«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026

Τί γίνεται εδώ ρε παιδιά ... Δεν έχω μαλλιά να τα τραβήξω!!



facebook.com...

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 


4 σχόλια:

  1. Τί άλλαξε και βγαίνουν τέτοιες πληροφορίες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ SABBATH08 Ιουνίου, 2026 18:57

    ΑΠΟΡΩ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ;;;
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μπουρδέλο η χώρα...

    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα
    Τι λέει η Μάνδρου ότι είπε ο Βουρλιώτης
    1. Οι δεσμεύσεις για τις παράνομες επιδοτήσεις του οπεκεπε είναι 100 εκ.
    (αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα το ότι η κυβέρνηση είχε το δίκτυο του οπεκεπε για να μοιράζει εκ στα κομματόσκυλα της ΝΔ, δεν το είπε η κυρά Μανδρου, και πιθανόν ούτε ο Βουρλιώτης)
    2. Το σύνολο των δεσμεύσεων για το μαύρο χρήμα φθάνει το 1 δις
    3. για το πόθεν έσχες ελέγχονται 170χ υπόχρεοι οι παραβιάσεις είναι χιλιάδες και οι απόκρυψεις εισοδημάτων «άπειρες»
    (ονόματα υπουργών πολιτικών ; Τσου, βάζουμε και τον αριθμό 170χ , για να μην διανοηθεί κανένας να ζητήσει πολιτικά ονόματα, σου λέει 170χ που να ψάχνουμε τον λαδιάρη υπουργό, και σου πετάει και ένα «άπειρες» παραβιάσεις, σαν να σου λέει η κυρά Μάνδρου δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα, και για να ολοκληρώσει την κάλυψη των λαδιάρηδων πολιτικών σου ξεφουρνίζει και ένα «απλοί» δημόσιοι υπάλληλοι με 500χ κρυμμένα εισοδήματα, νταξ μαντάμ ονόματα υπουργών δεν θα μάθουμε το όνομα του «απλού» δ.υ. θα μας το πεις ή όλα αυτά που λες τα λες για να κρύψεις τους υπουργούς και για να καταλήξεις στο «μιλάμε για ευρεία διαφθορά» ή αλλιώς όλοι μαζί τα φάγαμε ή όπως το είπε ο ΓΑΠ «η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα»)
    4. ο Βουρλιώτης λέει ότι η διαφθορά έχει γίνει «κανονικότητα»
    (εντάξει; Όλοι μαζί τα φάγαμε και οι λαδιάρηδες υπουργοί αθώες περιστέρες γιατί ότι έκαναν το έκαναν στα πλαίσια μιας «κανονικότητας» που εμείς οι «απλοί» την προκαλέσαμε)
    5 ο Βουρλιώτης μας λέει ότι δεν δέχθηκε πιέσεις από πολιτικούς
    (καλά το πιστεύουμε αυτό εάν είναι δικός τους τι πιέσεις να δεχθεί; Αλλά το γελοίο του πράγματος είναι η φράση «από πολιτικής πλευράς» , όχι από την πολιτική εξουσία , όχι από την κυβέρνηση, όχι από πολιτικούς αλλά από την πολιτική πλευρά, γιατί ως γνωστόν υπάρχει η πολιτική πλευρά και υπάρχει και η απολίτικη πλευρά, καλά ότι είναι αμόρφωτοι οι ΑΡΔ είναι γνωστό αυτό)
    6. και σε αυτό το σημείο ο Βουρλίωτης (όπως μας ενημερώνει η Μάνδρου) κανει αυτό που λέμε «πετάει την μπάλα στην εξέδρα», δεν λέει για λαδιάρηδες υπουργούς, ούτε για τον κύριο 10%, ούτε λέει ονόματα κλεφτών των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, μας ενημερώνει ότι η αρχή έχει μετάσχει (ελληνεζικά Μάνδρου) με κυρώσεις και δεσμεύσεις για υποθέσεις που σχετίζονται με τον πόλεμο ΗΠΑ Ιράν
    7. και ότι είναι ενεργός κατάλογος δεκάδων ατόμων (συγνώμη για τις ασάφειες αλλά αυτά λέει ο στόμας της) που ελέγχονται στην χώρα μας για τρομοκρατική δράση ή για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
    συγνώμη μπορεί να μου διαφεύγει κάτι αλλά τα τελευταία 20 χρόνια την μόνη τρομοκρατική ενέργεια που θυμάμαι είναι οι δολοφονίες των Φουντούλη Καπελώνη και δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτή και οι Αρχές έχουν μεγάλο κόψιμο να βρουν τους τρομοκράτες αυτής της ενέργειας
    λέω μήπως, συνδέοντας με τα παραπάνω οπεκεπε, η αναφορά περί τρομοκρατίας είναι μία απειλή σε όποιον τολμήσει να πει ονόματα κλεφτών των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων ;
    θα σου πει η Αρχή κατηγορείς τον τάδε υπουργό ότι είναι κλέφτης γιατί θέλεις να πέσει η κυβέρνηση οπότε τρομοκράτης και με ύποπτες σχέσεις με Ιράν γιατί η γάτα σου είναι Περσίας
    ικανούς τους έχω, τώρα που πέφτουν με κρότο;, ικανούς τους έχω για όλα.
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή