«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ''ΣΥΜΒΑΝ-ΓΕΓΟΝΟΣ'' ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ... (βίντεο)

Το έδαφος των ΗΠΑ σε περίπτωση πολέμου δεν θα είναι σε θέση να σωθεί από τα Ρωσικά και Κινεζικά όπλα, δήλωσε ο στρατηγός Terence O'Shaughnessy, επικεφαλής της βόρειας διοίκησης των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Πολλαπλών χρήσεων μαχητικό  MiG-31 με υπερηχητικό πύραυλο  Dagger

Τζιχαντιστής του ISIS συλλαμβάνεται από το Συριακό Στρατό - Τον έπιασαν από τα μούσια και τα χαστούκια πήγαν σύννεφο (βίντεο)



Σχόλιο Διόδοτου: Αυτό το βίντεο αφιερώνεται σε όλους του αναγνώστες του ιστολογίου, σαν αποζημίωση για τις δυσάρεστες ειδήσεις με τις οποίες πολιορκούμαστε κάθε μέρα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς... Όσο υπάρχει αυτή η κατοχή στην Ελλάδα...δυσάρεστα θα ακούμε και θα βλέπουμε. Δείτε το βίντεο και εκλάβετέ το σαν προπόνηση και για τα καλά που θα έρθουν... 🙂

Ο Ρότζερ Γουότερς των Πινκ Φλόιντ ισοπεδώνει τους κομπάρσους των Λευκών Κρανών και την προπαγάνδα. (βίντεο)



Ξαφνικά 97 ΛΑΘΡΟμετανάστες ΚΑΙ στο Αργοστόλι...(βίντεο, φωτο)


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

«Το έκτρωμα των 50+ υπουργών» – Ο Τσίπρας έχει την μεγαλύτερη κυβέρνηση στην ΕΕ




"...Με μία έρευνα εντοπίζουμε πως η Ελλάδα, 10η μεγαλύτερη χώρα στην ΕΕ με 10,7 εκατ. κατοίκους έχει την μεγαλύτερη κυβέρνηση ακόμα και από χώρες με 8πλάσιο πληθυσμό και πολύ διαφορετικές ανάγκες… Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ισπανίας των 46,5 εκατομμυρίων κατοίκων η οποία έχει 19 υπουργούς σε μία κυβέρνηση που αποτελείται συνολικά από 21 άτομα!.."

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - "ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ"... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;...


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Προειδοποίηση Λαβρόφ σε ΗΠΑ: «Μπαίνουμε στην Ιντλίμπ μαζί με τους Τούρκους - Μην επιχειρήσετε τίποτα»


13 ΝΕΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (βίντεο)


Σιωνιστούλης Μακρόν κατά Όρμπαν και Σαλβίνι: Είμαι ο κύριος αντίπαλός τους.


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!




Τον γνωστό από την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου ρόλο του, ετοιμάζεται να παίξει στην Θεσσαλονίκη το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ, εναντίον των διαδηλώσεων του λαού της πόλης κατά του mister Tsipra, στα εγκαίνια της ΔΕΘ!

Στην αναμπουμπούλα της πυρκαγιάς, η κυβέρνηση Τσίπρα μετέφερε άρον άρον τον Κουφοντίνα στὶς ‘Ἀγροτικὲς φυλακὲς τοϋ Βόλου (για "ζωή και κότα") και πέρασε ἀπὸ τὴ Βουλὴ νομοσχέδιο κατάργησης των ἱερῶν Ἡσυχαστηρίων.

του Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη


Άραγε γνωρίζουν ο κ. Τσίπρας καὶ ἢ κυβερνώσα ἄριστεροδεξιά παρέα τοῦ ποιὰ διαφορὰ ὑπάρχει ἀνάμεσα στὰ Μοναστήρια καὶ στὰ Ἡσυχαστήρια; ‘Ἀσφαλῶς ὄχι. Οὔτε, νομίζουμε, ότι νοιάζονται γιὰ τὸ πῶς διοικούνται τὰ μὲν καὶ τὰ δέ. Μᾶλλον ὡς δεδηλωμένοι ἄθεοι θὰ ξενίζωνται, πῶς ὑπάρχουν πιστοί, ποῦ ἀφιερώνονται στὸ μοναχισμό, τὴν προσευχή, τὴ λατρεία τοϋ Θεοϋ, τὴν ἄσκησι τῆς παρθενίας καὶ τὴν ἀγαθοεργία!

Αλλαγές του Οδυσσέα στη χώρα των σανοφάγων.

του Γ.Παπαδόπουλου- Τετράδη

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Περί μαλάκυνσης...


ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ / ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / Άγια Λαύρα εξέγερση χριστιανών στο Qamishli κατά των Γενίτσαρων των ΗΠΑ Κούρδων (συνεργατών των ΗΠΑ) γιατί τους έκλεισαν τα σχολεία. Μέσα στο ναό με συριακές σημαίες φωνάζουν ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ – ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ . ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσία: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν επίθεση κατά της Συρίας.


Από τη διαρκή ψευτιά, στο χώρο της αλητείας - Liberal

Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»... ιδρύουν υφυπουργείο για τους πλειστηριασμούς. (βίντεο)


ΕΡΕΥΝΑ: Οι επιχειρήσεις ελέγχου «μυαλού και ψυχής» των Ελλήνων για να μην αντιδράσουν στα Μνημόνια.

του Γιάννη Πετρίδη

Δύο διαδοχικά άρθρα, του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς και του Βρετανού πρώην υπουργού Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, για τα ελληνικά Μνημόνια, συναντώνται σε έναν «κοινό τόπο»: Την μη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στην παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τους και την επιβολή μόνιμης οικονομικής εξαθλίωσης, χωρίς ελπίδα επαναφοράς της χώρας στην κανονικότητα.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

26 Αυγούστου 1071 (βίντεο)


'Σόκ'! Αστυνομικός έμεινε στα ...κρατητήρια 3 ημέρες και μετά βγήκε σε διαθεσιμότητα! Έπειτα απο "καταγγελία" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ !!! (Τήν ΕΘΑΨΑΝ ΠΑΝΤΟΥ την είδηση εξυπακούεται!)

Σχόλιο Διόδοτου: Βρε έρχεται "πολύ λεπίδι" σε αυτή τη χώρα λέμε...! Όταν συμβαίνουν και τέτοια... όχι μόνο αποδεικνύεται ότι η χώρα είναι πλήρως στα χέρια των αφεντικών του Τσίπρα (κι όλων των τσουτσεκιών της βουλής), αλλά η λυσσαλέα τους εύνοια στους νέους τους κατοίκους θα καταλήξει σε ποτάμια αίματος μέσα στις πόλεις. Τα έχουμε ξαναπεί..τα λέμε και τα ξαναλέμε...την τελευταία λέξη όμως θα έχουν τα όπλα και τα λεπίδια. Θα περιλαμβάνει και σφαγή μεταξύ μας... και καλύτερα να καθαρίσει ο τόπος από μακάκες και προδότες!

Αττικά Νέα: "Αυτούς που νομίζουμε για Έλληνες απλά είναι ένας καμουφλαρισμένος στρατός κατοχής ο οποίος δεν διαθέτει τανκς, κανόνια, αεροπλάνα και λοιπά εργαλεία, αλλά ένα κοι-κυν-κιναιδο-βούλιο που παράγει "νόμους" κατοχής και υποτέλειας".



Τα οργκ ξεψαρώνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μετά το οξύ που πετάνε σε περαστικά αμάξια στο κέντρο της Αθήνας, έκλεισαν σήμερα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, επιτιθέμενοι και σε οδηγούς. (βίντεο)

 

 

Τη Δευτέρα το μεσημέρι περίπου 100 πρόσφυγες εισήλθαν στον αυτοκινητόδρομο της Εθνικής Οδού και μπλόκαραν, για περισσότερες από τρεις ώρες, την κυκλοφορία από το 39ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - Ουρές χιλιομέτρων ακόμα και μετά τα διόδια Αφιδνών - Στιγμές τρόμου καταγγέλλουν ότι έζησαν διερχόμενοι οδηγοί.

Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας απείλησε με συνέπειες την ΕΕ για την άρνηση αποδοχής των μεταναστών.



Ρώμη, 26 Αυγούστου-RIA Novosti, Sergei Startsev . Η Ιταλία δεν μπορεί να στηρίξει τον προϋπολογισμό της ΕΕ για τα επόμενα χρόνια λόγω της πραγματικής άρνησης των εταίρων να θεσπίσουν νέους κανόνες στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής και, ειδικότερα, να συμμετάσχουν στη διανομή των μεταναστών που διασώθηκαν από το πλοίο της Ιταλικής  ακτοφυλακής  Diciotti στη Μεσόγειο, δήλωσε το Σάββατο ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe  Conte.

Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν




Κλάμα στο Ισραήλ για τον θάνατο του McCain, κλάμα από τον Obama, κλάμα από το CNN, κλάμα από τους πράκτορες-δημοσιογράφους στην Ελλάδα.
Βλέπετε πως λειτουργεί η μεγάλη Ορχήστρα της προπαγάνδας για ένα σκουπίδι που ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους αμάχων;
Με τις τσέπες γεμάτες χρήμα από τον Soros-Rothschild …δεν μπορεί…άγιος θα ήταν …όπως ο Obama.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Το βίντεο της Willie Dille υπάρχει στο Youtube! Αναρτήστε το, όσοι είστε θαρραλέοι, ξανά στο facebook, γιατί η Γουίλλι έφυγε από τη ζωή αλλά ήθελε να δικαιωθεί και η φωνή της να φτάσει παντού.


Βγαίνοντας (απ΄τα μνημόνια..)


Ατσίδες του διαστήματος.


Τί είναι αυτά που λέει πάλι ο χεσμένος...; (βίντεο)


Ο κόσμος δεν χωρίζεται σε Δημοκράτες και Δικτάτορες αλλά σε φίλους και εχθρούς των τοκογλύφων.


Ακούσατε καμία δήλωση πολιτικού ;;; Μούγκα ...


«Σκότωσαν» τη χώρα με συγκεκριμένο σχέδιο!

του Δημήτρη Ριζούλη

Τώρα που έκλεισε ένας κύκλος, ας ανατρέξουμε πίσω για να μην ξεχάσουμε και να μη μας παρουσιάζουν την αλήθεια όπως θέλουν. Τώρα, λοιπόν, που βγήκαμε (υποτίθεται) από τα Μνημόνια, οι εκπρόσωποι του χθες και τα διάφορα περιφερόμενα λαμόγια ζητούν να πάρουμε το σφουγγάρι και να τα σβήσουμε όλα: Ευθύνες, λάθη, παραλείψεις, σκάνδαλα, προσπάθειες πολιτικής εκτροπής. Είναι -λέει- διχαστικά όλα αυτά και δεν ωφελεί να τα ψάχνουμε. Κάποιοι, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να ανατρέψουν ακόμα και τα ίδια τα γεγονότα, νομίζοντας ότι πάθαμε μαλάκυνση και ξεχάσαμε τόσο γρήγορα τι συνέβη.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η Μάχη των Θερμοπυλών (11λεπτη 3D ταινία κινουμένων σχεδίων)


Ο ΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ


Ετοιμάζονται κάποιοι για τζιχάντ στην Θράκη;

Όταν δεν υπάρχουν συνέπειες κι όταν αφήνεις το "αυγό του φιδιού" ανενόχλητα να "μεγαλώνει" στην πατρίδα σου, ώστε να μην χαρακτηριστείς "μισαλλόδοξος" ή "φασίστας" από τους μπινέδες τους ψευτοπροοδευτικούς (ουσιαστικά αυτοί είναι οι φασίστες), έ τότε το τζιχάντ θα το βρεις μπροστά σου.
Σας παρουσιάζω αυτούσια φωτογραφία από το χωριό Γλαύκη Ξάνθης όπου μουσουλμανάκια με ψεύτικα γένια τζιχαντιστών (αχ, τί γλυκούλα και χαριτωμένη γιορτούλα!!) αποκεφαλίζουν κεφάλια απίστων!! Γιορτή παιδική έτσι; Συνεχίστε το χαζολόγημα και σε λίγα χρονάκια τα χαρτοκιβώτια ξέρετε με τί θα αντικατασταθούν, αν δεν τιμωρηθούν κάποιοι... 

Η "Γυφτοπούλα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και η μεταφορά της στην τηλεόραση το 1974: Μία ΕΞΟΧΩΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΡΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΚΟΥ. (βίντεο)


Το βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας! Η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα από το 2015 σε αριθμούς.

Βίντεο με γραφήματα που αποδεικνύουν την «ζημιά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα» από το 2015-2018 έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Απόρρητο σημείωμα αποκαλύπτει: Η εποχή Σόρος πεθαίνει παρά τις έσχατες προσπάθειες με συμμάχους το Facebook και λοιπούς προθύμους.



Από κάποιες εκκλησίες στην Ιθάκη ακούστηκαν πένθιμες κωδωνοκρουσίες στην άφιξη του Πρωθυπουργού. Και τώρα.. το "υψηλό παπαδαριό" -Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης- διεξάγει έρευνα για να ρουφιανέψει τους υπαίτιους!

 

Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος: Έρευνα για τις πένθιμες κωδωνοκρουσίες στην άφιξη του Πρωθυπουργού

Η Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης κάνει λόγο για ατυχές συμβάν που δεν τελούσε εν γνώσει της – Έχει ήδη ξεκινήσει η προβλεπόμενη εκκλησιαστική διαδικασία

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΕΛΛΑΣ»!!! Δείτε τοπωνύμια με ελληνικά ονόματα που υπάρχουν σε όλη την υφήλιο! Χάρτες που όλοι πρέπει να δούμε ...

Οι αρχαίοι Έλληνες είναι γνωστό ότι ήταν θαλασσοκράτορες από την εποχή των Μινωϊτών τουλάχιστον. Γνωρίζουμε όμως μέχρι που έφτασαν στην πραγματικότητα; Κατάφεραν να ταξιδέψουν και να αποικίσουν όλο τον κόσμο; Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία οι αρχαίοι μας πρόγονοι έφτασαν στο απόγειο της εξάπλωσης τους την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου φτάσαμε μέχρι την Ινδία. Δεκάδες όμως έρευνες τόσο εγχώριες όσο και στο εξωτερικό δείχνουν ότι όχι μόνο βγήκαν έξω από τα στενά όρια που την τοποθετεί η επίσημη ιστορία αλλά κατάφεραν και εξερεύνησαν όλο τον κόσμο, μπορώντας να πούμε χωρίς υπερβολή ότι όλος ο πλανήτης είναι Ελλάς!

"Πολεμιστής"

 

Όταν ανακαλύφθηκε η βυθισμένη πόλη που ένωνε την Αρχαία Ελλάδα με την Αίγυπτο! - Απίστευτες φωτογραφίες!

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία 
κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.

Όταν οι Έλληνες έφθασαν στην Υπερβόρεια (Σκανδιναβία): Απίστευτες γνώσεις αστρονομίας στον χρυσό δίσκο του Moordorf!


Πώς μπορείς και κάθεσαι ακόμα σε αυτή την καρέκλα... και το παίζεις πως δεν έχεις την συναίσθηση ότι έχεις ξεφτιλιστεί...;


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ο Αριστοτέλης για την γενναιότητα.


Είναι ο εμπαιγμός, ηλίθιε.

του Νίκου Μπογιόπουλου


Κάνετε τα μπανάκια σας εσείς... κι ο Αλέξης εντωμεταξύ γεμίζει τη χώρα με καλούδια...

 Ανοίγουν νέα στρατόπεδα προσφύγων & μεταναστών σε Βόλβη & Γρεβενά - Τα νησιά «σκάνε» - Ξεκινούν οι ροές από Γερμανία

BLOKO: Εγκληματικά λάθη και παραλήψεις διαπίστωσε ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης για τη φωτιά της 23ης Ιουλίου - Ολόκληρο το πόρισμα. (pdf)