«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

" Έχω να κατέβω στην παραλία Θεσσαλονίκης από 17/3/2020 και η κόρη μου με είδε χθες στην τηλεόραση! " (2 συγκριτικά βίντεο)

 Πλάνα βοθροκάναλων για Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 30/3/2020, ώρα 5μ.μ. κ.έπειτα:
  
Πραγματικά πλάνα για Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 30/3/2020, ώρα 5,50 μ.μ. κ.έπειτα:

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

γράφει ο Ευ-Στρατιώτης


H ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

γράφει ο Δωρόθεοc Μοναχόc

Σχόλιο Διόδοτου: Δυστυχώς είχαμε ξεχάσει για πάνω από έτος να δημοσιεύσουμε άρθρο του ευφυεστάτου και αποκαλυπτικού Δωρόθεου Μοναχού. Κάλλιο αργά.. Στο συγκεκριμένο, της 23ης Μαρτίου 2020, διαπιστώνουμε και πάλι ότι οι απόψεις του ταυτίζονται στα περισσότερα σημεία με πολλά από όσα έχουμε πει στο ιστολόγιό μας, από την αρχή της κρίσης του "κορωνοϊού". Όπως π.χ. για το ότι στο νατοϊκό στράτευμα που βρίσκεται στην Ευρώπη για την άσκηση στη Βαλτική, είχε χορηγηθεί αντίδοτο για τον covid19,  γι αυτό και κυκλοφοράει χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις. Όπως επίσης είχαμε πει ότι ο "ιός" διανεμήθηκε σε στοχευμένες χώρες και σημεία μέσω αμπουλών ριγμένων πρακτορικά, και λιγότερο με τα φταρνίσματα και τις χειραψίες ταξιδιωτών.
Απολαύστε το αποκαλυπτικό άρθρο.. και όπως λέει και ο Δωρόθεος.. ας "Προσευχόμαστε, νὰ ἐξαλείψει ὁ Χριστὸς τὸν παγκόσμιο δικτάτορα Ρότσιλντ".


Το “σενάριο”...

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Σχόλιο Διόδοτου: Η φίλη Κατερίνα δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Έχουμε δημοσιεύσει και άλλα άρθρα της, μα στο συγκεκριμένο.. πανηγυρικά οι απόψεις μας ταυτίζονται! Ας ελπίσουμε το "τσουνάμι του καλού" να κατακλύσει όσο το συντομότερο γίνεται τον πλανήτη, γιατί για την Ελλάδα μας ειδικότερα, η σκοτεινή ελίτ επιφυλάσσει το καταστροφικότερο τέλος  όλων των εποχών στη μακραίωνη ιστορία της.


Oι ρώσικες ομάδες CBRN διαπίστωσαν στην Ιταλία μια βιολογική επίθεση που δεν οφείλεται στον covid19 ο οποίος χρησιμοποιείται ως κάλυψη!!!

Σχόλιο Διόδοτου: το λέμε εδώ και 20 ημέρες στο ιστολόγιό μας ότι δεν πήγαν από Κόβιντ στην Ιταλία...


Μετά το δόγμα φόβου… έρχεται η ώρα του λογαριασμού με 250 χιλ νέους ανέργους, κατάρρευση τουρισμού, κραχ στο ΑΕΠ, μείωση εισοδήματος

 του Πέτρου Λεωτσάκου

Σχόλιο Διόδοτου: Σκληρό αλλά πολύ σημαντικό άρθρο από το bankingnews.gr, γιατί πρέπει να γνωρίζουμε τί ακριβώς έρχεται, όσο κι αν μάς ταλαιπωρήσει. 


Game over για Ερντογάν: Ούτε δολάριο στα αποθέματά του – παρακαλά τη Fed για βοήθεια


περισσότερα εδώ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Σύλληψη Τομ Χανκς για παιδεραστία

Σχόλιο Διόδοτου: Αριστόμαχος και Ρίτα δικαιώνονται! Εδώ όλη η λίστα Έπστεϊν, των διάσημων παιδόφιλων, με τον Χανκς, Όπρα Γουίμφρεϋ, Τζιμ Κάρεϊ, Τζέιμς Φράνκο, Ομπάμα, Τζέφρυ Έπστεϊν κ.ά. μπουμπούκια..


Οι σατανιστές του Βαθέως Κράτους συλλαμβάνονται με το προκάλυμμα της άσκησης Defender Europe 20...;

O David Wilcock,   δημοφιλής συγγραφέας των New York Times, διατύπωσε τους εντυπωσιακούς αυτούς ισχυρισμούς του σε ζωντανή μετάδοση... (σχετικές αναρτήσεις μας εδώ)

  Σχόλιο Διόδοτου: Εγώ θα ρωτήσω: Άκουσε κανείς κάτι υπόκωφους μπάσσους ήχους/χτύπους (σαν εκρήξεις από πολύ μακρυά) εχθές και προχθές την νύχτα, μετά τις 3, στην Αθήνα; Μήπως κάποιοι ξετρυπώνουν από τα λαγούμια τους τα ντόπια ερπετά..;;

 


Βαγιοχώρι, Δήμος Βόλβης: Αυτούς Κούλη γιατί δεν τούς κλειδώνεις μέσα στα χοτ-σποτ και μού τούς έχεις αμολυτούς να παίζουν αμέριμνοι μπαλίτσα και πικ-νικ;;


περισσότερα εδώ

Οι Ρότσιλντ λένε οριστικό αντίο στην Αυστρία

Βασίλης Κοψαχείλης, 28-3-2020: "Η πανδημία θα κάνει το reset της παγκόσμιας οικονομίας που μόνο με πόλεμο θα γινόταν"

Σχόλιο Διόδοτου: Εντυπωσιακή συνέντευξη, με σημαντικό καλεσμένο, ουδεμία σχέση με την σαβούρα που σερβίρεται στην τιβι. [Σημείωμα ιστολογίου στο τέλος της αναρτήσεως]


Σε αμόκ οι Τούρκοι – «Ψάχνονται» τώρα πάνω από τον Έβρο – Ο Ελληνικός Στρατός τους «αφιέρωσε» ΒΙΝΤΕΟ


Επειδή μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη...


Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΟΙΩΘΩ ΤΩΡΑ...

γράφει η Ρίτα


AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: FAKE NEWS!

"ΕΝΑΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΑ".. KAI ΘΡΙΧΕΣ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ...


Τώρα που τα ερπετά της ελίτ έχουν χεστεί από το φόβο τους μην κολλήσουν τίποτα.. τώρα είναι εύκολη η διακοπή της λαθροεισβολής στην Ευρώπη...



Σχόλιο Διόδοτου: Άλλο ένα 2λεπτο βίντεο με τον Stefan Molyneux, μεταφρασμενο από τον Επίκροτο. Κι όπως γράφει ο Επίκροτος στο τέλος του βίντεο (πιο κομψά όμως απ' ό,τι εμείς 🙂), εξαίρεση σε όλα αυτά αποτελεί ποιος;;.. Μα ο μαλάκας της υπόθεσης: Οι Έλληνες, αφού από 1 έως 22 Μαρτίου μπουκάρανε στη χώρα μας 2.485 αφροασιατικά skata, εκατοντάδες από αυτά εμπύρετα εντωμεταξύ.

Σ.Τσιόδρας: Είμαστε στο καλό σενάριο. Στα 1.061 τα κρούσματα

Πώς αντιδρά ο Χίτλερ μόλις το μαθαίνει.. (βίντεο)


Mετά τα φορτηγά με τα χιλιάδες φέρετρα στην Τουρκία, νέο βίντεο διέρρευσε, με την κατασκευή λάκων σε ερημική περιοχή .

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο κάτι ψελλίζει περί διεφθαρμένης κυβέρνησης που τα κρύβει αυτά από τον κόσμο, και τότε της την πέφτουν κρατικοί υπάλληλοι για να της πάρουν την κάμερα.


Weather Report - Elegant People (Live At Montreux 1976)


Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΝΑ ΤΊ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ..!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 800 ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΠΛ.ΒΑΘΗΣ) - Βίντεο

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτά και πολλά άλλα περί του ύπουλου λαθρο-εποικισμού και ισλαμοποίησης που εκτελούν οι κυβερνήσεις των προδοτών στην Ελλάδα, μετ' αποκαλυπτικών λεπτομερειών διά στόματος Ηλία Κασιδιάρη σε έκτακτη εκπομπή της «Εξέγερσης Ελλήνων». Στον Διόδοτο σάς έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα εξάμηνο ότι με πλήρη μυστικότητα, ακόμα κι από τα μάτια των σεκιουριτάδων που επόπτευαν το κτίριο, εξοπλίστηκαν αυτά τα διαμερίσματα με καινούρια έπιπλα, υπολογιστές, aircontition, ακριβά ψυγεία, ηλεκτρ. κουζίνες κλπ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΜΑΛΙΣΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΗΚΑΝ"!) ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. _ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ..!

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 5G, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ??? (αποκαλυπτικό βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Προς επίρρωσιν των στοιχείων του ομιλητή, μπορείτε να προστρέξετε στις αναρτήσεις μας περί 5G, ΕΔΩ. (Ευχαριστούμε την φίλη mnk για το βίντεο)


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡEIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς    [   και αναμετάδοση ]

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΪΟ

Προς Κώστα / Διόδοτος και Διονύση Κλαδά / Μποτίλια στο Πέλαγος _ 26.03.2Q2Q!


 Σχόλιο Διόδοτου: Στην παρούσα ανάρτηση η καλή φίλη και αγωνίστρια Βενετία Κάντζια εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τον Διόδοτο και το ιστολόγιο "Μποτίλια στο Πέλαγος" όσον αφορά την ανάδειξη, από αυτά, των νέων πλανητικών δυνάμεων που είναι πλέον πολύ κοντά στο να πατάξουν αμείλικτα την δικτατορική παγκοσμιοποίηση των καμπαλιστών. Εκ βάθους καρδίας την ευχαριστούμε επίσης για την δυναμική της συνεισφορά, με την παράθεση πολύ σημαντικών επίσης στοιχείων, που θα βοηθήσουν περισσότερο τους αναγνώστες να κατανοήσουν το δυναμικό της σωτήριας αυτής κατεύθυνσης. 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡEIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς    [η 1η αναμετάδοση εδώ]



Σχόλιο Διόδοτου: Αυτή την συνέχεια του νέου πονήματος του αγαπητού Μποτίλια, θα μπορούσα να την βαφτίσω ως "Ένα ταξίδι στον κόσμο του θαυμαστού" όσον αφορά το πρώτο μέρος, και το δεύτερο μέρος ως "Ένα ταξίδι στα σπάργανα της επανάστασης και την εκδίκηση της φύσης, γιατί η φύση μισεί τον κατακερματισμό". Το ίδιο θα έπρεπε και οι άνθρωποι, εκτός κι αν γουστάρουν να είναι "μπαταρίες".. 

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ZHTΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

Χαῖρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ
Χρόνια Πολλά στους Βαγγέληδες και στις Ευαγγελίες!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"
για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι


Διάγγελμα Πούτιν για τον κορωνοϊό, μετά τα 658 κρούσματα στη Ρωσία: «Το ασφαλέστερο αυτή τη στιγμή, είναι να είστε στο σπίτι»

Σχόλιο Διόδοτου; Κοίτα ρε κάτι "συμπτώσεις".. Κορωνοϊός πάνω στην χρονιά που ο Τραμπ ετοίμαζε την δεύτερη νίκη του στις εκλογές.. και που ο Πούτιν ετοιμαζόταν για δημοψήφισμα ώστε να ενισχύσει τις εξουσίες του Κοινοβουλίου για την επερχόμενη τρίτη προεδρία του... τς τς τς..


ΚΡΥΦΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ: "ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΧΩΡΙΑ" ΣΕ ΗΜΑΘΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΒΟΛΟ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΔΡΑΜΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΘΗΒΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΥΛΛΗΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ, ΤΑΝΑΓΡΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΥΡΓΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ, Κ.Α.. - ισλάμ παντού...

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΊ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 400 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ, _Α Λ Λ Ά _ Θ Α _ Ξ Ε Ρ Ε Ι _ Ο Τ Ι  _ Α Φ Η Ν Ε Ι _ Τ Ο Ν _ Μ Ε Γ Α Λ Ο _ Τ Ο Υ _ Ε Ρ Ω Τ Α _ Τ Η Ν _ Ε Λ Λ Α Δ Α _ Μ Ε _ Κ Α Μ Π Ο Σ Ο Υ Σ _ ΙΣΛΑΜΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ _ Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Ο Υ Σ ;;;;;



Φαίδων Βόβολης, διδάκτωρ καρδιοχειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών: ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. [αμέσως μετά το facebook κατέβασε την ανάρτησή του]


ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΡΙΒΑ!

Σχόλιο Διόδοτου: Ο τίτλος αυτού του βίντεο 9 λεπτών (ουσιαστικά τρέιλερ εκπομπής) στο YouTube, είναι λανθασμένος, γιατί η αναφορά στην Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό ως βιολογικό όπλο με επικίνδυνο τρόπο για την κοινωνία της και τις γείτονες χώρες, είναι μόνο 2-3 λεπτά στην αρχή και το τέλος.


Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Stefan Molyneux: Σκέψεις για τον κορωνοϊό, την Κίνα και το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.

Σχόλιο Διόδοτου: 2 λεπτά λόγος, όμως αρκετός για να πεις «Ουάου!». Θιασώτης του λευκού εθνικισμού ο Μόλινιου, γεννημένος στην Ιρλανδία, παντρεμένος με Ελληνίδα.


Νεοταξικό think tank παραπονιέται: «Ο κορωναϊός σκοτώνει την παγκοσμιοποίηση όπως την ξέρουμε»

γράφει ο θρυλικός πολέμιος των νεοταξικών Paul Joseph Watson - μετάφραση: Διόδοτος

 

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Εμείς φυλακισμένοι στο σπίτι και θα παίρνουμε άδεια με sms για το ψιλικατζίδικο της από πίσω γειτονιάς..ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ@ΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΏΣ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ???

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΚ..




ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ:  Η παγκόσμια ελίτ των Σατανιστών πνέει τα λοίσθια. Μάλιστα μετά την εκλογή Τραμπ τον Νοέμβριο η Αμερική βάζει πλώρη για Εθνικό Δολλάριο και θα ολοκληρωθεί και η σύλληψη όλης πλέον της συμμορίας του Βαθέος Αμερικανικού Κράτους, που με τα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο, κι εφόσον έχει από το 2018 αποκλειστεί η δυνατότητά του να εξαπολύσει Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο-Αρμαγεδώνα, έριξε πρόσφατα το τελευταίο του χαρτί στο τραπέζι (απέλπιδα προσπάθεια) με μια πανδημία-φούσκα. Τα περί συρρίκνωσης και σταδιακής του εξόντωσης από Δυνάμεις Δικαίου που δρουν διακριτικά για να μην τρομάξουν την Ανθρωπότητα, τα έχουμε ξαναπεί στο ιστολόγιό μας. Η Ρίτα και ο Αριστόμαχος, στην πρώτη γραμμή επίσης, αφύπνισης και ανασύνταξής μας, εφόσον διαπίστωσαν τις προθέσεις του ιστολογίου. Συνέβαλαν σημαντικά στο να συνειδητοποιήσω ότι δεν είμαι μόνος μου στη νέα αυτή οπτική των πραγμάτων, για την οποία στο παραπέντε δεν έτυχε να με περιθωριοποιήσουν άλλα πατριωτικά ιστολόγια που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τις αντιφατικές μου ενέργειες, και συνεχίζουν άθελά τους να προσφέρουν υπηρεσίες στο σύστημα. Οι παιδοβιαστές νεοταξίτες παίζουν πια μπάλλα εδώ και καιρό μόνο στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε πια καλά και όλους τους πρωθυπουργούς που τούς υπηρετούν μέσω των εντολών που παίρνουν από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ο καθένας παίρνει τις εντολές του κατά καιρούς, για διάφορα θέματα. Να, η τελευταία μαριονέτα τους στην Ελλάδα, ο Κούλης, πήρε προσφάτως την εντολή να μάς κλειδώσει στα σπίτια μας για να φτιάξει ανενόχλητος τα ισλαμικά χωριά στην ενδοχώρα, με 10.000 λάθρο που φέρνει πρωί μεσημέρι βράδυ, "στη ζούλα", με πλοία, φουσκωτά, αεροπλάνα, μεταγωγικά και ό,τι μπορεί να φανταστείς. Πάρτε μια γεύση εδώ. Στους Qanons έχουμε ξαναναφερθεί εδώ. Για το Event 201 περιηγηθείτε εδώ. Στην συνέχεια, ο αγαπητός Μποτίλιας θα σάς τα κάνει πλακάκια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Εμείς εδώ στον Διόδοτο, θα επανέλθουμε πάνω στο θέμα εντός κάποιων ωρών, με μία μετάφραση που θα κάνουμε σε ξένο δημοσίευμα, που αποδεικνύει πώς ο "κορωνοϊός τους".. μπορεί άμεσα να θεωρηθεί και ως "δώρο" στα δικά μας χέρια, για να τούς τελειώσουμε!


Νά ‘ξερα πού πουλάν’ μυαλά!

γράφει ο Παλαιός

Σχόλιο Διόδοτου: συγχαρητήρια στον Παλαιό για την δουλειά που έριξε και τούς υπερ-χρήσιμους πίνακες στοιχείων που συνέταξε. Συγχαρητήρια κι ας μάς ξαναβρίζει..🙁

Σχόλιο ΕργΔημΕργ: Είχα σκοπό να ρίξω ένα περιποιημένο χέσιμο στο γκουβέρνο, αλλά με πρόλαβε ο Παλαιός με το λίαν σημαντικό άρθρο του. Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες; Εμβόλιο; Οικονομική καταστροφή; Δομές για εισβολείς χωρίς «ενοχλητικούς» πατριώτες; Όλα μαζί ισχύουν, συν η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, που θα διαμορφώσουν την στρατηγική της τελικής επίθεσης «αυτών» εναντίον της ανθρωπότητας.
Όσον αφορά εμάς, εδώ στο Ελλάντα:
Ακόμη κι όταν -σε κανέναν μήνα- θα έχει περάσει η ιστορία / υστερία του Κοβίντ-19, η κοινωνική ζωή ΔΕΝ πρόκειται να ομαλοποιηθεί. Θα μας έχουν έτοιμα άλλα κλύσματα: κατρακύλισμα οικονομίας, πόλεμο, εξέγερση των λάθρο… ό,τι παρόμοιο φανταστείς.
Εγώ περιμένω ειδικά καί την μή καταβολή του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, διότι τό ‘χω ικανό το γκουβέρνο προς τούτο· σου λέει, κάθεσαι που κάθεσαι, θες καί μισθό;
Καί, φυσικά, το επόμενο βήμα λογικά θα είναι ν’ απολυθούν άπαντες!
Τώρα, βέβαια, πού θα βρούν μετά δασκάλους, γιατρούς, δικαστές, κτλ, δεν το νοιάζει το γκουβέρνο· απλά, θα επαναπροκηρύξουν τις θέσεις, καί θα τρέξει αυτός ο μαλάκας ο λαός να στηθεί σε ουρές γιά αιτήσεις!… με μισθό τον μισό καί λιγώτερον! Γιατί, άρα γε, ξερνάνε τόσους πολλούς πτυχιούχους τα πανεπιστήμια; Γιά νά ‘χουν αξία τα πτυχία;
Υγ 1: Μή μου πεί κανείς ότι τους βάζω ιδέες. Μ’ έχουν προλάβει – καί με στοίχημα!
Υγ 2: Εμένα δεν με νοιάζει αν ο τύπος είναι ιεροψάλτης καί πολύτεκνος, κι αν δακρύζει στην τηλεόραση από συγκίνηση. Με νοιάζει άλλο, που δεν το ρώτησε κανείς: είναι, μήπως, καί «αδελφός τάκ-τάκ-τάκ»; (Γιά να ξέρουμε πόσο σοβαρά να τον πάρουμε. Γι’ αυτό.)
Με την ευκαιρία, μήπως απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων καί στις τεκτονικές στοές; Λέω ‘γώ, τώρα! 🙂
Υγ 3: Πόσα θα βγάλουν οι πωλητικοί από (μίζες από) εμβόλια, φάρμακα, εν γένει ιατρικά βοηθήματα, από τον κωλοϊό αυτόν; Γι’ αυτό …νοιάζονται τόσο πολύ γιά την υγεία μας;

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Οι Χιώτες σε καραντίνα ενώ οι Τούρκοι κυκλοφορούν ελεύθερα στη Χίο! (ΒΊΝΤΕΟ)

Σχόλιο Διόδοτου: Ο Δρα-Κούλης την είδε Big Brother τελικά, μόνο για Έλληνες, και σε χρεώνει και 150 ευρώ αν τον γράψεις στ'@@ σου. Πάμε καλά..πάμε γερά..



Μεταγωγή μεταναστών με καταμαράν σε περίοδο κορωνοϊού: Φωτογραφίες-κείμενο αστυνομικού (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Πού είναι τα μέτρα του Κούλη βρε παιδιά;;; ..400 άτομα μέσα σε ένα πλεούμενο φέρετρο για Ραφήνα;;.. (προσωπικό πλοίου+40 αστυνομικοί+365 λαθρομαντράχαλοι ισλαμιστές+καμιά δεκαριά γυναικόπαιδα για ξεκάρφωμα) - Ευχαριστούμε πολύ τη αναγνώστριά μας magia που μάς έστειλε το βίντεο.


Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" - ΟΠΩΣ.. "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ..;

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟ-ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ FAKE ΚΑΜΠΑΝΙΑ (ΠΟΛΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 101 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΕΪΚ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ). ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΨΩΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, Η ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΚΗΡΎΞΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ. ΟΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ @ΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΙΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η @ΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΙΩΝ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΥΡΕΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΆΝΑΛΑ) ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 5-6 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΒΑΛΕ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ. ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΠΟΥΛΗ.. ΓΙΑΤΙ..;

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

«Κώστα.. δες το δεντρο στα αριστερα της οθονης Θα μας τρελανουν .κατι συμβαινει εδω..»

Despina Tsiskaki

Μένω Ιταλία εδώ και 20 χρόνια.
Να ξέρετε σας δουλεύουν παγκόσμια.
Δεν υπάρχει ιός δεν υπάρχουν νεκροί. Έχω ξαδέρφια γιατρούς εδώ. οποιος αντιδρά συλλαμβάνεται. ολοι πρέπει να λένε ναι. Πέρυσι εδώ Ιταλία θα πω για εδώ που ξέρω είχε 472.000 κρούσματα εποχικής γρίπης κοινής και 9.200 νεκρούς ηλικιωμένους.
Η απλή γρίπη πέρυσι. Ακούσατε κάποια απαγόρευση; Όχι. Φέτος με 60.000 κρούσματα και 4.200 νεκρούς ηλικιωμένους ονόμασαν την εποχική γρίπη κορονοϊο. Εσκεμμένα. τρομοκρατουν το κόσμο παγκόσμια.για κάποιο άλλο λόγο τον θέλουν μέσα Είδατε νομίζω στο Μπέργκαμο στρατιωτικα οχήματα να περνάνε μέσα από τη πόλη και είπαν ότι ήταν νεκροί φέρετρα. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό.ελληνες σας δουλεύουν μην ακούτε τα ΜΜΕ.κατι άλλο υπάρχει όχι ιός.
Βάφτισαν την κοινή εποχική γρίπη κορονοϊο. Και φέτος έχει πολύ λιγότερα κρούσματα παγκόσμια. Τα στρατιωτικά οχήματα που είδατε ήταν μοντάζ. Ήταν από το 2013 τότε που στη λαμπεντουζα βούλιαξε ένα πλοίο με μετανάστες και τους πέρασαν μέσα από το Μπέργκαμο με στρατιωτικα οχήματα. Εδώ ο κόσμος ξεσηκώνεται. Έλληνες σας δουλεύουν.δεν υπάρχει ιός. Κάτι άλλο γίνεται .
Μη σας φοβίζουν είναι όλα σκηνοθεσία παγκόσμια. Ζω εδώ 20 χρόνια.στην Ιταλια ξεσηκώνονται. Σας δουλεύουν Παγκόσμια χούντα για κάποιο λόγο.
Αυτό δεν σας δείχνουν;;; Είναι από το 2013 στη λαμπεντουζα. Σας δουλεύουν .... Δείτε 2013 λαμπεντουζα. Αυτό είδατε στην Ελλάδα από τα ΜΜΕ. Θέλουν ξυλο. Δείτε άλλο ποστ φωτό με τα οχήματα που σας δείξανε στην Ελλάδα. ειναι από το 2013 από τη λαμπεντουζα που πέρναγαν μέσα από εδώ πηγαίνοντας στο κλειστό γυμναστήριο


ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΙΦΩΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΒΙΑΙΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΆΛΛΟΥ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ; ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ @ΑΛΆΚΕΣ, Ή ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ @ΑΛΆΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.. ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ. _  ΕΜΕΙΣ.. ΘΑ "ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΟΥΜΕ" ΜΊΑ ΚΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΌΠΡΟ.