«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δυο πολύ μεγάλα λάθη

γράφει ο ΕργΔημΕργ


 
1. Ένα πολύ μεγάλο λάθος

ιαβάζω αυτές τις μέρες κάποιες πατριωτικές αναρτήσεις γιά το ζεματιστό θέμα των λάθρο, σαν αυτήν εδώ. Δεν διαφωνώ καθόλου με τις διαπιστώσεις των άρθρων αυτών, καί δεν διαφωνώ καθόλου με τα περισσότερα από τα προτεινόμενα αντίμετρα – όπως πχ το κλείσιμο των συνόρων μας, κτλ. (Τα υπόλοιπα, όπως πχ το να παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία καί τον εισαγγελέα, τα θεωρώ τελείως ατελέσφορα – καί δεν τα σχολιάζω κάν. Αν τα σχολίαζα, θα γινόμουν πολύ κακός… καί δεν θέλω απέναντι σε πατριώτες καί πατριώτισσες.)

Όμως, θεωρώ ότι οι περισσότεροι πατριώτες το θέμα το έχουν πιάσει τελείως λάθος. Σχεδόν αγνοούν την ύπαρξη της σημαντικώτερης παραμέτρου του.
Αυτό δεν οφείλεται σε χαζομάρα, αλλά στο ότι ως Έλληνες, σκεπτόμαστε τελείως διαφορετικά από τον εχθρό μας. Όμως, καλό είναι να μελετάμε τον εχθρό μας επισταμένως· αλλοιώς, δεν έχουμε πολλές ελπίδες να τον νικήσουμε.

Έ, λοιπόν, αν θες να καταλάβεις το τί είναι κάποιος, δες την οικονομική του κατάσταση! Αυτή αποτελεί σκέτη «ακτινογραφία» του περί ού ο λόγος, καί φανερώνει ακόμη καί τα (με κόπο) κρυμμένα του. Διότι, όπως λέει καί η παροιμία: ο βήχας, ο έρωτας, κι ο παράς δεν κρύβονται.
Νά, ας πούμε… αυτός ο δολοφόνος της Μαρφίν, πώς βγάζει τα προς το ζήν; Τί δηλώνει ως επάγγελμα στην εφορία; Τί θ’ απαντήσει, αν σπάσ’ ο διάολος το ποδάρι του καί τον ρωτήσει σχετικά κανένας αρδ; Διότι, απ’ όσα ξέρω, κανείς δεν σου δίνει μισθό γιά να διαδηλώνεις καί να πετάς μολότωφ. (Στα φανερά καί στο κυριλέ, εννοώ. Στα κρυφά, αλλάζει το πράγμα.)

Καί ρωτάω: Ποιός από μας κάθησε να υπολογίσει το τί ΠΑΡΑΣ διακινείται με τη λαθροεισβολή;
Ναί, οι λάθρο είναι ξεκάθαρα εχθρικός στρατός.
Ναί, αυτοί που τους στέλνουν εδώ θέλουν να μας ξεκάνουν· κι όσους επιζήσουμε, να μας μαγαρίσουν με βρωμόσπερμα ανθρωποειδών (ναί! έτσι ακριβώς! έξω απ’ τα δόντια! – εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά), καί σε μιά-δυό γενιές να μας καταντήσουν πιθήκια. (Το σχέδιο του κόμη Κουντενχόβε-Καλλέργη, κτλ κτλ.)

Όμως, συμ-πατριώτες, το «αζημίωτον» των δουλεμπόρων καί των λοιπών λαθροδιακινητών καί λαθρολάγνων, έχετε καμιά ιδέα πόσο ΜΕΓΑΛΟ είναι; Το σκεφτήκατε ποτέ;

Εγώ ο ίδιος είχα κάνει κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς πρό ετών, καί βρήκα πχ ότι το απαιτούμενο ποσόν, γιά να φάει καθημερινά ένα πιάτο φαγητό ένα εκατομμύριο λάθρο, ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ… με δεδομένο ότι όλοι αυτοί θα τρώνε κάθε μέρα το -πάλι από υπολογισμό- πιό φτηνό φαγητό: μιά ομελέττα με δύο αυγά καί λίγο ψωμί (κόστους -όλο μαζί- ενός ευρώ).
Οπότε, αναρωτιέται κανείς: Ποιός τα δίνει, μωρέ, αυτά τα λεφτά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; Καί γιατί τα δίνει; Ειδικά αν σκεφτούμε ότι ένα εκατομμύριο ευρά επί 365 μέρες τον χρόνο κάνει 365 μύρια τον χρόνο. Πολλαπλασιάστε, τώρα, επί πόσα χρόνια παραμονής τους, κι επί τέσσερα έως έξι εκατομμύρια λάθρο παρεπιδημούντων στην Ελλάδα, καί πήτε μου κι εμένα το αποτέλεσμα! (Ά! Καί με πιό ακριβό φαγητό!)


Φυσικά, η επόμενη λογική ερώτηση είναι το πόσα παίρνουν οι παράγοντες του κυκλώματος λαθροδιακίνησης. Υπολογίστε, καί θα πάθετε ίλιγγο! (Καί μόνον οι εξωλέμβιες, με τις οποίες εφοδιάζουν τις λαθρόβαρκες -καί τις παρατάνε οι λάθρο στις ακτές μας-, πόσο κοστίζουν, ξέρετε;…)


Ως συμπέρασμα, σας λέω στα ίσα ότι τα ποσά που διακινούνται από τη λαθροδιακίνηση είναι μεγαλύτερα απ’ τα αντίστοιχα του εμπορίου ναρκωτικών. Αν μή τί άλλο, τα ναρκωτικά δεν απευθύνονται σε όλους – αλλά σε δύο συγκεκριμένες κατηγορίες «μαύρων προβάτων» της κοινωνίας: τους βαριεστημένους πλούσιους καί τους εξαθλιωμένους. Ενώι η λαθροδιακίνηση έχει συνέπειες επάνω σε ολόκληρη την κοινωνία. Παναπεί, ακόμη κι αν οι λάθρο ερχόντουσαν εδώ τελείως ειρηνικά καί υποτακτικά (πχ γιά να μας παίρνουν πίπες), καί μόνον η επιβάρυνση που επιφέρει η παρουσία τους στο περιβάλλον αρκεί, γιά να ΜΗΝ τους δεχόμαστε.

Γι’ αυτό, λοιπόν, επειδή καί οι σκοποί της λαθροδιακίνησης είναι κατάμαυροι, αλλά καί επειδή τα διακινούμενα λαθροποσά είναι τρο-με-ρά, ΜΗΝ περιμένετε να πάψει το φαινόμενο αυτό. Οι δε ελπίδες να καταπολεμηθεί η λαθροδιακίνηση με νομικού παύλα κρατικού χαρακτήρα μέτρα, είναι το ίδιο με τις ελπίδες να καταπολεμηθεί με τα ίδια μέτρα το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών: δηλαδή, ηλιθιότητες ολκής. Αφού είναι πασίγνωστο ότι παγκοσμίως κράτη καί παρακράτη κάνουν πλάτες στους εμπόρους ναρκωτικών, ου μήν καί τους έχουν ως άτυπους υπαλλήλους τους!… (Μόνον ένας Ντουτέρτε βρέθηκε να τους ξεμαγαρίσει.) Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν καί με τους λαθροδιακινητές.


Οπότε, τί περιμένετε να κάνει το εγχώριον κράτος καί παρακράτος με τους λάθρο; Τί περιμένετε να κάνουν οι εγχώριοι πωλητικοί, που κατέχουν όφφ σόουρ εταιρείες; Δεν θα βάλουν το δάχτυλο στο βάζο με το γλυκό; Τί περιμένετε να κάνει το παρλιακό που κυβερνάει τώρα, που δεν ξέρει (οικογενειακώς) πού τις έχει τις όφφ σόουρ; Λέτε να μην ταΐζεται ΧΟΝΤΡΑ η φαμίλια των Χανίων απ’ αυτή τη δουλειά;
Λέτε οι εγχώριοι πωλητικοί να μην έβγαζαν ανέκαθεν λεφτά από παρανομίες, πχ ληστείες τραπεζών; (Δεν τις ληστεύανε οι ίδιοι, βέβαια, αλλά βάζανε «μπροστινούς» – πχ τον «ασύλληπτο» Παλαιοκώστα. Φυσικά, πρώτοι διδάξαντες την «απαλλοτρίωση» των τραπεζών -φυσικά γιά τους σκοπούς του «αγώνα», τί νομίσατε;  🙂  -, τα συντρόφια του Λένιν. Από ‘κεί πήραν παράδειγμα καί οι δικοί μας.) Θα κωλώσουν τώρα να εισπράξουν τα προσφερόμενα χοντρά ποσά της λαθροδιακίνησης; Σοβαρά μιλάτε;
Οι πωλητικοί τα χοντρά ποσά, καί τα μαλακισμένα του «αντιφασισμού-αντιρρατσισμού» τα ψιλολόγια! Έτσι πάει, καί ξυπνήστε.


Νά, λοιπόν, πού οφείλεται το μένος όλων αυτών εναντίον των Ελλήνων! Νά πού οφείλεται το θράσος τους! Νά πού οφείλονται οι δήθεν «ανθρωπιστικές» μαλακίες, που εκτοξεύουν καθημερινώς ανά τα ΜΜΕ – καί προσπαθούν να μας τις περάσουν γιά σοφίες! Νά πού οφείλεται η αναισθησία τους, που τρώνε ροχάλες στα μούτρα απ’ τους Έλληνες, αλλά τις θεωρούν Ζιβανσύ εκ Παρισίων! Νά πού οφείλεται η «αυστηρότητα» του παρλιακού, που αγρίεψε ( ; ) καί θέλει οι βουλευτές του να μας περάσουν ντέ καί καλά τη λαθρολαγνεία ως επίσημο δόγμα της κοινωνίας καί της πατρίδας των Ελλήνων!!! (Γιατί αλλοιώς, τί; θα μας κάνει «ντά» ο κύριος εισαγγελέψ, που δεν βαράμε παλαμάκια με την αύξηση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της φαμίλιας; Ρέ, άσταδγιάλα!…)

Όθεν, εμείς δεν πρέπει ν’ αναλωνόμαστε σε ακτιβισμούς καί καταγγελίες, ομιλίες, πύρινα άρθρα στο Διαδίκτυο, καί τα ρέστα. ‘Ντάξ’, καλά είν’ κι αυτά, δέ λέω, αλλά γιά λίγο. (Παρεκτός αν κάνουμε μπουρλότο τίποτε βουλευτικά γραφεία. Αυτό, ναί. Καί πολύ άργησε.) Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι μιά καί μοναδική ερώτηση, όποτε βλέπουμε πωλητικό:
Τίποτ’ άλλο. Όλα τα υπόλοιπα (δηλαδή τα επιχειρήματα στη βάση του καθαρού πατριωτισμού) είναι (ΜΕΓΑΛΟ) ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ καί χάσιμο (πολύτιμου) χρόνου. Κι όσο γιά «ανθρωπισμούς» καί «ιδεολογίες» καί «αντιφασισμούς» καί «αντιρρατσισμούς»… γραπτώς, παρακαλώ, γιά νά ‘χουμε χαρτί να σκουπιζόμαστε.

Παρακάτω, θα σας πω ένα μικρό μυστικό.
Επειδή, τώρα, ως Έλληνες είμεθα έξυπνα παιδιά, αυτά που λέμε πρέπει καί να τα εφαρμόζουμε υποδειγματικώς. («Κέης στάντυ», που λέγανε καί οι αρχαίοι ημών. Lol!!!) Διαβάζω, λοιπόν, αυτές τις μέρες ότι λύσσαξαν να προωθήσουν ως πρόεδρο της δημοκρατίας την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. (Δέ λέει ποιάς ακριβώς επικρατείας εννοούν, αλλά βασίμως υποθέτω του ψευτο-Ρωμαίϊκου.) Καί δώσ’ του ύμνους γιά τη λεγάμενη!… Έχει μέχρι καί οικολογικές ευαισθησίες, λέει. (Δεν ξέρω τί ακριβώς εννοούν μ’ αυτό, αλλά δεν νομίζω πως τρέχει γυμνή στη Φύση. Άλλως τε, είναι καί λίγο σιτεμένη γιά τέτοιες δουλειές! lol!!!)

Όμως, αν δεν κάνω λάθος (καί γιατί να κάνω λάθος; δεν έπαθα Αλτσχάϊμερ), μιλάμε γιά το ίδιο ακριβώς ΣτΕ, που:
  • Έβγαλε συνταγματικά καί νόμιμα όλα τα Μνημόνια (εκτός απ’ τις διατάξεις γιά πιθανή μείωση των μισθών καί των συντάξεων των δικαστών). Δες πχ εδώ .
  • Έβγαλε απόφαση πως απαγορεύεται να λέμε «λάθρο» τους λάθρο. (Χμμμ…. λιγάκι μπερδεμένο αυτό, καί δεν εξεφράσθην απολύτως ακριβώς. Ο Άρειος Πάγος καί εισαγγελέψ τις εφθέγξαντο σχετικώς από τρίποδος, αλλά το ΣτΕ έδωσε το οκέϋ εμμέσως καί κάπως πονηρά.)
  • Έβγαλε απόφαση πως οι λάθρο μπορούν να κινούνται τελείως ελεύθερα ανά την επικράτεια (τη δική μας – εδώ ήταν σαφείς· άσε που χρησιμοποίησαν γιά τους λάθρο το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο, «πρόσφυγες»).
Δεν σχολιάζω το γεγονός ότι κοτζάμ ΣτΕ φέρεται σα να μην ξέρει την τύφλα του από νομικά. (Αλήθεια, ελεύθερος ανά την Ελλάδα αυτός, που τον έβγαλαν απ’ τις φυλακές της χώρας του με συγκεκριμένα ανταλλάγματα; Η επιβεβαίωση ποινικού μητρώου μέσωι πρεσβείας θεωρείται περιττή εδώ; Αυτός, που επίτηδες δεν έχει γνήσια καί νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα; Αυτός, που αν βρεθεί σε εγχώριο δικαστήριο, νομικώς είναι «μή-υποκείμενο», άρα ΔΕΝ δικαιούται όχι δίκη, όχι διορισμό δικηγόρου, αλλά τίποτε απολύτως; Το ίδιο είναι ο ταυτοποιημένος από χίλιες μεριές ιθαγενής Έλληνας – με ΑΦΜ / ΑΜΚΑ / κτλ-, με τον κατά δήλωσίν του «Αχμέτ Μωχαμέτ του Μεχμέτ» λαθρέποικο; Πού την μάθανε αυτή τη δικονομία οι σύμβουλοι του ΣτΕ; Ποιός τους τη δίδαξε; )

Δεν σχολιάζω το ότι έναν λαθρολάγνο («- Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε!») πρόεδρα (της Νομικής), που έκανε σύνταγμα καί νόμους λάστιχο (πχ «πρίμ» βουλετών στο πρώτο κόμμα), πάει να τον διαδεχθεί μιά τύπισσα επίσης της Νομικής, καί προφανώς γιά να συνεχιστεί το ίδιο βιολί (λαστιχοποίηση συντάγματος καί νόμων).

Δεν σχολιάζω πιθανή τεκτονική, ή κομματοσκυλική, ή άλλη παρόμοια αρνητική ιδιότητα των εν λόγωι ατόμων.

Δεν σχολιάζω το ότι η δικαστική εξουσία έγινε παλλακίδα των πωλητικών, καί υιοθέτησε το ίδιο γκαιμπελικό-ιησουΐτικο δόγμα του: «- Ό,τι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται!». (Ωραία λογική!… Τότε, να χέζουμε δημοσίως. Αφού δεν απαγορεύεται ρητώς από κανέναν νόμο του Ποινικού Κώδικα, επιτρέπεται.)

Δεν μιλάω γιά σαχλαμάρες πολιτικής ορθότητας, του τύπου: «- Δώστε ευκαιρίες στις γυναίκες!», καί τα ρέστα. (Αν καί νομίζω ότι… Σπυροσπυρόπουλος που της χρειάζεται, της μανδάμ!… Lol!!!)
Αλλά κάνω τη μία καί μοναδική ερώτηση:

ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

Αυτά, καί να μην αναλώνεστε σε τζάμπα ενέργειες.


Ως επίλογος, το μικρό μυστικό που σας υποσχέθηκα.
Λοιπόν, είναι καί κάτι άλλο, γιά το οποίο δεν αναρωτήθηκε κανένας πατριώτης (εκτός από την αφεντιά μου) :
Υπάρχει κάτι, που «τσούζει» τους πωλητικούς; Καί τί;
Διότι βλέπουμε πως οι αρνητικές κριτικές καί τα βρισίδια δεν τους πολυαγγίζουν. Ακόμη καί τη λέξη «προδότης» φαίνεται πως αρχίζουν να την ξεπερνάνε. (Τη δέ λέξη «μασώνος» την έχουνε ξεπεράσει πρό πολλού – διά της σιωπής τους προς απάντησίν μας. Σαν τις μαθήτριες των πάλαι ποτέ παρθεναγωγείων.)

Όμως, μετά από μακρά καί επιστάμενη έρευνα, μπορώ να σας πω ότι όντως, υπάρχουν πράγματα που τους ενοχλούν τους πωλητικούς. Κι αυτά είναι τα εξής:
  • Το να μαθευτεί η παθητική σεξουαλικότητα των ανδρών, δηλαδή το ότι αυτοί είναι κίναιδοι. (Ή, ακόμη, κι ότι -με το συμπάθειο- τον έχουν φάει περιστασιακώς μονάχα καναδυό φορές, πχ στα πλαίσια κάποιου πάλαι ποτέ φοιτητικού πάρτυ.)
  • Το να τους ξεμπροστιάσουν ως εγνωσμένους ψυχασθενείς (με τρελλογιατρό, θεραπεία, χάπια, κτλ).
  • Καί το να τους πιάσουν στα πράσσα να κλέβουν δημόσιο χρήμα.
Κι εδώ βρίσκεται το μυστήριον! Τα δύο πρώτα, πάει στο διάολο· τα κατανοούμε απολύτως, διότι πρόκειται γιά κοινωνικούς κώδικες καί δικούς μας, αλλά καί δικούς τους. Τα κατανοούν κι αυτοί, γι’ αυτό λύσσαξαν:
  • Αφ’ ενός να προωθούν τα διάφορα «γκαίη πράϊντ» (ώστε, εάν καί όταν η εδώ κοινωνία αρχίζει να μην ενοχλείται από τον κιναιδισμό, αυτοί να «πέσουν στα μαλακά», εάν αποκαλυφθεί ποτέ ότι χρησιμοποιούν τον κώλο τους καί ως όργανον εισόδου – κι όχι μόνον εξόδου).
  • Αφ’ ετέρου, φροντίζουν -οι έχοντες το πρόβλημα- να κλείνουν το στόμα των τρελλογιατρών με λεφτά… κι αν χρειαστεί, καί άλλως πως.
Αλλά το τρίτο;… Εδώ γίνονται σκάνδαλα κάν καί κάν! Εδώ πάνε να καταργήσουν τη χώρα την ίδια, το που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι μας μάρανε; Στο κάτω-κάτω, αυτό δεν κάνανε ανέκαθεν; άγνωστο είναι, ή καινοφανές; Τώρα θα τους / μας πειράξει;
Κι όμως!… Αυτό ακριβώς τους ενοχλεί καί τους τσούζει, αν μαθευτεί δημοσίως!!!
Δεν ξέρω γιά ποιόν λόγο, ούτε το σκαλίζω· αν καί εικάζω ότι αυτό οφείλεται στην ιδιαίτερη «εκπαίδευση» που έχουν πάρει σε κάποια μυστικά μέρη. (Είπαμε, όμως· δεν γνωρίζω, δεν επιμένω.) Πάντως, γι’ αυτό έχουν επίσης λυσσάξει να φτιάχνουν ανώνυμες εταιρείες μέσα σε ανώνυμες εταιρείες όφφ σόουρ κτλ κτλ, γιά να μην φαίνεται ποιός ροκανίζει το δημόσιο χρήμα· δεν θέλουν να φαίνονται προσωπικώς οι ίδιοι.

Απόδειξη των όσων λέω; η διαβόητη λίστα Λαγκάρντ… η οποία δεν υπονοούσε -ούτε στήριζε νομικώς- κανένα απολύτως ποινικό αδίκημα!
Σας εκπλήσσω; δεν θά ‘πρεπε. Από εποχής Σημίτη καί μετά, το να έχεις οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν σε τράπεζες του εξωτερικού είναι απόλυτα νόμιμο. Το θέμα είναι ότι στη λίστα Λαγκάρντ φαινόταν τραπεζικοί λογαριασμοί πωλητικών προσώπων (κι όχι ανωνύμων εταιρειών), καί τα ποσά δεν τα δικαιολογούσε με τίποτε πχ η βουλευτική αποζημίωση. Αυτό δεν έπρεπε να φανεί δημοσίως, καί τρέχανε εισαγγελείς καί παρατρεχάμενοι να μή βγεί παραέξω!


«- Δηλαδή, η όλη ιστορία είχε να κάνει μ’ ένα κακώς νοούμενο αίσθημα ντροπής, ρέ Εργοδότη;»

Ναί, μ’ αυτό ακριβώς! Όσο κι αν μας φαίνεται εμάς (των κοινών θνητών) παράξενο.
Είπαμε! Να μελετάτε τον εχθρό! Κι εφ’ όσον αυτός δεν τα βλέπει τα πράγματα όπως τα βλέπουμε εμείς, κι εφ’ όσον αυτός καθορίζει τις ζωές μας σήμερα, τότε οφείλουμε να μην επιμένουμε (βλακωδώς) στη δική μας οπτική των πραγμάτων. Πρέπει να δούμε με τα δικά του μάτια, να βρούμε τα αδύνατα σημεία του, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΩΣΟΥΜΕ.


Όθεν, η ερώτηση του σημερινού άρθρου αποτελεί ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ – καί να την απευθύνετε στους πωλητικούς (αλλά καί στο κάθε αντεθνικό καθήκι) όσο συχνότερα μπορείτε!
Ο δε ερωτώμενος καλά θα κάνει ν’ απαντήσει, πρίν …λαλήσουν τα κοκκόρια!


1. Kι ακόμη ένα πολύ μεγάλο λάθος

ον λόγο δεν απόσωσα (που λέει κι η παροιμία) απ’ το προηγούμενο άρθρο, κι έχουμε την πρώτη πρακτική εφαρμογή!
Εμφανίστηκε εισαγγελέψ τις, ο οποίος ψάχνει να βρεί αν το ψήσιμο χοιρινών κοντά σε «δομές» με λάθρο παραβαίνει τον αντιρρατσιστικό νόμο!!! Η παραβίαση των συνόρων μας από άτομα, τα οποία σκίζουν επιδεικτικώς τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, προφανώς δεν παραβαίνει κανέναν νόμο, κατά το σκουλήκι αυτό.

Γι’ αυτό, λοιπόν…
ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ, ΡΕ;;; ΜΙΛΑ, ΡΕ!!!


Τώρα, βέβαια, θα μου πείς…
«- Κι αν αυτός, ρέ Εργοδότη, είναι σαν την πουτάνα του ανεκδότου, που πέθανε απ’ τη στεναχώρια της, όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται;»
«- Κι αν αυτός είναι κομματόσκυλο, καί πάει να κωλογλείψει το γκουβέρνο, μπας καί πάρει προαγωγή;»
«- Κι αν αυτός απλά έλαβε εντολή απ’ τη στοά του κι εκτελεί σα σκυλάκι;»
Σωστά μιλάτε, καί στις τρείς αυτές περιπτώσεις δεν ανακατεύονται χρήματα. Πλήν όμως, η κουβέντα αυτή (το «- Πόσα πήρες;»), ισχύει-δεν ισχύει, ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αν καταλάβατε καλά, μιλάμε γιά ψυχολογικό πόλεμο – καί καιρός να τον εξαπολύσουμε κι εμείς εναντίον τους!
Πώς αυτοί μας έχουν συνεχώς στο σφυροκόπημα (με ΜΜΕ, συνθήματα στους τοίχους, κτλ κτλ) ; Έ! Τώρα, σειρά μας!


Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μία άλλη πλευρά του ψυχολογικού πολέμου – καί το σε ποιό σημείο ΠΑΛΙ κάνουμε μέγιστο λάθος, σα ντίπ χαϊβάνια, καί δίνουμε το δικαίωμα να μας (εμ)παίζουν αγρίως, λες κι είμαστε καθυστερημένα.

Αυτή η περίπτωση είναι η εξής:

Το να λαμβάνει χώραν μιά καθαρά πατριωτική καί καθαρά ακομμάτιστη-ακαπέλλωτη εκδήλωση, πχ συγκέντρωση κατά των λάθρο, καί να πλακώνουν μετά οι αρδ με τα μαρκούτσια… καί ν’ αρχίζουν στα δελτία των ειδήσεων: «- …Οι φασίστες κάτοικοι τ… (όνομα τόπου), οι ρατσιστές, οι πήξε, οι δείξε, που δεν συγκινούνται από έγκυες γυναίκες πρόσφυγες καί ασυνόδευτα παιδιά, που φύγαν απ’ τη φρίκη του πολέμου, γιά να πέσουν εδώ στους ρατσιστές!… μπλά-μπλά-μπλά!…», κι έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα.
Κι αρχίζει μετά το γαϊτανάκι των «ζωντανών μεταδόσεων σε απευθείας σύνδεση» με δημαρχαίους καί λοιπούς «τοπικούς παράγοντες καί απλούς πολίτες, αλλά μή ρατσιστές«… Οι οποίοι, μπροστά στο σφυροκόπημα των ΣΤΗΜΕΝΩΝ ερωτήσεων καί προτάσεων των αρδ, παίρνουν αμυντική στάση καί προσπαθούν ν’ απολογηθούν, σα μαθητούδια που τά ‘πιασε ο γυμνασιάρχης να καπνίζουν στις τουαλέττες του σχολείου.
Ή, ακόμα χειρότερα, αρχίζουν να κατηγορούν τους συντοπίτες τους, σε στύλ: «- Δεν φταίμ’ εμείς! Μερικοί ακραίοι, που ήδη τους απομονώσαμε!…», κτλ κτλ κτλ.

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!

«- Καί τί πρέπει να κάνουν, ρέ εξυπνάκια Εργοδότη; Πώς να φερθούν;»

Ακούστε με προσεκτικά.

Είναι γνωστό πως, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετούν την ειδησεογραφία. Αντιθέτως, τυγχάνουν μηχανισμοί προπαγάνδας καί καταστολής. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, υπερπροβάλλουν τις λεπτομέρειες των ειδήσεων που θέλουν (κι άλλες ειδήσεις τις θάβουν διά της σιωπής), καί λένε ψέμματα στα ίσα. (Πχ δείχνουν εικόνες δήθεν από ταραχές στο Α’ κράτος, ενώι αυτές έγιναν προ δεκαετίας στο Β’.)
Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς;

Απλούστατα, χτυπάνε (έως να καταφέρουν να τη μηδενίσουν) τη δυνατότητα λογικών σκέψεων των ακροατών καί τηλεθεατών, ανακατεύοντας την ψυχική μούργα του θυμικού καί του συναισθήματος. Καί τούτο, γιά να προωθηθούν τα σατανικά σχέδια των «αοράτων» πραγματικών κυβερνητών του πλανήτη μας, χωρίς να βρίσκουν αντίσταση από σκεπτόμενους ανθρώπους. Ο σκεπτόμενος άνθρωπος πρέπει να εξαφανιστεί!

Αυτό ακριβώς που ξαναέγινε παλιότερα, όταν άρχισαν να καίγονται μαζικώς τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα. Μόνο που τώρα η δουλειά αυτή είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Κι όχι μόνον.

Δώστε βάση.

…Οι πρώτοι, που άρχισαν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, την κοινώς αποδεκτή αλήθεια, ήταν -ανάμεσα στους αρχαίους ημών- κάποιοι σοφιστές. Καί φαίνεται πως, πρίν καλά-καλά τελειώσει η κλασική εποχή, η κατάσταση ήδη είχε ξεφύγει κατά πολύ. (Ρέ, δίκιο έχει ο Παλιούρας, που φωνάζει ότι η παρακμή του έθνους μας άρχισε ακόμη κι από εποχές, που στην επίσημη Ιστορία θεωρούνται …εποχές ακμής!…) Τόσο πολύ, ώστε ο κυνικός φιλόσοφος Κράτης ο Θηβαίος είπε αγανακτισμένος πως:
«…Τοιούτος απατεών εστίν ο λόγος, ώστε καί τας εννοίας υπό των οφθαλμών ημών υφαρπάζει!»

Κι από ‘κεί καί μετά, μέχρι το τέλος της ζωής του έπαψε να μιλάει.

Λίγο αργότερα, ήρθαν τα παραμύθια των Φοινίκων, ότι πχ: «- Πέρα από τις Ηράκλειες στήλες έχει τέρατα!» Κι αρκετά αργότερα, η διαστρέβλωση της αλήθειας άρχισε να γίνεται …επιστήμη. (Διότι οι σοφιστές καί οι Φοίνικες απεδείχθησαν ντίπ ερασιτέχνες στην ψευτιά!)

Πρώτα …επιστημονικά βιβλία του είδους, είναι (κατά την Αναγέννηση) τα εγχειρίδια των Ιησουϊτών. (Ένα τους, εδώ – περιγράφει τους κανόνες που διέπουν τους ιησουΐτες δασκάλους καί τα ιησουΐτικα σχολεία. Υπήρχαν κι άλλα, όπως γιά το κήρυγμα σε μή χριστιανούς -με στάνταρ ερωτήσεις καί «σύμφωνες με το δόγμα» απαντήσεις, από τις οποίες δεν επιτρεπόταν η παραμικρή παρέκκλιση-, κτλ. Εννοείται πως, αν ο «ειδωλολάτρης» ιθαγενής ετύγχανε ξεροκέφαλος, έτρωγε καί καμιά βουρδουλιά γιά να στρώσει.)

Φτάνοντας στον εικοστόν αιώνα μΧ, την …επιστήμη αυτή (της διαστρεβλώσεως καί της προπαγάνδας) τη βελτίωσαν στο έπακρον τα εξής παλληκάρια:
  • ψυχολόγοι,
  • διαφημιστές (δεν είναι τυχαίο, που ο «πατέρας της διαφήμισης» Μπερναί ήταν ανηψιός του Φρόϋντ),
  • καί «υπερεσίες».
Σας θυμίζω ότι η ψυχολογία δεν χρησιμεύει μονάχα να «εξομαλύνει» την ψυχή -πχ από αδικαιολόγητες φοβίες-, αλλά χρησιμοποιείται καί ως όπλο, γιά να κάνει ζημιά! Καί… ποιός είναι ο κύριος εκφραστής της «οπλοποιημένης» ψυχολογίας καί της προπαγάνδας;

Φυσικά οι αρδ!!!

Οι οποίοι αρδ (τουλάχιστον εν Ελλάδι), γιά να κάνουν την αισχρή τους προπαγάνδα:
  • (α) τά ‘χουν τσεπώσει χοντρά (κι όπως είπε παλιότερα κι ο προφέσσωρ Ζουγανέλης, κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί ν’ αγοράσει βίλλες καί κόττερα, ούτε κάν με αμοιβές Ιαπωνίας!), καί
  • (β) παίρνουν έτοιμα τα ραβασάκια (με το τί θα πούν) από τις γνωστές πρεσβείες.
Λοιπόν, τί λέτε; Όταν καταφθάνουν στην περιοχή σας -καί με έτοιμα από πρίν το τί θα πούν καί τί θα μεταδώσουν- θα τα βγάλετε πέρα μαζί τους, με μόνα εφόδια τον αυθορμητισμό σας καί την ειλικρίνειά σας, ή με λογικά επιχειρήματα;
Νομίζετε πως θα τα βγάλετε πέρα με την επιστημονικώς επεξεργασμένη προπαγάνδα τους;
Ά, ρέ, κακομοίρηδες!…

Ωστόσο, υπάρχει λύση άμυνας απέναντι στους αρδ – καί δεν εννοώ, φυσικά, να κάτσει ο απλός Έλληνας (με τα βάσανά του) να μάθει απέξω εγχειρίδια Ιησουϊτών καί προπαγανδιστών. Εννοώ πως υπάρχει τρομερή λύση, που (χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν) ισχύει ακόμη καί γιά αγράμματους, ή πτωχούς τώι πνεύματι. Λύση που δεν είναι απλώς άμυνα, αλλά σκοτώνει!!! Πρόκειται γιά το εξής απλούστατο:
Όταν κάνετε μιά πατριωτική πράξη, αλλά αμέσως μετά βλέπετε να καταφθάνουν οι αρδ με τα τηλεοπτικά φορτηγάκια καί τις κάμερες καί τα μαρκούτσια…

…γυρίστε τους την πλάτη!

Κανένας σας να μην τους μιλήσει!

Ούτε κάν στην αρχή, πρίν αρχίσουν να δουλεύουν οι κάμερες. Πχ όταν θα ξεδιπλώνουν τα καλώδια στο καφενείο του χωριού, καί θ’ αρχίσουν τις δήθεν οικειότητες (δήθεν να σπάσει ο πάγος), του τύπου: «- Πώς πάν’ εδώ τα πράγματα;»
Μην τους γυρίσει πρόσωπο κανένας! Συνεχίστε τις κουβέντες σας καί τις δουλειές σας, σα να μην υπάρχουν! Σα να είναι φαντάσματα! Να δείς μετά πού θα τα χώσουν τα έτοιμα ραβασάκια με την προπαγάνδα, όταν θα γυρίσουν πίσω άπρακτοι καί χωρίς «υλικό» γιά μετάδοση!

Δυστυχώς, το μόνο αρνητικό της μεθόδου αυτής, είναι ότι θα πρέπει να πειστούν να βγάλουν το σκασμό μπροστά στις κάμερες καί οι τοπικοί πολιτικάντηδες (δημαρχαίοι, κτλ – ει δυνατόν καί οι βουλευτές) καί τα ψώνια (πχ τίποτε νεάζουσες σιτεμένες, που βλέπουν τα μαρκούτσια των αρδ σαν …καλύτερα να μην πω! lol!!!). Βλέπετε, η ενασχόληση με «τα κοινά» (η …«προσφορά στους συμπολίτες μας», ντέ! – συν η συνεπαγόμενη αυτοπροβολή) είναι βαρύ ναρκωτικό, που δεν κόβεται εύκολα. Ο δέ εγωϊσμός κι ο ναρκισσισμός, ακόμη βαρύτερα.

Αν το καταφέρετε κι αυτό, τότε η μέθοδος έχει επιτύχει 100%.

Ακόμη κι αν δεν το καταφέρετε, πάντως, ρίξτε μετά ένα περιποιημένο ξέχεσμα στους «δηλωσίες»· θυμίζοντάς τους ότι ναί μέν, πιάσανε φιλίες με τους αρδ της πρωτεύουσας, αλλά στο χωριό / στην πόλη είναι πλέον σα σκατόμυιγες… εφ’ όσον αυτούς που τους ψηφίζουν, τους στόλισαν ως «ρατσιστές», «φασίστες», «ακραία στοιχεία»… γιά να φανούν αρεστοί στα βοθροκάναλα! Στο εξής, να ζητάνε να τους ψηφίζουν οι πρωτευουσιάνοι αρδ, εφ’ όσον πλέον είναι καρντάσια! Αλλά απ’ τους ντόπιους, το μακρύτερον!
Σε πιό λογικούς ανθρώπους, να πήτε ότι οι αρδ (καί τ’ αφεντικά τους) αυτό ακριβώς επιδιώκουν: να σκοτωθούν μεταξύ τους οι τοπικές κοινωνίες, γινόμενες «από δυό χωριά χωριάτες». Οπότε, χρειάζεται (αυτο)συνετισμός καί κανείς να μή ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Υπάρχει ακόμη μία ούλτρα φονική μέθοδος, αλλά χρειάζεται γατόνια· παναπεί, έξυπνους ανθρώπους με ετοιμότητα λόγου. (Μην το τολμήσετε, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι!) Αυτή η μέθοδος ονομάζεται

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

Φερ’ ειπείν, εκεί που (όπως λέγαμε πρίν) ρωτάει δήθεν φιλικά ο αρδ τους χωρικούς γιά το πώς πάν τα πράγματα, η απάντηση είναι: «- Κι εσένα, τί σε νοιάζει;» (Με εχθρικό ύφος.)

Άλλη τέτοια ατάκα, αν αρχίσει το αρδοσκούληκο να σας αποκαλεί «φασίστες» καί τα ρέστα:
«- Εσύ, ως τί μιλάς; Σε βάλαμε γιά δικαστή;«

Τρίτη πληρωμένη απάντηση, αν σπάσει ποτέ ο διάολος το ποδάρι του καί πχ μιά συγκεκριμένη λαθρολάγνα Τ@τιάνα τύχει ν’ απευθυνθεί σε μένα:
«- Κυρά μου, δεν αξίζεις ούτε γιά να μου …αγοράσεις καπνοσύριγγες!» (Βέβαια, κάπως αλλοιώς θα το εκφράσω σε «λάϊβ» μετάδοση· θα το πω στη …δημοτική! lol!!!)

Να δείς μετά, ξανατολμάνε να βρίσουν τους πατριώτες; Οι γύφτουλες, τα σκουπίδια, που γιά να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο, βρίσκουνε τζαμπέ φιλμάκια απ’ το Διαδίκτυο…

Βέβαια, αν σας χαρακτηρίσουν «ρατσιστές» καί τα ρέστα, μπορείτε να τους πήτε ότι θα φάνε μήνυση· αλλά (δυστυχώς) πρώτον θέλει λεφτά, καί δεύτερον ποιός μπλέκει με ξεπουλημένη καί λαθρολάγνα «Δικαιοσύνη»!… Πιό άμεσοι (καί με άμεσο αποτέλεσμα) είναι οι τρόποι που περιγράψαμε. Μηνύσεις καί αγωγές μπορούν να επικαλεστούν τίποτε δήμαρχοι, καί λοιποί μεγαλοσχήμονες – οπότε, εκεί θα έχει καί νόημα· θ’ αναγκαστούν να τους λάβουν στα σοβαρά. Τον απλό κόσμο που θα κάνει μήνυση, δεν πρόκειται.


Αυτά!… Αφιερωμένο το κείμενο σε όσους μου παραπονιούνται ότι δεν προτείνω τίποτε πρακτικό!  🙂


Υγ 1: Υπάρχει καί το χιούμορ (καί το δούλεμα), ως φαρμακερή άμυνα. Αλλά, δυστυχώς, ποιός είναι ικανός να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο!… (Σίγουρα όχι οι αρδ· δεν διακρίνονται γιά τη νοημοσύνη τους.)
Φερ’ ειπείν, αν εμένα μου ζητήσουν δηλώσεις οι αρδ με τα μαρκούτσια, θα χαμογελάσω (αν έχω κέφια), καί θα τους απαντήσω με ερώτηση:
«- Τί ακριβώς θέλετε ν’ ακούσουν τ’ αυτιά σας;»
Καρα-lol!!!

Υγ 2: Οι κάμερες χρησιμεύουν καί ως «πρόσκοποι-ανιχνευτές» της παρακρατικής αλητείας τύπου «Σκατίφα», διότι στοχοποιούν πατριώτες, καί καταγράφουν τα πάντα σε αρχείο γιά μελλοντική χρήση. (Φακελλώνουν καί ρουφιανεύουν, παναπεί.) Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν υπολήψεις, περιουσίες,.. καί στο φινάλε καί ζωές πατριωτών.


Όθεν, οι αρδ πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται όχι απλώς ως περιφρονητέοι παλιάνθρωποι, αλλά ως εχθροί.

Υγ 3: Τα επίσης επεξεργασμένα από «υπερεσίες» δήθεν «αναρχικά» συνθήματα στους τοίχους, θα τα περιλάβω σε άλλο αρθράκι. Εκεί έχει άλλη μέθοδο αντιμετώπισης, η οποία τυγχάνει σκέτο κλύσμα με οξυζενέ!

Αν νομίζουν μερικά νεαρά κωλόπαιδα ότι μπορούν να τα βάλουν με γνήσιο Έλληνα, πού ‘χει φάει τα βιβλία με το κουτάλι, ας κάνουν ακόμη μιά «μυτιά»· αυτό μπορούν, αυτό ας κάνουν. Αλλά, φιλική συμβουλή: Μακριά κι αλάργα από πατριώτες!

πηγή: εδώ κι εδώ

10 σχόλια:

  1. ΆΠΑΙΧΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΜΩΡΗ;

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΦΑΣΟΝ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΡΥΦΟΛΕΣΒIΩΝ ΡΩΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.Η "ΜΠΙΦΤΕΚΟΥ" ΝΤΕ;

    ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΩΡΗ ΓΚΙΟΣΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΥ ; ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ" ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΗΕ ΜΩΡΗ ΛΕΓΕ;

    ΕΜ;ΗΡΘΕ ΚΟΤΖΑΜ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΔΑΥΊΔ ΑΥΤΟΠΡΟΣΏΠΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΛΕΣΒΩ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΝ ΆΓΑΛΜΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΝΑ ΟΙ ΦΩΤΟ,ΝΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΥΡΊΩΝ, ΤΟ'ΠΙΑΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ...ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΤΣΙΝΤΣΙΦΟ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.Η ΑΡΡΙΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΖΑΒΗ.ΤΙ ΕΙΠΕ;ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΊΟΥ...Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ...ΜΑ ΚΙ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ,ΝΑ ΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ,ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΎ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΒΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ;ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! THANKS ARIANNA YOU'VE BEEN VERY HELPFUL DEAR?!?

    ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η θεία κοινωνία είναι φωτιά
      διαλέγουν μόνοι τους την τιμωρία τους και εδώ και στην άλλη ζωή
      υπερχρεώνονται

      Διαγραφή
  2. δεν θα ενεργήσει κανείς έτσι
    ότι είναι να γίνει θα γίνει
    φυσικά είναι μεγάλο ρίσκο το μοίρασμα τους παντού
    γιατί ο κάθε ντόπιος θα τους δείχνει τον δρόμο για την βουλή και το μέγαρο
    αυτοί δεν είναι σαν κι εμάς
    όσες παροχές κι αν τους δώσουν δεν θα τα καταφέρουν γιατί θα θέλουν κι άλλα
    τότε θα γίνει η προφητεία που λέει θα μπούνε μέσα στην βουλή όλοι οι πεινασμένοι χιλιάδες θα σφαγούν εκεί τι μακελειό τους περιμένει
    χιλιάδες πεινασμένοι σίγουρα δεν θα είναι οι ελληνες κάντε μια σύγκριση οπτικά ανάμεσα στους μεν και τους δε ποιοί είναι αυτοί που δείχνουν εξαθλιωμένοι, γιατί στο μεταξύ θα έρχονται και θα έρχονται και θα έρχονται
    η εκκαθάριση θα γίνει από αυτούς
    η επόμενη εκκαθάριση θα γίνει απ τους αγγέλους
    εκεί μιλά ο Θεός
    θα τους δώσει τρομερές αρρώστιες και θα φεύγουν έντρομοι ομολογώντας ότι ο Θεός της Ελλάδας δεν τους θέλει εδώ μέσα
    το να τους πηγαίνουν σε μοναστηριακούς χώρους αποδεικνύει ότι χτυπούν την ρίζα της ορθοδοξίας με κάθε τρόπο, όμως δεν γνωρίζουν τί ρίσκο είναι να πας αλλόθρησκο μέσα σε μοναστήρι δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να συμβεί
    σ αυτούς και τα αφεντικά τους
    όχι σε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα ξοδέψουμε πολύτιμες δυνάμεις εργδημεργ για να ασχοληθούμε με δαύτους
    δεν θα τσιμπήσουμε το δόλωμα να ασχοληθούμε με τους συνεργάτες προδότες είναι πολλοί
    να θυμόμαστε πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα
    αρκεί
    για τότε που θα χει ξεκαθαρίσει η Ελλάδα και δεν θα τολμά να μπει σε χωριό ούτε ένας από αυτούς γιατί κάθε περιοχή θα είναι φυλασσόμενη έπειτα από τα δεινά
    καθένας θα πιεί το πικρό ποτήρι των πράξεων του
    η χειρότερη τιμωρία είναι να ζει κάποιος με τον τρόμο οπουδήποτε στον πλανήτη
    και σε ξένη χώρα να πάει και μούσια να αφήσει και να μεταμφιεστεί ο τρόμος είναι τρόμος
    δεν ξέρεις ποτέ ποιός μπορεί να είναι ο διπλανός σου
    όλα αυτά τα σκουπίδια θα μείνουν χωρίς αφεντικό ανάμεσα μας και ανάμεσα στους εισβολείς
    μόνο που οι εισβολείς δεν είναι σαν κι εμάς
    θα είναι αμείλικτοι και εξαιρετικά βίαιοι
    μαζί τους
    είναι αυτό που λέμε ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
    έχουν ήδη τον τιμωρό τους
    και τον εκτελεστή τους έτοιμο
    τον τρέφουν τον χαιδεύουν του κάνουν τα χατίρια
    από αυτόν θα ρθει το ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μού αρέσει πολύ η οπτική σας και στα τρία σχόλια. Είναι το στρατηγικό σχέδιο της Θείας Νεμέσεως στην πλήρη του διάταξη. Μοιάζουν σαν έσχατα χρόνια αυτό που θα ζήσουμε στην Ελλάδα την τριετία αυτή. Αλλά στην πραγματικότητα είναι εκκαθαριστικά. Η Ρίτα στο πρώτο σχόλιο τοποθετείται με άλλη σημειολογία, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε και οι τρεις στο ίδιο μήκος κύματος, περιγράφουμε το ίδιο σπαθί με άλλο τρόπο. Αυτό που θα κόψει στη μέση τον Γόρδιο Δεσμό, τον τυλιγμένο Όφι.

      Διαγραφή
  4. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ... ΤΟΥ "ΧΡΥΣΑΟΡΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΈΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ "ΦΛΟΓΟΣΠΑΘΗ" ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

    Π.Χ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΧΟΛΗ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΣΩΣΤΑ;
    Ο ΚΟΚΟΣ ΟΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΤΥΠΟΥ..."ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΘΡΑΝΙΟ" ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΤΣΙ;ΑΛΛΑ...

    .... ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΑΒΡΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΟΛΛΕΤΖ ΝΑ ΕΧΩ ΒΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΗ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΘΩΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ;

    ΟΙ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΖΙΖ!
    ΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ,ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ,ΠΟΥ'ΣΑΙ ΠΑΙΔΙ;ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΥΘΗΡΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ....

    ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ " ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΑ ΚΡΥΜΜΈΝΑ...

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ΖΟΥΛ ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ,ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ,ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ ..ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΗ Ο ΚΌΣΜΟΣ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΜΈΝΗ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      Φυσικά..άλλοι είναι ενήμεροι ,άλλοι όχι ,άλλοι αρνούνται πεισματικά να ενημερωθούν.ΕΡΡΩΣΘΕ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!

    ΤΟ ΞΕΡΩ...

    ΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΙ6 ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ....
    ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΚΟ " ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ" =ΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΙΔΙΟΦΥΩΣ ΤΟΝ "ΕΚΑΨΑΝ"!ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΝ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΙΚΗΣ ΕΤΟΥΤΟΣ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΤΙ....ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ.ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΑΣ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ " GOODMORNING OLD CHAP, CUP OF TEA?".

    O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙ6.

    THANKS BOYS! CHEERIO, TA!TA! SATAN TAKES THE QUEEN,BLA,BLA,BLA, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

    ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!YΔΙΟΦΥΙΑ Ο ΛΑΒΡΟΦ Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ!!! ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή