περισσότερα εδώ - το είδαμε εδώ
Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θέματα: Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική. Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί ! — ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ –
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.
Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Όχι Παναγία μου λυπηθείτε τα....τη Χρυσή θα βγάλουν τα κακομοιρα απ' τον φόβο τους,ίδια ο πατέρας της ο διάβολος είναι....φτου σιχαμενη.....Σουλα
ΑπάντησηΔιαγραφή🤣
ΔιαγραφήΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΊΛΕΡ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΜΩΣ....
😆
ΔιαγραφήΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ....ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ... ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ... ΥΓ. ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΤΟ 112 ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ.... ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
ΑπάντησηΔιαγραφή😂
ΔιαγραφήΤο σχόλιό μου δεν είναι ακριβώς σχόλιο, αλλά ελλείψει σχετικής ανάρτησης, το γράφω εδώ. Απευθύνομαι στους διαβασμένους αναγνώστες του ιστολογίου και θα ήθελα να μου πείτε, τι γίνεται με την έκδοση διαβατηρίων και τις παλιές μπλε ταυτότητες άνω 25ετίας, συγκεκριμένα του 1999. Η αστυνομία αρνήθηκε να μου εκδώσει διαβατήριο, παρά ταύτα η δικηγόρος μου είπε ότι δεν υπάρχει σχετικός νόμος με τον οποίο η αστυνομία να μπορεί να αρνηθεί να μου ανανεώσει το διαβατήριό μου το οποίο έληξε το 2018!!!! Έπεσα σε μ@λ@κα αστυνομικό ή είναι μια γενική τακτική για να αναγκάσουν τον κόσμο να βγάλει την καινούργια ταυτότητα;; Γιατί δεν θέλω να βγάλω καινούργια ταυτότητα!!! Τι θα μπορούσα να τους τρίψω στα μούτρα, αν τολμήσουν να αρνηθούν ξανά;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Αναγνώστρια
Ωραιος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ πολιτικη σατιρα, του Διοδοτου, απο οσο θυμουμαι ηταν και παραμενει ενα απο τα ατου αυτου του ιστοτοπου.
eksothen
😇
ΔιαγραφήΕνα απο τα δυνατα ατου, εε.
ΔιαγραφήΝα'σαι καλα Κωστα, συνεχισε την προσπαθεια σου εχεις κοσμο που σε παρακολουθει. Κανεις αριστη προσπαθεια, ποιοτητας προιον !
Ως Αρκαδας, ειμαι εξαναγκασμενος να εκφραζομαι ωμα που κι που, εαν οχι χυδαια. Συγχωρεσεμαι, δεν ειναι τιποτα προσωπικο με σχολιαστη ή τον ιστοτοπο, τουνατιον τον οποιο παρακολουθω, icognito.
Εχουμε και εμεις τα ελαττωματα του DNA μας Αρκαδας βλεπεις ....😎
eksothen
To Aρκάδας είναι προτέρημα.
ΔιαγραφήΑλλά μην ανησυχείς γενικώς.. Εμένα με έχουν πει και Κρονιόδοτο και χρήσιμο ηλίθιο και διάφορα άλλα.. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που πραγματικά τραβάει ζόρι.. Αυτοί είναι. Οπότε προχωράμε με το κούτελο καθαρό.
Ειμενω στο να'σαι καλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατι λιγοι εχουμε μεινει με τετοιο τσαγανο, "Τσιμεντο" που λεει και ενα γνωστο βατραχι.
eksothen