«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

EINAI AΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Οι φωτο, από ΕΔΩ και ΕΔΩ

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ 

17 σχόλια:

  1. «Κόλαση» για την Ελλάδα τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων (ΦΩΤΟ)

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%cf%8c%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%b4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο για τις ανεμογεννήτριες όλο αυτό το κακό. Επιδιώκουν σε όλο το δυτικό κόσμο να καταστρέψουν ό, τι θα μπορούσε να προσφέρει καταφύγιο για αυτά που θα φέρουν....Να μην έχουν οι άνθρωποι στον ήλιο μοίρα, κυριολεκτικά. Βιάζουν και καταστρέφουν τη Μητέρα Φύση μαζί με όλα της τα πλάσματα, ανθρώπους, ζώα και φυτά.....Μισούν τη ζωή γιατί δεν έχουν ψυχή. Την έχουν παραδώσει στον αφέντη τους κι έχουν καταντήσει τέρατα, που τους έχει ανατεθεί να καταστρέψουν κάθε έκφραση της αληθινής ζωής, να αποκόψουν τη Γη από την πνοή του Θεού....Δεν θα τους περάσει.....

    ΈΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΗΤΕΣ; Άκου την αλήθεια για τις φωτιές στην Ελλάδα! Παγκόσμιο σχέδιο!
    https://www.youtube.com/watch?v=MLAv78AyfsM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μείνει δάσος για δάσος στην πατρίδα μας! Δεν θα αφήσουν πράσινο για πράσινο! Οι φωτιές θα είναι βαλτές κι από μέσα αλλά κι απέξω! Και για τα συμφέροντα "κάποιων" εδώ στην Ελλάδα, αλλά κι από αλλόθρησκους. Θα είναι κι από αλλόθρησκους εντός της Ελλάδας, και από μακριά με ακτίνες λέιζερ, αλλά κι από Έλληνες προδότες άθεους!

      Όλα αυτά θα εξυπηρετήσουν τον δρόμο για τον Αντίχριστο, για να μην μπορεί ο κόσμος να κρυφτεί μέσα στα δάση, εν καιρώ διωγμών. Η χλωροφύλλη των φυλλωμάτων εμποδίζει να δεις κάτω από τα δέντρα 🌲 με την τεχνολογία και τα λέιζερ αν είναι κρυμμένοι άνθρωποι! Οπότε, θα κάψουν τα πάντα, για να έχουν ορατότητα παντού, για να ελέγχουν το σύμπαν!".

      https://panagia-ierosolymitissa.blogspot.com/2023/07/blog-post_32.html?m=1
      ...

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡24 Ιουλίου, 2023 21:29

      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
      ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ , Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ.

      Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ Η ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ Η ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

      Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.

      ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΛΙΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ 10 ΜΠΡΑΒΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΥΛΙΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.

      Διαγραφή
  3. μη μου μαλωνετε τον κουλη [ζαβο]...47 τοις εκατο πηρε το βλαμμενο απ τους βλαμμενους [καμενους ]που τον ψηφισαν στη ροδο...τον ειδατε στο κεντρο επιχειρησεων της πυροσβεστικης;;;;μες τα γελια ηταν το ψυχοπαθες διποδο,λες και του καθαριζαν αυγα...θεε μου τι βλεπουμε ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ: Υποχρεωτικά rapid test και μάσκες στους υγειονομικούς:
    Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας σε δομές υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας από τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 06:00.
    https://www.el.gr/wp-content/uploads/2023/07/fek-tefxos-b-4698.pdf
    Μέσα στον καύσωνα και με 1.000.000 μέτωπα φωτιές, λύσσαξαν να μας σώσουν!!!!
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Η Ελλάδα έχει πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάσβεσης πυρκαγιών, φύγετε και αφήστε τα όλα να καούν!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά είναι τα πράγματα!!
    Αλλά..ο μαλθακό Έλληνας..

    Είναι τελείως μαλάκας...


    2 βδομάδες στάση πληρωμών..
    Κλεισμένοι στα σπίτια..




    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.....ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
    Ροδος
    https://twitter.com/nobs11111/status/1683437307423064064
    ====
    Ρόδος-συγκλονιστικό βίντεο: Εθελοντές περνούν μέσα από τη φωτιά:
    👉«Προχώρα και μη σταματήσεις για κανέναν λόγο!»

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1683503951113596929

    ====
    https://twitter.com/DimitrisIf/status/1683192638919307265/photo/1

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : «Δόθηκε εντολή από πολιτικό πρόσωπο να μην υπάρξει εναέρια πυρόσβεση στον Προφήτη Ηλία» ΡΟΔΟΣ

    https://m.youtube.com/watch?v=-OdMYqqzGww

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ βεβαια εαν δεν καουν ΟΛΑ πως θα στησει τα φουρφουργια του ο ΤΕΡΝΑπετριτης;

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  8. CIA Director admits plans for CHEMTRAILS and weather modification…

    Ο διευθυντής της CIA παραδέχεται σχέδια για CHEMTRAILS και τροποποίηση του καιρού…

    https://twitter.com/Humanbydesign3/status/1680697831605035009

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εδω ο κόσμος καίγεται και..."
    αυτοί φωτογραφίζονται;

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1683964548208902145

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    https://twitter.com/nobs11111/status/1684160111491833857

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πράσινα,αδειοδοτημένες περιοχές.
    Τα κίτρινα,υπό αξιολόγηση.
    Σύνολο: Εγκαταστάσεις 24.000 ανεμογεννητριών!

    Ξύπνα,Έλληνα!
    Ξύπνα,πριν να είναι αργά!
    Λυπήσου τα παιδιά σου!

    https://pbs.twimg.com/media/F19jUBSXsAETHvt?format=png&name=900x900

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή