«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ Γ' ΠΠ ΛΕΜΕ...

                                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος21 Φεβρουαρίου, 2026 13:35

    Sorry ναούμε, αλλά σε τι βοηθάει η ψύχωση; Μήπως αντί να αποφορτίσει τα πεδία πληροφόριας τα τονίζει στην λήγουσα αντί να ρίχνει μπαριέρα;
    Ελέγχεις τον παρατηρητή; Ελέγχεις τον κόσμο.
    If You Control the Observer, You Control Reality — Joseph P. Farrell
    https://www.youtube.com/watch?v=uuUrsFePcc4
    Αντί να συμπαρασταθούνε στον Σπυράκλα Γεωργιάδη, που κινδυνεύει να φάει το ξύλο τής αρκούδας στα νοσοκομεία, κάθονται και μού φτιάχνουν ψύχωση για υποτιθέμενο κίνδυνο πολέμου.
    Πότε ξεκίνησε πόλεμος και μάλιστα μεγάλος, με τρίγωνο Κρόνου / Πλούτωνα; Μην λέμε ότι μάς κατεβαίνει. Προσέξτε όμως πολύ το 2028-2029, όταν το τρίγωνο γίνει τετράγωνο. Αλλά και πάλι τίποτε δεν είναι προδιαγεγραμμένο, διότι έχουν γνώση οι φύλακες.
    Ήδη ο γέροντας τα σχετικοποίησε όλα.
    "Ντόναλντ Τραμπ: «Εξετάζω το ενδεχόμενο ενός περιορισμένου στρατιωτικού πλήγματος εντός των ημερών κατά του Ιράν»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ntonalnt-tramp-eksetazo-to-endexomeno-enos-periorismenou-stratiotikou-pligmatos-kata-tou-iran/
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    "Ο Τραμπ θέλει Ρωσία και Κίνα στο «Συμβούλιο της Ειρήνης»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/o-tramp-thelei-rosia-kai-kina-sto-symvoulio-tis-eirinis/
    Άσε που οι Άγγλοι τού έκλησαν και το νησί που απογειώνονται οι ιπτάμενες ψαροκασέλες του.
    Το είπε ο Τραμπάκουλας εδώ και πολλά χρόνια. Αράχτε στα καναπεδάκια σας και πάρτε ποπ κορν. Διότι τα καλύτερα έρχονται. Έγραψα για ΕΥΤΟΠΙΑ στις 27 Φεβρουαρίου.
    ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
    Και ασχοληθείτε με σοβαρότερα ζητούμενα, όπως η απελευθέρωση τής χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Μποτίλια ,
      Γίνεται κουραστικό να ακούς συνεχώς αυτήν την διαρκή καταστροφολογία,
      γνωρίζουν όλοι αυτοί οι προφήτες* Άν είναι κουρδισμένα όλα τα ρολόγια;;;

      Καλό Καρνα Βάαλ σύντροφοι,,,

      Διαγραφή
  2. Ο Μάριος είναι λίγο των άκρων και παθιάζεται από τα γεγονότα αλλά εγώ θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Διονύση στο οτι είναι δύσκολο να γίνει παγκόσμιος πόλεμος τώρα.Ο Τραμπ μπορεί να κάνει ένα χτύπημα περίπου σαν αυτό που έγινε το καλοκαίρι του 2025,με πολύ μπλα μπλα χωρίς νόημα.Έχει πέσει σε τέλμα με τους δασμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει χάσει ή οτι θα είναι χαμένος και στη συνέχεια αυτό μπορεί να το γυρίσει μέσα στο καλοκαίρι.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή