«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΚΑΝΟΝΙΚΗ.. ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Σχόλιο Διόδοτου: Ντροπή και Αίσχος! .. Δυστυχώς (ή ευτυχώς).. φτάσαμε στην εποχή που έπεσαν οι μάσκες όλων. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πέταξε την Ορθοδοξία στα σκουπίδια. Και για τα προνόμια που νομίζει ότι θα της παραχωρήσουν οι Νεοταξίτες.. έκανε το δόγμα προτεσταντο-ισλαμικό. Αλήθεια.. μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με σχετικά μορφωμένους Τούρκους διοικητές και Πασάδες της Τουρκοκρατίας, με τούς οποίους μπορούσε να κάνει συμφωνίες..;; Είναι πολύ γελασμένη! Ο Νεο-σουνιτισμός το μόνο που περιμένει είναι να γεννοβολήσει και να γίνει πλειοψηφία και να αρχίσει να σφάζει ανεξαιρέτως απίστους. Η Εκκλησία σήμερα κάνει ό,τι και οι γκέι και οι λεσβίες. Λειτουργούν σαν ΜΚΟ υπέρ του Ισλαμ.. και στο μέλλον οι δήθεν κατατρεγμένοι αυτοί κουτοπόνηροι τυχοδιώκτες, τα ισλαμικά στίφη, θα τούς πετσοκόβουν και θα τούς πετάνε στις χωματερές, ακριβώς όπως κάνουν και στις πατρίδες τους. Σκάβετε το λάκκο σας λοιπόν μητροπολητάδες και κύριοι της Ιεράς Συνόδου.. Πολλαπλασιάζετε τους εχθρούς σας, ΚΑΙ ανάμεσα σε εμάς. ΚΑΙ ανάμεσα στα μεμέτια. Όλα θα γίνουν όπως έχει προφητέψει ο Πατροκοσμάς. Κάποιους ελάχιστους ανάμεσά σας θα κρατήσει ο Θεός.


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ... ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;

Αφίσα-ντροπή! Καλούν τα παιδιά μας να γνωρίσουν το Ισλάμ!

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης προβαίνει σε πρωτοβουλία για να έρθουν τα ελληνόπουλα πιο κοντά στο Ισλάμ.Η αφίσα εθεάθη σε κάγκελα σχολείου στη Νέα Σμύρνη

Πραγματικά ανεξήγητη πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Σμύρνης. Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής, προβαίνει σε σειρά συζητήσεων σε σχολεία του δήμου με σκοπό την εκμάθηση του Ισλάμ, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη συγκεκριμένη θρησκεία.

Όταν εδώ και χρόνια γίνονται συζητήσεις για απόσυρση του μαθήματος των θρησκευτικών από τα σχολεία, την κατάργηση των εικόνων ή και της προσευχής, πως είναι δυνατόν να διοργανώνονται τέτοιες συζητήσεις...; Διότι είναι άλλο η επιλογή της ανεξιθρησκείας που είναι σεβαστή και άλλο να διδάσκεται ή να γίνονται σεμινάρια γνωριμίας μίας άλλης θρησκείας.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε αν σε μία μουσουλμανική χώρα, υπήρχαν σεμινάρια γνωριμίας με τον Χριστιανισμό...

Αναμένουμε εξηγήσεις από κάθε εμπλεκόμενο και υπεύθυνο αυτής της πρωτοβουλίας...



23 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαΐου, 2020 21:54

    ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ,ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ,Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ";

    "ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ,ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ".
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΤΟ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΕΣ .
    ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ,ΔΩΣΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ,ΔΩΣΕ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ,ΒΓΑΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ,ΦΙΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ; ,
    Α! ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ! ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ! .
    ΣΤΡΙΠ ΤΗΖ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ! ΕΛΑΑΑ ! ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ! ΑΝΤΕ ! ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ !
    ΑΝΤΕ ! ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΙΘΕΙΤΕ ! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΝΤΕ ! ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΜΑΣ ! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ .ΧΕΧΕΧΕΧΕ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αποκαλύφθηκαν οι γδαρτες της Ελλάδας ..αλλά έχουν σύμμαχο τους την αμνησία του λαού και απληστία του .Λυπάμαι που μέχρι σήμερα θεωρούσα πως έστω σε στιγμες οπως αυτές περναμε που περνάει η Ελλάδα όλοι θα συσπειρωνονταν ως μια επιθυμία μια γροθιά ενάντια σε ότι θα τους στερούσε την πατρίδα και την ελευθερία της ...έτσι όπως τα πράγματα βαδίζουν σε 5 χρόνια δεν θα μπορούμε ούτε να λέμε πως είμαστε πολίτες αυτής της χώρας ..Werwolf...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ...ΔΕΝ ΙΣΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΘΡΟ.Επειδή μενω στην ΝΣμυρνη κ ακριβως ολανω απο την ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ να σας ενημερωσω ότι στο κατηχητικά σχολεια της Μητροπολης γίνονται μαθηματα για τις μεγάλες διαφορες που υπάρχουν ανάμεσα στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Κ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...

    Αυτο το άρθρο είχε αναπαραχθεί κ σε άλλα σά¨τ κ για να δω αν ισχύει ρωτησα στην εκκλησί τους αρμόδιους φορείς αλλά κ τους ιερείς κ μου απαντησαν αρνητικά,,ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    Για να μπάινουν τα πραγματα κ τα γεγονότα σε μια σωστή πλευρά

    Ευχαριστω ΝΑΤΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νατάσα,

      ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. Βέβαια, η αφίσσα αυτή, που έβγαλε το Κατηχητικό της Αγίας Φωτεινής, δεν παραπέμπει καθόλου σε ομιλία περί των "διαφορών"..
      Και γνωρίζω εντωμεταξύ ότι δεν έγινε αυτές τις ημέρες αυτό. Προ τριμήνου είχε καταγγελθεί από Ορθόδοξα ιστολόγια αυτή η δράση της Μητρόπολης Ν.Σμύρνης.

      Διαγραφή
  5. Τελικα καποιοι στην ηγεσια της εκκλησιας η θα ειναι ενεργουμενα του εκαστοτε Σχολαριου υπηρεσιας η τωρα τελευταια ιδιως φερεφωνα της νεοταξικης αντιληψης των πραγματων. Πολυ σπανια να υπαρξει στην ηγεσια της Εκκλησιας Ελληνικη Πατριωτικη συναντιληψη με τον λαο. Ειναι βεβαιο οτι η ηγεσια της οταν δεν προτασσει τα ιδεολογηματα της Νεας Ταξης και των στοων(που ειναι το συνηθεστερο-ιδιως τωρα τελευταια) προτασσει και ιεραρχει ως μειζονα τα ιδεολογηματα της θρησκευτικης κοσμοαντιληψης θεωρωντας ουτως η αλλως το ιδανικο της πατριδας ακυρο η δευτερευον αν δεν υπαγεται στα κατ αυτους προταγματα.Πρωτα Χριστιανος και μετα Ελλην!!!Αυτο λενε στην ουσια οι εκαστοτε Σχολαριοι!!! Η επιδιωκουν καποια συναντιληψη με τους μουσουλμανους(αν ειναι ποτε δυνατον) ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ετσι την λαθροεισβολη για την οποια πιστευω εχουν την αποψη οτι ολο και καποιον θα τσιμπησουμε!!! Αυτο που ΟΥΔΟΛΩΣ εκαναν τα προηγουμενα χρονια προ λαθροεισβολης θελουν να το κανουν τωρα που η ζυγαρια γερνει επικινδυνα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.. ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΦΕΡΑΝΕ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ PUNISHER 27 Μαΐου, 2020 22:59

      Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω : Από τους Μικρασιάτες, αυτοί που εδραίωσαν τον Θεοσοφισμό, τη Μαγεία, τον Αποκρυφισμό (και τις καφετζούδες!!!) στην Ελλάδα, υπήρξαν κυρίως οι Σμυρνιοί/-ές. Γιατί αυτοί;;; Διότι ήταν Κοσμοπολίτες. Τους ενδιέφερε περισσότερο το χρήμα (συσσώρευση πλούτου) και ήταν "bons viveurs" (καλοπερασάκηδες). Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και οι 'Ελληνες της Αιγύπτου (Αιγυπτιώτες). Δεν είχαν ιδιαίτερο δέσιμο με την πίστη μας. Σμυρνιοί και Αιγυπτιώτες, αποτελούσαν τις δύο μοναδικές ομάδες των ελληνικών πληθυσμών του Μείζονα Ελληνισμού, που υπήρξαν χλιαροί έως και αδιάφοροι στα θέματα της Ορθόδοξης Πίστης. Η Εκκλησία, ως χώρος και ως θεσμός είχε γιαυτούς περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα. 'Ηταν ο συνδετικός κρίκος των Ελλήνων της παροικίας. Σε αντίθεση με τους Σμυρνιούς, οι υπόλοιποι Μικρασιάτες : Αϊβαλιώτες, Καππαδόκες, Κωνσταντινουπολίτες κλπ, ήταν πιό κοντά στην Ορθοδοξία και στην παράδοση της Εκκλησίας. Η ζωή τους ήταν ταυτισμένη με την Εκκλησία και την πνευματική της ζωή. Αυτοί που είχαν μέσα τους το σπέρμα του Κομμουνισμού ήταν οι Πόντιοι, οι οποίοι στις κομματικές οργανώσεις του Κουκουέ, αποτελούσαν την πλειοψηφία. Αν το σκεφτείς είναι πολύ παράδοξο αλλά και τραγικό! Διότι ο ηθικός αυτουργός του ξεριζωμού τους υπήρξε ταυτόχρονα και ένας από αυτούς γιά χάρη του οποίου θα έπεφταν και στη φωτιά! : Ο Λένιν! Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εκκαθάρισης (1936-1938) οι 'Ελληνες της Αζοφικής αλλά και οι Πόντιοι που είχαν αναζητήσει καταφύγιο στη Ρωσσία (ΕΣΣΔ) κατά τη διάρκεια των διωγμών και των σφαγών τους από τους Τούρκους, υπέστησαν τα ίδια και από τον Στάλιν. Χιλιάδες ήταν αυτοί που εκτελέστηκαν, ή εκτοπίστηκαν στα γκούλαγκ. Το Κουκουέ "ποντιακό" κατά 85% εκείνη την εποχή. Αλλά και ο "Πατερούλης", "Πατερούλης"! Παρά τη παρέλευση 80 χρόνων μυαλό δεν έβαλαν...

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟ ;ΡΕ ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;
    ΕΙΧΑΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ,ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ,ΣΤΟ ΑΙΔΙΝΙΟ ,ΣΤΟ ΑΙΒΑΛΙ ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ;
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΛΕΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ .
    ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ,Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΤΟΥ 50%.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε έχεις συγκεκριμένες περιπτώσεις ;
    Δεν μπορείς να αμολας τέτοια σε βάρος των Μικρασιατών !
    Αυτά ,συμβαίνουν παντού.
    Το να ξερνάς χολή πάνω σε ανθρώπους που φάγανε σφαγή δεν σε περιποιει τιμή.
    Η σκατιλα δούλευε παντού.
    Και σκατατζηδες δεν είχε μόνο το κκεβρε.Ειχε και το βενιζελικό κόμμα και το λαϊκό.
    ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.
    ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
    Η ΚΑΜΗΛΑ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΕΙ.
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ.ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΣΠΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΠΟΤΗΡΙ !
    ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΆΖΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Αριστόμαχο

      Ξαναδιάβασε προσεκτικά το τι γράφω. Με την απάντηση που δίνεις δεν φαίνεται να σχολιάζεις αυτά που έγραψα αλλά αυτά που, εσφαλμένα νομίζεις ότι έγραψα. Καταρχήν, έχω, νομίζω, το δικαίωμα να εκφράσω ελεύθερα την άποψή μου χωρίς να πρέπει να απολογηθώ στον πάσα ένα. 'Επειτα, εάν διάβαζες πίο προσεκτικά θα διαπίστωνες ότι πουθενά δεν αναφέρομαι με υποτιμητικά λόγια στους Μικρασιάτες, στο σύνολό τους. Από που, λοιπόν, συνάγεις το συμπέρασμα ότι ρίχνω χολή. Εξάλλου εκτός από τους Σμυρνιούς κάνω αναφορά και στους Αιγυπτιώτες. Διότι όπως και να το κάνουμε, μέσα στο πολύ ευρύ πεδίο του Μείζονος Ελληνισμού ήταν οι πλέον Κοσμοπολίτες. Γνωρίζεις ποιός είναι ο Κοσμοπολίτης;;; Είναι ο πολυταξιδεμένος, ο διεθνιστής (με την ευρεία έννοια του όρου). Αυτός, δηλαδή, που αισθάνεται άνετα ανάμεσα σε ξένες κουλτούρες και κάποια στιγμή ίσως να υιοθετήσει κάποιες συνήθειές τους. Δεν είναι τυχαίο πως από ολους τους Μικρασιάτες, ειδικά οι Σμυρνιοί, είχαν υιοθετήσει ευρωπαϊκές συνήθειες. Και από τους Αιγυπτιώτες ('Ελληνες της Αιγύπτου), οι Αλεξανδρινοί. Επίσης να σε πληροφορήσω ότι η Σμύρνη αποτελούσε δύο από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κέντρα του ελληνόφωνου κόσμου (το άλλο ήταν η Αλεξάνδρεια), σε αντίθεση με την Πόλη όπου άξονας της ζωής των Κωνσταντινοπολιτών ήταν το Πατριαρχείο. Η Σμυρνιοί ήταν οι "μπον βιβέρ". Αυτή ήταν η ψυχοσύνθεσή τους. 'Οποιος ταξίδευε στη Σμύρνη νόμιζε ότι βρισκόταν σε μιά ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Η Σμύρνη διέθετε 'Οπερα όπου ήταν εφάμιλλη με την 'Οπερα της Βιέννης ή του Παρισιού. Στην Σμύρνη κατέφθαναν ξένοι συνθέτες και ανέβαζαν έργα τους που ακούγονταν γιά πρώτη φορά παγκοσμίως. Θα μπορούσα να σου γράψω κατεβατά και να σου περιγράψω πολλά αλλά το (εχθρικό) ύφος σου περί "λάσπης" και "καμπούρας" δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Προσωπικά το ύφος σου δεν το δέχομαι διότι εκτός των άλλων, έλκω την καταγωγή μου ΚΑΙ από τη Μικρασία. Συνεπώς, γνωρίζω πολύ καλά πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι... Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να παίρνεις "εργολαβία" την μικρασιατική καταγωγή, να παριστάνεις τον θιγμένο και να είσαι προσβλητικός με το καθένα που θέλει να εκφράσει την άποψή του. Η απάντησή μου στον PUNISHER είχε διαφωτιστικό χαρακτήρα, διότι θεώρησα ότι στο σχόλιό του τους βάζει όλους στο ίδιο καλάθι.

      Χαίρε.

      ΥΓ. : 'Οσο γιά το "ποτήρι", θα το πιούμε μαζί! Εδώ θα είμαστε και θα το απολαύσουμε όλοι... Εβίβα!

      Διαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ? Ελα ντε. Παραξενο ε? Διοτι οπου υπαρχουν πολοι αγιοι, υπαρχουν κε πολοι διαβολοι. Διοτι οπιος ενοχλει τον Θεο μια φορα, ο Διαβολος τον ενοχλει ΤΡΕΙΣ φορες. Διοτι ο νέο-εληνας όταν ακουει για πατρις-θρησκεια-οικογενεια δαιμονιζεται // Διοτι ο νέο-εληνας στον μονο Θεο που πιστευει ειναι ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Τον εχουνε κανει ετσι οι ανοητες και αμορφωτες μαμακες και γιαγιακες. // Διοτι ο αμορφωτος ραγιας νέο-εληνας, φευγοντας από την εκλησια οπου εκανε τους μεγαλους σταυρους και πηγαινοντας μεχρι το δημοτικο σχολειο ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, μεσα σε αυτά τα εκατο μετρα ξεχναει κε τους Θεους, και τις θρησκειες και τις Παναγιες, και το μονο που σκεφτεται ειναι «ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟΙΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ, ΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ» // Ετσι πηγαμε ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ και θα παμε ακομα παραπερα // Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ δεν ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι. Δεν πανε καλα? Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ δεν ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι. Δεν πανε καλα? Ο ΚΑΝΑΔΑΣ δεν ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι. Δεν πανε καλα? Στην ΙΑΠΩΝΙΑ δεν ειναι Ορθοδοξοι Χριστιανοι. Δεν πανε καλα? Αυτά που σας ανεφερα ειναι μεσα στα δεκα καλυτερα κρατη του κοσμου // Κοιταξτε τωρα την χαμενη Ορθοδοξη Χριστιανικη Ελλαδα, με τα δυο λαμδα, με τους ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ και τους ΕΚΑΤΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ. Ένα ξεφραγο μπορντελο το οποιο γελανε οι Αφρικανοι μαζι μας // Μας εχει φαει η θρησκοληψια, η απληστια, η υποκρισια και η μαλακια, σε σημειο οπου για να πιεις καφε με γυναικα πρεπει να παρεις αδεια από το Πατριαρχειο Ιεροσολυμων και για να πιασεις τον κωλο γυναικας πρεπει να παρεις αδεια από το πουστο-λεσβιακο κυκλωμα που κυβερνα αυτό το μπορντελο. Η μιση Ελλαδα ΑΚΑΡΠΗ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΗ και οσες κατορθωσουν να πιασουν κανα εμβρυο το δολοφονουν μεσα στην καταραμενη κοιλια τους, συνθλιβοντας το κεφαλακι του με ταναλια ενώ αυτό σπαρταραει, και μαλιστα με επιδοτηση του δολοφονικου κρατους. Αυτό το ξευτελισμενο κρατος πρεπει να γκρεμιστει και να ΜΗΝ ξανακτιστει από τα ιδια καθηκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, το τέλος μας είναι πολύ ποιο κοντά από ότι μπορούμε να φανταστούμε!
    23/01/2016

    ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/23/18462/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης - το ολοκαύτωμα της Ευρώπης
    28 / 11 / 2018

    Γιάννης29 Νοεμβρίου 2018 - 12:12 μ.μ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ

    https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg

    Καλά,όλη η συλλογιστική περί "αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π..., όμως αυτό:
    - θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
    ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

    Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΩΝ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ χρειάζεται να... "ενσωματωθούν"- εκπολιτιστούν, αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!! Αλλά θα είναι "δικαίωμα", του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη, άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,και να συμπεριφέρεται αναλόγως...

    Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική, είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:
    "πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα, μετά σας "προσφέρουμε" την λύση!"
    Τι εννοώ;
    Εχετε σκεφτεί ποτέ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ; Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα! Τι άλλαξε λοιπόν;
    Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ "ανθρωπιστική" βοήθεια των "φιλάνθρωπων" του δυτικού κόσμου, όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;), ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!

    Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι "φιλάνθρωποι" ,ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική, δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!
    Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" ΕΥΡΩΠΗ!

    Και γράφω "σας τους μετακομίσουμε", γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους ΔΕΝ σκέφτεται, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του, να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα, για να έρθει ως "προσφυγο-μετανάστης" στην ευρώπη! Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η "ανθρώπινη παρέμβαση" δηλαδή η
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ , είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση, χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
    Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού, Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο και δομημένο,(π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια, ΟΧΙ από... "αγάπη και φιλανθρωπία" αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού=δημιουργία τους "στρατού εισβολής" για την ευρώπη) όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας των "φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια", προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωαπίου, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

    https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSS Η Σ Υ Χ Ι Α ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
    ΙΣΛΑΜ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.... ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ :
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ……
    ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ :
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση. Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ –
    16.3.2015
    http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735
    ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΕΙΠΕ :
    ΟΤΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΟΣ 2 ΔΙΣ ΔΟΛ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 5.000 ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΓΗ , ΚΡΑΤΗ , ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,
    ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.........
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΕ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΜΚΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ Ή ΣΤΗΝ ΕΕ Ή ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

    ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ! ! !

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ......
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ….

    Ιωάννης Μάζης VS Yanis Varoufakis: Το Ισλάμ έσωσε τον πολιτισμό μας; | 26-5-2020
    28 Μαΐ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=WukKQOvOz7o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς σάς ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον πληροφοριακό υλικό των σχολίων σας.
      Εδώ όλα διαβάζονται. Σαν να είναι αναρτήσεις.

      Διαγραφή
    2. Ελληνόπουλό Μας!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  16. Ειστε ολοι για τα σιδερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή