«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

TΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..


 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ. Όπως και με το πορν-νιούς, δεν είναι ανάγκη να δώσετε σημασία στις ανοησίες που γράφει και το πρώτο-ανάθεμα. Απλά δείτε τα βίντεο.

Κι αναρωτιέμαι πάλι..

Αυτό το χρυσαφί ον (νομίζω το ονόμασαν "ερευνητή-ταξιδευτή") το οποίο στον Διόδοτο, σε προηγούμενη ανάρτηση, το παρομοιάσαμε με τους χρυσοκίτρινους εντομοειδείς εξωγήινους της ταινίας "District 9", μήπως τελικά είναι ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ..;;

Πόσο συμπτωματικό είναι, έτσι όπως μοιάζει με ανθρωπόμορφη φωτιά και περπατάει ανάμεσα σε αποπνιχτικό καπνό...

..την ίδια στιγμή να καίγεται -αποτελειώνεται- η Αττική, το κέντρο του κόσμου και του πολιτισμού, όπως σωστά επεσήμανε και το εξώφυλλο του Sportime..

Τελικά τιμήσανε την Ελλάδα σε αυτή την μακάβρια τελετή, ή πανηγυρίζουν για την κηδεία της..; Και πανηγυρίζουν μαζί και Έλληνες, ότι τάχαμου ήταν ευτυχώς καλύτερη από την έναρξη. Χειρότερη ήταν ρεεεεεε!! και μάλιστα με στόχο την Ελλάδα.

Κατάρες ρίχναν' στην Ελλάδα ρεεεεεε!!!! Ξυπνάτε!

Εμάς έχουν άχτι πρώτα και κύρια να εξαφανίσουν!! 

Τους χαλάμε εδώ και χιλιάδες χρόνια το γλυκό, γιατί από εμάς ξεσκεπάζεται και βραχυκυκλώνει το μάτριξ που έχουν στήσει ("Εμάς".. δηλαδή ένα μικρό ποσοστό πραγματικών Ελλήνων που ζούμε στη χώρα και στο εξωτερικό, αλλά και πάλι χιλιόχρονος εφιάλτης γι αυτούς). 

Αυτός ο Έλληνας παρουσιαστής, ενημερωνόταν από μεταφρασμένο στα ελληνικά κείμενο της ολυμπιακής επιτροπής.. ή από ό,τι τού έβαλαν στο χέρι οι εδώ δικοί μας σατανιστές; Τί δουλειά είχε η αναφορά στον Θεοδόσιο; Να μάς δείξει ότι ο "σκοταδισμός" του θεοκρατικού Βυζαντίου διέκοψε την συνέχεια του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και Πολιτισμού, με μία μεγάλη σφαγή Ελλήνων Εθνικών (=Αρχαιόθρησκων) στην Θεσσαλονίκη; Και αν μάς τα λένε ΚΑΙ αυτοί αυτά, δεν πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι; Βρε, με τις ίδιες μ@λακίες θα ασχολούμαστε πάλι, ρασιάδων και άλλων εβραιομασώνων; Αφού έχουμε πολλάκις εξηγήσει ότι η σφαγή αυτή οφειλόταν σε προβοκάτσια (για να σφαχτούν επίτηδες Έλληνες αρχαιόθρησκοι) και να την βγάλουν λάδι κάποιοι Γεφυραίοι (=εβραίοι) της εποχής εκείνης, που την έστησαν και κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους Έλληνες, παίζοντάς το κι αυτοί Εθνικοί. Μάλιστα οι Γεφυραίοι ήταν που είχαν διαστρεβλώσει την έννοια του Εθνικού, από τον 5ο π.Χ. αιώνα κιόλας. Ενώ η Πατρώα θρησκεία μας ήταν μονοθεϊστική στη βάση της (Εν το Παν, με εκατοντάδες θεότητες δορυφορικά, όπως σήμερα έχουμε τους αγίους), αυτοί έστησαν το μαγαζί του Δωδεκαθέου (12 μόνο θεοί) -για τις γνωστές πολιτικές και κρόνιες σκοπιμότητες- και το επέβαλαν, μάλιστα δολοφονώντας και τον Σωκράτη που τους πήρε χαμπάρι. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού και τότε είχαν πάρει τον έλεγχο με δικούς τους ανθρώπους, Περικλήδες κλπ.. σαν να λέμε ΑνδρεοΠαπανδρέηδες.

Έρχονται λοιπόν και οι ατλάντιοι μασωνο-κρόνιοι ως γνωστόν, Γάλλοι, να μάς υπενθυμίσουν τί..;; Ότι ο Χριστιανισμός ήταν η ταφόπλακα του Ελληνισμού..;; Σοβαρά..;; Και τον Τομ Κρουζ τί τον ήθελαν ως πρώτη μούρη της τελετής λήξης..;; Αφού είναι εδώ και δεκαετίες ο πάπας-πρέσβης της Σαϊεντολογίας. Αλλά γι αυτό τον ήθελαν. Και στα π@πάρια τους τελικά και οι εθνικές και παγανιστικές θρησκείες της Ελλάδος και άλλων χωρών. Όλα όσα κάνουν συντελούν στην προώθηση της Πανθρησκείας τους που είναι ο Σατανισμός με γαρνιτούρα σουνιτικού ισλάμ.  

Γι αυτό, ενώ έπαιξαν στο πιάνο τον "Ύμνο του Απόλλωνα", η γκροτέσκα αυτή παρουσίαση με αυτή την τεράστια κατάμαυρη σαν φολιδωτή ουρά να κρέμεται πίσω απ' τον πιανίστα, πόσο Απόλλωνα θύμιζε; Μήπως τελικά εννοούσαν τον Απολλύων..;; 


Και ποια "Νίκη της Σαμοθράκης" νομίζατε ότι σας έδειχναν ρε κορόιδααααα!!!... Επειδή και καλά ήταν ακέφαλο άγαλμα με φτερά..; Αυτό που σάς έδειξαν είναι το αγαλματάκι της πάνω φωτογραφίας από Βικιπαίδεια! Ο Άγγελος Εξολοθρευτής!!

Έκαναν λοιπόν φόρο τιμής στην Ελλάδα και το ολυμπιακό "πνεύμα"... ή ήταν ένα τριπλο-σφράγιστο κηδειόσημο για την Ελλάδα... Εσείς τί νομίζετε ότι σάς διεμήνυσαν διά των συμβόλων αυτών, αν υποτεθεί ότι εγώ είμαι φευγάτος συνωμοσιολόγος που βλέπω παντού εχθρούς..

"Κόψτε τα ληγμένα ναρκωτικά" λένε κάποιοι, εγώ σάς λέω κόψτε την σατανο-έρτ και τα τουρκικών συμφερόντων πορνοκάναλα, που μεταδίδουν εγκεφαλικό προγραμματισμό της σατανο-καμπαλικής δύσεως.

Και αυτοί οι αγώνες εφέτος.. ξεφτίλισαν εντελώς το ολυμπιακό πνεύμα (γι αυτό και ασχοληθήκαμε ελάχιστα στο μπλογκ μας), εν μέσω πολέμων γύρω γύρω που αναζοπυρώθηκαν αντί να κάνουν Ολυμπιακή Εκεχειρία, απείλησαν την υγεία και την ζωή αθλητών, με νηστεία κρέατος και κρεβάτια από χαρτόνι (για να πείσουν για την κλιματική απάτη τους), και νερά βόθρων μέσα στο Σηκουάνα που κολυμπούσαν. Προώθησαν τα τραβεστί, ανδρογυνισμό του Μπαφομέτ, έκαναν κανονικό βιασμό της λογικής μας αρπάζοντας μετάλλια από γυναίκες και δίνοντάς τα σε δήθεν ερμαφρόδιτους που είχαν αρσενικότατο σκελετό, αρσενικότατο χρωμόσωμα και αρσενικότατη γροθιά!

Οι αγώνες αυτοί είναι ΆΚΥΡΟΙ για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Τίθεται εδώ ένα πρόβλημα σχετικά με τα χάλκινα, αργυρά και χρυσά μετάλλια που πήραν κάποιοι Έλληνες αθλητές...

...Όταν όμως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πάρουμε πάλι την Ελλάδα στα χέρια μας, θα διοργανώσουμε εξαρχής Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνιμα μέσα στην χώρα μας (θεωρώντας άκυρους, γιουροβιζιον-ικό τσίρκο τους ξένους), με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα συνάδουν με την ελληνική αρχαιότητα. Ποτέ δεν θα διαγωνιστεί άνδρας εναντίον γυναίκας, ποτέ δεν θα διαγωνιστεί ντοπαρισμένος αθλητής που θα έχει πιεί έστω και ενεργειακό ποτό (ρέντμπουλ, HELL! κλπ) ποτέ δεν θα δεχτούμε να συμμετάσχει χώρα που την ίδια στιγμή θα εξοντώνει οικονομικά ή με όπλα άλλη χώρα. 

 

Έσσεται Ήμαρ  

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 



 

 

38 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2024 14:59

    Όσο ζουν ακόμα ΈΛΛΗΝΕΣ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ....ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ω' ΕΤΑΧΘΗ...
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ...ΚΩΣΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" (ΛΥΚΟΥΣ)...ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΥ,
      ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!

      Διαγραφή
    2. Τη βδελυρή τελετή έναρξης δεν την είδα, παρά μόνο κάποια αποσπάσματα, αναγκαστικά από τις δημοσιεύσεις. Το ίδιο και με τη λήξη. Όμως, με όλα αυτά που διάβασα και με τις φωτογραφίες που είδα, κάποια στιγμή μου πέρασε η σκέψη να τη δω. Εκείνη τη στιγμή κρατούσα μια πορσελάνινη παλιά πιατέλα, που την κρατούσα ενθύμιο από τη μάνα μου. Πήγα να την αποθέσω μαλακά σε μια επιφάνεια και με το που ακούμπησε, έγινε θρύψαλα....Οι σατανικές δονήσεις που δεχόμαστε είναι τεράστιες, αλλά οι δονήσεις του καλού και αγαθού τις σβήνουν, αν βέβαια συντονιστείς με αυτό το υπέρτατο πεδίο....Οι μαλάκες οι σατανόδουλοι νομίζουν πως μπορούν να εξευτελίσουν τα ελληνικά σύμβολα.....Όμως, η ισχύς αυτών των συμβόλων θα τους συντρίψει...

      Διαγραφή
  2. epishs stin arxi tis teletis liksis ενα μεταλιο ειναι καρφςμενο εκει ποθ ειναι ι ελλεδα /μεσογειοσ κλπκλπ

    https://katohika.gr/diethni/seietai-i-servia-me-terasties-diadiloseis-kata-tis-eksoryksis-lithiou-gia-tin-ee-an-thelei-i-germania-na-skapsei-to-diko-tis-edafos/

    σημερα ελεγαν και οτι αρχιζει ο 3 ππ χεχεχεχε

    https://katohika.gr/ellada/giati-i-kypros-kindynevei/ (κινδυνευει εδω και καιρο )

    https://apollodoros.substack.com/p/b-9a5 (αληθεια , χωρια τα πουλια που σκοτωνονται και πασης φυσεως εντομο που δεν πλησιαζει και χλωριδα που δεν ξαναφυτωνει εκει κλπκλπ_)

    https://katohika.gr/ellada/ekpempetai-s-o-s-gia-tin-schediazomeni-katastrofi-tou-fysikou-mas-perivallontos-apo-ta-aiolika-parka/ (ολη η βουλη ειναι ενοχοι ..εδω και πολλες κυβερνησεις πισω )

    https://korakas-news.gr/2024/08/nea-tainia-vaxxed-iii-to-dikaioma-na-skotoneis.html (αμα το αφησουν )

    https://karditsastakra.com/2024/08/11/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%ac/(μιλαει μονο του )

    https://www.youtube.com/watch?v=JfmOI6gVswA (ο τυπος εστιαζει σε συγκεκριμενα αλλα .............)

    https://www.youtube.com/watch?v=cXUbvJsJuZA (καιρο ειχαμε να ακουσουμε για το σερν )

    https://youtube.com/shorts/x_RaMFjETYY?si=5WciWAmKrQvCem-c (αλλο ενα )

    https://youtube.com/shorts/bVxmvM1tK6I?si=Wi2vk-LtfMzPayF3 (τα ελεγε ο κακομοιρης χαραλαμπιδης )

    καλημερες αν και καιγεται η χωρα παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ12 Αυγούστου, 2024 15:48

    Απλά και γλυκά….ΕΥΓΕ! Θα μπεί αύριο στο ιστολόγιο! Σήμερα δεν μπόρεσα, ήταν πολύ μεγάλη η μέρα μου και πολύ δύσκολη, αλλά αύριο το πρωί ώρα Αυστραλίας θα μπεί πάνω πάνω!
    Η ελληνικότατη ΚΡΑΥΓΗ σου αδελφέ, φίλτατε και συνέλληνα, θα ακουστεί από όλες τις εναπομείνασες ελληνικές καρδιές! Ρισπεκτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μην μού λες τέτοια.. Κοκκινίζω λέμε.. χαχαχα
      Και ένας σωστός χριστιανός βλάπτεται από τις φιλοφρονήσεις.. Καραδοκεί η υπερηφάνεια, ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα.
      Ενώ στην πραγματικότητα.. εγώ και εσύ.. έχουμε απλά το νου μας στην προσφορά.

      Καλή εβδομάδα αδελφέ μου Σέργιε!

      Διαγραφή
  4. Ναι αδερφέ Κώστα
    Δύναται να ρίχνουν* την αρνητική τους ενέργεια πάνω στην Σημαία (Σήμα)
    Όι μορφές που είχαν οι φιγούρες δείχνουν την ποιότητα* τούς,,,,
    Όπως και το μέταλλο που εκφράζουν , πχ ο ταξιδευτής φορούσε χρυσή πανοπλία!
    Είναι καιρός τώρα που Άγγελοι και Δαίμονες έχουν φορέσει* την Πανοπλία τους,
    Έτοιμοι για μάχη,,,
    Το είδα σε όνειρο*,,,
    Όλα έχουν πάρει τόν δρόμο* τους,,,

    Φέτος το ²⁰24 συμβολίζει το 24 γράμμα της αλφαβήτου,
    Το Ω
    Άρα;;; Τελευταίο Έτος;;;
    2+4
    Το αρχαίο αλφάβητο έχει 27 γράμματα,,,
    2+7
    Α+Β=3

    (3/6)/9= 0.05555555555*
    *Τόσο λίγο,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όι Αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια

      Ό χρυσός ταξιδιώτης=3333

      Α s ΤΟ ΦΩΣ s Ο θΕΟΣ s ΧΡΟΝΟΣ=3333

      Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ=3333

      Διαγραφή
  5. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, το άγαλμα είναι της Νίκης διότι δεν κρατάει το σπαθί του εξολοθρευτή, αυτό που δείχνουν με το συγκεκριμένο και στο πλαίσιο της αντιστροφής που τόσο τους αρέσει να χρησιμοποιούν είναι, ποιοι το κάνουν, γι’ αυτό παραξενεύτηκα με το εξάκτινο -κανονικά οκτάκτινο- αστέρι από πίσω.

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μπορεί νά 'ναι κι έτσι, όμως οι κουτορνίθοι ελλαδίτες που βρίσκονται πάνω από την τηλεόραση και ελάχιστα στο ίντερνετ (κι αυτό για να γκομενίσουν στο facebook) κάπως πρέπει ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ να ξε-υπνωτιστούν!

      Διαγραφή
  6. Η τόσο ανοικτή ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην Ελλάδα και σε ό,τι πρεσβεύει για την Γαία, έχει μόνο μια αιτία. Την μωρότητα που γεννά η απελπισία τους. Δείξανε σε όλο τον κόσμο οτι η Ελλάδα έχει υποταχθεί και καλέσαν τις φίλιες προς αυτούς δυνάμεις να επέμβουν για την τελική μάχη. Τόλμησαν δε, να εξευτελίσουν το σύμβολο της επίγειας Ελλάδας, τη σημαία. Οποία πρόκλησις.

    Έχετε την εντύπωση οτι η πρόκληση θα μείνει αναπάντητη ;

    Κάποτε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ με τη Μυθωδία, για να μπορέσουν να κάνουν τις άνομες πράξεις τους. ΝΟΜΙΣΑΝΕ όμως, γιατί ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Παπαθανασίου άλλα τους έταξε και ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ !!! Δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν ούτε το "ανάποδο" του Παπαθανασίου. ΜΩΡΟΙ άνθρωποι, σύμμαχοι των ερπετών.

    Αδέλφια Έλληνες, τα γεγονότα θα αρχίσουν να "τρέχουν" σαν τρελλά απο εδώ και μετά. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ νοητικά, αλλά και φυσικά. Μην "μασάτε" και οπλιστείτε με δύναμη. Το περιμέναμε να γίνει και ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    Ύμνο στον Απόλλωνα θέλατε καμπαλάκια ; ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ρε ερπετά και βρείτε τρόπο να διαφύγετε τώρα !!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε μην χαλιέστε, ο Ποιητής των πάντων αφήνει το εξαποδώ και τα τσιράκια του να κωλοχτυπιούνται γιατί δεν έχει καμία σημασία. Το λιοντάρι που περπατάει στην γη δεν δίνει δεκάρα αν, κάτω από τα πόδια του, το μυρμήγκι στην φωλιά του είναι ζωντανό ή νεκρό, πολλώ δε με τι καταπιάνεται.

    Οι πράξεις του μυρμηγκιού δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στην πορεία του λιονταριού και γι'αυτό δεν το ενδιαφέρει να εξολοθρεύσει το μυρμήγκι.

    Ο Λέων είναι βασιλιάς και δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του από μυρμήγκια.

    Προσέξτε τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε τον Δημιουργό. Θέλετε να τον πείτε Θεό; Χριστό; Αλλάχ; Μητέρα Φύση; Βαφτίστε Τον όπως θέλετε. Η πρόθεση μετράει. Αν είσαι από την μεριά του Δημιουργού θα σου αρέσει η δημιουργία. Αν είσαι από την απέναντι πλευρά θα σου αρέσει η καταστροφή.

    Ενδιάμεση θέση δεν υπάρχει χωρίς συνέπειες. Η "Αποκάλυψη" είναι τώρα. Αποκαλύπτοναι όλοι και όσο πιο έντονα γίνεται. Οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι κακοί, χειρότεροι. Μπορεί να υπερτερεί ποσοτικά το κακό στις ανώτερες άρχουσες τάξεις οι οποίες είναι αυτές που οδηγούν την πορεία της ανθρωπότητας αλλά ο εξαποδώ και τα τσιράκια του είναι το γεύμα του Λιονταριού

    Ερρωσθε και ευδαιμονείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I 💙 you boy!
      (έβαλα μπλε καρδούλα μήν μάς παρεξηγήσουν κιόλας.. ΧΑΧΑΧΑ)

      Διαγραφή
    2. Ρε Αργοναύτη, αν το blog είχε δυνατότητα να βάζουμε likes, θα σου έβαζα 1.000.000 απο δαύτα, να σπάσεις και το ρεκόρ !!!!

      ΕΥΓΕ αγόρι μου

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  8. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ "ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ" :

    https://www.sportime.gr/bloggers/eleftherios-andronis/parisi-2024-teleti-lixis-i-apokriptografisi-enos-eosforikou-manifestou-pagkosmias-diktatorias-pou-vevilose-tin-ellada/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοπροσδιορίζομαι άρρεν και μου αρέσει το γαλανό (βαβαριστί μπλε) και το γαλάζιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. S S S [ 6 6 6 ]....ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ-ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ....ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ -S- ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ....

    ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ VOYAGER 1 ΚΑΙ 2...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ 399 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ VOYAGER ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΙΟ-238 ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΕΓΓΡΑΦΗ [ RECORDS ] ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΗΙΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ....

    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ [ GOLDEN VOYAGER ] ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ -RECORDS- ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...

    11 -08 ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ [ = 19 ] ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ...ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ COVID-19...ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΑΒΑΔΔΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ...
    ΥΓ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ [ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ]...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η NASA ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ -ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.......

    ΑΥΤΑ [ ΓΑΤΑΚΙΑ ]... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΑΡΩ ΤΟ 19 ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ [ Μ ΣΧΗΜΑ ΚΥΚΛΙΚΟ =ΚΟΡΩΝΑ ]...ΕΝΩ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ [ ΚΟΡΩΝΑ ] ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...ΚΑΛΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ [ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ [ ΜΕΣΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ]...


    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ [ STEPHEN HAWKING ΛΕΩ ΕΓΩ ]...ΚΑΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ [ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ] ... ]...

    ΥΓ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 22.00 ΟΕΟ ΟΕΟ...

    ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ INTERSTELLAR [ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ]...

    TENET H MEΣΣΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝO SATOR..

    Ο VOYAGER-2 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑ ΦΥΣΣΑΛΙΔΑ 22.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ...ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ Ο VOYAGER-2 ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ [ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ]...
    ΥΓ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ [ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ=ΓΕΦΥΡΩΤΗΣ ] ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΡΗΝΗΔΟΝ ...

    ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΩΝΤΟΣ ΚΟΡΩΝΑ ΘΥΜΙΖΕ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. CROWNS OF THRONES [ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ] ...ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΞ ΦΟΝ ΣΥΝΤΩΦ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΑΤΟ [ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΡΙΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ] ΚΟΡΑΚΙ..

    ΕΝΩ ΠΡΩΤΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ...

    13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΦΩΤΙΑ 8,5 [ 13 ] ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ...13/3 ΕΠΣΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 1781 [ - 17 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ] Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ...
    ΚΡΟΝΟ-Κ[Ο]ΡΩΝΟ[ΙΟΣ]...

    NO TIME TO DIE ...H NEA TAINIA TOY ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΒΡΙΟ [ 007 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ] ΧΑ ΧΑ...

    Ο ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΕ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ...


    ONWARD...Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΤΛΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΟΡΩΝΑ...

    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΙΕΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ [ PEAK ] ΣΤΙΣ 27 /2 [ 11=23 ] ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ [ ΑΒΥΣΣΟΣ ]...

    ΓΙΑΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες Τζων!
      Για τους δύο Βόγιατζερ μίλησα κι εγώ πάλι, πρόσφατα στο μπλογκ. Και για το ότι μάς δουλεύουν ψιλό γαζί οι της ΝΑΣΑ, και δεν πλησιάζουν κανένα κοντινό μας αστέρι, παρά έχουν ακινητοποιηθεί μέσα από το κέλυφος νετρονιακής στερεοϋφής του ηλιακού μας συστήματος, από το 2011. Πράγμα που το 1994 σε περιοδικάκι που εξέδιδε, το είχε "υπολογίσει"; "προφητέψει"; "είχε ενημερωθεί από τους από πάνω"; .. ο Καραγεωργίου της ΟΕΑ. Όντως, το 2011 είχαν κάνει την γκάφα και το είχαν ανακοινώσει επίσημα πολλές διάσημες επιστημονικές ιστοσελίδες του συστήματος, αυτό το φαινόμενο της ακινητοποίησης των αστροσυσκευών. Μια βδομάδα μετά και μέχρι σήμερα.. τσιμουδιά βέβαια για το θέμα. Το είχα ερευνήσει ενδελεχώς γιατί είχα σαστίσει, εφόσον ήμουν από τα ελάχιστα άτομα στην Ελλάδα που το είχα συναντήσει σε περιοδικό του Καραγεωργίου (που το έχω ακόμα) 17 χρόνια πριν το 2011!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΩΣΤΑ...

      ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ O VOYAGER 1 ΞΕKIΙΝΗΣΕ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑ MARINER-11...AKOMH KAI TΩΡA H ΝΑΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ OTI O ENAΣ VOYAGER ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...


      https://www.pronews.gr/x-files/735088_aorato-energeiako-plegma-tis-gis-kai-i-shesi-toy-me-tis-aisthiseis-kai-ti-psyhi-mas/

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. Ναι, από τα καλά άρθρα του πορνιούς, το 2018 που ίσως δεν είχε γίνει ακόμα τελείως ΝΔούλικο-δουλικό. Σήμερα δεν νομίζω ότι εύκολα θα έγραφε την φράση "Οι ελίτ το διερευνούν ευκαιριακά, συνολικά, με βιασύνη για τις εφαρμογές και όχι με πλήρη κατανόηση. Διότι αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο της φυσικής πλανητικής εξουσίας, και βιάζονται να το αποκτήσουν πρώτοι".
      Νά 'σαι καλά Γιάννη μας! Αυτό το αρθράκι μπορεί να το αναδημοσιεύσω σύντομα.

      Διαγραφή
    4. https://blogs.sch.gr/sachinidi/files/2012/09/sax1122332.pdf

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ HAΑRP ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.... ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ -MERCURY- ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOYAGER....


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. Ωωωωω!!!!! Σούπερ έρευνα αυτό το pdf !!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ!!!

      Διαγραφή
  13. ΚΑΙ ΕΔΩ, Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο
    «Χρυσός Ταξιδιώτης» στην τελετή λήξης :

    https://www.tanea.gr/2024/08/12/sports/othersports/poios-itan-kai-ti-symvolizei-o-xrysos-taksidiotis-stin-teleti-liksis-ton-olympiakon-agonon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαστε όλοι πολύ βεβαρημένοι και στεναχωρημένοι για όλα αυτά που κάνουν στην Ελλάδα μας. Αν θυμάστε η Αττική και η Αθήνα είχε καεί από τους πέρσες το 480 πχ και όχι μία αλλά δύο φορές. ΟΜΩΣ μετά ακολούθησε η ΝΑΥΜΑΧΙΑ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και οι ΠΛΑΤΑΙΕΣ που οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Μέσα σε όλη αυτή την άθλια κατάσταση που το κράτος των αθηνών έφερε είναι φανερό ότι μας χτυπάνε από παντού και ουχί μόνο στην πράξη αλλά και στην ψυχή. Αλλά όχι δεν θα παίξω στο δικό τους παιχνίδι όλων αυτών των ερπετών και των υπαλληλάκων τους που εκτελούν άψογα τις διαταγές... (όρα όλους αυτούς τους ελληνόφωνους της βουλής τους και τις πουτ@@@νες των ΜΜΕ).
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.
    Ἔχουμε μίαν Ἑλλάδα νὰ ξανακτίσουμε ἀπὸ τὴν ἀρχή.
    Διότι αὐτὸ ποὺ ΚΑΙΓΕΤΑΙ δὲν εἶναι Ἑλλάς. Ἡ Ἑλλὰς εἶναι Φῶς κι ὄχι αποκαίδια.
    Ἡ Ἑλλὰς εἶναι στόχος κι ὄχι κατάστασις.
    Ἡ Ἑλλάς, ἡ πραγματικὴ Ἑλλάς, εἶναι κάτι ποὺ μᾶς ἔκλεψαν -και τώρα το καίνε γιατί την τρέμουν - καὶ διέφθειραν στὴν ἀντίληψίν μας, μόνον καὶ μόνον γιὰ νὰ μὴν καταλάβουμε τὸ πόσο βαρειὲς εἶναι οἱ ἁλυσίδες μας και την τελική τους λύση που είναι η γενοκτονία μας.

    Λίγες ἑβδομάδες ἀπέμειναν.
    Ἴσα ποὺ προλαβαίνουν κάποιοι…
    Μπαίνουμε στὴν τελικὴ εὐθεία…

    Και μην ξεχνάτε το βασικότερον... Ποια Ελλάδα και ποια Αθήνα θέλουμε να σώσουμε; την Ελλάδα μὲ τὰ γνωστὰ σύνορα, μὲ τοὺς ἀνθέλληνες πολιτικούς, ποὺ ἐλέγχονται ἀπ΄ εὐθείας ἀπὸ σιωνιστοχαζαροκαμπαληστές καὶ λειτουργοῦν ὡς μαριονέτες-κουδουνίστρες….

    Αὐτὴ ποὺ τὴν ξεπούλησαν πρὶν κἄν τὴν χαροῦν οἱ πραγματικοί δικαιοῦχοι, τὰ παιδιά της.. Ή την ΕΛΛΑΔΑ ποὺ ὑμνοῦν ὅλοι οἱ ποιητές, ὅλοι οἱ Ἄνθρωποι, ὅλο τὸ Σύμπαν, αὐτὴν τὴν Ἑλλάδα που ἐγὼ ἔχω στὴν καρδιά μου. Αὐτὴν θέλω νὰ σώσῳ… Αὐτὴν θέλω νὰ ἀναδείξῳ…
    Αὐτὴν προστατεύω… Αὐτὴν ὑπερασπίζομαι… καὶ μόνον γιὰ αὐτὴν θὰ πεθάνω, πρὸ κειμένου νὰ τῆς προσφέρῳ χῶρο γιὰ νὰ σταθῇ καὶ νὰ μεγαλουργήσῃ.
    Τὴν ἄλλην, ἄν καὶ μὲ πονᾷ, ὀφείλω σιγὰ σιγὰ νὰ τὴν ἀποδεσμεύσῳ.
    Δὲν εἶναι δική μου. Δὲν εἶναι ἡ πραγματική μου Πατρίς, ἀλλὰ ἕνα ἀκόμη σημεῖον εἰσόδου κι ἐλέγχου γιὰ τὸ μεγάλο μαγαζὶ τῶν βρωμιάρηδων. Αὐτὴν τὴν πύλη ἐγὼ θέλω νὰ τὴν κλείσῳ. Νὰ πάψουν νὰ μπαινοβγαίνουν σκουλήκια καὶ νὰ μοῦ μολύνουν τὸν περιβάλλοντα χῶρο. Νὰ πάψουν νὰ ἔχουν δικαίωμα καὶ λόγο στὴν ζωή μου, στὰ ὄνειρά μου καὶ στὶς ζωὲς τῶν παιδιῶν μου.

    Αὐτὴν τὴν Ἑλλάδα ἀγωνίζομαι νὰ ἀναστήσῳ.
    Ἡ ἄλλη ΠΡΕΠΕΙ νὰ τελειώνῃ γιὰ νὰ διώξουμε τὰ ερπετά…

    ΈΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    ΔΠ

    ΥΓ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπητή ΔΠ!
      Και είθε να έρθει σύντομα αυτή η δική μας Ελλάδα!!!

      Διαγραφή
  15. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΤΟ DISTRICT 9 , TI ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΡΑ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ,
      ΌΝΤΩΣ είναι αδελφέ μου Τιμωρέ.
      Σχεδόν ίδιο σεναριακά με το "Μπαζιλέρο" του Σωτ.Γκορίτσα, αλλά με εξωγήινους αντί αφροασιάτες που αποβιβάζονται στην Κρήτη. Και made in South Africa.
      Είδα το DISTRICT 9 τρεις φορές, όπως έχω δει ό,τι έχει σκηνοθετήσει ο Blomcamp, γιατί είναι μεγάλο ταλέντο!
      Έτσι είναι, οι νεοταξίτες θα χρηματοδοτήσουν μια υπερπαραγωγή, αλλά με σεναριακά ανταλλάγματα.

      Διαγραφή
  16. Κλημερα...ρε οτι κι ν κανουν το μονο που μπορουν ειναι,να παρουν φορα και να μας τα χαιρετισουν,[για να μη γραψω επακριβως και μου βαλεις πιπερι]..τ αρχιδια..ε δεν αντεξα...φιλιααα...Σουλα ..ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    για τα γραφόμενά σου και για το θάρρος σου! Είσαι ίσως ο πρώτος που έγραψε ότι η Μαύρη Τελετή ήταν κατάμαυρη! Όλο το πρωί χτες διάβαζα άρθρα και σχόλια-υμνολογίες για τις υψηλές αξίες και το ελπιδοφόρο μήνυμα στα δρώμενα από έναν, που από την αρχή μου φάνηκε σαν τον Μπαφομέτ!

    https://newmedia.thebest.gr/i/w785/hxghwoakxq66b9c7f683f8c.jpg

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Baphomet.png/300px-Baphomet.png

    Aπογοητεύτηκα και απορώ με τους συμπατριώτες μου που έγραψαν ότι η τελετή απέδωσε μεγάλη τιμή στην Ελλάδα, ενώ πνίγονται από τους καπνούς και η φωτιά έχει φτάσει έξω από τα σπίτια τους! Η φωτιά συνέπεσε με την τελετή που έδειχνε την ελληνική σημαία (τη χώρα δηλαδή) να την παραδίδει στον Μπαφομέτ-Εωσφόρο, ένας που ήταν ντυμένος σαν Φαραώ (πολιτική και θρησκευτική ηγεσία) και να βάζει κι ένα χεράκι από δίπλα ο Χάρος! Καλύτερη αναπαράσταση της καταστροφής της Ελλάδας δε θα μπορούσε να γίνει!
    Κι όταν η παράδοση της Ελλάδας τελειώνει, ο δαίμονας καταπιάνεται με μια ήπειρο που αντιστέκεται, την Ευρώπη (στη σειρά των ολυμπιακών κύκλων-ηπείρων ο μεσαίος). Όταν μπαίνει κι αυτός στη θέση του κατά την τάξη του δαίμονα, ο δαίμων ανυψώνεται θριαμβολογώντας και πλήθος ανθρώπων τον προσκυνά.
    Η σκηνή της επικράτησης του δαίμονα παίζεται πάνω στον παγκόσμιο χάρτη. Για να επικρατήσει κάτι καινούριο, πρέπει να θυσιαστεί κάτι παλιό: ένα τεράστιο βέλος διαπερνά το χάρτη και δείχνει την Αμερική!
    Εγώ αυτά είδα. Εξαιρετικό το άρθρο του Ελευθέριου Ανδρώνη, όπως όλα!

    Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν ΑΛΛΕΣ τελετές:

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

    Δυστυχώς ούτε ένας δε βρέθηκε στην Αθήνα…
    ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Νίκη, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  18. https://www.triklopodia.gr/%ce%b3-%ce%bc-%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    Προσωπική μου εμπειρία:
    Τον Ιούλιο του 1992, τότε ως Γιάννης Καζάκος, δάσκαλος αγγλικών στη Πάτρα, νεοφερμένος από το Τορόντο του Καναδά, συναντήσαμε τον Άγιο Παίσιο στην Παναγούδα του Αγίου Όρους. Μου έκανε εντύπωση που για αρκετή ώρα μας μιλούσε για φωτιές 🔥, πυρκαγιές και εμπρησμούς στην Ελλάδα.
    Από μέσα μου αναρωτιόμουν: Γιατί εστιάζει άραγε σε αυτό το θέμα τόσο πολύ; Τότε δεν είχαμε αυτό το τραγικό φαινόμενο, τόσο έντονο.
    Δεν μας ανέφερε τίποτα απολύτως για κλιματική αλλαγή!
    Έλεγε: "Δεν θα μείνει δάσος για δάσος στην πατρίδα μας!
    Δεν θα αφήσουν πράσινο για πράσινο!
    Οι φωτιές θα είναι βαλτές κι από μέσα αλλά κι απέξω!
    Και για τα συμφέροντα "κάποιων" εδώ στην Ελλάδα,
    αλλά κι από αλλόθρησκους.
    Θα είναι κι από αλλόθρησκους εντός της Ελλάδας,
    και από μακριά με ακτίνες λέιζερ,
    αλλά κι από Έλληνες προδότες άθεους!
    Όλα αυτά θα εξυπηρετήσουν τον δρόμο
    για τον Αντίχριστο, για να μην μπορεί
    ο κόσμος να κρυφτεί μέσα στα δάση,
    εν καιρώ διωγμών.
    Η χλωροφύλλη των φυλλωμάτων εμποδίζει
    να δεις κάτω από τα δέντρα 🌲 με την
    τεχνολογία και τα λέιζερ
    αν είναι κρυμμένοι άνθρωποι!
    Οπότε, θα κάψουν τα πάντα, για να έχουν
    ορατότητα παντού, για να ελέγχουν το σύμπαν!".
    Αυτά από τα χείλη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου
    τα άκουσα τότε, Ιούλιο του 1992.
    Δεν είναι δικά μου.
    Αυτά μας είπε ο Άγιος, που είναι τόσο επίκαιρα τώρα!

    *Πατήρ Ιγνάτιος.Ιερα μονή τών Ποιμένων.Βηθλεέμ.
    apantaortodoxias*

    ΑπάντησηΔιαγραφή