσης;... Με ιογενή μέργκελονς και νανίτες καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος;;.....
Γιατί τέτοια πράγματα έχουν αγαπητοί μου οι "σκονίτσες από την Αφρική" που προαναγγέλουν με την κάθε χαζή αδερφοφέρνουσα μουστακαλού αλα Νταλί ψευτομετεωρολόγα, στα πορνοκάναλά τους.

Χώρια που τα κάνουν σαλάτα! Έλλειψη timing ακόμα και στο πότε να πλέξουν τις (βροχοποιητικές συν τοις άλλοις κι όπως έχουμε πει) χημικές ουρές... και στο πότε να βάλουν τα τουρκαλβαναριά να κατακάψουν τη μισή Ελλάδα (κατ'άλλους δε, γίνεται πυράκτωσις από δορυφόρο, και δεν το θεωρώ απίθανο).
Σου λέει... "εν όψη συλλαλητηρίου... πάρτε και μια μεγάλη φωτιά και στα Άγναντα Ηλείας επίσης, να έχετε... έτσι για να σας πέσει το ηθικό".

Άστους να λένε για οικοπεδοφάγους και ασυνείδητους αγρότες που καίνε ξερόχορτα... Να μας ραγίσουν την καρδιά είναι ο σκοπός τους... και να ολοκληρώσουν φυσικά, τον EAST MED τους (διαβάστε ΕΔΩ).

Τί να λέμε τώρα... Τα έχουν κάνει μπουρμπούτσαλα και έτσι θα συνεχίσουν, χωρίς να αποκομίζουν πλήρως τα επιθυμητά αποτελέσματα από εδώ και πέρα. Ούτε την πτώση τους θα αποτρέψουν... ούτε τα "μοιραία" σοκ που θα φέρουν αντιμέτωπη την στρουθοκαμηλίζουσα πλειοψηφία των Ελλαδιτών με την πραγματικότητα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 18/3/2018
   

10 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ'' ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ
    ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ
    ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
    ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ '' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ '' ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΑΣΟΤΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 'Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι ένα και το αυτό. Και ναι, το ευχαριστιούνται να πλημμυριζόμεθα από ψέμματα και αντιφάσεις. Δεν θέλουν να ενημερώσουν τον πολίτη με Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Επιδιώκουν το αντίθετο. Και επίσης νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει ότι ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

      Αλλά μην απογοητεύεστε, γιατί βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποτυχία όλων αυτών των σχεδίων.

      Το άρθρο σε αυτό ακριβώς αναφέρεται. Και ότι οι προδότες της βουλής τα έχουν κάνει σαλάτα, είναι ανίκανοι ακόμα και το κακό να συνεχίσουν.
      Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με αυτούς από τους οποίους παίρνουν εντολές. Αυτές τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπως τις αναφέρετε, ετοιμαστείτε όπου νά'ναι να τις δείτε λόγω απληστίας και λανθασμένων χειρισμών...να αρχίσουν να βομβαρδίζουν η μία την άλλη για τα συμφέροντά τους στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και στο Αιγαίο, ίσως και στην Ανατολική Θράκη (ευρωπ.τουρκία).

      ΔΕΚΑ (όχι ΔΥΟ) ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ...

      Διαγραφή
    2. Κι όσο για τους μουσουλμάνους...θα κάνουν αρκετές λεηλασίες και σφαγές, αλλά θα διαπιστώσουν εν ριπή οφθαλμού ότι δεν είμαστε χαζοί μαζόχες Σουηδοί, κι ότι αμέσως θα ξεκινήσουμε να τους σφάζουμε κι εμείς ΜΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ από ό,τι θα έχουν προκαλέσει αυτοί.
      Αμέσως λοιπόν θα τρομάξουν τόσο που (επιτρέψτε μου την φράση:) θα πάρουν πούλο από την Ελλάδα ΑΜΕΣΩΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Τον... πούλο, πρέπει να τον πάρουν, ΠΡΟΤΟΥ αρχίσουν τις γενικές λεηλασίες.

      Διαγραφή
    4. Και είναι εφικτό αυτό, κατά ένα ποσοστό. Αν σκεφτούμε ότι ο κυρίως μαγνήτης τους είναι το ευρώ το οποίο θα αποχαιρετίσουμε επίσης σύντομα.
      Να δούμε τί θα πρωτογίνει και με ποια σειρά...
      Θα προλάβει άραγε η Αστυνομία και ο Στρατός μαζί ένοπλες ομάδες πολιτών να τους απελάσουμε, πριν χτυπήσει η Τουρκία δεν ξέρω σε πόσα μέτωπα;...
      Γύρω από πολλά τέτοια κάνω σκέψεις...και δεν έχω βγάλει ακόμα ικανοποιητικά συμπεράσματα.
      Ίσως η απάντηση να κρύβεται εδώ:
      http://bostopel.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

      ............................................................

      Διαγραφή
  2. Αν η Τουρκια ηταν ακομη αποκλειστικα υπο την σκεπη των ΗΠΑ η συγκρουση θα ειχε ηδη λαβει χωρα. Οι Ατλαντιστες στη Συρια εφαγαν στραπατσο (Κλαδας). Θα το σκεφτουν δυο φορες να επιχειρισουν το ιδιο πραγμα στον Ελλδικο χωρο. Για τους Κινεζους ο Πειραιας ειναι η δικη τους Ταρτους. Απο σημερα ο Αρχηγος ειναι ο 73% κι* ο παγκος εχει εφεδρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Video από το Συλλαλητήριο τού Πύργου
    https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/03/blog-post_431.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Διηνέκη,
      το συμπλήρωσα στην ανάρτηση "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!"

      Διαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ19 Μαρτίου, 2018 13:12

    .
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ !
    .
    ….. ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ …..
    .
    ΤΟ 1453 ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ 400.000 ΚΟΛΟΓΕΡΟΥΣ !
    .
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ 35.000
    .
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ..
    .
    .
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,
    .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ……..
    .
    .
    ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ..
    ,
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ
    .
    ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ
    .
    .
    .
    ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ - κ. Ιωάννη Μιχαλέτου . -
    .
    Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    .
    ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
    .
    ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
    .
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ……………
    .
    .
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ……..
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή