«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.....

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ.. - 800 λαθροκατσαρίδες εισέβαλαν στα νησιά μας το διήμερο που πέρασε - Ιερέας στη Βέροια: «Θα πάρουμε τις καραμπίνες…» - Στο ψυχιατρείο Λέρου, χωρητικότητας 860 ατόμων, συνυπάρχουν τώρα 2.500 άτομα (ασθενείς και λαθρό) και τρωκτικά (2 VIDEO)


ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

γράφει και κοινοποιεί  ο Γεωκών

 Yβρίδιο….Υβριδισμός = η διαρκής ανάμειξη των πολιτισμών. (η θεωρία της παγκοσμιοποίησης ) 

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Μάς επειλεί ο λιμοκοντόρος... Έτσι.. απειλήστε μας κι άλλο και θα φάτε καλά..... (βίντεο)


Έλεος κυρά μου! Ας’ τα υπουργεία και κάτσε στα θρανία, να μάθεις Ιστορία! 🤣🤣🤣


περισσότερα εδώ

Στην Αχαρνών η καλή μάχαιρα και σπάθα...


περισσότερα εδώ

Aλβανο-συριζαίες ήταν τελικά οι καριό(κ)ες που αμαύρωσαν την μαθητική παρέλαση στη Ν.Φιλαδέλφεια (βίντεο)

Το ιστολόγιό μας ζητά συγνώμη από τα παιδιά του σχολείου και τον καθηγητή τους, για τους αρχικούς βαρείς χαρακτηρισμούς του. 

screenshot από εδώ

Mr. V (45η εκπομπή) - Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΗΣ ...«ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΩΣ»!


Τί ωραίο να παρελαύνεις μόνο για τους ένδοξους προγόνους σου, χωρίς κομματόσκυλα στις εξέδρες που θέλουν να προβληθούν...

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Δήλωση δημάρχου Nέας Φιλαδελφείας για τα χθεσινά έκτροπα (vid)

Εντωμεταξύ.. πολύ μεγάλες φαίνονται για μαθήτριες...


ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! ..ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΠ.. (βίντεο)

Από τί γονείς ανατράφηκαν (;) αυτά τα παιδιά; Δεν τα υποχρέωσε κανείς να συμμετάσχουν στην παρέλαση. Έλαβαν μέρος για να ασεβήσουν. Και οι παπάδες.. γιατί χειροκροτούν;;..


ΟΥΠΣΣΣ!!..... ΓΟΥΑΤ ΙΖ ΔΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;.....


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...

Αναδημοσίευση ανάρτησής μας από 27 Δεκεμβρίου 2017, λόγω και του πρόσφατου θέματος "Γιατρός από Σάμο: «Νομίζω ότι κάθε γυναίκα είναι έγκυος, κυρίως αυτές από Αφρική και Αφγανιστάν»


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ HOT SROT ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΞΕΝΙΑ" ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! (βίντεο)


Μια ιδέα κανείς.. για να αποτρέψουμε την 31η Οκτωβρίου..;

Σχόλιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ από yiorgosthalassis.blogspot.com: Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου κατατίθεται προς ψήφιση στην βουλή ένας νόμος για τους λάθρο!!! Αυτός ο νόμος είναι η οριστική ταφόπλακα της Ελλάδος!!! Απαγορεύουν πλέον με νόμο την επιστροφή τους εκτός Ελλάδος!!! Τους δίνουν το δικαίωμα για επανένωση οικογενειών... Πράγμα που σημαίνει ότι ένας που έχει τρεις γυναίκες και με κάθε μία με αυτήν με τρία παιδιά, δλδ δώδεκα άτομα θα μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή νόμιμα στην Ελλάδα!!! Και το πιο τραγικό, ότι όλα τα χρήματα πλέον που θα δίνονται σε αυτούς θα είναι από το ελληνικό κράτος και από πουθενά αλλού!!!!! Εμείς τι κάνουμε!!!!! Θα εξακολουθήσουμε να πίνουμε φραπεδάκι στον καναπέ βλέποντας τον ΠΑΟΚ η τον Ολυμπιακό η τον Παναθηναϊκό η τα τούρκικα σήριαλ..... ή θα αντιδράσουμε δυναμικά? Φίλοι μου ενημερωθείτε σχετικά με το έκτρωμα που κατατίθεται από τον Χρυσοχοΐδη με εντολή της ΕΕ!!!!


Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 !!! (Εορταστικό φωτογραφικό λεύκωμα)


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ( ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ) ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! [ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΔΟΤΟΥ]

 [ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  " Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! ! - Το παρακάτω απόκομμα από facebook...", ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΗΓΗΣ. ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ  attikanea, triklopodia, thesecretrealtruth, kokkinignosi ΚΑΙ amethystosbooks ]


Ἐτήσιο μνημόσυνο τοῦ ἐθνομάρτυρα Κωνσταντῖνου Κατσίφα στὰ σύνορα τῆς Κακαβιᾶς (Φωτογραφίες + βίντεο Διόδοτου)

γράφει ο Γιάννης Κατσέας


Tι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου; (βίντεο)


Το λάβαρο τση λευτεριάς άντρες το κουβαλούνε, και δεν το παραδίδουνε εκτός κι αν σκοτωθούνε (βίντεο)


Ρε σούργελα δεν ντρέπεστε λίγο που συντάσσετε και υπογράφετε αυτά τα κ@@@χαρτα και αφήνετε ελεύθερο τον άγνωστο χ μέσα στον κόσμο;

περισσότερα εδώ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Με μία ανεξήγητη κίνηση οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν σήμερα στο Στρασβούργο το κείμενο ψηφίσματος υπέρ της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της «Βόρειας Μακεδονίας» (όπως αποκαλούν πλέον όλοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ τα Σκόπια) και της Αλβανίας, χώρες οι οποίες κρίθηκαν περίπου ως «μήτρες εγκληματικών οργανώσεων» από την Γαλλία, την Ολλανδία και την Δανία, χώρες οι οποίες μπλόκαραν την ένταξή τους στην ΕΕ!

Σχόλιο Διόδοτου: "Ανεξήγητη κίνηση"...;; Τίποτα ανεξήγητο! Αν δεν είναι τα χρήματα.. τότε και σε αυτή την κυβέρνηση.. ή ο διάολος είναι αυτό που τούς έχει μπει μέσα τους... ή τίποτε άλλο.. το οποίο είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο των Γερμανών.


περισσότερα εδώ

Μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο Ιταλός βουλευτής πέταξε στο πάτωμα, στο κέντρο της αίθουσας επιδεικτικά, ένα κουτί σοκολατάκια, δώρο των Τούρκων (βίντεο) --- Εδώ.....;;;...."Εδώ πολυτεχνείο..."


Τυφών – 2 (αντίδραση Ελλήνων)

γράφει ο ΕργΔημΕργ (το 1ο μέρος εδώ)

ώρα, των ανωτέρω ειπωθέντων, φυσιολογικά περιμένουμε την όποια αντίδραση του λαού μας· την αντίδραση των Ελλήνων!
Διότι, άλλο το να σφάζουν μεμονωμένα άτομα οι λάθρο, γιά ν’ «απαλλοτριώσουν» καμιά βιντεοκάμερα των εκατό ευρώ, κι άλλο το ν’ αρχίσουν τις μαζικές σφαγές. («Άλλο»; τέλος πάντων…) Στην πρώτη περίπτωση, ο μικροεγωϊσμός κι η κοινωνική αφασία των νεο-Ελλήνων φέρνουν στην επιφάνεια εκδηλώσεις …μεγαλοψυχίας!!! Κοινώς, «- ‘Ντάξ’, δεν τρέχει καί τίποτε!» Στο κάτω-κάτω, ας πρόσεχαν οι μακαρίτες, βραδερφέ! Δεν κυκλοφορούμε πλατεία Βάθης καί οδό Αθηνάς στις τρείς τα ξημερώματα! Εμείς, δηλαδή, που την πέφτουμε γιά ύπνο, είμαστε κορόϊδα; (Σκέφτεται -σκέφτεται; – ο νεο-γελαδ-Έλλην.) ...


Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Α ΡΕ ΦΡΌΚΑΛΑ.. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.. ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ! (βίντεο)


Η γελοιοποίηση της πολιτικής στον τόπο που γεννήθηκε. Από τη Μακεδονία μέχρι την Τουρκική εισβολή, όλα για την καριέρα.... (σκληροί αριθμοί..)

του Θεοφάνη Μαλκίδη


Ἑλλάς 2021: Ἡμιχριστιανική, ἡμιμουσουλμανική

του Μανώλη Κοττάκη (εφημ. ΕΣΤΙΑ)


ΤΙ ΑΡΑΓΕ μπορεῖ νά συνδέει τήν ἀπόφαση τοῦ Συμβουλίου Ἐπικρατείας γιά τά Θρησκευτικά στά σχολεῖα…
… τήν ἐπικείμενη ἀπόφαση τοῦ Συμβουλίου Ἐπικρατείας γιά τίς εἰκόνες καί τήν προσευχή στά σχολεῖα, τήν δέσμευση τῆς Κυβέρνησης στόν Πρόεδρο Ἐρντογάν, ὅτι θά λειτουργήσει τό Γενί Τζαμί τῆς Θεσσαλονίκης στό μπαϊράμ, καί τήν ἔγερση ζητήματος τουρκικῆς μειονότητας σέ Κῶ καί Ρόδο, μέ τό σχέδιο Χρυσοχοΐδη γιά μετακίνηση 20.000 μεταναστῶν στήν ἑλληνική ἐπικράτεια; Ἡ ἀπάντηση εἶναι «πολλά καί ἐπικίνδυνα»...

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Κατέβασαν παιδιά σχολείων της Αγ.Παρασκευής με αυτό το πανό, και στα Αραβικά!


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΤΣΑΜΙΚΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΙSΙS ΚΑΙ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ. ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ ! ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ! ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! ! - Το παρακάτω απόκομμα από facebook επιβεβαιώνει κάποια πού ξέρουμε καί κάποια άλλα πού υποψιαζόμαστε από χρόνια και οι γύρω μας μάς έλεγαν τρομολάγνους και φαντασιόπληκτους... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ « Κ Α Τ Α Λ Λ Ή Λ Ω Σ » .....

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα πράγματα είναι απλά.. Φυσικά Και Υπάρχει Λύση Για Τη Λαθρομετανάστευση! (βίντεο)


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...


EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Eκρηκτική η κατάσταση στην Ημαθία: Ρομά με καραμπίνες εναντίον μεταναστών με ρόπαλα! - Έπεσαν πυροβολισμοί


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Τυφών – 1 (γεωπολιτικό περιβάλλον)

γράφει ο ΕργΔημΕργ


κολουθούν (καί πάντα υπό την αίρεση του ότι: καί επειγόμαστε να προετοιμαστούμε γιά πόλεμο, καί δεν έχουμε χρόνο) δύο άρθρα διαδοχικού περιεχομένου.
Το πρώτο (το παρόν) προσπαθεί ν’ αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση – διεθνή κι εγχώρια. Το επόμενο, τώρα, θα προτείνει το εφικτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, οι συνειδητοί Έλληνες.
Καί τα δύο γράφονται υπό τον τίτλο Τυφών”… Ταιριαστό το όνομα ενός πανάρχαιου εχθρού μας, γιά να περιγράψει το σήμερα, που βιώνουμε ως Έλληνες. (Καί ορθώς το πρότεινε καί μας το θυμίζει ο Διηνέκης.) ...


Το ποτήρι της προδοσίας...

γράφει ο Αριστόμαχος


Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΚΟΜΜΟΎΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: "Παλαιός"....;;  Ποιός "Παλαιός"... Εδώ (από Νέο) να δεις "μπινελίκια'..🤣


Όταν τα λέγαμε στο The Secret Real Truth εδώ και τόσα χρόνια μας χλεύαζαν, τώρα όλα είναι μπροστά μας.


Email αναγνώστη στα Κατοχικά Νέα


Mr.V (44η εκπομπή)-Περί λαθροεισβολής,ψευδεθνικών επετείων κ.ά.


Άλλο ένα βίντεο που δεν θα παίξει ΠΟΤΕ καμμία τηλεόραση !!!

 ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΎΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

γράφει ο Αλώπηξ


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΏΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

γράφει ο Γεωκών


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

"Ζαχαριάδα" (Φράουλες και αίμα..) - βίντεο

..by Αυτόλυκος! 🙂


Έτσι απλά.....δίχως προσπάθεια σύγκρισης.

πηγή: kartson

Ἰσοκράτης : Βρέ, ποῦ καταντήσαμε !

Η ιστορική μόρφωση των Νεοελλήνων

γράφει ο Απόστολος Ε. Βακαλόπουλος

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο αυτό το έγραψε πριν το 2000 ο αγαπητός μας ιστορικός. Πού να φανταστεί βέβαια, πως αυτό που ήταν κρυφά αποφασισμένο.. ήταν η ολοσχερής καταστροφή στην εκπαίδευση και η ανερυθρίαστη παραποίηση της Ιστορίας των Ελλήνων.


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΩΣ ΙΚΕΤΕΣ


 Σχόλιο 'Ανωνύμου' από το ιστολόγιο 'Οδύσσεια TV' : οι αλλοδαποί δεν είναι ικέτες,είναι κατακτητές.Οι αρχαίοι ικέτες σεβόντουσαν αυτούς που τους φιλοξενούσαν.Τα σημερινά λαθροπηθίκια απαιτούν πράγματα που πολλές φορές δε δικαιούνται.Και επίσης ποτέ οι αρχαιοι Αθηναίοι δεν έβαζαν τους φιλοξενούμενους παραπάνω από τους οικοδεσπότες. Σήμερα,όσα λαμβάνουν οι ορδές του Τζενκις Χαν,δε τα παίρνουν οι γηγενείς που πληρώνουν ένα σκασμό φόρους!!

Μυτιλήνη

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ THE SECRET REAL TRUTH - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ...

Σχόλιο Διόδοτου: Όπως βλέπετε.. και θέματα που αναδημοσίευσε το The Secret Real Truth από το ιστολόγιό μας, είναι μπλοκαρισμένα στο Facebook. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει ξανά, εδώ και 8 ημέρες, για κάθε χρήστη ή ομάδα του Fb που δοκιμάζει να αναρτήσει θέματα του Διόδοτου.


Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μάντεψε...


Η αποκάλυψη του σχεδίου της άμεσης προσαρμογής των μεταναστών στην Ελλάδα

γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Σχόλιο Διόδοτου: Μάθαμε ότι συζητιέται πως οι αναρτήσεις μας αφορούν πια, κατά 90%, τον λαθρο-εποικισμό. Αν εννοούν κάποιοι πως πρέπει να το εκλάβουμε ως μείον αυτό για εμάς, τότε τους λέμε: Από την στιγμή που επιτέλους καταλάβατε (μετά από 10 χρόνια -τουλάχιστον- προσπαθειών πολλών από εμάς) ότι το ΟΠΛΟ των επικυριάρχων για να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι αυτά τα βάρβαρα μουσουλμανικά αφρο-ασιατικά στίφη.... ΤΊ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...;