«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Α καλά... (κλικ στην εικόνα)

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, εδώ, αγαπητέ Κων/νε - Ταύρε, ΟΊ ΠΆΝΤΕΣ ΌΛΟΙ που πατούν σέ δυό ποδάρια, μας έχουνε κάνει τόγκώλ⁰ χοντρό κόσκινο γιά νά περνάνε καί οί κροκάλες, άρα κατ' εμέ, αφτότό γεγονός ήταν παρεπόμενον κι έν τέλει ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟΝ καί άργησε κιόλας...
    ...κι επίσης αναμένονται κι άλλα πολλά "σοκαριστικά" (δέ λέμε γιά τά διεθνή), που μπροστά των, τό γεγονός τής παραβιάσεως τών χωρικών υδάτων απ' τά πα-πάκια, είναι πολύ Ωχρό...τί ωχρό, διαφανής οδοντόκρεμα είναι.

    Χαίρετε καί Υγιένετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε Γκλίτσα! Δεν έχεις άδικο. Ας ελπίσουμε, ό,τι καρπαζιά μάς ετοιμάζει ο Θεός να είναι τουλάχιστον παιδευτική.

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά, αγαπητέ μαστροκαφετζή μας, όταν χάνω (διώχνω δηλαδή) τόν Χριστόν από κοντά μου (αλλά αυτότό συναίσθημα τό θεωρώ κι απολύτως ανθρώπινον) έρχονται στίς θλιβερές μου σκέψεις τά Ελληνάκια μας καί τό τί πρόκειται νά ζήσουν... καί που είναι Είδος πρός τήν -πλέον ανεπιστρεπτί- αβίαστον καί βιαίαν, κρυφήν καί φανερήν του Εξόντωσιν καί τήν Οριστικήν του Εξαφάνισιν.
      Ξέρω όμως, παλαιόθεν, πως Η μόνη Ελπίδα μας είναι νά γυρίσει ο κόσμος ανάποδα (νά'χουμε δηλαδή τήν άμεσον Επέμβασιν τού Χριστού μας κι όλων Του Τών Δυνάμεων). Ίσως βεβαίως νά πλανώμαι, αλλά καλύτερα έτσι.

      Διαγραφή
  2. Διός Κούρος13 Ιουνίου, 2024 09:38

    Δυο τα τινά.

    1. Είναι για πούλημα και βγήκε για test drive. Πρέπει να είναι κρυφή η πώληση, γιατί όσο και αν έψαξα στο car.gr δεν την βρήκα την αγγελία.

    2. Συνόδευε επενδυτές αγροτοεργάτες για τις ανάγκες "αυτού" (του ΠΘ μας ντε !!). Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, απορώ πως και δεν ελλιμενίστηκε Πειραιά ή Κρήτη.

    Σε κάθε περίπτωση μην ξυπνάτε, διότι έχει και 40άρια και οι παραλίες είναι γεμάτες.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λένε να το εμπεδώσουν, αυτό το μέγα Κάστρο της Ελλάδος δεν πέφτει ούτε εκ των έσω μήτε εκ των έξω, απόρθητο εστί δια της φύλαξη του από τον ΘΕΟ. Καταφρακτος.

      Διαγραφή
  3. Διός Κούρος13 Ιουνίου, 2024 11:07

    Ποια πα-πάκια και πράσινα άλογα !!! Εδώ μιλάμε ότι οι ετοιμασίες για τις μπλε ακτίνες (blue beam), σε περίπτωση πτώσης της συμμορίας, είναι στο κόκκινο.

    Και όπως αναφέρει ο Salla :

    "Ένας άγνωστος, τεχνολογικά προηγμένος πληθυσμός θα μπορούσε να ζει κρυφά στη Γη.

    Οι ιστορίες για συναντήσεις με υπόγειους γήινους πολιτισμούς (ή αλλιώς κρυπτοανθρώπους) χρονολογούνται εδώ και πολλές δεκαετίες. Πρόσφατα, ένας εσωτερικός πράκτορας του αμερικανικού στρατού, ο JP, συμμετείχε σε πολλαπλές μυστικές αποστολές όπου συνάντησε κρυπτοαπόστρατους, όπως ανθρώπους μυρμηγκιών, Σκανδιναβούς εξωγήινους αποίκους σε υπόγειες βάσεις και έναν αρχαίο υποβρύχιο πολιτισμό στο τρίγωνο των Βερμούδων. Αυτοί οι κρυπτοεπαναστάτες έχουν συνάψει συμφωνίες με γήινες κυβερνήσεις/στρατιωτικούς και ανταλλάσσουν τεχνολογία και γνώση χωρίς να το γνωρίζει η ανθρωπότητα στην επιφάνεια. "Κρυμμένος πολιτισμός UFO θα μπορούσε να βρίσκεται στη Γη: Ερευνητές του Χάρβαρντ"

    Του ΧΑΡΒΑΡΝΤ !! Δηλαδή του πιο καρασυστημικού συμμορίτικου ιδρύματος.

    https://t.me/s/docsalla
    https://www.newsnationnow.com/space/ufo/ufo-uap-hidden-society-harvard-paper/

    Όταν λέμε ότι ΧΑΝΟΥΝ, χάνουν !!! Και ετοιμάζονται για το τελευταίο τους χαρτί που είναι οι "εξωγήινοι" (σε εισαγωγικά γιατί θα είναι fake).

    ΜΗΝ με ρωτάτε τι σχέση έχει το σχόλιό μου με το καρουδότσουφλο των πα-πακίων. Έχει και παραέχει, διότι όπως έχω ξαναπεί το Αιγαίο ανήκει στους ΘΕΟΥΣ του.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή