«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Έμμισθοι ψευτο-αναρχικοί στα Εξάρχεια έκαψαν την ελληνική σημαία. (βίντεο)

"Παίξτε" τώρα καθίκια... και θα δείτε πώς θα σας "παίξουμε" σε λίγο καιρό... 
 

Την κράτησαν επιδεικτικά ψηλά για να τη βλέπουν οι αστυνομικοί - Καμία προσαγωγή από την ΕΛΑΣ - Τα... καθιερωμένα επεισόδια του Σαββατοκύριακου έγιναν στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα


Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο οι αντεξουσιαστές που συμμετείχαν στα επεισόδια που τείνουν να γίνουν... συνήθεια κάθε Σαββατοκύριακο στην περιοχή.

Θέλοντας να δείξουν ότι η περιοχή είναι υπό τον πλήρη ελεγχός του, ορισμένα από τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια που ξεκίνησαν λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, πήραν μια ελληνική σημαία και την έκαψαν.


Στη φωτογραφία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνονται οι αντεξουσιαστές να κρατούν τη σημαία στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επειδικτικά προς τους αστυνομικούς.

Τα επεισόδια που κράτησαν περίπου μια ώρα σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα με ομάδες αντεξουσιαστών να πετουν μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.

Από την πλευρά τους οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών ενώ για λόγους ασφαλείας προχώρησαν και σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πατησίων προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.



15 σχόλια:

  1. ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο Ελληνικη, Παναγιωτη, με τους αλλους δεν τρεχει τιποτα γιατι εχουν δεχτει τη σκλαβια.

    https://uploads.disquscdn.com/images/65272ba33698043a57e8677e4dfb9b290550d79a0d39a7be6eeff14a12a9f86e.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι τους λετε ψευτοαναρχικους? αληθινοι ειναι. ετσι κανουν οι μισελληνες αληθινοι αναρχικοι καινε παντα την ελληνικη σημαια 10ετιες τωρα
    δηλαδη θελετε να πειτε οτι οι αληθινοι αναρχικοι ειναι καλοι? να πατε μαζι τους τοτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σας δείχνει έλλειψη γνώσεων. Οι πραγματικοί ιδεολόγοι, θεωρητικοί αναρχικοί, Αμερικής, Ευρώπης, αλλά και ελλάδος, των δεκαετιών 60-80, δεν έσπαγαν, δεν έκαιγαν, δεν εξέφραζαν ανθελληνικές και εθνομηδενιστικές απόψεις, όπως αυτοί οι ψευτοδιεθνιστές υπάλληλοι του Τζώρτζ Σόρος και της σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
      Ήταν απλά αντιεξουσιαστές με την πραγματική έννοια, αντικρατιστές (ελπίζω να γνωρίζετε την διαφορά των λέξεων χώρα-έθνος-κράτος), κατά της ύπαρξης πολιτευμάτων. Η θεωρητική Αναρχία έχει, σε σχέση με άλλες θεωρίες, πιο πολλά κοινά με την αμεσο-δημοκρατία των ελευθέρων πολιτών.
      Κι όλα αυτά...σε επίπεδο απλών διαλέξεων, έκδοσης βιβλίων και συζητήσεων. Δεν κατέστρεφαν τις περιουσίες του κόσμου, ούτε έκαιγαν σημαίες και θρησκευτικά σύμβολα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως το γεγονός είναι ότι οι όντως αναρχικοί θα ήταν εξίσου εχθρικοί προς τους πατριώτες όπως τους ξέρουμε με τις στρατιωτικές αξίες: πίστη, ιεραρχία, που τους αρέσουν οι στολές (στην πραγματικότητα γιατί είναι εργαλεία κυριαρχίας για άτομα χωρίς φυσικό χάρισμα αρχηγού, όπως έχει αποδειχθεί και σε πειράματα εικονικού βασανισμού ηθοποιών κατόπιν διαταγής από ένστολο ηθοποιό δήθεν υπεύθυνο του πειράματος, όπου κανείς δεν υπάκουε να πατήσει τέρμα το κουμπί του ηλεκτρικού ρεύματος αν αυτός που το ζητούσε δεν φορούσε στολή, αλλά ευχαρίστως το τερμάτιζαν όσο κι αν ούρλιαζε ο ηθοποιός όταν τους το ζητούσε κάποιος με στολή - οποιαδήποτε στολή, και στον υπάλληλο που υποδέχεται τα αυτοκίνητα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μια χαρά θα υπάκουαν), αυτά τα ιεραρχικά δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αμεσο-δημοκρατία και εθελοντισμό. Και για να μη παρεξηγηθώ, η αμεσο-δημοκρατία ήταν που εξοστράκισε τον θεμιστοκλή και άλλους αρίστους της φυλής, η αμεσο-δημοκρατία ήταν που έβγαλε απόφαση να εκδιωχθούν όλοι οι κάτοικοι της Ιστιαίας για να γίνει παραθεριστικός χώρος για τους Αθηναίους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Σωστός Γιώργο.
      Το σχόλιό μου βέβαια δεν υπονοούσε ότι εγκρίνω την αμεσοδημοκρατία. Ούτε καν την δημοκρατία δεν εγκρίνω, κατά πώς διδάσκει και ο Αριστοτέλης. Τα δύο αρτιότερα πολιτεύματα, η Πολιτεία και η Αισυμνητεία, μόνο θεωρητικά υπάρχουν, δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα.

      Διαγραφή
    4. Συνωνόματε Κώστα απ΄τον Ταύρο, αυτό που λες για τους αναρχικούς δεν είναι σωστό.
      Όντως οι αναρχικοί δεν εξέφραζαν ανθελληνικές θέσεις ως το τέλος της δεκαετίας του ΄80.
      Απ΄τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και μετά όμως (βλ: κατάρρευση του κομμουνιστικού μπλοκ και αρχή της απροκάλυπτης επέλασης των νεοταξιτών), διολίσθησαν ταχύτατα προς τον ανθελληνισμό.
      Ένας πολύ πιθανός λόγος για αυτήν την ακραία αντεθνική τους στροφή ήταν η αναντίρρητη όσμωσή τους με τον χώρο της άκρας αριστεράς και ιδιαίτερα με τους τροτσκιστές οι οποίοι ως γνωστόν είναι/ήταν/θα είναι οι φανατικότεροι διεθνιστές και οπαδοί του πολιτιστικού μαρξισμού.
      Επίσης, απ΄τα μεσα της δεκαετίας του 2000 οι αναρχικοί άρχισαν να χρησιμοποιούν πολύ εύκολα την διεθνή ταμπέλα "αντίφα" με ότι αυτό συνεπάγεται.

      Οι πάλαι ποτέ "αγνοί ιδεολόγοι αναρχικοί" που εξέφραζαν αντικρατικές και όχι αντεθνικές θέσεις, είτε δεν υπάρχουν πλέον (το πιθανότερο) είτε αποτελούν μία ασήμαντη μειοψηφία παντελώς ανίκανη να επηρεάσει καταστάσεις στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.

      Οι αναρχικοί μόνοι τους επέλεξαν να αυτοπροσδιοριστούν ως φανατικοί εχθροί μας και ως ακούσιοι (ή μη) υπηρέτες της εβραιοκίνητης παγκοσμιοποίησης, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται δίχως εξαιρέσεις.

      Διαγραφή
    5. Κώστα, έχεις δίκιο, μα και εγώ όπως είδες, μέχρι και την δεκαετία του '80 τα οριοθετώ αυτά. Στη συνέχεια συνέβη όπως ακριβώς περιέγραψες δυστυχώς. Όντως υπάρχει μία μικρή μειοψηφία η οποία καταγγέλει κατά καιρούς τους ψευτοσημερινούς, σε κανα δυο σάιτ που μόνο αυτοί τα ξέρουν, αυτό όμως δεν αναιρεί τον χαρακτηρισμό που προσέδωσα. και κάτι ακόμα: Σωστοί οι λόγοι που ανέφερες για την αντεθνικοί στροφή των περισσότερων, όμως ξέχασες τον κυριότερο. Το εβραϊκό χρήμα https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/01/12.html

      Διαγραφή
  4. οι αναρχικοί προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι στο εξής θα χρεώνονται ότι αυτοί κάνουν όλα τα στραβά κουλούρια, τα πάντα όλα θα τους χρεώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου03 Ιουνίου, 2018 20:09

    Κώστα βρέθηκα σε αυτό το άρθρο από παραπομπή και είδα στο σχόλιο σου των 02:45 ότι έχει προτεραιότητα για σένα η Πατρίδα έναντι της Θρησκείας.
    Θα σου πω λοιπόν εγώ πώς το βλέπω, πρώτα θέτοντας ένα ερώτημα. Τι είδους είναι η πατρίδα που τιμάς και αγαπάς υπέρ τι άλλο; Είναι μια πατρίδα που το Αρχέτυπο της σέ (μας) ωθεί στο σεβασμό στο Ιερό (το πέρα και πάνω από τον εαυτό), στη Δικαιοσύνη, στη Δημιουργικότητα, στην Ελευθερία σε όλα τα επίπεδα του είναι μας, στην αγάπη στο Κάλλος, στη συνοχή ανάμεσα μας ως συμμετέχοντες στον ίδιο πολιτισμικό-αξιακό-βιωματικό Άξονα;
    Αν ναι, τότε καθόλου δε διαφέρει η Θρησκεία μας (στην καθαρή της μορφή) από την Πατρίδα μας! Βλέπεις έχουμε το μοναδικό προνόμιο Πατρίδα μας να είναι η Ελλάδα. Δε θα έλεγα τα ίδια, αν πατρίδα μας ήταν π.χ. οι ΗΠΑ.
    Φυσικά αυτές τις ποιότητες δεν τις έχει σήμερα η πατρίδα μας για λόγους που τους γνωρίζουμε όλοι. Όμως αυτός δεν είναι ο αγώνας μας, να τις αποκτήσει; Νικώντας του ανθρώπους του σκότους που την έχουν κατακυριεύσει! Αν μας άρεσε το σκοτάδι, μια χαρά θα νιώθαμε στην Ελλάδα του σήμερα, που οδηγεί στο μηδέν του αύριο. Όπως μια χαρά αισθάνονται δεκάδες χιλιάδες “Έλληνες” που δεν είναι απλά ελληνόφωνοι, αλλά λάτρεις του σκότους. Ο αληθινός Έλληνας λατρεύει το ΦΩΣ σε όλες τις μορφές του, από την υλική ως τη Θεία.
    Συνεπώς εφ' όσον το ιερό Αρχέτυπο της Πατρίδα σου, γραμμένο στο Iχώρ και στο dna σου, σε ωθεί (γενικά αναφέρομαι) να θέλεις να είσαι Φως, δε διαφέρει από τη λατρεία του Φωτός του Κόσμου.... που “η σκοτία ουδέποτε το κατέλαβε...” ( Ιωάννης, κεφ 1 παρ5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Κατερίνα μας!!!

      Κατ'αρχήν, μάλλον σε άλλη ανάρτηση νόμιζες ότι ήσουν όταν πληκτρολόγησες το σχόλιο, γιατί εδώ δεν υπάρχει σχόλιό μου 02:45.
      Θυμάμαι ότι το έχω πει αυτό, αλλά τουλάχιστον 20 ημέρες νωρίτερα.
      Έκτοτε Κατερίνα μου, η ζωή μού έφερε κάποιες καταστάσεις που με έχουν κάνει να αναθεωρώ κάπως κάποιες δηλώσεις μου όπως την ανωτέρω.
      Καταστάσεις που μού έδωσαν να καταλάβω ότι το "Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος" ορθώς έχει ως έχει. Χωρίς πίστη στο Θεό, ο οποίος παράλληλα είναι και οικοδεσπότης μιας Αιωνίας Πατρίδος, ..χωρίς πίστη σε Αυτόν πώς θα καθαγιαστεί ο Αγών και πώς θα ορμίσεις άφοβα στη μάχη;.. Μόνο έτσι θα νικηθεί και οποιοσδήποτε φόβος προς τον εχθρό...όταν ο μόνος φόβος που κρατάς για τον εαυτό σου είναι η κρίση του θεού για το αν εξετέλεσες την αποστολή για την οποία ήρθες στον Κόσμο: Την προστασία της ψυχής σου και της Πατρίδος σου.

      Να είσαι καλά Κατερινάκι,
      θα χαρώ να μας επισκέπτεσαι συχνότερα.

      Διαγραφή
  6. Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

    ΤΟΣΚΑ, Ασφαλής η Αθήνα ΜΟΝΟ για τους ληστές βρε άθλιε; Θύμα ληστείας βρήκε που είναι τα κλοπιμαία μέσω gps, αλλά η ΕΛ.ΑΣ "αδυνατεί" να συλλάβει τους ληστές, λόγω ..ΑΒΑΤΟΥ των Εξαχρείων.
    ----
    Ακόμη και το διαμέρισμα μέσα στο οποίο οι ληστές έχουν κρύψει τα αντικείμενα που του έκλεψαν μέσα από το κατάστημα φωτογραφικών ειδών που διατηρεί, είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Εξαρχείων​ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, αλλά οι αστυνομικοί δηλώνουν αδυναμία παρέμβασης λόγω του άβατου των Εξαρχείων....
    Το θύμα της ληστείας εντόπισε μέσω gps, το τάμπλετ του, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην Ζωοδόχου Πηγής κοντά στο Νομικό συμβούλιο του κράτους. Άμεσα μετέβη στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής. Εκεί συνάντησε τον έναν και μοναδικό αστυνομικό που υπήρχε. Με έκδηλη την αγωνία , καθώς ανησυχούσε πως οι ληστές θα μετέφεραν σε άλλη «καβάτζα» τα κλοπιμαία, του ζήτησε να ενεργήσουν τα δέοντα προς εντοπισμό των κλοπιμαίων που φτάνουν τις 15.000 ευρώ και της σύλληψης αν είναι εφικτό, των δραστών Αντί αυτού όμως, ο αστυνομικός του εξήγησε πως έχει απόλυτο δίκιο, αλλά δήλωσε αδυναμία να ενεργήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως, το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους οδηγούς των εμπλεκόμενων οχημάτων να μεταφέρουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ή στην οδό Πατησίων για να καταγράψουν το συμβάν.
    ☆ ΑΠΕΙΡΑ..ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ..ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @23:24

    Μπορείς να διευκρινίσεις γιατί βάζουν τους οδηγούς να μεταφέρουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και τι σχέση έχει αυτό με τη μη δυνατότητα έρευνας σε σπίτια στα Εξάρχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτα την ΕΛ.ΑΣ να σου πει ως αρμοδια
    εγω αναφερω αυτα που δημοσιευονται
    Τα εξαρχεια εχουν ΑΒΑΤΟ ποιος ευθυνεται γι'αυτο? Οσο για τους οδηγους ρωτα τους ιδιους, ξερεις να λειτουργει τιποτα σωστα σ'αυτο τον τοπο? ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή