«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ Α Ν Α Λ Υ Σ Ε Ι Σ ; - ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ"ΗΡΩΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ" ΜΕΣΩ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΛΙΓΝΑΔΟΥΣΑ" ΚΑΙ ΛΙΓΔΙΑΖΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΦΙΑ..


 

Η Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και των πολιτικών από την διεθνή Μαφία 




Βίντεο 2ο: Γιατί η Εισαγγελέας Ροδόπης Μελισσάρη στοιβάζει ανήλικα στο Νοσοκομείο και τα θέτει σε κίνδυνο;;


 

 

 Μην θεωρηθεί ότι βρέθηκα και σε ευχάριστη θέση να κάνω αυτή την ανάρτηση σήμερα. Γιατί έπρεπε να αντλήσω ιδιαίτερη δύναμη για να αποκαθηλώσω από τη σκέψη μου ένα πρότυπο. Η πολιτική του ιστολογίου μπορεί να ήταν ως τώρα η τόνωση του ηθικού και του πατριωτισμού των Ελλήνων, ακόμα και αποφεύγοντας να συμμετάσχουμε σε λάσπη επί ιερών και ηρωικών αγελάδων, για να μην διαταραχθεί ο στόχος αυτός, όμως όταν έρχονται τελικά κατάμουτρα (μπροστά μου) αποδείξεις και καταφανή συμπεράσματα, δεν μπορώ να συνεχίζω την ίδια μανιέρα, γιατί τότε θα πρέπει να θεωρήσω τον εαυτό μου συναυτουργό σε συνωμοσία. Και "ο σιωπών δοκεί συναινείν" που λέει κι η φίλη μου η Πόπη Σουφλή, και να πω εδώ.. ότι έχω σφόδρα διαφωνήσει μαζί της για το συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη έχετε καταλάβει ποιο είναι. Για το ίδιο πρόσωπο επίσης έχω αρνηθεί να αναδημοσιεύσω άρθρο του φίλου μου Γιώργου Μεταξά, κι ευτυχώς δεν μού κράτησε κακία γιατί το περίμενε.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να κατανοήσουμε πως το σύστημα είναι τόσο σατανικό που φροντίζει από πολύ νωρίς και με ακατάληπτους σε εμάς χίλιους δυό ευφυέστατους τρόπους να μάς εξαπατήσει. Μπορεί να κατασκευάσει μια ιερή αγελάδα στα μάτια τα δικά μας, να προσποιηθεί ότι την διώκει, ενισχύοντας την επιρροή της και στους πιο θερμόαιμους, ενώ παράλληλα την χρησιμοποιεί, χωρίς να πάρουμε πρέφα, για τις πιο ανώμαλες επιδιώξεις του.

Σάς δίνω λοιπόν και το 3ο μέρος του άρθρου του Γιώργου Μεταξά που είχα αποκρύψει (το 1ο και 2ο μέρος το είχαμε δημοσιεύσει εδώ). Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω επίσης και τον φίλο Panana για την αποστολή των δύο πρώτων βίντεο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



Φάκελος παιδοφιλία μέρος 3ο

 
Στις προηγούμενες αναρτήσεις, αναφέρθηκα στο σκάνδαλο «pizzagate» το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο πλήθος πολιτικών, δικαστικών, celebrities και ηθοποιών κακοποιούσαν και βίαζαν ανήλικα παιδάκια. Ακόμα αναφέρθηκα στις εταιρείες που είναι μπλεγμένες στο σκάνδαλο αλλά και για τα σύμβολα που χρησιμοποιούν σε διάφορα προϊόντα.

Σήμερα, κατ' απαίτηση αρκετών φίλων, θ' αναφερθώ στο σκάνδαλο που συγκάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά έγινε θέμα στο BBC. Και φυσικά, αναφέρομαι στην (κακήν κακώς εκδιωχθείσα δικαστικό Μαρία Μαργαρίτη! Η δικαστής Γρεβενών κ. Μαργαρίτη, είχε το σθένος να αποκαλύψει ότι εντός δικαστηρίων λειτουργούν οίκοι ανοχής όπου δικαστές βιάζουν ανήλικα, πολλές φορές έναντι αμοιβής. Εκείνη την εποχή (2008) η κ. Μαργαρίτη, προέβη δύο φορές σε απεργία πείνας. Την πρώτη (μπροστά στο Μαξίμου) συνελήφθη, ενώ τη δεύτερη (μπροστά στον Άρειο Πάγο) κατέληξε στο νοσοκομείο, εξαντλημένη.

Τα ελληνικά ΜΜΕ, είχαν προβάλει με μία αδιαφορία το θέμα, χωρίς να ακολουθήσει έρευνα. Αντίθετα, ακολούθησε συγκάλυψη, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Τότε, πρωθυπουργός ήταν ο Κωστάκης Καραμανλής και πρόεδρος «δημοκρατίας» ο Κάρολος Παπούλιας. Και οι δύο, φρόντισαν να κουκουλώσουν την υπόθεση και να στείλουν την κ. Μαργαρίτη στα... αζήτητα. Σήμερα, είναι άγνωστο πού βρίσκεται η κ. Μαργαρίτη. Δε γνωρίζουμε εάν ζει ή κάποιοι φρόντισαν να τη βγάλουν τελείως από τη μέση...

Επειδή όμως η κατρακύλα του δικαστικού κυκλώματος δε σταματάει εδώ, έχουμε άλλη μία ιδιαίτερη περίπτωση. Τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Νικόπουλο. Ο εν λόγω... «κύριος», είναι πατέρας της γνωστής...  δασκάλας - «ηρωίδος» Χαράς Νικοπούλου. Ο κ. Νικόπουλος λοιπόν, το 2018, φώναζε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες και πρακτοράκια ξένων υπηρεσιών (!!!!!!!). Εννοείται ότι όσο ήταν στο Σώμα, μούγκα στη στρούγκα...

Όμως, εδώ συμβαίνει κάτι άλλο με τον εν λόγω «κύριο»: έστειλε επιστολή υποστήριξης ιερωμένου ο οποίος είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία! Στην επιστολή τόνιζε την επί 35 ετών σχέση του ιερωμένου με την οικογένειά του, ως πνευματικού πατέρα και ότι συχνά έμενε σπίτι του... Μέχρι εδώ καλά! Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος ιερωμένος, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον προηγούμενο ναό που βρισκόταν, κατηγορούμενος ΠΆΛΙ για παιδοφιλία. Μάλιστα, οι πιστοί τον είχαν λυντσάρει άσχημα εντός του ναού. Αφού λοιπόν δικηγόρος του ιερωμένου ήταν ο γιος του κ. Νικοπούλου και αφού υπήρχε η εγγυητική επιστολή του ιδίου, λάδι ο ιερωμένος. Και φυσικά συνέχισε ακάθεκτος το... «έργο» του. Αλλά αυτήν τη φορά, όχι μόνος. ΜΑΖΊ με τη δασκάλα - «ηρωίδα» Χαρά Νικοπούλου, ίδρυσαν δομές φιλοξενίας / σχολεία για... ΠΑΙΔΆΚΙΑ! Όλως τυχαίως να υποθέσω...

Η ουσία είναι ότι το δικαστικό κύκλωμα βρωμάει από παντού. Οι καταγγελίες για παιδοφιλία της ΚΥΡΊΑΣ Μαρίας Μαργαρίτη, έρχονται να κουμπώσουν μαζί με πολλές καταγγελίες για βαλίτσες με χρήματα που σουλατσάρουν στην Ευελπίδων, αλλά και για τεράστια συγκάλυψη από όλες τις πλευρές. Όσοι δε συμμετέχουν, σιωπούν. Η σιωπή όμως, είναι παθητική συμμετοχή στο έγκλημα! Συνεπώς, ΌΛΟΙ όσοι γνωρίζουν και δε μιλούν (και πολιτικοί, και δικαστικοί, και εισαγγελείς, και δικηγόροι, και πολίτες) είναι συνένοχοι σε ένα έγκλημα από τα πιο ειδεχθή, αν όχι το πιο ειδεχθές. Κι αυτά, είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Φανταστείτε τι γίνεται πιο μέσα. Αλλά, επικρατεί «ομερτά»! Ο ιερός νόμος της σιωπής, όπου όποιος μιλάει, ή τον τρέχουν στα δικαστήρια, ή τον «εξαφανίζουν».

Με αυτήν την ευκαιρία, δηλώνω δημόσια πως ό,τι συμβεί σε εμένα ή σε οικεία μου πρόσωπα, υπεύθυνοι θα είναι όσοι ξεσκεπάζω σε αυτήν την ανάρτηση. Είτε με διασύρουν πετώντας μου «λάσπη», είτε με κυνηγήσουν δικαστικά, είτε πάθω το παραμικρό, να είστε σίγουροι ότι από πίσω θα κρύβεται η ΣΑΠΊΛΑ του δικαστικού εγκληματικού κυκλώματος! Και με αυτήν τη δήλωση, τους καθιστώ ΌΛΟΥΣ αυτούς υπεύθυνους για τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα τόσο εμού του ιδίου, όσο και των οικείων προς εμέ προσώπων.

Στο βίντεο που ακολουθεί, αποκαλύπτονται τα παραπάνω στοιχεία. 
 
 

 
 
Εγώ προσωπικά, επιθυμώ διακαώς να μάθω τι τελικά απέγινε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ηρωίδα της υπόθεσης: η ΚΥΡΊΑ Μαρία Μαργαρίτη...
 
 
Γεώργιος Μεταξάς 

   



24 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Κωστή μου!
    Κατ' αρχήν, χαίρομαι που είσαι φίλος μου κι η έντιμη παρουσία σου, δίνει μία αξία στη δική μου παρουσία. Το ν' αναγνωρίσεις έστω και μετά από τόσο καιρό (3 Δεκεμβρίου ήταν αυτή η δημοσίευση) ότι είχα δίκαιο, ειλικρινά με συγκινεί. Η αναγνώριση και μόνο, δείχνει το μεγαλείο του ανδρός. Εκείνο το μεγαλείο που κάνει το ΦΊΛΟ μου και ΑΔΕΛΦΌ μου Κώστα, λαμπρό φάρο και παράδειγμα προς μίμηση για μένα! Κλίνω γόνυ!
    Αδελφέ μου, όταν μιλάς συχνά με κάποιον, γνωρίζεις τι μπορεί να δεχτεί και τι μπορεί ν' αντέξει. Ήξερα ότι θα ήταν βαρύ για σένα να το δημοσιεύσεις τότε. Προφανώς δεν ήταν και ο καιρός κατάλληλος για ένα τέτοιο βήμα και κυρίως -το σημαντικότερο- η αποκαθήλωση ενός «ινδάλματος είναι μία επίπονη διαδικασία, που αφήνει μία πικρή γεύση στην καρδιά και μία οδύνη στο μυαλό. Ήξερα μέσα μου, ότι θα ερχόταν εκείνη η στιγμή που οι καταστάσεις θα ήταν ώριμες αρκετά, ώστε να δεχθείς αυτό το γεγονός. Γι' αυτό και δεν επέμενα. Έχω κι εγώ υποστεί τέτοια αποκαθήλωση και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει. Οπότε, ποιος ο λόγος να κρατήσω κακία; Πολύ πιθανόν κι εγώ στη θέση σου να έκανα το ίδιο.
    Τώρα, ως προς το περιεχόμενο... Αν σκεφτεί κανείς ότι το 3ο μέρος γράφτηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020 και ότι εσύ είχες ήδη δημοσιεύσει τα πρώτα δύο που γράφτηκαν από τα μέσα Νοεμβρίου 2020 και μετά, έχω την αίσθηση ότι λειτουργήσαμε για ΆΛΛΗ ΜΊΑ φορά, «προπομποί» των γεγονότων. Αρκεί μόνο να μη μας αποκαλέσει κανείς... «προφήτες», γιατί σίγουρα δεν είμαστε...
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ήθος σου και το χαρακτήρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια αδελφέ μου Γιώργο, ευχαριστώ και τον Θεό που φέρνει στο δρόμο μου άτομα σαν εσένα, τίμια, πείσμωνα, μαχητές της αλήθειας. Η συμπόρευση αυτή βέβαια, μόνο τυχαία δεν είναι. Ενισχύει δε σημαντικά την δύναμη κρούσης, την αλληλοκάλυψη που χρειάζονται οι συμπολεμιστές. Εξορκίζει τις άκυρες σκέψεις που μάς έρχονται καμιά φορά, "μήπως τα βάζουμε με ανεμόμυλους". Χαροποιεί την Πατρίδα, που προσμένει η αδελφοσύνη τούτη να γιγαντωθεί και να συμβάλλει στην απελευθέρωσή της.

      Καλά νά 'μαστε να την δούμε να δοξάζεται ξανά.

      Διαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΠΙΝΤΕΣ, ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΛΩΝΑΡΙ ΤΟΥ.
    www.facebook.com/photo/?fbid=248106693693874&set=a.235720881599122
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθινά μεγάλη γροθιά κι ίσως, έχουμε δεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.
    Τυχαίος ο πτωχευτικός; Με υπογραφή πισσαρίδη.
    Τυχαία τα λόγια της οικονομολόγου;
    Τυχαίο που για το κανάλι Vi APROGRAMMATISTA
    μας ενημερώνει το γιουτιουμπ πως
    Αυτό το κανάλι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας.
    Τυχαία δίνουν ελληνικές λέξεις διαστροφής εννοιών;
    π.χ. παιδοφιλία ενώ είναι παιδοβιασμός και παιδοκτονία
    Γιατί δεν το λένε με αγγλικούς όρους ;
    Νομίζουν πως θα ξεγελάσουν την ΝΕΜΕΣΗ;
    Αχ καλή μου Νέμεση να άκου, μας κατηγορούν γιατί είμαστε φίλοι των παιδιών.
    Ε ρε κούνια που σας κούναγε.
    Α, ρε ΣΟΥΛΑ που είσαι να ρίξεις τα γαλλικά σου;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΙ ``ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ'' [ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ] ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑΛΛΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.
      ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΩ, ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ] ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ.
      ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ.
      ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ...
      ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;;;
      ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ;
      ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ``ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΣΑΜΕ'' ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ...
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Παρ' όλο που κι εγώ εκτιμούσα τη συγκεκριμένη, δεν πέφτω από κανένα σύννεφο γιατί απλώς δεν κατοικοεδρεύω σε τέτοιου είδους ανεμοδαρμένα ύψη. Μου έχει συμβεί να ξεσκεπάζω με εμφανέστατες αποδείξεις διάφορους ρουφιάνους - του διαδικτύου και όχι μόνο - και να έχω υποστεί την εχθρότητα, τη χλεύη και την απομόνωση από αρκετούς καλοπροαίρετους μεν πανηλίθιους δε ανθρώπους, που μέσα στη βλακώδη τους άγνοια έκαναν και κάνουν τη βρώμικη δουλειά που μεθοδευμένα και ύπουλα τους υποβάλλουν τα υπαλληλάκια της σατανικής ελιτ. Και όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας...και το κωμικοτραγικό είναι ότι νομίζουν πως συμβάλλουν σε αγώνες αντίστασης στη νεοταξίτικη λαίλαπα.....Χαϊβάνια που μας παίρνουν στο λαιμό τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!!
    ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
    https://stop-paidofilia.blogspot.com/

    ΕΧΕΙ ΚΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΈΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΆΤΙΔΑ ΩΡΦΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΕΝΩ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΕΚΕΙ ΓΊΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΌΣ.

    ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΥΠ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;;;;;;; ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΊΘΕΤΌ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΈΝΗ ΕΛΙΤ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΎΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΟΣ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!!!
    ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΛΜΉΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;;;;

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΛΙΓΔΑΡΗ (ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες"

      μνκ

      Διαγραφή
  6. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/02/blog-post_315.html

    tha plirwnoyme kai toys paidofilous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο, οι παιδοβιαστές που πρέπει να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.. να παίρνουν και αναπηρικό επίδομα διά χειρός τσίπρα.
      Θέλω να ξαπλώνω για ύπνο για να βγω από τον εφιάλτη!

      Διαγραφή
  7. Τα κατορθωματα του γνωστου ειδωλου, ειναι γνωστα εδω και 5-6 χρονια!!! Οι εμπλεκομενοι οπως ο μπαμπας της, δικαστες της βορειου Ελλαδας (Μελιςςαρη, Φλωριδης κλπ), αρχιμανδριτης που απεβιωσε προσφατα απο κορωνοιο, την ΜΚΟ που ειχε και αλλα πολλα τα εξιστορουσε το "VI Aprogrammatista", το οποιο φροντισαν να το εξαφανισουν!!! Ισως τωρα ειναι η σωστη ωρα, για ν' αρχισει το ξηλωμα του πουλοβερ!!! Τωρα αρχιζουμε να μπαινουμε στο κομματι της ανωμαλιας με τα μικρα παιδα!!! Ελπιζω να μην ειναι αποπροσανατολισμος, απο αλλα θεματα και να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μένα μιά χαρά ανοίγουν τα Απρογραμάτιστα και η σελίδα και το κανάλι στο γιου-τιουμπ.

    Παρατηρώ ότι έχουν σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Μουλατσιώτη, ο οποίος είναι συνεργαζόμενος/προσκυνημένος στον πράκτορα Βαρθολομαίο του Φαναρίου, και συλλειτουργεί με τους ναζί σχισματικούς της Ουκρανίας, που είναι δημιουργήματα του Πάιατ. Επί δεκαετίες έβγαζε πολύ χρήμα με κηρύγματα κατά της ΝΤΠ και τώρα έχει φανερωθεί ως πιστό στρατιωτάκι της.

    Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο, θα ήμουν πολύ επιφυλακτική με ό,τιδήποτε ισχυρίζονται τα Απρογραμάτιστα.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Αυτά περί Μουλατσιώτη δεν τα ήξερα μνκ μου. Ευχαριστώ που μάς ενημέρωσες.
      2. Περί των "Απρογραμμάτιστων" δεν γνωρίζω, πάντως οι αναρτήσεις τους και τα βίντεο τους εδώ και χρόνια περί του δωδεκαθεϊστικού background της Νικοπούλου δεν με ενδιέφεραν. Γιατί δεν με ενδιέφερε αυτό το θέμα. Εδώ μπορεί να έπεφτε αδίκως λάσπη στην δασκάλα, μόνο και μόνο επειδή πρόβαλε στα παιδιά τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη και τον Σικελιανό.
      Εγώ πείστηκα εφόσον συνειδητοποίησα συγκλονιστικούς συσχετισμούς με το θέμα των ανηλίκων.
      Επίσης: Σήμερα μάς έριξαν τα δύο από τα τρία βίντεο (τα ξανανέβασα στον μπλογκερ εντωμεταξύ) κι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ! Δεν θέλουν να αγγίζουμε ούτε τις κατασκευασμένες ιερές αγελάδες απ' ό,τι φαίνεται.
      Άλλα στοιχεία:
      ΜΕΤΑ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ.
      ΤΟ FB ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
      ΣΤΟΙΧΕΙΑ -ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΥΖΥΓΟ.
      ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ.
      (Ο ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ - Ο 2ος- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 2017 ΕΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΣΕ. ΓΙΑΤΙ;;;)

      Διαγραφή
    2. Κώστα, δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για την Νικοπούλου και τον μπαμπά της κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
      Γνωρίζω όμως για τον Μουλατσιώτη και σκέφτομαι ότι είναι μάλλον απίθανο, να μην γνωρίζει την προδοτική στάση του, κάποιος που ασχολείται μαζί του επισταμένως.

      Δεν αποφαίνομαι θετικά ή αρνητικά για το κανάλι, αλλά συνιστώ επιφύλαξη και προσοχή. Παίζονται πολύ περίεργα παιχνίδια παραπηροφόρησης, ιδίως τον τελευταίο καιρο. Δεν μπορούμε να δείχνουμε αφελή και ανεξέταστη εμπιστοσύνη, για να μην καταλήξουμε, εν αγνοία μας, φορείς διάδοσης της παραπληροφόρησης εμείς οι ίδιοι κι έτσι να παίζουμε το παιχνίδι του εχθρού μας.


      Το ότι μπορεί να εξαφάνησε τα στοιχεία της απ' το ίντερνετ, επειδή δέχεται επιθέσεις για πολύ καιρό, το σκέφτηκες; Δεν είναι δύσκολο, μια αίτηση στην γκούγκλ χρειάζεται και δεν εμφανίζεται τίποτα σχετικό στις αναζητήσεις.
      Δεν εννοώ πως είναι αθώο θύμα, διότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
      Εννοώ πως όλα τα θέματα έχουν πολλές οπτικές γωνίες και χρειάζεται να εξετάζουμε πολλές απ' αυτές πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.


      μνκ

      Διαγραφή
  9. Τα εχουν κατεβασει δεν μπορουμε να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ρίχνουν βίντεο που βάζει ο Διόδοτος στις αναρτήσεις του.
      Θα τα ξανανεβάσουμε σε λίγο στην ανάρτηση.

      Διαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΔΟΤΕ

    ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ. ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΠΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΟ 2022 ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡ(Μ)ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι με τόση ευγένεια και σέβας διατυπωμένο το σχόλιό σας που δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναρτηθεί. Σάς ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!

      Διαγραφή
  11. Πού πήγαν τα παιδιά που συνόδευσε ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ;;; ΠΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;;

    https://attikanea.info/%cf%80%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%8c%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%b5%cf%86%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυκλοφόρησαν και κάτι άλλες παλαβές φήμες, πως δήθεν και ο Λιγνάδης θα κάνει απεργία πείνας, αιτούμενος τη μεταφορά του σε φυλακές ανηλίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξαιρετική ανάρτηση, αγαπητέ Κώστα, που περιγράφει την μπόχα και την δυσωδία στον χώρο της Α-δικαιοσύνης.
    Δυστυχώς, με το υπάρχον πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να εξυγειανθεί.
    Άλλωστε αυτή η Α-δικαιοσύνη, αποτελεί τον βασικό πυλώνα του πολιτικού συστήματος, μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στον οποίον ανήκει όχι μόνο το κιναιδοβούλιο, αλλά και όλη η Ελλάδα.
    Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε για να γνωρίζουμε ποιοί είναι οι εχθροί μας.
    Ένα μικρό παράδειγμα που ελάχιστοι γνωρίζουν: Η μπόχα της Α-δικαιοσύνης, είναι από την εποχή του εβραίου στην καταγωγή Διονυσίου Σολωμού... ναι του γνωστού Διονύσιου Σολωμού, που πλήρωσε δικαστές, για να εκδώσουν αρνητική απόφαση για την ίδια του τη μητέρα και τον αδελφό του.
    Σε ότι αφορά στην Κυρία Μαρία Μαργαρίτη, η οποία με τιμά με την αγάπη και την εκτίμησή της και την οποία όπως γνωρίζεις την γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά έτη, όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσει... Προς το παρόν, σιωπά... και πρέπει να σιωπήσει για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

    Καλλιόπη Σουφλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ποπάκι μου,
      υποχρέωσή μας να υπηρετούμε την αλήθεια, εμείς κάποιοι λίγοι.
      Θα είναι μεγάλη μου τιμή και εμένα να γνωρίσω κάποια μέρα από κοντά την κυρία Μαργαρίτη.

      Διαγραφή