«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Deutsche Welle: Τζιχαντιστές του ISIS ελέγχουν το “hot spot” της Μόριας! (βίντεο)



Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την πλήρη ανεπάρκεια του Ελληνικού(;) κράτους, μια εγκληματική σπείρα σύρων «προσφύγων» ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία στον καταυλισμό της Μόριας στην Λέσβο.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει στην Μόρια «πρόσφυγες» από την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, ένα από τα τελευταία προπύργια του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία. Όλως… τυχαίως από τότε διαπιστώνουμε έξαρση της εγκληματικότητας στον καταυλισμό. Η σπείρα αυτή δεν διστάζει, μάλιστα, να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα βία, με λοστούς και μαχαίρια, επικαλούμενη τον νόμο της Σαρίας.
Πιθανόν όμως να υπάρχουν και χειρότερα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ δύο απεσταλμένων δημοσιογράφων της DW στη Λέσβο, της Μαριέλ Μίλερ και του Μπασίρ Αμρούν, το οποίο μεταδόθηκε από την τηλεόραση της DW, δεν είναι γνωστό αν η εγκληματική ομάδα σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Ισλαμικό Κράτος.
Γεγονός πάντως είναι ότι στην Μόρια τα σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους είναι εμφανή σε πόρτες και τοίχους, όπως δείχνουν οι λήψεις με κρυφή κάμερα, αλλά και ότι κύκλοι γερμανικών αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους της DW ότι στην Μόρια ζουν σήμερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους. Άγνωστο είναι ωστόσο πόσο καλά οργανωμένα είναι τα εν λόγω μέλη. Εκφράζονται, επίσης, φόβοι ότι ορισμένοι ισλαμιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει την Λέσβο και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν στην συνέχεια στην δυτική Ευρώπη.



 
Το ρεπορτάζ της Deutsche Welle περιγράφει ένα κλίμα βίας και εγκληματικότητας, το οποίο οι Ελληνικές αρχές είτε δεν γνωρίζουν, είτε αγνοούν. Όπως ισχυρίζονται οι δύο απεσταλμένοι της DW στην Μόρια, παρά το αίτημά τους το Ελληνικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έδωσε συνέντευξη επικαλούμενο φόρτο εργασίας των συνεργατών του, ενώ όμοια έπραξε και η αστυνομία.
Τα όσα αναφέρει το γερμανικό έντυπο είναι πολύ σοβαρά. Όπως πολύ σοβαρή είναι και η πλήρης ανυπαρξία του Ελληνικού κράτους, το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει στο ελάχιστο τις λαθρομεταναστευτικές ροές, πόσο μάλλον την είσοδο επικίνδυνων τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίες παριστάνοντας τους «πρόσφυγες» εισέρχονται ανενόχλητοι στην Ελλάδα με όλους τους αναμενόμενους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό.
Μην περιμένετε, βεβαίως, από τους εθνομηδενιστές που κυβερνούν να πάρουν δραστικά μέτρα για την εξουδετέρωση των συγκεκριμένων τζιχαντιστών. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην τους πούνε «ακροδεξιούς», «φασίστες», «ρατσιστές», «ξενοφοβικούς», «μισαλλόδοξους» και ας παίζουν με την ζωή και την ασφάλεια αμέτρητων ανθρώπων που μπορεί να πέσουν ανά πάσα στιγμή θύματα των αιμοδιψών φανατικών ισλαμιστών του ISIS.

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Οκτωβρίου, 2018 22:09

    Deutsche Welle,άντε να πάτε να βοσκήσετε.Εδώ το ελληνόφωνο κράτος με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα,ταίζει εδώ και χρόνια τα φίδια του ISIS γιατί πολύ απλά είναι ο σκοτεινός μακρύς βραχίονας της αμερικανικής και ευρωπαικής εξωτερικής πολιτικής.Μην ξεχνάμε ότι 82 εθνότητες πολεμούν την Συρία και έχουν άπλετη υποστήριξη από Αμερική και Ευρώπη σε όπλα και χρήμα.Τα αμερικανικά ελικόπτερα UH-60 blackhawk πολλάκις έχουν σώσει πολέμαρχους του ισλαμικού κράτους και βοηθώντας τους να γίνουν τα καλά παιδιά των ΜΚΟ.Τρανό παράδειγμα η σφαγή πρίν λίγα χρόνια σε πλατεία της Γαλλίας που αρχηγός της ομάδας των τζιχαντιστών ήτανε νεαρός που ζούσε σαν ένα πολύ καλό πληγωμένο παιδί στα Πατήσια.Μετά την σφαγή στήν γαλλική πόλη οι εδώ δημοσιογράφοι ρωτάγανε τους γείτονες στα Πατήσια για το τι σώι παιδί ήταν ο μακελάρης.Και βέβαια πέρνανε την απάντηση ότι το καθήκι αυτό ήταν ένα εξαίρετο και πολύ ευγενικό πλάσμα,κατά την συνήθη μ@λ@κία των Ελλήνων.Βέβαια οι δημοσιοκάφροι ποτέ δεν έδειξαν βίντεο απο την Συρία που ό έν λόγω γουρουνάνθρωπος έσερνε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο(αυτά που χρησιμοποιούν τα βρετανικά SAS και οι αμερικανικές SOF)νεκρούς Σύριους στρατιώτες κοροιδεύοντάς τους μαζί με άλλα ισλαμογούρουνα και λέγοντας στήν κάμερα γελώντας ότι οι νεκροί μοιάζουν με στρουμφάκια.Τώρα τρώει πιλάφια(σκουλίκια ζωντανά)στην κόλαση,μαζί με τους άλλους φίλους του.Οί γραικύλοι των Αθηνών μας βάζουν σε μεγάλους μπελάδες γιατί τα ισλαμογούρουνα δυστυχώς είναι εμπειροπόλεμα και εκπαιδευμένα στις κακουχίες,ενώ εμείς είμαστε γεγαυρωμένοι απο το καθισιό και ψόφιοι απο τις υποχρεώσεις.Δεν πειράζει,έχουμε ψυχή και καρδιά που αυτοί δεν έχουν.Και πιστεύω ακράδαντα ότι θα επικρατήσουμε έστω και λίγοι,έστω και ματωμένοι,έστω και απελπιστικά μόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο ακόμα παράγοντες υπέρ μας: Το διανοητικό τους επίπεδο είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το δικό μας.. και είμαστε στην έδρα μας: Γνωρίζουμε δρόμους, καβάτζες, αδιέξοδα δρομάκια και τα διαθέσιμα "φυσικά" όπλα σε διάφορες γειτονιές.

      Διαγραφή