«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Μάς είπαν ΧΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΝΔ, χαζούς και προδότες!



Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μια δευτερολογία πάνω στο άρθρο μας "Τί αλλαγές θα δούμε γύρω μας, στην καθημερινότητά μας, χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το μπλογκ αυτό ξεκίνησε πρωτίστως ως πατριωτικό, φιλοσοφικό, φιλομακεδονικό (Φίλιππος, Αλέξανδρος), αντινεοταξικό, ιστορικό, συνωμοσιολογικό (λόγος περί διεθνών και εγχώριων συνωμοσιών με στόχο τους την εξάλειψη των Ελλήνων), πολιτικό κλπ.. Στην πορεία, απέκτησε σύντομα, και ως απόρροια των ανωτέρω, έναν μεταφυσικό χαρακτήρα, ο οποίος στα θέματα θρησκείας και πολιτικής έκανε πολλούς να μάς χρεώσουν και "αιρετική" και "σκιώδη" στάση. Οι φίλοι του ιστολογίου (ιστολόγοι, παλιοί αλλά και νέοι διεισδυτικοί αναγνώστες που μάς εμπιστεύτηκαν) γνωρίζουν πως στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο χαρακτηρισμοί, για την στάση μας, είναι παιδαριώδεις, ανυπόστατοι και πονηροί. Πονηροί, δηλ. στα πλαίσια μιας πολεμικής κατά του καινούριου, το οποίο χαλάει τη σούπα ΠΟΛΛΩΝ πλευρών, οι οποίες θέλουν να συμπαρασύρουν τους Έλληνες σε διάφορες πλατωνικές σπηλιές, χαράδρες, σύγχυση ή επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.

Προσφάτως αποσύρθηκε από το κλαμπ θερμών φίλων του ιστολογίου, συνάδελφος ο οποίος προτίμησε να δει κοντόφθαλμα την παραίνεσή μας στους Αθηναίους να ψηφίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη για δήμαρχο. Απρίλιο έως Ιούνιο του 2015 (σε σχολιασμούς στο διαδίκτυο, γιατί τότε δεν υπήρχε το μπλογκ) λίγοι αντιλήφθηκαν γιατί ρίξαμε τους τόνους στην επιθετική μας στάση προς τον Αλέξη Τσίπρα, με λογίδρια περί ελληνικών και ανθελληνικών "ιερατείων". Το ίδιο συνέβη και  με την ανάρτησή μας (Μάρτιο 2018) " ..το ΚΚΕ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην 5η φάλαγγα όταν επιτεθεί η Τουρκία...".

Τα ίδια και προχθές, με τον Κούλη, λοιπόν.
Μάλιστα, κάποιος μάς έστειλε το παρακάτω σχόλιο, το οποίο δεν αναρτήθηκε, για να σάς το παραθέσουμε ως ενδεικτικό τού πόσο παρεξηγήσιμος μπορεί να γίνει ο Διόδοτος σε νέους αναγνώστες που δεν έχουν μπει στο πνεύμα του.

Ανώνυμος,12 Ιουλίου, 2019 20:00 :

"θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την οικονομία της χώρας, λόγω της τεχνοκρατικής του ιδιοσυγκρασίας, αλλά και λόγω πιο καταρτισμένων και σπουδαγμένων στελεχών (σε σχέση με τους αμόρφωτους συριζαίους)"
Κώστα-Ταύρε είσαι βλάκας με περικεφαλαία και δεν προειδοποιείς κιόλας.Το μόνο που θα γίνει ως προς την οικονομία της χώρας θα είναι το περαιτέρω ξεπούλημα.Εκτός κι αν πιστεύεις πως ο καταρτισμένος κούλης με τα τρία -ιδιωτικά- πτυχία σε τέσσερα χρόνια και το επιτελείο του,έχει βάλει ως σκοπό την οικονομική εξυγίανση της χώρας.
Όσο πιο πολύ σε διαβάζει κάποιος τόσο καταλαβαίνει ότι το χαζοχαρούμενο ύφος αποτελεί μάσκα προδοσίας. 
 

Αγαπητοί αναγνώστες και νέοι αναγνώστες,

σε περιπτώσεις πολιτικού λόγου, όπως οι ανωτέρω, πρέπει να γνωρίζετε πως δεν απευθυνόμαστε μόνο σε εσάς, αλλά -περισσότερο ακόμα- στο εν λόγω πρόσωπο.

Δηλαδή,  ο αποδέκτης, στην πρώτη περίπτωση, ήταν οι Αθηναίοι, μα κυρίως ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σε στυλ.. "Κοίταξε νέε μου, οι πολίτες να σε ψηφίσουν, να προσπαθήσουν να σε κάνουν δήμαρχό τους, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΚΕΙΣΑΙ".

Στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα, ήταν ξεκάθαρο ότι απευθυνόμαστε σε αυτόν, παρατηρώντας ότι πέραν των νημάτων που τον κινούσαν, φαινόταν ότι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και κάποια πνευματικά στηρίγματα του Ελληνισμού. Είχα κι εγώ χρέος να του υπενθυμίσω τους δύο δρόμους, τις δύο ιστορικές πραγματικότητες που ανοίγονταν μπροστά του. Ενός δεύτερου Αλέξη/Αλέξανδρου που θα οδηγούσε τους Έλληνες στη Νίκη, με ασπίδα του το "ΟΧΙ" μας.. ή ενός ακόμα Εφιάλτη (Θερμοπύλες). Τελικά προτίμησε να γίνει ο χειρότερος Εφιάλτης όλων των εποχών, μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και ξεπουλώντας το όνομα της Μακεδονίας μας, στην ουσία ξεπουλώντας ελληνικό έδαφος.

Στην περίπτωση του ΚΚΕ, και χρησιμοποιώντας λόγια του Δημήτρη Κουτσούμπα, απευθυνόμουν στην νεολαία του κόμματος, υπενθυμίζοντας ότι τούς δίδεται μια ιστορική ευκαιρία, σε περίπτωση γενικής επιστρατεύσεως, να υπακούσουν στο αίμα που ρέει στις φλέβες τους και να συμμετέχουν ενδόξως ενός Εθνικού Αγώνα, παρά ενός αρνησιπάτριου ταξικού αγώνα.


Και φτάνουμε στον Κούλη, που ναι μεν φαίνεται απαράδεκτη (και προφανώς είναι, σαν συνολική εικόνα) η σύνθεση της κυβέρνησής του, αλλά ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.
Έγραψα την φράση (κι εκεί είναι το όλο νόημα της ανάρτησης) ".. να τον δούμε έκπληκτοι, σιγά σιγά.. να  κυβερνάει όπως πρέπει να κυβερνάει η Δεξιά. Πιο πατριωτικά".

Έστειλα λοιπόν, ένα ακόμα τέτοιο μήνυμα, αγαπητοί αναγνώστες, όπως το συνηθίζω..

Κι ούτε χαζός είμαι, ούτε προδότης. Με σύμμαχο το μεταφυσικό, προσπαθώ να αποτρέψω το τέλος της ελληνικής Ιστορίας.
Προσπαθώ να συστρατεύσω στον εθνικό μας αγώνα υποτιθέμενους εχθρούς, ξεστομίζοντας ευχές κι επιθυμίες που καταγράφονται στη σφαίρα ενός Ανωτέρου Νου, στα αυτιά του Θεού, ο οποίος ίσως έχει ως προϋπόθεση, για να αποφασίσει, να ακούσει να εκφέρεται από το στόμα έστω κι ενός ανθρώπου, το θετικό, το απρόβλεπτο σενάριο.
Προσπαθώ να ξεριζώσω το παράσιτο του διχασμού με το οποίο Έλληνας έχει χύσει αίμα Έλληνα ουκ ολίγες φορές.
Προσπαθώ (αυτό τον τρόπο έχω σκεφτεί για την ώρα, τί να κάνουμε..) να βραχυκυκλώσω το μάτριξ, να διαρρήξω αυτή τη φυλακή της υψίστης αφασίας που μάς έχουν φτιάξει, με ξερόλες, αλογίστως και άνευ διπλωματικής σκέψεως επιτιθέμενους ("ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε γιατί έτσι μάς έμαθαν"), αρτηριοσκληρωτικούς πατριωτοφέροντες, εκκολαπτόμενους "αρχηγούς", πραγματικούς ηλιθίους, πραγματικούς προδότες.
Έχουμε απ' όλα.

Αλλά ο Διόδοτος δεν ανήκει σε αυτούς. Αυτό να το πάρετε απόφαση όσοι προσπαθείτε να αμαυρώσετε τις προσπάθειές του και τις προθέσεις του. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα με τον τρόπο που έχουμε κρίνει εμείς ότι μπορεί και να αποδώσει, κι όχι με την πεπατημένη των αδιακρίτως κορώνων και καταγγελιών.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ





18 σχόλια:

  1. Απλά σηκοσες το γάντι και χτυπησες με αυτό σε λίγο καιρό θα μιλάμε και θα μας λένε Τσίπρα και Πολάκη ένα άρθρο τρομερό συνχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν ένα αγαπημένο κομματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αυτό το τραγούδι είναι από τα πιο αγαπημένα της ζωής μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ και για τα συγχαρητήρια.

      Πάρε αυτό, που μού έχει κολλήσει αυτές τις ημέρες στο μυαλό και το έβαλα και ringtone στο κινητό:
      https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE

      Διαγραφή
  4. Και απαντάω με ένα πολύ ωραίο κομματι
    https://youtu.be/3khH9ih2XJg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε ανάμεσα σε 2 εκλείψεις ( Ηλίου έγινε στις 2/7/2019 και Σελήνης που θα γίνει στις 17/7/2019) και περιμένεις boy να συνεννοηθείς ;;; χαχαχαχα
    Γράψτους όλους στους όρχεις σου...χρυαυγίτες, δεξιούς, αριστερούς και.....κεντρώους...και πάνε να κάνεις την βόλτα σου, να πιεις και τα ποτάκια σου....και μην απολογείσαι σε κανέναν. Αυτοί όταν πήγαιναν και ψήφιζαν όλους αυτά τα λαμόγια...εσένα και τους υπόλοιπος μας ρώταγαν;;;ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    Για να ξέρεις ότι καταστροφή θα γίνεται εδώ....μια και η έκλειψη επηρεάζει τόσο Μακεδονία, όσο και Αμερική.....θα γίνεται σε αυτούς.!! Διάβασε τι έπαθαν εκεί στην Λουιζιάνα..αλλάζει μόνο ο αριθμός των νεκρών.
    https://www.newsweek.com/tropical-storm-barry-rainfall-totals-predictions-louisiana-1449032

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου με τις πληροφορίες σου!
      Κι όσο για την συμβουλή σου, τί νομίζεις πως κάνω αυτές τις ημέρες, που ελάχιστες είναι οι αναρτήσεις.. Όλη μέρα έξω είμαι για να αποφεύγω αυτό το κοτέτσι που κατάντησαν να είναι τα μπλογκς.
      Εύχομαι ό,τι απολαυστικότερο και σε εσένα!

      Διαγραφή
  6. Aγαπητέ "Διόδοτε"έχεις μεν δίκαιο όσον αφορά το σκεπτικό σου , αλλά ξεχνάς πως όλους αυτούς που αναφέρεις παραπάνω τους έχουν είτε δεμένους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκβιάζοντάς τους , ή τους υπηρετούν οι ίδιοι προθυμότατα ως έμμισθοι πράκτορες και υπάληλοι τους . Οπότε νομίζω πως άδικα πασχίζεις . Κάποτε ενώ ήμουν πολύ νεότερος και βρισκόμουν στο άγ.Όρος ένας γέροντας μου είπε πως άν θελήσω να αγωνιστώ για την θρησκεία ή την πατρίδα μου δεν θα πρέπει σε καμμιά περίπτωση να είμαι δεσμευμένος ή εξαρτημένος με ο,τιδήποτε πχ οικογένεια , χλιδάτη ζωή κλπ . Εσύ έχεις δεί μέχρι τώρα κανέναν απο αυτούς να ακολουθεί έναν τέτοιο δρόμο ; Όλοι τους είναι καιροσκόποι , τυχοδιόκτες , προσκυνημένοι και άλλα χειρότερα που τα ξέρουμε όλοι ! Τον Καραμανλή τον νεότερο είδες τι του έκαναν οι "Εσπέριοι" την πρώτη φορά που κέρδισε στις εκλογές τον Σημίτη ; Και τις άλλες δυό φορές με το σκοπιανό και τον Ρωσικό αγωγό ; Τον "πυροβόλησαν στα πόδια" οι "καουμπόϋδες" και το "ρούφηξε το αυγό του" τι πήγε να κάνει για μιά και μοναδική φορά ; Να ωφελήσει την πατρίδα του - μπόρεσε ; Επίσης κύττα τον Βελόπουλο : Έβγαλε έναν εξαίρετο λόγο ανήμερα των εκλογών . Πλην όμως δεν τον εμπιστεύομαι γιατί , ούτε αυτός είναι "ελεύθερος άνθρωπος" γιατί έχει οικογένεια , πράγμα που σημαίνει ντεφάκτο πως θα μας βγεί είτε Καμμένος Νο2 είτε θα λουφάξει σαν τον Καραμανλή , τον οποίο ούτε ο ίδιος ο Πούτιν δεν μπορεί να τον κρατάει ασφαλή συνεχώς . Μόνο ο Θεός θα μας σώσει πιστεύω - αυτά τα λίγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, αλλά δεν πασχίζω ακριβώς.. Έχω κι εγώ εναποθέσει τις ελπίδες μου περισσότερο στο Θεό, για την ακεραιότητα της χώρας μας και την ιστορική μας επιβίωση. Πασχίζω όμως για κάτι, το οποίο δεν είχα υπολογίσει: Πασχίζω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, σε ανθρώπους οι οποίοι υποτίθεται πως είναι συνοδοιπόροι μου.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Ιουλίου, 2019 22:55

      "Πασχίζω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, σε ανθρώπους οι οποίοι υποτίθεται πως είναι συνοδοιπόροι μου".Βρέ,κάτι μου θυμίζει αυτό.

      Διαγραφή
  7. Για κουλη και προηγουμενους,
    ολοι κρινονται εκ του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κι εσύ απόλυτο δίκαιο Συνέλληνα !

      Διαγραφή
  8. Έγραψε ο λυκαστρος συνφωνο μαζί του και επαυξανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ φίλε Teknoman είναι και το άλλο.....η νέα Κηβέρνηση (επίτηδες με η...διότι Κήβος=Πίθηκος) ορκίστηκε ανάμεσα σε αυτές τις δυο εκλείψεις, δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο αφαιρετικές εκλείψεις....μην περιμένετε και πολλά πράγματα από αυτήν....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.Εκεί έξω υπάρχει κορεσμός μέχρι αηδίας με αυτά τα ανόητα που έχουν φυλακίσει το πνεύμα τους. Τους ενθουσιάζει σου λέω όμως αφάνταστα η Ελευθερία του Ελαύνοντος Έλληνα.Είπαμε ότι οι Έλληνες είναι Αιθέρας και ηλεκτρομαγνητικά πεδία....Το ΑΙΘΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ είναι το πλοίο, το πλέω, το κινούμενο, μέσα στο πέλω το Υπάρχων Ων. Όχημα μιά ταχεία Αρκώ Αργώ Κιβωτός του ΛΟΓΟΥ. Ώρα λοιπόν να κάνουμε το νερό αιθέρα και να πλεύσουμε....ΠΕΛΩ και ΠΛΕΩ μέσα στον αιθέρα....και έτσι κάνουμε ένα μαγικό αιθερικό ταξίδι...

    Ύπαρξις Δυναμικής εκ της Ωμέγα Ροής = ΥΔΩΡ

    Όταν το ΠΥΡ μετουσιώνεται δεν γίνεται ΑΙθΗΡ; ...Και ο ΑΙΘΗΡ μετά ΎΔΩΡ; ..και το ΎΔΩΡ γη;

    Υ.Γ Δεν παρασυρόμαστε σε παγίδες (νοητικές και μη) και δεν απομακρυνόμαστε από την στρατηγική μας, και το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του οράματός μας. Διότι μετά αποσυντονιζόμαστε, χάνουμε ενέργεια....και πάφ πάει η ΕΝΟΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ.
    Αυτό το λέω για τον Κώστα για να μην εκνευρίζεται και χάνει την ενέργεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Λύκαστρε!!!΄[για το πιο πάνω σχόλιο λέω-και για όλα-όπως και για την προτροπή-συμβουλή στον Κώστα...ότι πιο σοφό..]Καλή Κυριακή να εχετε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχεις και εσύ μια πολύ όμορφη εβδομάδα αγαπητή Φωτεινή, καλύτερη από τις προηγούμενες...και να έχεις πάντα γύρω σου άτομα που σε αγαπάνε.
      Έχεις την αγάπη και τον σεβασμό μου.

      Διαγραφή
  11. ΣΦΗΝΑΚΙ

    http://1000spartiatai.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή