«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εξέγερση αλλοδαπών στην Μόρια Λέσβου - Απειλούν να καταλάβουν το νησί-Σπεύδει μεταγωγικό C-130 με μονάδες των ΜΑΤ - Προσπάθησαν να ανοίξουν το κρατητήριο - Κατέστρεψαν οχήματα της Πυροσβεστικής - Φωνάζουν "KILL THE POLICE"

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ PRONEWS
Εξέγερση των χιλιάδων αλλοδαπών που βρίσκονται στην «Δομή Φιλοξενίας» της Μόριας στην Λέσβο ξέσπασε στις 16.45 με τους εξεγερμένους να καίνε ότι βρουν μπροστά τους. Μία νεκρή από τις αναθυμιάσεις. Φωτό και βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ο Δεκάλογος του ηττημένου Πολιτισμού

του Βασίλη Φασούλα*

 1) Όταν ένας λαός εναπόκειται προεχόντως στην αξιοπιστία του και στους «καλούς του τρόπους» για να διεκδικήσει τα δίκαιά του και τα εθνικά του συμφέροντα και όχι στην εδραία βουλησιαρχία του και στον σχεδιασμένο τακτικισμό του είναι ένας ηττημένος πολιτισμός.

2) Όταν ένας λαός δεν προτίθεται να ρισκάρει και να θυσιάσει τίποτε και κανένα εκ των μελών του για να συνεχίσει να ζει ελεύθερος και κυρίαρχος, είναι ένας ηττημένος πολιτισμός.

 3) Όταν ένας λαός χάνει την μεγάλη ιδέα του (για τον εαυτό του έστω) και αντί βάσει της πολιτισμικής του αυτοσυντηρήσεως να αποπειραθεί να  μετασχηματίσει ή να αναπαραγάγει μία άλλη μεγάλη ιδέα, έναν άλλο μεγάλο στόχο στο ακραίο όριο του εφικτού του, αντιθέτως απαξιώνει κάθε έννοια στόχου, είναι ένας ηττημένος πολιτισμός.

Πού βρήκε το θάρρος ο "πρόσφυγας" και χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι του διευθυντή της Μόριας, (το αποκάλυψε ο ίδιος ο διευθυντής όταν παραιτήθηκε), ρωτώντας τον "Που είναι τα λεφτά μου;; Πού είναι το σπίτι μου;;" - Δείτε γιατί έρχονται οι "πρόσφυγες" στην Ελλάδα και πως τους περιμένουν οι... τραπεζικές κάρτες.

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Η Ελλάδα Cash Alliance (GCA) είναι μια συνεργασία μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και πέντε διεθνών ΜΚΟ που αποτελείται από Καθολική Υπηρεσία Αρωγής, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, Mercy Corps, Διεθνής Ομοσπονδία της Ερυθρός Σταυρός και πορτοφόλι του Σαμαρείτη. Η GCA συστάθηκε για να εναρμονίσει την παροχή ταμειακής βοήθειας προς την πλειονότητα των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο στη χώρα, η οποία παραδίδεται μέσω της κάρτας UNHCR Greece Cash Alliance.


Σχόλιο Διόδοτου: Εντάξει.. "Έτοιμες οι τραπεζικές κάρτες γεμάτες λεφτά, "διά τας πρώτας ανάγκας"...των λαθροεισβολέων. Άσε που το ελάχιστο 400 που βγάζουν μηνιαίως από τα ΑΤΜ.. θα σταματήσει στις 31 Δεκεμβρίου. Με τα απλήρωτα διαμερισματάκια των Ελλήνων όμως, στις μεγάλες πόλεις, τί γίνεται..;;;; Άνετα νομίζουν οι επικυρίαρχοι ότι μπορούν να εκβιάσουν την "ελληνική" κυβέρνηση να το τρέξει.. φτάνει να προκαλέσουν 7-8 "Μόριες" ανά την Ελλάδα, σε μια μέρα. Κι άντε να ανταποκριθεί η αστυνομία μετά σε τέτοιο κακό. -Η ποια;;... -Η αστυνομία. 
-Η ποιαα;;;........ (κλικ στη μπλε λέξη "ποιαα")

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ρεπουμπλικανικό χιούμορ... (βίντεο) 🙂

Αφιερωμένο στον κο Ahoy


Κυριάκος Σφέτσας & Greek Fusion Orchestra

Σχόλιο Διόδοτου: Παπαδιά, Σαμαρίνα, Dream's Rolling - Ηλεκτρική jazz με κλαρίνα! 🙂


Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, κι Όχι Εθνικός Στρατός: ο Μόνος Τρόπος Άμυνας ενάντια σε Λαθρομετανάστες και Υβριδικούς Πολέμους

γράφει ο Νίκος Μπαϋρακτάρης (Οι Ρωμιοί της Ανατολής)

Σχόλιο Διόδοτου: Έχουμε ξαναδημοσιεύσει κείμενο του κου Μπαϋρακτάρη, ο οποίος διαμένει κάπου στην ανατολική Αφρική. Και έχουμε πει ότι είναι ιδιόρρυθμος, αιρετικός, σε εξοργίζει σε πολλά σημεία, λες κι είναι πρακτοράκι. Όπως για παράδειγμα στο παρόν κείμενο, μόλις δει κάποιος ότι αποκαλεί Β.Μακεδονία το γυφτοσκοπιανό κρατίδιο, ή να λέει ότι η πλειοψηφία των Σύριων είναι αντίθετη με τον Άσσαντ, τού έρχεται να το παρατήσει το άρθρο (και να σκυλοβρίσει κι εμένα, ως αποτέλεσμα.. 🙂). Όμως όχι, προτείνω να το πάτε μέχρι τέλους, γιατί λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ! Όσο για το γενικό του μοτο, δεν θα έλεγα ότι προωθεί ιδέες από Κιτσίκη μεριά. Μάλλον Σκουρτέλη θυμίζει, επιμένοντας πως οι Έλληνες σήμερα έχουν σύνδεση μόνο με το βυζαντινό τους παρελθόν, κι όχι με την αρχαιότητα. 

Καληνύχτα Ελλάδα...


πηγή φωτο 1, 2.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


Η Ρωσία πρότεινε στην Ελλάδα συμπαραγωγή Καλάσνικοφ και δήλωσε ότι είναι έτοιμη για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών S-300 - Ντμίτρι Σουγκάγιεφ: «Οι S-400 που πουλήσαμε στην Τουρκία είναι σύστημα αεράμυνας και όχι επίθεσης»


Αλλοδαπός αφοδεύει στη μέση του δρόμου στο Κολωνάκι! (ακόμα ένα fake news και λίγες σκέψεις για την λαθρομετανάστευση)

γράφει ο Θάνος (koukfamily)


Σχόλιο Διόδοτου: Όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτο αηδίασα, αλλά είπα "Στάσου.. και δεν βρέθηκε ούτε ένας, μέσα στην πλατεία Κολωνακίου, να τον αρχίσει στις κλωτσιές..; ..Άσε να περάσουν δυο μέρες, να δούμε τί θα ακολουθήσει.. και ίσως την δημοσιεύσω" Αυτός είναι κι ο λόγος που, αν κι έχω κάνει επίσης 3-4 λάθη, έχω γλυτώσει όμως από άλλα 13-14 ρεζιλίκια, όσον αφορά τις αρλούμπες του διαδικτύου. Στην ανάρτηση αυτή τού πολύ αγαπητού μας Θάνου, υπάρχει και ταύτιση απόψεων με το ιστολόγιό μας, όσον αφορά τους αριθμούς λαθροεισβολής τα τελευταία 20 χρόνια στην πατρίδα μας.

Lynyrd Skynyrd - Free Bird + Sweet Home Alabama (Live 1976-77)


Greta Thunberg - Globalists' climate agenda...

(Eυχαριστούμε τον φίλο κ αναγνώστη μας U.Y.Illusion για την φωτο)

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΙΑΣ...

γράφει η Φωτεινή


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

27 Σεπτεμβρίου 1831 - Η δολοφονία της Ελλάδος (βίντεο-αφιέρωμα)


Χρήστος Μαντζιάρης : Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου – Πρέπει να διαβαστεί !


Ένας Έλληνας που ετοιμάζεται να φτιάξει τα γυαλιά του...

περισσότερα εδώ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ιστολόγιο "Αστεράκι" : « Ω ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ, ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ..» του Νίκου Σταθόπουλου

*Για τον Διόδοτο
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  και τους φίλους του....

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ, κρετίνοι μου, το πρόβλημα είναι η εκκλησιαστική γλώσσα που λέει.. "είναι του Διαβόλου", όσον αφορά τις γιόγκα, πιλάτες κ.λπ..; ..Μα διαβάστε λίγο Γρηγόριο Νύσσης και θα δείτε τη λειτουργία της θρησκευτικής γλώσσας...
Το πρόβλημα δεν είναι τα φιλοσοφικά υπόβαθρα αυτών των "θεραπευτικών τεχνικών";;...
Δηλαδή η αντίληψη του ανθρώπου ως "μοναδικής αφαίρεσης" που βρίσκει "νόημα και ισορροπία και εσωτερική αρμονία" διαχεόμενος στο απόλυτο κοσμικό χάος;...
Κι αυτό δεν είναι η αποθέωση του αυτοδιαλυτικού ναρκισσισμού;;;; ...κι αυτός δεν είναι η μετατροπή της εθελοδουλίας σε συνταγή υπαρξιακού παροπλισμού;;;;... Μα είστε τόσο αμαθείς, τόσο δουλόφρονες ποκοπίκοι απέναντι σε κάθε δυτική μόδα που, από το 60, αξιοποιεί τον ανατολίτικο μηδενιστικό πνευματισμό για να καταστείλει εσωτερικά κάθε εποικοδομητική αμφισβήτηση..; ...

Σχόλιο Διόδοτου: Διακόπτω σε αυτό το σημείο την ροή του εξαιρετικού αυτού άρθρου, για να ευχαριστήσω -1ον- την αγαπητή Φωτεινή, την διαχειρίστρια του ποιοτικότατου ιστολογίου 'Αστεράκι', για την αφιέρωση του άρθρου στο ιστολόγιό μας και τους φίλους του. Και -2ον- για να αναφέρω ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα η ανωτέρω φράση του κου Σταθόπουλου, "για να καταστείλει εσωτερικά κάθε εποικοδομητική αμφισβήτηση". Με συγκίνησε γιατί μού θύμισε μία φράση του μεγίστου θεολόγου, Καλλίστου Γουέαρ, Επισκόπου Ορθοδοξίας Οξφόρδης, ο οποίος έχει γράψει τα αγαπημένα μου βιβλία, τα οποία θεωρώ και ογκολίθους σκέψης, "Ο Ορθόδοξος Δρόμος" και "Η Εντός Ημών Βασιλεία". ..Μού θύμισε λοιπόν την φράση του πάνσεπτου αυτού διδασκάλου.. "Ο δρόμος για την πίστη είναι ένας συνεχής διάλογος με την αμφιβολία".  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 

Η «Πολιτική Ορθότητα» βλάπτει σοβαρά…

του Θανάση Κ.


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΔΗ ΜΆΣ ΤΑ ΠΑΡΑΖΆΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «HOLOHOAX».. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (με ελληνικούς υπότιτλους) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE! - AΠO TO 1891 (!) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ «6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»

Σχόλιο Διόδοτου: Αφορμή για την ανάρτησή μας αυτή, ήταν το δημοσίευμα του grothia.gr, με τίτλο "5.000.000 μωρά πεθαίνουν στην Υεμένη κανείς δεν νοιάζεται, και όλοι ασχολούνται με το “ολοκαύτωμα” των Εβραίων"


Aναρτησούλα.. για να βρίσετε ελεύθερα... 🤣🤣🤣

(το είδαμε εδώ)

ΔΥΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.. [ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!]


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ KAI ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....

γράφει ο Γιώργος Αδαλής


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΣΤΕΡΑΚΙ": "ΣΤΡΑΤΗΓΕ_ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΠΑΤΡΙΔΟΦΥΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ..."

Στον Κ-ΤΑΥΡΟ..


ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, όπως το κινητήριο φαντασιακό της πατρίδας, απεδήμησε ο Μέγας Νικηταράς ο Τουρκοφάγος....που "έτρωγε" Τούρκους, αυτούς τους βάρβαρους τυράννους μιας σκοτεινής εποχής δεινών και πόνου αφόρητου..κι όλα τα αφιέρωσε στην εθνική ελευθερία, δηλαδή στο πολιτισμικό πάθος που κάνει το Νόημα συνεκτικό, αιώνιο, και, έτσι, κάνει τον άνθρωπο Συλλογικό Πρόσωπο, ήγουν Δημιουργό με τιμή, ηθική, καθολικότητα, φαντασία, ουρανό....ζητιάνευε ο μυθικός Γίγας, περιφρονών...τας τον φθαρμένο ψευδοελληνισμό του φαναριωτισμού και του ασυνάρτητου επαρχιωτισμού..πάμπλουτος επαίτης ο γενναιόδωρος πατριώτης, ο εδεμικός άνθρωπος της καρδιάς...κληροδοτώντας αξίες και λογική ψυχάρας και μεγαλοπρεπή ηθική αυταπάρνησης, σε λαό που έφτασε να μη τον θυμάται, σε πολιτεία που τον "ανασκεύασε" ως Τουρκοφάγο γιατί είναι λέει "εθνικιστική μισαλλοδοξία"...διότι, προφανώς, οι τέσσερις αιώνες στυγνού δεσποτισμού ήταν μια φαντασίωση, μια αναίμακτη και ηδονική εποχή "πολυπολιτισμικής ανταλλαγής"....ο "φασίζων μιλιταριστής νταής" Νικήτας Σταματελόπουλος, είναι από τις ρίζες της ελληνικής καρδιάς, κι αυτή είναι ο στόχος, αυτή "πρέπει" να εκλείψει για να διανεμηθούν τα ιμάτιά μας, για να...

832 λαθρο μέσα σε 48 ώρες, σε Λέσβο, Χίο, Σάμο! - ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΩ, ΛΕΡΟ, ΣΥΜΗ - ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ - ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.. ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΜΠΑΜ". ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ "ΜΕΤΡΑ" ΣΑΣ...


ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ "EUROPE"!! ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

 (Βίντεο)

Για κατασκοπεία και δεσμούς με την τουρκική μαφία ερευνώνται 5 ΜΚΟ στην Ελλάδα.


35 στελέχη ΜΚΟ ελέγχονται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, για σχέσεις με διακινητές και τρομοκράτες. Σύμφωνα με το Kontra news, οι ελληνικές υπηρεσίες κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις συνομιλίες που είχαν στελέχη των συγκεκριμένων ΜΚΟ με Τούρκους λαθρέμπορους.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΕΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ;

«Παρουσίαση σχετικά με την πατριαρχία, τη μονογαμία, τη συμβολή τους στη δημιουργία του πολιτισμού κ τον πόλεμο του φεμινισμού εναντίον τους. Βασισμένη στο βίντεο του Poseidon "Monogamy & Patriarchy = Civilization". Το βίντεο ήταν διαθέσιμο στο YouTube από 11/8 μέχρι 9/9/2019 κ είχε 649 θεάσεις μέχρι τον τερματισμό του καναλιού μου για "ρητορική μίσους". Ενημερωθείτε & αντιδράστε στη διεθνιστική προπαγάνδα.»
Twitter: @Epicrotus

Μήνυμα από τα Αττικά Νέα

Ο Διόδοτος σε σημερινή επικοινωνία με την Πόπη Σουφλή, ενημερώνει τους φίλους και αναγνώστες των Αττικών Νέων να μην ανησυχούν, και ότι η διακοπή ροής και αναρτήσεως σχολίων, εδώ και 3 ημέρες, θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3 ημέρες ακόμα. Ο λόγος, είναι έργα του ΟΤΕ που έχουν διακόψει την παροχή 
ίντερνετ στην ευρύτερη περιοχή της κας Σουφλή. 

«άβολη φωτογραφία»...;;;


Πληθυσμιακή πλειοψηφία πλέον στο Βαθύ της Σάμου οι αλλοδαποί.

Σχόλιο Διόδοτου: Οι αριθμοί πλέον κλείδωσαν στο όριο του παραλογισμού. Εδώ παίζεται ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ. Κάτι εντελώς σατανικό σε πλήρη γνώση και συνεργασία των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ με την Τουρκία. Ή με μια προβοκάτσια θα πρέπει να περιμένουμε αποβατική ενέργεια των Τούρκων δήθεν για να προστατεύσουν ανυπεράσπιστους πρόσφυγες, ή οδηγείται το θέμα σε εφαρμογή διεθνούς νομοθεσίας που χαρίζει έναν τόπο στην θρησκειο-φυλετική πλειοψηφία. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΕΟ 1821!!!  Ζητείται νέος καπετάν Λαχανάς!


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Ή ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ;

γράφει η Άννα Παγκράτη ("ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ")

Σχόλιο Διόδοτου: Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.. και στο πνεύμα του ιστολογίου μας: Ότι δεν είναι επί του παρόντος τέτοια διλήμματα και ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες πατριώτες να ενωθούν ΤΩΡΑ, ανεξαιρέτως των ελληνοκεντρικών ή χριστιανικών τους πεποιθήσεων.  


Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο εκφωνημένο στα ελληνικά


Οι ελίτ, αντί να αναζητούν νέες μάζες δούλων στον Τρίτο Κόσμο όπως παλιά, σήμερα προωθούν την εισβολή τους στη Δύση. Διάβρωση κ κατακερματισμός με ανθρωπιστικό μανδύα. Ενημερωθείτε & ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας. Twitter: @Epicrotus 
 

Ένας αστάθμητος παράγων

γράφει ο ΕργΔημΕργ

                       Στον Κώστα-Ταύρο
ιαβάζω (καί μ’ ανεβαίνει η πίεση) κάτι πράγματα
α. Εισαγωγή
…Τα οποία, όμως, πράγματα δεν είναι καθόλου τρελλά. Είναι απόλυτα λογικά, εφ’ όσον τον τελευταίο καιρό όχι μόνον έχουν αυξηθεί οι (εισ)»ροές» των λάθρο στην Ελλάδα μας, αλλά επίσης αυτοί τώρα δεν είναι απλοί λάθρο. Είναι …σούπερ, με ανεβασμένα οκτάνια!
Μεγάλος αριθμός απ’ αυτούς είναι τζιχάντια-αποκεφαλιστές!
Συν έμπειροι χασάπηδες, συν έμπειροι βασανιστές, συν έμπειροι πρεζάκηδες (από χάπια Κάπταγκον, κτλ), συν ποιός-ξέρει-από πού αμολητοί βαρυποινίτες παύλα ισοβίτες. Όχι βέβαια καί τα καλύτερα παιδιά γιά να κάνεις παρέα, αλλά με πλούσιο βιογραφικό γιά να …προσληφθούν από τη …Θεία, από την τουρκίτσα, από… από… Παναπεί, απ’ όλο το φασισταριό του πλανήτη, γιά να κάνουν τις βρωμοδουλειές του. (Καί με το αζημίωτο, φυσικά. Μέχρι να πέσουν σε καμιά Συριακή …μυγοσκοτώστρα, καί να ξεβρωμίσει ο πλανήτης από δαύτους!)...

Outlaws - Green Grass And High Tides ( Live 11/10/1978 )


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΗΣ.


Τελείωσε η σύσκεψη στο Μαξίμου: Τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την δραματική κατάσταση με τις ροές αλλοδαπών.. ΕΙΝΑΙ ΜΈΤΡΑ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ»!!


Το «μυστικό σχέδιο» αφορά τον εποικισμό της Πελοποννήσου με ηττημένους τζιχαντιστές

Ο Κουμουτσάκος νομίζει ότι είναι λογιστής. Κάθεται καί τούς μετράει.


Ὁ φιλο-σιμητισμός περνᾶ καί ἀγκαλιάζει τούς πάντες ἐκτός τῶν Ἑλλήνων...

γράφει η Πελασγική

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο αυτό αποτελεί και απάντηση στο ερώτημα αναγνωστών μας "Ποιος είναι και πώς λέγεται ο καθηγητής της Κέρκυρας", εδώ.


Η σχέση του Ναού του Σολομώντος με τον σατανισμό

του Χρήστου Μαντζιάρη


Είναι η κάθε μάνα μας !

Σχόλιο Τρελο-γιάννη: Πολύ μεγάλος σεβασμός σε αυτές τις γυναίκες που δούλευαν κ δουλεύουν μέσα στην ζέστη, στο κρύο, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μεγάλωσαν κ σπούδασαν παιδιά. Υποκλινόμαστε ! 


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εποικισμός του πλανήτη Άρη – προς τί;

γράφει ο ΕργΔημΕργ

άν παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την ειδησεογραφία, θα έχετε διαπιστώσει πολύ πρόσφατο κουβεντολόϊ γιά τον αποικισμό του πλανήτη Άρη – λες κι έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα εδώ στη Γή, καί μας μάρανε ο εποικισμός άλλων πλανητών. Κι όλ’ αυτά μέσα σ’ ένα κλίμα ευφορίας· βλέπε πρόσφατη προβολή από τηλεοράσεως της ταινίας «Η διάσωση».
Μόνο που η ευφορία αυτή καθόλου δεν αντανακλά την πραγματικότητα.
Τέλος πάντων, αν καί οι σκέψεις γιά εποικισμό του Άρη είναι ήδη αρκετά παλιές (δεκαετιών), θα δούμε μαζί μερικές...

Ο "Εφιάλτης" στον Καραβόμυλο Λαμίας είναι ο παπάς του χωριού!


Σχόλιο Διόδοτου: ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.....
Kαι φυσικά τα τουρκοπορνοκάναλα της τηλεόρασης τόν έχουν ηρωποιήσει..
στο πλευρό του ΠΑΜΕ, πιάνει στο στόμα του τον Αθανάσιο Διάκο και τον Παπαφλέσσα για να μιλήσει.. όχι για Εθνικούς, αλλά για κοινωνικούς αγώνες (!). Διαβάστε τώρα και το άρθρο της εμετικής 'Εφημερίδας των Συντακτών', με το ιστορικό της προδοσίας. 
Χχχροούπ..Φτού του μην τον ματιάσουμε!  

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ … ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ !


Από τη ρίζα κόψιμο.. και πρώτα τη γλώσσα... (βίντεο)


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ξανά.. για να το εμπεδώσουμε...

Το τραγούδι μπορεί να αφορά τα ναρκωτικά, αλλά έτσι κι αλλιώς.. "ναρκωτικά" είναι όλα γύρω μας.. "κι η μυρωδιά του θανάτου μάς έχει περικυκλώσει".. πρέπει να διαρρήξουμε το συρματόπλεγμα.. να πετάξουμε προς την Ελευθερία. Και μιας και μιλήσαμε για ναρκωτικά.. δείτε (και φρίξτε) με τί τρόπο καταστρέφουν την νεολαία μας 13-14 ετών, ώστε να την βρει αποχαυνωμένη το λεπίδι του ισλαμιστή: Skunk: Το ναρκωτικό που θερίζει στα σχολεία της Αθήνας


Όταν ο Τσίπρας φόρεσε γραβάτα.


Μόνο η SIEMENS μάς λείπει για να δέσει το γλυκό.
                (Προ. Πο=Προστασίας Πολίτη)


πηγή