«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ο ΤΡΑΜΠ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ Η EMILY


O Πρόεδρος Τραμπ στον λογαριασμό του στο Facebook πριν από λίγο ....

λέει οτι ο Ομπάμα είχε απολύσει τον Mattis... και οτι ο ίδιος θα έπρεπε να τον είχε απομακρύνει νωρίτερα ....

Ο ίδιος ο Mattis εδώ ... συμβουλεύει τον Μπάιντεν να βάλει επιτέλους το συνθημα "America First" στην άκρη ...

Διότι είναι γνωστές οι σχέσεις του Mattis με την Κίνα και για το οτι προωθεί τα δικά τους συμφέροντα έναντι των Αμερικανικών. Όχι μόνο στην Αμερική φυσικά αλλά και παντού με όποιους ηγέτες και αν συνεργάζεται...

Πού αλλού ήταν ο Στρατηγός μέλος ... αλλά και συνέχιζε να συνεργάζεται ... : Mα φυσικά στο Hoover Instituions....

Πού ανήκει το Hoover Institution ...;

Μα φυσικά στο CFR .... Στο Council on Foreing Relations δηλαδή... στο οποίο σας έγραψα πριν λιγες ημέρες το πώς ο Ροκεφέλλερ ήθελε σε μία συνάντηση της νεοιδρυθείσας τότε Τριμερούς Επιτροπής, να πάρει τα ηνία και να γίνει Πρόεδρος ο ίδιος ή κάποιος δικός του άνθρωπος... Και θυμάστε ποιόν τοποθέτησε αφού έκανε τον πρώην πρόεδρο να παραιτηθεί ....

Την σύζυγο του Κίσσινγκερ ... !

Ενώστε τις τελίτσες ... Deep State δηλαδή όλοι ... !

και σχεδόν όλα τα ονόματα που αναφέρει το άρθρο εκεί ανήκουν αν το ψάξετε

Κίνα και Deep STate .. Αυτά έχει και η Ευρώπη.

Ξαναδιαβάστε εκείνη την ανάρτηση γιατί θα τα βλέπουμε συνέχεια 😉

Κατάλάβατε ποιούς είχε δίπλα του τώρα και γιατί ήταν τόσο δύσκολο εδώ και καιρό να τα τακτοποιήσει όλα μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ....

Την Καμπάλ την είχε δίπλα του παντού ..

Eλπίζω να φαίνονται όλα πιο καθαρά τώρα πια ...

H κυρία στην φωτογραφία, λέγεται Emily Murphy ... δικηγόρος αλλά επί Προεδρίας Τραμπ ειναι Κυβερνητικός Αξιωματούχος στον Λ. Οίκο και είναι η Γενική Διαχειρίστρια όλων των Υπηρεσιών.... (GSΑ θα το βρείτε στους Αμερικανούς και τον Τραμπ να αναφέρονται με τα αρχικά)

Η Εμιλυ την οποία ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαρίστησε πριν από λίγο πάλι μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, δεν δίνει την διαχείριση στον Μπάιντεν αφού τα αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν βγει πρώτον και δεύτερον επειδή γνωρίζει το τί γίνεται καλά δεν τον αφήνει ακόμη να έχει πρόσβαση σε "ευαίσθητες" πληροφορίες ασφαλείας του Λ. Οικου. Γι αυτό και δεν του παραδίδει τα κλειδιά του Λ. Οίκου. Επίσης ο Μπάιντεν ζητά να έχει πρόσβαση εκτός από τις πληροφορίες ασφαλείας εκτάκτων αναγκών και στα χρήματα ...

Αυτό συμβαίνει μέρες και ο Τραμπ αλλά και η υπόλοιπη ομάδα την ευχαριστούν συνέχεια για αυτή της την απόφαση.

Η Έμιλυ τις προηγούμενες ημέρες ακριβώς γι αυτόν τον λόγο απειλούνταν. Απειλούσαν και τρομοκρατούσαν και αυτήν και την οικογένειά της. Ο Μπάιντεν και οι "γνωστοί" πηγαν να πάρουν με το ζόρι τον Λ. Οίκο και γι αυτό και τις τελευταίες ημέρες είχε αυξηθεί η φύλαξη του Λ. Οίκου.

Και όταν λέω οτι η Έμιλυ γνωρίζει τα σχέδια του Μπαιντεν και του Deep State....θα εξηγήσω και παρακάτω ...

Είδαμε πού ανήκει ο Mattis....και ποιανών συμφέροντα εξυπηρετεί. Κίνα τα κεντρικά του Deep State.

O Βaiden (και κατ' επέκταση το Deep State οπου διαχειρίζεται τον Baiden) σχεδίαζαν να πάρουν με το ζόρι τον Λ. Οίκο όπως ειπα και πιο πριν. Πώς όμως : Τα σχέδιά τους ήταν να βάλουν τον Κινεζικό στρατό να τους βοηθήσει και να τον πάρουν. Ο Τραμπ γνώριζε φυσικά αυτά τα σχέδια ... προστάτευσαν όσους έπρεπε... άυξησε την ασφάλεια και έχουν αρχίσει πλέον οι συλλήψεις ..

Τέλειωσαν σχεδόν και οι επιχειρήσεις κάτω τα τούνελ όπου είχαν κρυφτεί πολλοί από αυτές τις οντότητες ... και συνελήφθησαν και αυτοί ..

Στον αγώνα αυτό όμως ο Τραμπ δεν είναι μόνος του. Εκτός από τις Φωτεινές Δυνάμεις πίσω του, είχε και αρκετά κράτη που τον υποστήριζαν και έπαιζαν ο καθένας τον ρόλο που έπρεπε.

Γι αυτό άλλωστε και αυτές τις ημέρες όπως παρατηρήσατε σταμάτησα για λίγο να γράφω για γεωστρατηγική...

Μάλιστα είδαμε και την Τουρκία που έτρεξε να δηλώσει οτι αγαπάει τον Μπάιντεν και ελπιζει στις μή κυρώσεις και στην απόκτηση των F-35....

Η Τουρκία ήταν από τα κράτη που δεν ήξερε το τί γινόταν... γι αυτό και έκανε συζητήσεις ακόμη και με την Σ. Αραβία όπου πηγε για επαναπροσδιορισμό των σχέσεών τους. Ο Σαλμάν φυσικά που γνωρίζει τί γίνεται και είχε τον δικό του ρόλο ... φυσικά και συμφώνησε να το ξανασυζητήσουν από την αρχή το θέμα ( ξέρουμε από πριν την σχέση μίσους αυτών των δύο και το εμπάργκο.... έπρεπε να προβληματιστείτε 😉 )

Γι αυτό άλλωστε και οι πρόσφατες επισκέψεις του Πομπέο .... ο οποίος όσο οι άλλοι απειλούν τον Λ¨. Οίκο εκείνος κάνει την δική του δουλειά και ενημερώνει συνεχώς αυτούς που πρέπει.

Και τα δύο στρατόπεδα έπαιζαν καλά τον ρόλο τους.... '

Τώρα όσον αφορά τα ΜΜΕ.... έπεσαν στην παγίδα και εκτέθηκαν και αυτά. Αυτά ακόμη δεν γνωρίζουν για τις συλλήψεις των αφεντικών τους.

Τα ΜΜΕ επίσης, έβγαλαν για την Έμιλυ ... οτι παραδίδει στον Μπάιντεν την διαχείριση του Λ. Οίκου κάτι που δεν ίσχυει. Παρ όλα αυτά το βλέπουμε σε όλα τα ΜΜΕ. Τόσο όμως ο ίδιος ο Τραμπ το έχει δηλώσει όσο και η ομάδα του στα social media. Όπως και η ίδια το δηλώνει οτι δεν δίνει την διαχείριση.

Επίσης γι αυτό έτρεξαν να πούνε οτι αποχωρεί ο Τραμπ από τον Λ. Οίκο σήμερα και τρομάξατε όλοι και ρωτούσατε ...

Οχι δεν παραιτήθηκε και αυτό υπήρχε και στο τελευταίο του μήνυμα το βράδυ.... Οτι δεν παραιτειται μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Eνημέρωση υπήρχε και από την ομάδα του. Και τα ΜΜΕ το ήξεραν αλλά επέλεξαν διαφορετική οδό....

Οπότε απολαύστε και την υπόλοιπη συνέχεια λοιπόν ....

Και εννοείται οτι μετά από τα στοιχεία που σας εχω δωσει για το CFR ...και την Τριμερής Επιτροπή ..... τώρα γνωρίχεται πώς να κάνετε τις έρευνές σας για κάθε " παίκτη" .... σε ολο αυτο το σκηνικό. Και θα δειτε τελικά το ποιοι διοικούσαν ...

Έχει "ξεδιπλωθεί " όλο πια ....το Συστημα ...


Stella Margie

 

enaasteri.blogspot.com 


19 σχόλια:

  1. ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑΚΙΑ
    ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλησπέρα μου φίλε.
    Όπως όλα δείχνουν θα καεί το πελεκούδι. Τους έχει στριμώξει τόσο άγρια που δεν ξέρουν
    από που τους έρχεται. Είναι μεγάλος σκακιστής, έτσι εξηγείται όλο αυτό το μίσος.

    Γιατί μισούν τον Τ.ρ.α.μπ
    https://www.youtube.com/watch?v=WfhGv-EmCI0&ab_channel=EternalNow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα boy!
      Πολύ καλό το βίντεο, ευχαριστώ!

      Air άκουσες;

      Διαγραφή
    2. Ναι, το Modular Mix μου αρέσει είναι ένα ατμοσφαιρικό κομμάτι με ωραίο ρυθμό
      (για τα δικά μου αυτιά).
      Πες μου την γνώμη σου για αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=X1hpuOitc3s&ab_channel=rusurazvan

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλό βίντεο !

      Διαγραφή
    4. Mmmmmmm.. very very nice το Shade grown beans!!!

      Διαγραφή
    5. πολυ καλο εξαιρετικό.
      Δείτε και αυτο .Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της
      https://www.youtube.com/watch?v=LfjWimrdhFY&feature=youtu.be
      αυτο ειναι καπως παλιο αλλα ειναι επικό.
      The secret Trump speech that the elites never wanted us to see.
      https://www.youtube.com/watch?v=TW2L6sLAZr8&feature=emb_logo

      Διαγραφή
  3. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

    Όταν πρόσφατα η Σίντνεϊ Πάουελ δήλωσε ότι "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΚΕΝ", οι περισσότεροι από εμάς σκεφτήκαμε το Σκανδιναυικό Τέρας και την ενθαρρύναμε για το "αρχιδατο" σχόλιό της. Η έκφραση του προσώπου της όμως ήταν πολύ σοβαρή όταν το είπε.
    Δεν αστειεύτηκε και τώρα ξέρουμε γιατί!
    Το "Kraken" είναι ένα ηλεκτονικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη και την αρμοδιότητα του Υπουργείου Άμυνας, το οποίο παρακολουθεί και παραβιάζει διάφορα άλλα ηλεκτρονικά συστήματα για να αποκτήσει αποδεικτικά στοιχεία για άθλιες και προδοτικές ενέργειες από το βαθύ αμερικανικό κράτος! Ο Πρόεδρος Τράμπ και οι πιστοί πατριώτες στη Στρατιωτική και Διαστημική Διοίκηση έχουν τώρα όλα τα στοιχεία για την απάτη/κλοπή ψήφων και για την προδοσία σχετική με τις εκλογές.
    Αυτό θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του "βαθέως κράτους" της Αμερικής!

    Σ' αυτό που συμφωνούμε με τις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές του 2020 είναι ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ εκλογές. Παρακολουθούμε την απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Η CIA, το FBI και το DOJ είναι γεμάτα από "αρουραίους της προδοσίας" που σκοπεύουν να κλέψουν την προεδρική έδρα και να αναλάβουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την παγκόσμια τάξη. Είναι κακές μαριονέτες παγκοσμιοποίησης που ωθούν τολμηρά το πραξικόπημά τους για να καταστρέψουν την Αμερική και εφαρμόζουν μια παγκόσμια επανεκίνηση με το να εγκαινιάσουν την Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών, η οποία είναι μία αναθεωρημένη έκδοση της Ατζέντας 21 για την "διατηρήσημη ανάπτυξη".
    Τρομοκρατούν τους ανυποψίαστους Αμερικανούς, ενώ έθνη σε όλο τον κόσμο κάνουν ακριβώς τα ίδια στους πολίτες τους.

    Θα πετύχουν;
    Η απάντηση είναι γνωστή:
    ΟΧΙ!

    https://themarshallreport.wordpress.com/2020/11/22/sidney-powells-kraken-is-dod-cyber-warfare-program-we-are-at-war/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!
      Διόρθωση χρειάζεται μόνο η φράση "ενώ έθνη σε όλο τον κόσμο κάνουν ακριβώς τα ίδια στους πολίτες τους". "Κράτη" μάλλον εννοούσατε αντί "έθνη".

      Διαγραφή
    2. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
      Σωστός.

      Κράτη, διότι το Έθνος δεν τρομοκρατεί, δεν καταληστεύει αλλά προστατεύει τὸ Ομόαιμον, τὸ Ὁμόγλωσσον, τὸ Ὁμόθρησκον καὶ τὸ Ὁμότροπον.
      Ήταν μια απλή μετάφρασις δύο παραγράφων από το άρθρο του συνδέσμου που παρέθεσα στο κάτω μέρος του σχολίου μου.

      Ο/Η Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου, 2020 05:25

      Διαγραφή
    3. Η επισήμανση είναι πολύ σωστή για το πρόγραμμα Kraken και είναι εύστοχες οι αποκαλύψεις του Ανώνυμου φίλου σχετικά με αυτό.
      Εκτιμώ όμως, ότι η εξαγγελία της Sidney Powell δεν περιορίζεται σε αυτό, ούτε βεβαίως αφορά κάποιο τέρας της Νορβηγίας. Πρόκειται για επερχόμενες αποκαλύψεις που αποδομούν σε επικοινωνιακή βάση το συνολικό υπάρχον κρατικό μόρφωμα των ΗΠΑ, που εξήγγειλε, με αφορμή την συμμετοχή πολιτικών προσώπων που ανήκουν στο ρεπουμπλικανικό κόμμα στην καλπονοθεία μέσω του Dominion. Δεν πρόκειται μόνον για μια εκλογική αναμέτρηση δημοκρατικού και ρεπουμπλικανικού κόμματος, αλλά για επερχόμενο σίφουνα, που θα κατεδαφίσει όλη την παράγκα, ώστε να οικοδομηθεί στην θέση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ένα καθεστώς, που θα επιστρέφει την εξουσία στα χέρια των εθνών, με πρωτοπορία τις πατριωτικές δυνάμεις.

      Διαγραφή
    4. Το πρωτότυπο (στα αγγλικά) κείμενο έλεγε "nations", γι' αυτό η παρερμηνεία

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΑΦΕΝΤΟ ΜΟΥΤΣΟΎΝΑΡΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΑ.
    ΒΡΕΕΕΕΕ !.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗ !.
    ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ.ΒΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.
    ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ !.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !ΡΑΒΔΙ !.
    ΑΤΑ ,ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ,ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΞΕΡΑΔΙΑ.
    ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΩΧ !.
    ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΠΑΙΔΙΑ !.
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΤΕΝΑ.
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΜΑΝ !ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ !ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ !.
    ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΖΕΒΖΕΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ ,ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΎΡΔΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ !.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ !.
    ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ !.
    ΤΟ ΤΙ ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΜΕ !.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ !.
    ΒΡΕ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ;
    ΝΤΑΝΤΑΡΛΙΝΤΑ !.
    ΝΤΑΝΤΑΡΛΙΝΤΑΤΑ !.
    Ω ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ !.
    ΝΤΑΝΤΑΝΤΙΡΛΑΝΤΑ !.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.
    ΚΩΣΤΗΗΗΗΗ !
    ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΕΜΕΝΑ ,ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ;
    ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τους λαχανοντολμαδες, οχι, τις , Αριστομαχε.....εγω ειμαι ετοιμη....χαχαχαχαχαχα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα, ο τυπάκος που ήθελε να σας μαντρώσει "σε ένα κοινό κέντρο συντονισμού", ξαναχτύπησε στα Αττικά Νέα. Με τα ίδια ακριβώς λόγια!!! "Κόπυ-πάστε" δηλαδή!
    Νομίζω πως πρέπει να ελεγχθεί η αϊ-πι του.

    https://attikanea.info/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ac%ce%bb%cf%89-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%84/#comment-21168

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ,ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΙ.
    Η ,Ο ,ΤΟΥ ,ΤΩ...
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΡΟΥΠΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΤΥΡΙ ,ΑΠΟ ΧΕΛΜΟ.
    ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΕΜΕΑΣ ,ΜΠΟΡΝΤΩ ΜΕ ΡΟΔΙΤΗ.
    ΜΜΜΜΜΜ ,ΜΟΥΡΛΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΣΙΦΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/2334506353361444
    ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΝΕΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΥ-ΑΓΓΕΛQΥ ΜΑΣ.
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΝΙΑΓΑΡΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΤΟ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος σε αυτό το βίντεο ζωγραφίζει, ενθουσιάστηκα καταπληκτικός και τώρα πια φαίνεται έχει υπόβαθρο και γερό ΑΛΛΑ το βασικό ο άνθρωπος είναι ΕΛΛΗΝ με ψυχή παλιά, ΕΛΛΗΝΙΚΗ και αυτό φτάνει.
      ΔΠ

      Διαγραφή