«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2025

Προσωπικός Αριθμός: Γιατί ΤΩΡΑ;

«...Σὲ ἐμᾶς, τοὺς πολίτες δὲν εἶναι ἀπαραίτητος. Οἱ προθέσεις τῶν σχεδιαστῶν φάνηκαν καθαρά, ὅταν στὴν πρόσφατη διατύπωση τοῦ Νόμου ἀναφέρθηκε ὡς πλεονέκτημα τοῦ Π.Α. η διευκόλυνση τοῦ Κράτους καὶ ὄχι τῶν πολιτῶν, ὅπως μέχρι τότε, ἀλλὰ καὶ ἀκόμα, διαφημίζεται στὰ Μ.Μ.Ε. Μὲ ἄλλα λόγια, ὁ Π.Α. εἶναι ἀπαραίτητος στοὺς Ὀλίγους ποὺ (ἐπιδιώκουν νά) ἐξουσιάζουν τοὺς Πολλούς...»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Σήμερα επίσης, δεχτήκαμε στο Viber και το παρακάτω:

    -----------------------------------------------------------

    ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Η ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
    Η Συμμορία των δολοφόνων της ζωής και της ελευθερίας μας Μητσοτάκης Παπαστεργίου Χρυσοχοιδης Πιερακακης κ λ π.ανθρωποειδη ερπετά σε σύσκεψη τους αποφάσισαν σήμερα για την ενεργοποίηση της πλατφόρμας του Προσωπικού Αριθμου (ΠΑ) απο αρχές Ιουνίου αφού ο αρχιμαφιοζος έδωσε συγχαρητήρια σε όσους φρόντισαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες της χρήσης του είπε και τα παρακατω

    1.ΟΤΙ με τον προσωπικό αριθμό εξυπηρετούμαστε εμείς οι πολίτες και μειώνεται η γραφειοκρατία
    Η αλήθεια είναι ότι φακελονομαστε ηλεκτρονικά εφ όρου ζωής και δημοσιοποιούνται τα προσωπικα μας δεδομένα

    2.ΟΤΙ μόνο με τον προσωπικό αριθμό θα γίνονται όλες οι συναλλαγές μας με το δημόσιο και αυτός θα ενσωματωθεί στις νέες ταυτότητες που θα εκδιδονται.Η αλήθεια είναι ότι επιχειρείται ο ωμος εκβιασμός ότι αν δεν τον πάρουμε δεν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με το δημόσιο η τις τράπεζες (ανάληψη μετρητών μισθών συντάξεων λήψη εγγράφων κ λ π) Και

    3.ΟΤΙ με αυτόν διασφαλίζονται πιο αποτελεσματικά τα προσωπικά μας δεδομένα και οτι θα είναι ισόβιος.
    Αυτο είναι το μέγα ψέμα αφού τα προσωπικά μας δεδομένα θα ενσωματώνονται στην ψηφιακή ταυτότητα την οποία θα χρησιμοποιούμε όχι μόνο εμείς αλλά και όποιοσδηποτε άλλος που θα πέσει στα χέρια του και κυρίως η κυβερνηση που θα μας ελέγχει ισοβίως

    Βεβαίως θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες για να ακυρωθεί το ΠΔ αρ.40/2025 και μέχρι τότε να ανασταλεί η υποχρεωτική παραλαβή και χρήση του.ΠΑ.Ομως μέχρι τότε προέχουν τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε και γι αυτό γνωστοποιήσετε το αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε.

    Α.Η πρώτη κίνηση είναι να αποτρέψουμε όποιον γνωστό και φίλο δεν πήρε μέχρι σήμερα την ψηφιακή ταυτότητα (Την πήραν μόνο 1.700.000) να μη την πάρει γιατί χωρίς αυτήν δεν λειτουργεί ο ΠΑ που ενσωματώνεται σε κάθε νέα ταυτότητα Η παλαιά μας ταυτότητα με νόμο θα λήξει τον Αύγουστο 2027 και μέχρι τότε ισχύει κανονικά.

    Β Η δεύτερη κίνηση είναι όσοι δεν έβγαλαν να βγάλουν άμεσα διαβατήριο 10τιας με την ισχύουσα ταυτότητα τους Δεν μπορεί η αστυνομία να σας το απορρίψει και αν αυτό συμβεί θα μπορείτε να κάνετε διοικητική προσφυγή.

    Γ.Η τρίτη κίνηση είναι να ενημερώσετε όλους να μη παραλάβουν μετά τριμηνο που θα αποστέλλονται συστημένοι φάκελοι με τον ΠΑ και να μη υπογράψετε γιατί τότε αποδεικνύεται η αποδοχή του και η ενσωμάτωση του στην ψηφιακή σας ταυτότητα οπότε υποχρεωθείτε να την πάρετε Το ίδιο ισχύει και για την αποστολη email αν το απαντήσετε

    Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε εγκαίρως Καλό κουράγιο και υπομονή.

    Σωτήρης Γκεκοπουλος

    Ό Αγιος Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης είπε :
    «Όσοι κάνουν το χάραγμα, δε θα βρουν στιγμή ησυχίας. Πρέπει ν’ αποκτήσετε ισχυρή πίστη, μόνοι σας, με υπομονή, με καλοσύνη, με δικαιοσύνη. Να μη χάσουμε την πίστη! Σταθερή πίστη, και ο Θεός θα δώσει βοήθεια. Χωρίς την προσευχή, πάμε χαμένοι. Μη σκέφτεστε για το μέλλον. Είναι όλα στα χέρια του Θεού. Να διαβάζετε Πατερικά κάθε μέρα από λίγο και ο Θεός θα φωτίζει. Ύστερα, θα δυναμώνει ο νους σας».

    ΣΩΤΉΡΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως ο γεροντας Αμβροσιος ελεγε οτι περιπου και ο Αριστομαχος. Απο τα 10 τα 2 θα σωθουν. Εννοουσε αραγε θα δουν Παραδεισο ή θα μεινουν ζωντανοι στο τελος, δεν ξερω. Προσωπικα προτιμω το 1ο...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκος Ηράκλειο04 Ιουνίου, 2025 22:36

    Τα περιεχόμενα των νέων ταυτοτήτων είναι δικά μας;
    Τα περιεχόμενα αυτά μας αφορούν;

    Να ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΜΕ σαν προϋπόθεση να πάρουμε την νέα ταυτότητα...
    να μπορούμε να βλέπουμε όλα τα περιεχόμενα της σε οποιοδήποτε PC.

    Αλλιώς υπάρχει πουστιά σε αυτό που μαγειρεύουν.

    ΠΆΣΗ ΘΥΣΊΑ πρέπει να την αποτρέψουμε την κατάργηση των μετρητών
    ΚΑΜΊΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκος Ηράκλειο04 Ιουνίου, 2025 22:59

    Ίσως όμως δεν μπορεί να διασφαλιστεί μία σημαντική παράμετρος για να συναινέσουμε !
    Το να μην μπορεί κανείς να την απενεργοποιήσει,
    ή με οποιοδήποτε τρόπο την αποτροπή της αποδοχής και της λειτουργία της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή