Το παρακάτω βίντεο.. ναι, βγάζει πολύ γέλιο, αλλά.. παράλληλα μάς εξοργίζει, γιατί μάς υπενθυμίζει ότι ο τσίμπλας είναι ο πρώτος θεός των ισλαμοεισβολέων. Και ο αστείος "ευτραφής κυριούλης" του βίντεο το λέει στα ίσα για να το καταλάβουμε, ότι ο τσίμπλας ξεκίνησε να τούς μοιράζει επιδόματα για να αυξάνονται και να πληθύνονται. Και είναι πολλές χιλιάδες πλέον οι πολύτεκνες οικογένειες των εισλαμοεισβολέων, γιατί γι αυτούς είναι όλα τζάμπα στο "ελληνικό" κράτος, και οι τοκετοί και όλα τα έξοδα πριν και μετά. Κάθε 9 μήνες γκαστρώνονται σαν τα κουνέλια και γεννοβολάνε συνέχεια δίδυμα! (Πρέπει να έχει θυμώσει πολύ ο Θεός μαζί μας, για να το επιτρέπει αυτό). Οι κωδικοί "μνημόνια", "ακρίβεια" και "αντικατάσταση πληθυσμού" τρέχουν από το 2010 έως τώρα.
Κ-Τ

Θέλουμι τι Τσίπρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΙμις θέλουμε τι Τσίπρα!!
Καλά τα λέει η κουραδοαρκουδα..
Που θέλει να ζει με επιδόματα..
Από τον ιδρώτα των μαλθακό Ελλήνων.
Κάθεται..τρώει .πίνει .χέζει..
Πηδάει.γεναει η θηλυκη αρκούδα και όλα καλά!!!
Ερε χοντροκουραδο ..
Να δουλεύεις στα χωράφια όλη μέρα μες, τον ήλιο για να πάρεις μεροκάματο αλλιώς ψοφα!!
🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷
Χαχαχαχαχαχαχα Αναξίμανδρε έπος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι λίγο αντίθετη με τις στατιστικές που μας δείχνουν ότι η Ελλάδα και ο πληθυσμός της "πεθαίνει" γιατί έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα βοηθήσουν οικονομικά και ότι θα δοθούν τα σωστά εφόδια για τη δημιουργία οικογένειας.Πολλοί Έλληνες επίσης θα γυρίσουν στην πατρίδα λόγω αλλαγής συνθηκών που σημαίνει ότι θα είμαστε πολλοί στο μέλλον.Η φιλοξενία έχει και όρια.... κάποια στιγμή περνάς στην κατηγορία του "παρασίτου".
Ευρυδίκη
Ρε άντε γαμησου που θα μας πεις να ψηφίσουμε το αρχιδι...αν δεν σ' αρέσει στη χώρα σου κουραδομηχανη,που θα μας κάνεις και υποδείξεις..ρεεεεε μας κάθισαν στο σβερκο αεί στο διάολο με δαυτους......🦍.......Σουλα.
ΑπάντησηΔιαγραφή🤣🤣🤣
Διαγραφή