«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΟΤΑΝ...

γράφει ο ΗΛΙΑΣ+++


ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ - ΤΕΛΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
ΙΔΡΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΕΚΟ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ, ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΕΝΔΥΣΗΣ, ΥΠΟΔΗΣΗΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΥΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.
ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.
ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.


ΗΛΙΑΣ+++

πηγή



56 σχόλια:

  1. Γεωργιος Οιτιευς02 Σεπτεμβρίου, 2022 06:25

    ΜΕ ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανακαθορισμός των ανθρώπων που εργάζονται στο δημόσιο και κρατικό φορέα, από "υπάλληλοι" θα ονομάζονται "λειτουργοί".
    Μόνιμοι θα γίνονται οι πολύτεκνοι με τέσσερα παιδιά και πάνω, οι πολύτεκνες με τρία παιδιά και πάνω, οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. Αυξήσεις θα καθορίζονται ανάλογα με το πόσα παιδιά έχει ο δημόσιος λειτουργός, και ο μισθός για όσους θέλουν να προσφέρουν θα είναι ο κατώτερος.
    Κατάργηση του επιδόματος ανεργίας και θέσπιση επιδόματος μητρογονείας, μπας και γλυτώσει η χώρα από τους τεμπέληδες.
    Όλοι οι δημόσιοι και κρατικοί λειτουργοί είναι υπεύθυνοι με σοβαρότατα πρόστιμα και κυρώσεις και οι λειτουργοί σε ανώτερες θέσεις(προϊστάμενος και άνω ) θα θέτουν την περιουσία τους στην διαχείριση του κράτους μέχρι και 10 χρόνια μετά την αποδέσμευσή τους από τα καθήκοντά τους.
    Όποιος αποκρύψει περιουσιακά στοιχεία, κλείσιμο σε κλουβί στην πλατεία και πέταμα από παιδιά δημοτικού και γυμνασίου τα υπολείμματα των λαϊκών αγορών για κάποιες μέρες.
    Και πολλές άλλες λεπτομέρειες αλλά πιστεύω ότι με αυτά για αρχή το κράτος και ο δήμος θα γίνουν Κράτος και Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι όλοι τους οι λειτουργοί αναγκάστηκα θα δήλωναν πιστοί σε όποια θρησκεία ( προτιμότερο) η ορθόδοξη, και πρό τού όρκου τους για την ένταξη τους στα λειτουργικά καθ-οίκον-τα δημόσια εξομολόγηση η οποία θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο

      Διαγραφή
    2. Θέσπιση υποχρεωτικής θητείας των γυναικών, τριετής ( σπαστή) σε εξάμηνα και χρόνο διεκπεραίωσης σε βάθος δεκαετίας, με μείωση θητείας κατά 7μηνο για κάθε τέκνο που θα γεννηθεί. Ελάχιστη υποχρεωτική θητεία 6 μήνες .
      Για τους Άντρες υποχρεωτική θητεία 4χρονη και αναλόγη μείωση σε περίπτωση πατρότητος,.
      Όλοι άντρες και γυναίκες μέχρι συνταξιοδότησης λαμβάνουν υποχρεώσεις εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής, δεν δύναται κάποιος πολίτης να μην γνωρίζει πως να αντιδρά σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

      Διαγραφή
    3. Και για να ευθυμησουμε.....
      Υποχρεωτική περίοδος διακοποδότησης σε μη παντρεμένους χωρίς υποχρεώσεις τέκνων κατά τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτιο Απρίλιο, με σκοπό να υπάρξουν περισσότερα καταλύματα για τουρίστες = συνάλλαγμα.

      Λευτεριά στη βόρεια Μύκονο

      Διαγραφή
    4. Να υπενθυμίσω πως λειτουργός ονομάζεται αυτός που προσφέρει κοινωνικό έργο αμισθί. Οι λαμβάνοντες χρήματα για εργασία που παρέχουν ονομάζονται υπάλληλοι, εργάτες κ. λ. π.
      Θα συμφωνήσω για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις των δημοσίων υπαλλήλων εκτός από τους θρησκευτικους όρκους. Αυτό επαφίεται στον εσωτερικό κόσμο του καθενός.
      Μαίρη

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικά ενδιαφέρον Podcast της Tiffany FitzHenry που εξηγεί πολλά πράγματα:

    https://podtail.com/en/podcast/the-higherside-chats/tiffany-fitzhenry-pedowood-intelligence-tactics-ho/

    Ενδιαφέρον σημείο στο 41':00 και στο 52':00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πόσα 24ωρα θα κρατούσε στην εξουσία μια πατριωτική κυβέρνηση πιστεύεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ αχαχαχαχαχαχα.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα υπερθεματίσω Φίλτατε ΗΛΙΑ+++ και, με την άδειά σου, θα συμπληρώσω και την κατάσχεση της ιδιωτικής συλλογής των αρχαίων μας απο την κ@λ@οικογένεια δρακουμέλ, καθώς και τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα και ΟΛΩΝ των κειμηλείων που ΕΚΛΑΠΗΣΣΑΝ.

    Για να είμαστε "ρεαλιστές", προκειμένου να εκπληρωθούν αυτά (τα ΟΡΘΑ) που αναφέρεις και ΜΕΤΑ να πάμε στις κάλπες, θα πρέπει πρώτα κάποιος (ή κάποιοι) να λειάνει το έδαφος. Αυτός ο κάποιος ΔΕΝ μπορεί να είναι ιδιώτης ή ομάδα ιδιωτών, παρά μόνο μια επίσημη οντότητα, που όμως αυτή τη φορά θα είναι ΥΠΕΡ του ΕΛΛΗΝΑ και θα ενεργήσει ΓΙΑ τον ΕΛΛΗΝΑ. Ο νοών νοείτω.

    Αφού η οντότητα αυτή τους "συλλήψει" (όπως έλεγε και ο Φέρμας) ΟΛΟΥΣ, τότε και μόνο τότε θα είναι σε θέση να προκυρήξει εκλογές και μάλιστα με διαφορετικό απο την ψευτοδημοκρατία ΤΟΥΣ σύστημα.

    Έρρωσο Αδελφέ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Ηλία ,

    Ξεχάσαμε το "ἄνευ ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν”.

    Πάνω από όλους και όλα , πάνω ακόμα και από αυτή την Τιμημένη Πατρίδα μας είναι ο Υιός και Λόγος Του Θεού. Είναι ο Ιησούς Χριστός .

    Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν.

    Για να λάβουμε πρέπει να αιτηθούμε από Εκείνον που έχει.

    Και Εκείνος που έχει λέει :

    πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιγήσεται.

    Πότε όμως λαμβάνει ο άνθρωπος ;

    Όταν ταπεινωθεί..Γιατί ; Διότι ο Θεός δημιουργεί εκ του μηδενός!!

    "Ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται, ταπεινοίς δε δίδωσι χάρη"

    Μόνο όταν ταπεινωθεί αυτή η διεστραμμένη υπερηφάνεια που έχει πλήξει τον ελληνικό λαό και που είναι η ρίζα και η αιτία όλων των κακών ,θα επιστρέψουν τα ιδανικά και οι αξίες.

    Αγαπητέ Ηλία , ένας διεφθαρμένος λαός , ένας λαός που προσκυνάει την εικόνα του αντιχρίστου και συνοδοιπορευται με διεφθαρμένους , δεν του αξίζει να ζει σε έναν τόπο ,σε μια χώρα με τα ιδανικά που περιγράφεις.

    Ακόμα και αν από μεγάλη φιλανθρωπία και άπειρη αγάπη ο Θεός μας έδινε ότι ζητούσαμε,τότε , πάλι θα το χάναμε λόγο της υπερηφάνειας και του εγωισμού .

    Άλλωστε μήπως , δεν τα είχαμε όλα αυτά; Τα είχαμε...και τα χάσαμε;;

    Γιατί;;;;








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ηλίας μιλάει για μία ελληνική κοινωνία την οποία έτσι κι αλλιώς ο Θεός θα έχει φροντίσει να την καθαρίσει από τα σκουπίδια, ακόμα κι αυτά που βρίσκονται μέσα στις οικογένειές μας.

      Διαγραφή
    2. Με σεβασμό στα πιστεύω σου αγαπητέ Ι.Κ. :

      Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερον ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι

      ΜΗΝ μπερδεύετε τη θρησκεία με την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ. Εκεί ποντάρουν οι μισέλληνες και μας έχουν διαίρει και βασίλευε.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Το σκουπίδι από το μάτι φεύγει με δύο τρόπους..

      Ο ένας είναι με την επέμβαση του χεριού και ο άλλος με τα δάκρυα.!!!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Διός Κούρε ,

      Έχοντας υπηρετήσει στις ένοπλες ειδικές δυνάμεις και έχοντας στερηθεί την ελευθερία μου για χάρη της πατρίδος μου, είμαι σε θέση να σου πω ότι γνωρίζω την Τιμή που επιδέχεται η πατρίδα μας.

      Στο δια ταύτα όμως. Έχω γράψει πολλάκις στο ιστολόγιο του Διόδοτου πως η πίστη μας και συνεπώς ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία μας δεν είναι θρησκεία . Είναι Αποκάλυψη. Δεν είναι όμως επί του παρόντος.

      Αντιλαμβάνομαι ότι δεν πιστεύεις στον Ιησού Χριστό και αυτό είναι σεβαστό.

      Όστις θέλει λέει Κύριος . Δεν υποχρεώνει κανέναν.

      Ωστόσο θα επιμείνω στην αρχική μου διατύπωση και θα επαναλάβω ότι αν δεν μετανοήσουμε τώρα , όχι τώρα , ΤΩΡΑ.. Εάν δεν αλλάξουμε νου , εάν δεν διορθώσουμε τα αδιόρθωτα , έαν δεν ζητήσουμε γονατιστοί Την χάρη Του ώστε να μας δώσει την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τους πάσης φύσεως εχθρούς , εντός και εκτός συνόρων αλλά και εντός και εκτός ημών , τότε αγαπητέ είμαστε χαμένοι !!!

      Ίνα Ωσιν εν λέει η αρχιερατική προσευχή του Κυρίου Ιησού Χριστού. Σε καμία περίπτωση η διδασκαλία Του και ο Λόγος Του δεν διαιρεί.

      Την διαίρεση την προκαλεί η υπερηφάνεια η αλαζονία και η έπαρση..!!



      Διαγραφή
    5. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ Ι.Κ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

      ΕΔΩ ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ,
      ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ.
      Αγαπητέ Ηλία , ένας διεφθαρμένος λαός , ένας λαός που προσκυνάει την εικόνα του αντιχρίστου και συνοδοιπορευται με διεφθαρμένους , δεν του αξίζει να ζει σε έναν τόπο ,σε μια χώρα με τα ιδανικά που περιγράφεις.

      Ακόμα και αν από μεγάλη φιλανθρωπία και άπειρη αγάπη ο Θεός μας έδινε ότι ζητούσαμε,τότε , πάλι θα το χάναμε λόγο της υπερηφάνειας και του εγωισμού .

      Άλλωστε μήπως , δεν τα είχαμε όλα αυτά; Τα είχαμε...και τα χάσαμε;;

      Γιατί;;;;

      ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ, Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,
      ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

      ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΩΣ ΣΟΦΩΝ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,

      ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΟΝ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ Ι.Κ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,
      ΗΛΙΑΣ+++

      Διαγραφή
    6. Μαζί σας! "Ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών"! (Μια διδασκαλία που θα έπρεπε να δίνει κίνητρο στον κάθε Χριστιανό να αγωνιστεί ΠΡΩΤΑ υπέρ Πίστεως, προκειμένου να υπάρχει ελπίδα για την ΠΑΤΡΙΔΑ! Μια διδασκαλία που και εξηγεί πως φτάσαμε στα αδιέξοδα και στα τετελεσμένα που ωθούν και τον @Ηλία να κάνει τοποθετήσεις όπως και η σημερινή, ενώ ο ίδιος μάλλον τους φιλοσόφους ακούει παρά Τον Χριστό και τους Αγίους Του! Τι ισχύει;
      1. Ο Λόγος Του Θεού:
      Εὐαγγέλιο Κυριακῆς: Ματθ.(κβ’: 35-46)
      "Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, Νομικός τις προσῆλθε τῷ ᾿Ιησοῦς, πειράζων αὐτὸν, καὶ λέγων· Διδάσκαλε, ποία ἐντολὴ μεγάλη ἐν τῷ νόμῳ; Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτῷ· Ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐν ὅλῃ τῇ καρδίᾳ σου, καὶ ἐν ὅλῃ τῇ ψυχῇ σου, καὶ ἐν ὅλῃ τῇ διανοίᾳ σου· αὕτη ἐστὶ πρώτη καὶ μεγάλη ἐντολή. Δευτέρα δὲ ὁμοία αὐτῇ· Ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου ὡς σεαυτόν. Ἐν ταύταις ταῖς δυσὶν ἐντολαῖς ὅλος ὁ νόμος καὶ οἱ προφῆται κρέμανται."
      2. Η, εν Αγίου Πνεύματι, αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών ή Τοπικών Συνόδων: https://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85/
      Επιπλέον, η Ορθόδοξη γραμματεία προσφέρει άφθονο υλικό προς μελέτη, ικανό να καταπραΰνει κάθε φιλονικία. Πολύ ενδιαφέρον έχει το πόνημα του νυν χαραγμένου στον αντίχριστο, ψευδεπισκόπου Ιεροθέου Βλάχου, γραμμένο το έτος 2000 υπό την τότε Ορθόδοξη ιδιότητα του ατόμου του. https://www.oodegr.com/oode/biblia/ethnik1/A3.htm

      Διαγραφή
  8. ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟ
    https://twitter.com/pdimitra2022/status/1565279955654680577

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγανακτησμενη Πολιτις02 Σεπτεμβρίου, 2022 14:08

    Το κυριωτερον ΟΛΩΝ.
    Ολοι οι κατεχοντες δημοσιες θεσεις και αξιωματα .....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ (Ι1) ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ. Αγορια και κοριτσια.
    Αντε μην τα παρω κρανιο με τις ισοτητες και τις εξισωμενες.

    Ο δε ΤΥΠΟΣ, εγγραφος και ηλεκτρονικος θα ελεγχεται απο ενα σωμα Ελληνων Ακαδημαϊκων (δοκιμασμενων για την φιλελληνικοτητα τους) εκλεγμενο ΑΠΟ Ιθαγενεις Ελληνες και θα δρα ΥΠΕΡ των Ιθαγενων Ελληνων το οποιον σωμα θα ανανεωνεται εκλογικα καθε 6 μηνες με νεους ακαδημαϊκους ωστε να αποτραπει η μονιμοτητα και κατα συνεπειαν τα υποπαραγογα της μονιμοτητας οπως π.χ. η διαφθορα.
    Το δε σωμα αυτο θα εχει την δυναμιν δικαστηριου το οποιον θα εχει δικαιωμα να επιβαλει τεραστια χρηματικα προστιμα (πληρωτεα επι τοπου) κλεισιμο εφημεριδας, περιοδικου ή τηλεοπτικου σταθμου επ' αοριστον ή και μονιμως, καθως και φυλακισιν δημοσιογραφων, ιδιοκτητων σταθμων κλπ σε περιπτωση προπαγανδας, δωροδωκιας, ανθελληνισμου κλπ κλπ. ΑΝΕΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ.

    Εκει να δεις τον καθε "Προδοσαλτα" που θα θελει να γινει λουστρος αντι για δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ 💋
      ΚΑΛΌ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ,ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΓΥΡΊΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΆΣΗ ΤΟΥΣ.

      ΚΩΣΤΉ ΜΟΥ ΤΟ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΈΧΩ ΧΆΣΕΙ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ.
      ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ ΕΠΈΣΤΡΕΨΑ.
      ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ,ΕΔΏ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹



      Διαγραφή
    2. Επιτέλους Αγγελική μου,
      με λαχτάρησες πάλι..
      🧡 💛 💚 💙 💜

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΉ ΜΗΝ ΤΡΟΜΆΖΕΙΣ.
      ΠΉΓΑ ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ
      ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΉ ΣΟΥΒΆΛΑ(ΑΊΓΙΝΑ)
      ΓΙΑ 20 ΜΕΡΟΎΛΕΣ.
      ΓΈΜΙΣΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΆΦΘΟΝΗ ΒΙΤΑΜΊΝΗ D ΚΑΙ
      ΣΉΜΕΡΑ ΕΠΈΣΤΡΕΨΑ ΔΡΙΜΎΤΕΡΗ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    4. Καλό φθινόπωρο Αγγελικούλα μου!!!

      Διαγραφή
  10. και μετα ξυπνησατε...να φερω καφε;;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αποτελεσματικότητα των νέων εμβολίων… βασiζεται σε 8 πovτiκια ! ! ! (Πήγαινε vα γivεις ο ένατος ποντικός) Το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής παρενεργειών από τα εμβόλια VAERS δείχνει, ότι οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν τα 2,27 εκατ και οι νεκροί έχουν φθάσει στους 30,5 χιλιάδες... Τα δεδομένα για την νέα ενισχυτική δόση της Pfizer βασίστηκαν σε μόλις 8 ποντίκια, είπαν επιστήμονες της Pfizer στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) τον Ιούνιο 2022!!!
    Τα δεδομένα για την ενισχυτική δόση της Moderna βασίστηκαν σε 16 έως 20 ποντίκια, μερικά από τα οποία έλαβαν την αρχική ενισχυτική δόση, σύμφωνα με μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ την 1η Σεπτεμβρίου 2022!!! Ο FDA δεν ζήτησε να πιστοποιηθούν τα αποτελέσματα σε ανθρώπους και έδωσε εξουσιοδότηση για τις δύο ενισχυτικές δόσεις στις 31 Αυγούστου!!! https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/09/oon-v-vv-oi-i-8-ovi-nv-v-iv-vo-ovo.html Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη η κλίκα είναι για τυφεκισμό!!!

      Διαγραφή
    2. Australian National Review - Η Αυστραλία ενέκρινε την αίτηση άδειας από τη μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία PaxVax που θα τους επιτρέψει να απελευθερώσουν σκόπιμα ένα GMO εμβόλιο που αποτελείται από ζωντανά βακτήρια στο Κουίνσλαντ, μέσω των Chemtrails.

      https://www.australiannationalreview.com/health/australia-have-approved-the-license-application-from-big-pharma-company-paxvax-that-will-allow-them-to-intentionally-release-a-gmo-vaxxine-consisting-of-live-bacteria-into-queensland-via-chemtrails/

      Διαγραφή
  12. ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ;
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΕΙ;
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΑΦΗ;
    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ.... ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ;
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΠΙΑ Η ΞΕΝΑ;
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ [ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, Η ΟΧΙ], ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ, ΚΑΘΕΥΔΟΝΤΕΣ ΟΝΤΕΣ Η ΑΡΑΧΤΟΙ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ..... ΧΘΕΣ!!!!
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....
    ΟΤΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....
    Η ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΘΕΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ``ΚΑΓΚΕΛΟ'':
    -ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΗ ΜΙΛΑΣ[!!!]
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,
      ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα σε όλους και όλες και καλό Σ/Κ!

    Αγαπητέ Ηλία+++ θα συμπλήρωνα τα ακόλουθα:

    - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ
    - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣ, ΕΛΙΑΜΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ"
    - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΡΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ (ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ) ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ
    - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ/ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ 2ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙΟΥ (Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΥΧΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ). ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ VIP/CELEBRITIES
    - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    - ΑΛΛΑΓΗ/ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ)
    - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 4-7 ΕΤΩΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
    - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΧ ΛΥΚΕΙΟ) ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΠΧ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΤΕΙΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΛΠ)
    - ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΜΑΣ
    - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΙΔΕΩΝ/ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    Η λίστα μπορεί να μεγαλώσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑ.

      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

      ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ.
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ.

      Διαγραφή
  14. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ ΚΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ //
    BBC «ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ» //
    ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΟΗΔΟ-ΙΟΥ //
    ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ) //
    ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΜΙΖΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ //
    ΦΩΤΙΑ ΚΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένας συνειδητός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει με τον Ηλία. Το ζήτημα της αποχής από τις εκλογές απασχολεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Κυρίως των δυτικών κρατών, ιδιαίτερα μετά και από την απροκάλυπτη καλπονοθεία εις βάρος του Τραμπ. Όχι πως δεν το ξέραμε από πριν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είχαμε υπερπαραγωγή με την οφθαλμοφανή απάτη. Προσωπικά, απείχα από τις εκλογές για τους ευνόητους λόγους, έχοντας επιπλέον στο νου τις ίδιες αιτιάσεις με τον Ηλία.
    Τα άκουσα, όμως, και συνεχίζω να τα ακούω από αρκετούς, που η γνώμη τους είναι και τεκμηριωμένη και ο πατριωτικός λόγος τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Εδώ, υπάρχει πραγματικά ένα αδιέξοδο. Από τη μία, συμμετέχοντας με την ψήφο μας σε αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα, το νομιμοποιούμε. Από την άλλη, όμως, τη θέση του Έλληνα ψηφοφόρου την αντικαθιστά το κάθε λάθρο, ενώ το ποσοστό των ψηφισάντων που μπορεί να είναι και κάτω του 30%, μπορεί -και με τη βοήθεια της καλπονοθείας- να βγάλει χωρίς καμία δυνατότητα αμφισβήτησης ό, τι τους συμφέρει. Έτσι, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως δεν θα πρέπει να ελπίζουμε σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία. Άλλα χρειάζεται να γίνουν πρώτα. Μέχρι τότε, οι εκλογές θα ήταν ευχής έργο να καταργηθούν, μέχρι να πιούμε όλο το βρωμοπότηρο με τα σκατά, μήπως και ξυπνήσει το πόπολο από τον θανατηφόρο λήθαργο που το έχουν ρίξει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ``ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΑΜΙΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ.
      ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
      ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ....
      ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΙΟΣ!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Δημήτρη, κι εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση σε μια τίμια κοινωνία να περάσω από κάποια επιτροπή σοφών πατριωτών για να κριθώ αν είμαι ικανή ή όχι για να ασκήσω το δικαίωμα της ψήφου. Θα προτιμούσα όμως την εφαρμογή του πλατωνικού πολιτειακού προτύπου και τις αριστοκρατικές πολιτικές αντιλήψεις του Αριστοφάνη και άλλων επιφανών της αρχαίας Αθήνας. Δεν πιστεύω καθόλου στη δημοκρατία, ούτε στην αυθεντική της αρχαίας Αθήνας. Όπως επίσης, θεωρώ ότι η κλασική αρχαιοελληνική εποχή έχει υπερτιμηθεί σε σχέση με την αρχαϊκή, όπου κυριαρχούσε η τυραννίδα. Και μη μου αντιτείνει κάποιος πως επί κλασικής εποχής και χρυσού αιώνα ο ανθρώπινος πολιτισμός έφτασε σε μεγάλα ύψη, λόγω της δημοκρατίας που γέννησε το αρχαίο δράμα(η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε επί Πεισίστρατου), την τέχνη γενικά, τη φιλοσοφία, τις επιστήμες, τη ρητορική κλπ. Ο Ελληνικός πολιτισμός έφτασε εκεί που έφτασε χωρίς τη συγκατάθεση του όχλου, αλλά από την πρωτοβουλία των τυράννων σε πολλές ελληνικές πόλεις, όπου στις περισσότερες των περιπτώσεων οι τύραννοι υπήρξαν άνθρωποι σοφοί που προώθησαν τις επιστήμες και τις τέχνες. Όλοι οι μεγάλοι φυσικοί φιλόσοφοι -όπου επάνω τους βασίστηκαν οι μέγιστοι Πλάτωνας και Αριστοτέλης, αλλά και οι μεγάλοι μαθηματικοί και αστρονόμοι της Ελληνιστικής εποχής- έδρασαν κατά την αρχαϊκή εποχή. Οι ένδοξοι και νικηφόροι για την Ελλάδα περσικοί πόλεμοι ήρθαν ως επισφράγιση αυτής της σπουδαίας εποχής, για να μπορέσει να αποκρυσταλλωθεί σε μέγιστο βαθμό και μέσα σε λίγες δεκαετίες η χρυσή αθηναϊκή εποχή ή «χρυσούς αιώνας του Περικλέους». Τα θαύματα του ελληνικού πολιτισμού δεν τα γέννησε η δημοκρατία και οι γνώμες του όχλου, ούτε τα λαμόγια οι σοφιστές(φρούτα της δημοκρατίας κι αυτοί), αλλά πιο μύχιες πνευματικές διεργασίες αιώνων….

      Διαγραφή
  16. Και φυσικά η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ" θα έρθει, όταν θα απέχουμε όλοι οι δυσαρεστημένοι και θα ψηφίζουν μόνο οι βολεψάκηδες και τα κομματόσκυλα!!
    Με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που είναι μία τέτοια πολιτική κίνηση να την ψηφίσω με χέρια και με πόδια; Και, όχι ο ελληνικός λαός δεν είναι διεφθαρμένος, είναι παραπλανημένος, κακώς πληροφορημένος και θύμα των λεγομένων opinion makers, που είναι φυτεμένοι σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ ( ή ΜΜΑποβλάκωσης) και οι οποίοι αφού έχουν πάρει το κατιτίς τους από τους εθνοπροδότες, προωθούν διάφορα πρόσωπα -προσπαθώντας να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους- που όλως συμπτωματικά ανήκουν στο ίδιο μαντρί με αυτούς που εισπράττουν την δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://www.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1506762839770471

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μητσάρα σε ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!!!!!

      Διαγραφή
  19. ΟΥΑΟΥ!!!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ....
    ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ, Η ΠΗΡΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;
    ΟΣΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ....
    https://twitter.com/vas_mor/status/1565761476664721410

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

      ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.
      ΕΙΠΕ, ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΑIDS.

      ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

      Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.

      Διαγραφή
  20. Άλλη ιδέα:
    Να ξαναψηφίσουμε όταν θα είμαστε θλιβερή μειοψηφία:
    https://www.el.gr/nea-taxh/teleionoyn-toys-ellines-ayta-ta-stoi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαφωνω με το υφος και την προτροπη της αναρτησης διοτι πολυ απλα αυτα που ζηταει ο φιλος ΗΛΙΑΣ δεν προκειται ΠΟΤΕ να βρεθει καποιος να τα εφαρμοσει και αν ποτε βρεθει ο "λαος" απλα δεν θα θελει να ακολουθησει. Θελετε απο το 0 να βρεθειτε κατ'ευθειαν στο 10 χωρις να περασετε απο τα ενδιαμεσα σταδια. Ολα αυτα δεν μπορουν να επιτευχθουν με "δημοκρατιες" και κοινοβουλια δυτικου τυπου. Ως προς την προτροπη για αποχη διαφωνω καθετα διοτι θα επιτρεψει μια συμπαγη μαζα δυναμικης μειοψηφιας (βλ. ΛΟΑΤΚΙ, Πακια κτλπ) να ψηφισει "μονοκουκι" και να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τη δικη της ατζεντα στην τμηματοποιημενη πλειοψηφια των νοικοκυρεων μικροαστων. Αρα εφοσον οι συμπαγεις μειοψηφιες καθοριζουν την ατζεντα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ολοι εμεις τα 2.5εκ των "ψεκασμενων" αμπολιστων και ελευθερως σκεπτομενων να συσπειρωθουμε υπο την ομπρελλα καποιου φορεα (δεν θα κρινω εγω ποιου, ισως ενα εκτενες ποστ να βοηθησει) και να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ την ατζεντα μας.
    ΥΓ: 2,5 εκ "μονοκουκι" βγαζουν κυβερνηση αυτοδυναμη και με τον καινουριο εκλογικο νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ! ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!
      Κοινή λογική είναι!
      Και η νοθεία που επικαλούνται ως άλλοθι, σαφέστατα υπάρχει, αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες... Δεν μπορεί το 2% να το κάνει 20%, ή αντίστροφα!
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ FAIR GAME ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΩς ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ...ΜΕ ΤΟΥς ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΖΟΥΜΕ , ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ .ΕΙΤΕ ΑΠΟΧΗ ΕΙΤΕ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ (ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ DIGITAL ΨΗΦΟς ), ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ .Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙς ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 3(ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΕ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ .κΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥς ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟΥ) , (και υποτιθεται πως εδω μεσα ειμασε ομοιδεατες ...)οποτε καλη φαση η ψηφος οταν εχεισ επιλογες αξιες για να εφαρμοσεις το διακιωμα σου , σε ενα συστημα που στηριζει αυτες τις επιλογες νομοθετικα και πατριωτικα , οσο αφορα το εθνικο πολιτικο φρονημα , υπερ της πιστεως και της πατριδος .ΟΧΙ ΟΜΩς ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΣΤΡΙΓΓΟΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ , ΠΕΟΛΑΤΡΙΚΟ , ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΤΡΙΚΟ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΙΚΟ , ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΑΜΗΜΕΝΟΥς ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ??ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤ Ε ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ?ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΑ ?ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΣΟ ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟς ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ THINK TANK .ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ .ΚΑΛΗ ΕΜΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς .

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΙΝΟ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    4. Σαφως κυριε Πανανα οι εκλογες δεν "λυνουν" κατι αφου εαν γινοταν κατι τετοιο θα ηταν παρανομες. Απο κει και περα ομως ας μην διαμαρτυρομεθα οταν οι συμπαγεις και δυναμικες μειοψηφιες εφαρμοζουν πανω μας την "ατζεντα" τους

      Διαγραφή
    5. φιλε αν κα ανωνυμος θα σου επαναλαβω οτι κανεις δεν σου επιβαλει τιποτα που δεν αντεχεις ηδη .Ειμαστε σε κατασταση ανεχειας και οχι σε κατασατση υποδουλωσης οπως αρκετοι (η' εστω αυτοι που αναφερεσαι ).Οταν εισαι στην ζουγλα παιζεις με τους κανονες τις ζουγκλας .Οταν εισαι στο βουνο παιζεις με ορεινους κανονες .Χρειαζεται ενα αντιληπτικο επιπεδο για να κατα νοησεις που ακριβως βρισκεσαι και τι πεδιο υπαρχει .Μετα ζυγιζεις και οργανωνεις (εαν εχεις λιγο νιονιο και κακαλα), ειδαλως καταληγεις σαν αυτους που αναφερεσαι .
      Ειπες ομως δυο λεξεις οι οποιες ειναι προς μιμηση (αν καταφερουμε να τις κατα νοησει η μπλογκοσφαιρα και οχι μονο αλλα ο καθε ανθρωπος , οποιος καταλαβαινει καποια βασικα για το τι σκοπευουν να κανουν αυτες οι '' μειοψηφιες '' που αναφερεσαι .) ''ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ '' , ''ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ''/οδηγουν σε κρουση και επανασταση και εκ νεου ρεσετ με αιματοκυλισμα της ιστοριας , (βλ. μουφα εκτελεση τσαουτσεσκου)Αντι να καταναλωνουμε εστς και ενα δευτερολεπτο στισ αρχιδιες της αυτης μειοψηφιας , ας βαλοουμε το καρκαλι μας κατω (η μπλογκοσφαιρα ειναι ενα απι στευτα μεγαλο think tank , με σκοπο να βρουμε ενα τροπο να αποφυγουμε τον εμφυλιο (ο οποιος δεν αλλαξε τιποτα ) αλλα να δημιουργησουμε τις προυποθεσεις , ωστε οι επομενοι ηγετες να το σκεφτουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ .

      Διαγραφή