«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΙΜΙΑ 1996: Η νύχτα που “θα βυθίζαμε το μισό τουρκικό στόλο”! Ο Αντιναύαρχος Κονιδάρης αφηγείται. (βίντεο)

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Νύχτας των Ιμίων. Πλωτάρχης τότε, κυβερνήτης της πυραυλακάτου ΣΤΑΡΑΚΗΣ, o Αντιναύαρχος ε.α. σήμερα Σπύρος Κονιδάρης, μιλά για πρώτη φορά για τις 48 τελευταίες ώρες τις κρίσης των Ιμίων. Του ζητήσαμε συνέντευξη και όπως θα διαπιστώσετε πήραμε μια συγκλονιστική αφήγηση. Οι ερωτήσεις ήταν περιττές…Ο Αντιναύαρχος Κονιδάρης τα λέει όλα:

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

« Ορθοδοξία: Στοιχείο της εθνικής συνείδησης »

του Θύμιου Παπανικολάου 'Ρεσάλτο', τεύχος 1, Δεκέμβριος 2005


σχόλιο Διόδοτου: Εκπληκτικό άρθρο που βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους... 

Δεν ήταν της βροχής ψιχάλες!…

από τον ΕργΔημΕργ (22/1/2018)


Αποτιμώντας το (ιστορικό, πλέον) συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, έχω την ευχέρεια να εκφραστώ συνοπτικώς.
Αυτό που έφαγε στα μούτρα σύσσωμο το ανθελληνικό κατεστημένο… πωλητικοί, αρχιπαπαδαριό, αρδ, λαμόγια, παρακρατικοί αντιφάδες κι αντισκατάδες (χωρίς το «αντί-«), λοιποί γερμανοτσολιάδες – αλλά καί μερικές πρεσβείες,
…δεν ήταν της βροχής ψιχάλες.
Ήταν βροχή από ροχάλες! 🙂🙂

[Πρέπει να πόνεσε πολύ ειδικά εκείνος ο Εισαγγελάτος, που -απ’ όσα μου είπαν- ήθελε να γίνει …καιροσκόπος – καί καπέλλωσε τον μετεωρολόγο, λέγοντας ότι στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει. Έ, ο συγκεκριμένος …χορός της βροχής κατέβασε βροχή τα πτύελα στη μούρη του! Lol!!!!
Τί να κάνουμε, Εισαγγελάτο; έτσι είναι. Ακμή καί παρακμή. Γιά δες το Μέγκα, τώρα, να πάρεις μιά ιδέα πού θα καταλήξετε όλοι σας. Καί πού πρέπει να καταλήξετε· κι εννοώ πως η ανεργία κι η αφραγκία πρέπει να είναι μονάχα τα πρώτα στάδια της κατάντιας σας – ως απόλυτα δίκαιη ανταμοιβή σας, με τόσα που κάνατε εναντίον των Ελλήνων.]

Θα «βουλιάξει» η Αθήνα: Καταφθάνουν λεωφορεία απ’ όλη την Ελλάδα – Υπό την ομπρέλα των παμμακεδονικών ενώσεων τέθηκε το συλλαλητήριο. Κάλεσμα και του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για συμμετοχή. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος υπέρ του Συλλαλητηρίου. 13 Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα τῶν Ἀθηνῶν, σε δελτίο τύπου, δηλώνουν «παρών» στο συλλαλητήριο. (βίντεο)






















''The Sound of Silence'', εκτέλεση σε 12χορδη άρπα/κιθάρα!






















Διαμάχη Κασιδιάρη-Καμίνη στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το συλλαλητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)
























11.150.000 άτομα ο πληθυσμός της Ελλάδας σήμερα, με μία γέννηση κάθε έξι λεπτά, ένα θάνατο κάθε τέσσερα λεπτά και την ενσωμάτωση ενός μετανάστη κάθε 53 λεπτά. Μόλις 1.915.000 άτομα κάτω των 18 ετών. Πρέπει να τρέξουμε...

























Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μα (σ)το όνομα είναι ο αλυτρωτισμός!

γράφει ο Αριστείδης (ο Δίκαιος;)

Τα επιχειρήματα της εγχώριας ελίτ, αυτών που «ξέρουν» (διότι ο λαός, κατ’ αυτούς, «δεν ξέρει»), είναι φαιδρά, όπως και αυτοί που τα ξεστομίζουν. Επιτρέψτε μου να τα αποδομήσω, για να μην σας βγαίνουν από πάνω οι άσχετοι, σε πιθανό διάλογο, αλλά και για να στρέψετε εναντίον της ελίτ οποιονδήποτε υγιή πιάστηκε στα δίχτυα της προπαγάνδας της.

Ιστολόγιο ixnos1: "Πού τους βρήκαμε τέτοιους μαλάκες πολιτικούς!...Εάν δεν μιλήσουν τα καλάσνικοφ κάνοντας κάθαρση,..θα τραβούμε κουπί στον αιώνα τον άπαντα"






















Επείγον - Για το συλλαλητήριο της Αθήνας

του Σάββα Καλεντερίδη

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης πέτυχε, γιατί τα άτομα που πήραν την πρωτοβουλία και η οργανωτική επιτροπή δεν έδωσαν το δικαίωμα στα "πιστόλια" της κυβέρνησης και του συστήματος να το πολεμήσουν και να το λοιδορήσουν.

ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!


Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο: Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομίας της Γεωγραφίας και Γεωστρατηγικός αναλυτής "Γιατί βιαζόμαστε με τα Σκόπια..."


"..με το 'Κεντροβαλκανική Δημοκρατία' 
θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι..."

Δεν έχει λόγο η Ελλάδα να επείγεται για λύση στο θέμα του ονόματος , αλλά τα Σκόπια που τελικά θα πρέπει να υποχωρήσουν από τον αλυτρωτισμό πίσω από το όνομα, είπε στο Ράδιο 98,4 ο καθηγητής Οικονομίας της Γεωγραφίας και Γεωστρατηγικός Ιωάννης Μάζης. Κατά τον ίδιο , οι εξελίξεις οδηγούν σε αδιέξοδο, παρότι τα Σκόπια θα πρέπει να αποτελέσουν μια ομόσπονδη κρατική οντότητα, σφήνα στα σχέδια και μερίδας των ΗΠΑ για Μεγάλη Αλβανία και Μεγάλη Βουλγαρία. 

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σταματάμε ΤΩΡΑ, να δηλώνουμε τον πατριωτισμό μας με "προκαταρκτικά" σε στυλ "Απολογίας", ..αρνούμενοι έτσι, την Νεοταξική αντινόηση και την υποκρισία περί Πολιτικής Ορθότητας.


























Για ιστολόγιο με 5μισι μήνες λειτουργίας...αυτό το πράγμα απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!


makpress.blogspot.gr: Είναι τόσος προβλέψιμος ο συρφετός των φασιστών, που καταντά βαρετό.

Σκεφτείτε τι ακούτε σήμερα στις τηλεοράσεις και τι διαβάζετε από τους συστημικούς. Θυμηθείτε τι γράφαμε ΠΡΙΝ καν ανακοινωθεί συλλαλητήριο. Διαβάστε με προσοχή και κατά λέξη:


http://makpress.blogspot.gr/2017/12/blog-post_920.html


Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! Πληρώνονται με 12 ευρώ την ώρα για να προδίδουν την πατρίδα τους, τα κ@λόπαιδα! (βίντεο)


Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.
Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τους Antifa του Beverly Hills, περιέχει ένα απόσπασμα που αναφέρει: «Οι Antifa απαιτούμε από τον George Soros να μας πληρώσει τα χρήματα που οφείλει. Η αντίσταση τους κοστίζει $15/ώρα!

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

"Αὐτή εἶναι ἡ ἐντολή τοῦ Λαοῦ"!!! Τί ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. (βίντεο: όλο το Συλλαλητήριο και λήψεις από drone)


























Ένα συμπέρασμα από το συλλαλητήριο - Χτίζει μια χούντα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΤ3, ΕΡΤ, Διόδια, ΕΛΑΣ, αναρχικοί, πρωθυπουργός, υπουργοί...

Όλοι οι παραπάνω δούλεψαν για να απαξιώσουν το συλλαλητήριο, έκαναν το παν για να αποτύχει, εκτόξευσαν αθλιότητες εναντίον απλών Ελλήνων πολιτών, επέβαλαν σιγή ασυρμάτου σε όλα τα ΜΜΕ και έρχονται οι ξένοι δημοσιογράφοι να μιλήσουν για το δημοψήφισμα - Φθάσαμε στο σημείο να καταφεύγουμε στα ξένα ΜΜΕ, όπως τότε στη χούντα, για να μαθαίνουμε τι γίνεται στην πατρίδα μας!



Ακολουθεί δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα:

Αμετανόητοι - Συνεχίζει τις προσβολές στους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ



Αμετανόητοι, προσβλητικοί, αμετροεπείς και θλιβεροί ψεύτες - Το 99% των συμμετεχόντων ήταν απλοί πολίτες, οι οποίοι έδωσαν τον τόνο, που ήταν ένας και μοναδικός: Καμία υποχώρηση στο όνομα Μακεδονία
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με γκαιμπελίστικο τρόπο, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, προσβάλλοντας για άλλη μια φορά τους πολίτες.

Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα του ιστολογίου Βόρεια:

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ-ΚΛΑΜΑ! Άπλυτοι που έδειραν 15χρονες κλαψουρίζουν επειδή ΠΑΟΚτσήδες τους έκαψαν την κατάληψη και τους έδειραν στην Καμάρα

 
Για όσους δεν κατάλαβαν, χθες οι άπλυτοι της Θεσσαλονίκης βίωσαν στο πετσί τους αυτά που κάνουν χρόνια στην Αθήνα. Τιμωρός τους αποδείχθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι:
 

Υπάρχει σήμερα κάποιος που δεν επιθυμεί να κλείσει η φασιστική ΕΡΤ & να απολυθούν χωρίς αποζημίωση όλοι κι όλες;


σχόλια Διόδοτου: 
1. Αυτό είναι εφικτό, μόνον εάν 4 εκατομμύρια πολίτες αποφάσιζαν συνειδητά να μην πληρώσουν το ποσό για ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
2. Έτσι κι αλλιώς, μετά το τελευταίο φιάσκο, αηδιασμένοι και οι πιο απλοί άνθρωποι -νοικοκυρές, συνταξιούχοι κλπ- που εναλλακτικά (και παράλληλα με την τηλεόραση) διάβαζαν έντυπο 'Στόχο', 'Μακελειό' κ.ά., ...θα αρχίσουν να αγοράζουν τάμπλετ για την ενημέρωσή τους από το ίντερνετ. Ομολογουμένως, καλή εξέλιξη...

Συμπληρωματικά στοιχεία για τις "πονηριές" της κυβέρνησης εις βάρος του Συλλαλητηρίου...από μαρτυρίες συμμετεχόντων.


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη 21/1/2018: Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Έλληνες ξεφτίλισαν την προδοτική κυβέρνηση και τα δοσιλογικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, κρατικά και ιδιωτικά. Ζούμε ημέρα χαράς και Νίκης!!! Οι Έλληνες, μίλησαν... Η Μακεδονία, μίλησε!

Τα σκοπίμως αποκλεισμένα πούλμαν στα Τέμπη και σε άλλα σημεία έξω από την Θεσσαλονίκη, ίσως να ανέβαζαν τον αριθμό των συμμετεχόντων στους 700.000.
Τα λόγια όμως είναι περιττά, οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους...



Απάντηση στα προ ετών ψεύδη του Ματθαίου Νίμιτς, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας και ότι υπήρξε σφαγέας των λαών.



Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ!!! ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (EMAIL, FACEBOOK, MΠΛΟΓΚΣ κλπ) - ΕργΔημΕργ: "Γιά το συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου 2018"


ρθε η στιγμή να προσθέσω κι εγώ δυό λόγια.
Φαίνεται πως κανείς δεν αντελήφθη την πραγματική δυναμική του συγκεκριμένου συλλαλητηρίου. Ούτε οι διοργανωτές, ούτε η τρισ-ανόητη πλειοψηφία (κόμματα, Εκκλησία, “πατριώτες” του γλυκού νερού), που του γύρισε την πλάτη, ούτε το σύνηθες “άγνωστο” παρακράτος, που ετοιμάζεται να κάνει “ντού”. (Κούνια που το κούναγε…)
Γιά την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα φωνάξει ο κόσμος. Σωστά. Όμως:
  • Εάν αφεθεί το συλλαλητήριο στην ησυχία του, αρκεί μιά μικρή σπίθα γιά να εκτραπεί από τον αρχικό του σκοπό καί ν’ αρχίσει να ζητάει κι άλλα, διότι ο κόσμος κουβαλάει πολύ θυμό. Η δέ -φερόμενη ως- κυβέρνηση να πέσει την αμέσως επόμενη μέρα (Δευτέρα, 22/01/2018), καί να βρεθεί αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες εσχάτης προδοσίας.
  • Εάν την πέσουν οι παρακρατικοί στο συλλαλητήριο, έ! Τότε είναι που χίλια τοις εκατό η κυβέρνηση θα πέσει καί θα κάτσει στο σκαμνί – με τις ίδιες βαρύτατες κατηγορίες!!!

Η Ελληνική γνώση κεκλείδωται!

του ΕργΔημΕργ


Οι αποφάσεις πάρθηκαν! Από εδώ και πέρα λαμβάνει τέλος το "Έλληνες ἀεί παῖδες", η παιδική αθωότητα και η εξωστρέφεια που διαπίστωσαν κάποιοι Αιγύπτιοι ιερείς για την φυλή μας, σαν ίδιον γονιδιακό, και το ανέφεραν σε συζήτησή τους με τον Σόλωνα. Η εξωστρέφεια αυτή μας πήρε στον λαιμό της. Πάλι καλά που υπάρχουμε ακόμα και δεν έχουμε αυτοκτονήσει από τόση επιπολαιότητα! Ο ΕργΔημΕργ μας τα ψέλνει μια χαρά, σαν ένας αρχέγονος μπαμπάς, από του οποίου τα χέρια, είχαμε εξ ατυχήματος ξεγλιστρήσει, μέσα στις αχανείς διακλαδώσεις των οδών του εγγυτέρου Διαστήματος, και αφεθήκαμε να αγόμαστε και να φερόμαστε κατά τις βουλές του Αρχαίου μας εχθρού. Και στην κάθε κρίσιμη φάση...να "την σκαπουλάρουμε" μόνο και μόνο από το επίσης γονιδιακά χαραγμένο μέσα μας αίσθημα Ελευθερίας. 

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

VASOULA2908: ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! (βίντεο) και ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ/ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ VARDARSKA.


Ὁ Δαίμων τοῦ Φαλήρου ἐξέπεσεν τοῦ βάθρου του !

  1. Ευαγγελία μου καλημέρα!

    Τί σου είπα στις 7 Ιανουαρίου;..."Δεν θα βρεθούν κάποιοι με μια ρουκέτα να ρίξουν το έκτρωμα του Φαλήρου;.."

    Νά το! : http://ixnos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_18.html

    Έπρεπε όμως να το κάνουν θρύψαλα, γιατί τώρα ο "γλύφτης" σχεδιάζει να ξανακολλήσει τα 3 κομμάτια και να το ξανατοποθετήσει στη θέση του.
    Δεν αγχώνομαι όμως...Είμαστε ακόμα στην πρώτη πράξη του έργου...
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὅπως τό λές ἀκριβῶς,ἀγαπητέ Κώστα : εἴμεθα,ἀκόμη,στήν πρώτη πρᾶξιν τοῦ ἔργου...

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Β.Πούτιν προς Ελλάδα: «Παίρνουμε πίσω την αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως Μακεδονία» (Βίντεο-Πούτιν: "Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ")



Βαριά σκιά στα Βαλκάνια μετά την δολοφονία του ηγέτη των Σέρβων.
Η αντίδραση Σερβίας και Ρωσίας θα είναι άμεση και σφοδρή. ΠΓΔΜ-Κόσοβο και Βοσνία αναμένται να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. 

«Ελλάδα, Σερβία και Ρωσία» μπορούν να τα βρουν σε όλα σε σχέση με την ΠΓΔΜ και να κλείσει οριστικά το θέμα. Ελπίζω στην Ελλάδα να καταλαβαίνουν ττην ουσία όσων διαδραματίζονται «Μην υποχωρήσετε στο ζήτημα της ονομασίας, οι Σκοπιανοί είναι εκείνοι που πρέπει να υποχωρήσουν».


Αμοντάριστη η τελευταία συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στο Reader.gr (βίντεο)


Κριτική και ατάκες πάνω σε όλα τα θέματα, εξομολογήσεις, γέλιο, ο "ακατανόμαστος" ονοματίζεται, πόσο κινδυνεύουμε από την αμορφωσιά του Τσίπρα...και έπεται η ρήσις " Ήρθε καιρός που οι έσχατοι έσονται πρώτοι, ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ουραγών" 🙂

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


" ..φτάσαμε ένα βήμα πριν την επιβολή της Κάρτας, στο Μητρώο Πολιτών:
Τι αλλάζει στη γραφειοκρατία το Μητρώο Πολιτών που θα λειτουργήσει από τις 22 Ιανουαρίου"

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τα ΑΠΛΥΤΑ του ΣΤΑΛΙΝ και ο πάμπλουτος «ΝΤΑΗΣ» αγροτοσυνδικαλιστής ΜΠΟΥΤΑΣ κλείνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους δρόμους για να εμποδίσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να πάνε στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Άλλωστε οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ήθελαν να την παραδώσουν στους Βούλγαρους (1944-49)! Μετά αν πέσει ΞΥΛΟ θα φταίνε οι «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;;;





















Τα 4 δευτερόλεπτα της παραδοχής της εσχάτης προδοσίας κατά της πατρίδος...



Ξαναδείτε και θυμηθείτε από το 2:03 έως το 2:08 του βίντεο...

".. ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ... " (!!!!)
 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Ι ;;;


«Vardaska» Ανάρτηση σε Blogs και Ιστοσελίδες