«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η καθηγήτρια Βιοηθικής και σύμβουλος του Π.Ο.Υ. Εφη Βαγενά αποκαλύπτει..

Σχόλιο Διόδοτου: Να τί καταλάβαμε από την συνέντευξη της καθηγήτριας: Στα σμαρτ κινητά που έχουμε (άσε που για αυτό τον λόγο θα μάς πουλήσουν καινούρια με κάργα ζωή μπαταρίας!), θα έχουμε στο εγγύς μέλλον συνέχεια το bluetooth ανοιχτό. Έτσι.. αν βρεθείς σε κλαμπ, στο σουπερμάρκετ, στη δεη, στη λαϊκή κλπ, για 15 λεπτά.. θα σού έρχεται μήνυμα να πας να ελεγχθείς ή να εμβολιαστείς, επειδή κάποιο από τα κινητά που σάρωσε το δικό σας κινητό.. ανήκε σε επιβεβαιωμένο φορέα covid19. 
ΘΑ ΜΆΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΊΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..!

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! (βίντεο)


Χάρτης απόβασης.....

Θεοφάνης Μαλκίδης: Χάρτης των ΜΚΟ για τις δυνάμεις εισβολής του Ερντογάν που μεταμφιεσμένες σε πρόσφυγες/μετανάστες  πραγματοποιούν απόβαση στις ακτές της Λέσβου....
Ο χάρτης ήταν αναρτημένος στο παράνομο Παρατηρητηρίο των ΜΚΟ στο ακρωτήρι Κόρακας και στον καταυλισμό της Συκαμιάς και δημοσιοποιηθηκε από το δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο με το σχόλιο: "Αναλυτικός χάρτης, για να μη χάσει κανένας τον δρόμο. Υπάρχουν και ζώνες αποβίβασης, όπως στην Νορμανδία....." 


Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ BILD ZEITUNG: ΣΥΣΤΗΜΚΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ Η ΤΡΙΓΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΕΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ; (βίντεο)

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς


Σχόλιο Διόδοτου: Κι όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά με θόρυβο, πολλαπλασιάζονται οι αντεπιθέσεις της λογικής σε αρκετές χώρες, και αρκετές ερπετοκαρέκλες αδειάζουν επίσης. Άντε, να δούμε σύντομα και το δρακουλόσογο της ελλαδικής να στερείται της κηδεμονίας Μέρκελ, μπας και το ξεκουμπίσουμε μια ώρα αρχύτερα..

Τί;;;;... Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 τη νύχτα μέχρι 6 το πρωί;;;;!!!!.... [κάτι βρωμάει αυτό..] _ Τί λε ρε γκεστάπο! .. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟ ΝΥΧΤΑ!!! ΤΣΆΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΊΑΣ!!! (βίντεο)


Wim Mertens - Struggle for pleasure

αφιερωμένο στη Φωτεινή


π. Βασίλειος Βολουδάκης: «Δεν θα εμβολιαστούμε γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε!» ( video-τίτλος: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο COVID-19!)


Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δικαίωμά του να τραγουδάει “Δεν υπάρχει Θεός”. Το ότι είναι σαν Μογγόλος το πρόσεξε κανένας?? _ ... Ρίταααα!!!....πού είσαι Ρίτα;..


περισσότερα εδώ

Κινεζικός Κομμουνιστικός Ιός

21,5 εκατομμύρια τηλέφωνα στην Κομουνιστική Κίνα απενεργοποιήθηκαν!
Ο «Κινεζικός κομμουνιστικός ιός» φέρει ολέθρια καταστροφή, με 21,5 εκατομμύρια λιγότερους εγγεγραμμένους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Στοιχεία που υποδεικνύουν πολύ υψηλούς αριθμούς θανάτων, κρυμμένους από τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης.


«Την μάσκα σου Τώρα!» 🙁

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς
 

Κάποιοι φίλοι με ρωτάτε εάν είναι αντισυνταγματικό το πρόστιμο των 150€ για τη μη χρήση μάσκας μίας χρήσης. 
Θα πιαστώ λοιπόν, από τα λόγια του εξ officcio εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα για να απαντήσω...

Χένρυ Κίσσινγκερ, απευθυνόμενος στο συμβούλιο Μπίλντεμπεργκ στην πόλη Εβιάν, Γαλλία 21/5/1992


Λιακόπουλος: Το “γονίδιο του Θεού” (VMAT2), τα εμβόλια και ο έλεγχος του νου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο Διόδοτου: Τί έγινε λέει;;;;;!!!!!!! ... Βίντεο με διάλεξη του Bill Gates το 2005, ο οποίος μιλάει.. για γονίδιο που υπάρχει στον άνθρωπο (VMAT2) υπεύθυνο για ανάπτυξη της θρησκευτικότητας και του φονταμενταλισμού.. και μιλάει επίσης και για κατασκευή ιού (σαν γρίπη) αδρανοποίησης αυτού του γονιδίου;;;;;!!!!!..... __WΤF!!!
Σημ. Δημοσθένη Λιακόπουλου: Στο άρθρο περιλαμβάνεται βίντεο, που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στο διαδίκτυο χωρίς να αμφισβητηθεί ή να "κατέβει" από το YOUTUBE. Αν οποιοσδήποτε έχει στοιχεία μη αυθεντικότητας του βίντεο, να με ειδοποιήσει ώστε να τα δημοσιεύσω. Αν όμως δεν έχει να σιωπήσει. Αν το YOUTUBE μετά από τόσα πολλά χρόνια κατεβάσει τώρα το βίντεο, πολλά θα περάσουν από το μυαλό πολλών.

Για να μην γίνει η Κρήτη άλλη μια Λέσβος...


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς


Κοσμικό & Άκοσμο _ (βίντεο Terra Krator)


Αντώνης Γαμπιεράκης - Ένας Ιός Αλήτης


Πρωθυπουργός Αγγλίας εναντίον της google και 5G και παρακολουθήσεις μέσω της τεχνολογίας (vid - ελληνικοί υπότιτλοι)

Την ελληνική μυθολογία επιστράτευσε ο Μπόρις για να στηρίξει τα επιχειρήματά του.. 🙂


Πώς μάς είχε ξεφύγει αυτό.. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ! (βίντεο)


Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Οργή Κασιδιάρη για τις αθλιότητες Μητσοτάκη/Μπακογιάννη - Δημ.Συμβούλιο 27/4/2020 (βίντεο)

Επίθεση κατά Μητσοτάκη και Μπακογιάννη (που δεν έγινε καπνός, αλλά έκατσε στη γωνία του τραπεζιού για να μη φαίνεται) εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων της 27ης Απριλίου. Αφορμή οι κυβερνητικές απαγορεύσεις "με δύο μέτρα και δύο σταθμά": - Κήρυξαν παράνομη την περιφορά του Επιταφίου και νόμιμη την "περιφορά της Πρωτοψάλτη" (με τον Μητσοτάκη και άλλους 40 να συνωστίζονται παράνομα στο μέγαρο Μαξίμου) - Απαγόρευσαν τα μεγάφωνα στις Εκκλησίες και επέτρεψαν τα μεγάφωνα στα ισλαμικά τεμένη - Χιλιάδες πρόστιμα για τους Έλληνες, πλήρης ασυδοσία για τους ρομά και τους λαθρομετανάστες Οι Έλληνες πολίτες έχουν καταλάβει πλέον τον ρόλο των εθνομηδενιστών της Νέας Δημοκρατίας. Όσα εκατομμύρια και να μοιράσουν στα κανάλια για να κάνουν φιλοκυβερνητική προπαγάνδα, ο πολιτικός τους χρόνος σύντομα τελειώνει!


RITA _VS_ARISTOMACHOS

από την ταινία-video game "DOOM: ANNIHILATION" (2019), μόνο που είναι εμπνευσμένα από την πραγματικότητα...

Προπαγανδιστικά τρικ ‘τύπου Πρωτοψάλτη’ και κομπασμοί για κανονικό κράτος και Μεσσίες θα πέσουν στην άβυσσο του επερχόμενου οικονομικού Αρμαγεδδώνα

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.


Ο Έβρος άντεξε, αλλά δεν σώθηκε – Δείτε γιατί…

γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος


Μυτιλήνη: Ελεύθερος υπό όρους ο 55χρονος που πυροβόλησε 4 αιτούντες άσυλο

Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, αλλά τί είναι αυτοί οι "όροι"...! 
Ρε θα σάς κρεμ-assoume στη σειρά όλους, στην πλατεία Συντάγματος να γελάει ο κόσμος, με αυτά που κάνετε.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????

ΞΑΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/blog-post_94.html

Ιοπρόσωπα, ιοπράγματα, ιοχρήματα – 3 (τελευταίο)

γράφει ο ΕργΔημΕργ   (προηγούμενα)




Σχόλιο Διόδοτου: Με το πιπεράτο του χιούμορ ο αγαπητός μας Εργοδότης ολοκληρώνει την παρουσίαση των διεθνών πρωταγωνιστών της επικαιρότητος. Για τον ρόλο της Κίνας είχαμε δώσει μια ιδέα και στο παρόν ιστολόγιο, εδώ

Σχεδόν 60 χρόνια πριν, η Ελλάς διεκδικούσε..

γράφει ο Απόστολος Πιστόλας


DAVID ICKE: "Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FACEBOOK, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Αυτό το «μπουμπούκι» έφαγε τα σκάγια...


Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Breaking News: Πηγές αναφέρουν ότι ο Michael Flynn απαλλάσσεται όλων των κατηγοριών, ότι ήταν όλα μια σκευωρία, μια υπονόμευση. "ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ" ? 🙂

https://twitter.com/MariaBartiromo/status/1254518803888734217
κλικ στην εικόνα

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΈΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ
Από 10 Απριλίου ο Τrump ελέγχει τα πάντα , παραγωγικά μέσα (national defence production act) , όλες τις οικονομικές συναλλαγές εντός και εκτός (Trading with the enemy act by1917) , όλα τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ και τις επικοινωνίες (όταν το αποφασίσει) - (communication act 1934 - το εφάρμοσε μια φορα ο JFK) , όλο το εργατικό δυναμικό αλλά και αγαθά (μέταλλα , χρυσός κλπ) , τον στρατό μέσα στις ΗΠΑ , μπορεί να παύσει την κυβέρνηση και να παρακάμψει το Κογκρέσο ...

DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊού, εμβόλια, chip, ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ρώσος στρατηγός της GRU: «Ο κορωνοϊός είναι σχέδιο ελέγχου και μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού» (βίντεο - αγγλικοί υπότιτλοι)

Ο Ρώσος απόστρατος στρατηγός της υπηρεσίας πληροφοριών του ρωσικού Στρατού (GRU) Vladimir Vasilievich, αναφέρει σε συνέντευξή του στην ρωσική τηλεόραση τί πιστεύει για την πανδημία του κορωνοϊού. Όπως λέει πρόκειται για ένα σχέδιο με τέσσερις βασικούς στόχους:
Πρώτον την μείωση του πληθυσμού
Δεύτερον τον απόλυτο έλεγχο αυτών που θα επιβιώσουν
Τρίτον την αποκλιμάκωση της οικονομικής φούσκας
Τέταρτον την ρευστοποίηση γεωπολιτικών συμφερόντων.

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΣ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ"

ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 
Μετά λύπης μου, εντόπισα σε φιλικό ιστολόγιο, στα Αττικά Νέα συγκεκριμένα, και σε αναδημοσίευση άρθρου δικού μας, διχογνωμίες και αναβίωση διαξιφισμών (δηλαδή τί αναβίωση.. παντού σχεδόν το ίδιο γίνεται ακόμα) ανάμεσα στις δύο κατηγορίες αναγνωστών, που αναγράφονται και στον τίτλο της παρούσης αναρτήσεως. Το δυστύχημα είναι ότι δεν πρόκειται για δύο κατηγορίες, αλλά για μία. Έλληνες όλοι, που ο ίδιος αρχαίος εχθρός έχει παρεισφρήσει στις γνωσιακές τους αδυναμίες και στην ανάγκη τους για θρησκευτικότητα, που ανέκαθεν, κι ίσως γονιδιακά, ήταν συνυφασμένη με την φιλοπατρία, την εστία.  Δεν θα ισχυριστώ ότι εγώ γνωρίζω τα πάντα, προσπάθησα πάντως, σε πλαίσια απλοϊκά, σαν προκαταρκτικής σπουδής, να δώσω ένα έρεισμα για περαιτέρω έρευνα, με αυτά που θεωρώ ότι έχω αντιληφθεί στο επίμαχο θέμα. Και έφτιαξα αυτήν εδώ την ανάρτηση για να την τοποθετήσω εν είδει σχολίου στην ανάρτηση εκείνη των Αττικών Νέων, θέλοντας να πιστεύω πως ίσως έτσι βοηθήσω κάπως κάποιους συμπατριώτες μας εκεί, ώστε να απεγκλωβιστούν από αυτόν τον φαύλο κύκλο μιας εσκεμμένης συνάφειας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΑΠΕΒΙΩΣΕ.


ΟΡΓΗ

γράφει ο Αριστόμαχος


Σύνταγμα της Ελλάδoς


Mr. V (53η εκπομπή) - «ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ» (ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ...)

Στην σημερινή εκπομπή του Mr. V, παρακολουθείστε από το 8:50, τα συγκλονιστικά 13 λεπτά με όλους τους αγωνιστές, Έλληνες και πραγματικά Χριστοφόρους, παπάδες της Μεγάλης Εβδομάδος 2020.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Δύο βίντεο για γέλια..


EΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ


Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Ο κύριος αυτός που θα ακούσετε στο βίντεο, είναι μουσουλμάνος από το Καζακστάν. Ή μάλλον ήταν, γιατί τώρα είναι Στρατιώτης του Χριστού και μεταδίδει παντού το μήνυμα "Μην φοβάστε, ο Θεός είναι μαζί μας!". Οι κίνδυνοι και οι εξευτελισμοί που αντιμετώπισε και βγήκε Νικητής γιατί έκανε ομολογία πίστεως στον Χριστό, δεν διαφέρουν από αυτούς που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μας σύντομα, εφόσον δια της τρομοκράτησης και των διώξεων έχουν αποφασίσει σύντομα να μάς εμβολιάσουν όλους με επικίνδυνα σκευάσματα και μαζί να μάς περάσουν ψηφιακή ταυτοποίηση στο σώμα (είτε με ενέσιμο τρόπο, είτε με δερματοστιξία) για να μάς ελέγχουν. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΟΔΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"! 


ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ (ΚΑΙ αντίχριστοι) !!! (2)


ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ !!! (1)

Ιοπρόσωπα, ιοπράγματα, ιοχρήματα – 1 και 2

γράφει ο ΕργΔημΕργ


Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ...

του Όθωνα Ιακωβίδη


Προσοχή, ακατάλληλο λόγω αιφνίδιας επαφής με απαγορευμένη γνώση. .....Διαβάστε την αθόρυβα..

γράφει ο Gewkwn


Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΘΡΑΣΟΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΛΕΠΟΡΝΗ! (βίντεο)


Leftfield & Lydon - Open Up ( Burn Hollywood Burn ! )


Πώς ο Θεός την μάστιγα μπορεί να την χρησιμοποιήσει για καλό 🤣


ΝΕΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ !!