Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θέματα: Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική. Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί ! - ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.
Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

https://tainio-mania.store/load/oi_areiano_epit_thentai_mars_attacks_1996/1-1-0-3295
ΑπάντησηΔιαγραφήKαλημέρα σας!
μνκ
Kαλόοοοοο!!!
ΔιαγραφήΠού 'σ' συ κουρίτσι μ'? Xρόνια και ζαμάνια...
Μεγάλη η χαρά μου που εμφανίστηκες. Είχα αρχίσει να ανησυχώ και θα σου τηλεφωνούσα σήμερα.
Κατ' αρχάς, μου κάνει εντύπωση που ο μπάμιας είπε αλήθειες !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Μπ.Ομπάμα είχε δηλώσει: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά δεν τους έχω δει. Δεν κρατούνται στην Περιοχή 51. Δεν υπάρχει υπόγεια εγκατάσταση εκτός και αν υπάρχει μια τεράστια συνωμοσία και την έχουν κρύψει από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».
Δηλ τί μας είπε ;
1. Οι εξωγήινοι υπάρχουν = Αληθές
2. Δεν τους έχω δει = Αληθές. Άλλο να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλο να τους έχεις δεί !!
3. Δεν κρατούνται στην Περιοχή 51 = Αληθές. Κρατούνται στο Ντούλτσε και κάτω από την Τσάϊνα Λέϊκ. Μιλάω για τους "αιχμαλώτους" εξωγήινους και όχι τους ... υπόλοιπους. Πολλοί από αυτούς εργάζονται μαζί με τας υπηρεσίας !!
4. Δεν υπάρχει υπόγεια εγκατάσταση εκτός και αν υπάρχει μια τεράστια συνωμοσία και την έχουν κρύψει από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών = Αληθές, όσο αφορά ότι υπάρχει τεράστια συνωμοσία και την έχουν κρύψει από τον πρόεδρα. Σιγά μην του τα έχουν πεί και όλα !!!
Τώρα, όσο αφορά τον τράμπα. Ο τράμπας, αποκαλύπτοντας τα των εξωγήινων, πετυχαίνει με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια. Αν τελικά το κάνει.
Το πρώτο είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα έγγραφα του Επς Τάιν, τα οποία φέρνουν κατάρρευση της ηθικής της Δυτικής κοινωνίας. Έστω αυτής της "ηθικής", όπως ο ίδιος την εννοεί.
Το δεύτερο και κυριότερο, είναι ότι έχει ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ μια - μερική - αποκάλυψη εξωγήινων, η οποία θα προκαλέσει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατάρρευση. Είναι βούτυρο στο ψωμί του, διότι με αυτόν τον τρόπο θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να επαναφέρει την οικονομία των ΗΠΑ σε "εργοστασιακές ρυθμίσεις". Τουλάχιστον έτσι νομίζει !!
Η Αλάσκα ΔΕΝ ήταν μια απλή συνάντηση και ένα απλό "μοίρασμα".
Είμαι τρομερά περίεργος (και θα ήθελα να ήμουν ως αόρατος σε αυτή την συνάντηση) άν στη συνάντηση ληφθήκαν υπ' όψιν οι οδηγίες των από ΠΑΝΩ. Διότι το ζητούμενο είναι να γίνει ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και όχι μερική.
Μαντέψτε ποιά γλώσσα μιλάνε οι από "πάνω" 😉
Έρρωσθε
Διός Κούρος
Λες να είναι σαν την Κιμ μπάσιντζερ στην γνωστή ταινία;
ΑπάντησηΔιαγραφή😛
ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΤΕ...ΠΕΡΆΣΤΕ