«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το μεγαλύτερο χτύπημα των εχθρών της Ελλάδος, κατευθείαν στην Ιστορία της, προχωράει χωρίς να ανοίξει μύτη... - Οι "δανειστές" μέσω του "Υπερταμείου" θα διαχειρίζονται 10.000 μνημεία μέχρι το 2115 μ.Χ.!



Η λεηλασία ενός έθνους: Παρέδωσαν την Ιστορία μας στους δανειστές - Θα διαχειρίζονται 10.000 μνημεία μέχρι το 2115 μ.Χ.! 

 

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: Πάνω από 10.000 μνημεία μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο
"Ακόμη και το Μουσείο Χανίων πηγαίνει στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου" κατήγγειλε στον News 24/7 στους 88,6 η πρόεδρος του Συλλόγου Τ. Μαρκέτου.

«Ακόμη και το ίδιο το Μουσείο στα Χανιά πηγαίνει στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου» δήλωσε στη Ζηνοβία Σαπουνά και την εκπομπή «Καλημέρα, όλη μέρα» στον News 24/7 στους 88,6 η πρόεδρος του Συλλόγου Τούλα Μαρκέτου.
Επεσήμανε ότι οι εφορίες δεν ήξεραν τίποτα, ενημερώθηκαν από τα δημοσιεύματα και ελέγξανε το ΦΕΚ για να βεβαιωθούν ότι όντως ισχύει η μεταβίβαση.
Μίλησε για συνταγματική εκτροπή και ζήτησε την εξαίρεση και της κυριότητας και της διαχείρισης των μνημείων, καθώς όπως είπε κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως το ελληνικό δημόσιο θα έχει την κυριότητα ενός μουσείου αλλά οι δανειστές τη διαχείριση. δηλαδή θα μπορούν να αποφασίζουν για ζητήματα όπως π.χ. τα εισιτήρια

===================


Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Βούλγαροι το τόλμησαν στην τριεθνή Κατοχή της χώρας το 1941-1944. Μόνο με την λεηλασία του Ιράκ το 2003 συγκρίνεται αυτό που δέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η διαχείριση πάνω από 10.000 ελληνικών μνημείων και κρατικών ακινήτων μεταβιβάζεται στο Υπερταμείο, δηλαδή στους δανειστές για 99 χρόνια!
Σχεδόν όλα τα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, περιλαμβανομένης της Ακρόπολης, του μουσείου της Ακροπολης, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας κλπ....

Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημοσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα η κυβέρνηση!
Ο κατάλογος των 10.000 μνημείων και των ακινήτων που εκχωρούνται δεν τα περιλαμβάνει ονομαστικά για ευνόητους λόγους, αλλά με τους κωδικούς ΚΑΕ που είναι εγγεγραμμένα στο Κτηματολόγιο.
Μόνο στην Κρήτη (όπως προκύπτει από ερώτηση των βουλευτών Βασίλη Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ) και Λευτέρη Αυγενάκη και Γιάννη Κεφαλογιάννη (ΝΔ)) προκύπτει ότι οι δανειστές παίρνουν για 100ετή εκμετάλλευση 417 ακίνητα από όλη την Κρήτη και συγκεκριμένα 177 στο Ηράκλειο, 31 στο Ρέθυμνο, 191 στα Χανιά και 18 στο Λασίθι.
Ορισμένα από αυτά:
– Τμήματα των Ενετικών Τειχών στο Ηράκλειο
– Η Κνωσσός,
– Η Πύλη του Αγίου Γεωργίου,
– Η είσοδος της Σαμπιονάρα,
– Το Παγκρήτιο στάδιο,
– Το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου κλπ.
Θα αντιδράσει κανείς; Τώρα, πλέον, είναι αργά: Εχει περάσει από την Βουλή!
Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι πρόκειται για 10.119 μνημεία και ακίνητα του δημοσίου τα οποία εκχωρούνται μέχρι και το 2115 μ.Χ.!
- Επιβεβαιώνει ότι τα 10.119 ακίνητα ζήτησε και τα πήρε το Υπερταμείο, χωρίς κανείς να ρωτήσει ή να συμβουλευθεί προηγουμένως κανέναν τοπικό φορέα, αρχή ή υπηρεσία.
- Ομολογεί ότι έχουν γίνει λάθη, αλλά ξεχνάει ότι ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών όρισε -με υπουργική απόφαση- ειδική επιτροπή με "υπερεξουσίες" που επί σχεδόν ένα χρόνο έκανε την έρευνα και διάλεγε τα ακίνητα και τα μνημεία, σε όλα τα μητρώα Ακινήτων της χώρας.
- Υποστηρίζει ότι τα λάθη αυτά «διορθώνονται» (σ.σ.: πώς;) και δεν θα μεταβιβαστούν ακίνητα «που δεν πρέπει», όπως η Ακρόπολη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποιος τελικά είναι αρμόδιος να κάνει αυτόν τον έλεγχο και ποιος θα διασφαλίσει τα ακίνητα.
Η απόφαση που τα περιείχε ήταν «κρυπτογραφημένη» σε 84 σελίδες ΦΕΚ με 10.119 12ψήφιους κωδικούς αριθμούς Κτηματολογίου, στους οποίους ελάχιστοι μπορούν να έχουν πρόσβαση, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο που να περιγράφει ποια ακίνητα είναι αυτά.

Προσπερνώντας, δε, πως εκχωρεί ακίνητα για 99 χρόνια στο υπό ξένη διοίκηση Υπερταμείο, το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ακόμα και ότι η μεταβίβαση ήταν λίγο-πολύ γνωστή από την Έκθεση Συμμόρφωσης των θεσμών, αν και τα συγκεκριμένα κείμενα είναι γραμμένα στα αγγλικά και δεν έχουν φτάσει ποτέ στην Βουλή, ούτε έχουν διανεμηθεί ή αναρτηθεί ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του υπουργείου Οικονομικών (μόνον στης Κομισιόν και του ESM), καθώς αποτελούσαν μέρος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, «λεπτομέρειες» της οποίας η κυβέρνηση απέφευγε πάντα να δημοσιοποιήσει, ακόμα και όταν γίνονταν σχετικές ερωτήσεις στην Βουλή.

 

πηγή 

το είδαμε εδώ

23 σχόλια:

  1. της αγιας σοφιας οι πορτες
    δεν ανοιγουν με κλειδια
    μονο θελουν ευζωνακια
    και σπαθια ελληνικα!

    Άλλο Ποντιακό τραγούδι για το χαμένο κλειδί της Αγιά Σοφιάς τελειώνει με τους στίχους:

    Χρόνους έρθαν και πέρασαν, καιροί έρθαν και δέβαν,
    'νεσπάλθεν το κλειδίν άθες, κι επέμνεν κλειδωμένον.
    θελ' απ' ουρανού μάστοραν και από την γην αργάτεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Σεπτεμβρίου, 2018 00:19

    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ,ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί σού πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό.
      Φιλαράκι, εξήγησε πλιζζ..

      Διαγραφή
  3. Να το ξαναγράψω; Η μόνη ελπίδα να ακυρώσουμε αυτά που υπεγράφησαν και να ξαναπάρουμε πίσω την πατριδα μας δεν είναι οι εκλογές αλλά η βίαιη κατάργηση αυτής της μαφιόζικης κυβέρνησης των κομμουνιστών. Μια καινούργια εκλεγμένη κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τις υπογραφές της προηγούμενης και να ρίχνει προς εκεί τις αδυναμίες της να αλλάξει τα πράγματα. Αν δεν το κάνουμε θα εξαφανιστούμε και τότε καλά να τα πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έπρεπε να γίνει μέσα σε αυτό το Σεπτέμβρη.
      Εφόσον δεν έγινε, τώρα η χώρα θα υποστεί πρωτοφανή ακόμα καταστροφή μέχρι το Μάιο και μετά.. θα ξεσπάσουν τελικά πάνω στο ψευτορωμαιικο, οποιοδήποτε δηλαδή σχήμα ανέλθει στην εξουσία ως "δηθεν" τελείως διαφορετικό από του Τσίπρα.

      Στο ενδιάμεσο διάστημα υπάρχουν όμως πολλές πιθανότητες να βγούμε από το πηγάδι, αν γίνει το μπαμ του δολλαριου, ενός άλλου απρόβλεπτου συμβάντος, ή η παγκόσμια σύρραξη από στρατηγική τσαπατσουλιά (και ομιλώ για κάτι τρις χοντροτερο απο την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους με τους 15 νεκρους).

      Διαγραφή
  4. 22-09-201(6+6+6).
    Ο σκοπιανος τυπος αναφερει ξαφνικα οτι τους ανηκει το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...!!!!!!!
    Σε λιγο θα μας πουν οτι τους ανηκει και η ΑΚΡΟΠΟΛΗ...καποιος πρεπει να τους γαμ...ει καποια στιγμη.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Προτάσεις του ΚΚΕ το 2012:

    ”Κατώτατος μισθός: 1400 ευρώ.
    Απαγόρευση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας.
    Αφορολόγητο όριο για τη "λαϊκή" οικογένεια 40.000 ευρώ το χρόνο προσαυξημένο με 5.000 για κάθε παιδί.
    Επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ και επιδότηση ενοικίου.
    Ο χρόνος ανεργίας να υπολογίζεται σαν συντάξιμος χρόνος ασφάλισης
    Κατώτερη σύνταξη 1120 ευρώ.
    Σύνταξη για όλους με 30 χρόνια δουλειάς χωρίς όριο ηλικίας.
    Σύνταξη οι άντρες στα 60, οι γυναίκες στα 55 χρόνια.

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ...
    ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.”


    Ηρθε ο λογαριασμός των τιμημένων αγώνων της αριστεράς , η οποία γιορτάζει τα εκατό χρόνια της αδιάκοπης πάλης της για τα δίκια του εργάτη.
    Παρατηρήστε!
    Αντί να ξηλώνει πεζοδρόμια και να καίει ζωντανό το κεφάλαιο (Μινιον , Πειραϊκή Πατραϊκή , Κλαουδάτος , μαρφιν κλπ..) και τους απεργοσπάστες , εορτάζει!!!
    Τι εορτάζει;;;;;;

    Τέλεια !
    ΘΕΙΑ απόδοση Δικαιοσύνης!
    Ποτέ Ανθρώπινο μυαλό δεν θα μπορούσε να το φανταστεί !
    Ποτέ Ανθρώπινο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί απομυθοποίηση του παγκόσμιου κομμουνισμού, με αυτόν τον τρόπο!

    Δεν είναι μόνο οι αρχαιολογικοί χώροι!
    ΟΛΗ η Ελλάδα και ΟΛΟΙ οι Ελληνες μετά των ιδιοκτησιών τους – που απέκτησαν και αυτές ολες “ΚΑΕΚ” , για να ξέρει “ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ” τι έχει στην ιδιοκτησία του-
    έχει παραχωρηθεί για 99 ολόκληρα χρόνια στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ.

    Πόσο είναι το παγκόσμιο χρέος που δημιούργησαν οι ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ νικητές του Β.Π.Π.;
    ΤΡΙΣθεώρητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες οι χώρες στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ θα καταλήξουν λόγω χρεών!
    Και που χρωστάμε ρε σύντροφοι ...νεοφιλελέ;
    Στα ταμεία των συνταξιούχων που αγόραζαν αυτά τα χρέη(ομόλογα)!!!

    Ε ρε χαρές και πανηγύρια οι συνταξιούχοι!
    Το κεφάλαιο τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο!
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ!!!
    Αλλά τότε γιατί περικόπτονται οι συντάξεις των σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλίμακα φίλοι ορθολογιστές;
    Γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία είναι μείον ΑΝΤΙ να είναι τίγκα στο ευρωδολλάριο λόγω της επιτυχημένης υπεραπόδοσης της επένδυσης τους στο παγκόσμιο χρέος;
    Πότε δηλαδή θα ήταν τα ταμεία γεμάτα;
    Εάν δεν είχαν επενδύσει στο παγκόσμιο χρέος που αυξήθηκε κατακόρυφα;
    Ξέρει κανείς καμμία άλλη πιο επιτυχημένη από αυτήν επένδυση στα μεταπολεμικά χρονικά;
    Εφόσον ολες οι χώρες έχουν σκλαβωθεί στα κεφάλαια των συνταξιούχων,
    γιατί δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια από την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ επένδυση τους;

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ!
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ.....
    ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...

    Ο σκοπός επετεύχθει!
    Εντελώς αχρείαστη – μέχρι στιγμής - η δικτατορία του προλεταριάτου!

    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ!!!
    Εάν όχι ,
    Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
    ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ...ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

    Νομίζουν τα παγκόσμια αφεντικά πως ...
    αφού έπεσε το τείχος και ο κομμουνισμός στις ανατολικές αποικίες-δικτατορίες , αφού δεν κυβέρνησε το ΚΚΕ, ...
    αφού δεν κυβερνάει το ΚΚΕ ...
    αφού παγκόσμια τα ΚΚ είναι στην αντιπολίτευση ( σε ορισμένες χώρες και “απαγορευμένα” με το γνήσιο σταλινικό όνομα τους, ΟΧΙ όμως και με την γνήσια σταλινική αριστερή πολιτική του )
    άρα δεν φταίει η αριστερά ...φταίει η δεξιά!
    Έτσι θα βάλουμε τους παπαγάλους μας να λένε και ....το ΠΟΤΑΜΙ θα κυλάει όλο
    και πιο αριστερά μέχρι να το καταπιεί η θάλασσα !

    Αυτού του είδους την “δεξιά” την βάφτισαν νεοφιλελεύθερη “δεξιά” και καθάρισαν.
    Την άλλη που αντιδρά την βάφτισαν ακροδεξιά εθνικιστική χουντική φασιστική ναζιστική και ποίος θα τολμήσει να την υπερασπιστεί;
    Το ολοκαύτωμα με τους αντιρατσιστικούς ...καραδοκεί...!

    Μα θα το πιστέψουν σύντροφε η θα μας πάρουν με τις ντομάτες;
    Κατά πρώτον εμάς σύντροφε τραπεζίτη δεν μας ξέρουν για να μας πάρουν με τις ντομάτες κατά δεύτερον εδώ πίστεψαν πως θα τους κάνουμε ΑΦΕΝΤΙΚΑ στα εργοστάσια ΤΟΥΣ και τις ιδιοκτησίες ΤΟΥΣ και δεν θα φάνε το παραμύθι της κάθε φορά ...πρώτης φοράς αριστερά;

    Όμως ...
    Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Τριαδικός Θεός των Ελλήνων γελάει και μαζύ με Αυτόν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ!
    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,
    ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
    ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ !


    Υ.Γ.
    Εάν δεν ήταν έτσι απλά όπως παραπάνω περιγράφω τα πράγματα
    απλά ξαναδιαβάστε το πρώτο τμήμα του προηγούμενου σχολίου
    και αποφασίστε τι θα γινόταν...για τα δίκια του εργάτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ερωτώ. Γιατί να ανοίξει μύτη?

    Οι Ελληνες δεν είναι που πούλησαν ολα τα νεοκλασσικα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας στους Τούρκους εβραίου και Κινέζους?
    ΟΙ Ελληνες δεν είναι που πούλησαν ολόκληρες πολυκατοικίες στους ξένους?
    ΟΙ Ελληνες δεν είναι που πούλησαν τεράστια κομμάτια Ελληνικής γής στους ξένους?

    Η κυβέρνηση αυτή είναι κατ εικόνα και ομοίωση του Ελληνικού λαού.

    Αν μερικοί ΕΛΛΗΝΕΣ περιμένουν να φύγουν τα εκατομύρια ορκ, αν περιμένουν να ξαναπάρουμε μια πατρίδα που λεγόταν Ελλάδα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ γελασμένοι.

    Ετσι και έβαλαν χέρι στην ιερή Ελλάδα οι ξένοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Είναι τώρα ιδιοκτήτες και έχουν δικαιώματα. Αν θέλουν μας εξορίζουν όλους από την Ελλάδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τ'αρχιδια μου θα πάρουν!
      Το απρόβλεπτο γι αυτούς γεγονος είναι στον δρόμο...

      Διαγραφή
  8. Αμ αυτός ήταν ο στόχος ευθύς εξ αρχής.
    Τα αρχαία τους καίνε και τους τσουρουφλίζουν.
    Αποπειράθηκαν να τα κάνουν μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.
    Τι παγκόσμιας ρε στόκοι, εκτός αν θεωρείται πως η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι παγκόσμιοι φωτοδότες, οπότε να τα υπερασπίζεστε και να τα αναδεικνύεται με χρήματα του παγκόσμιου ταμείου , αλλά μπάαα τα θέλετε έτοιμα. Ε σιγά μη μπορέσετε ποτέ να μάθετε την διαφορά μεταξύ ύμνου αίνου ψαλμού. Άντέστε να μάθετε πρώτα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μετά τα ξαναλέμε.
    Τιιιιι; Δεν άκουσα. Θα πλερώσετε και θα σας τα πούν;
    Καλά μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
    Και για νάχουμε καλό ρώτημα, τι τα θέλετε τα αρχαία της Ελλάδας Δεν έχετε δικά σας;
    Ένα σκασμό τεχνολογία έχετε και λεφτά να φαν κι οι κότες. Φτιάξτε ρε.
    Θλιβεροί.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ένα σκασμό τεχνολογία έχετε και λεφτά να φαν κι οι κότες. Φτιάξτε ρε.
      Θλιβεροί."

      Εγραψες!!!
      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ότι οι αρχαίοι Ελληνες παρήγαγαν πολιτισμό. Εμείς οι νεώτεροι τι κάναμε?
      Ξαπλώσαμε στις δάφνες ΤΟΥΣ και πίναμε από το ποτηρι της δόξας ΤΟΥΣ και τεμπελιάζαμε.
      Ενα μικρό παράδειγματάκι δεν μπορέσαμε να πάρουμε από αυτούς, το ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ήταν πάντα στρατιώτης. Ολοι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες θα έπρεπε να ήταν οπλισμένοι και ετοιμοπόλεμοι να υπερασπιστούν το ποιο ιερό μέρος του πλανήτη, το σπίτι τους. Στην Ελβετία που είναι ουδέτερη χώρα κάθε έξη μήνες οι άνδρες πάνε για στρατιωτική εκπάιδευση, στο Ισραήλ άνδρες και γυνάικες είναι στρατιώτες/ίνες. Εδώ οι νέοι μας είτε την αμολάνε στο εξωτερικό σε ποιό πράσινες όχθες, είτε πεθάινουν από ναρκωτικά. Να μήν γράψω για τις νέες....Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ταρακουνήσει τον Ελληνα. Βαθειά απογοήτευση. Δεν βλέπω φώς.

      Διαγραφή
  9. Καλοί οι λεονταρισμοί του διαδικτύου, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί τώρα έχουν εκτός από τους λιμένες, τα αεροδρόμια, τις εταιρείες, τα ακίνητα, τους γεωφυσικούς μας θησαυρούς, τώρα και την αρχαία κληρονομιά των προγόνων μας. Είναι δικά τους για ένα αιώνα και μέσα σε αυτόν τον αιώνα καταλαβαίνετε τι διαστρεβλωση της ιστορίας μας έχει να γίνει; Μπήκε κανείς όλα αυτά τα χρόνια την ιστοσελίδα του Σόρος να διαβάσει τι διαστρέβλωση έχει γίνει χρόνια τώρα στην ιστορία της Μακεδονίας μας; Και αν είναι δικά τους μπορούν να σου απαγορεύσουν Ελληνα να μπείς μέσα και να δείς τους προγόνους σου. Οσο για την γλώσσα σου θα σου την αλλάξουν τόσο πολύ που δεν θα μπορείς να διαβάζεις ούτε τα γραπτά τους, ήδη το έχουν πετύχει. Αυτό πως θα αλλάξει;
    Οσο για τα αρχίδια που θα πάρουν μου φαίνετα ότι τα έχουν ήδη πάρει και αυτά γιατί δεν. υπάρχει καμία αντίδραση (δεν έχει ανοίξει μύτη) όπως γράφει και το αρθρο.

    Από την αρχαιότητα αν διαβάσετε τον παπού Ηρόδοτο, οι Ελληνες δεν μπορουσαν να ενωθούν ως μία φυλή και η μία πόλη πολεμούσε την άλλη. Οι εχθροί ξέρουν όλα μας τα κουσούρια και έχουν ερευνήσει το DNA των Ελλήνων (σε πιά χέρια νομίζετε βρίσκονται τα οστά των Μαραθωνομάχων?) και επομένως ξέρουν και πως να μας αφανίσουν, ενώ εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και πάμε ως πρόβατα στην σφαγή. Συγγνώμη αν νευριάζω μερικούς με γενικότητες. Φυσικά δεν γράφω για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες.
    Γράφω για την μεγαλύτερη μερίδα του Ελληνικού λαού αυτούς ντέ που παρακολουθούν τα τουρκικά σήριαλ, γράφω για αυτούς που δίνουν στο πιάτο την Ελλάδα μας στους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεμπελιάζουμε;
      Ουδόλως. Με τόσο δα ψαξιματάκι, βρίσκεις πολλές σημερινές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
      Η απογοήτευσις είναι για τους αγνοούντες ή τους επιφανειακώς βλέποντες.
      Οι πολλοί ουδέποτε ήταν κριτήριο.
      Επί παραδείγματι, πόσο τοις εκατό του ανθρωπίνου σώματος είναι o εγκέφαλος;
      Astillais

      Διαγραφή
  10. ΑΦΟΥ το διαχρονικο μεταπολιτευτικο κρατος ΔΕΝ νοιαστηκε, και ΔΕΝ μεριμνησε ποτε μα ποτε για την αξιοποιηση της δημοσιας περιουσιας του (αυτονοητο ειναι και δεν θα το αναλυσω) ,ΑΦΟΥ αποδεδειγμενα η περιουσια αυτη χρησιμευσε και χρησιμευει ακομα ΜΟΝΟ για τους διορισμους,τα ρουσφετια και την διαφθορα των κομματανθρωπων καθε χρωματος ΙΔΟΥ λοιπον η πρωτη συνεπεια!!!Η νεμεσις της ιστοριας!!Στον ιδιωτικο τομεα η περιουσια λαφυρο των κρατιστων!!!Το ιερο δισκοποτηρο των αριστερων(κομμουνιστων και "δεξιων" κομμουνιστων).Στα κομματια να πανε λεω και εγω τα αμπελοχωραφα του καθε Πασοκου, του καθε Νεοδημοκρατη ,του καθε Συριζαιου παραγοντα!!!Τι οφελος ειχε ο πολιτης εκτος δημοσιου???ΚΑΝΕΝΑ!!!Μαλιστα ειχε και ανυπολογιστη ζημια αφου χρηματοδοτουσε ως φορολογουμενος τους εγκληματικα ζημιογονους αυτους οργανισμους και τις ΔΕΚΟ!!Το μονο αρνητικο ειναι οτι φευγει η περιουσια αυτη με εξευτελιστικες τιμες και ορους!!Αν ομως εφευγε σε καλη τιμη ειναι βεβαιο οτι το μεταπολιτευτικο καθεστως θα κατσικωνονταν ακομα πιο πολυ.Ας οψονται ομως για ολα αυτα οι κρατιστες μειοδοτες!!Ειναι το τιμημα της προδοσιας τους!!!Οτι ειναι να γινει ας γινει!Μονο που το αποτελεσμα αυτο αφορα το συνολο οχι μονο αυτους οπως θα επρεπε. Κλαινε με κροκοδειλια δακρυα οι υποκριτες χωρις δηθεν να διαισθανονται την ακρογωνιαια συνεισφορα τους σαυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

    Ρωσική προειδοποίηση: «Κίνδυνος-θάνατος για την Ελλάδα οι λαθρο-μετανάστες» – «Σκοτώνουν αθώους πολίτες» – «Ύποπτος ο ρόλος της Τουρκίας»

    Αρθρο-προειδοποίηση από την Ρωσία για το μεταναστευτικό. Σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα, οι Ρώσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την χώρα μας.

    Τα στοιχεία που παραθέτουν είναι άκρως αποκαλυπτικά, οι αριθμοί επικίνδυνοι και το ερώτημα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι το εξής: Και μετά τι ακολουθεί;
    Σε μία εποχή που η πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας λέει στοπ στην παράνομη μετανάστευση, η Ελλάδα δέχεται συνεχώς νέα κύματα παράνομων μεταναστών, με την βοήθεια ΜΚΟ και Τούρκων δουλεμπόρων.
    Το άρθρο εδώ κάνει ειδική μνεία σε ΜΚΟ και Τούρκους και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.
    Το ανησυχητικό στο άρθρο, είναι στο εξής σημείο: Σύμφωνα με στοιχεία, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών από την Αφρική και κυρίως από την Συρία στην Ελλάδα, φθάνει σχεδόν τους 80.000, δηλαδή 22, 486 περισσότεροι από ό,τι ήταν την 1η Ιανουαρίου του 2018. Ο αριθμός δε που επέστρεψε στην Τουρκία φθάνει μόνο στους… 2.000.

    Πολλοί από τους μετανάστες που έφυγαν από τα hot-spot των νησιών, περιπλανώνται πλέον στην Αθήνα, φθάνουν δε και στο σημείο να σκοτώνουν και αθώους Ελληνες, όπως αναφέρει το άρθρο είναι χρήστες ναρκωτικών και αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους Αθηναίους...εκτος του οτι ειναι φορεις
    ασθενειων και αρκετοι εντολοδοχοι εκτελεσης ανθελληνικων σχεδιων....
    Το Ρωσικό άρθρο κάνει και αναφορά στα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς και στο ότι οι Ελληνες δεν έχουν και τα καλύτερα των συναισθημάτων για τους μουσουλμάνους.
    Είπαμε, οι Ρώσοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά...τοσα που δεν φανταζομαστε.
    Το ζητούμενο επίσης είναι πόσοι από αυτούς τους 80.000 είναι άνδρες.
    Πολλοί εξ’αυτών, έρχονται με άγριες διαθέσεις στην χώρα μας. Αρκετοί είναι ποτισμένοι με ακραίες ισλαμιστικές ιδέες, ενώ ειναι πολυ πιθανον να λειτουργούν ως όργανα της ΜΙΤ για να δημιουργήσουν στο άμεσο μέλλον σοβαρα προβλήματα στη χώρα μας...τοσο σε υποδομες οσο και σε δολοφονιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΑΚΤΟ...
      Στο 401 στρατιωτικο νοσοκομειο νοσηλευεται το απολειφαδι της δημοσιογραφιας Βερυκιος με λοιμωξη του αναπνευστικου...
      ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

      Διαγραφή
    2. Δεν εκπλήσσομαι, το είχα γράψει σε σχόλιο στα Κατοχικα ή στα Αττικά Νέα -δεν θυμάμαι καλα- ότι θα περάσουν κάμποσες μέρες και θα ακούσουμε ότι αρρώστησε.

      Διαγραφή
  12. 24/09/2018
    "Προσευχές" στον ...'Αλλάχ'...!!!!! ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ στα παιδιά μας τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό..!!!!!
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    -ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    Η Α Φ Ω Ν Ι Α ;;;;
    -ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ
    Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Ε Ι ;;;;
    -ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ Χ Ε Ι Ρ Ο Π Ο Δ Α Ρ Α ΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;

    Α Π Α Ν Τ Η Σ Ε Ι Σ ; ; ; ;

    ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ'Ι'ΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
    ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    Την έντονη αντίδραση Χριστιανών γονέων έχει προκαλέσει το περιεχόμενο νέων σχολικών βιβλίων για το μάθημα των Θρησκευτικών μέσω των οποίων οι μαθητές θα διδάσκονται για το Κοράνι και τον Ιουδαϊσμό.
    Ήδη, σε όλη τη χώρα συνεχίζονται οι αιτήσεις γονέων για απαλλαγή των παιδιών τους από το μάθημα όταν θα διδάσκονται οι συγκεκριμένες ενότητες, κάτι που συνέβη και στην Αιγιάλεια, με τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, πατέρα Αθανάσιο Λιακόπουλο να κάνει την αρχή, καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση στην διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτά το παιδί του.
    Το νέο βιβλίο θρησκευτικών της Δ΄ Δημοτικού έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, σχετικά με το περιεχόμενό του. Η πιο σοβαρή «ένσταση» όμως έχει να κάνει με τις αναφορές στον Μουσουλμανισμό, με κάποιους να ισχυρίζονται πως το νέο βιβλίο, είτε προσπαθεί να περάσει «υπογείως» αλλόθρησκα μηνύματα, είτε αποτελεί ευθεία προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας να προωθήσει τον Ισλαμισμό στα ελληνόπουλα.
    Σε πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσεται κύμα αντιδράσεων από γονείς που εκφράζουν απόγνωση για το περιεχόμενό του. Όπως παρατηρεί ο π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, «φέτος τα βιβλία έχουν αλλάξει και οι αναφορές είναι περισσότερες για άλλες θρησκείες παρά για τον Χριστιανισμό.
    Σαν Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν αποδέχομαι να διδάσκονται στο παιδί μου προσευχές άλλων χριστιανικών παραδόσεων, το Κοράνιο κ.λπ.
    Γι’ αυτό και ζήτησα, μέσω υπεύθυνης δήλωσης, να μην διδαχθεί αυτές τις ενότητες, ωστόσο ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση από την διεύθυνση του σχολείου».
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιά πιθανή απάντηση για το γιατί δεν μιλάει καθόλου η Εκκλησία, βρίσκεται εδώ: http://dorotheosmonahos.blogspot.com/2018/09/blog-post_24.html

      Δεν ξέρω τί ακριβώς εννοεί ο μοναχός Δωρόθεος (που έχει το ιστολόγιο), όταν γράφει γιά μασωνικό σημάδι σε απόκρυφο μέρος του σώματος των τεκτόνων επισκόπων, αλλά αυτοί σαφώς δεν υπακούν πλέον στην Ορθοδοξία.

      Διαγραφή
  13. Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
    ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...Μεγαλεία:
    Tην εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση μιας χώρας (ΠΩΣ να την ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ!!!) ζήτησαν οι Εργατικοί στην Βρετανία.
    ☆•☆•☆•☆
    Την εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση ζήτησαν οι Εργατικοί της Βρετανίας, οι οποίοι μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου διοργανώνουν το ετήσιο συνέδριό τους στο Λίβερπουλ....

    Την κυβέρνηση εκπροσώπησε σε σχετικό πάνελ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε το κυβερνών ελληνικό κόμμα, ποιες ήταν οι προκλήσεις και τα εμπόδια που έπρεπε να υπερβεί και γενικότερα τι σήμανε για τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εξουσία.
    «Πήραν την πρωτοβουλία (σ.σ. οι Εργατικοί) να διοργανώσουν μία συζήτηση για την εμπειρία που έχει αποκομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στην εξουσία, καθώς θεωρούν ότι πρέπει να μάθουν από αυτό το εγχείρημα. Εκτιμώ ότι θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες προκλήσεις, εφόσον ο ηγέτης τους, Τζέρεμι Κόρμπιν, καταφέρει να εκλεγεί πρωθυπουργός. Τους ενδιαφέρει πολύ να έχουν μία σαφή εικόνα από το τι σήμανε για τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εξουσία, τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε, ποιες ήταν οι προκλήσεις και τα εμπόδια που έπρεπε να υπερβούμε, ειδικά με δεδομένους τους αρνητικούς συσχετισμούς δυνάμεων που υπάρχουν στην Ευρώπη», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Τζανακόπουλος.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ (..ΚΑΙ ΕΧΕΙ)
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ "ΤΟΥ".
    πηγη:σκεφτομαστε ελληνικα(..πειραζει?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ–ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!
    Η Αστυνομία προειδοποιεί για ναρκωτικά που έχουν φτιαχτεί να μοιάζουν με καραμέλες....

    Ποτέ δεν μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρος, ειδικά όταν πρόκειται για τον κίνδυνο των ναρκωτικών.

    Επειδή η σύλληψη τέτοιων παράνομων ουσιών είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της αστυνομίας, οι έμποροι ναρκωτικών βρίσκουν νέους τρόπους να τα μοιράζουν – μεταμφιεσμένα ώστε σχεδόν κανείς να μην μπορεί να τα αναγνωρίσει.

    Στις 21 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία του Hapeville έβγαλε μία προειδοποίηση προς γονείς, δασκάλους και προπονητές να προσέχουν για τυχόν ύποπτες καραμέλες, αφού έπιασαν ναρκωτικά που ήταν μεταμφιεσμένα σε καραμέλες, μαζί με δύο όπλα και μετρητά, μόλις μερικά μίλια από την Ατλάντα, Georgia.
    Τα ναρκωτικά, που υποπτεύονται πως περιέχουν και μαριχουάνα και κοκαΐνη, έμοιαζαν με τον Homer Simpson, την Hello Kitty και τα Minions, που είναι χαρακτήρες καρτούν και τα παιδιά τα λατρεύουν.
    «Γονείς, δάσκαλοι και προπονητές σας παρακαλούμε να μάθουν τα νεαρά παιδιά σας για τους κινδύνους.»
    Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα.

    Τον Μάιο, οι αρχές είχαν συλλάβει Cheetos και gummy bears γεμάτα μαριχουάνα σε ένα αμάξι μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως τα φτιάχνουν να μοιάζουν ίδια με καραμέλες.

    «Είναι σοκαριστικό γιατί θα νόμιζε κανείς πως είναι κανονική καραμέλα εάν την έβλεπε. Πρέπει να προσέχουμε, είναι πολύ σημαντικό.»
    ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΚΑΝΝΑΒΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΠΙΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ "ΧΩΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή