«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!... ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;.......

  WTF!!.. Ο Τσίπρας ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ;... κατέθεσε λουλούδια στο σημείο που έπεσε ο Μπουτάρης??...



τελικά είναι τρολιά...
περισσότερα εδώ




38 σχόλια:

  1. Γελοιότης ισομεγέθης του Σβορώνου, που κατέθετε αυτοπροσώπως στεφάνι στην κεφάλα του.

    Να φτιάξουν κι ένα μνημείο σαν αυτό με τους "νεκρούς" της ΕΡΤ, έστω αναμνηστική πλάκα: "Εδώ κουτρουβαλιάστηκε ο σύντροφος δήμαρχος Μπουτάρ Αγάς, διότι ήτο ντίρλα κι έμπλεξε τα μπούτια του, όταν τον μάτιασαν οι διαβολικοί Πόντιοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά παντως, περιμένω από κάποιον απαντηση, αν όντως συνεβει αυτό ή είναι τρολιά , δηλαδη απο καποια αλλη εκδηλωση στην οποια παρέστη.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον πρόκειται γιά χοντρή πλάκα.
      Το Τσιπρά πήγε στην κηδεία του Χάρυ Κλιν και μετά κατέθεσε ένα μπουκέτο κόκκινα γαρύφαλλα στο μνήμείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.
      Καταχώρησέ το ως ένα από τα χιουμοριστικά ποστ, δίπλα στα γεμιστά.

      Διαγραφή
    3. Όντως, εχεις δικιο Μαρια,μόλις τώρα βρήκα με το σμαρτ κι άλλες φωτο από το σημείο.

      Όχι δεν θα το αφήσω όπως είναι, σαν χιουμοριστικό ποστ, με τέτοια "καντηλια"!..
      Σκοπός είναι να τα χωνουμε και να το εννοούμε..οταν υπαρχει πραγματικος λογος.
      Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση, σε δύο ώρες.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Μαΐου, 2018 10:15

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΟΧΙ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΕΟΝ.ΕΓΙΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΚΗΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ POWER OF LOVE.ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ SELFIE ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΟΥΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ''ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ''.Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ.ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝΟ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι είναι κακοί πλέον, αλλά οι γυναίκες το τερμάτισαν. Έχουν δαιμονισθή δε, πάμπολλες εξ αυτών, διότι ασχολούνται με μαγείες, γιόγκα και τα συναφή.

      Ανέκαθεν οι γυναίκες ήταν χειρότερες απ' τους άντρες, από την Εύα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν σαλτάρη τελείως. Μιλάμε για ψυχοπαθητικά όντα πλέον. Δαιμονίστηκαν τελείως...

      Διαγραφή
    2. Διάβασα πριν μέρες την περιπέτεια που είχες και πρέπει να σε σημάδεψε γερά!
      Μην μας τσουβαλιάζεις όλες, και αυτό το "ανέκαθεν" που έβαλες μάλλον σου ξέφυγε (αυτό ελπίζω τουλάχιστον)...
      Βγες λίγο έξω, καλοκαίρι είναι, άλλαξε παρέες, μίλα σε κόσμο και με τον καιρό θα συνέλθεις.
      Άλλωστε ούτε όλοι οι άνδρες είναι ταλιμπάν, ούτε όλοι άξεστοι, ούτε όλοι σατανάδες...
      Τώρα με την γιόγκα τι πρόβλημα έχεις; Πραγματικά δηλαδή και όχι γιατί το είπαν κάποιοι παπάδες..
      Α.Α.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω τί θα σας απαντήσει ο Διηνεκης, παντως ξέρω γνωστές μου που έκαναν την ζωή τους άνω κάτω με τις γιογκες και τα ρεηκι και αντί να ευεργετηθουν, χάλασαν το ενεργειακό τους πεδίο, την αύρα τους, παραλίγο να καταστρέψουν τις οικογένειες τους και τρεχαν σε παπάδες να τις ευλογησουν.

      Διαγραφή
    4. Όπα Διηνέκη! ΟΠΑ!!!
      Δεν μπορείς να μας βρίζεις συλλήβδην εμάς τας γυναίκας, επειδή εσύ ενδεχομένως έχεις μιά τάση να μπλέκεις με κ@Ρ@ΠΟΥΤ@ν@ρι@.
      ΙΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ...

      Διαγραφή
    5. Εάν δεν γίνετε κουνέλες ξεχάστε την Ελλάδα. θα μας φάνε οι λαθρομετανάστες...!!!



      ☆Γράφουν οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης:

      Οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν έχουν τα μέσα να συντηρήσουν περισσότερα από ένα παιδί και πολλοί διαλέγουν να μην κάνουν κανένα.
      Ορισμένες γυναίκες αποφάσισαν να μη συλλάβουν και γονείς ενός παιδιού τρέχουν για άμβλωση. Μετά εννέα χρόνια οικονομικής στασιμότητας, οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα όνειρά τους.

      Γιατί συμβαίνει αυτό;

      Η ανεργία εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα. Τα ποσοστά είναι λίγο χαμηλότερα από το 2016, όταν ήταν 23,9 %, αλλά ακόμη πολύ υψηλά, με 23,5%.

      Η ανεργία έπληξε περισσότερο τις γυναίκες, με ποσοστά 27%, έναντι 20% των ανδρών.

      ( Πρόκειται εξόφθαλμα για τα ποσοστά Γεωργίου, Μέρκελ, Τσίπρα)

      Φορολογικές μειώσεις και επιδόματα σε πολυμελείς οικογένειες μειώθηκαν και η Ελλάδα βρίσκεται με τον χαμηλότερο στην Ε Ε προϋπολογισμό επιδομάτων για την οικογένεια και το παιδί.

      Εργαζόμενες γυναίκες

      Στο κορύφωμα της κρίσης γυναίκες ανέβαλαν την μητρότητα χάριν της απασχόλησης. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ο βαθμός γονιμότητας έπεφτε, κάνοντας δυσκολότερη τη σύλληψη. Επίσης η ισότητα των φύλων ατόνησε και πολλές γυναίκες σε ηλικία μητρότητας συναντούσαν άρνηση πρόσληψης, ή υφίσταντο αναγκαστική αλλαγή του συμβολαίου τους σε προσωρινής απασχόλησης με την έναρξη της εγκυμοσύνης.

      Ποιες οι επιπτώσεις της υπογεννητικότητας;

      Σύμφωνα με την Eurostat, η τόσο χαμηλή γεννητικότητα κάτω του 2,1%- μπορεί να προκαλέσει δημογραφική καταστροφή.

      Το μείζον ελληνικό ζήτημα: Η επερχόμενη δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού.
      Με την είσοδο του 21ου αιώνα ο ελληνικός πληθυσμός εισήλθε σε μια πορεία συνεχούς αριθμητικής συρρίκνωσης και παράλληλης γήρανσης η οποία, αν δεν αλλάξουν οι τρέχουσες τάσεις, οδηγεί τη νεοελληνική κοινωνία προς το τέλος της. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, ο ελληνικός πληθυσμός το 2015 ήταν ήδη ο 6ος πιο γηρασμένος στον κόσμο, ενώ το 2030 αναμένεται να είναι ο 5ος με μέση ηλικία τα 49 έτη!

      Η βασική αιτία αυτής της εν εξελίξει δημογραφικής κατάρρευσης του ελληνικού πληθυσμού είναι ο χαμηλός ρυθμός γεννήσεων. Σήμερα, με την επιβάρυνση που έχει δημιουργήσει και η οικονομική κρίση, ο ρυθμός γεννήσεων είναι περίπου στα 1,3 παιδιά ανά γυναίκα, συνυπολογιζομένων και των γεννήσεων αλλοδαπών (οι οποίες φτάνουν περίπου στο 17% του ετήσιου συνόλου).

      Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σήμερα στην Ελλάδα 100 γυναίκες γεννούν 130 παιδιά και άρα κατά μέσον όρο γεννούν 65 κόρες. Δηλαδή φέρνουν στη ζωή μια μικρότερη γενιά γυναικών. Αυτή η γενιά με τη σειρά της (αν ο ρυθμός γεννήσεων δεν αυξηθεί) θα γεννήσει μια ακόμη μικρότερη γενιά, κ.ο.κ. Πρόκειται για μια αυτοτροφοδοτούμενη διαδικασία αριθμητικής συρρίκνωσης, της οποίας τα πρώτα στάδια έχουμε ήδη διανύσει...

      Δύο επισημάνσεις ζωτικής σημασίας.

      1. Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών δεν είναι το αίτιο του ελληνικού δημογραφικού προβλήματος. Είναι όμως ένας παράγοντας που το επιτείνει σημαντικά και μάλιστα με δύο τρόπους: μέσω της περαιτέρω μείωσης των γεννήσεων και μέσω της δημιουργίας ενός ρεύματος μεταναστευτικής εξόδου των Ελλήνων. Ήδη εκτιμάται ότι έχουν μεταναστεύσει σχεδόν μισό εκατομμύριο νέοι Έλληνες, οι οποίοι παίρνουν μαζί τους και τις γεννήσεις που θα παρήγαν.

      2. Ο παραπάνω συνδυασμός αρνητικού ισοζυγίου γεννήσεων-θανάτων και αρνητικού μεταναστευτικού ισοζυγίου γηγενών είναι η επανάληψη αυτού που συνέβη στη Βουλγαρία από το 1990 έως σήμερα: Στο διάστημα αυτό ο πληθυσμός της Βουλγαρίας μειώθηκε από τα εννέα (9) στα επτά (7) εκατομμύρια και συνεχίζει να μειώνεται σε μια πορεία ασταμάτητης συρρίκνωσης. Από αυτή την άποψη η Βουλγαρία αποτελεί για την Ελλάδα ένα δημογραφικό προπομπό, ο οποίος μας δείχνει δραματικά τι θα συμβεί από εδώ και εμπρός στη χώρα μας.
      ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...
      ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ...ΑΧΧΧΧΧΧΧ...!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΕΣ. ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    7. Κρατώ το κ@ρ@πουτ@ν@ρι@... χαχαχα...
      Γιόγκι κ@ρ@πουτ@ν@ρι@, γιόγκι... χαχαχα...
      Εντάξει...

      Το «ώπα», ήταν όλα τα λεφτά... χαχαχα...
      http://perimajestic.blogspot.com/2018/05/luben-tv.html

      Πάμε Μύκονο;

      Τέλος πάντων. Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Μόνον η πρακτόρισσα τού Ραχωβίτσα. 'Νταξ'...

      Οι άλλες, είναι αγίες. Σύμφωνοι.

      Διαγραφή
    8. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΘΩΝ . ΧΑΘΗΚΕ Η ΗΘΙΚΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, {ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ} ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΧΕΣΗ.

      Διαγραφή
    9. Μήπως Διηνέκη πρέπει να το ...κοιτάξεις λίγο το πρόβλημα με τις επιλογές σου;;
      Δε λέω... κυκλοφορεί πολύ "μπάζο" στις γυναίκες, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πισω!!!

      Σοφία Βλάχου,
      έχεις πέρα για πέρα δίκιο σε όσα γράφεις...
      Αλλά είναι "γυναικείο" το πρόβλημα, ή ΓΕΝΙΚΟ;;;

      Διαγραφή
    10. Η γυναίκα κρατά την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα μάνα. Ο άντρας, ακόμη και αλητάμπουρας νά 'ναι, στη μάνα των παιδιών του, θα δείξη κάποιον σεβασμό ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.

      Αν όμως η γυναίκα είναι κ@ρ@πουτ@ν@ρ@ ή αλήτισσα ή κακιά ψυχή, τι σόι σεβασμό να δείξη κι ο αλήτης άντρας;

      Διαγραφή
    11. Μία διευκρίνιση στην κυρία... Δανάη:

      Η συγκεκριμένη, ΔΕΝ ήταν επιλογή μου. Μού την «φύτεψαν». Βεβαίως, η ευθύνη μου ήταν που δεν την «σούταρα» αμέσως.

      Πάντως, δεν είναι απλά τα πράγματα όταν σού στήνουν παγίδα. Όταν ερωτευθής δε, την πάτησες. Εκεί είναι το θέμα. Θέλει χρόνο μέχρι να ξελαμπικάρη κάποιος αφού τού στήσουν παγίδα.

      Ο εχθρός, έρχεται προετοιμασμένος. Ο στόχος, είναι απροετοίμαστος.

      Γι' αυτό ενημερώνω - τώρα πια - τα νέα παιδιά με τις αναρτήσεις μου περί τής πρακτοράτζας τού Ραχωβίτσα. Για να προσέχουν.


      Άκου επιλογές μου...


      Εγώ «έφταιγα» δηλαδή που με βασάνισε ο Ραχωβίτσας με την ψυχοπαθή πρακτόρισσά του, ε;

      Αθώοι όσοι - ΜΕ ΣΑΔΙΣΜΟ - βασανίζουν Έλληνες, ε;

      Διαγραφή
    12. "Ο άντρας, ακόμη και αλητάμπουρας νά 'ναι, στη μάνα των παιδιών του, θα δείξη κάποιον σεβασμό ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ"
      Διηνέκη είσαι φοβάμαι ...μακριά νυχτωμένος!!!
      Όσο για το "αιώνιο άλωθι", σύμφωνα με το οποίο "η γυναίκα κρατάει το σ πίτι" που είναι η μονιμη καραμέλα για την αιώνια αντρική ασυλία... Έλεος πια...
      Όσο για τις επιλογές πάντα πίστευα στην αμφιμονοσήμαντη ευθύνη... Βέβαια, αγνοώ τελείως την περιπτωσή σου και ίσως να είσαι η εξαίρεση..

      Διαγραφή
    13. Γιατί με κατακρίνεις λοιπόν, αφού αγνοείς;

      Διαγραφή
    14. Κάποια "Δανάη" μιλάει για "αιώνια αντρική ασυλία"...
      Μιλάμε για ακραία λοβοτομή.
      Ποια "αιώνια αντρική ασυλία΄";;;;
      Ασυλία σε τι;;

      Μάλλον τα χει μπερδέψει με την σημερινή αρρωστημένη εποχή όπου μπορεί η κάθε ψυχασθενής ξεκολιάρα να σκοτώνει το νεογέννητο βρέφος της και να μην κρίνεται ούτε καν προφυλακιστέα!!!! Μιλάμε για ακραίο γυναικοκεντρισμό που οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε διάλυση.

      Άκου εκεί "αιώνια αντρική ασυλία"...

      Αλλά τι περιμένεις...
      Πως το λέγαν οι σοφότεροι παλιοί: Της γυναίκας το μυαλό, π@@τσα λούσα και χορό!

      Διαγραφή
    15. Κώστα,
      πρέπει να τα δεις πιο σφαιρικά και πιο ιστορικά τα πράγματα πριν φορέσεις την ταμπέλα "λοβοτομή" σε μια συνσχολιαστή σου. και δεν το λέω επειδή η Δανάη είναι φίλη και πολύ ωραία γυναίκα. Αλλά πρόσεξε: Κάθε καιρός έχει τα "σημεία" του, ασχέτως από το από πού προέρχονται. Σήμερα πια όντως... μια σχεδιασμένη από τους εχθρούς της ανθρωπότητος, Μητριαρχικότητα... είναι όντως ανεβασμένη, και οι γυναίκες κυρίως είναι οι υπεύθυνες για τις αμβλώσεις. Μέχρι και το έτος 2000 όμως... η πλειοψηφία των γυναικών που έριχναν τα παιδιά, το έκαναν γιατί τις ανάγκαζαν οι σύντροφοί τους ή οι γονείς του συντρόφου τους, επειδή έκριναν ότι ο κανακάρης τους ήταν ακόμα σε στάδιο καριέρας. Και αρκετές άλλες περιπτώσεις επίσης.

      Διαγραφή
    16. Κώστα σ΄ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου σε κάποιον Ηλιάκο, που μάλλον στο σχολείο του δεν διδάχτηκε το "σκέφτομαι και γράφω", αλλά προφανώς το "γράφω χωρίς να σκέφτομαι"...
      Ωστόσο επειδή το θέμα έχει πάρει προσωπική χροιά, να μου επιτρέψεις να μπω στη διαδικασία να απαντήσω...

      Για τον Διηνέκη:
      Κατ αρχάς δεν σε κατέκρινα...
      Έγραψα απλά "να το κοιτάξεις με τις επιλογές σου"...
      Και ναι, δεν ξέρω την περίπτωσή σου, αλλά κατέκρινες όλες τις γυναίκες,ως "δαιμονισμένες", μεταξύ άλλων χαριτωμένων...
      Μου έδωσες την εικόνα ανθρώπου ταλαιπωρημένου από ¨"γυναίκες" και όχι από "γυναίκα"!
      Βλέπεις, μη διαθέτοντας ταρώ, συμπεραίνω η ταλάιπωρη θνητή, από αυτά που διαβάζω! Και επειδή ο καθένας μας διαμορφώνει άποψη με βάση τις εμπειρίες του, υπέθεσα το αυτονόητο!! Που είναι το παράλογο;;

      Για τον Κώστα Ηλιάκο:
      Το να χαρακτηρίζεις ως λοβοτομημένο κάποιον/α για τον οποίο/α δεν γνωρίζεις ούτε τα «πιστεύω» του, ούτε τις αρχές ή τις αξίες του, η το κοινωνικό του προφίλ, είναι δείγμα μείγματος εγωισμού και ηλιθιότητας…
      Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η «αιώνια αντρική ασυλία» διάβασε Παπαδιαμάντη, ή άλλους συγγραφείς που καταγράφουν ηθογραφία.
      Αυτό που τόνισα και επιμένω, είναι ότι η κατάντια της κοινωνίας, δεν είναι ούτε γένους θυληκού, ούτε αρσενικού! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ!
      Δεν συνηθίζω να προσβάλλω, αλλά επιστρέφω οπωσδήποτε προσβολές άλλων !
      Γι’ αυτό το λόγο, οι υβριστικοί σου χαρακτηρισμοί επιστρέφονται και μπορείς να τους προσφέρεις στα θήλεα του περιβάλλοντός σου, από όπου μάλλον αντλείς και τις εμπειρίες σου..
      Και μια φιλική συμβουλή για το τελος: Τόσο ακραία φαλλοκρατία ίσως χρήζει βοήθεια ειδικού…

      Διαγραφή
    17. «Δανάη»,

      Επειδή σέβομαι το ιστολόγιο τού Κώστα, δεν θα σού απαντήσω όπως μού 'ρχεται.

      Έχεις χάση επεισόδια ή παριστάνεις ότι έχεις χάση επεισόδια. Μάλλον το δεύτερο. Τέλος πάντων. Ό,τι νά 'ναι...

      «Μου έδωσες την εικόνα ανθρώπου ταλαιπωρημένου από ¨"γυναίκες" και όχι από "γυναίκα"!»...

      Ό,τι νά 'ναι... και άντε γειά !

      Μού 'ρχεται να σού ρίξω χοντρό μπινελίκι, αλλά άσε... είπαμε... σέβομαι το ιστολόγιο που με φιλοξενεί.

      Ταλαιπωρημένος, είμαι. Ασφαλώς. Από ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ που μού «φύτεψε» η Κρατική Ασφάλεια. Αυτά.

      Όσο για 'σένα, άντε και γαργαλήσου... κωλοκυπατζού...

      Διαγραφή
    18. Το ήξερα πως είτε από ανωνύμους, είτε από επωνύμους... έτσι θα κατέληγε μια συζήτηση που αφορά τα δύο φύλα και που πάντα καραδοκεί να παρεισφρήσει σε κάθε ανάρτηση με οποιοδήποτε άσχετο θέμα.

      Αν όλα τα προηγούμενα σχόλια από 31 Μαΐου έως σήμερα, προέρχονταν από ανωνύμους, δεν θα υπήρχε θέμα, δεν θα είχαν αναρτηθεί ούτως ή άλλως.

      Πάντως τώρα, ήρθε η ώρα νομίζω, που υποχρεούμαι να διακόψω αυτή την συζήτηση, και να μην σταλούν άλλα σχόλια, γιατί αδίκως θα σταλούν.

      Την Καλημέρα μου σε όλους 🙂 , ραντεβού σε άλλες αναρτήσεις..

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑΣ "ΚΟΥΛΗΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...!!!
    30.5.18
    Τα βρηκε ολα ετοιμα στην ζωη του και μισει τους εργαζομενους,το καλυτερο για την Ν.Δ ειναι να τον κλεισουν σε ντουλαπα να μην μιλαει ....γιατι καθε μερα φευγουν οπαδοι της προς το αγνωστο!!!
    Τα 88 δευτερόλεπτα του εργασιακού Μεσαίωνα – Δηλώσεις σοκ από Μητσοτάκη

    Μέσα σε 88 δευτερόλεπτα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε ενώπιον των βιομηχάνων στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ τις θέσεις του για τα εργασιακά και συγκεκριμένα για την επαναφορά των συλλογικών
    διαπραγματεύσεων και της αύξησης του κατώτατου μισθού, θέματα για τα οποία κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί.
    Υπενθυμίζεται ότι τόσο η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων όσο και η αύξηση του κατώτατου μισθού απολελούν πλέον πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, οι οποίες έχουν εξασφαλισμένη και τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών και εμπεριέχονται και στο αναπτυξιακό σχέδιο που εγκρίθηκε από το Eurogroup.
    Στη σημερινή ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε όσα δεν είπε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή της περασμένης εβδομάδας.
    Αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Τσίπρα – Αχτσιόγλου για επαναφορά των εργασιακών στα προ-κρίσης δεδομένα ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε κατά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, δεσμευόμενος μάλιστα προς τους βιομήχανους πως «είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε αυτές οι ρυθμίσεις να αναβιώσουν με τον τρόπο που τις σχεδιάζει η σημερινή Κυβέρνηση».
    Ενώ για το ζήτημα του κατώτατου μισθού αρκέστηκε να παραπέμψει αόριστα στο μέλλον τις όποιες αποφάσεις, εφόσον η χώρα γίνει «ισχυρή και ανταγωνιστική στις διεθνείς αγορές».
    «Έχουμε κατανοήσει πλήρως τις παρενέργειες που προκαλούσε στην παραγωγικότητα ιδίως της ελληνικής μεταποίησης, αλλά και στη διεθνή ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, ο προβληματικός συνδυασμός τριών παραγόντων: Της άνευ προϋποθέσεων επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων σε όλο το εύρος της οικονομίας, της δυνατότητας μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία και της αρχής της καθολικής υπερίσχυσης των κλαδικών συμβάσεων έναντι των επιχειρησιακών. Αυτό το τρίπτυχο -το ξέρετε καλά- καθιστούσε εξαιρετικά άκαμπτη την αγορά εργασίας» σημείωσε.
    «Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε αυτές οι ρυθμίσεις να αναβιώσουν με τον τρόπο που τις σχεδιάζει η σημερινή Κυβέρνηση» πραδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας πως «αυτές οι παρεμβάσεις δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδος που παράγει, που θέλουμε να είναι ισχυρή και ανταγωνιστική στις διεθνείς αγορές».
    «Χωρίς τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και με αυτήν την ατζέντα, που υποστηρίζει τα συμφέροντα της παραγωγικής Ελλάδας, τότε, ναι, μπορούμε και πρέπει να ανοίξουμε και τη συζήτηση για μια λελογισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού» πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν οντως συνέβει τότε προτείνω τόν ανδριάντα τού Μπουτάρ νά τόν φιλοτεχνήσει ό μάστορας που έφτιαξε εκείνο τόν κόκκινο "άγγελο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχει και κορίτσια και γυναίκες που το πρότυπο τους είναι η Παναγία και οι Αγιες του Θεού, εσείς εστιάζεται στην πλειοψηφία, λάθος, η ελπίδα δεν είναι στην πλειοψηφία που αποστατεί αλλά στους λίγους, αλλά και η εξωτερική εικόνα δεν παίζει ρόλο η καρδιά μπορεί να είναι καθαρή, για τη γιόγκα έχει δίκιο είναι δαιμονική επίκληση και δεν το καταλαβαίνουν, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι άνθρωποι άντρες και γυναίκες δεν θέλουν τον Χριστό, θέλουν να ζουν καλά εδώ, σαρκικά με απολαύσεις, αυτό είναι η αιτία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Διηνέκης πρέπει να έχει πληγωθεί πολύ, πώς να σε βοηθήσουμε φίλε; Αντε... σε αγαπάμε βρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι το να μην μ' αγαπούσατε κιόλας...
      Χοχοχο...

      Διαγραφή
  7. Σημείο των καιρών είναι ότι πολλές γυναίκες και άντρες βγάζουν τον χειρότερο τους εαυτό. Tα πάντα και οι πάντες διαφθείρονται. ΄Oποιος διαλέγει το δρόμο της αρετής σε μια τέτοια σκοτεινή εποχή, δις αξιοθαύμαστος. Eίναι η σπίθα η θεϊκή που επιλέγει συνειδητά, κόντρα στο ρεύμα άμα γουστάρει, ή μαζί με το ρεύμα και με την απανταχού παρούσα αρνητικότητα αν προτιμά. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα επιλογής γιατί δεν έχουν όλοι την αθάνατη και άχρονη σπίθα. ΄Eχει παρατηρηθεί από άτομα με εκπαίδευση στο να βλέπουν αύρες ότι μερικοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας δεν έχουν καν αύρα. Πως να αντισταθεί στα ρεύματα των καιρών μία μηχανική ύπαρξη, βελτιστοποιημένη για επιβίωση και κυριαρχία.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διηνέκη σε δέκα χρόνια αν μιλάς ακόμα για το Pαχωβίτσα και την απεσταλμένη του, η νίκη που είχες στην υπόθεση αυτή όπου δεν τολμούσαν να απαντήσουν στα χωσίματά σου - ρόμπες να τους έκανες δεν μπορούσαν να βγάλουν κιχ - κινδυνεύει να γίνει ήττα. Δική σου ήττα θα είναι και δική μου ήττα, γιατί σε θεωρώ συγγενή μου πνευματικά που κρατάς ανάστημα και βαδίζεις κόντρα στο ρεύμα. Δεν είμαι ο κατάλληλος για να βοηθήσω. Aλλά πρέπει να υπάρχουν άλλοι που ξέρουν καλύτερα. Nομίζω το κόλπο είναι η διαχείριση της προσοχής, δηλαδή όταν σου έρχεται η ανεπιθύμητη σκέψη, να κάνεις κάτι άλλο που απαιτεί κάποια συγκέντρωση. Tο έλεγαν αυτό κάτι ψυχολόγοι που εναντιώνονται στο venting γιατί ανατροφοδοτεί την κατάσταση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος που τα έγραψα όλα αυτά για τον Ραχωβίτσα και την ψυχοπαθή πρακτόρισσά του, ήταν, για να προσέχουν τα παιδιά, οι νέοι πατριώτες, τα αγνά Ελληνικά νιάτα.

      Δεν κέρδισα εγώ τίποτα.

      Ευχαριστώ πάντως Γιώργο.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΗΝΕΚΗ , Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΑΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ , ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΥΤΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΖΩΕΣ-ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞ-ΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΞ-ΕΛΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟ=ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ...

      Διαγραφή
  9. 31/05/2018 - 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2018 - 14:59
    ΤΟΥΡΚΙΑ
    Αμερικανική κυβέρνηση: «Παραδίδουμε τα F-35 στη Τουρκία - Συζητάμε απλά να... μην βρίσκονται κοντά στους S-400»!!!!
    -----
    Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της τουρκικής κυβέρνησης ότι τα δύο πρώτα stealth μαχητικά αεροσκάφη F-35 παραδίδονται στη τουρκική Αεροπορία και επίσημα σε 24 ημέρες και τον Σεπτέμβριο θα ταξιδέψουν στη Τουρκία, αφού ολοκληρώσουν οι πιλότοι την πτητική τους εκπαίδευση, σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχθηκε επίσημα ότι τα παραδίδει!

    Συγκεκριμένα η υπουργός Αεροπορίας των ΗΠΑ, Χέδερ Γουίλσον, αποκάλυψε ότι τα F-35, όντως θα παραδοθούν στη Τουρκία στις 21 Ιουνίου και ότι το θέμα τους δεν σχετίζεται ευθέως με την απαγορευμένη (σ.σ.: για «αποικίες» όπως η Ελλάδα) αγορά γενικά ρωσικών συστημάτων και ειδικότερα των S-400 από τη Τουρκία!

    Και μάλιστα δικαιολογεί το ότι η Τουρκία αγόρασε τους S-400 λέγοντας: «Ισως οι αυστηροί κανόνες ελέγχου των εξαγωγών οπλικών συστημάτων που ισχύουν στις ΗΠΑ, ίσως οδήγησαν στην απόφαση των Τούρκων», εννοώντας ότι δεν επιτράπηκε η μεταφορά τεχνολογίας για τους Patriot και έτσι αναγκάστηκαν να αγοράσουν S-400!

    Είναι η πρώτη επίσημη δήλωση της αμερικανικής κυβέρνησης που βάζει οριστικά στις πραγματικές του διαστάσεις το θέμα και θέτει τέρμα στις πομφόλυγες και στς αερολογίες εκείνων που μιλούσαν για... εμπάργκο όπλων και ματαίωση της παράδοσης των F-35 στη Τουρκία.

    Ερωτώμενη σε συνέντευξη η η υπουργός Αεροπορίας των ΗΠΑ, Χέδερ Γουίλσον, εάν η προμήθεια συστημάτων αντιαεροπορικής και αντιβληματικής προστασίας μακρού βεληνεκούς S-400 από την Τουρκία προκαλεί πρόβλημα στην Ατλαντική Συμμαχία, απάντησε αφενός ότι «δεν σχετίζει ευθέως το θέμα αυτό με το ΝΑΤΟ και αφετέρου ότι οι αυστηροί κανόνες ελέγχου των εξαγωγών οπλικών συστημάτων που ισχύουν στις ΗΠΑ, ίσως οδήγησαν στην απόφαση των Τούρκων»!

    Kαι συνέχισε η υπουργός, οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνούνται να πουλήσουν στους συμμάχους τους μη επανδρωμένα αεροχήματα εξαιτίας των εξαγωγικών προϋποθέσεων που τίθενται, τότε οι σύμμαχοι αυτοί αναγκάζονται να στραφούν στην Κίνα για να τα προμηθευτούν, κάτι το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί προβλήματα.

    Η υπουργός ανέφερε επίσης, ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αναζητήσει τον τρόπο να γίνει καλύτερος σύμμαχος, να αναπτύσσει π.χ. συστήματα τα οποία εξ αρχής θα θεωρούνται ικανά προς εξαγωγή, ώστε να τα προμηθεύονται οι σύμμαχοι κάνοντας τη δουλειά τους, αντί να δημιουργούνται προβλήματα.

    Η Χέδερ Γουίλσον παραδέχθηκε ότι δημιουργούνται κάποια επιχειρησιακά προβλήματα για τις ΗΠΑ από τις τουρκικές αποφάσεις, τα οποία προσπαθούν να επιλύσουν μέσω διαλόγου με την Άγκυρα αξιωματούχοι του Πενταγώνου και του State Department, αλλά όπως είπε «Μεταξύ στενών συμμάχων όλα επιλύονται»!!! (Για το χρημα ολα γινονται).

    Μάλιστα επιβεβαίωσε την παράδοση στις 21 Ιουνίου και την εν συνεχεία μεταφορά τους στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

    Απλά η Χέδερ Γουίλσον ζήτησε τα F-35 να μην βρίσκονται κοντά στις βάσεις που θα αναπτυχθούν οι S-400 προφανώς γιατί θα είναι πλήρεις Ρώσων τεχνικών, οπότε θέλει, έστω να αποφύγει τα «αδιάκριτα μάτια» ή έτσι νομίζει!

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν θα θέλαμε τα αεροσκάφη αυτά να βρίσκονται κοντά στους S-400».!!!

    Το ότι το μοναδικό εμπάργκο που υπάρχει είναι αυτό της αγοράς από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ νέων ρωσικών οπλικών συστημάτων (σ.σ.: μας επιτρέπουν να αγοράζουμε... ανταλλακτικά) λόγω Κριμαίας και όποια χώρα το κάνει αυτό, είναι υπόλογη σε κυρώσεις από τις ΗΠΑ, αυτό το έκανε «γαργάρα» η Αμερικανίδα υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλείνει μεγάλη ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία: Τα «ιπτάμενα τέρατα» βγήκαν Αιγαίο φορτωμένα με Hellfire, GBU-12, GBU-38, GBU-49
    Δημοσίευση: 31 Μάϊου 2018, 10:44 μμ | Ανανέωση: Μάιος 31, 2018 στις 10:49 μμ
    -----
    Αμεση ήταν η απάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ στις τουρκικές απειλές για κλείσιμο της βάσης του Ιντσιρλίκ και του Κιουρετσίκ. Μια φωτογραφία με την άφιξη των αμερικανικών drones στην 110 Π.Μ. και πληροφορίες πως θα κλείσει μεγάλη ελληνο-αμερικανική αμυντική συμφωνία. Αυτή θα αφορά την άφιξη στην Λάρισα τμήματα από βάσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία; Μένει να το δούμε.


    Ηδη, τα μη επανδρωμένα MQ-9 Reaper περιπολούν έμφορτα με πυραύλους αέρος – εδάφους Hellfire και κατευθυνόμενες βόμβες ακριβείας GBU-12, GBU-38 και GBU-49.

    Η σημερινή επίσκεψη στην 110 Π.Μ. του πρέσβη των ΗΠΑ κ. Τζέφρυ Πάιατ μαζί με τον Έλληνα υπουργό άμυνας κ. Καμένο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα αποτελεί ήδη την μεγαλύτερη προκεχωρημένη βάση των ΗΠΑ στην περιοχή Βαλκάνια–Εύξεινος Πόντος –Αιγαίο-Α. Μεσόγειο –Μέση Ανατολή.

    Μάλιστα ο Έλληνας υπουργός απάντησε με νόημα για ακόμα μεγαλύτερη επέκταση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ .κάτι που καταστήσει την χώρας μας την μεγαλύτερη και πιο σημαντική στρατιωτική βάση των ΗΠΑ σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή .

    Η επίσκεψη του Αμερικανού αξιωματούχου αφορά την στάθμευση των αμερικανικών drones στην 110 Π.Μ. με κάθε επισημότητα.


    Σε δηλώσεις τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπογράμμισε τη συνέχιση της στρατηγικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, ενώ παρέπεμψε στο μέλλον σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας, αναφέρει το larissanet.gr.

    Αναλυτικά, ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

    «Αποδεικνύεται η στρατηγική συνεργασίας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Δημιουργούμε έναν ισχυρό άξονα. Σε αυτό τον άξονα σταθερότητας η Ελλάδα παίζει πολύ καθοριστικό ρόλο.. με Στενές σχέσεις με το Ισραήλ με την Ιορδανία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετέχουν οι χώρες αυτές και σε κοινές ασκήσεις με την χώρα.

    Σημαντικό ρόλο παίζει η Σούδα αλλά και η Λάρισα η οποία μετατρέπεται σε σε ένα αεροπορικό κέντρο που έχει ρόλο όχι μόνο για την προάσπιση των συμφερόντων μας αλλά και τη στήριξη της Συμμαχίας στη στην ευρύτερη περιοχή.

    Με τις χώρες της βαλκανικής στήνουμε στενές σχέσεις σε στρατιωτικό επίπεδο.

    Η στενή συνεργασία με τις νέες Πολιτείες στον τομέα της άμυνας αλλά και στο θέμα της ενέργειας δίνει νέες δυνατότητες για την πατρίδα.

    Η Ελλάδα σε λίγο γίνεται παραγωγός χώρα φυσικού αερίου και αργότερα ισως πετρελαίου. Είναι λοιπόν σημαντική η στενή συνεργασία που έχουμε και η ασφάλεια που παρέχει η παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών εδώ».

    Περισσότερααρχικη
    Τις πολιτικές εντολές για να βουλιάξει τον «Πορθητή» αναμένει το ΠΝ – Μετά την Κυπριακή ΑΟΖ έρχεται Αιγαίο το γεωτρύπανο
    Αντισυστημικός «κυκλώνας» στην ΕΕ: Κυβέρνηση στην Ιταλία με παράλληλο νόμισμα σε πρώτο πλάνο – Αποκεφαλισμός Ραχόι στην Ισπανία
    Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς κάποια μέσα προσπαθούν να πείσουν ότι οι παιδόφιλοι πρέπει να είναι κοινωνικά αποδεκτοί!
    Capital Economics: Τέλος του έτους η τουρκική λίρα θα περιέλθει σε νέα περιδίνηση
    Παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος: Οι επιπτώσεις στη ζωή μας – Τα τέσσερα σενάρια
    Απαντώντας σε ερώτηση για την συνεργασία με τις ΗΠΑ και το αν αυτή θα επεκταθεί..δήλωσε ότι «αυτά θα τα μάθετε αργότερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ» ΟΤΕ !!!Πέρασαν ολοκληρωτικά οι τηλεπικοινωνίες της χώρας στα χέρια της Γερμανίας: Πήρε επιπλέον 5% του ΟΤΕ η Deutsche Telekom AG…
    ------
    Μέσω του Χρηματιστηρίου ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση επιπλέον 5% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ από το ΤΑΙΠΕΔ, το ταμείο της δημόσιας περιουσίας που ελέγχουν οι δανειστές της χώρας, στην Deutsche Telekom AG. Το ύψος της συναλλαγής διαμορφώθηκε σε 284.051.959,81 ευρώ.

    Όπως θυμίζει το ΤΑΙΠΕΔ στην ανακοίνωσή του στις 20/03/2018 η Deutsche Telekom άσκησε το δικαίωμα για την απόκτηση 24.507.520 κοινών ονομαστικών μετοχών του OΤΕ, όπως προβλέπεται σχετικά στην συμφωνία μετόχων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom AG, στην οποία προσχώρησε και το ΤΑΙΠΕΔ.
    Η Τράπεζα Πειραιώς και η Credit Suisse International ενήργησαν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ και η Δικηγορική Εταιρεία Λαμπαδάριος και Συνεργάτες ως νομικός σύμβουλος.
    Βάσει της συμφωνίας που υπεγράφη το 2008 ανάμεσα στους δύο βασικούς μετόχους του ΟΤΕ, το ελληνικό δημόσιο και την Deutsche Telekom, σε περίπτωση που η συμμετοχή του Δημοσίου μειονόταν στο 15% έχανε μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ. Με την ενεργοποίηση της συμφωνίας το διοικητικό συμβούλιο θα είναι ενδεκαμελές και όχι δεκαμελές όπως είναι σήμερα, με την DT να διορίζει έξι μέλη και το ελληνικό δημόσιο πέντε μέλη.
    Επίσης, επειδή το ποσοστό του Δημοσίου θα είναι πλέον κάτω του 5% χάνει΄όλα τα δικαιώματα αρνησικυρίας. Ειδικότερα χάνει ορισμένα δικαιώματα άσκησης βέτο πλην των ζητημάτων εθνικής ασφαλείας.
    Το ελληνικό δημόσιο χάνει κάθε δικαίωμα στη διοίκηση του ΟΤΕ σε περίπτωση όπου η συμμετοχή του βρεθεί κάτω από το 5%. Ειδικότερα, αν προχωρούσε στην πώληση και του 6% έπαυε να ισχύει και το ελληνικό δημόσιο χάνει όλα τα δικαιώματά του.
    Σημειώνεται ότι σήμερα το καθημερινό μάνατζμεντ του Οργανισμού ασκείται από το διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, ο οποίος έχει διευρυμένες εξουσίες και διορίστηκε από την Deutsche Telekom αλλά και το ελληνικό δημόσιο, καθώς κατέχει και τη θέση του προέδρου. Ωστόσο, επειδή το ποσοστό του ελληνικού δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ έπεσε τόσο χαμηλά θα πάψει να διορίζει πρόεδρο και το πρόσωπο που πλέον θα ηγείται στον ΟΤΕ θα είναι επιλογή της DT.

    ☆ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΤΕΛΟΣ..ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!!!
    -----
    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
    -ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ-

    ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ Η ΦΡΕΝΤΙΕΣ.

    - ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ...

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ...: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΠΕΙΝΑ - ΠΤΩΧΕΥΣΗ - ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΛΠ, ΚΛΠ...

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ....

    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ....

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΧΩΡΑ ...

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 200.000 ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ GIORGO ΘΑ ΛΕΝΕ ALEKSI ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ☆☆☆
    Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕ... ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΛΙΡΕΤΑ - ΔΡΑΧΜΗ - ΠΕΣΙΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΕΔΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΕΝΑΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή