«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ierosloxos2012 : 15 σύλλογοι και ομάδες του πατριωτικού χώρου, όλοι μαζί σε μια εκδήλωση - Αυτά που δεν έδειξε κανένα συστημικό μέσο μαζικής παραπλάνησης ( ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ )




Με απόλυτη επιτυχία όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη μας ανάρτηση (εδώ) πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες (συγκεκριμένα την Κυριακή 3.11.19) η συγκέντρωση και πορεία κατά της συνεχόμενης εισβολής και εγκατάστασης παράνομων μεταναστών στην Πατρίδα μας.


Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν τόσοι πολλοί -δεκαπέντε στον αριθμό, σύλλογοι και ομάδες του πατριωτικού χώρου, όλοι μαζί σε μια εκδήλωση.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο από τους Ιερό Λόχο 2012, την Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Καβάλας, την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου-Βαυαρίας, το Κάστρο Σερρών και τους Μακεδόνες Μαχητές που δημιούργησαν την ΕΝ.Ε.Δ. Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις.

Μία ακομμάτιστη Ένωση που σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να καπηλεύσει τους αγώνες κανενός αλλά έχει ως σκοπό να συντονίσει τις δυνάμεις του πατριωτικού και εθνικιστικού χώρου και να τις ωθήσει στην αντεπίθεση κατά του σάπιου συστήματος.

Ένα σάπιο σύστημα που ακόμα και τώρα με τα διάφορα όπλα του (είτε διαδικτυακά παπαγαλάκια,είτε ατόμων που λειτουργούν με διασπαστικό τρόπο εντός του πολύπαθου εθνικού χώρου), προσπαθεί να ελέγξει τις αντιδράσεις των Ελληνίδων/νων.
Όμως ο καιρός που οι Έλληνες αποχαυνωμένοι και μουδιασμένοι παρακολουθούσαν την Πατρίδα να καταστρέφεται έχει περάσει ανεπιστρεπτί και μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι εντάσσονται στην Εθνική Αντεπίθεση.


Ο Αγώνας πλέον είναι υπόθεση επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους και ως εκ τούτου είναι αγώνας ζωής για όλους μας.  Η Εθνική Αντεπίθεση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και εδώ στην Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εμείς αφήσαμε πίσω ότι μας χωρίζει και ενωμένοι αγωνιζόμαστε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.


Σε αυτή την αντεπίθεση σε θέλουμε δίπλα μας...

Ελλάς Ή Τέφρα
Ορθοδοξία Ή Θάνατος

το βίντεο της εκδήλωσης, που διαγράφηκε από το YouTube:


Νεότερη Ενημέρωση:
Και φυσικά δεν πέρασαν ούτε μία εβδομάδα και το youtube ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ το βίντεο μας, ως «ρητορική μίσους».



Επιπλέον, ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί facebook που ήταν συνδεδεμένοι με το προφίλ του Ιερού Λόχου με την τελευταία μας συγκέντρωση, ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ για να μην ανεβαίνουν ενημερώσεις.
Τώρα διαπιστώνουμε ότι κατήργησαν πλήρως (μία ακόμη φορά) και τον λογαριασμό μας.



Στο διαδίκτυο ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να λες ότι οι λαθρομετανάστες που ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ πρέπει να φύγουν από τη χώρα.
Ο «μεγάλος αδερφός» είναι εδώ.




Για την ιστορία αναφέρουμε τους συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν:

Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου-Βαυαρίας
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Ελληνικός Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν
Σάρισσα Πτολεμαΐδας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Ομάδα Μακεδόνων Γιαννιτσών
Δεσμοί Ελλήνων
Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης
Ομοσπονδία Πατριωτικών και Χριστιανικών Σωματείων
Ένωση Ελλήνων πολιτών για την Μακεδονία
Εθνικόν Κράτος
Ε.ΝΕ.Θ.-Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης
Rebels Mc Greece
ενώ προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από τον μοναχό Μωυσής εκ Πρεβέζης.




πηγή


Νεότερη Ενημέρωση 2: 

 

Nέα έκδοση του βίντεο στην δ/νση.. https://www.youtube.com/watch?v=81uD2M9arxY&feature=youtu.be

και

https://vimeo.com/372736599

 

..και ενσωμάτωσή του στην παρούσα ανάρτηση:







Διαβάστε επίσης:

Αθώωση Καταδρομέα- Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ.

 

Ανακοίνωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και βίντεο από την συγκέντρωση 3/11/2019, στο Λευκό Πύργο, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

 

 

 

7 σχόλια:

  1. Νεότερη Ενημέρωση (12/11/2019, 11:20 μμ):
    Νέα προσπάθεια ανεβάσματος βίντεο (αφαιρώντας τη μουσική και τροποποιώντας το κάπως, ελπίζοντας να "περάσει" την λογοκρισία) :

    https://youtu.be/81uD2M9arxY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά.. θα το ανεβάσω στον blogger καλού κακού και θα το ενσωματώσω σε αυτήν εδώ την ανάρτηση, κι ελπίζω κι εγώ να μην σάς το αφαιρέσουν από το youtube αυτή τη φορά.

      Διαγραφή
    2. Γράψτε και εσείς ένα βίντεο προς το you tube,σας έχουμε χεσμενους.Πατσαβουρες της νέας τάξης είσαστε και φίδο γεννηματά.
      Γιατί επιμένετε ;δεν το ξέρουμε ;
      ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ,ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ.
      Η ΠΑΤΡΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ.
      ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝ ,ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ .
      ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΙ ,ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΣΗΜΑΔΙΑ ,ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ,ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
      ΣΕ ΟΛΟΥΣ !ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ.
      ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραγικό με πολλούς πατριώτες είναι ότι πάνε και βάζουν βίντεο σε συστημικά μέσα σαν το youtube και μετά αναρωτιούνται γιατί τους τα κατέβασαν. Πάλι καλά που δεν τα στείλανε στο ΣΚΑΙ. Τραγικό είναι γιατί υπάρχουν και άλλα μέσα που από το σχεδιασμό τους δεν μπορεί καμία αρχή να κατεβάσει τα βίντεο αλλά κανείς από τους πατριώτες μας ούτε που το διαννοείται να τα ψάξει πέρα από κανά δυο αναζητήσεις στο google που είναι του ίδιου ιδιοκτήτη. Ή αν τα ψάξει σύντομα διαπιστώνει ότι οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες προέρχονται από αναρχικούς, πραγματικούς αναρχικούς (αναρχοκαπιταλιστές)-καμιά σχέση με τα κομμούνια λάιτ που παριστάνουν τους αναρχικούς στην Ελλάδα. Λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος στο τελευταίο του βίντεο: Οι δημοσιογράφοι αποκαλούν αυτά τα κομμούνια αντιεξουσιαστές. Οι πραγματικοί αντιεξουσιαστές είμαστε εμείς.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ρωσικό you tube ;εάν υπάρχει ,δουλεφτε από εκεί.Να γινη γνωστό σε όλους.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο προσκυνημένος ανυπότακτος Ιεχωβάς της ομάδος ΟΕΑ με τον συνεργάτη του Απόστολο Παπανακο κάτοικο Γερμανίας έκαναν μέσω ιστολογιων σφοδρή συκοφαντική και απειλητική επίθεση στον Ιερό Λόχο στην ΛΕΦΕΔ ΛΑΡΙΣΗΣ και σε έφεδρους Commandos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή