«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

O Tunahan Kuzu, αρχηγός του μουσουλμανικού κόμματος της Ολλανδίας, προέτρεψε τους Ολλανδούς που δεν τους αρέσει ο… πολυπολιτισμός, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να του δίνουν από την πρώην (!) χώρα τους...



«Να φύγετε να πάτε αλλού»

 
Μια σκηνή από το προσεχές μέλλον όλων των ευρωπαϊκών χωρών (συμπεριλαμβανομένης της χώρας των «ανοιχτών συνόρων»…), διαδραματίστηκε στην… πρωτοπόρο του πολυπολιτισμού και της ισλαμοποίησης, Ολλανδία (νυν Ολλλανδιστάν). Κατά την διάρκεια συνέντευξής του, ο εκ Τουρκίας ορμώμενος αρχηγός του μουσουλμανικού κόμματος της Ολλανδίας, Tunahan Kuzu, προέτρεψε τους Ολλανδούς που δεν τους αρέσει ο… πολυπολιτισμός, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να του δίνουν από την πρώην! Χώρα τους:
 
Ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος DENK προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στην Ολλανδία ύστερα από τις δηλώσεις του, καλώντας τους Ολλανδούς να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.
«Εάν δεν τους αρέσει η Ολλανδία που αλλάζει, όπου ζουν άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες, όπως στην πόλη Zaandam ή τη γειτονιά Poelenburg, τότε του συμβουλεύω να εξαφανιστούν», είπε ο Kuzu σε συνέντευξή του.
Το κόμμα DENK είναι ένα αμφιλεγόμενο μουσουλμανικό κόμμα το οποίο σημειώνει υψηλά ποσοστά σε μουσουλμανικές περιοχές της Ολλανδίας όπως στο δυτικό Άμστερνταμ.
Στις τελευταίες εκλογές του 2017 το DENK απέσπασε τρεις έδρες στο ολλανδικό κοινοβούλιο συγκεντρώνοντας 200.000 ψήφους.
Ένα χρόνο αργότερα το κόμμα στις δημοτικές εκλογές ήταν αυτό με τα υψηλότερα ποσοστά στο δυτικό Άμστερνταμ σαρώνοντας τα παραδοσιακά κόμματα της αριστεράς.
Το DENK δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 από δύο Τούρκους οι οποίοι ανήκαν πριν στο εργατικό κόμμα PVDA, τους : Tunahan Kuzu και Selçuk Öztürk.
Μάλιστα κατά τη συνάντηση του δεύτερου με πρώην «συντρόφους» του, του PVDA ο θρασύς Τούρκος είπε: «Μακάρι ο Αλλάχ να σας τιμωρήσει».

 

διαβάστε επίσης: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε ούτε έναν μετανάστη στην Τσεχία» 

 

πηγή 

3 σχόλια:

  1. Παρακαλούνται οι σχολιαστές,

    επειδή οι περισσότεροι ανάμεσά σας ενοχλούνται με το φαινόμενο αυτό, το οποίο δυσχεραίνει την ανάγνωση,

    να μην αντιγράφουν και τοποθετούν ολόκληρα άρθρα από άλλα ιστολόγια, στο χώρο των σχολίων μας.

    Μπορούν να αντιγράψουν μόνο τον τίτλο και από κάτω την διεύθυνση, για να ανατρέξει να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.

    Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και κάτι δικό τους, είτε για την ανάρτησή μας, είτε για την ανάρτηση στην οποία μάς παραπέμπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουλίου, 2018 10:22

    ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ (ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ)ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΑ'ΒΛΕΠΑΝ .ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΟΥΛΙΑ-ΓΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΠΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ;ΠΟΣΟΥΣ ΓΔΑΡΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΣΣΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΩΒΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΟΜΠΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΠΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΠΙΝΙΑ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή