«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

EKTAKTO: Συριακές πηγές: 30.000 φιλότουρκοι τζιχαντιστές από συριακό Βορρά πέταξαν τις στολές τους και κατευθύνονται ως ''πρόσφυγες'' στην Ελλάδα.. (+ περισσότερα στοιχεία Διόδοτου)

Σχόλιο Διόδοτου: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.. "ΟΠΩΣ   __Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η Θ Ο Υ Ν__ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"...


Εχέστην το σύστημα... (βίντεο)

γράφει η ΔΠ

monkey news - το δούλεμα

Καστανιές Έβρου: 4.000 λαθροεισβολείς και πράκτορες της ΜΙΤ ανάμεσά τους, πετάνε καπνογόνα, κροτίδες λάμψης και αναμμένα κούτσουρα στην ελληνική πλευρά (2 βίντεο)


Η «τρομοκρατία της λευκής ποδιάς», συνεχίζεται ακάθεκτη!

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


Σε αυτή την φωτογραφία πρωταγωνιστούν και τα 5 στοιχεία του σχεδίου καταστροφής της χώρας μας. Ή μάλλον.. υπάρχει άλλο ένα: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.


ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΆΡΧΙΣΕ...


..η συνέχεια επί της οθόνης, εδώ και εδώ

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!!

γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Ελληνοτουρκικά: Σχέδιο για να ενισχυθεί άμεσα η Άμυνα αναμένει απάντηση- Αντιναύαρχος εα Βασίλης Μαρτζούκος (βίντεο)


ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΑ FUNDS


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ! Ηδη υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες μισθοφόροι σε ολη την χώρα μας, είτε σε δομές, είτε στο κέντρο των μεγαλουπόλεων, είτε στα χωράφια. Φυλάξτε τις υποδομές της χώρας, σιωπηλά και αθόρυβα!!!


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"

ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

του Περικλή Δανόπουλου

φωτο από εδώ

Αν μια νίκη είναι δύσκολη, η διαχείρισή της είναι ακόμα δυσκολότερη.
Όπως και να το δει κανείς,ήταν νίκη, πρακτικά. επικοινωνιακά, και ηθικά, η αντίσταση των νησιωτών στην ''αποφασίζωμεν και διατάζωμεν'' κυβερνητική απόφαση. Μόνο που, η ήττα είναι ορφανή, αλλά η νίκη έχει πολλούς πατεράδες. Εκτός από την κυβέρνηση που φυσιολογικά είναι μόνιμα στο κάδρο, είχαμε την επανεμφάνιση των συριζο αντάρσυων, ακόμα και το ΚΚΕ, να προσπαθούν να πάρουν μερίδιο από την νίκη.

Ο ακατανόμαστος τέως Πθ. δήλωσε << H μόνη ρεαλιστική λύση είναι ο διάλογος, η αποσυμφόρηση των νησιών και ο δίκαιος διαμοιρασμός των βαρών της προσφυγικής κρίσης με αλληλεγγύη ανά την επικράτεια, όπως είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλιούνια μέσα στη νύχτα κινούνται απο το Κάραγατς προς τις Καστανιές (φωτό & vid)..Βγάλτε τις Κανιοφόρους στο Αιγαίο τώρα !!


Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! ! [ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΆΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ]

Ανεπιβεβαίωτες (στο 100%) πληροφορίες, μάς ήρθαν με email:
Εντός 2 ωρών καταφθάνει στην Χίο το "Νήσος Ρόδος". Και έχει αναχωρήσει από το Λαύριο άλλο πλοίο το οποίο κατευθύνεται στο λιμανάκι Σίγρι δυτικά της Λέσβου. Θα αποβιβαστούν απ' αυτά, άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά, και κάποιοι από αυτούς με ντύσιμο χούλιγκαν. Αποστολή τους να αναμιχθούν με τούς νησιώτες, με κατασκοπευτικό σκοπό και αποπροσανατολιστικό. Δημ.22:30

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 28/2/20, 02:30:

Ύπουλο “χτύπημα” από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Στέλνει στα κρυφά ενισχύσεις στα ΜΑΤ σε Χίο και Λέσβο!

 

Depeche Mode - Policy Of Truth (Live 1990)



Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Χίος - Λέσβος

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

Οι μάσκες έπεσαν! Μία φωτογραφία, αξίζει όσο χίλιες λέξεις, λέει μία σοφή παροιμία. Και στην προκειμένη περίπτωση, οι φωτογραφίες είναι πολλές. Μιλάμε για χιλιάδες λέξεις! ...


Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 1822

Ο  ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΤΟ  1822  ΗΤΑΝ   200.000  ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΠΕΖΗΣΑΝ  20.000  ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  120.000, ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΣΑΝ  ΣΚΛΑΒΟΙ  60.000.  (ΕΤΣΙ  ΑΥΓΑΤΙΣΕ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  ΤΟΥ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ).

"Η Σφαγή της Χίου" - ελαιογραφία Ευγένιου Ντελακρουά, 1824

Έτσι αποχώρησαν σήμερα τα ΜΑΤ απο τη Χίο (βίντεο)


Οργισμένος κλαυσίγελως

γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Καλά.. σε αυτό το άρθρο ο Εργοδότης.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ..ΚΛΑΙΩ! 🤣🤣🤣



ίμαστε -ως λαός- εντελώς γιά το ίδρυμα, τελικά!
Αφορμή γιά το σημερινό, απετέλεσαν κάποια γεγονότα των ημερών – καί, ναί, όλα εδραζόμενα στα γεγονότα στα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου.

ΜΑΤ σε ρόλο χούλιγκανς στο λιμάνι Μεστών Χίου [ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΌΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ]

Σχόλιο Διόδοτου: Έ ρε "καπαρντίνα" που σάς χρειάζεται συνέχεια από εδώ και πέρα.... Μόνο έτσι κλαψουρίζετε σαν γκομενίτσες που σάς τρόμαξαν. ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΆΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΆΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ... "ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΆΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 

« It's a dirty job but somebody's gotta do it!!! »

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

(Σχολιασμός σε βίντεο από συζήτηση αστυνομικού των ΥΜΕΤ με αγανακτισμένους νησιώτες)


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! 🤣 Κ.Μουτζούρης: « Είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη...; ΝΑ κι αν είναι οργισμένος! ..»


Παραμονές καταβυθίσεως – περί ιών

γράφει ο ΕργΔημΕργ


Ένα καράβι από τη Χιό με τις βαρκούλες του τις δυό…

γράφει ο Χρήστος Γούδης


Να κλείσουν αμέσως τα θαλάσσια σύνορα!

Σχόλιο Διόδοτου: Οι Έλληνες έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια την όποια απόφαση (και από όποιους υπεγράφη) ότι "μόνο όσους λάθρο βρίσκονται ακόμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχει δικαίωμα η Ελλάδα να τούς ξαναστείλει στην Τουρκία". Στην πράξη βέβαια δεν έχει τηρηθεί ούτε αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς.. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ!


Ανοιχτή επιστολή προς άπαντες θεματοφύλακες του Συντάγματος


Κασιδιάρης για επεισόδια σε Λέσβο-Χίο και ανθελληνικά σχέδια οικογένειας Μητσοτάκη (βίντεο)

Συνέντευξη στο Ελλάδα FM 94,3 και την Πέννυ Σταθάκη παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή την βίαιη επιχείρηση καταστολής σε βάρος Ελλήνων πολιτών σε Λέσβο και Χίο: 


 💥 Υπάρχει οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού και δημιουργίας hot-spot σε όλη την επικράτεια 
💥 Ο Μητσοτάκης είναι άνθρωπος του George Soros και εξυπηρετεί τα πιο βρώμικα σχέδια της παγκοσμιοποίησης κατά του Έθνους μας 
💥 Σύριζα και ΝΔ ασκούν ακριβώς την ίδια εθνομηδενιστική πολιτική 
💥 Το πρόβλημα λύνεται εύκολα, αν εφαρμοστεί πολιτική Ουγγαρίας (απαγόρευση ΜΚΟ, αυστηρή επιτήρηση των συνόρων κοκ)

Το Βερολίνο… προετοιμάζει: «Η Ελλάδα αντιμέτωπη με την καταστροφή - Εκατομμύρια αλλοδαποί έρχονται για να μείνουν»!

Σχόλιο Διόδοτου: Η Ελλάδα είναι πλέον  ο τελικός προορισμός των λαθραίων μεταναστών. Ας  κοπιάσουν.. ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις "καπαρντίνες" για να τούς υποδεχτούμε, όπως τούς αρμόζει, μιας και αυτό το 1μισι εκατομμύριο που έρχονται.. είναι "καλόπαιδα" (μετά των οικογενειών τους) από αυτά που σκότωναν Σύριους και χριστιανούς στην Συρία.


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ "ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ" 🙂 Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ.


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ _ Ο Λ Ο Ι _ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ !!!

Έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης οι νησιώτες, ενάντια στις νέες κλειστές δομές
Διαμαρτυρία απέναντι «στον αυταρχισμό και την επιβολή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τα νησιά, ενάντια στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων τους» προγραμμάτισαν για αύριο, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, μπροστά από την είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Β. Σοφίας, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής (ΟΧΣΑ), η Αδελφότητα Σαμίων και άλλοι φορείς των Αθηνών, που βρίσκονται σε σταθερή επικοινωνία με τα νησιά για τον συντονισμό ενεργειών σε όλα τα επίπεδα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ! - Προκάτ, οι Κερκόπορτες της Προδοσίας

του Ηλία Σταμπολιάδη, Μηχανικού Μεταλλείων-Μεταλλουργού-Μέλους του ΙΗΑ

Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι όποιος εισέρχεται σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν εκτός των επισήμων εισόδων των χωρών αυτών θεωρείται παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον συλλάβει και να τον απελάσει ακόμη και εάν εκ των πραγμάτων δικαιούται άσυλο χάνοντας το δικαίωμα του εξ αιτίας της παρανομίας του. Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προξενεία των χωρών Σένγκεν στην χώρα τους ή στην χώρα που ευρίσκονται και εφόσον λάβουν την έγκριση μπορούν να εισέλθουν από νόμιμη πύλη και μόνο.
Αυτά τα αναφέρουμε για να τελειώσει το παραμύθι ότι τάχα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε όποιον παρανόμως εισέρχεται στην χώρα...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ! - Χιώτες μπήκαν στα δωμάτια που κοιμόντουσαν τα ΜΑΤ και τους ξυλοκόπησαν! (βίντεο)


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

γράφει ο Χρήστος Γούδης

Τον τελευταίο καιρό βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ειδήσεις για φαντασμαγορικές πτώσεις μετεωριτών. Μήπως τελικά δεν φταίνε οι νυχτερίδες και οι παγκολίνοι; 


Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στη Λέσβο!


ΚΟΥΛΗ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ.. ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Όσοι ζείτε εκτός Χίου & Λέσβου να ξέρετε ότι εδώ και 10 ώρες πέφτουν ασταμάτητα από τα ΜΑΤ χημικά


"Όσοι ζείτε εκτός Χίου & Λέσβου να ξέρετε ότι εδώ και 10 ώρες πέφτουν ασταμάτητα από τα ΜΑΤ χημικά, δακρυγόνα, κρότου λάμψης, έχουν μεταφερθεί άνθρωποι στο νοσοκομείο, 3 ελικόπτερα πετάνε χημικά πάνω από τα κεφάλια μας, πάνω από τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της Ομηρούπολης, δίνεται μια πραγματική μάχη που δεν έχει καμία σχέση με πολιτική, απόψεις, ιδεολογίες.
Τα σχολεια με απόφαση της Πρωτοβάθμιας κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Τα μαγαζιά της Χίου κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Ο κόσμος μαζεύεται στην κεντρική πλατεία. Τα ΜΜΕ βέβαια, με μοναδική εξαίρεση τα τοπικά, δεν ενημερώνουν για τίποτα. Το ΒΑ Αιγαίο φλέγεται, ξημέρωσε η πιο μαύρη μέρα στη νεότερη ιστορία μας και στην Αθήνα μια απλή αναφορά..."



Panos Vasiliou


thesecretrealtruth.blogspot.com 

« Πόλεμο έχουμε...;; »

Τα είπε όλα με αυτή τη φράση ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο στο λιμάνι της Χίου.
 ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ …

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΡΕΜΑ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ 15 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ή ΑΦΟΡΟΥΝ άλλες ΙΩΣΕΙΣ?..



ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: 1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ 4ΧΡΟΝΟ. 2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΆΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΤΤΙΚΟΝ”. 3η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Αλήτες Προδότες Πωλή-τί-κοί!!!

γράφει ο ΕργΔημΕργ


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΜΑΚΑΡΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ.


Γιατί είναι υπαρξιακή ανάγκη για την Ελλάδα να ελέγχει το Αιγαίο

Σχόλιο Διόδοτου: Επίσης, εντός του άρθρου.. επισημαίνεται και ότι.."αν η Ελλάδα κυριαρχήσει στο Αιγαίο, τότε η Τουρκία απλά θα αλλάξει στρατηγική πορεία, μάλλον προς όφελός της" (!!!) Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στην εξαιρετική αυτή ανάλυση 
του Κώστα Γρίβα.


indobserver.gr: ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

Σχόλιο Διόδοτου: Βρε "ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κάθεται και γράφει ο καθένας.. ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ, .. ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΑΤ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ...!


ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΧΩΡΙΣ 100 "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ _ VS _ ΜΑΤ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ = 0 - 1 ..... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΗΣΙΩΤΕΕΕΣ!!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

«Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..»

Σημείωση Διόδοτου: Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ. Ή ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ!


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΕΣΠΕΣ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

ΛΕΣΒΟΣ - ΧΙΟΣ - ΣΑΜΟΣ - ΠΙΕΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ...;;; ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 1981(!), ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΣΤΟ WUHAN - ΚΙΝΑ, ΕΤΟΣ 2020, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ»...;;;;;



Μάς άφησε σήμερα η μεγάλη Ελληνίδα φιλόλογος και συγγραφέας Ἀλ­τά­νη Πα­λι­ο­γιά­ννη.

Σχόλιο Διόδοτου: Περιμένουμε πώς και πώς να ψοφήσουνε τα πάσης φύσεως ανθελληνικά ερπετά που μολύνουν τον πλανήτη, αλλά μετράμε τελευταία και δικές μας μεγάλες απώλειες. Μετά τον Καργάκο, την Τσιροπούλου, τον Σοφιανόπουλο, πέρασε σήμερα τον Αχέροντα και η δασκάλα μας κα Αλτάνη. Ορφάνια για αρκετούς μας, αλλά ας αναπαύονται στα Ηλύσια Πεδία. Δείτε ένα τυπικό βιογραφικό και μια ομιλία της (6-9-2018) στον κινηματογράφο Ιντεάλ, με θέμα «Ηράκλειτος και άρρητοι λόγοι»

ΞΕΦΤΙΛΊΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΆΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΆΝΑΛΑ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η κυβέρνηση αιφνιδιάζει με εργολάβους, αλλά οι Μανταμαδιώτες δεν υποχωρούν: «Με το έτσι‑ θέλω δομή δεν φτιάχνουν!» (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Το έχουμε πει πολλές φορές στο ιστολόγιό μας εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον: "Από τους κατοίκους του Μανταμάδου θα το βρουν, κι ας είναι ΚΚΕ!".  Βρίσκονται σε φάση "λίγο πριν τις καραμπίνες" και είναι ευχάριστο να τους ακούμε στην λαϊκή συνέλευση να μιλούν με εκφράσεις του τύπου "αφήνουμε στην άκρη τα κόμματα και ενωνόμαστε", "δεν είναι λύση να μεταφερθούν στην ενδοχώρα, πρέπει να απελαθούν τώρα" κ.ά.



Μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης να απευθύνει πρόσκληση για «επείγοντα» διαγωνισμό με διαδικασία διαπραγμάτευσης για το έργο με τίτλο: «Προπαρασκευαστικές εργασίες περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου στο νησί της Λέσβου» για την περιοχή της Καράβας, οι Μανταμαδιώτες αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά. Παρακολουθείστε  Ε Δ Ω  την Συνέλευση Μανταμάδου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κατά ζωοφίλων

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλιο Διόδοτου: Δημήτρης Σκάλκος, χμ.. Τούς μαθαίνουμε έναν έναν.. Κι όσο για τον Κούλη.. βλέπω να πέφτει σύντομα -όπως έπεσε ο Αλέξης για το "Σκοπιανό"- ΚΑΙ για το θέμα του Αιγαίου (λαθροεποικισμό, επιτάξεις, μοίρασμα με τούρκους), αλλά ΚΑΙ για το Σκοπιανό επίσης κι αυτός! Θα βγουν πολλά...
Απόσπασμα από το άρθρο: Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων πριμοδότησε και επιβράβευσε πρόσωπα που στήριξαν και στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών (Μαυρωτάς, ΓΓ Αθλητισμού) και πρόσωπα που στηρίζουν την ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας εντός της Ελλάδας (Σκάλκος. ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων).


Προβλέπεται βιασμός και ίσως και φόνος του Ερντο-ΓΑΒ!


Λάμπρος Τζούμης (αντιστράτηγος ε.α): Το δίλημμα πόλεμος ή συμβιβασμός άρον άρον που επιχειρείται να εδραιωθεί καθημερινά από ορισμένους ως αντίληψη στην ελληνική κοινωνία, αποτελεί επιδίωξη της Τουρκίας.