«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτοφανής πρόκληση από ακραίους κύκλους στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι μοίρασαν σε Σέρρες - Φλώρινα φυλλάδια που μιλούν για… αυτονομία της Μακεδονίας, όπως αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Μποτσαράκου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Σχόλιο Διόδοτου: Όπως όλα δείχνουν.. όταν έβαλαν τον Τσίπρα και τον Κοτζιά να ξεφτιλιστούν, τούς είπαν "κάνετε εσείς αυτό που πρέπει και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς". Τώρα ζούμε αυτά τα "υπόλοιπα".. Αλλά δεν θα περάσει η προπαγάνδα σας σούργελα.. που να χτυπιέστε!


Αποκλειστικό: Φυλλάδια σε Σέρρες - Φλώρινα για «αυτονομία της Μακεδονίας»!

Πρωτοφανής και ύποπτη πρόκληση από ακραίους κύκλους στη Βόρεια Ελλάδα

 

«ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»  γράφει το  προβοκατόρικο και ανορθόγραφο  φυλλάδιο που διακινούν ύποπτοι  κύκλοι σε χωριά  της Φλώρινας και των Σερρών. Το φυλλάδιο γράφει και «μπράκα Μακεντόνσκι», δηλαδή «αδέλφια Μακεδόνες».
Το «αυτονομία της Μακεδονίας» είναι  στα ελληνικά με λάθος στο «της» που ειναι με γιώτα αλλά και στα λατινικά, αλλά όχι στα κυριλλικά.  Ως συντάκτης υπογράφει το VMRO Οbedineta  που  είναι η “αριστερή”  πτέρυγα του κόμματος του ανθέλληνα Γκρουέφσκι.


(To φυλλάδιο για «αυτονομία της Μακεδονίας» σε λατινική γραφή)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΦΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Eίναι αυτοί που δημιουργήσανε στη εποχή του μεσοπολέμου το ευφυολόγημα των τριών ανυπάρκτων «Μακεδονιών», την τεχνητή γλώσσα και τώρα θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητή , φτιαχτή  μειονότητα που περιλαμβάνει και την αυτονομία. Να αυτονομηθούν , δηλαδή να αποσχιστούν από την Ελλάδα» δηλώνει στο Star o Μιχάλης Χρυσανθακόπουλος, πρόεδρος Παμμακεδονικών Ενώσεων Αγώνα  Ελλάδας – Αυστραλίας.    

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ BBC: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Αυτήν την ανιστόρητη και πολεμοχαρή ρητορική   της μεγάλης Μακεδονίας προωθούν ακραίοι κύκλοι ακόμη και με συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα δίκτυα όπως το  BBC.
Αυτός είναι ο συνταξιούχος που μίλησε στο BBC για “μειονότητα"

«Μακεδονική μειονότητα»: Τι απαντά η συντάκτης του άρθρου στο BBC
«Μας την πήραν πριν από 100 χρόνια, το 1930. Είναι δική μας. Εμείς οι Μακεδόνες ζούμε με το όνειρο να ενώσουμε όλα τα κομμάτια της Μακεδονίας» δήλωσε στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της Μεγάλης Βρετανίας – και έναν  από τους μεγαλύτερους στον κόσμο – ο Γιάνκο Μπάτσεφ, πρόεδρος της  «Ενωμένης Μακεδονίας».  
«Έχουν αποθρασυνθεί. Κάποιοι μοιράζουν φυλλάδια  στα χωριά των Σερρών  και όπως μαθαίνουμε στα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία μιλούν για αυτονόμηση της Μακεδονίας» επισημαίνει στο Star o Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

 

ΕΔΩ, το ρεπορτάζ του Star

11 σχόλια:

  1. Ας μας πει ο πιθηκος ο Γιανκο απο που κι ωσπου ειναι μακεδονας;Μου ηρθαν απο την Ασια,εγκατασταθηκαν στη νοτια Σιβηρια και αναμιχθηκαν με του ντοπιους και μετα ηρθαν στην χερσονησο του Αιμου και παριστανουν τους μακεδονες.Αι στα τσακιδια γυφτοασιατες.Ε ρε κατι χοντρες που θα πεφτουν οταν θα ερθετε παλι το καλοκαιρι.
    Ελισσαβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χρησιμοι ηλιθιοι γειτονες μας πρεπει να καταλαβουν οτι αφου τους χρησιμοποιησουν οι οβριοι εναντιον μας,μετα θα τους πεταξουν με τις κλωτσιες εξω απο την χωρα.Ας μην κανουν ονειρα
    Ελισσαβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΣΝΕΡ;
    01/03/2019

    Επίσκεψη στην Τουρκιά και συνάντηση με τον Ερντογάν Πασά, πραγματοποίησε ο γαμπρός του Τραμπ και ανώτατος σύμβουλός του, Τζάρεντ Κούσνερ – ο οποίος, σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» είναι ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, ο Κούσνερ πήγε στην Τουρκιά εκπροσωπώντας περισσότερο το… Ισραήλ και λιγότερο τις ΗΠΑ, η δε επίσκεψή του αυτή «μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας περιόδου στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις».

    Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, επίκειται επαναπροσέγγιση του σιωνιστικού Ισραήλ με την Τουρκιά, με «έπαθλο» τη μεταφορά του φυσικού αερίου του κοιτάσματος Λεβιάθαν, με αγωγό μέσω Τουρκίας, στην αγορά της Ευρώπης.

    Κι όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο Gürkan Kumbaroğlu, πρόεδρος του Συλλόγου «Η Οικονομία της Ενέργειας”:

    «Η συμφωνία για κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο του κοιτάσματος Αφροδίτη στην Αίγυπτο, σε εγκατάσταση υγροποίησης κι από πει στην Ευρώπη, που αποκλείει το Ισραήλ, μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες υπέρ της Τουρκίας, ενώ την ίδια στιγμή θα αποδυναμώσει το σχέδιο κατασκευής του αγωγού East Med, που θα μετέφερε και το αέριο του Λεβιάθαν μέσω Ελλάδος στην Ευρώπη. Έτσι, η συμφωνία Κύπρου-Αιγύπτου, μπορεί να οδηγήσει το Ισραήλ κοντά στην Τουρκία, για μεταφορά του αερίου του Λεβιάθαν με αγωγό μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη».
    Βρε τους… φίλους μας τους σιωνιστές, πόσο μας… αγαπάνε!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!
    01/03/2019

    Ως γνωστόν, αυτές τις μέρες διεξάγεται η μεγάλη αεροναυτική άσκηση των Τούρκων «Γαλάζια Πατρίδα», που θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαρτίου.

    Όπως δε μπορούμε να δούμε, σε αφίσα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, με την οποία διαφημίζεται η άσκηση, ολόκληρη η Κύπρος εμφανίζεται στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, όπως και η Τουρκία.

    Μάλιστα, η αφίσα αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού ΥΠΕΘΑ στο Twitter.

    Αυτοί είναι οι… φίλοι μας οι Τούρκοι, κι αυτές είναι οι επιδιώξεις τους! Οι δε γραικύλοι των Αθηνών, τηρούν σιγήν ιχθύος, κάνοντας πως δεν βλέπουν την μεγάλη πρόκληση, γιατί δεν τολμούν να κάνουν ούτε κιχ στους Οθωμανούς Πασάδες τους!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ» ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;
    01/03/2019


    Όπως έγινε γνωστό, το συριζοτσογλαναριό ξήλωσε την Ομάδα Κρατικής Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, λόγω… μειωμένης επαγγελματικής απόδοσης, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας, με ανάρτησή της στο facebook.

    Και βέβαια, η πρόσφατη επίσκεψη του Τσακαλώτου στην πόλη της Μακεδονίας και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του, δεν μπορεί να είναι άσχετες με το «ξήλωμα».

    Τι πήγε στραβά και προκάλεσε τις διώξεις, χωρίς να αναγνωριστεί ως «ελαφρυντικό» το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας, υπακούοντας σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαταγές του συριζοτσογλαναριού προχώρησαν σε “face control” των διαδηλωτών και σε δέκα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ «προληπτικές προσαγωγές» πατριωτών και παράνομες κατακρατήσεις τους στην Ασφάλεια της Δράμας, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του ο Τσακαλώτος στην Δράμα μέχρι που τσακίστηκε κι έφυγε;

    Δύο ήταν οι λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας:

    1ον) Υπάρχει διαταγή να «τσακίζονται» οπωσδήποτε οι «φασίστες» για παραδειγματισμό και κατατρομοκράτηση των υπολοίπων, όπου γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προδοτών, ασχέτως αν οι αστυνομικοί δέχονται επίθεση ή όχι! Όπως έγινε προχθές στην Πτολεμαΐδα, όπου τα ΜΑΤ μάτ-ωσαν τους πατριώτες, τελείως απρόκλητα! Ενώ στην Δράμα, οι αστυνομικοί δεν έχυσαν ελληνικό αίμα!

    2ον) Σε συνέχεια της παραπάνω διαταγής, τα συριζοτσογλάνια απαιτούν από τους αστυνομικούς να κρατάνε τους διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές σε πολύ μεγάλη απόσταση από τις συγκεντρώσεις των προδοτών (να μην υπάρχει καν οπτική επαφή!), ώστε να μην μπορούν να τους αποδοκιμάσουν και να κυκλοφορούν μετά στο διαδίκτυο βίντεο με αποδοκιμασίες! Όπως δεν έγινε στην Δράμα, όπου ο Τσακαλώτος αποδοκιμάστηκε αγρίως κατά την αναχώρησή του!



    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να πω κάτι για το τελευταίο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία γιατί με βασανίζει σχεδόν και θέλω να το βγάλω. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες ευγενείας όταν βρισκόμαστε με άγνωστο κόσμο. Σε μετρό, πεζοδρόμια, σε ουρές. Δεν πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο, δεν γκαρίζουμε, δεν κάνουμε καυγάδες, αν βήξουμε το κάνουμε σε χαρτομάντηλο ή με το χέρι κλπ. Αυτά είμαι περίπου περήφανος που τα ακολουθώ ως κανόνες πολιτισμένης συμπεριφοράς και αν δε τα κάνουν κάποιοι τους έχω σε περιφρόνηση σαν χωριάτες ή τριτοκοσμικούς. Έρχεται λοιπόν η ώρα που αρχίζουν τα δακρυγόνα στο συλλαλητήριο. Και τότε όπως σχεδίαζα, ξεκινάω για να φύγω, δεν είμαι σε ηλικία για τέτοια και η έννοια της συγκέντρωσης είναι ότι διαμαρτύρεσαι ειρηνικά. Όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν βίαια δεν έχουν καμία δουλειά σε συλλαλητήρια αλλά σε θέσεις για αστικό πόλεμο με σκοπό την κατάληψη κρατικών κτιρίων. Αρχίζω λοιπόν να περπατάω με το κάψιμο στον αέρα και το ίδιο κάνουν και χιλιάδες άλλοι. Αργά και προσεκτικά μην πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο, συντεταγμένα και ήσυχα. Αυτό ακριβώς που θεωρώ πολιτισμένη συμπεριφορά, και ξαφνικά μου έρχεται η φρικτή σκέψη. Μας ρίχνουν δηλητήρια και αντί να τρέχουμε να σωθούμε, πάμε σαν τα ζόμπι. Σαν ζωντανοί νεκροί. Τι σκατά συμβαίνει; Υπάρχει κάτι παραπάνω εκτός από τα γνωστά στα χημικά που ρίχνουν ή απλά είμαστε όλοι υπερβολικά ευγενικοί, ή το προκαλεί η κατανομή ηλικίας, ή ο πατριωτικός χώρος μαζεύει κυρίες και κύριους, ή ο πολιτισμός μας είναι αυτοκαταστροφικός και έπρεπε να τον εγκαταλείψουμε για ένα διάστημα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιώργο, δράττομαι της ευκαιρίας να απαντήσω στις εύλογες απορίες σου, εάν και εφόσον το επιθυμείς, αλλοιώς θεώρησε την απόκρισίν μου αυτήν άνευ αξίας και διέγραψέ την.
      Αρχίζω. Άλλο συγκέντρωση άλλο διαμαρτυρία άλλο συλλαλητήριο άλλο διαδήλωση.
      Σε συγκέντρωση κεντράρεις (λαϊκιστί) στο θέμα και με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να λές "εμείς εδώ που μαζευτήκαμε σας ανακοινώνουμε πως γνωρίζουμε το θέμα και συμφωνούμε ή διαφωνούμε" π.χ. προεκλογική συγκέντρωση υπέρ κάποιου ή εναντίον κάποιου. Εκεί τηρούνται οι πολιτιστικοί κανόνες που ανέφερες, με τις εξαιρέσεις των ...κάποιων.
      Η διαμαρτυρία έχει ως περιεχόμενο την αδικία εκ μέρους του κράτους ή την επιλεκτική ικανοποίηση αναγκών υπέρ κάποιων ελαχίστων, με άλλα λόγια ενώ όλοι έχουμε ανάγκη τροφής κάποιοι διαλέγουν ποιοί θα φάνε και ποιοί θα μείνουν νηστικοί. Ομοίως ποιοί θα γιατρευτούν και ποιοί θα πεθάνουν ( Εδώ ας μου επιτρέψεις να ανοίξω μιάν παρένθεσιν . Έλεγε ο Ξανθός αυτός ο της υγείας, καταφέραμε έλεγε, να χειρουργείται το 40% των ασθενών με στεφανιαία κλπ κλπ και ρωτώ εγώ και το 60% κύριε; ποιός αποφασίζει για το 60% κύριε
      και με ποιά κριτήρια ; Οι ξενοδόχοι και οι εφοπλιστές παίρνουν αδασμολόγητο πετρέλαιο οι αγρότες όχι. Γιατί; Κλείνει η παρένθεση
      Αυτό λέγεται διαμαρτυρία. Δηλαδή άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά επί του ιδίου θέματος
      Εκεί τα πολιτιστικά δεδομένα ευπρέπειας αρχίζουν να αμβλύνονται καθ΄όσν τα τροφοδοτεί η αδικία.
      Να συνεχίσω ή είμαι εκτός θέματος;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Πες και τα άλλα, πες και η βία σε βάρος ΜΑΤατζήδων και άλλων πότε είναι σοφή κίνηση αν δεν χρησιμοποιούνται όπλα εφάμιλλα με τα δικά τους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  7. Όσα φυλλάδια και να ρίχνουν, χαμένος κόπος ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στην Μακεδονία δεν θα τους ακούσει, ούτε θα τους πιστέψει.Οι μόνοι που τους ακούνε είναι τα βουλάρικα μπαστάρδια , που άφησαν πίσω τους οι Βούλγαροι φεύγοντας μετά την ήττα τους στον Β' Βαλκανικό Πόλεμο. Ζήτημα να είναι καμιά χιλιάδα σε όλη την Μακεδονία, και είναι αυτοί που απαρτίζουν το Ουράνιο Τόξο....σλαβόφωνοι μπάσταροι των Βουλγάρων. Ουδεμία σχέση με Έλληνες και μάλιστα Μακεδόνες.
    Μαιμουδόνες μπορεί....Μακεδόνες όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πως βγήκε η παροιμία " φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης"

      Αιτούμαι χάριν τινά: Το "ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" μπορεί να τροποποιηθή σε " ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" διότι δημιουργεί ευκρινέστερη εικόνα σύμφωνα με τα ρηθέντα του Αριστοτέλους , που έλεγε, θυμίζω,Κάθε πρόταση πρέπει να δημιουργή και την ανάλογη εικόνα αλλοιώς είναι κενή περιεχομένου.
      Αίτησις και ουχί απαίτησις.
      Astillais

      Διαγραφή