«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Αχ ρε Τζούλιαν.. σε γέρασαν πριν την ώρα σου τα καθάρματα! (vid)


 

 


 Σχολιασμός Scott Ritter (δείτε το βίντεο του ΕΔΩ) :

 Η σκοτεινή ημέρα της Αμερικής

Επιτρέποντας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να υποχρεώσει τον Julian Assange να δηλώσει ένοχος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, η Αμερική καταδίκασε τον εαυτό της να γίνει μια χώρα όπου η αλήθεια είναι έγκλημα.

    "Ο Τύπος έπρεπε να υπηρετεί τους κυβερνώμενους, όχι τους κυβερνήτες. Η εξουσία της κυβέρνησης να λογοκρίνει τον Τύπο καταργήθηκε, ώστε ο Τύπος να παραμείνει για πάντα ελεύθερος να λογοκρίνει την κυβέρνηση. Ο Τύπος προστατεύτηκε ώστε να μπορεί να αποκαλύπτει τα μυστικά της κυβέρνησης και να ενημερώνει τον λαό. Μόνο ένας ελεύθερος και απεριόριστος Τύπος μπορεί να αποκαλύψει αποτελεσματικά την εξαπάτηση της κυβέρνησης. Και ύψιστη ανάμεσα στις ευθύνες ενός ελεύθερου Τύπου είναι η υποχρέωση να εμποδίζει οποιοδήποτε μέρος της κυβέρνησης να εξαπατά τον λαό και να τον στέλνει σε μακρινές χώρες για να πεθάνει από ξένους πυρετούς και ξένες βολές και οβίδες".

    Δικαστής Hugo Black, The New York Times εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, 1971
  

Ο Τζούλιαν Ασάνζ πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί ενώπιον αμερικανικού δικαστηρίου στο νησί Σαϊπάν, όπου αναμένεται να δηλώσει ένοχος για μία μόνο παράβαση του νόμου περί κατασκοπείας, δηλαδή για συνωμοσία με σκοπό την απόκτηση και αποκάλυψη πληροφοριών εθνικής άμυνας.

Ο Ασάνζ δεν είναι ένοχος για κανένα έγκλημα. Είναι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία λειτουργεί κατά παράβαση του νόμου και, καταστέλλοντας το καθήκον του Julian Assange ως εκδότη να αποκαλύψει την εξαπάτηση εκ μέρους της κυβέρνησης σχετικά με τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται από Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ και άλλα ψέματα και εξαπατήσεις που διαπράττονται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Υπουργείο Άμυνας, αγνοώντας κατάφωρα την Πρώτη Τροποποίηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υποβάλλοντας τον Τζούλιαν Ασάνζ σε πέντε χρόνια φυλάκισης υπό φρικτές συνθήκες σε βρετανική φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπου κρατούνταν σε απομόνωση 23 ώρες την ημέρα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέλυσε το πνεύμα και τη θέληση ενός ανθρώπου, ο αγώνας του οποίου είχε φτάσει να προσωποποιεί το θεμελιώδες ζήτημα της ελευθερίας του λόγου.

Ο Ειδικός Εισηγητής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Juan E. Mendez, έχει δηλώσει ότι "[ο] περιορισμός σε φυλακή, [ως τιμωρία] δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για κανέναν λόγο, ακριβώς επειδή επιβάλλει σοβαρό ψυχικό πόνο και ταλαιπωρία πέρα από κάθε λογική ανταπόδοση για εγκληματική συμπεριφορά και συνεπώς αποτελεί πράξη που ορίζεται [ως]... βασανιστήρια".

Κάθε Αμερικανός, είτε δραστηριοποιείται ως δημοσιογράφος είτε απλώς ως πολίτης που πιστεύει στο θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και του ελεύθερου Τύπου, πρέπει να κατανοήσει τη σημασία του τι σημαίνει η συμφωνία για την απολογία του Ασάνζ - πρόκειται για κατά μέτωπο επίθεση στην ελευθερία του λόγου, ανατρέποντας ουσιαστικά την απόφαση-ορόσημο του Ανώτατου Δικαστηρίου στην υπόθεση The New York Times εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, που γέννησε τα λόγια του Hugo Black για την υπεράσπιση αυτής της βασικής αμερικανικής ελευθερίας.

Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία: Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος, αλλά η ελευθερία του λόγου και η έννοια του ελεύθερου Τύπου είναι νεκρή στην Αμερική σήμερα, σκοτώθηκε από τη συλλογική μας παθητικότητα απέναντι στην κακοποίηση του Τζούλιαν Ασάνζ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το "έγκλημα" της αποκάλυψης των εγκλημάτων τους για να τα δει όλος ο κόσμος. 

 Η αλήθεια δεν μας ελευθερώνει πλέον.

Αντίθετα, η αποκάλυψη της άβολης αλήθειας έχει γίνει έγκλημα.

Η Αμερική είναι σήμερα ένα πολύ χειρότερο μέρος απ' ό,τι ήταν πριν η κυβέρνησή μας εξαναγκάσει τον Julian Assange να αποδεχτεί την ενοχή του.

Αυτή είναι μια σκοτεινή μέρα στην ιστορία της χώρας μας.

 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

3 σχόλια:

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος27 Ιουνίου, 2024 10:50

    Έχω μια απορία ρε παιδιά. Με την τελική παραδοχή ενοχής, δεν είναι εύλογο ότι αυτοί που τον κυνηγάνε παραδέχονται ότι αυτά που διέρρευσε είναι ΑΛΗΘΗ ;; Γιατί αν δεν ήταν, τότε γιατί να τον τρέχουν τον άνθρωπο ;

    Διότι αν είναι ΑΛΗΘΗ, τότε βρισκόμαστε σε αναμονή πολλών ρίχτερ !!!
    Έχει και για την καμπούρα μας (των κυβερνήσεών μας) πολλά έγγραφα.

    Άσε που εκτός απο διαρροές για οικονομικά, κυβερνήσεις κλπ, έχει διαρροές και για ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!! Λέτε για αυτό να πρόλαβε το καρασυστημικό και καμπαλίστικο χάρβαρντ να βγάλει πρόσφατα τις ανακοινώσεις που έβγαλε ; Προετοιμάζουν τον κόσμο για κάτι ; Βέβαια ως γνήσιος ψεκ, δεν μπορώ να μην σκεφτώ το ενδεχόμενο να έχει συνθηκολογήσει (ο Ασάνζ) και σε συνεργασία με το χάρβαρντ να επικυρώσει τους εξωγήινους. Αν το πεί αυτός, θα τον ακούσουν πιο εύκολα οι ψεκασμένοι, παρά το χάρβαρντ. Όλα στο παιγνίδι είναι και αυτή την περίοδο ΔΕΝ γνωρίζουμε ποιός είναι ποιός !!

    Ε ρε γλέντια !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κοσμος το εχει τουμπανο .....φιλε διος κουρε .ΚΑι βεβαια ολοι ξερουν οτι και τα 15000 εμαιλ ειναι αληθινα και οαλα τα dead man switches υπαρχουν αλλα κια ποσα peta data υπαρχουν απο πληροφοριες ..για να μην το εχουν φαει ακομη .Βεβαια εχω να πω οτι 1)ακουγεται οτι υπαρχει στις καρτες ιλουμινατι η απελευθερωση του 2)η κοκκινη γραμμη στο αεροπλανο που επιβιβαζεται υποτιθεται οτι σημαινει ''one way ''η' ''no return '' οποτε δεν τον βλεπω τριγυρω για πολυ ..αν ειναι ολα αληθεια τα συμβολικα απο την απελεθερωση του και μετα .θα δουμε ομως ...οσοι κατεβασαν ολο το αρχειο (τεραστιο μεβιντεο , εγγραφα και ποσα αλλα )καταλαβινουν οτι αυτα ηταν εξωφρενικα feeds αλλα και παλι τα χαμηλοτερα και ασφαλη απο αυτα που πιθανοτατα εχει ο τυπος στην διαθεση του .

      Διαγραφή