«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Μπροστά στις δυτικές κυρώσεις, η Ρωσία διώχνει τα Windows από τους υπολογιστές της και υιοθετεί το Linux !

O Διόδοτος, 3 χρόνια τώρα, χρησιμοποιεί Linux, και σάς έχουμε πει ουκ ολίγες φορές "πετάξτε πια τα Windows του Bill Gates, o oποίος στην πραγματικότητα τα έφτιαξε κλέβοντας όλο τον σχεδιασμό των Linux, αλλά τα έκανε επίτηδες ή από ανικανότητα ευάλωτα σε ιούς. Τα Linux είναι από μόνα τους antivirus εργαλεία 🙂 "

Το λειτουργικό σύστημα Windows δεν πωλείται πλέον στη Ρωσία και οι ενημερώσεις έχουν μπλοκαριστεί. Ως εκ τούτου, η Μόσχα επιθυμεί να αλλάξει τη χώρα σε... Linux.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα δώσει νέα πνοή στο Linux, το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που μόλις γιόρτασε τα 30α γενέθλιά του. Σύμφωνα με τη ρωσική επιχειρηματική ιστοσελίδα Kommersant, το ρωσικό Υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης ετοιμάζει νέους κανόνες για την κατάργηση των Windows: προκειμένου να επωφεληθούν από τις προτιμήσεις στις δημόσιες συμβάσεις και τις φορολογικές ελαφρύνσεις, οι εκδότες λογισμικού θα πρέπει να προσαρμόσουν τις λύσεις τους στο Linux.

Η Microsoft ανέστειλε τις πωλήσεις του λογισμικού της (συμπεριλαμβανομένων των Windows) στις 4 Μαρτίου μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Ομοίως, η αμερικανική ομάδα μπλόκαρε τις ενημερώσεις των Windows 10 και 11 στη χώρα. Ενώ η παράκαμψη αυτής της απαγόρευσης είναι σχετικά εύκολη για τους ιδιώτες, είναι δύσκολο για τη διοίκηση να διατηρήσει τον εχθρό των Windows στους υπολογιστές της χώρας.

Η Astra Linux Group (RusBITech-Astra LLC) είναι ένας από τους ηγέτες της ρωσικής βιομηχανίας πληροφορικής, κορυφαίος κατασκευαστής λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων ασφαλών λειτουργικών συστημάτων και πλατφορμών εικονικοποίησης. Η ανάπτυξη της ναυαρχίδας, του οικογενειακού λειτουργικού συστήματος Astra Linux, έχει ξεκινήσει από το 2008. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 300 εξειδικευμένους προγραμματιστές και ειδικούς τεχνικής υποστήριξης.

Αποστολή τους είναι να διασφαλίσουν την τεχνολογική κυριαρχία και την ηγετική θέση της Ρωσίας στην παγκόσμια βιομηχανία πληροφορικής με τη δημιουργία βασικών τεχνολογιών, ειδικού και προσαρμοσμένου λογισμικού.

Η Astra Linux Group είναι μέλος της Russoft Association και της ARPP, κάτοχος πολλών διπλωμάτων, νικητής εθνικών και διεθνών βραβείων για μοναδικές λύσεις στον τομέα της δημιουργίας και υλοποίησης ασφαλών πληροφοριακών συστημάτων.

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου εταιρειών Astra Linux είναι ο Sivtsev Ilya Igorevich.


lemediaen442.fr

μετάφραση: Con



1 σχόλιο: