«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Το Predator και το κυβερνητικό στέλεχος με τις βίζες μεταναστών! Ο δικηγόρος κανακάρης, η σύντροφος - αστυνομικός και τα έσοδα για τον προεκλογικό αγώνα. Η ΜΚΟ στην Θεσσαλονίκη που στέλνει "πελάτες" και τα πάρε-δώσε με εφοπλιστές και "μεγάλα τζάκια" για να βγάλουν χαρτιά στους αλλοδαπούς που έχουν στην δούλεψη τους.

του Άρη Σπίνου

Μεζεδάκια

του Χρήστου Μπολώση


Τώρα στις γιορτές, χαρίστε μυαλό!

γράφει ο ΕργΔημΕργ


Καλημέρα !!!


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μια πικρή, μικρή ιστορία!

 Εκεί ψηλά στο νόμο Καστοριάς υπάρχει ένας Δήμος, Άργος Ορεστικό τον λένε. Και σε αυτό το Δήμο κάνει κρύο, πολύ κρύο, ανάβουν τη θέρμανση τον Οκτώβρη και αν είναι τυχεροί τη σβήνουν τον Μάη. 

Συνέντευξη Μόρφου στον Σ.Δαμιανίδη/Focus FM : "Aν γίνει θαύμα και εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος... έμπλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων !"


Κίνα:Αλλαγή πορείας στον ορίζοντα μετά τις διαμαρτυρίες κατά της πολιτικής του "μηδενικού Covid" ; (από RT France -μετάφρ. Con)

Σχόλια Con : 1/ Μήπως η Κίνα γνωρίζει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;;… καθώς αντιμετωπίζει το Covid ως βιολογικό όπλο από την πρώτη μέρα. (Η Κίνα επιμένει να μάθει λεπτομέρειες για τα 26 αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία….Γιατί;;;; )

2/ Έχει την αίσθηση μιας οργανωμένης “Eγχρωμηs Eπανάστασηs” που προκλήθηκε από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ ,επιτιθέμενοι στα BRICS όπως αποδείχθηκε ότι συνέβη στο Ιράν τον περασμένο μήνα….. ME ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ όπως πάντα!!

3/ Παρακαλώ θυμηθείτε ότι η ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ξεκινά πάντα από ένα βρετανικό όργανο……

Ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλααα…………..


Η μαλθακοποίηση των αγοριών

γράφει ο ΑΓΙΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...!!! 🥰


Το χοντραίνει ο Ταγίπας...

Περισσότερα ΕΔΩ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ράδιο 98.4, Γιώργος Σαχίνης - Δύο 20λεπτα βίντεο

 

💥 Σπ. Στάλιας : Πώς σώζονται τα σπίτια των Ελλήνων

Αριστόμαχεεεε..!!! Τί ακούμε εδώ...???? (κλικ στην εικόνα)

Επιχείρηση Νύχι-Σπαθί: Το νέο μεγάλο παιχνίδι του Ερντογάν στη Συρία-----Του PEPE ESCOBAR---ASIA TIMES_ (μετάφρ.: Διόδοτος)

 Ο πανούργος Σουλτάνος βρίσκεται ανάμεσα στους ψηφοφόρους του οι οποίοι βλέπουν θετικά μια εισβολή στη Συρία, και στις εξαιρετικά διαφοροποιημένες σχέσεις του με τη Ρωσία.

Ω Π Α ......??!!!!! - Τα Άλιεν της Σιγκούρνι Γουίβερ (Ρίντλεϊ Σκωτ).. και τα Γκρέμλινς του Στίβεν Σπίλμπεργκ....?? ---- Ό Χ Ι !!! ... Αυτά βρίσκονται σε καθεδρικό ναό από το 1.500 μ.Χ. ..!!!!!

Πανθρησκεία, εργαλείο της Νέας Τάξης!

γράφει ο  Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ


Ακόμα κι αυτοί που έχουν αλλεργία με τους χριστιανούς... θα πουν «Έλα Χριστέ και Παναγιά!» μόλις δουν αυτό το 8λεπτο βιντεάκι!


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

«..Τί ρόλο βαράω τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες…» ❓

FAKE NEWS !!! _ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ _ ΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ» _ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]


ΤΡΟΧΙΕΣ


Γιατί οι Αμερικανοί μισούν τον Πούτιν;

 του Mike Whitney - Unz Review


Tο τεστ της «Τριπλής διύλισης» !!!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Κλιματική κοκκινοσκουφίτσα...

Το Stew Peters Network παρουσιάζει με υπερηφάνεια την ταινία DIED SUDDENLY ("ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ"), από τους βραβευμένους σκηνοθέτες Matthew Skow και Nicholas Stumphauzer.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ , ME ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ !!!

Τα επερχόμενα καί οι εγχώριοι στόκοι - 2ο Μέρος

    γράφει ο ΕργΔημΕργ


Και οι 397 βουλευτές της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, ψήφισαν την πλήρη απαγόρευση δραστηριοτήτων των LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ), της παιδοφιλίας και της προπαγάνδας αλλαγής φύλου στη χώρα - Τεράστια πρόστιμα για τις παραβιάσεις των νέων κανόνων! 👏

ΧΑΧΑΧΑ... Τούς χορεύει όλους καλά η Ζαχάροβα !

 Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΆΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS!

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΧΕΙΜΏΝΑ, ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΌ ΘΕΌ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ! --- Garland Nixon VIDEO


Η ιστορία του «Ελληνοαυστραλού» μποξέρ που τα έζησε όλα, ο σπουδαίος Μιχάλης Κατσίδης (βίντεο)

Σε 5 Τρισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η περιουσία της Εκκλησίας !!! Γιατί δεν μας βοηθάνε ?


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Υπάρχει μια επικίνδυνη αγέλη από ύαινες στην Ευρώπη..

 ..με πρώτη και καλύτερη την αναιδέστατη, "αντιρωσική" και ψευτο-τσαμπουκαλού Πολωνία, η οποία έχει απαγορεύσει και στον Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd) να εισέλθει στο έδαφός της, καταχωρώντας τον στους εχθρούς της Ουκρανίας, έπεται και της Πολωνίας. 

[ H αναδημοσίευση αυτή, περιέχει και το νέο βίντεο του Ρότζερ Γουότερς, το οποίο ανέβασε ο ίδιος στο Youtube στις 17-11-2022 ! ]

 

περίμεναν να τους συμπεριφερόμαστε με κανέναν σεβασμό;
μπορούν να γυαλίσουν τα μετάλλιά τους και να ακονίσουν το
χαμόγελό τους και να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια για λίγο
μπουμ μπουμ, μπανγκ μπανγκ, ξαπλώστε είστε ν
εκροί
 

Ρότζερ Γουότερς

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Όταν γυρίσει το πράγμα, και μαζέψουν πολιτικούς και ειδικούς για ιατρικά νεο-ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να μαζέψουν κι όλους εσάς που διαπρέπετε στην προπαγάνδα… δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αθλητές…

   γράφει η Σταυρούλα Παπαπέτρου, χειρουργός οδοντίατρος - το κείμενο το έστειλε και στον Θ.Αθερίδη

Η μυστηριώδης "Κιβωτός του Γαβριήλ", που λέγεται ότι σκότωσε 4.130 περίπου ανθρώπους το 2015 στη Σαουδική Αραβία, με "εκπομπή πλάσματος"... και άλλα μυστήρια της Ανταρκτικής

The Sisters of Mercy - I Want More (Extended version)