«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. «ΚΑΠΟΙΟΙ», ΘΕΛΟΥΝ -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Ο ΙΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΑΛΛΑ _Κ Α Ι_ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ...)




ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ 
ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 
'ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ'
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Οπως πολλοί θα ξέρετε το παλάτι του κυβερνήτη της Ελλάδας Ροτσιλντ βρίσκεται στην δυτική Κερκυρα. Οι ομβριοί ανέκαθεν ήθελαν Κύπρο, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Ο ένας αγωγός περνάει από Κύπρο και Κρήτη, λογικό να σκεφτούμε ότι και ο άλλος που τον κρύβουν και δεν τον λένε θα περνάει από Κύπρο κατ ευθείαν στην Θεσσαλονίκη.
    Για να τους χαλάσουμε το σχέδιο να μην επιτρέψουμε σε Κοτζιά και Τσίπα να δώσουν το όνομα Μακεδονία και να ακυρώσουμε κάθε συμφωνία με την Αλβανία. Πρέπει να τους σταματήσουμε πάσει θυσία και με οποιοδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλάτι του βρίσκεται στην βορειο - ανατολική Κέρκυρα. Στην Κασσιόπη. Απέναντι από το Εξαμίλι Αγίων Σαράντα στο Εθνικό Πάρκο Βουθρωτού. Στο στενό που χωρίζει την Κέρκυρα από τη Βόρειο Ήπειρο.

      Διαγραφή
    2. The Rothschilds Estate, North East, Corfu, Kerkyra, Korfu, Greece (video)
      https://www.youtube.com/watch?v=4P_WHTTi1so

      Διαγραφή
  2. ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

    --------------------------------------

    46χρονος αλλοδαπός ο εμπρηστής χθες στην Ηλεία - Α Λ Λ Ο Δ Α Π Ο Σ ΕΤΣΙ; ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...
    Συνελήφθη σήμερα από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με την πυροσβεστική, φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, ο 46χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας θα οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προ ολίγου, άκουσα στο κρατικό ραδιόφωνο ότι, είναι τουρκαλβαναριό.

      Διαγραφή
  3. Rothschild's estate - ναι το παλάτι είναι βορειοανατολικά, πάνω από την Κερασιά.
    Ο κήπος γεμάτος με αρχαιοελληνικά αγάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ17 Απριλίου, 2018 21:42

    Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
    Ηλεία: Συνελήφθη 46χρονος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ για την μεγάλη πυρκαγιά στη Φρίξα! Τι δεν καταλαβαίνεις;;


    Ηλεία: Συνελήφθη 46χρονος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ για την μεγάλη πυρκαγιά στη Φρίξα! Τι δεν καταλαβαίνεις;;

    ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/46.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ17 Απριλίου, 2018 21:42

    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ (Νο20)

    https://www.youtube.com/watch?v=yKX-fLGNv1w

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Απρ 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Luciferian Jacob Rothschild CREEPY Interview

    https://www.youtube.com/watch?v=a52UnkY_wqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή