«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ και με πρώτιστη ευχή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ «ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΈΤΡΕΣ» !.. (βίντεο+gif)






















ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΠΑΤΜΟΥ, ΛΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


Αξιότιμα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φορείς,

Σας επισυνάπτουμε την Επιστολή μας προς το Υπουργείο Παιδείας, το ψήφισμα των γονέων της Καλύμνου, καθώς και το  υπ΄ αριθμόν 183Λ/18.10.2017 ψήφισμα της τοπικής Εκκλησίας για το μάθημα των Θρησκευτικών, τα οποία συνοδευόμενα από τις υπογραφές μας έχουν αποσταλεί προς τον Υπουργό Παιδείας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Με την κίνηση αυτή ζητάμε το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας να είναι ομολογιακό και να διδάσκεται μέσα από τα προϋφιστάμενα σχολικά βιβλία του έτους 2016-2017.
Σας ενημερώνουμε δε ότι, για τον σκοπό αυτό, συλλέγουμε υπογραφές στην ιστοσελίδα
καθώς επίσης και ότι ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.
Την προσπάθειά μας στηρίζουν η Πάτμος, η Λέρος και έπεται συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας.
Με εκτίμηση,

γονείς της Καλύμνου


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΜΕ ΤΟ ''ΑΝΤΙΟ 2017", ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΣΑΝΕ "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΕΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...




























Πολυπολιτισμό θέλατε; Πάρτε τώρα και την ... "λογική του"

έξυπνο post 🙂 από τα Αττικά Νέα




Θυμάστε τι μαθαίναμε στο μάθημα της Ψυχολογίας στην ΣΤ' Γυμνασίου;
Το μπουζούκι, είναι όργανο.
Ο αστυνομικός είναι όργανο...
Άρα ο αστυνομικός, είναι μπουζούκι...

Ο Σουηδός Ahmed  και το... άλογο!
 

Καλλιόπη Σουφλή



Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Καταργήσαμε την ανάρτηση με τίτλο "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"... γιατί..



...σχολιαστής μας, επεσήμανε σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν από την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος, κινδύνους που τους λάβαμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν, παρόλο που η είδηση αυτή έτρεξε παντού σήμερα στο διαδίκτυο και εν πρώτοις δημιούργησε ενθουσιασμό...

Τα χρυσωρυχεία του Μ. Αλεξάνδρου ~ Εκεί όπου γεννήθηκε ο πληθωρισμός ~ Τι απέγιναν οι αμύθητοι θησαυροί των Περσών;


Τα χρυσωρυχεία του Αλέξανδρου υπήρχαν. Δεν ήταν μύθος, ούτε και ήταν άγνωστα. Βρέθηκαν να χρηματοδοτούν την πιο παράτολμη εκστρατεία των αιώνων και βοήθησαν στη δημιουργία του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα κράτους στον κόσμο. Το ότι το κράτος εκείνο τελικά δεν «κράτησε» είναι μια άλλη ιστορία, ίσως όχι εντελώς άσχετη με τον πλούτο που είχε. Από αυτή την άποψη, δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι τα χρυσωρυχεία του Αλέξανδρου έπαιξαν ρόλο «ζωής και θανάτου» στην Ιστορία της ανθρωπότητας γενικά και της Ελλάδας ειδικότερα.

« Ὁ Χαραμάδος » (1904). Το απαγορευμένο από σχολικά βιβλία και εφημερίδες, εδώ και 100 χρόνια, Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Ἀλέξανδρου Παπαδιαμάντη.























 
Παρά την συχνή ως είθισται, δημοσίευση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη σε περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, ένα μόνο από αυτά δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ στον συστημικό ελληνικό Τύπο και δεν έχει ποτέ μπει σε σχολικό βιβλίο, για πάνω από 100 χρόνια. "Ο Χαραμάδος". Κι αυτό, γιατί μέσα στο διήγημα καθυβρίζει τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας πόσο τσιφούτηδες είναι και πώς εκμεταλλεύονταν τον χριστιανικό πληθυσμό. Χαραμάδος σημαίνει αποσυνάγωγος, απόκληρος, μποέμ. Η αναφορά, στον ήρωα του διηγήματος, τον Έλληνα καπετάν Ηρακλή Καλούμπα, στον οποίο οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης έκαναν εμπάργκο και είχαν καταραστεί, επειδή επέμενε να ξεφορτώνει το καράβι ημέρα Σάββατο. Κι όπως γράφει ο Παπαδιαμάντης, ο καπετάν Ηρακλής προσευχόταν στον Χριστό... "να μην πιάσει η κατάρα των Τσιφούτηδων''!... 

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!... (ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ)

Ιστοσελίδα The Secret Real Truth: "ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..."


ΕΙΘΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ! (βίντεο)




























Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ποιός ήταν ο Κάρανος ο Γενάρχης των Μακεδόνων. Αυτά που Δεν Διδάσκονται στα Σχολεία

του Δημήτρη Ζιαμπάζη


 Μετά το πέρας της αναρτήσεως και τις πηγές...  μερικά προσωπικά σχόλια..


Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

του Δημήτρη Βαρδίκου

Η περιοχή της Ελλάδας πριν από 23 εκατομμύρια χρόνια
Σχόλιο Διόδοτου: Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί στην ουσία, παρουσίαση του βιβλίου «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» (2009) του Δ.Βαρδίκου, από τον ίδιο. Μας τράβηξε το ενδιαφέρον μια λίστα 47 στοιχείων που αφορούν προϊστορικές περιόδους και φάσεις εξελίξεως της Αιγηίδος και του πολιτισμού επ'αυτής (τον χάρτη αριστερά τον επιλέξαμε γι αυτήν την αναδημοσίευση, από την εκπαιδευτική ιστοσελίδα ebooks.edu.gr ). Αν και εγκρίνουμε την εξελικτική σειρά των γεγονότων και τα γεγονότα καθ'αυτά, διαφοροποιούμαστε ως προς την χρονολόγηση, αλλά με μικρή απόκλιση. Θεωρούμε στο ιστολόγιο μας, φερ'ειπείν, ότι ο Ελληνοατλαντικός πόλεμος έγινε γύρω στο 9.600 π.Χ. 
Επίσης, το ιστολόγιό μας θεωρεί βλακώδη την χρήση του Π.Ε. (=προ της εποχής μας), όπως και των ΠΚΕ και ΚΕ (Κ=καινούρια) που χρησιμοποιούν διάφοροι συγγραφείς. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Γιατί αντιβαίνει την λογική. Θέλεις να ακυρώσεις τον Χριστό -την ιστορικότητά του;.. Δημιούργησε άλλη χρονολόγηση με έτος (0) μηδέν κάποιο άλλο, λίγο ή πολύ γνωστό, ιστορικό γεγονός. Το να χρησιμοποιείς ως έτος 0 το έτος γεννήσεως Ιησού, χωρίς να Τον αναφέρεις..είναι "το λιγότερο" υποκριτικό έως βλακώδες. Γι αυτό...στην ανάρτηση του κου Βαρδίκου, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τον όρο ΠΕ (αφελές ίδιον νεοταξιτών, νεοεποχιτών, υδροχοϊστών, σιωνιστών και μασόνων ελληνοκεντριστών) με το "π.Χ."

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!! Ιστοσελίδα 'Στόχος': "ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ". Προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής "Βοστάνειου" Νοσοκομείου Μυτιλήνης: «Έχουμε 30 γέννες τον μήνα από μετανάστριες. Πολλές από αυτές έχουν ξαναμείνει έγκυοι στην χώρα μας». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΙΩΠΗΛΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Σχόλιο Διόδοτου: Στην δημοφιλή μας ανάρτηση ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!! δεχτήκαμε πολλά απειλητικά και υβριστικά σχόλια που μας αποκαλούσαν ρατσιστές, ξενοφοβικούς και φασίστες. Φυσικά, δεν τα αναρτήσαμε, αλλά δημοσιεύτηκε προ 3 εβδομάδων στην εφημερίδα 'Στόχος', το παρόν αποκαλυπτικό άρθρο που μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά. Άποψή μας βέβαια, ήταν περισσότερο, ότι τα παιδάκια αυτά που έχουν μαζί τους οι περισσότερες μουσουλμάνες -παιδάκια 1-9 ετών- κατά 80% δεν είναι δικά τους, εφόσον οι περισσότερες -στυλάτες, όμορφες, καλομακιγιαρισμένες και χαμογελαστές- δεν φαίνονται να είναι μεγαλύτερες από 26 ετών για να έχουν πίσω τους 3 και 4 γέννες. Ότι τα παιδιά αυτά, από πιο μακρινές, μη εμπόλεμες χώρες της μέσης Ανατολής και από την κεντρική Τουρκία, τους τα δίνουν μαζί τους για να αναπτύξουν σιγά σιγά τον νέο πληθυσμό που επιθυμούν να υπάρχει στην Ελλάδα. Ισχύει το συμπέρασμά μας, διαπιστώνουμε όμως τώρα ότι η ασιατοποίηση και η ισλαμοποίηση της χώρας μας έχει ως ξεκίνημά της και τις κλινικές μας. Εκατοντάδες χιλιάδες μανδηλοφόρες μένουν έγκυες, για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα (ώστε να καταστεί ακόμα πιο δύσκολο να απελαθεί), να επιδοτούνται, να τους χορηγεί ο Μουζάλας προπληρωμένες κάρτες 800 ευρώ τον μήνα για να ψωνίζουν από τα σούπερ-μάρκετ κλπ!...Ζητούν δωρεάν εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, που δεν τολμούν να ζητήσουν ούτε οι Ελληνίδες, και τις οποίες δεν γνώριζαν στις χώρες τους με τα ανύπαρκτα τεχνικά μέσα, τους δασκάλεψαν όμως οι "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ να τις απαιτούν!

Σας έφτιαξα;;.......
Απολαύστε και τα υπόλοιπα τώρα, από τον Στόχο:
 

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα 1961

του Νίκου Ρούσση


























Ένδεκα χρονών ήμουν τότε.
Ένα δωμάτιο και κουζίνα ήταν το «μέγαρο» που μέναμε στον Κορυδαλλό και η τουαλέττα στην αυλή.
Εγώ στο κρεβάτι, σκεπασμένος με κουβέρτα και πάπλωμα και το δωματιάκι να ζεσταίνεται από το …μαγκάλι με τα κάρβουνα...


Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

 

 
Καταναλώνουμε δάκρυα
 

στὴ μνήμη τῶν περιούσιων φτωχῶν
 

ἀνέξοδη συμπόνια στολισμένη
 
μὲ γιορτινὰ φωτάκια καὶ πολύχρωμες μπάλες.

Ἰδιαιτέρως εὔχομαι στούς φίλους, Καλά Χριστούγεννα !

Ακολουθώντας το παράδειγμα -και χρησιμοποιώντας και τον ίδιο τίτλο επίσης, με το υπέροχο πολυτονικό- της φίλης ιστολόγου Ευαγγελίας Βλάχου (εδώ), θέλω με την σειρά μου να ευχηθώ "Ό,τι Καλύτερο για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος" στους φίλους και ιστολόγους που στήριξαν τον Διόδοτο, από το ξεκίνημα του πριν από 5 μήνες. Ιδιαιτέρως τους ΕργΔημΕργ, Διηνέκη (Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως), Πόπη Σουφλή (Αττικά Νέα), Αυτόλυκο, "Το Σταυρουδάκι", Σοφία Βλάχου (Φιλοσοφία και Έρευνα), Ευαγγελία Βλάχου (Ελλάς Αιώνιον Αθάνατον Αδέσμευτον Πνεύμα)Marco De Sade (Μαύρη Φατριά), Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος).

Το χρονικό μιας απίστευτης έρευνας για την ακριβή ημερομηνία γέννησης του Χριστού και την φύση του άστρου της Βηθλεέμ.

    Δεν θα ασχοληθούμε στην παρούσα ανάρτηση με το πόσο αποδεκτό είναι από κάποιους να επιχειρούνται τέτοιου είδους έρευνες, ούτε με τις διάφορες θεωρίες περί ιστορικότητος του Χριστού. Το ζητούμενο μας είναι η ζέση, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση που διέκρινε τον ερευνητή Σωτήρη Σοφιά στην πολύχρονη και ενδελεχή του προσπάθεια να προσεγγίσει επιστημονικά διάφορα ζητήματα του χριστιανικού (και όχι μόνο) κόσμου.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. "Δώστου κλώτσο να γυρίσει..παραμύθι ν'αρχινίσει.."




 Αγαπητοί λαθροέποικοι, 
..σας αποκαλώ έτσι, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν τηρείτε τις προϋποθέσεις προσφύγων στην χώρα μας, ούτε των μεταναστών, εφόσον, στις λέμβους ακόμα, σκίζατε τα πραγματικά σας διαβατήρια κατόπιν υποδείξεως των εγκληματιών διακινητών σας. Γνωρίζετε λοιπόν καλά ότι είστε εισβολείς σε μια χώρα η οποία οδεύει στην καταστροφή και στην απόλυτη φτώχεια εξαιτίας ξένων παραγόντων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για την εξαθλίωση και τους πολέμους στους δικούς σας τόπους επίσης. 

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

"Τα λαμόγια τραγουδάνε ακόμα" by Αυτόλυκος! (ανανεωμένο 20/12/17)

σχόλιο Διόδοτου: Να ποιον έχουνε δάσκαλο τα καμάρια μας...τα κερασφόρα λαμόγια του πολιτικού μας βίου, ίδια με τον κόκκινο "φύλαξ-δαίμων" του Φαλήρου. Πόσο ακόμα νομίζουν ότι θα φάνε, θα φάνε, θα φάνε...θα εξαπατήσουν, θα κερδοσκοπήσουν, θα φτωχοποιήσουν τον απλό Έλληνα...θα του γεμίσουν τις γειτονιές με κρυφοτζιχαντιστές... Στην μπουζού είναι το μέλλον τους και στο ξεσκάτισμα των υπονόμων.
Κοντεύουμε.....

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ.

Το παρακάτω κείμενο με κάθισε στο εδώλιο, με ξεβόλεψε, με σφαλιάρισε. Κι όλα αυτά με την καλή έννοια, γιατί κυρίως με "ξεμαύρισε", διάλυσε -για να το πω διαφορετικά- τα τοξικά νέφη που πνίγανε το πνεύμα μου και παρολίγον να με πείσουν πως η όλη μου προσπάθεια μέσα σε αυτό το μπλογκ είναι ένας άγονος δονκιχωτισμός. Ελπίζω, αυτό που μου συνέβη διαβάζοντάς το, να συμβεί και σε εσάς...

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

του Γ.Θ.Χατζηθεοδώρου (18.11.2017) από την ιστοσελίδα ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ - PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de


Σχόλιο Διόδοτου: Οι φίλοι της σειράς "Ας μιλήσουμε για Κρόνιους" του ιστολογίου μας, θα βρούν το παρακάτω πόνημα του κου Χατζηθεοδώρου, ιδιαιτέρως ελκυστικό και ενδιαφέρον...

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί κόπτονται περί εξωγήινου παράγοντα αυτή την περίοδο οι νεοταξίτες;.. (βίντεο)

γράφει η vasoula2908




Είχαμε περίεργες ειδήσεις τελευταία από την NASA (π.χ..εδώ και εδώ). Σε αυτή την ανάρτηση, η Βασούλα μάς ενημερώνει και για περαιτέρω πράγματα, θέτοντας προβληματισμούς για το πού το πάνε τελικά ή από τί ίσως θέλουν να τραβήξουν την προσοχή μας...

Για κάποιους αυτές οι μέρες θα είναι γιορτές.

του Φώτη Κόντογλου

                                   "Τα Κάλαντα" ή "ο Τυμπανιστής" του  Νικηφόρου Λύτρα (1872 - συλλογή Σερπιέρη)

"..Αδέρφια μου. Φυλάξτε τα ελληνικά συνήθεια μας, γιορτάστε όπως γιορτάζανε οι πατεράδες σας, και μη ξεγιελιώσατε με τα ξένα κι άνοστα πυροτεχνήματα..."
"..ο υλισμός κι ο λύκος της αναισθησίας μολεύει σιγά σιγά αυτές τις καλές γιορτές μας, που πολύ έμορφα τις παρομοιάζανε οι αρχαίοι πρόγονοί μας με σταθμούς για να ξεκουραζόμαστε στον μονότονο δρόμο της ζωής μας, λέγοντας: «Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος», που θα πη, «Ζωή δίχως γιορτή, είναι σαν τον μακρύ τον δρόμο που δεν έχει πανδοχείο να ξεκουραστής»..."

Αυτά τα νησιά αμφισβητούν σκόπιμα οι Τούρκοι στο Αιγαίο και διαστρεβλώνουν την Συνθήκη της Λωζάνης! (φωτό, βίντεο)

















Πρέπει να έχουμε το νου μας! Καλά θα ήταν να ενισχυθούν περισσότερο με Τάγματα Εθνοφυλάκων. Από 2-3 από αυτά τα νησάκια θα αρχίσει...

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

''ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΛΙΘΙΕ''

γράφει ο ΚΚΕΤΟΚΟΜΜΑΤΟΥΧΑΦΙΕ


Το κείμενο που ακολουθεί είναι σχόλιο στην ανάρτηση Ακόμα «τρώνε ξύλο» οι αστυνομικοί στο Α.Τ. Φυλής: 9 τραυματίες και κατάληψη του Τμήματος από αθίγγανους! του pronews.gr

Δεν έχουμε, δυστυχώς, παρά να συμφωνήσουμε στα όσα περιγράφονται...


Η ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (βλ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ KREMA LESS !!!




Έχουν και τα ζώα Άγιο! ... Οπότε..πετάξτε την νεοεποχίτικη 4η Οκτωβρίου ("ημέρα των ζώων") στα σκουπίδια.


























16 Δεκεμβρίου - Αγίου Μοδέστου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, προστάτη των ζώων 
 

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ψυχοπονιάρικο άρθρο... και ΠΑΜΠΌΝΗΡΟ!! Αναφέρεται σε φαινόμενο που αν επεκταθεί, θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ???!!!!... vice.com: "Το Ουτοπικό Χωριό της Βοιωτίας Όπου οι Πρόσφυγες Παράγουν Μόνοι τους την Τροφή τους"

της Μαρίας Λουκά

Πονηρή λεπτομέρεια από την αρχή του άρθρου κιόλας: "..Τη νηνεμία της σύγχρονης εποχής διατάραξε -με την καλή έννοια- μια πολυεθνική παρέα περαστικών και θαμώνων, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν βρεθεί εδώ Γερμανοί γιατροί, Άγγλοι καλλιτέχνες, Αμερικανίδες φοιτήτριες και κάμποσα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Όλοι, για να παρακολουθήσουν και να συνδράμουν ένα πρωτόγνωρο πείραμα αλληλεγγύης και παραγωγικής αυτοοργάνωσης που παίρνει σάρκα και οστά 60 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα" (..κάπως μελαμψή εντωμεταξύ αυτή η πολυεθνική παρέα "Γερμανών", "Άγγλων", "Αμερικανών" ΚΛΠ!...)

Υπάρχει «ασυμμετρία» στο αξίωμα που του έχει δοθεί και στο αηδιαστικό μυστακοφόρο του κεφάλι με την ελιά. Μήπως πρέπει να του αφαιρεθεί ;....

pronews.gr : Κ.Γαβρόγλου όπως... Ρ.Τ.Ερντογάν: Ανακάλυψε «ασυμμετρία» στην Συνθήκη της Λωζάνης. Άρχισε ο «εκσυγχρονισμός» που είχε προαναγγείλει ο Α.Τσίπρας και η νέα «ερμηνεία» που είχε προαναγγείλει ο ΠτΔ Π.Παυλόπουλος. Ο Ν.Κοτζιάς «βγάζει στην σέντρα» τον υπουργό Παιδείας Κ.Γαβρόγλου για την Λωζάνη - Ή «μας δουλεύουν» όλοι μαζί; Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

μπλογκ 'Ελεύθερη σκέψη': "ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ"

 Ανωνύμου: "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 1940-41 ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"
Παρατράβηξε  η απάθεια στο θέμα της εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας  από τους λαθρομετανάστες.  Ο κόμπος έφρασε στο χτένι. Καμία πλέον  ευρωπαϊκή  νομιμότητα δεν δικαιολογεί την αντεθνική   μας πολιτική στο μεταναστευτικό  και κανείς πλέον  δεν πρέπει  να αγνοήσει την αντιμετώπιση του υπ' αριθμ’ ενα θανάσιμου κινδύνου για την επιβίωση μας σαν  Ελληνική φυλή και Ελληνικό κράτος .

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ-Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΖΕΙ (hellenicsunrise2.blogspot.gr - 13-12-2017)

από τον Greek Spirit

 «Απολαύστε» το σαν ένα τρομακτικό παραμύθι με αγωγούς αερίου, εξοπλισμούς, μετακινήσεις πληθυσμών, αίμα, συμμαχίες, εκβιασμούς και "δράκους"...

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών ήταν Ελληνας! Δημόσια δήλωση σε συνέντευξη τύπου, του Βλαντιμίρ Πούτιν. (Βίντεο)


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη τύπου ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί- αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δικαίωση τής δημοσιογράφου Πόπης Σουφλή (μετά από 12 ολόκληρα χρόνια) για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σκάνδαλο τού Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Μαραθώνος.

Περισσότερα, εδώ.

     πηγή

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! ! ! ! !

Ο Διόδοτος προέβη στην δημιουργία του εικονιδίου αυτού, δεξιά, προτρέποντας κάθε ιστολόγιο, ομάδα του facebook ή άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευρείας εμβέλειας, να το αναρτήσουν να υπάρχει μόνιμα σε κάποιο σημείο της αρχικής τους σελίδας. Με σκοπό να εξαπλωθεί παντού στην Ελλάδα εισβάλλοντας σε κάθε υπολογιστή, να έρχεται σε επαφή με εκατομμύρια μάτια καθημερινά.
Έχει περάσει προ πολλού η δυνατότητα του να βγουν στους δρόμους 2,5 εκατομμύρια Έλληνες να διαμαρτυρηθούν αγρίως για το αυτονόητο, όπως έγινε το 1994. Το εικονίδιο αυτό δεν μας ζητάει καν να αφήσουμε τον καναπέ μας. ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. Γιατί επείγει την Δύση να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί ένα φράγμα από νατοϊκά κράτη, ώστε να αποκλείσει έγκαιρα την επιρροή της Ρωσίας και την κάθοδό της στα Βαλκάνια, τώρα που τελείωσε και η επέμβαση του Πούτιν στην Συρία. Έχουν βάλει λοιπόν μπροστά την άμεση διευθέτηση, εντός του πρώτου τετραμήνου του 2018, του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων. Κανείς όμως δεν μας εγγυάται ότι δεν θα ξυπνήσουμε ένα πρωί, πριν ακόμα τελειώσει κι ο Ιανουάριος, που δεν θα βρεθούμε προ τετελεσμένου γεγονότος, με τα Σκόπια να ονομάζονται "Νέα Μακεδονία". Αυτό το όνομα άλλωστε μόλις εχθές μάς ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δώσουν. Ο δε υπάλληλός τους που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, πέραν τις επανειλημμένες του προσφωνήσεις στο παρελθόν για το κρατίδιο αυτό, με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας"...
με περίσσεια αυθάδεια  διατύπωσε χθες, απευθυνόμενος προς την νέα κυβέρνηση των Σκοπίων, την φράση  "να σταματήσετε την αχρείαστη ρητορική ότι αποτελείτε τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Μία εντελώς ανθελληνική έκφραση με την οποία αναγνωρίζει στα Σκόπια...μακεδονική ταυτότητα.
Αν όλα αυτά δεν δείχνουν ξεκάθαρα ότι σκοπεύουν ξαφνικά, σιωπηλά και πούστικα να μας φορέσουν ένα πρωί τα Σκόπια για "Νέα Μακεδονία", ενώ εμείς νομίζουμε ότι ακόμα γίνονται συνομιλίες...τότε τί δείχνουν...
Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει  καμία εμπιστοσύνη πια προς αυτούς...ας πράξουμε εμείς, έστω τώρα, το ελάχιστο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ! (βίντεο)






















Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

3 λεπτά διαφυγής απ' τη μαυρίλα...The King's Singers - To Kokoraki










ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα από τον ηγέτη της Χεζμπολάχ – Κήρυξε την έναρξη του πολέμου κατά του Ισραήλ – Ειδική αναφορά στους Χριστιανούς! (βίντεο)

του Βασίλη Καπούλα


«Εμείς στην Χεζμπολάχ και στην Ισλαμική Αντίσταση στο Λίβανο θα εκπληρώσουμε όλες τις ευθύνες μας στο ακέραιο για την αντιμετώπιση του Ισραήλ. Καλώ όλες τις οργανώσεις αντίστασης να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές και να καταστρώσουν μια στρατηγική ενωμένοι για την αντιμετώπιση του Ισραήλ. Ενα αποφασιστικό, συνεκτικό, επιχειρησιακό, ένα πλάνο που θα φέρει τη νίκη στα πεδία των μαχών. Οι ρόλοι θα μοιραστούν και κάθε οργάνωση θα αλληλοσυμπληρώνει την άλλη σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση».

Οι καρδιές των Ελεύθερων κτυπούν για σένα...

...Παλαιστίνη, Ιερουσαλήμ!

Το δυαράκι στα Πατήσια θα βγάλει εκατομμύρια Ευρώ!

"..Πολλοί, όταν ακούσατε για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια θα αναρωτηθήκατε: «Καλά, τί θα το κάνει η τράπεζα το δυάρι στα Πατήσια;»
Εδώ σας θέλω…" 

Πάνε να ντροπιάσουν όλη την Ελλάδα οι Κρητικοί;..Να ξεπουληθούν τελείως;..Υπερισχύει το αγαρηνό αίμα τελικά;... Δυστυχώς..ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ με τον γνωστό πασοκικό χαζοχαρούμενο ενθουσιασμό. Το "ΙΣΧΥΣ", το πιο ποιοτικό πατριωτικό ιστολόγιο της Κρήτης ΣΙΓΕΙ από απογοήτευση.

Σε πλήρη εξέλιξη η εισβολή στην Κρήτη με την πλήρη και αγαστή συνεργασία των κρατικών αρχών. 256 ήδη αποβιβάσθηκαν.
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΚΑΜΜΙΑ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΟΛΟΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ;  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ; Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΡΘΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. Η "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ". ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ..."ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΗ.


Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Πορφύρειος ῥῆσις...«ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ! ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ! ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ!»

   της BladeRunner
  
"..Θυμάσαι τότε που το σκάγαμε από το σπίτι στη μέση της νύχτας; Και τότε που μας έβρισκε η αυγή ζαλισμένους από την τεκίλα και τα ρέιβ; Θυμάσαι που μιλούσαμε για τα βιβλία του Χάξλεϊ και του Ασίμωφ; Ή όταν ψάχναμε για παλιά κόμικ στους παράδρομους της Ηφαίστου; Θυμάσαι τους φραγμούς που σπάζαμε και τα τείχη που γκρεμίζαμε; Και πόσο πολύ ποθούσαμε να ξεχωρίζουμε από τους άλλους;
Εγώ ναι. Θυμάμαι..."

Γιατί ο Τραμπ “δωρίζει” την Ιερουσαλήμ

του Γιώργου Λυκοκάπη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: https://slpress.gr/diethni/giati-o-tramp-dorizei-tin-ierousalim/

το είδαμε εδώ: https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2017/12/blog-post_7.html

 

Νικητές και ηττημένοι του πολέμου στη Συρία

του Μένιου Τασιόπουλου

 

""..Μαζί με τον Άσαντ, νικητές είναι και ο Πούτιν, το Ιράν και η σιιτική Χεζμπολάχ του Λιβάνου. Οι δυνάμεις, δηλαδή, που κράτησαν το καθεστώς Άσαντ όρθιο ... νικητές είναι και οι Κούρδοι της Συρίας ...
ο Πούτιν παρουσίασε προ ημερών την τριπλή «εγκάρδια συμμαχία» με την Τουρκία και το Ιράν ... η Τουρκία του Ερντογάν στέκει μετέωρη μεταξύ Δύσης και Ανατολής κατά τρόπο που μπορεί να μετατραπεί σε μπούμερανγκ..."

 

Χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για την επίσκεψη αυτή, είναι επικίνδυνοι... φέρανε τον Ερντογάν για να απευθύνει ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

 

Παρατηρήσεις σχετικά με τον χαιρετισμό αυτό, από τον Αθανάσιο Δρούγο, διεθνολόγο, στρατηγικό αναλυτή στο enikos.gr ...

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός στο σπίτι του στρατιωτικού που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε κέντρο προσφύγων - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός στρατιωτικού στην Καλαμαριά,  ο οποίος πριν από λίγες μέρες δικάστηκε για  άρνηση εκτέλεσης της διαταγής να υπηρετήσει σε κέντρα κράτησης μεταναστών στη Θεσσαλονίκη. Σχόλιο Διόδοτου: Όποια ανθελληνικά καθίκια, ντόπια ή ξένα, το έκαναν αυτό για εκφοβισμό άλλων στρατιωτικών που θα αντιδράσουν στην ειδεχθή υπηρεσία, θα πάρουν το μάθημά τους!..

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ;;;; ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΊ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ...

Άρθρο Τράγκα: Ή με προσκαλείτε ή πάω μόνος μου στη Θράκη! 
                 Το παρασκήνιο της διήμερης επίσκεψης του Ερντογάν...

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Έξω ο Σουλτάνος και τα γιουσουφάκια του! (Βάλτε τον Ερντογάν να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη αν σας βαστάει!)


Έρχεται ο Σουλτάνος. Ο Ταγίπ ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής.

Έρχεται να επιθεωρήσει την δυτικά του Αιγαίου πελάγους περιοχή της δικαιοδοσίας του. Τι θα πει και τι θα πράξει άγνωστο, αλλά καθόλου απίθανο να τρίξει τα δόντια στους εδώ υπαλλήλους του και υπηκόους του. Να τους υπενθυμίσει ποιος κάνει κουμάντο...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, AΠO TON "KOKKINO OYPANO", ΓΙΑ ΤΟΥΣ "NORMIES" (ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ) + ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ COLLECTION ΚΑΤΑ ΤΩΝ CELEBRITIES"
























 Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου στον "Κόκκινο Ουρανό". Ανήκω στους λάτρεις αυτού του ιστολογίου, αλλά κάτι με συγκράτησε, ώστε να μην αναδημοσιεύσω αμέσως αυτό το τόσο αξιόλογο άρθρο. Σήμερα κατάλαβα ότι αυτό που με συγκράτησε ήταν η αδυναμία μου εκείνες τις ημέρες να παραδεχτώ ότι.. η άθλια αυτή εικόνα της "μάζας" (και κυριολεκτώ με την λέξη) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που πραγματικά και καθημερινά με πνίγει περισσότερο και από την προδοτική κυβέρνηση, τον Ερντογάν, την Μέρκελ, τους τοκογλύφους, τους λαθροεισβολείς κλπ.. 
Η "ελλαδέζικη" κοινωνία άλλωστε, ουδέποτε έπαψε να είναι μια μικρογραφία της αμερικανικής κοινωνίας των πόλεων, των πολιτικά ορθών/όρθιων ζόμπι του Λονδίνου κλπ... Εδώ μάλιστα..αυτοκτονούν (ενώ νομίζουν πως διασκεδάζουν) πετώντας λεφτά σε γαρύφαλλα που θα γεμίσουν τα πόδια του κάθε υπερεκτιμημένου ισλαμογλύφτη και "ποῦ στῇ" τραγουδιστή.
Νormies λοιπόν..... Πώς λέμε βλάκες, χάπατα, μακάκες, πρόβατα, άπατρις, ζα, κλπ..... Υπάρχουν μέσα στην οικογένεια καθενός από εμάς που διαβάζουμε αυτές τις γραμμές. Είναι η πλειοψηφία -ξερά, καμμένα φύλλα- που οδεύει ολοταχώς προς την εξάλειψή της, παρασέρνοντας μαζί της και τα "χλωρά"...
 (Σημ.: "ποῦ στῇ" = "πού στάθηκε", φράση των "αστυνομικών" της αρχαίας Αθήνας, όταν αναζητούσαν τους κίναιδους που ασελγούσαν μέσα στα άλση).  

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

pronews.gr: 1000 πρόσφυγες το μηνά επιστρέφουν στη Συρία από την Ιορδανία - Στην Ελλάδα 1000 μπαίνουν το 15νθήμερο!


"Από τον περασμένο Ιούλιο στις νότιες επαρχίες της Συρίας, τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός και αυτό έδωσε την δυνατότητα σε χιλιάδες πραγματικούς πρόσφυγες να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους.
Την ίδια ώρα όμως στην Ελλάδα οι αριθμοί των «προσφύγων» που εισέρχονται παράνομα παρουσιάζουν αύξηση παρά την συντριβή του ISIS σε Συρία και Ιράκ και την ομαλοποίηση της κατάστασης στις χώρες αυτές..."
Σχόλιο Διόδοτου: Αν σας φαίνονται οι φάτσες στην φωτογραφία -οι οποίες είναι η πλειοψηφία των 3 εκατομμυρίων  στην Αθήνα μόνον- ότι προέρχονται από Συρία και Ιράκ...τότε εγώ είμαι ο Ναπολέων Βοναπάρτης!